Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuclearity
spataloson is balance volt... xD

Az a GMesdi azért nemlenne hülyeség,mert látnák hogy mitörténik a szervereken,nem pedig megnyomnak egy gombot ami kiad egy abnormális eredményt ebböl a szempontbol.Azt hogy hogyan-miböl oldanák meg,szerintem mindenkit hidegen hagyna,de hát végülis megoldották,sehogy...Sajna igy ez a"majd a játékosok megmondják mivan" cucc sosem lesz életképes,hiszen már az elsö lépésnél elakadtunk!!Mi lenne itt késöbb atya világ...és még a koreaiakat szidják sokan,h no life életü ferdeszemü kis köcsögök,hát igen,ök legalább megtudják csinálni azt amit mi nem..
Ugyanmár Vico, ha ingame GMeket is tartana az ncwest, akkor Ayaséék nem tudnák 100euros kötegekkel törölni a kis valagukat...

Nehéz több100 hasonló embert "vezetni" akik ugyanúgy fizetnek a játékért. Fõleg hatékonyan, ahogy meg is érdemlik. Túl nolife igényes, az meg nekem+párunknak meló, edzés, kapcsolat mellett legkevésbé sem lehetséges, ameddig 24 órából áll egy nap. Viszont ha valami szervezett megmozdulás van és beindul valami, szívesen csatlakozok, de a Safiya+ Aura (+háttérbõl deathie és Bastor meg Eshmoon) féle: "EBRIVAN RAHS TO xy LOC NAU". " FOLLOW TEH ZERG" és hasonló mélyenszántó taktikai utasításokra nem vagyok kiváncsi.

Viszont Zarache elég jól átlátta anno a viszonyokat + még a kapcsolatai is megvannak a saját és az ely oldalon is, hogy valamit elérjen. Ami visszacsaphat, hogy az asmo oldal sokszor emlegetett jelenlegi kiskirályai nem fogják önfeledten átadni a már bemelegített helyüket. Már elõre látom a raget, meg az oda-vissza oltogatást, bár ha lenne eredménye pont leszarnám. Az ilyen viszonyok engem annyira nem hatnak meg, mert L2ben is mindíg mindenkivel war volt + utáltak mint a szart mindünket.

Az egyetlen megoldás perpill a korean style EU változata, amit lentebb írtam, ameddig nem tekeregnek vissza az elkóboroltak és nem gearelõdik kicsit az oldal. Csak történjen már valami, mert a No Life premadekkel való dredgelés heti pár alkalommal édes kevés a funhoz.

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

Zarache amugy alkalmas lenne az ilyenre,de akkora nyomi hogy nemerölködik ilyennel inkább lefossa😄 Pedig neki ideje is meg nyelvtudása is megvan ehez,meg rá halgatnának is ha egy kis idöt belefektetne és a megfelelö emberekkel elbeszélgetne,ellehetne érni változást,bár igazábol "náplázitást" bárki eltud inditani,aki tud annyira angolul,hogy akármilyen vitát megtud magyarázni érthetöen mindenki számára.Egyszerüen kikellene nyitni az emberek szemét,h ne ilyen nyomorék Auraféle bagázs vezesse az asmo sideot,mert be kell lássuk,Nc szerint balance van telemachuson,tehát esélyünk nincsen arra hogy majd ö fogja beállitani a rendet.Pedig annyi lenne a dolguk,minden szerveren napi 10-12órás(csucsidös) online GM felügyelet lenne,nézni a csetet,min megy a vita,miért panaszkodnak az emberek,megszámolni mennyi aktiv játékos van mindkét oldalon,ottlenni siegeken,hogy lássák a "vörös elyos szönyeget",és azután mondani h mekkora balance is van...Na de álmodik a nyomor...
Nuclearity
válalljátok be ti, ugyis sokat vagytok, játszani is tudtok a karikkal, vezethetnétek is akár... De valami lehetne mert Spata 2 ön nem nagyon kivánok maradni xD

