24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • SzirmosSzisza
    Gondolom majd, ha küldik a kulcsot lesz link :)
  • Frosty01
    gameforgenál reggeljetek majd 4 nap mulva. akkor indul a béta, addig is le lehet kapni klienst ( www.aionfreetoplay.com )
  • pimpi001
    haver most akarja kezdeni, de nem tudja hol kell regizni a 26-odikai betara. meg az nc-nel, vagy mar a gameforgenal?
    mindenkinek ajanlom es beszelem ra haverokat hogy jojjenek.
    :)
    legyen kivel tolni a telemacso asmo oldalt. :P
  • Frosty01
    handicraft még mindig megéri
  • pimpi001
    kerdes.
    craft fegy ill armor skillt erdemes huzni, vagy nem igazan lehet jo cumot csinalni es igy nem eri meg kuszkodni?
  • Beato
    Nézd, bakarmával a mai napig still good egy polearm, 55 abyss gread ékszerekkel fegyverrel fusionolvan így is van 20% PvP attackod (az más kérdés h gladi 1 gombnyomásra rátesz még ennyit nem tudom mennyi a cap ha van :D). 2.7 videókban pl. Kerplopp sin darál be star officereket triroran's daggerrel... Más kérdés h a rank már nem feltétlen tükrözi a skilled valódi mivoltát. Plusz persze jó ha estends, a bónusz range jól jön, de mivel marhára kiteolható a class meg kell tanulnod és ki kell tapasztalnod hogy mikor tolod el a GHP-t és rávágsz egy akkora nukeot hogy ha sorci, ranger etc. el fogod érni és összeesik. Pláne mióta van a 25m ranges stun-ja. Személy szerint én a templárt mondanám legnehezebb classnek pvp-re aaztán kinek mi, de nem kell félni az 50 fegyvertől, ha meg nem estands.. istenem.. jó játékos megoldja :)
  • tusken
    Mikor abba hagytam release után 2-3 hónappal mert nagyon grind szagú volt, a 3.0 már akkor elkezdték reklámozni és az a mai napig nem jött ki ?? :D

• tusken
    a lotro ban pont hogy küldiket kellett csinalnod(2-3 karival is) ahhoz, hogy legyen pontod megvenni a 20 v 30+(nem emlékszem pontosan) os területek quest packjait meg a magasabb területeket. az AoC ba szagoltam bele utoljára ami free lett de ott meg se guild vs guild harcban nem tudtál részt venni free ként se dungeonok nem müködtek de még ha a kieget megvetted még a kieg területe se volt elérhetö ugyhogy talán az aion tünik legjobb választásnak ha f2p röl van szó, én visszanézek mindenképpen :) kiváncsi vagyok mi változott.
  • SzirmosSzisza
    Amúgy pl LOTR-ban konkrétan volt, hogy küldetést nem lehetett csinálni, mert F2P vagy, szóval ez is haladás :D
  • Frosty01
    valamit valamiért :)
  • SzirmosSzisza
    Kell bétázni és akkor normál akkountod lesz :)
  • Vagrant
    Én aztt kérdezném egy komolyabb iseretekkel rendelkezotol, hogy ha én Templart csinálok annak nemárt 1 jokis extendable weapon.
    LVL 35-45 kozott van ilyen? A masik kerdes extendable weapon van lvl 50+ is vagy csak ami atma- ba esik? Ugyertem jobb statokkak, mert eleg sok statot bukik az aki 50 es fegyvert hasznal 55 on is.
    ez nalam orok kerdes, ha valaki jobban ert hozza segitsen kicsit.
  • Tomy Lee
    Nincs trade és broker.Valamivel el kellett különíteni starter pack-ot többitől.Viszont minden más működik.Ez mindenhol ilyen ha f2p-re váltanak.
  • Vicodine
    Ugy h belogolhatsz es jatszhatsz ingyen a jatekkal,de persze nyilvánvaló h alapvetö különbségeknek kell lennie azok közt akik fizetnek,illetve azok közt akik nem,mmert különben nem lennének ösztönözve az emberek arra,h fizessenek
  • Cobra.
    Na most ha az alapvető játékhoz szükséges dolgok nem működnek fizetés nélkül, akkor mitől lesz F2P?
  • Berin01
    visszavontam átirták:))
    nem tud tényleg csak nézni brokernél folyó üzeleteket
  • Berin01
    Tehát a gyengébbek kedvéért

Starter is tud brokerelni csak odavan írva hogy limited.
  • Frosty01

Rentus Armor set
    Kahrun (eternal) Armor set > első bekezdés linkben + fegyverek
    60 lvl. balic armor set
    60. lvl Daevanion armor set

