24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • speed01
    Regisztráltam még 1x. de bármikor regisztrálsz mindig kapsz kulcsot, legalább is én 5x regisztráltam és mindig jött.
    Itt egy kulcs: 3OVZ-L4ZC-1BXM-PR2W .
    Aki kapja marja :D
  • speed01
    Baszod, ezer köszönet!
    Regiszráltam, kijelöltem 2009-et és jött is az e-mail a béta key-el!
    Még egyszer köszi!
  • Morpheus_v2
    A kérdés az volt hogy mikor jelent meg eu-ban a játék, de mivel csak rá kell kattintani 2009-re, ezért felesleges elolvasni a kérdést. :D Gyors regisztráció után még meg kell adni a nevedet és címedet, ha valaki nem értené a szöveget. (Google fordító hasznos ilyenkor)
  • Unknow
    Ok semmi, közben németül beszélő kolléga kisegített :) Thx az oldalért.
  • Unknow
    Jaja thx, de ,hogy is kéne itt 2009es választ adni és mire? Csak mert a német tudásom kb 0 :)
  • Győri Devi
    köszi
  • Morpheus_v2
    Emberek! Itt osztogatnak béta kulcsokat, német oldal: http://www.gameswelt.de/home/lottery/732-Aion_-_Beta-Key-Verlosung.html
    Kamu névvel és adatokkal gyorsan megvan. (A kérdésre a válasz "2009",ezt kell majd választani.)
  • speed01
    Hát ha eladtad akkor 0% esély kb :D
  • Beltazar
    Jah csak eladtam az accot...
    Vagy ha be tudom bizonyítani hogy megvolt a játék (doboz+ számla megvan még) szerinted akkor is megadják?
  • Belton
    Ha volt előfizetésed akkor Veteran lesz az Accod.
  • Beltazar
    Ja de gondolom az nem ingyen lesz, én meg nem adnák ki erre több pénzt, épp elég volt anno megvenni a játékot meg befizetni fél évre a gct...

Béta kulcsot szerintetek még küldenek majd ha regisztrálok a newsletterre, vagy esetleg van még valakinek egy fölös amit elajándékozna?
  • Panzeradler #17433
    Ha valakinek lenne egy fölös kulcsa privátba megköszönném.
  • Győri Devi
    Starterből átlehet kerülni majd veteránba. FAQból:

Can I be promoted from a Starter to a Veteran?

Yes. We will explain the criteria for doing this as soon as the changeover is complete. Existing accounts automatically receive Veteran status.
  • Beltazar
    Sziasztok!

Régebben toltam egy ideig a játékot, csak annyira nem volt jó hogy megérje érte fizetni...

Most viszont hogy ingyenes lesz szerintem belevágnék megint, csak veteran acc kéne mert a full ingyenes acc az nagyon korlátozott lesz.

A bétába még szerintetek lehet valahogy kulcsot szerezni?
    (a régi accountom sajnos már nincs meg mert eladtam :( )
  • Renjike
    Letöltöttem launcherről a játékot és amikor logolni akarok akkor befagy . lemezről ugyan ez. mi lehet a baja?
  • Zomil
    "Jó Sz SM nagyon most is "
    bocsi de ezt a mondatot nem sikerült megértenem :D
    szoval milyen most az SM? :D

amugy még assa-t terveztem csinálni, az milyen mostanában?
  • N4gato
    meddig tart még a sorsolás? mert nekem 3 e-mail címre egy hete sem jött semmi..
  • derginter
    Sziasztok az aion 13-as hibakódot ír ki mit tegyek
    ???
  • Champy
    http://www.aionfreetoplay.com/website/

