24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • SzirmosSzisza
    Mi Asmo oldalon Rifteztünk, 3an voltunk, nekiestünk egy 4 fős csoportnak és 10 mp után mind repült elfele, úgy, hogy semmi damageünk nem volt :)
    (aztán volt egy 3 fős csoport, ők maradtak, ütöttük őket 3 percig semmi, bementünk 3 mob közé akik csak asmokra aggroznak, odajöttek és 30 mp után halottak voltak :D)
  • Tomy Lee
    Ja és tipikus Elyos 2v1 fanok voltak mivel közben légio társ tartott odafelé és ahogy meglátták mapon már húztak is el lol
  • Tomy Lee
    Nem 0-t azért.nemrég nyilas+gladi ütött és ha nem templarral vagyok hanem leather v.cloth bizony hullottam volna de így esélytelenek voltak.Volt ott 100+ dmg is..
  • Tomy Lee
    Most lehet menni de GF eltörli végleg remélem ezt a buffot és nem fognak törődni a hisztis játékosokkal
  • SzirmosSzisza
    Mi 2-3 napja próbáltuk és még volt. (béta szerveren)
  • Frosty01
    most event van!

szal elvileg nem, és szabadon lehet riftezni.
  • SzirmosSzisza
    Riftezés alatt 0-t sebzel kb :(
  • speed01
    1-2x rifteztem régen, gyűjtögetés meg craftolás mindig elvitte az időm :D
  • Tomy Lee
    Hát aki Asmo az úgyis csak szintezni van saját mapon.Legtöbb időt Elynél fogjuk tölteni míg te Asmoknál ha akarsz riftezni.Na ki járt jobban?:))
  • speed01
    Jó ott az asmo is, de asmoknál területek közül csak Beluslan jön be, a többi retek szerintem :D
  • Champy
    Ez az asmo túlerő nemcsoda
    Aki elyosos asszondja : na nézzük meg a fekákat hogy ne legyen olyan uncsi eredetibe megint előröl kezdeni az elyt.
    Asmos meg utálja az elist és most is asmoval kezd meg 16 án is :)
  • speed01
    Hát én asmo is lennék szívesen, de elyos voltam háromnegyed évig, asmo asszem 3 hónapot voltam. szóval annyira nem ismerem a questeket stb.
  • SzirmosSzisza
    Amúgy aki félt Elyos túlerő miatt, béta szerveren Asmoknak 2 erődje van már :)
  • SzirmosSzisza
    Tegnap volt fent Community Manager és osztogatott itemet :)

+150-150 crit, move, meg még valami scrollt :)
  • speed01
    Csatlakoznék már én is, de még csak most jelentkeztem 2 E-mail címre.. Majd csak jön egyszer kulcs :)
  • Iceman
    Jó hír a bétázóknak :)

Veteran status for Beta Testers unlocked
    Hey Daevas,

Later today phase 2 of the closed beta kicks off. All beta players will be granted veteran status within the closed beta. This will give you access to all veteran features like full chat functionalities, trading with other players etc. Please be aware that for the moment the veteran status in the beta does not allow to use all 8 character slots just yet. Because of this you will receive a special item via ingame mail shortly, that will give you access to all 8 slots. In the final version of Aion Free-to-Play the veteran status will always enable you to use all 8 slots.

