Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
valaki el tudja mogyorózni hogy müxik a transferelés?

practitioner of the forbidden arts of death

Ebben igazad van, ez nem wow pvp. Az aion-ban az számít egy harcnál hogy mennyi pénzed volt geart venni vagy mennyit grind-oltál abyss cuccokért. Aki 24/7-ben nyomja az lvl40-en arany abyss cuccokban bevert 2 50-est is akármilyen ügyes volt az 50-es. Tényleg jó 😊
Tipikus koreai mentalitás.
Módosítás: Az alábbi eladó account ára módosítva 30.000Ft-ra!
Hali!

Pre-orderes accountról lenne szó, kezdetek óta játszom, és lassan jön más játék ami érdekel és ezért válnék meg a jelenlegi aionomtól. Az accounton 3 kisebb karakter van és 3 nagy-nagyobb.Egy karakter kivételével mind a Perentón van és mind asmo, kivéve az az egy, kicsi, ami Telemachuson indult funból. Magáról az accountról tudni kell még, hogy egészen a kezdetektõl egészen 2011 augusztusig elõ van fizetve a digitális aion magazinra, amihez havonta ajándék jár (legtöbbször eddig sapik, amik mind megvannak).Továbbá mivel kezdetek óta játszom, ezért a Veteran Reward programban is benne vagyok, havonta kapom a legnagyobb Abyss relicet, Self res stonet, Potiont, és különleges alkalmakkor az éppeni eventért járó cuccokat. Ami még az accounthoz van, egy pet, amit szintén a veteran rewardban kaptam, a kis griffo (mind inventory,alarm és item adó is); Pesky manduri(alarm pet), Pudgy Porgus(enchantment követ ad ha tele a hasa), Mau Cubling ( csak úgy rohangál). Az account warehouseban most pusztán 2.5millió kinah van, de folyik be általában elég sok naponta, uh. napi 1m kinah bejön. Eladásig tervezem fizetni és játszani, utána már az új gazdája tartja el a csajokat 😊

A main karakter Reggae (lvl 55 ranger) ( http://uk.aiononline.com/characters/Perento/Reggae ): jelenleg egy nemzetközi guildben van, amit tudni kell róla, hogy full fenrisben van és a lvl 50 es pvp fegyverrel van fusionálva a bowja. Craft: Expert tailoring 449 és 399 esencetapping. Minden skill book megvan, stigma slotból is a legutolsó hiányzik csak.

Ex-main karakter Eberinu (lvl 51 cleric) (http://uk.aiononline.com/characters/Perento/Reggae ): átlagosan gearelt, lvl 50en hagytam abba, csak mostanában mozgatom kicsit, hátha sikerül valami jót szerezni neki, alapvetõen heal builden van, de megvan lvl 50ig a támadó stigma set is. Õ jelenleg nincs guildben, szintén 399-es esencetappingja van és 399 alchemy. Ez jelenleg jó megélhetési forrás a szerveren, mégha nem is expert vagy master, a potik, amiket gyártani tud, jó árban mennek, ebbõl éltem eddig is 😊

Luppi, aki twinknek készült, de mivel NcSofték tönkretették a riftelést, ezért nem tudom kihasználni x.X (lvl 38 spiritmaster) ( http://uk.aiononline.com/characters/Perento/Luppi ): Imádom, aranyos kari lett. Mint látjátok full lvl 38 expert setben van, fusionált Kromede orbokkal, és az oka amiért nem cseréltem le az újdonsült Kromede Trialos orbra vagy tomera az az, hogy ez jobb statban azoknál, ráadásul sikerült +15re felenchantolni a fegyvert is 😊 Nagyjából minden skillbookot megvettem neki lvl 50ig és jelenleg az összes elérhetõ megvan már neki, amit lvl 38ig meg tudott tanulni. Ráadásul a chestjén Princess Karemiwen Dress skin van feketére festve, ami igen nagy ritkaság még a drop rate növelése után is 😊 A leendõ gazdája ha gondolja eladja és varrat egy másik chestet.

A többi kari: Tiburon (lvl 22 sin) és Riona (lvl 25 sorc) és a Telemachuson elyos Gluttony (lvl 16 sm). Ök eléggé kezdemények, szóval nem is igazán írnék róluk.

Irányár elsõ körben: 50.000Ft, de megbeszélhetjük.