Frosty01
nagy fail az nc részérõl hogy újra engedik megtörténni spatalost, s még most is mint a szemlõs ló, csak menne kelõre verik a faszukat a tökjeikre meg a köcsög nyalókáikra, és minden jó és minden szép mert van egy hülye scriptjük amire ha okot nyomnak 51-49 százalék között kidob egy random számot. és balansz van gyerekeeeek!!!!44

practitioner of the forbidden arts of death

Aura valamivel kellemesebb, mint Ary volt (Hormonális rage-ekkel operáló napoleonkomplexusos spanyol gipsykurva - nyilván nem véletlen leaveltük Wksc-t. Kneels jó gyerek volt, de túl mélyen fennt volt már a Ary ánuszában). De megmagyarázni neki valamit, amirõl õ mást gondol, esélytelen.

Deathie meg a másik. A tangra kb olyan mint a hit gyülekezete. Amit õk csinálnak az jó és õk (mint az asmo oldal választott vezetõi, csak azt nem tudom ki által) majd megmondják, hogy mi kell a népnek. Nem érdekli õket mások érdeke, sem semmi egyéb, csak hogy a tangra zerg allystol pvpzzen és minden egyes elkapott solo ely fölé odaáljon hogy woof-oljon egyet. Malothar próbál az asmo oldal stratégiai vezetõjeként tündökölni, de itt akik benne vagyunk a mélyvízben az eleje óta tudjuk, hogy mekkora failer volt õ is, attól függetlenül, hogy jófej srác.

Pár perce gyorsan átfutottam az aionsourcet és már az elyk is kezdenek quittelni meg transferelgetni... Spata vol.2 inc!!4

Jaja erröl én is pont tegnap hallottam,ha tudnék angolul annyira hogy eltudjam magyarázni Aurának, meg is mondanám neki,hogy bizony nemszabadna a saját nöies hiuságát elötérbe helyezni,hanem itt most sok ember "jolléte" a tét.Nemtudom probálta-e vki neki elmondani hogy mizu,térjen már észhez,de ha vki forditana én online elmagyaráznám neki,mert vicc az a rifke de komolyan,nem is értem miért halgatnak rá az emberek,pedig a prime wings is már régen nem az ami volt,sok töltelékkel van csak tele,és Aura meg maga a vicc...Ha ö ennyire akaratos egy kis csicska,akkor transfereljen,da én és még akik maradni akarnak telemacso asmo oldalon,nekünk kellene vmi értelmes lény aki ezeket a dolgokat intézi,de azrát le is lehetne szavazni,nem is értem hogy miért hagyta rá mindenki,ahelyett hogy transferelnének vagy abbahagynák,inkább elkellene érni hogy egy rendes szeron játszunk,ha már a nyomorék Nc nemképes rá.
Van valami leader fórum ahol az "asmo ally" leaderei megtárgyalják az épp aktuális kérdéseket.

Nemrég éppen a Koreai siege rendszer bevezetése (kicsit módosítva) volt soron.
A faszrágó Deathie meg Aura, meg még nem is tudom melyik legionok leaderei az allyból visszautasították ezt a fajta megoldását az elyosoknak, mert hogy asmo büszkeség. Na pont ez az amit el kéne felejteni, amikor a szerver kihal a lábuk alól. Állítólag túl arrogáns módban kínálták fel... Van pár existences akikkel sûrûbben dumálunk, és már nem egyszer fel lett hozva nekik az ötlet az utóbbi 1 hónapban, hogy azzal amit csinálnak, nem haladnak sehova. Eléjük raktunk egy teljesen tûrhetõ tervet, hogy hogyan kéne, hogy mindenkinek jó legyen. A szokásos ely "we are the ruleing race, if you want something, fight for it, bcs we wont give you any fort" okossággal jöttek. Az ötlet annyi volt, hogy Roah ely, asteria asmo /// 3 inner közül 1 ely/1 asmo 1 pedíg FFA (körforgásban) és divine hetente cserél gazdát. Most már végre eljutott az agyukig a tuti, és készek is a megvalósításra, de nincs belõle semmi, mert pár mondvacsinált leader többszáz asmo nevében beszél.

