Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én asmókkal

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

lacerkkal xD

Veni, vidi, vici

Nuclearity
iridöscönt tö is mõsz zarachöõkkal?

xerb
XD ahaha

I am so awesome [Keeper The Tank]

Budapest Keleti pályaudvar 8.ker közepe, ott csak pvp van meg 200x rate...

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

sziaszto nem tudtok az aionhoz egy private servert ahol kb. 200x ratek legyenek, unom már a sok grindet
Elmondanád, hogy neked mi a jó kurvaanyád közöd van ahhoz, hogy más mit csinál? De most komolyan? Mintha abba szólnál bele egy étteremben, hogy a másik asztalnál az az ismeretlen, hogy mer rákot enni mikor te pacalt tömsz az arcodba! Milyen alapon ítélsz meg másokat? Attól, mert te nyomorék vagy az a te dolgod, a kutyát nem érdekli, láma vagy az is maradsz!

mar bocs hogy a barataimmal egyutt akarok jatszani 😄 nemfogok csak azert maradni valahol mert azt mondjak nekem, en szivesen maradnek telen de barataim mennek spatara igy en is megyek 😉 2 haver mar igy is elment masik serverre szoval folos maradnom

Veni, vidi, vici

Frosty01
igazából oké, ncsoft impotens, buzacsira, oké felfogtuk. inkompetens banda képtelen olvasni a feedback-ben.

nade

TI DÖNTETEK ÚGY HOGY TRASNFERELTEK!

és ez szól ennek a lacer/zaracsi/satöbbi bandának is! a ti szátok a legnagyobb a magyarok között, és most mentek a csõcselék után??

practitioner of the forbidden arts of death

xerb
Variance-on olvastam hogy a transferelõ légiók közt van egy olyan is akik éppen spatalosról jöttek telére a jobb élet reményében , erre meg most cuccolnak vissza.
És még ezek után sem esik le nekik hogy a transferelgetés nem megoldás? Attol hogy pattognal eggyik szerverröl a másikra még nem lesz kevesebb ely.Telén is elfogy az asmo ,elyos megy utánnuk, nem nehéz rájönni. Akkor hova mennek?

Nuclearity
hogy mi volt? hiába akarja szerencsétlen malo összeszedni az asmokat, egyszerüen vicc, minden szerencsétlen transferelget... szerinted mit fogunk kezdeni ha vége a hétnek? és megkezdödik a támadás? csakmert hétvégéig volt megbeszélve ez a támadásmentesség, tegnapi létszám 70 ember, ÖSSZESEN, számoljuk hozzá azt a bõ 500 elyost akik ált támadnak, gear különbséget és mindent...

és igen a szerencsétlenek eltransfereltek SPATALOSRA, szimplán azért mert az összes valamire való elyos már eltransferelt onnan, maradtak azok aki az Easy modhoz szoktak..stb bár ahogy a forumukat olvastam, azoknak az se esett le, hogy kaptak egy jelentõs mennyiségû asmot (150 et biztos) és a poén az, hogy a köv héten megint kapnak durván 100 at, igy mégjobban elbaszva a telemachus asmo helyzetet, emellé hozzá teszem, hogy a spatalosi elyk már most sirnak, hogy ne engedjék az embereket (elyket) vissza transferelni, mert nem voltak loyálisak a serverhez...blablabla érdekes, hogy az nem zavarja öket, hogy nem az õ asmoi vettek be x várat most.

Szóval mindnekinek aki transferel telemachusrol asmo oldalról csak gratulálni tudok, igy tovább, ha majd nem lesz free transfer megnézem hova mentek miután a földbe vernek 1-2x...

xerb
Mi volt tegnap este?Valaki beszámolna róla? Sajnos nem voltam online.

Frosty01
sõt ez igazából mindenkinek szól aki telemachusrol transferelget asmo létére.

Frosty01
annak a rakás agyhalottnak akik kitalálták h elmennek spatára telemacsóról és neagyisten azmok voltak üzenem h köszi puszi.

