Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fejnelkuli
Az mi,hogy telepitem frissitem aztan megall,hogy : megtagadva az eleresi ut hozzaferese!?

Zomil
Hali!
Ez a reactivation event meddig tart?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

atila4
kösz

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Nuclearity
temple of gold pandemonium

A hátizsákom méretét hol lehet növelni? Az Asmo kezdõfaluban volt egy Cube Merchant de azóta sem találtam újat.
Nuclearity
mással is megesett, hogy nem kapta meg a festékes surveyt?

felsõ abyssból. középen az artifact alatt

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Nuclearity
jaja...

Ne jaja-zgassál,nemértem komolyan,zaracsiék is ezzel baszogatnak állandoan,a karim ki sem mozdul pandábol,max kraftolni meg morpholni logolok be,nagyon ritkán megyek egy afk dredet,mert arra van idö mást csinálok a gépen közben,de klikkerezem...Pandábol jol jön a grobule,iszonyatosan..😄D Vaze ha nemtudsz valamit meg se szolalj pls,és ne jaja meg ilyen dumák,ha klikkereznék,akkor ennyit irtam volna:jah klikkerezem,tök jol adja napi 5kt kiszedek hahaha😄D !!De nem ezt irom,mert nem ez van,szal lehet leszakadni rolam,azért mert folyamatosan morpholok és van matim még nemjelenti h klikkerezésböl van,ez olyan,mint amikor bejövök rangerrel,elmegyek dredre,rommá verjük az ellent,és shoutba beirják,h speed hack...hahahaha,csak nemtudnak játszani,ez a klikkerezés is pont ilyen,nemtudsz valamit,és akkor már egyböl csak a csalás lehet...
Nuclearity
jaja...

Sziasztok!
Eladnám az aion collector edition dobozomat (mindent ami járt hozzá az accounton kivül!)
itt egy videó link
ár:4000Ft
érdeklõdni a következõ e-mailcimen lehet: [email protected]
1:kb utoljára 3 honappal ezelött klikkereztem,kiszedtem olyan 2k grobulet és annyi,többet nem!! 2: 5000 kinahért adom a cuccot,föleg life potiont,wind serumot meg 5500ért,ez neked röhejes ár?😄D Dupla ár még ez is!! Mivel minden alapanyagot morpholok(nem klikkerezm,ugy hogy zarache meg iridescent töletek sem kell a beszolás mert ez van!!! 😄),kb 3.5 bol hozok ki egy potit,bárki megteheti!! Nem dumálni kell hanem csinálni,vaze multkor valaki betette ilyen 6k+ ba a potijait,na az röhejes ár!!
atila4
Abyss ba hogy lehet Core ba menni?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Nuclearity
a money farmot észre vettem, de milenne ha elhagynád a grobule botolást? akkor talán értelmes áron raknád be a potikat is nem pedig annyira röhejes áron, hogy a matit se tudja az ember kihozni belöle miattad... 😊
(persze megértem, hogy neked ez igy nyereséges ^^)

Nuclearity
elyossal érdeklödj elyos kollegáknál, sosem volt elyos karim sajna ebböl kifolyolag nem tudom hogy megy nálatok a dolog :S

Köszi de már az 55ös balaurra fáj a fogam azota😄 Jelenleg egy 50es abyss bowom van fenrirrel kombozva,ami nem rossz,és ezt tényleg majd csak 55ön fogom lecserélni egy maxosra,addig mani farm😊 De köszi az infot!
Elyossal? 😞

Nuclearity
brustonin zombik, brustonin brohumok 😊

Nuclearity
pincsi, van 40 milláért brokerban Gravekeeper basaim bow amiért csorog a nyálad

Fõ a kényelem, én arra gondoltam, hogy vennék pár potit, egy kis ruhát a xeno fegyós, egyébként tökmeztelen templaromnak, pár scroll, stigma, igazából pár millát el tudnék úgy költeni, hogy egy alap-pve ratyi karit egyáltalán összerakjak. A másik fele meg, hogy egyáltalán nem szívesen lejmolnék, fõleg hogy lenne pénzem, csak egy kis transfer kéne neki. 😄

De ha tudsz valami spotot, ahol egy gyengusz ranger viszonylag könnyen farmolhat (lv44), az jó lenne. Most épp Kromede tutorialt tolom, épphogy befértem még a 44-gyel, kíváncsi vagyok mi pénz lesz ebbõl.

Nuclearity
sajnos ebben nem tudok segiteni, de ha elmész vki kisegit a teleport árával, ölj le pár mobot, több milla bejön 1 ora alatt.