Jó lenne ha történne valami, mert példának okáért majdnem az egész groupom kihalt mellõlem. Nagy része relaxol, megunta, várja a csodát...
A friendlisten levõ emberek nagy többsége már be sem loggol, vagy ha igen, akkor is csak dumálni pár sort a régi arcokkal, sokan eltransfereltek, sokan rerollolnak GW2be, sima ragequit, etc, és rohadtul kár értük, mert jó emberek, ezenkívül ott voltak mindig, ha a faction-t érintõ dolgokról volt szó és nagy átlaguk 24/7 pvpzett.

Elõzõ hét óta -pont ezek miatt- már értelmét sem látom beloggolni, de még bízok a csodában.

Trixtan
Eladó!

Telemaci server Asmo oldal.

Sunk lvl 54 Templar:
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=374082&serverID=32

Xunk lvl 55 Sorc:
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=307259&serverID=32

(Mindkét karakter ugyanazon az accounton van)

Részletekért pm.

Nuclearity
semmi mod nicns bemenni 22 után

hello, haramelbe csak szigorúan lvl 22-ig lehet bemenni...? vagy van más módis? csak mert simán adná tovább a kvesztet kint a csóka, csak épp bejutni ne mtudok, már lvl 23 vagyok...S

köszi
xerb
Megnézném azokat a "vicces,szórakoztató" pve-seket =)

I am so awesome [Keeper The Tank]

Már nagyon régota nyoma nincsen a balancenak,volt 2.0 kezdetén egy rövid fellángolás asmok részéröl telemacson,de az alábbhagyott,és átvették az uralmat a pve funok,ami nemlenne baj,csak siegre eljárnának legalább,ugyanis emlékszem rá,amikor elyosok befoglalták mindkét fotressünket,még majdnem a pvesek voltak kiakadva h miért nemtudtuk megvédeni....Mi zaracsiékkal elsö sorban voltunk,onnan haldokoltuk végig az egésszet,bár én a legvégén már kereket oldottam,nem volt értelme...nemmondok sokat,5szörös tulerö volt,totál kiégés,de mivel várhato volt az elyosok támadása,ezért siege elött már ment a shoutolás hogy jöjjön mindenki,de csak a pt hirdetésekkel volt egyre jobban tele a cset...,és miután jött a kiégés,az utánna következö transferkörrel sok asmo kereket is oldott,illetve jöttek még elyk,amihez gz Ncnek,nagyon okos,nagyon szép!Bár igy is lehet azért boldogulni,de nagyon jo lenne ha lenne fortress instánk,ahova aztán a pve funok elsönek mennének be khm..
Nuclearity
nem volt elég, de ha igaz amit kex mond, akkor a szerver még unbalanced lesz... ami már játszhatatlanul élvezhetetlen is lehet..

Frosty01
kínos 😄

rengeteg azmo moccant rá :}

xerb
Tele van a lfg Sige def recruitokkal szoval nem hinnem hogy van ilyen egyesség.

semmit se tudok errol de nemhinnem hogy meglenne mert ha nezem az infokat nyomi asmok egy resze elment es meg megy, spata elyos meg mas elyk jonnek
atlag siegere asmok alig tudnak 200 embert osszekaparni amikor ely oldalon mar van 400+ xD szoval ha nem engedik at akkor lehetetlennek talalom azt az infot

Veni, vidi, vici

Nuclearity
kiváncsi leszek arra a 3 inner fortra me.. xD minden asmo altgardban van... xd

Uj event van jeee😄D
Nuclearity
én sem értem, hogy miért szedik ki, ez az amit nem értek, ha pve orientált vagoyk, megyek taházni, meg dp meg lannok meg uj insták non stop de minek nekem abyss cucc??? -.-

