24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#17324 Majd kiderül. :) -
Tomy Lee #17323 Úgyis szinte mindenki veteránba kezd(tettek róla,hogy így legyen) aztán sokan rá fognak fizetni starterre 2ezret,hogy veteránba kerüljenek ők is.Mi szánalmas ebbe?Az a szánalmas inkább aki nem ad 2ezret se érte.Tök szuper kis F2P startot csináltak.Némelyikőtöknek komolyan semmi se jó.. -
#17322 Legalább ha 1x befizeted veterán maradsz?
De ha azt nézed akkor senki nem fog játszani vele úgy mint eddig se.
De szerintem veterán marad az illető ha 1x befizeti. legalább is remélem mert nekem nem ér annyit, meg szerintem senki másnak, ugyan úgy mint eddig. Nem hiába lesz F2P :) -
#17321 Nem szánalom , aki eddig fizette az most is fogja , aki meg nem az fel adja 1 hónap múlva , de jó is ez így. -
#17320 :)
Hát F2P hozta magát, de ennyi korlátot. Ez szánalom esküszöm.... -
szamoca22 #17319 Hát nekem ez nem megy ... nem hiszem el hogy nem tudok megcsinálni egy egyszer account-ot... hát úgynézki én nem fogok tudni játszani ... azért köszi szépen mindent... :(
Üdv: Szamoca
U.I:speed01 a SpeedyHuni nekem az rémlik :) -
#17318 Lehet hogy neked nem ez a gondod, de nekem is volt és írtam a supportnak.
Próbáld ki, hátha neked is bejön.
"Thank you for contacting NCsoft Account Support.
If resetting your game account password did not work, your NCsoft Launcher may be set to the wrong region. You may have received a European code, but you are in North America, or vice versa. Your NCsoft Launcher must match the territory of your account. Please follow the instructions below to switch the region for your NCsoft Launcher.
1. Open the NCsoft Launcher
2. Click File
3. Click Settings
4. Click on the Advanced tab
5. Choose the appropriate region in the Region drop-down box ("Europe" or "North America")
6. Click OK
Close the launcher, re-open, and launch the game client. You should no longer get that error when logging in." -
#17317 Nem kell új acc szerintem. béta kulcs meg azért van mert kilehet próbálni hogy milyen lesz. (gondolom én). De mondjuk nem foglalkoztam vele elég régóta szóval passz :) (SpeedyHuni & mivansemmi) Ezek voltak a fő karaktereim infin :) -
szamoca22 #17316 nem tudom hogy jó oldalon járok ide kér béta kulcsot ... amit eddig nekem nem kért...és ha free lesz a játék akkor új account-ot kell majd csinálni meg minden ?Bocsánat mindenkitől hogy fárasztalak titeket de lány létemre nem igazán értek ezekhez.. -
Tomy Lee #17315 Trial hozzá is van adva account-hoz?Itt linkklikk trial banner-re és megadod azokat amivel regisztráltál majd "create game account".Így adja hozzá trial-t.Nem tudom megcsináltad e ha nem próbáld ki -
szamoca22 #17314 Nahszoval ugyanott azon az oldalon csináltam a felhasználót amit írtál,azt a hibát írja ki hogy : ID or Password does not match(2).pedig jól írom a jelszavam és a felhasználom.... pedig olyan régóta várom hogy jászak rajta :S... magyarban nem volt jó a gép hozzá...most meg nem sikerül...kicsit elszontyolodtam.. -
Tomy Lee #17313 Feb.16 -
szamoca22 #17312 Köszönöm a segítséget kipróbálom és írom majd az eredményt
Üdv Szamoca22
U.I: speed01 elképzelhető! -
#17311 Feb.1-től majd betudsz lépni, akkor lesz free a játék. Ismerős vagy nekem (szamoca22) Infinite-röl. :) -
Tomy Lee #17310 Hogy tudnám kiszedni a questionnaire reward-ot amit már nem dob fel viszont nem is váltottam ki? -
Tomy Lee #17309 https://secure.ncsoft.com/account/aioneu
Itt kell eu account-ot készíteni.Tippre Us acc.-ot csináltál.Ha nem lesz jó írd ide a hibát amit feldob -
szamoca22 #17308 Sziasztok kellene egy kis segítség szeretném letölteni az aion-t (illetve már le is szedtem be is lép meg minden de mikor be kell írnom a jelszot és a felhasználó nevet problémát ír ki ...mi lehet a gond ? pedig regiztem is és megerősítettem az e-mailem.Valamint mit takar az F2P... nem igazán vagyok otthon ezekben a szakkifejezésekben.. köszi elöre is
Üdv Szamoca22 -
#17307 Bujcsik néven engem megtalálsz a bétában. vegyél fel ha gondolod, hátha épp egy felé járunk :D -
#17306 Van amúgy magyar közösség ? Mert elég rossz így forever alone játszani :D -
#17305 Aki kapja marja alapon: V2VS-V9YU-938N-NWSL -
#17304 Köszönöm:) -
Madmano #17303 Köszönöm. -
Tomy Lee #17302 Elküldve.
Madmano te is kapsz egyet mert elöbb írtál PM-et.Tehát ment mindkettőtöknek(persze 2 különböző kulcs:) -
#17301 írtam :) -
Tomy Lee #17300 Van megint egy béta kulcsom.Aki elöbb észreveszi és reagál rá itt az kapja:) -
Beaver70 #17299 Carbonka! Ha megvan még én szívesen fogadom. Köszönöm! -
#17298 nem. nem hiszem h 1 hónapig még az ncsoftnál maradna a gamma :))
10 euroért meg vehetsz gold pakkot a gameforgenál béta után, a játékért meg fizetni sem kell majd -
#17297 Szerintetek érdemes megvenni most a játékot 4K-ba, ha mondjuk1 hónap múlva f2p lesz? Illetve a másik kérdésem, hogy alapjáték mellé jár-e 30nap s ingyen a kiegészítő? -
#17296 Érdekes, nekem már 22 gigát töltött le és 94%-on van. Azt is olvastam, hogy valakinek már 40 gigát letöltött. :D
Van egy fölös kulcsom, akinek kell írjon. -
Beaver70 #17295 Úgy látom, a szerencse nem pártolt mellém. 2 e-mail címre, több helyről sem sikerült béta kulcsot szerezzek. :( -
gosumofo #17294 aionfreetoplay.com, várnod kell még a f2p-re. -
#17293 Bár elég ritkán nézek ide fel,ám a bannerban lévő f2p láttán elmosolyodtam, de így legalább neki lehet veselkedni a játéknak:)
Trialt mindenképpen (nort America) címszó alatt tölti le, vagy lehet majd eu szerverre csatlakozni? Illetőleg megmarad-e a trial account a free verzióra? -
#17292 Amúgy igen csak wtf, hogy bétában mindenkinek Starter accountja van. Tehát napi max 50-et gyűjtögethet, illetve Broker teljesen üres :D -
#17291 Fura de nekem is ezt írja.pedig látom hogy másoknak működik... -
Champy #17290 Csak én nem tudok bányászni mert unknown itemet ír ki vagy mit... minden gazra a kezdő zónában ? -
Champy #17289 Ja bocs, akkor nem olvastam el mindent :) sorry és köszi -
#17288 Bétázásért örök veterán rangot kapsz és max 1 hónapnyi Gold (legmagasabb) accountot. -
#17287 Hogy érted hogy néhány hónapos veterán account?Elméletileg a bétázásért örök veterán rangot kapol nem? -
Champy #17286 A karikat biztos -
#17285 a gameforge oldalán minden le van írva részletesen