Elérhetõség: [email protected] Írj ha érdekel vagy csak info kéne!
Nuclearity
minden petnek más az igénye, és ált mobok dropja 😊

Nuclearity
ez nem WoW (thank god) csicska duel féle pvp pfujj...

sziasztok Lehet venni a játékba kis állatokat némelyiknek kell adni kaját idõnként azt hol lehet venni vagy mobok dobják
Eh ez mibõl derült ki ilyen hamar? 😊
Elmókázgattam volna egy kicsit. Én is toltam közel 1 évig. nagy kapufát lõtt az nc soft. Ha nem ennyire pénzorientált lenne, és instanszolt pvp lenne (nem 100000 vs 200000) akkor még a mai napig játszanék vele. Kár érte.
atila4
Segítenétek összeállítani gladiátornak egy pvp tallentot. Kezdõ vagyok és nem nagyon tudom mik a jó stigmák 😄 Valami kalkulátorral összedobnátok egyet? Köszi

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Nuclearity
poénkodik 😊

Frosty01
:ASDF:AS:FDSADF_:SD_F?SDF_ASF_S

oké.

heló

haveral csinálnánk hamacsi szobát ha lehet ehez a játékhoz. ha valakinek van kedve jáccani hamacsin az szóljon és tolhatjuk köszi
Nuclearity
eddigi rekordom 11k pvp armorral a nyakamon pvp bõl 😊

dualsword igen arra gondoltam csak bejött templar képbe aztán bekevertem no mind1😛
Ismerõsöm elég tápos dual sword-al bár neki tök mind1 mi van kezébe,nagyon tudja használni a gladit😊

★ 汤姆 李

Belton
Elyos oldal az le maradt 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Eladó Lv50 Gladi Telemachus oldalon jó fegyóval 50 alatti kek sarga Gearben Pm akit érdekel info Pm ben itt.

Én is soft capet irtam,nem capet! Rolad másoltam😊
xerb
Nem azt mondtam hogy 440 a cap . Hanem hogy a sof cap, ami azt jelenti hogy 440ig minden 10crit ad 1%-ot ez fölott minden 20 ad 1%-o . szóval 440fölött inkább érdemes attackra pakolni.
Ám amit a GS-röl irasz az teszik . Minden esetre ma megpróbálom, megcsinálom a fegyvert atán lesz ami lesz =)

I am so awesome [Keeper The Tank]

"440es soft cap"?? Ezt a crit ratera érted?Mert ha igen,akkor hülyeség!Nekem jelenleg 800 körül van a crit ratem scrollal mindennel,és azt kell hogy mondjam,ég és föld mint ha 600 körül vagy alatta lenne,bár rangerrel nem gladival,de a crit rate minden kasztnál ugyanugy müködik,tehát ez a "440es soft cap" azt kell mondjam nem igazán nyerö,föleg hogy régen láttam egy táblázatot,amiben az állt,hogy ha 605 vagy vmi ilyesmi a crit rated,akkor teljesen mind1 hogy az enemynek mekkora a crit resistje,ugyanakkora esélyel kritelsz majd,tehát 600 a minimum amit el kell érni!Amugy észrevételem szerint kb tizedes szorzoval pont % ban a crit rate,tehát ha van 300ad,akkor az 30% stb stb...Ez nem 100% amit mondok,nemtudom alátámasztani hogy "itt egy link nézd meg igy müködik",egyszerüen ezt tapasztaltam!Ha chanter is van a ptben és sikerül 900 körüli ratét elérni,szinte csak kritelek,és ez olyan dpst eredményez hogy nincsen isten aki leszedje rolam az agrot!Amugy Gladi fegyo témához is szoljak,én ugyvettem észre hogy a GS a legjobb ha GS vs Polet nézzük,dualt nemprobáltam.DPSben kb ugyanaz,csak GSel többet ütsz igy nagyobb a boritás esélye,és azzal is hatalmas attackot lehet elérni,nekem van egy 44es gladim, semmi encsi,és 495ös az alap attackom és 541 ha bekapcsolom az Aion's strenhgtet,tehát ebböl is látszik hogy kimakszolt szinten sima ügy lehet a 700körüli attack magas crit rate mellett is,ami társulva a GS attackspeedjével elég ütös!
xerb
Nem nagyon tudom elképzelni hogy shield+1h weap kombóval bármennyi esélyem is lenne hogy megtartsam az agrot. =/

gladi pajzzsal? bocs, de én még egyet sem láttam így felcuccolva... másodlagos fegyónak inkább dual sword a menõ újabban (illetve már egy jó ideje)

A GS vs pole választási dilemmához: a gs-t pvp-re szokták használni, mivel nagyobb atk-speed mellé magasabb knockdown-rate társul, tehát bár elvileg alacsonyabbakat ütsz mint egy poleval, de többször nyomhatod az ellent a földre.

PvE-re pedig pole vagy dualsword a nyerõ. A dualsword nemcsak dmg miatt jó, hanem mert kevesebb területi skill tartozik hozzájuk, vagyis partiban ritkábban fognak szídni azért, mert az altatott mobokat felébreszted 😄
Belton
50 Es Gladim van nekem is 19% atspedes lv45 ös Exp Oric. GS el és azt kell hogy mondjam pl tankolashoz pvezni sokal jobb mert ugye jelentõsebben gyorsabb a poletol és ugye a min.atatck max.attack is közelebb van egymáshoz mint a polenal ezáltal azonos fegyo esetében GS el kisebbet sebzel mint poleval viszont az atlag sebzese sokal jobb mint a polenak , pole akkor imba ha a felso értéket ütöd az attackjának.