Nuclearity
kihaltunk....

Nuclearity
és ma délben a másik is, este meg gondolom bukjuk mind2 öt XD (ha lesz siege)

Nuclearity
nah volt temple vissza foglalva... 😛

Nuclearity
nem, azt már mondtad/tudom

Nemtudom,ugy egy honapja.Gondolom most jön a dolog miértje😊
Nuclearity
te vico te pontosan mikor is hagytál fel az assával?

Kreeder44
<#vigyor><#worship><#taps><#nevetes1><#vigyor2> hallottam már róla 😊

Nuclearity
noh megmentettem a helyzetet...

sok 25 asmoval magam mellett (jó ha voltunk 150 en a min 500+ as zerg ellen)

és EZT nektek elyosok 😊

Akkor most telemakkosbol lesz az uj spatalos...nice
Frosty01
jaja jól hallod. csicska banda az egész 😄

Nuclearity
nah, ma este csak megtörténik, elsõ szerver leszünk ahol beverik commandert? ^^

már több mint negyed hp ja lement és asmok még csak be se tudnak jutni hozzá.

amugy mit hallok, Prime Wings Spatalosra transferel? 😄D

Nuclearity
a nõi megérzés tudod... 😄

Kreeder44
Valaki nem néz reklámokat?? XD

Honnan tudod, hogy Emesének hívnak?

Nuclearity
köszönjük emese 😊

Én tudom mi a baj!

AZ EGY FOS TÖRTSZERVER A NYOMORÉKOKNAK!

Asszem csak ennyi lehet a baj.

Mert rossz a géped.
Shortstop
<#merges2>

Belton
<#wow3>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Infinite szerverére mért nem lehet bejelentkezni?
Belton
<#eljen>
Ez igaz 😊

Egyáltalán nem ugyan az. Ha ncsofttól veszem, annyit keres az ncsoft amennyiért vettem. Ha mástól veszek 1 használt accot, amit úgysem használna már, akkor az ncsoft nem keres semmit rajta, max 1 havi dijat.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nuclearity
igazábol igy is azt teszed, hiszen akitöl vetted már kifizette, és mivel te kifizeted neki ugyanaz a hatás... XD

Tudom, de biztos van olyan aki megválna 5k alatt az accától, miért ne attól vegyem? Eleget tömtem már az ncsoft zsebét.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Belton
Epic Fail

Ha kicsit is szét néznél neten guglin akkor talalsz majd 1-2 oldalt ahol 5100 Ft ért tudol magadnak venni Serialt GL 😊
Nekem párszor bejött 😊

Nuclearity
engem kb egyik sem érdekel, mig jol érzem magam ill mig elvagyok a haverokkal megvagyok itt, most kb ezen kivül semmi nem érdekel, viszont ha váltok csak és kizárolag gw 2, nem fogok mégegyszer havidijas gameba kezdeni, másrészt gw 2 nc west, hát igen, viszont az Arenanet is akik viszont belefognak szolni rendesen, szal ettöl nem tartok, azok a srácok nem fogják hagnyi mint az ncsoft hogy igy elmenjen a helyzet...
másrészt meg ncwesten belül is csoportok vannak kül gamekra, igy az aion részének szerintem köze nem lesz a gw 2 s részleghez, (saját gondolat/ vélemény)

Más téma: Cleric - Shield Defense stone-ok. Jobb pvp-re, mint az MR? Láttam pár top clericet ilyen cuccban. Tapasztalatok?

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Hali!

Vennék Aion accot, a max amit fizetek:
4k huf egy inactive accért, és 5k huf egy olyan accért, ami csak 10 vagy annál több nap múlva jár le.
Ez a MAXIMUM összeg, várom az ajánlatokat pm-be, kb 4-5 napig fogom fogadni az ajánlatokat, és utána megveszem a legolcsóbbat.
Nem érdekel, hogy mi van az accon, a legjobb lenne, ha semmi sem lenne rajta.

