Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És gondolod aki Eredetin tolja majd át megy a te serveredre 😊
Mert az olyan yóóó 😊
Szerintem rossz Topicba Copy Pasteztal <#email>#email>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Új Aion szerver létrehozását tervezzük. Jelenleg itt tartunk: http://aionswift.com
Szeretnénk létrehozni egy igazán jó magyar szervert. Fejlesztõkre és megbízható GM-ekre egyaránt szükség van. Akinek van kedve segíteni az küldjön egy emailt: [email protected]
én nem kínlódtam vele inkább megvettem,de 15-20millio körül volt,
hogy átváltsam expertre
akár probálkozol a questel, akár megveszed, sokba lesz
(mondjuk én már nem játszok egy pár hónapja,de akkor ennyibõl jött ki)
expert alchemy
Tudnátok abban segiteni hogy az alchemimet hogy tudom 399 fölé váltani?
Valami questre tippelek csak nem tudom melyik lehet az,már ha az kell.
Elõre is köszi ha segitene ebben valaki😊
Veni, vidi, vici
Ár: 3000
Részletekért írj!
Kellemes szórakozást hozzá a még játszóknak.
Mesmeg kívánom a fejlesztõ uraknak, h kínlódjanak 1 évig egy karakterrel h felhúzzák felszereljék aztán menjenek, játszanak... és legyenek kurva boldogok, hogy 10k hp-t 2 skillel meg egy idióta godstoneal 2 sec alatt lenulláznak. Hatalmas pvp élmény.
★ 汤姆 李
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
A bibi csak az hogy azokra a helyekre ahová ezek a küldik szólnak nem tudtunk sehogyan sem eljutni transzport nélkül.
22-es csapdája, úgy néz ki.
Lehet hogy gyalogosan valahogy el lehet jutni vissza pld. a kezdõ helyszinre de tengereket is át kell szelni valahogy és ezt szer. nem lehet megoldani sehogy sem.
Vélemények???
★ 汤姆 李
IDE kattintva nézhetitek meg!
Sajnos az angolom nem valami híre ezért sokszor feladja a leckét hogy mit is kell tennem a küldetések alatt.
Azért köszi szépen a segítséget!
Most kezdtem az aion-t és az lenne a kérdésem, hogy questhelpert valahogyan lehet bele varázsolni?
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
★ 汤姆 李
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
★ 汤姆 李
Csak a jelenlegi helyzetemet mutatja.
★ 汤姆 李
Az ötleteket nagyon megköszönném.
új kapitányunk van telén <#idiota>#idiota> végre van vmi szervezettségünk. kár hogy az utolsó utáni pillanatban kapcsoltak a "nagyobbak"
de hála ennek bevettünk tegnap két várat is, és több mint 20 percig tartottuk nyerkfiret ^^
rush scoutz >.<
practitioner of the forbidden arts of death
A fõvárosban npc-nél lehet venni direkt temodellezésra ruhákat (telapo, nepviseletek,etc)
Ennél az npcnél lehet venni egy többrészes ruhát is, ennek a szoknya részét használják az általad említett gladik is pl.
De az nem cloth vagy plate hanem direkt remodellre szánt cucc.
I am so awesome [Keeper The Tank]
platera nem tudsz, ellenben plateval
mindenre remodellezhetsz, tiszta?"
Bocs de ez nem ìgy van.
Platet plateval, clothot clothal, chaint chainnal , leathert leatherrel tudsz remodellezni csak.
I am so awesome [Keeper The Tank]
a másik honnan tudok a legegyszerûbben skineket szerválni? van e valami lehetõség hogy rájuk keressek a drop listában?
köszi a választ
mi a módja annak hogyan lehet ruhát fegyvert skinelni?
Veni, vidi, vici
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=307259&serverID=32
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=374082&serverID=32
Egyazon accounton mindkét kari.
Ár: 35k ft.
Részletek pm-ben
ÉS létezik magyar feliratos aion ?
VAgy csak pénzért lehet?
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Ha megnézed azt az idõintervallumot amióta van ingyen transfer látod, hogy ez megy, nagyobb tömegek elmennek, mert hátha jobb lesz máshol, lesz játékélmény és találnak is. Elég unalmas, hogy nézem LFG-t és nincs party sehova, mert nincs ember aki menne, ebbõl nem kérek.
Spata szar lesz lehet? Akkor ugyanott vagyok ahol indultam, de én legalább megpróbáltam vmit tenni azért, hogy jól érezzem magam, nemcsak prédikálok és enke az egész szarnak csak akkor lesz vége ha a láma NCWest felhagy az ingyen transferrel...
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Veni, vidi, vici
továbbá megmagyarázni mindig mindent meglehet, most ujraélesztitek spatát, tönktre teszitek telemachust, amivel kb semmi gond, mivel a spata asmok az elmult idõben rerolloltak, abba hagyták igy hiány van, igy 1 szeron mindig is hiány lesz... ergo 1 szeron minimum (az eng ekbõl) ely uralom lesz, a poén az, hogy az elyk a castor arcoskodás miatt jöttek kb, hogy pvp meg anyámkinja (mégha csalnak is) és most h már nincs még mindig itt kempel az összes -.- XD
Veni, vidi, vici