Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kisbarátom,több maxos karim van Off.-on és sok éve fizetek mmo-ért mikor éppen nincs lové akkor igen megyek törtre de nem egy guild-et segítettem már fejleszteni,összetartani.
Te is R1-el kb mehetsz a levesbe mert nincs is mage-d azt osztod itt az észt amirõl fogalmad sincs ..

★ 汤姆 李

Ember,írd le azokat a fura dolgokat amiket te máshogy képzelsz.

★ 汤姆 李

Murder3
Én igazából az abyssba jötttem rá h ezen így nicns értelme tovább, mert gyakorlatilag 40-es szinten alap mage spellejeimmel tudtam támadni.
volt még egy spirit thread vagy mi ami néha mûködött néha meg nem.
a többi servant féle nem mûködött.
pve-re még elment, de abyssba esélyem nem volt az asmok ellen.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

TheGrinder
Milyen parancsot kell beírni, hogy kiírja mennyi idõt játszottál a karaktereddel???

Nyilván törtön tolja😄
ember te melyik aionnal tolod csak mert van par fura dolog abban amit leirtal xD

Veni, vidi, vici

Persze hogy kell accuracy h betakláljon,nem is ezt vetettem fel,hanem a dmg nagysága nem függ töle mint azt mondtad lentebb.A speedes cipö meg a scroll pedig teljesen alapkövetelmény,az nélkül el sem szabad indulni,a silence pedig az egyik lejobb skillje azoknak a kasztoknak amelyikeknek van.Sajnos viszont nemértem minden szavadat,kicsit érthetetlenül beszélsz,az utolso mondatod az tök homály😊
PvP-re kell accuary,hogy betaláljon minden,cseszheti mage a critet ha ellen hárítja a spell-t.
Silence meg van azt annyi,hiába teszem skillezés képtelenné ellent ha elrohan 1 sec alatt speed-es cipõben meg scrollal.
Az jó melee class-ok ellen azt annyi persze kell,hogy legyen silence meg nem is drága a stigma hozzá de sz.tem ez csak kis béna cc imo

★ 汤姆 李

Critre gyurásnak meg az accuracynak semmi köze ahoz,hogy mekkorát kritelsz,egyedül a magic boostnak.40es sorci is megtudja csinálni azt nem kell hozzá 50+osnak sem lenni,csak elég MB kell.Bár én kicsit tulzásnak tartom azt a boostot amit a sorcik kaptak igy 2.0ra,ráadásul fél perc erejéig szinte mindent instantban eltolnak(persze ha asmok).Most már DPSben még egy Assát vagy rangert is odavernek,és még nem is halnak olyan könnyen ugye,mert shield meg blind meg minden ami csak kellhet van.:😊 Bár a silencetöl picit bezavarodnak azért szerencsére😄
Lannok-nál is ha nincs sorci vagy sm akkor írok példát 10 perc ha ott a mage akkor tuti 5-6 perc alatt fekszik a dög

★ 汤姆 李

Infrno már 52-es szinten critel 10k-t legalábbis én eddig ezt láttam alacsonyabb szintü sorcinál eddig az a 46-os akit te mondasz az azért fura bár esetleg 1 full crites gear-ben jó Accuary-val nála kisebb mobra betalálhat annyit jah!Kemény dps van Sorci-nak iszonyat tényleg de hiába írod,hogy SM szivatós kaszt mert bizony azzal is lehet tolni akár 1 ranger-nél is nagyobb dps-t és mellette ugye sokkal jobb a survivor spiritmasternek mint a Sorcinak.
Nemhiába írtam ide nemrégen,hogy simán lecserélném ranger-em egy maxos mage class-ra😊

★ 汤姆 李

Sáska
nincs magyar nyelven, ha erre gondolsz<#sniffles>

Hali. Az aion nincs magyarban? vagy lesz? <#vigyor4> lehet hogy hülye kérdés de azé thx ha válaszoltok rá <#hamm>
Frosty01
hát jelenleg a sorci a jobb, olyan dps-t tol hogy leszakad a pofám.. légió társam 46os sorcival néha úgy elszólja magát h hoppá critelt az inferno, kérdem h hány százat pislantott vele? 😄 közli velem h 14k-t -.-"

az sm inkább olyan... szivatós kaszt... fearel, dotol, szedi lefelé a buffokat. a chainesek ellen halálos.

practitioner of the forbidden arts of death

PvE-re próbáld az Orb fegyvert használni Magic boost nagyobb dps(erosion, sandblaster-t elég jól felhúzza) esetleg ahoz is manastone-ozni a ruhád+HP manastone-k,PvP-re pedig használj Book M.accuary végett

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

SM jól mûködik már mindenhol.Erõsek az átkok(Dot),tud nagyot ütni pet az energi-vel,jó debuffer szedi le mint atom a buffokat.
Jó gear természetesen neki is kell azért mint mindenki másnak.
Ugyanolyan jó távolról mint a Sorci csak itt a pet-el is kell bánni plusszba.Mondogatják,hogy a Sorcerernek jobb a dps-e talán valamivel jobb is de az csak 1-2 skill-e miatt(inferno pl.)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Murder3
Spiritmaster mennyire erõs ebbe?
nekem törtön volt 64 óráig egy spirit karim, de annyira selejtes volt, h lehetetlen volt játszani vele.
pedig nem lenne rossz játék, csak hát ez a havidíj szopatás.

