24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Carbonka
    Köszi.

#17283: Igen.
  • empie
    Biztosan törlik a karikat?
  • Frosty01
    18 gb körül mindenestől
  • Champy
    Ha vége a bétának törlődnek az accountok amiken most játszunk,vagy csak a karakterek ?

Csakmert az ncsoft os accountnevem ami veteran lesz mert régen már megvettem aiont, meg a bétás accountom is amit most csináltam ugyan az a felhasználó név, szerintetek ez megzavarhatja őket ? pl attól félek hogy nemtudják majd áthozni rendesen az ncsoftost mert van már egy ilyen gameforge os név amit most csináltam ugye és nem akarom hogy az örök veteránomat fölülírja ez a néhány hónapos veterános account amit ugye a bétázásér kapok...

remélem érthető kicsit... szerintetek ?
  • Carbonka
    x/AION Free-To-Play\$Patch$
    (de lehet, hogy miután telepítette a játékot, törli a fájlokat, legalábbis a kliensben van ilyen opció)

Amúgy az is jó, ha megmondod mennyi helyet foglal a játék.
  • SzirmosSzisza
    Ha megmondod merre nézzem megnézem. Amúgy nekem az a letöltő cucc 60 %-on nagyon belassult, kvázi addig tölt, onnantól meg telepíti a dolgokat.
  • Carbonka
    Valaki megnézné, hogy a letöltött aionf2p mappában hány patch van?
  • Zomil
    Sziasztok!
    Akkor most a rendes f2p csak 16-a után kezdödik gondolom...kár pedig reméltem, h feb. 1-töl már lehet tolni :)
    Bétára mondjuk akkor érdemes bekerülni a gold pack miatt...szoval most vadászhatok kulcsra :D

A karakterekkel nem tudjátok mi lesz? Mert ugyan bejelöltem, h átmentsék, de gondolom ott más szerverek lesznek...szoval lehet majd szervert választani esetleg?
  • SzirmosSzisza
    1 darab van :)
  • Iceman
    Milyen szerver(ek) van(nak) a bétára?
  • Foxmous
    én asmokhoz csináltam karit
  • Champy
    Nem szóltam semmit, most kaptam énis kulcsot.
  • Carbonka
    Igazából tökmindegy, mivel a karaktereket a béta végén törölni fogják.
  • Foxmous
    Sziasztok! tegnap kaptam mega kulcsot nagy örömömre!! Nagyon boldog vagyok, kérdésem annyi hogy meik oldalra csináljak karaktert?
  • SzirmosSzisza
    Érdekes ez a béta. Tegnap délutánt mozdulni se tudtam annyi játékos volt, este nem játszottam, reggel meg üres az egész terület :D
  • Shadout
    Tudom, hogy veteránok leszünk, de van két ismerősünk, aki nem:) meg most volt kis kedvem ökörködni Aionban, de most azért nem veszek két hetes TC-t:) gondolom akkor februar 16ig biztos nem lesz free a játék:) úgyhogy marad L2, aztán ki tudja lehet mire Aion ingyenes lesz már nem is lesz kedvem hozzá:P azért köszi
  • Champy
    Ahogy nézem nem nagyon küldözgetik errefelé a kulcsokat :(
  • bujcsik555
    Ha van valakinek egy porosodó beta kulcsa én is szívesen elfogadom. Vagy ha tudtok valakit aki régen játszott, és tuti hogy a freeben nem szeretne majd, akkor nagyon hálás lennék ha ideadná az accountot a veteran miatt :D Havernak jól jönne ha nem starterről indulna. Köszi előre is.
  • Frosty01
    a mostani accotok veteran lesz ott. amennyiben megvan a pipálás
  • Shadout
    hát öten regisztráltunk, egyikünk sem kapott:) IJ:/ ha van valakinek fölösleges kulcsa ne kíméljen^^
  • trident
    Köszönöm!
  • SzirmosSzisza
    Hírlevélre regisztrálj.
  • DarkChris
    Feles kulcsot én is elfogadok
  • Tomy Lee
    Ok,úgyis te kérted először:)
    Mindjárt küldöm
  • trident
    Szerettem volna regisztrálni, de nem tudok kulcs hiányában az www.aionfreetoplay.com oldalon. Honnan szerezhetek kulcsot?
  • Rowlend
    Nekem nem tudnád odaadni? Hálás lennék. :D
  • Morf
    Jaja, a support hálátlan szerep, sok alultápolt cleric meg chanter :-)
  • Belton
  • Tomy Lee
    Úgy volt csak meggondolták és F2p-t bétára tették.Biztos több oka van ennek az első,hogy sok ember így veteránként indulhat neki játéknak.Ezzel sok játékost maradásra is tudnak bírni pl:)
  • Champy
    Miért írják mindenhol hogy február 1.-től free lesz, amikor r...ul nem így van ?
  • Berin01
    Eloretolt Legio=Eloretolt Helyorseg

én meg nem kicsit vagyok fáradt, szóval szerintem jobb ha mára befogom:)
  • Carbonka
    Még support sincs..
  • Berin01
    pvp vagy pve akart lenni:)
  • Berin01
    Aki Perenton indít asmo oldalon karaktert , és aktív légiót keres
    Eloretolt Legio-t keresse.
    Ts-van
    Pvp vagy pvp érdeklődéssel rendelkezők is jöhetnek itt megtalálják számításukat.
    Segítőkész 55ösök vannak a légióban.
    Aktív új játékosunk is van

Keresd:Vernios,Chamomile, Merlinke,Khynreen-t
  • Picicsalyci
    Esetleg ha van valakinek felesleges beta key ,az szólhatna! ^^
  • Carbonka
    Nálam nem akarja letölteni a játékot 12%-nál error-t ír és azt írja, hogy kapcsoljam ki a tűzfalat. De úgyse jó.
  • Madmano
    Ha valakinek lesz egy fölös beta kulcsa és megosztaná velem,nagyon megköszönném.
  • Rowlend
    Nekem nem jött egyik mail címre se.
  • SzirmosSzisza
    Hm, mindegy melyik mail címre jött, csak regisztrációhoz kell \o/
  • Tomy Lee
    Itt is van egy kulcs.Én majd oda adom annak aki nem kapott.