Szevasztok újra!
Az ingyenjáték örömére 3 hónap után ránézek megint, mi újság a szervereken. Viszont az a nagy helyzet, hogy Telemachus asmo oldalon van egy gagyi 35-ös karim, amivel 400db +12 crit stone-t raktam be brokerhez (össz 12 milláért 4 részben), és ezt valahogy át szeretném majd passzolni spatalos elyos oldalra, vagy legalábbis egy részét, mert ott nagyobb hasznát venném a nagyobb karikkal, amik kb kurvacsórók most. (a pénz kéne spatin, telén meg vagy követ vagy pénzt adok, attól függ megveszik-e a brokernél hamar)

Ha véletlen valaki más is ilyen elcseszettül választotta volna meg a szerver/faj elosztását, vagy tud bármi megoldást, megköszönném, mert teleportra nincs pénzem spatán, és jó lenne kiélvezni a játékot anyagi gondok nélkül pár napig. 😄

Haha vége a maintenancenak kapunk 10 lodast, meg egy 15 napos potit ami instant tölt 6k hp-t és manát 30 perc cd-vel, menj pvpzz 😄DD

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Szvsz hulladék hiszen a buffjaid a fizikai támadásokat erõsítik, ezt a buildet meg sok class resistelheti.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

25-ös szinten az általad leírt passzív skill-t automatikusan megtanulta a chanter, nem kellett könyvet venni hozzá.

sanyx85:
Na igen a felszerelés 😊 Sok idõbe fog telni bármit is választasz.
DP runok az anuhart setért, ha ez megvan mehetsz BT normalra a beshmundir chanter setért aminek iszonyat jó skinje van csaj karin csak a sapit is ki kell hozzá ütni Flashstormból! Udas körök szvsz csak egy vmi miatt jók, az eternal ékszerek, vmint ha nincs jó fegyód UP-on anurati dob fegyót! Természetesen jöhet az armor set is vagy darabjai. Nekem fenrisem van, csak beshmundir setre cserélném vagy eternal stormwing setre, de eddig csak a besh felsõ esett ki. Van választási lehetõség csak nyomni kell ezerrel az instákat.

Stoneok: Attack Crit és csõ! Nem kell se hp, se magic resist, se parry, van egy két lámer chanter akinek ez bejön, de ezért is lámik. Semmivel nem maradsz tovább életben ha rád fókuszálnak. A chanter a support skilljei miatt kedvelt, ezek menthetik meg vagy épp a skillek miatt tud ütõs lenni de nem csöves stoneokkal és support dps is, így nem mind1, hogy mekkorát csapsz oda és milyen gyorsan.

Frosty01
valaki próbálta már ezt a buildet assassinnel?

stigma planer"

practitioner of the forbidden arts of death

http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=1093&page=

Nem csak hétvégén, hanem dec 13-ig egész reactivation event alatt dupla XP és minden instance rövidebb CD-vel tolható. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

A grand chieftainnél természetesen jobb a gelkmaros set, sõt még az Udasnál is, de amúgy nem nagy szám. A +128 parry 5 db manastone-nal is elérhetõ. Ezeknél még mindig jobb az anuhart chanter set, mert az abból kapott resist+crit+attack bónuszt sokkal több manastone-nal lehetne csak elérni. Ugyanez igaz a beshmundir chanter setre, az lenne jelenleg a legjobb, de a fenris is nagyon jó statokat ad. Fenris és anuhart viszont könnyebben enchantolható, mint besh.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Na ez is egy elég jó set.
Meglátom mit is tudok csinálni vele.
Másrészt meg van egy 2.1es frissítés amit nem értek.
Még peddig:
Fixed a bug causing Chanters to automatically acquire a skill when their Boost Physical Attack I skill reached level 25.

Ez mit is jelent vagy hogy értelmezzem?
Frosty01
gondolkozz el a Fenris szeten is! (chainest)

Gelk setet felejtsd el! Ha pve set akkor inkább járd a DP,Udas,BT köröket...pvpre pedig ott az Abbys set (de tényleg)
Chain + alap 😊
Jelenleg max szinten vagyok, és mint mondtad nézegettem aionarmoryt.
És én a gelkmaros armort néztem ki. Lehet nem ad minden ruha darab magic resistet, igaz én nem is arra hajtok, én inkább a +128 parry az ami megtetszet rajta. Szerintem ez kifejezetten chanteres leszámítva a 92 magic boostot. Ha a helyet P. def lenne tuti neki találtak volna ki.
Jelenleg azon vagyok hogy minél nagyobb parry-m legyen, hogy szinte minden ütést amit kapok parry legyen, vagy legalább több mint a fele egy pvp során.
Sajnos a mostani majdnem full grand chieftain 40lv set (kikéve kesztyû) már kicsinek bizonyult, nem sokat véd rajtam.
Remélem nem csak én szeretném megszerezni ezt.
A légiómmal remélhetõleg meg tudom beszélni, hogy farmoljuk ki udas templében a küldit hozza mikor bemegyünk, és akkor korekten a cleric megkaphatja az udasból esõ cuccokat.
Ja persze én arra gondoltam hogy gelkmaros armor sok parryt ad + még
a sapik is meg õv is. Ha ezek a legmagasabb érték amit adnak akkor a ruhába tudnék rakni magic resist manastonokat.
Így nagas vedelem lenne de kis attack ami szerintem nem fontos, vagy is számomra. A tûrõképességet akarom kihúzni minél hosszabb ideig éljen.
Errõl mi a véleményed?