• Beato
    Aza kép :D most nevettem ! Btw többnyire online vagyunk mind a ketten, whispeljetek v. dobjatok levelet in-game, végső esetben ide írjatok privátot .Várunk minden aktív játékost ! Telemachus/Asmo.
    Jó játékot mindenkinek !
  • Tomy Lee
    Vagyunk,küldöm mindjárt
  • Iceman
    Silent land-ből online most vki? megköszönnék egy légió invet :) (Ramel)
  • Tomy Lee
    :DD
  • Frosty01

itt officiallal foglalkozunk
  • vinki1
    Sziasztok!Kérdezni szeretném hogy valaki tud valamit a Mystic aion-rol mert elég ki halt a szero.
  • Tomy Lee
    Ebben a játékban nem kapod vissza.De nem kár érte,annyi idő alatt el szokták vinni ha megfelelő áron adod.
  • Beato
    Starter nem tud brokert használni,(gyengébbek kedvéért:sem betenni, sem kivenni, csak meg tudja nézni az árukat de nem értem komolyan. Google: AION FREE TO PLAY ENTER és így win vagy mögé írod hogy starter pack limited v. ilyesmi.
    egyébként betenni valamit goldba kerül, 9 napig aktív a 'hirdetett árud' ha fail akkor automatán kiveszi a rendszer és visszaadja neked. Visszakapod-e a goldodat? Ha felteszel az expressz újságban egy hirdetést hasamra ütök 2 ezer forintért viszont senki sem vette meg az antik konyhabútorodat 1 hónap után visszaadják a 2 ezredet ? gondolkozzunk kicsit.
  • SzirmosSzisza
    Hm

"What’s more, we’re rewarding your heroic deeds as a pioneer: by participating you will automatically get a Veteran account for Aion’s live version, which will be released in February."

Akkor mégse olyan para, csak kell béta kulcs :)
  • Tomy Lee
    Csak lesz majd limit valamiben(nem tudsz betenni 6 féle dolgot egyszerre vagy nem árulhatsz xx millioért ilyenek szerintem)
  • Tomy Lee
    Nincs Wh se broker,légióba nem tudsz belépni.Chat csak group-ban működik máshova nem tudsz írni.10 napig lehet trial de ha eléred 20-at akkor utána már nem enged vissza ha kilogoltál.Érdemes 19-ig vinni így húzhatsz több karaktert is akár(trial).
    free acc-al tuti lehet majd brokerezni ha starter-ba vagy
  • pimpi001
    mivel most kezdtem igy nemtudok sok mindent.
    pl: aukcios haz mukodese. ha teszek be cumot akkor az penzbe kerul? ha igen, es lejar az ido, es az aru nem kel el akkor visszajon az arum es a befizetett penz is, vagy csak az aru?
  • SzirmosSzisza
    Azt jól értelmezem, hogy free accounttal nem lehet majd brokerezni ? :o Itt freenél nem említik, de a normálnál már igen :/
  • Tomy Lee
    Nincs régió lock béta kulcsra.Itt frissítesz e-mail címet és kapod majd:Newsletter
    és napokban több oldal is osztani fog ha szerencsétek lesz.Kell majd figyelni.
    Amilyen account-ra egyszer befizettél akkor az átmegy mind1 milyen volt az befizetés elött.Olyan béta account amire nem fizettél rá az már nem biztos,ki kell próbálni.
  • SzirmosSzisza
    Hm, hirdettek már valahol kulcsot ? Illetve van még hivatalos magyar oldal ? (AionHUN nem megy, régen ott volt pl kulcsosztás)

Jaigen, ez hülye kérdés, de volt még accountom a béta miatt Aionhoz, na most az átmegy majd ide, vagy kell majd Gameforgeos ?
  • Tomy Lee
    Hát így mire beindul ez az egész lesz március.CB karikat törlik,el kell kezdjék majd megint elölről f2p játékosok és még nem lehet tudni mikor.
    Még jó,hogy én is megvettem:-)
  • Iceman
    Mondjuk azt nem írták, hogy 02,01-től lesz ingyenes, hanem csak annyit hogy februárban.
  • Iceman
    Én is azt néztem, hogy ha a beta teszt lesz 02,16-ig (The Closed Beta will start on the 26.01.2012 and finish on the 16.02.2012.)akkor nagyon nem lesz f2p 02,01-től. Ezért inkább megvettem én is. Valamelyik fórumon említettek refundot-is a fel nem használt havidíjból, de ezt nem venném biztosra.
  • Tomy Lee
    "Hard-working testers" lol
    Ku..a nagy teszt felvinni lvl10 v.20-ig ráadásul 20 nap alatt 30 is megvan lazán:DD
  • Tomy Lee
    http://www.aionfreetoplay.com/website/betapreload/
  • Tomy Lee
    Gold Pack 7 days + Veteran account All Closed Beta participants that reach level 10 from the 26.01 – 16.02 in the game receive this.
    Gold Pack 15 days + Veteran account All Closed Beta participants that reach level 20 from the 26.01 – 16.02 in the game receive this.
    Gold Pack 30 days + Veteran account All Closed Beta participants that reach level 30 from the 26.01 – 16.02 in the game receive this.
  • Vagrant
    valosnak tunik