Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a reactivation event meddig tart?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Eladnám az aion collector edition dobozomat (mindent ami járt hozzá az accounton kivül!)
itt egy videó link
ár:4000Ft
érdeklõdni a következõ e-mailcimen lehet: [email protected]
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
(persze megértem, hogy neked ez igy nyereséges ^^)
De ha tudsz valami spotot, ahol egy gyengusz ranger viszonylag könnyen farmolhat (lv44), az jó lenne. Most épp Kromede tutorialt tolom, épphogy befértem még a 44-gyel, kíváncsi vagyok mi pénz lesz ebbõl.
Az ingyenjáték örömére 3 hónap után ránézek megint, mi újság a szervereken. Viszont az a nagy helyzet, hogy Telemachus asmo oldalon van egy gagyi 35-ös karim, amivel 400db +12 crit stone-t raktam be brokerhez (össz 12 milláért 4 részben), és ezt valahogy át szeretném majd passzolni spatalos elyos oldalra, vagy legalábbis egy részét, mert ott nagyobb hasznát venném a nagyobb karikkal, amik kb kurvacsórók most. (a pénz kéne spatin, telén meg vagy követ vagy pénzt adok, attól függ megveszik-e a brokernél hamar)
Ha véletlen valaki más is ilyen elcseszettül választotta volna meg a szerver/faj elosztását, vagy tud bármi megoldást, megköszönném, mert teleportra nincs pénzem spatán, és jó lenne kiélvezni a játékot anyagi gondok nélkül pár napig. 😄
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
sanyx85:
Na igen a felszerelés 😊 Sok idõbe fog telni bármit is választasz.
DP runok az anuhart setért, ha ez megvan mehetsz BT normalra a beshmundir chanter setért aminek iszonyat jó skinje van csaj karin csak a sapit is ki kell hozzá ütni Flashstormból! Udas körök szvsz csak egy vmi miatt jók, az eternal ékszerek, vmint ha nincs jó fegyód UP-on anurati dob fegyót! Természetesen jöhet az armor set is vagy darabjai. Nekem fenrisem van, csak beshmundir setre cserélném vagy eternal stormwing setre, de eddig csak a besh felsõ esett ki. Van választási lehetõség csak nyomni kell ezerrel az instákat.
Stoneok: Attack Crit és csõ! Nem kell se hp, se magic resist, se parry, van egy két lámer chanter akinek ez bejön, de ezért is lámik. Semmivel nem maradsz tovább életben ha rád fókuszálnak. A chanter a support skilljei miatt kedvelt, ezek menthetik meg vagy épp a skillek miatt tud ütõs lenni de nem csöves stoneokkal és support dps is, így nem mind1, hogy mekkorát csapsz oda és milyen gyorsan.
practitioner of the forbidden arts of death
Nem csak hétvégén, hanem dec 13-ig egész reactivation event alatt dupla XP és minden instance rövidebb CD-vel tolható. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Meglátom mit is tudok csinálni vele.
Másrészt meg van egy 2.1es frissítés amit nem értek.
Még peddig:
Fixed a bug causing Chanters to automatically acquire a skill when their Boost Physical Attack I skill reached level 25.
Ez mit is jelent vagy hogy értelmezzem?
Chain + alap 😊
És én a gelkmaros armort néztem ki. Lehet nem ad minden ruha darab magic resistet, igaz én nem is arra hajtok, én inkább a +128 parry az ami megtetszet rajta. Szerintem ez kifejezetten chanteres leszámítva a 92 magic boostot. Ha a helyet P. def lenne tuti neki találtak volna ki.
Jelenleg azon vagyok hogy minél nagyobb parry-m legyen, hogy szinte minden ütést amit kapok parry legyen, vagy legalább több mint a fele egy pvp során.
Sajnos a mostani majdnem full grand chieftain 40lv set (kikéve kesztyû) már kicsinek bizonyult, nem sokat véd rajtam.
Remélem nem csak én szeretném megszerezni ezt.
A légiómmal remélhetõleg meg tudom beszélni, hogy farmoljuk ki udas templében a küldit hozza mikor bemegyünk, és akkor korekten a cleric megkaphatja az udasból esõ cuccokat.
Ja persze én arra gondoltam hogy gelkmaros armor sok parryt ad + még
a sapik is meg õv is. Ha ezek a legmagasabb érték amit adnak akkor a ruhába tudnék rakni magic resist manastonokat.
Így nagas vedelem lenne de kis attack ami szerintem nem fontos, vagy is számomra. A tûrõképességet akarom kihúzni minél hosszabb ideig éljen.
Errõl mi a véleményed?
Információt szeretnék kérni a chanter kaszt ismerõitõl.
Az lenne a kérdésem, hogy a leather vagy a chain ruha a legjobb neki?
Ezt nem tudtom eldönteni.
Vannak leather ruhák amik parry-t adnak ami jó egy chanternak.
És vannak chain ruhák amik többsége magic boost-ot ad többnyire.
Sokat olvastam már hogy mi a jobb neki és általában a chaint írják,
de egy chanter mit kezd a magic boostal?
Hiszen fizikai támadása van neki, de a játék még is csak a magic class
besorolásba írja.
Van valami passív skillje ami átalakítja a magic boostot fizikaira?
kösz ha válaszol ezekre a kérdésekre valaki.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
practitioner of the forbidden arts of death
A kérdés az lenne hogy ezt meg lehet e venni valahol Gyõrben vagy úgy kell megrendelnem? Elõre is köszi a helpet
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
bármilyen szürke soul jó neki..
kaptam egy állatkát Aqua Griffo mit kajál ez a jószág szeretettel?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
mi lehet a problem, mikor szeretnék felcsatlakozni egy szerverre és ahogy kiválasztom lefagy a kép. vmi ötletetek lenne?
De akkor is haraxom erre a buzi koreai bandára mert totálisan megvolt az esélye hogy egy top mmo-t csináljanak, de ez a grind mentalitás és hogy "küzdj sokszor a semmiért" dolog hazavágta a gamet.
maniac001 azert ez nem igaz hogy wow nem gear fuggo, ott is ugyan ugy megesznek ha szar a geared sot itt legalabb nincsen bubi pala vagy a regi perm stunner sin
Veni, vidi, vici