Én sem értem,és a többszázezer ember sem akik abbahagyták ez miatt EU/USban az Aiont!!900k eladott pédánnyal kezdtek,most lehet játszani jobbra-balra a számokkal,de manapság nincsen több 50k playernél szerintem.Ugye kezdödöt azzal,hogy amikor elindult Aion,többórás sorbanállások voltak hetekig,aztmondta Ncwest,ez csak a kezdeti roham,majd enyhül.Igen,enyhölt,mert az elsö honapban kb 50k player azonnal ment is a francba mondván,ezek hülyék,én ide tuti nemjövök,és mennyire igazuk volt!!Akkor ott az eslö nap már látszodott hogy mennyire balfasz brigád ez az Ncwest,és ezektöl várjunk bármit is??Nagyon sok kérdöjel van,hogy mit miért csinálnak,hogy egy amugy tényleg nagyon tuti MMOt miért kell mindenáron gajjravágni,miért ellenségük saját pénztárcájuknak,és stb...Koreában az anyavállalat rendesen irányit,meg is látszik,mai napig van vagy 2milla aktiv elöfizetöje ott Aionnak,nálunk meg az már atomjonak számitana hogy a maradék pár szerver közül legalább a felén normális viszonyok legyenek.Elképzelem magam elött,ahogyan elkezdödik az Ncwestnél egy munkanap: ' Jóreggelt fönök ur,képzelje ma csak 2k player cancelezte az accot,ez tarthatatlan állapot,vmit kellene csinálni mert még marad player és akkor azokkal foglalkozni kell meg dolgozni,mit csináljuk?? v.: ' Hát gyerekek,szerintem csináljuk egy ujabb transfer kört,majd ök megoldják ezt a kérdést maguktol is..😄D Vagy nemvágom,mert kizárt dolognak tartom,hogy ottvan többtucat ember egyhelyen,és egyik sem látja át azt,hogy mekkora nyomorékoskodások mennek,és h "valamiért" leavelnek az emberek!Én kitartok mert most még jolérzem magam,annyi hogy most már a siegeket kihagyom ezek miatt,de az a baj,hogy amire letudnaám cserélni a jövöben Aiont,az a GW2 lenne egyedül illetve a B&S,de GW2öt megint csak Ncwest fogja nálunk csinálni hurrrrrrrrrrráááááááááááááá.B&St viszont nemtudom,de ha azt is elkurják,hát akkor kajak megtanulok koreaiul és ott fogok játszani😄D
Nuclearity
dehogy a csoda fincsikém a transfer 😄

amugymeg fingom sics mit akarnak kezdeni, midnenki minden eng serverröl perentora megy, ergo a maradék 2-3 szerver meg üres marad, ez igy miért jo nekik? vagy ha befejezik a free transfert akkor aki maradt szopik egy spatalos állagu szerveren? azt ott hagyják... szal nem értem a céljükat, nem értem ncwestet miért jo nekik ha megölik a játékot, és miért az a cél h minél több embert kergessenek el a játéktol, nem értem ncsoftot hogy a f*szban képesek egy ilyen balfasz céget megbizni a forgalmazássával, ettöl még Nexon NA is jobb waz... XD

De elolvastam Vicodin, de az amit kitalálnak járhatatlan út. Hiába mondja azt 500 ely h oké , tiétek, ha a maradék, teszem azt 300 meg pont szarik erre és elmennek medálokért.

Azt azért ne felejtsük el, hogy ely oldalon se mindenkinek van über gearje. Ott is arányaiban legalább annyi "alulöltözött" van, mint asmo oldalon. Szerinted ezen elyket meghatja, ha pont egy olyan bagázs beszél nekik milyen jó is lenne ez, akik full lvl 50 pvp gearben tolják?
Szerintem tök jogosan tennék fel a kérdést, hogy mire fel pofázol, te már mindent kiszedtél itt, persze h az az érdeked h gelkmaroson szerezz ingyen medált a többi meg le van szarva.

Az asmo oldalról meg annyit, hogy rengeteg nagy légióban hiteltelenné váltak az emberek.