Emlékszem amikor haverral jártunk régen riftezni,40esek voltunk mindketten,ö a rangerével én meg a gladimmal voltam.Jöttek szembe 3an,2 pizsamás(egy sorc és sm)illetve egy gladi.Szokásos,haver sleepeli sorcit,addig sm kifilézése,utánna burstot a sorcra,majd jöhet a gladi,ami 50es volt,mivel szép volt a szine ,alap hogy azt haggyuk utoljára,bár nemláttunk rá reális esélyt hogy megöljük,azért belekezdtünk az ölésébe,és nagy meglepetésünkre meg is fektettük,de érezni lehetett h alig sebeztük a gyerköcöt.Megnéztem honalpon a gyereknek MINDENE 50es abyss volt,a ruciján olyan 20encsivel stb,és mint 3ik embert egy pvp során kis 40es twinkekkel megöltük!Megnéztem ,és a gyereknek összesen volt vmi 150killje!!😄D Na ilyen emberek szedik ki az abyss geart....Ja és hozzáteszem,ehez hasonlo szitu volt még egy chanterral is,annak is a gearje 50es abyss,rommá vertük,hiába a cucc ha nemtud csinálni semmit mert annyira vak,nem is vágom hogy minek szedik ki,hajtsák inkább a miragentet az valo pve..😊=
Nuclearity
a történet valóban nem kerek vico, azt csak ti tudhatjátok 😊 mármint az a pár klán (esetleg azok leadere) akik ott vannak a top párban. Prime Wings Royal valami Weakfos és a többi, ti bizniszeltek velük, szal kb 5 ember (márha csak a leaderek tárgyalnak) 5 ember dönti el az asmo nép sorsát, amit már az elyos horda rég eldöntött, mert nem elég hogy sokkal többen vannak, mind körbe fossa gear ügyileg is az átlag asmot aki castoros idõkben mondjuk nem fordult meg sürün a fortress instákból, természetesen ott is az huzott hasznot aki ki sem dugta az orrát onnan.
Amásik ami nagyon tetszik, mikor ilyen pve huszárok szedik kifele az abyss cuccost, multor is mutogatja 1ik ismerösöm, hogy neki már +5 ös az abyss settje, de dp meg lannok instábol kisem esik...
(magyar példát nem szeretnék felhozni, tudom milyen mikor itt vannak... xd)

és igy végezetül 😛 sáska, látom alakitgatod a linkeket fent meg ilyenek, a magyar rajongoi oldalt nem akarod kivenni? 1000 éve nincsen... =/

xerb
+1 pont =)

Ebben annyit nem emlitesz meg,hogy a külföldiek is detto ilyenek!Kb az 5ik legioban vagyok az ehez hasonlo dolgok miatt,a folyamatos viszályok...most legutobb a royal legionba mentünk,ami most rövid idö után szintén 2fele huz,a mag már ki is lépett,de ez az összes eddigi legiora igaz volt ahol megfordultam(pewpew,primewings,pwnography)mind a viszálykodás miatt lett finitto,és nem a magyarok miatt.Söt,inkább magyar volt az,aki az igazságot a felszinre hozva a dolgokat probált igazságot tenni igaz zaracsi?😄D Lényeg az,hogy a külföldiek is kb ugyanolyanok igy MMO terén,lásd a balance kérdését,ugye a kapzsiság végett nemhajlandoak átengedni nekünk fortokat hogy tudjunk hol farmolni még több APt,hogy nelegyünk lemaradva,és azok az emberek,akik erröl hallani sem akarnak,nem magyarok...
Tévedsz,tele van 50+osokkal!!Nekem azokra kellene vadásznom😊Kiskarikra nem öröm,hanem szánalom,nekem is voltak gyenge pillanataim amikor bizony megöltem egy-egy kiskarit(föleg ha csesztetett folyamatosan),de mindig a nagyobbakra vadásztam,ez most is igy lenne.Bár igazábol a 44es gladimmal lenne ott jo szorakozni,mert akkor nem kellene a városokbol kihuzgálni a nagykarikat hanem a farmolo játékosokat zuzhatnám be mint állat😊
MrStokes
Meg kulonben is magyarok vagyunk, akikrol koztudott, hogy soha nem kepesek dullore jutni egymassal, legalabb is MMO-s berkeken belul, ezert is szokott annyi fele kis magyar klan lenni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sáska
nem kotekedesnek szantam, csak emlekeztem meg a korabbi hozzaszolasra, s gondoltam belinkelem <#kacsint>
en szerettem twinkkel jatszani, meg jobban is, mint a fo karakteremmel, mert a fo karakterem mindig szarul volt gearelve - sose volt annyi idom/turelmem jatszani, hogy egy jo 50es setet osszeszedjek, igy a sikerelmeny inkabb az alacsonyabb szintekre szoritkozott😊