Szia sanyx, a magic boost chanternek semmire nem jó, nincs semmiféle 'átalakítás' sem. 😊 Az szerintem is vicces, hogy magic classok közé számítják, ncfail... Sajnos sok chain set inkább clericeknek kedvezõ statot tartalmaz, de van pár ami ideáis chanternek, nézegesd szorgalmasan aionarmory-n a statokat, és koncentrálj azok megszerzésére. Konkrét tanácsot akkor tudnék adni, ha megmondanád hányas szinten jársz. Endgame felé közeledve javaslom az anuhart chanter set kifarmolását, resist magic és parry felhúzásával bárki ellen nyugodtan kiállhatsz. (Kivétel a sorci, mert az elcseszettül imba lett, még egy RM 1900 körüli clericet is meg tud szivatni.) Természetesen tegyél critre és attackra is eleget, meg lehet oldani. A leather cuccokon én is gondolkodtam, ha nem komplett seted van és nem gond a bónuszok elvesztése, akkor egy-egy darab lehet akár leather is ha jó statot ad, alapvetõen azonban szeretem ha magas a PDefem, ezért inkább chain párti vagyok.

Hellóka.
Információt szeretnék kérni a chanter kaszt ismerõitõl.
Az lenne a kérdésem, hogy a leather vagy a chain ruha a legjobb neki?
Ezt nem tudtom eldönteni.
Vannak leather ruhák amik parry-t adnak ami jó egy chanternak.
És vannak chain ruhák amik többsége magic boost-ot ad többnyire.
Sokat olvastam már hogy mi a jobb neki és általában a chaint írják,
de egy chanter mit kezd a magic boostal?
Hiszen fizikai támadása van neki, de a játék még is csak a magic class
besorolásba írja.
Van valami passív skillje ami átalakítja a magic boostot fizikaira?
kösz ha válaszol ezekre a kérdésekre valaki.
Igen a cdgalaxis-t ismerem és a "megrendelnem" alatt ezen lehetõségre gondoltam.Viszont jó lenne ha lenne lehetõségem helyben is megvásárolni.

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

Frosty01
én cdgalaxistól vásároltam még headstartkor /szép a díszdoboza^^/

Sziasztok, arra gondoltam megvenném a játékot és teszek vele egy próbát.
A kérdés az lenne hogy ezt meg lehet e venni valahol Gyõrben vagy úgy kell megrendelnem? Elõre is köszi a helpet

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

lelkeket...
bármilyen szürke soul jó neki..
RoboKutya78
srácok kérdés
kaptam egy állatkát Aqua Griffo mit kajál ez a jószág szeretettel?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nuclearity
jaja

Sorcerer csupaszon > Minden Gear... XD

Frosty01

wihi wihi wheee :3

Pont ez az,h itt egy kevés idöráforditással is aránylag egész jo tudsz lenni pvpre,kiszeded a 30as ékszereket,összeraksz egy kraftolt aranycuccot(amiért nem kell többet farmolni vagy grindelni mint bármely nem koreai mmoban,nagyon egyszerü megszerezni!!),és abban nyugodtan lehet menni pvpzni is,én is egyik karimmal igy csináltam,és abyssgearben levöket is hazavágok,nemminden a gear!
Nuclearity
igen, a privát szerver fos filejai szétcseszték a gamet, tölcsd le ujra és rakd fel ujra.

Nuclearity
egyik sincs jelen a játékban per pill, még valami?

skymannn
sziasztok!
mi lehet a problem, mikor szeretnék felcsatlakozni egy szerverre és ahogy kiválasztom lefagy a kép. vmi ötletetek lenne?

Hi vki segítsen. Ha felveszek egy szakmát miért nem tudok ariát vagy ore-t felszedni? Vki válaszoljon fontos lenne 😊
Tõled elég sok jó tanácsot kaptam anno ingame, neked hiszek 😊
De akkor is haraxom erre a buzi koreai bandára mert totálisan megvolt az esélye hogy egy top mmo-t csináljanak, de ez a grind mentalitás és hogy "küzdj sokszor a semmiért" dolog hazavágta a gamet.
Hi vki segítsen. Ha felveszek egy szakmát miért nem tudok ariát vagy ore-t felszedni?
Nuclearity
félorás stunlock nem volt gááááz 😊 de legalább nem grindelös mentalitás XD

Frosty eleg egyszeru a transfer kor megvarod a kovetkeze transfert olyan 9:30 korul megnyitsz legalabb 10 oldalt aminel mar csak az ok-ra kell ranyomni es pontosan 22:00-or elkezdesz kattintani az oldalakon xD ha makod van sikerult es kovi maintancenel atrakjak a karid.ha esetleg problemad lenne mivel tobb karid van nem para mert irsz egy levet es atrakjak az osszes karidat.

maniac001 azert ez nem igaz hogy wow nem gear fuggo, ott is ugyan ugy megesznek ha szar a geared sot itt legalabb nincsen bubi pala vagy a regi perm stunner sin

Veni, vidi, vici