Hiteltelen az, mikor egy asmo core-ban megtalálja a bosst, lfg-ben keresi az embereket, megvárja õket, majd benyögi a csatlakozott Prime winges, hogy nincs boss már meghalt. Rá pontosan fél percre megtaláltam a bosst, nah kik ölték? hát nem a prime wings. A gyerektõl megkérdeztem h ez akkor most mégis mi, mire fel kilépett az lfg-s csoportból és szépen ment a prime wings csapatba.

Hiteltelen, mikor a prime wings csapat buffot kér, mert õk elyre vadásznak, majd frankón végignézik 10en, ahogy 3 ely darabokra tép, majd ezután megváltóként odamennek és lecsapják az elyket.

Hiteltelen mikor egy bizonyos asmo légió ott farmol a bizonyos ely légió mellett, egymásra még csak rá se néznek, majd ha odatéved egy nem oda való ely, vagy asmo gyanútlanul, azokat kettétépik azonnal.

Hiteltelen mikor siege kellõs közepén egy komplett légiót elküldenek csalinak, hogy dögöljenek meg, félre tájékoztatva direkt õket, miközben õk a vezetõk egy teljesen más várat a nagy kussban megpróbálnak befoglalni.

és ezt sajnos még lehetne fokozni a kamu koordokkal, vagy azzal hogy besírják xy várban siege a sok asmo odarohan meghalni mert 3 aly ely öli a népet aki megjelenik a teleporternél. Ugyanez persze ely oldalon is megy, kedvezve bizonyos asmo légióknak.

szóval ezeket a dolgokat inkább hagyjuk.
Párszor benyalja az ember ezt, de egy idõ után elege lesz. Általában mikor elege lesz, szépen elmegy inkább pve-re, vagy leszarja az egészet és aion quit.
Aztán ezen dicsõséges asmo és ely urak meg vinnyoghatnak h szar az egész... Persze h szar, csak a gond az, hogy ebben õk is benne voltak gazdagon, hogy ilyenné vált.
Most nézem már csak 2 van balaur kézen,tegnap éliások visszafoglaltak egyet még is csak..😊
Figyi akkor nemfigyeltél,az elyk benne lennének!!Söt,ök ajánlották fel!Csak hát a mi oldalunkon az az 1-2 "NAGYÁGYU" egoja ezt nemengedheti meg,és sajnos többszáz ember nevében visszautasitották.Amugy a vicc az egészben,hogy amiota szoba jött ez az egész,nagyobb elyos legiok nem is mentek siegre(ez most is látszik,3 upper is balaur kézen),de akkora az elyos fölény,hogy még pár random elyostol sem tudtuk elvenni!😄D Szal itt már tényleg nagyon komoly méreteket öltött ez a "balance" kérdés,szerintem kizárt,hogy ezt igy "magunk közt" megleshessen oldani,bár Nc meg szarik rá,tehát tényleg csak a csoda segithet.
Azért arra kíváncsi lennék ha még a boon + Exi rábóllintana h oké kapjatok meg ezt meg ezt, a sok kicsi ely légióval ezt h kommunikálnák le. Láthattunk már példátitt asmo oldalon h mennyit jelentett egyes légióknak a pvp buff... Kb mindenki harcolt roahért, kivéve azt a 150 asmot aki közben odalent befoglalta valamelyik lowfortot.
Roah ( vagy lehet asteria volt ) fail, pvp bónusz fail, de egy asmo légió kapott x medált. Hát nem jóó?

( Ennél az esetnél leavelt Paradigmából 3 ember, mert összevesztek egy emberrel, aki lowra akart csapatot szervezni, ezen három pedig felülre ment volna. Lehet ezen a ponton kellett volna befejeznem s talán nem idegelem szét magam az idióta wolfi okosságain -.- )
Nuclearity
ott sosem volt, csak mielött server transfer lett volna, ezért is lett! namár...

MrStokes
egyszer... hajdanaban... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"