Have fun testing out the veteran status
    Your Aion CM team

PS.: You need to restart your client to apply the veteran status :)
  • Morpheus_v2
    Sziasztok! Ha van valakinek egy felesleges kulcsa elfekvőben, azt szívesen elfogadnám. :)
  • Tomy Lee
    Van egy kulcsom megint első PM-re küldöm
  • Belkar
    Úristen
  • SzirmosSzisza
    20 körül.
  • Belkar
    Hány gigás a játék? csak mert már töltöm jópár órája és alig halad :(
  • pimpi001
    aki Asmo akar lenni Telemacson, keresse Skylord-ot. Persze ha kell guildd.
  • Frosty01
    esetelg nézd az aionfreetoplay forumát, vagy írj a supportnak, mivel még béta van, ez VALÓSZÍNŰLEG egy elég komoly hiba, amit jó lenne ha kijavítanának...
  • Maciii
    Hát ez hihetetlen, non stop ilyen hibát ír: A(z) CreateShortCut hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.
    Vki eltud látni vmi ötlettel, mert már nagyon kiakaszt
  • bujcsik555
    Igen, tudom. De az értetlenkedők zöme a leendő új játékosokból áll. Sokkal elrettentőbb az, ha azt olvassák, hogy nekik megnövelt a várakozás, mint az, hogy a fizetősnek csökkentett. Valamint véleményem szerint a F2P után már igen csak a megnövelt cd-k lesznek a normálnak tekintve, lévén valószínű az ingyenesen játszók száma sokszorosa lesz a fizetősökének, és a nagytöbbségnek az lesz a "normális".

Nem akartam semmi rosszat a megfogalmazással, csupán számomra így sokkal jobbnak tűnt az új látogatók számára.
  • Frosty01
    a normal cd-k azok amik a goldpacknál vannak, a többi meg növelt (normal = most is ennyi retailon)
  • bujcsik555
    A cd-k ott vannak a linkben, minden instához, órában megadva. BlackVelvet írta valahol hogy ha minden okés, elvileg indulhat a móka egyből ha vége a bétának. Persze ez nem teljesen hivatalos.
  • SzirmosSzisza
    Biztos, hogy kisebb a cd ? Mármint arra gondolok, hogy veterán és f2p az van írva, hogy increased, míg Gold mellé, hogy normal. Szóval akkor gondolom veterán a mostanihoz (rendes Aion) képest nagyobb lesz nem ?

Illetve febr 16-ról honnan van infód ? Mindenhol azt írják, hogy addig tart a CB, de indulást sehol se láttam.
  • Maciii
    A letöltött fájl futtatása után az alábbi hibát írja ki. Mi lehet a probléma? Soha nem kaptam még ilyen hibát.
  • bujcsik555
    Na akkor a hülyeségek elkerülése végett.

Február 16-tól a Gameforge átveszi az NCsoft-tól az európai üzemeltetést. Ezzel ingyenesen játszhatóvá teszik a játékot.
    Az eddig létező szerverek megmaradnak, és amennyiben a váltás előtt létezett accountod(azaz megvetted a játékot, fizettél havidíjat egy ideig), akkor az accounod megmarad minden rajta található dologgal együtt, amennyiben a LINKBEN olvasható dolgokat megteszed. Így az accountod majd az ingyenessé válás után is elérhető lesz, méghozzá Veteran rangot is kap.(Ennek a jelentése majd lentebb).
    A régi szerverek mellett indulnak új szerverek is, angol, német illetve francia nyelven, az adott nyelvű supporttal. Bármelyik szerveren lehet majd karaktert indítani, függetlenül attól, hogy ingyenessé válás(F2P-Free to Play) előtt kezdted a játékot, vagy utána.

Az ingyenessé válás után 3 fajta account típus lesz majd. Starter, Veteran és Gold.

A Starter azon playereknek lesz elérhető, akik a F2P-re váltás után regisztrálnak az http://www.aionfreetoplay.com oldalon, és kezdik meg a játékot. Ehhez a típushoz pár korlátozás jár.
    Először is, csak 2 karakter készítésére van lehetőség. Karakter testreszabásában, a szintezésben, questekben és a bejárható területekben vagy maximális szintben teljes a hozzáférés a játékhoz. A játék beépített cset-rendszerének használatában, az itemek adás-vétel-cseréjében és a gatheringben korlátozva van a játékos. Starter-ről még egyenlőre meg nem határozott feltételek teljesítésével Veteran rangra emelhető az account.

Veteran szintet a F2P indulása előtti játékosok, és a beta teszteken résztvevők kapnak. Ezzel a típussal szinte semmilyen korlátozás nem hatályos a felhasználóra.

