Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Veni, vidi, vici
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Veni, vidi, vici
nade
TI DÖNTETEK ÚGY HOGY TRASNFERELTEK!
és ez szól ennek a lacer/zaracsi/satöbbi bandának is! a ti szátok a legnagyobb a magyarok között, és most mentek a csõcselék után??
practitioner of the forbidden arts of death
És még ezek után sem esik le nekik hogy a transferelgetés nem megoldás? Attol hogy pattognal eggyik szerverröl a másikra még nem lesz kevesebb ely.Telén is elfogy az asmo ,elyos megy utánnuk, nem nehéz rájönni. Akkor hova mennek?
I am so awesome [Keeper The Tank]
és igen a szerencsétlenek eltransfereltek SPATALOSRA, szimplán azért mert az összes valamire való elyos már eltransferelt onnan, maradtak azok aki az Easy modhoz szoktak..stb bár ahogy a forumukat olvastam, azoknak az se esett le, hogy kaptak egy jelentõs mennyiségû asmot (150 et biztos) és a poén az, hogy a köv héten megint kapnak durván 100 at, igy mégjobban elbaszva a telemachus asmo helyzetet, emellé hozzá teszem, hogy a spatalosi elyk már most sirnak, hogy ne engedjék az embereket (elyket) vissza transferelni, mert nem voltak loyálisak a serverhez...blablabla érdekes, hogy az nem zavarja öket, hogy nem az õ asmoi vettek be x várat most.
Szóval mindnekinek aki transferel telemachusrol asmo oldalról csak gratulálni tudok, igy tovább, ha majd nem lesz free transfer megnézem hova mentek miután a földbe vernek 1-2x...
I am so awesome [Keeper The Tank]
sok 25 asmoval magam mellett (jó ha voltunk 150 en a min 500+ as zerg ellen)
és EZT nektek elyosok 😊
már több mint negyed hp ja lement és asmok még csak be se tudnak jutni hozzá.
amugy mit hallok, Prime Wings Spatalosra transferel? 😄D
AZ EGY FOS TÖRTSZERVER A NYOMORÉKOKNAK!
Asszem csak ennyi lehet a baj.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ha kicsit is szét néznél neten guglin akkor talalsz majd 1-2 oldalt ahol 5100 Ft ért tudol magadnak venni Serialt GL 😊
Nekem párszor bejött 😊
BF:2-3-4(oORedstarOo)
másrészt meg ncwesten belül is csoportok vannak kül gamekra, igy az aion részének szerintem köze nem lesz a gw 2 s részleghez, (saját gondolat/ vélemény)
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Vennék Aion accot, a max amit fizetek:
4k huf egy inactive accért, és 5k huf egy olyan accért, ami csak 10 vagy annál több nap múlva jár le.
Ez a MAXIMUM összeg, várom az ajánlatokat pm-be, kb 4-5 napig fogom fogadni az ajánlatokat, és utána megveszem a legolcsóbbat.
Nem érdekel, hogy mi van az accon, a legjobb lenne, ha semmi sem lenne rajta.
amugymeg fingom sics mit akarnak kezdeni, midnenki minden eng serverröl perentora megy, ergo a maradék 2-3 szerver meg üres marad, ez igy miért jo nekik? vagy ha befejezik a free transfert akkor aki maradt szopik egy spatalos állagu szerveren? azt ott hagyják... szal nem értem a céljükat, nem értem ncwestet miért jo nekik ha megölik a játékot, és miért az a cél h minél több embert kergessenek el a játéktol, nem értem ncsoftot hogy a f*szban képesek egy ilyen balfasz céget megbizni a forgalmazássával, ettöl még Nexon NA is jobb waz... XD
Azt azért ne felejtsük el, hogy ely oldalon se mindenkinek van über gearje. Ott is arányaiban legalább annyi "alulöltözött" van, mint asmo oldalon. Szerinted ezen elyket meghatja, ha pont egy olyan bagázs beszél nekik milyen jó is lenne ez, akik full lvl 50 pvp gearben tolják?
Szerintem tök jogosan tennék fel a kérdést, hogy mire fel pofázol, te már mindent kiszedtél itt, persze h az az érdeked h gelkmaroson szerezz ingyen medált a többi meg le van szarva.
Az asmo oldalról meg annyit, hogy rengeteg nagy légióban hiteltelenné váltak az emberek.
Hiteltelen az, mikor egy asmo core-ban megtalálja a bosst, lfg-ben keresi az embereket, megvárja õket, majd benyögi a csatlakozott Prime winges, hogy nincs boss már meghalt. Rá pontosan fél percre megtaláltam a bosst, nah kik ölték? hát nem a prime wings. A gyerektõl megkérdeztem h ez akkor most mégis mi, mire fel kilépett az lfg-s csoportból és szépen ment a prime wings csapatba.
Hiteltelen, mikor a prime wings csapat buffot kér, mert õk elyre vadásznak, majd frankón végignézik 10en, ahogy 3 ely darabokra tép, majd ezután megváltóként odamennek és lecsapják az elyket.
Hiteltelen mikor egy bizonyos asmo légió ott farmol a bizonyos ely légió mellett, egymásra még csak rá se néznek, majd ha odatéved egy nem oda való ely, vagy asmo gyanútlanul, azokat kettétépik azonnal.
Hiteltelen mikor siege kellõs közepén egy komplett légiót elküldenek csalinak, hogy dögöljenek meg, félre tájékoztatva direkt õket, miközben õk a vezetõk egy teljesen más várat a nagy kussban megpróbálnak befoglalni.
és ezt sajnos még lehetne fokozni a kamu koordokkal, vagy azzal hogy besírják xy várban siege a sok asmo odarohan meghalni mert 3 aly ely öli a népet aki megjelenik a teleporternél. Ugyanez persze ely oldalon is megy, kedvezve bizonyos asmo légióknak.
szóval ezeket a dolgokat inkább hagyjuk.
Párszor benyalja az ember ezt, de egy idõ után elege lesz. Általában mikor elege lesz, szépen elmegy inkább pve-re, vagy leszarja az egészet és aion quit.
Aztán ezen dicsõséges asmo és ely urak meg vinnyoghatnak h szar az egész... Persze h szar, csak a gond az, hogy ebben õk is benne voltak gazdagon, hogy ilyenné vált.
Roah ( vagy lehet asteria volt ) fail, pvp bónusz fail, de egy asmo légió kapott x medált. Hát nem jóó?
( Ennél az esetnél leavelt Paradigmából 3 ember, mert összevesztek egy emberrel, aki lowra akart csapatot szervezni, ezen három pedig felülre ment volna. Lehet ezen a ponton kellett volna befejeznem s talán nem idegelem szét magam az idióta wolfi okosságain -.- )