a newsletter-nél kell. Utána emailcímen megerősíteni.
  • plasticbomb1
    Holl kell regelni email címet, hogy jöjjön beta key?
  • speed01
    3.0 az nyáron jön amúgy?
  • SzirmosSzisza
    Akkor béta szerveren nincs ilyen :/
  • Belton
    lv25 ön kapod , én is azt használom a Kis SM el , meg anno a rangeremmel is...
    lv25 Rewardnak adja.
  • speed01
    Az nem rossz :D
  • SzirmosSzisza
    Kitől honnan ? Senkin nem láttam :o
  • Belton
    Jaja lv 25 on levelbe kapsz ingyen sárga fegyot amit lv39 ig hasznalhatsz bele olvaszthatol mast is , de 40 en megint kapsz sarga fegyvert :) Camp Q bol meg sárga szárnyat is pl.
  • speed01
    Jöhetne már a kulcs, kivagyok már :D
  • SzirmosSzisza
    Ingyen sárga fegyó? Erről lemaradtam :D

De amúgy ja, én utoljára még béta alatt játszottam és tényleg könnyebb lett, a Coin questek Dailyk lettek, de kampányból így is kapni raklapot, szóval lvl 25-ös kék fegyvere konkrétan mindenkinek van :)
  • Belton
    Anno volt szerver össze vonás és azért kaptad az SP-t a végére , osztogattak ingyen név váltós ticketet lehet neked is van.
    Jó Sz SM nagyon most is .
    3.0 lesz durva majd azt irták , vagyis ingame egy emberke..
    Maga a játék rengeteget változott sokal könnyebbb gyorsabb lett az egész , szintenkénti Rewward rendszer stb , pl lv 25 re kapsz ingyen sárga fegyot ,camp questekert igen jó rewwardokat stb.
  • Zomil
    huhh hát jo régen volt ez is, a csoportképen rajta vagyok :D

amugy kasztok mennyit változtak megjelenés ota? (csak az elsö 2honapban játszottam akkor emlékezetem szerint 40-es körüli szintig jutottam egy SM-el) Mert pl. emlékszem, h a spiritmasteremmel elég szépen öltem mindenkit, nem nagyon tudtak hozzámérni :D

Meg észrevettem, h a nevem átváltozott és lett egy SP a végén...ez mitöl? meg lehet majd változtatni?
  • speed01
    Nem rossz képek :)
  • speed01
    bahh. késő vettem észre. :()
  • eurom
    aki kapja marha nagy szerencséje van

JLAS-S1XG-WNF2-NWSL
  • SzirmosSzisza
    Hát Chanterként valszeg futnék lvl 31-en :D
    De pl anno Archeremmel nowai :D Megtaláltam btw még régi bétás képeim. Eleje még az, mikor még 20 volt a max, ilyenkor NPC-kből jött az AP, végén már vannak fasza Riftezések :D
  • Frosty01
    hát úgy miért ne, na de 1v1ben? még akkor is ha sejted h tuti kifiléz... :)

de még akkor is , fuss, de nem ölöd magad egy gödörbe, vagy állsz be a legendary guardok közé kiabálni hogy stupid noob
  • speed01
    Szégyen a futás de néha eléggé hasznos :D
  • SzirmosSzisza
    Én általában elfutok, ha 3an jönnek rám, tudom nab vagyok :c
  • Tomy Lee
    Ez olyan mint másik játékban K/D ratio.kis nub megérzi,hogy gyenge a csapata és beáll respadra afk ua.mint itt ap vesztés elkerülése végett csinálják ahogy írtad.Az ilyenek feleslegesek az mmo játékokba.
  • Tomy Lee
    Jól tettétek az ilyeneket ki kell kergetni mapról is mind1 milyen faction ezek a QQ játékosok ezek miatt van buff
  • Frosty01
    jah amikor behozták ezt a bohóc buffot, akkor én még clericcel voltam odaát, 3-4esével aprítottam őket, de még event után is elbírtam simán 2vel, úgy hogy ők normálisan sebeztek belém :D

de jah, ez ilyen genetikai mutáció lehet mostanában hogy senki sincs egyedül, katasztrófa... ha meg véletlenül igen akkor az első útja a legközelebbi guardpost vagy szakadék amiben megpusztul, nehogy veszítsen 20 ap-t...