Polearm kell a gladinak.Ne GS-re koncentrálj inkább legyen tuti egykezes kardod meg faja pajzsod pole mellé.Gs-t hagyd,pole jobb csá😊

★ 汤姆 李

xerb
Elnézést az elgépelések miatt, telórol voltam. =/

xerb
Glad témában kérdeznék.
Igazábol egy örök kérdést feszegetnék.
Pole vagy GS?
Persze az alap dolgokkal tisztában vagyok, mint hogy a pole magasabb crit, gs magasabb accuracy/parry, de pl ha a gs-el is lértük már a 440es soft capot akkor érdemesebb azt használni? Valahol azt olvastam hogy tankoláshoz használjon a gladi greatswordot,igazábol nem értem miért jobb az, talán a nagyobb parry miatt.. , bár nem tudom hogy ennek mekkora jelentös`ége van.
Most 53a gladim , eddig ck speart használtam . Tegnap vettem drazma gst mert kihozzajutottam egy +19% attspeedes gshez, szal mergelem azzal. de tanacstalan vagyok hogy van e ertelme idõt és pént szánni az egészre Érdemes egy jó greatswordot sinalni pole mellé? Esetleg valóban jobb a tankoláshoz vag pve-re?

két egykezest...
atila4
Advanced Dual Wielding stigma mire jó?
És gladiátor tud betenni 2 polearmot?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Mocsok22
De az aethertapping-om az még nem tart 399-nél, a szedõset (essencetapping) szeretném átváltani 400 pontra.
Annál van egy qwest de valamiért nem engedi felvenni,nincs szükség egy 400 feletti szakmára vagy az aetheretappingomnak is 399 pontosnak kell lennie hogy megcsinálhassam a qwesteket?

Fõváros -> Aether master a craft helyen -> ad küldit csináld meg és sok mákot hozzá 😊

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Hali! Sürgõsen eladó EU-s AION 30 napos digitális kód!! NEM HASZNÁLT!!
Ár: 2700 Ft
részletekért írj: [email protected]
Mocsok22
Sziasztok.
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a gyüjtögetéesm(essencetapping) hogy tudom 400 pontra váltani?😊
Elõre is köszi a segitséget😊

Nuclearity
nem, az a smite v mi lenne XD

jah chanter lesz😊 a tûzgolyó a kézben az meg szerintem az orbra gondolt amit láthatott 1 sorc vagy sm kezébe 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Nuclearity
magic gladiator XDDDD

nem amugy, chanter lesz az.

Frosty01
priest klasszra gondolsz? O_o

Nuclearity
egyenlõre nincs ilyen hír ilyesmirõl

Lehet tudni közelgõ reactivation/welcome back hétvégérõl?
Belton
Aion 3.8 ?<#wilting>

Te mégis mi a büdös faszról beszélsz ?!
Elkezdtem a játékot a varázsló -harcossal vagy mivel (amelyik fegyót is használ megy a két kezével tûzgolyót vagy mit hajigál, és tudja magát regenerálni is.).

Szóval ennél a harcosnál milyen fegyverekre menjek rá?
Ez is fog olyat tudni mint a varázsló, hogy a kis varázslatát viszi majd magával (azt a tüzes lópikulát).
Vagy ezt a harcost csak fegyverrel meg páncéllal lehet fejleszteni???
Nuclearity
5700-6000 Ft ért van 2 hónapos GC, sõt van cég aki random gc-t is küld ha veszel (ami azt jelenti) hogy kb 11k-t fizetsz fél év játékért (ha bemakkolsz egy 60 napost 😊 )

3500Ft körül

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Havonta mennyibe kerül?
persze mindenki ingyen jatszik mar eredetin 😊 mostanaban az ncsoft meg penzt is kuld nekunk

Veni, vidi, vici

Frosty01
.... fizetni kell, nincs mese

Egyébként az eredeti serveren lehet játszani ingyen.Például valahonnan time card generatort letölteni és azzal?Az müködne?
Frosty01
odella herb threatmenthez kell, azzal manát / hp-t tolthetsz vissza. a fluxok meg kraftolás alapanyagai

Még valami mire jó a minor weapamon flux és a lesser odella powder?
Balder,Kromede,Thor ezekre a német szerverekre akkor csak fizetõsen tufok regisztrálni?
Mocsok22
Sziasztok.
Akkor az az a quest amit gondoltam és tényleg elég necces megcsinálni,árulni meg 10 milláért árulják legolcsóbban.
De az átváltást azt nem gondoltam hogy ilyen sok lesz,hát el kell kezdeni gyûjteni😊
Köszi szépen😊