Gold felhasználóvá az válik, aki befizeti a prémium tagságot. Ennek díja 9,99 €/hónap. Erre a típusra természetesen semmilyen korlátozás nem vonatkozik, sőt, bizonyos előnyökben részesül. Az instance-okra vonatkozó újra belépési időkorlát(cooldown time) jelentősen kisebb, mint az ingyenesen játszó felhasználóké. Eelett a fortess ostromokért kapott jutalmak száma megnövelt, 20%-al több AP ütheti a markát, és a medálokból is többhöz juthat. Amennyiben akár egyszer is Gold szinten volt az account, utána Veteran rangot kap, ha lejár a Gold. Tehát egy befizetéssel a Starter Veteran-ná válhat.

A teljes lista az account típusok jellemzőiről ITT olvasható.
  • Maciii
    Nekem most olyan problémám van, hogy mivel kaptam beta keyt letöltöm az oldalról ezt a 90megás fájlt, elindítom, írja h 120 mega hely kell, ok, végigmegy, megkérdezi, hogy akarom e telepíteni a directX-et, akarom, ok, azt írja, hogy completed, bezárom és leáll az egész, hibát észlelt...
  • Tomy Lee
    Server Up?
  • Maciii
    16tól rajtol a f2p. Nagyon nagy hülyeséget nem akarok mondani, de ahogy elnézem azt a harci felállás mutatja mint a lotro. Ezért leírom, hogy az milyen. Van egy tök ingyenes felhasználói réteg, azoknak szanaszét van korlátozva a játék, eléggé vért kell izzadni h max lvlen legyél. Ott is van egyfajta gold pack, mint itt, nekik minden nyitott a játékba, ezt úgy tudod elérni, ha befizetsz egy összeget, ami anno egy havidíjnak felelt meg. Ez kitart 30 napig, ha lejár, akkor már nem teljesen az ingyenes felhasználó rétegbe rak vissza a rendszer, hanem a veteran rétegbe, ami szintén korlátozva van, de nem annyira drasztikusan mint a free réteg.
    http://www.aionfreetoplay.com/website/features/
  • tarti19
    Nekem olyan kérdésem volna, hogy február 26-án elrajtol a f2p amiben ugye lehet 3 féle metódus közül választani. Nos valaki említette itt, hogy a sima alapot pár euróért cserébe veterán státuszba lehet rántani, ergo több mozgástered lesz ugyebár a játékban. Ez valóban így lesz?
    Másik kérdés, hogy tulajdonképpen a f2p verzó most kinél marad?
  • Maciii
    2 email címemre most jött a levél, egyik beta key megy pmbe
  • DATAAta
    Ha esetleg valakinek akad felesleges béta kulcsa, akkor szívesen fogadnám PM-ben :)
    Még nem akarják kiválasztani az email címemet...
  • Beato
    Huh én kicsit lemaradtam úgyérzem. Külön transferelni lehet gameforge által hostolt serverre ? Ebből számomra az jön le hogy marad NCsoft 8 EU servere és Gameforge dob ki új servert/eket. wtf 2 do now ?:D De akkor már felmerül bennem a kérdés hogyha ez így lesz akkor mi értelme gameforge serverre transferelni egy régebbi, meglévő acc.-al ? Az mitől jobb v. nemtudom ?! Mikor így is 50% SE! a server kihasználtság úgy amblock, vagy legalábbis 2 UK serón biztos nincs meg a 50%.
  • Genesist
    Sziasztok!

Néhány perce kaptam meg a beta kulcsomat, amihez regisztráltam is accountot. Korábban én fizettem az Aion-t és az ottani accountomat meg is jelöltettem, hogy majd transzfereljék át a Gameforge-hoz. Ha majd már nem beta státuszban van a játék, akkor az NCSoft-tól átvett account is működni fog?
  • Beato
    Dun Dun Dun 3h maintenance FML :_c
  • Maciii
    Nemtudtam hogy mennyi szerver volt, gondolom azért lesz free, mert nemvoltak felhasználók ezért az idő folyamán gondolom felszámoltak pár szervert. Na m1 arra lennék kíváncsi, hogy a magyar közönség melyik szerveren lesz?