szóval mennyire számít erõsnek, mert nekem tévesen lejött h gyenge.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nuclearity
ne felejtse el fizetni is idönként ^^

Megveszed a játékot.
ójajaj magyas ez nekem xd hogy tudok én csatlakozni egy szerverez? valaki segítsen légyszi
ja, és igen,ott úgy volt hogy külön szerókat kellett keresni pl. a 3.3.5 höz meg a 3.3.3 hoz meg ilyenek
köszönök mindent, én a wow szerókhoz szktam hozzá, tudjátok, mminden max és semmi játékélmény na de mind1 köszönöm a segítséget
Sanca ha esetleg benézel dobj nekem pmbe valami elérhetõséget plz...pl msn jó is lenne 😊
WorldWideWebCápa a játék fizetõs "vagy mittom én" Ha tört szervert keresel itt talán találsz válaszokat : http://forum.vackok.hu/
Sajnos ez van ha valaki L2j vagy tört wow szervereken kezdi a pályafutását 😮
Fehercsoki
Van pár jó hírem: a szervereken semmi sem "maxos" alapból,neked kell mindent megszerezni,a patchek folyamatosan jönnek ki,és magától telepíti õket.(persze tudom én,hogy törtre gondoltál...)

ja és ha lehet 2.0.4 es legyen vagy mittom én
Perento, Telemachus stb.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

amúgy tudna valaki javasolni hozzá egy servert? mert még soha nem játszottam vele és nemszeretnék olyat hogy egybõl minden maxos és nincs semmi értelme.De ha lehet olyan kéne amin magyarok is vannak, vagy csak amygarok vannak ahol több mint 3 ember van 1 nap olnine elõre is köszönöm<#vigyor2>
köszönöm szépen a segítséget, megnézem másikba rakni
corwus1974
Köszi 😊

\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"

Frosty01
van külön heal boost stat 😊

corwus1974
A magic boost beleszámít már a heal-be?

\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"

Nuclearity
azért a catalysm és az aion rendszer követelménye nem egy és ugyanaz 😊

Szerintem a "játékok" könyvtárnévvel van baja, ékezetes neveket kevés játék szereti. ^^

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

JAJJ.Nem hiszem el hogy pont velem van ez a probléma.Elkezdem telepíteni az aiont,és kb. 16% nál ezt írja ki : Error Code: 25 (FileGroupTargetDirectoryNotFound):

The target directory does not exist: 'D:\J??t??kok\NCSoft\IncPatchingGame'.nemtudom hogy mivan, de jó a gépem, eddig ment rajta a cataclysm is meg minden de ez miért nem jó? segítsen valaki kérem
corwus1974
Áááá.Még csak Mr.Auto-Response-al tárgyalok<#guluszem1>

Nuclearity
ha már visszairtak akkor szerencsés vagy...

corwus1974
Volt egy ilyen sejtésem<#awink>Akkor hajrá!De nagyon lassan dolgoznak ott az NC-nél.Feltörték az accom és még mindig nem tudtam pass-t váltatni velük😊

Trixtan
jó clericbõl mindíg hiány van :p

corwus1974
Köszi!Amúgy van valami class hiány?Csak mert úgy is új karit indítok.

Nuclearity
telemokusra egyértelmüen

Trixtan
Telemachus - Pwncorn legió
pm: Iceflower vagy Whitestar

corwus1974
Szóval akkor hova is várnátok egy új asmo tagot?
<#wave>

Köszi mindenkinek a válaszokat

A Perenton van a Hungarian Army, elyos oldalon.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Frosty01
vagy rerollolhatna igazán azmora XD

cece
Az önygi osztagunk is bevetésre kész, tegnap is neki mentünk az 55 ös ely kariknak 30 alatt.
Folyamatosan fejlõdünk és növekszünk tagokat is várunk, sm, chanter még kell a konstans partyba.
A feltételek ne féld a halált és minden pénteken randalírozunk (persze csak részegen).
A két magyar ely légió kezdhet rettegni 😛

Sokan már el is transfereltek,viszont ennek kiegyensulyozása érdekében elyosok meg jöttek😄DD Szal megint alakul a balance,nemértem Nct komolyan,miért jo nekik ha szétcsesznek mindent ami addig jo volt...Mindegy majd lesz valahogy,azért még koránt sem halt meg az asmo side telemacson😊
xerb
Vico: Az igaz hogy asmok fontolgatják hogy transferelnek telemacóról? :

I am so awesome [Keeper The Tank]

Sáska
A moderalasi alapelvek szerint probalom rendben tartani a topic-ot. Nem emlekszem, hogy toroltem volna olyan hosszaszolasodat, ami a szabalyokat nem szegte meg.
Privatban elkuldheted azoknak a hozzaszolasoknak a szamat, amik szerinted "ellened felvonultatottak" es sertik a szabalyokat, bar nem erzem ugy, hogy a multkori postjaid utan lenne jogod itt barmit is kerni.
Persze privatban johet barmi, de ne a forumot spameljetek pls, nekem is van jobb dolgom, mint napi szinten torolni itt a postokat...