Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
A szeretet ünnepèn szèp teljesítménytnyomtok, hihetetlen..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

angyal2232
hali!az lenne a problémám hogy sendlog client errort kapok. változó idõnként dob ki a játék, próbáltam újratelepíteni, és repairolni a játékot, de nem igazán változott a helyzet windows 7 ultimatem van! van amikor 1-2 napig jó, van amikor 1 nap 2-3szor kidobál.próbáltam különbözõ helyekre telepiteni

Nuclearity
Mindenkinek kellemes ünnepeket!

Nuclearity
perenton nem, tele asmo oldalon (ahol az asmo az elnyomott oldal) elég sokan vannak. Szóval Perenton még többen lehetnek hisz ott inkább az Asmok a dominánsak (igen ott asmo fölény van tetszik v sem egyes embereknek.)

Spata helyzetét nem tudom ilyen szempontbol, sokan oda menekültek Tele elnyomásból, de jobbára nagy szintüek, ha igy látatlanban kéne mondanom, a 3 ENG szerver közül ott a legkevesebb a kicsi kari asmo oldalon

Thx a gyors válaszért! Esetleg van tapasztalatod, hogy mennyire lehet embereket találni alacsonyabb szintû dolgokra?
Nuclearity
szerintem a perenton nincs ember hiány 1ik oldalon sem

Anno Perento-n játszottam, de úgyis új karit kell majd húznom, úgyhogy gyakorlatilag bármelyik/mindegyik érdekel. 😊
Nuclearity
melyik szerveren érdekel?

Szevasztok!

Hosszú idõ után tervezem, hogy visszatérek Aion-ozni. Nézegettem a szerver statisztikákat populáció ügyben, de ott nyilván a már nem aktív acc-ok is ott vannak. Szóval szerintetek mennyi esélyem lenne rá, hogy alacsony szintû quest-ekhez ill. instákhoz embereket találjak, hogy állnak valójában a szerverek emberanyaggal?

Elõre is köszi!
Nuclearity
eléred a lvl 46 ot és a skillbárod mellett jobb oldalt kifogja dobni az aktuális idõben (12:00 am - 08:00 pm - 12:00 pm) a kis ikont, rákattintasz és Quick Join vagy Group Join v vmi ilyesmi lesz. Group értelem szerüen ha grouppal vagy és menni akarnak ök is, Quick meg a gyors becsatlakozás

atila4
hogy lehet jelentkezni Dreadgion-ra?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Nuclearity
és ezt miért pont nekem írod? éppen elegen voltunk, egyetlen gond volt, a balaur semmi egyéb.

Nuclearity
irikém, ha követnéd a telemachus servert, akkor tudnád mi a helyzet, bár ezt a spatárol elég nehéz...

Nuclearity
ty, mi is megtehetnénk csak a mi frakcionk lusta...

Frosty01
oh, köszi h emlékeztetsz erre, majd gondolok rád amikor egy ally campeli krotant 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Nuclearity
ugye tudod, hogy baromságokat beszélsz?

az elynek nincs már ennyi embere a serveren...

Frosty01
hát igazából az elsõ liga kellett volna csak arra hogy hellfiret tudja védeni sikeresen és még 2 ilyen liga hogy támadják a fortokat. ráadásul jött a g..i balaur, rácuppant az egy szem fortressünkre, és ledobált 3 cadetet LOL, tök jó hogy ilyen faján segíti a balanszot az AI is...

Nem sokon múlt tegnap miren telemacson. Kéne még vagy 1-2 alliance a siegekre, és meglennénk 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Nuclearity
rángazotik = laggol?

37 es pingem van fixen, nem laggolok sose (kivétel ha szerver oldali a cucc meg ilyesmik) viszont az ambusz és a DnS kezd idegesiteni, ráambusholok a targetra, vagy rácsuszok, és vissza dob oda ahonnan indultam...

RoboKutya78
srácok
Játszik valaki a következõ szerverek egyikén?
BalderGer KromedeGer ThorGer.
Csak azért kérdem mert mostanában a Telemachus és a Spatalos szerver igencsak rángatózik néha. Vagy csak nekem?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

xerb
http://aionstatus.com/ nem mennek

I am so awesome [Keeper The Tank]

most mennek a szerverek?csak mert nemtudok belépni,kiváncsi vagyok nálam van-e a hiba vagy más sem tud?
:-)

★ 汤姆 李

Ok,mondom neki,köszi!