xerb
Nem vágom 50-es rangerrel hol akarsz riftelni.
Ja hogy heironba 50-esen (30-44lv zona) az nagy fun tényleg =)
Ket hsz-el lejjebb irtad hogy lila nevüre szeretsz vadászni , akkor rossz helyen keresgélsz.
Emlékszem riftbuf elött volt egy 50 es ranger ,arra verte hogy full 50es abyss setben hogy lefel rohangalt a 35-40-es zonaban es oneshotolta a sinemet akit epp akkor huztam, na meg masokat is gondolom . Hat ez am nagy orom lehet.

Sajna idövel buknak ki a hiányosságok,ez van..
Jaja,a twinkek ellen valoban kellett tenni,mint nemrégen 15333as irásomban ujra meg is emlitettem!! De amugy az a baj,hogy ez a megoldás valoban rossz sajna😊) A twinkelés mint olyan nem jo,de ha az embernek egy adott szintü karija van és menne vele riftezni,annak kiégés sajna...Mint most én is a kis 50es rangeremmel mennék ezerrel,de hát igy hogy...Szal amit irtam azt a twinkekre irtam sáska ne kötekedjél😊Az uj map meg valoban jobb pvp terén,csak hát oda kell gear meg szint etc...
xerb
lol. Nekem is eszembe jutott 😄
De mondom inkább nem írom =)

Sáska

"ami most van az kiégés teljesen,tegnap haver átment,és egy 4 szintel kisebb AFK clericet alig tudott megölni,mert 10böl 9szer dodgeolt rá meg ilyenek...,szal addig mig nincsenek egyenlö esélyek "odaát",addig nemfogok átmenni videozgatni.De amugy ezen most fel is huztam magamat rendesen,nem is vágom hogyan gondolhatta ezt az Nc igy,a legjobb moka a riftezés volt,és kihuzták a lábunk alol,jo persze a ground abyssos is tök hasonlo,de ott hordákban jár az enemy,és solo gankelés szoba sem jöhet,mert 5 percen belül 50en vadásznak rád.A régi jo kis riftezések..

nem is olyan regen:
" A régi riftrendszerhez nagyon hasonlo,de nem "lvl 40en tartom a karimat és majd én megmutatom" a system,hanem mindenki huzza ki maxra a kariját és majd szinten belül ugyanakkora esélyel mehet a pvp.Ráadásul az enemyhez vezetö ut(a canyon) is már elég sok lehetöseget rejt a másik kifingatására,elöször amikor hallottam,h mi lesz a régi rift-rendszerrel én is aztmondtam h basszák meg,de már látom miért lett mindez csinálva,és aztmondom igazuk volt,ez igy jobb sokkal,és igen is mindenki a max lvlre hajtson,ne pedig low lvlen szarakodjon,igy kimaradva a klános instázásokbol etc. etc.....<#smile>

xerb
Ahogy innen a "másik" oldalról megtudom itélni a helyzetet imho elég elképzelhetetlen hogy a top guildok meg tudjanak eggyezni egy ilyen kérdésben.Ha egyik úgy döntene hogy átengedi a fortot egyböl másik 3 rohanna visszafoglalni.
De egyébként is elképzelhetetlen számomra hogy csupán felebaráti jóságból passzolna ely fortresst asmonak. Ez nem korea, itt a kapzsiság és az irigység domináns .

Igazábol a közjollét miatt nemlenne rossz dolog,de nehogy már cserébe kérjenek vmit csak azért,mert az Nc nemképes megtartani a balanceot...haggyuk má,ök helyzeti elönyben vannak létszámuknál fogva,de nem mert jobbak,ez az egész csere hatalmas baromságnak hangzik igy elsöre,max ugytudom elképzelni,hogy csak szimplán átengednek nekünk 1-2 fortot azt annyi,cserében miért lenne már benne bárki is,amikor senki nemtehet a helyzetröl?!Ez nemlenne fair,de szerintem ez nem kerek info
Nuclearity
érdekelne amugy, hogy mi lesz hogy lesz, tegnap olyan info jutott a fülembe, hogy ma 3 inner fortot behuzunk elyoktöl, errõl tudtok valamit zarachi? a srác nagyon maga biztosan mondta, és eddigi siegeket elnézve, nem éppen érzem reálisnak (még 1 foglalást se) hogy meglesz, szal felmerült bennem a kérdés, hogy elkezdödik e a fort csere a frakciok közt? illetve ha megkapjuk a 3 innert, mit kell adnunk érte? Utolsó infok errõl a részrõl, hogy egy inner fortért õk gelkmaros 2 fortját és a commanderünket akarták cserébe. most netán megkapják a 3 inner fortért? vagy tényleg ennyire magabiztosak vagytok a foglalásban netán? 😊

Na igen de én nem a világárol nemtudo kreténeket szerettem ölni,hanem azokat akik nekem lilák voltak...De hát ezt elvették tölünk,mondjuk nyilván a twinkek miatt csinálták,meg hogy inkább mennyen vissza mindenki a nagykarira és az uj területeken riftezéshez hasonlo modon mehet a dolog tovább,na igen,de igy hogy nincsen balance,és az összes elyos az uj területen baszkurál,igy egy picit nehézkes a dolog soloba...
Frosty01
nem értem a pvp buffot, én az anno 32es clericemmel átmentem eltnenbe, és a nálam nagyobbak / egyszintüek 4es csoportba verõdve próbáltak megverni. persze nem ment nekik mert op vagyok 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de al ényeg hogy ilyen hogy az earth's wrathot resistelte mindenki, dodgelték a divine sparkot, meg ilyen égbekiáltóan borzalmasan nonszensz dolgok történtek... és még így is megöltem egy kretént. a többi meg fél óra után feladta h mindig visszatöltöm a hp-m 😊))

De lesz video,de 2 dolog közül valamelyikre várok:1 assát most hanyagolom,és a rangeremnek csinálom a geart,a mostani gearjében ingisonos video nem lesz ...😄 2:megcsinálják megint,hogy lehessen rendesen riftezni menni(erre lenne twinkem),mert ami most van az kiégés teljesen,tegnap haver átment,és egy 4 szintel kisebb AFK clericet alig tudott megölni,mert 10böl 9szer dodgeolt rá meg ilyenek...,szal addig mig nincsenek egyenlö esélyek "odaát",addig nemfogok átmenni videozgatni.De amugy ezen most fel is huztam magamat rendesen,nem is vágom hogyan gondolhatta ezt az Nc igy,a legjobb moka a riftezés volt,és kihuzták a lábunk alol,jo persze a ground abyssos is tök hasonlo,de ott hordákban jár az enemy,és solo gankelés szoba sem jöhet,mert 5 percen belül 50en vadásznak rád.A régi jo kis riftezések..A multkor kaptunk egy kérdöivet amiben ezzel kapcsolatban kérdeztek minket,hogy milyennek találjuk a riftezést most,hát remélem sokan Xeltek minden kérdésnél a legutolso válaszra,és akkor van remény hogy valamennyit javitanak a mostani szánalmas helyzeten,mert szeretnék videozni!!😊
Nuclearity
cah cah egy karinak 2 profja lehet 449 ig felhuzva, ezt accra vagy karira érted?

murder, vannak oldalak/emberek akitõl elég olcson megkaphatod a gamecardot, azzal azért lehet játszani ott.
origival meg alapbol kapsz 1 honapot.

az én véleményem, hogy a spirit master egy tök izom kari, ha jol használja az ember, de olyasmi mint assassin, kell neki a talaj mert a spirit lemarad a levegöben és a spirit absorb v mi (spirit kapja a sebzést helyetted) olyankor kuka...

VICOOOOOOOO 😊 te pro, most jut eszembe, akkor nem lesz videó?? Q.Q

ELADNÁM ACCOMAT :

Telemachus server , asmo oldal:
- LvL55 Templar————–name:Blizz
- LvL52 Ranger
- LvL52 Gladiator
- LvL48 Cleric—————name:Yuno
- LvL43 Assasin
- LvL35 Spiritmaster———name:Xmass
- LvL22 Chanter
- LvL11 Sorcerer
van rajta , kék és sárga ruhák kék és sárga fegyók , nem a leges legjobb de pl😄Razma GS amit én craftoltam stb stb..

449-Weaponsmithing
449-Cooking
449-Tailoring
449-Armorsmithing
399-Alchemy
399-Handingcrafting

November 25-ig aktív az elõfizetés rajta!!

Email címen ha akit érdekel hagy egy üzenetet és felvesszük a kapcsolatot.

Email cimem: [email protected]
Hát jah,idövel minden MMO elveszti a varázsát,mivel jönnek ki az újabbnál újabb dolgok,pár évvel ezelött amikor az elsö hirek felreppentek Aionrol,sokáig,nagyon sokáig mindenki ugy várta mint a messiást,mert akkor ez volt az újdonságaival az etalon,azóta ez is lecsengett,már semmi extra nincsen benne(bár a piacon levökhöz képest még tartja magát!),egy szimplán jo MMO de semmi több,most a GW2 ill. a B&St várja mindenki,de idövel azok is lecsengenek és majd akkor remélem egyszer megérkezik a Lineage3..😄
Úgylegyen😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Murder3
ebbe csak a havidíj az ami tönkre teszi, amúgy úgy magába megérné.
De majd a gw2😄
az eddig lenyûgözött és nem lesz havidíjas.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Pyotr
Vársz még pár évet és ez is ingyenes lesz mint a többi "kuka" mmo!

&#9608;&#9608;

Murder3
én törtön játszottam de már rég nem játszok a leírt problémák miatt.
csak azért kérdeztem meg mert a spiritem hozzám nõtt a 64 óra alatt és mivel valós képet a nem mûködõ skillek miatt nem tudtam, gondoltam megkérdem h az officle szerókon mennyire is erõs a spirit.
sajnos én nem engedhetem meg magamnak a origi+havidíjat.
törtön meg nekem ez úgy nem volt fun h nem volt mûködõ skill😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Ja nem néztem kinek válaszolok sry ment pm..

Ok nem írok többet pedig kurvára csak segíteni akartam azzal,hogy most pl.Murder3 fejlessze tovább azt ami jó.
Ti benyögtetek ide pár mondatot ki se fejtettétek esetleg mit írtam rosszul nekem estek minthogy írnátok hasznos dolgokat neki

Ja meg olyan dolog amiröl fogalmam sincsen,olyan nemnagyon van😊 Nemvagyok mindenben totál profi,de karakterek meg statok kérdésében szerintem nem tudsz újat mondani😊
LvL 53as sorcim van,és nem én osztom az észt,hanem te beszélsz hülyeségeket,de teljesen normális hangon mondtam neked,nemtudom mit vagy ugy oda...Zaracsi meg arra mondta amire én is,hogy kicsit kevered a dolgokat itt a magic accuracyval meg hogy ha van sorci a ptben vagy sm akkor gyorsabban hal meg lannok meg ilyen összefüggéstelen dolgokat irtál😊