★ 汤姆 李

én is online vettem meg és online telepítettem, nekem folyamatosan írta hogy mennyinél tart. Ha neki nem csinál semmit, akkor valami gáz lehet, pls windows biztonsági beállítások nem engedik menteni vagy kimenni a tûzfalon.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

0Fritz0
Telefon kikapcsol és máris szebb a világ. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hi.Ismerõsöm digitális uton megvette és kapott e-mail+launcher-t és azzal kell letöltenie.
Elkezdte elvileg telepíteni mert a kis ablak írja,hogy "installing" de nem látja mennyinél tart.Lehet hibás nemtudom de a kérdés az lenne ha megszakítja bezárja a launcher-t akkor tudja onnan folytatni ahol megszakította?

Hiába hivogat engem mert én mindig megveszem játékot úgy telepítem és nem tudom mi fán terem ez a launcher-es letöltés de kellene neki segítenem,thx

★ 汤姆 李

xerb
Fain cloth set. 😄

GZ! 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Frosty01

Nuclearity
még jó h abszolut nincs szüksége rá 😛

Fegyverhez kötött a P.Shard csak a fizikai sebzést növeli

★ 汤姆 李

Próbáltam de akkor is... De megnézem.

Még jó hogy egy sorc fõleg nem ezt használja.
Frosty01
mert fizikai támadásra van kitalálva. am asszem ha elkezdesz autoatakkolni akkor fogyni fog

Mi lehet az oka ha a shard nem mûködik? Be van rakva mind2 slotba + aktiválva is van + támadáskor még hallatszik is az a jellegzetes hang de mégsem fogy + nem is használódik fel.
Sorc-vagyok.
jogos,rajta vagyok! jövö7en lesz idöm átmenni elykhez meg is csinálom!!!
xerb
Igazán kössz a tippeket , így kicsit bátraban álltam neki a dolognak.
Megfogadtam a tanácsokat , 81-82 lvl enchantokkal csináltam és 0 failed =)

Nuclearity
amugy vico, mikor lesz kész a video végre? -.-

Semilyen önfényezésröl nem volt szó,ha neked az gyerekes,hogy megmondom a véleményemet atomnyomi emberekröl akkor gg.Elsö ránézésre valoban jonak tünt amit csiált,igen,ez volt az elsö benyomás,de aztán hamar kiveséztük és meglett az eredmény.Ha a honlapon a karimon nemveszel észre változást,akkor ajánlom figyelmedbe a szemészetet,kiszedtem nemrég egy 50es abyssfegyot,tegnap elött egy 50es abyss nyakast,tényleg semmi...Másik,meg hogy magamat sosem fényeztem,hangsulyoztam hogy én sem vagyok pro,erös középmezénybe sorolom magam,akiket a videon láttunk,az a legalja,és ha valaki megmagyarázza nekem azt,hogy azok a playerek akik atom gearben vannak,és 10szintel kisebb ember szarrás veri öket,az nem azért van mert világnyomorékjai,akkor arra igazábol nemmondok semmit,halgatok mélyen,hogy uristen kik vannak...Egy picit tul mélyen alánézel bizonyos irásoknak,és már olyat is látsz ami nincsen,bár nemharagszom rád,hogy azt állitod hogy kamuzom,de csak annyit mondok,hogy ha ismered mit miért irok utánna hordj le!Most biztos fogalmad sincsen,hiszen nemirtad volna azt,amit.
Xerb ez reszben mak kerdese mivel en pl a lv 50-es abyss settemet 75-os stone-al toltam es legrosszabb esetben is 5-6 volt az egesz szetten a faild

Veni, vidi, vici

az 50es fenris pole-mat enchantolgattam egy ideig, +7-nél feladtam, illetve kifogytam a zsetonból. Tapasztalat: 80 alatt mindig sikerült lenullázni a fegyót. 80-85 közötti kövekkel az arány nálam kb olyan 30-70 volt, ebbõl a 30% a sikeres arányt jelzi. az uccsó 5 kövem 85+ volt (86-87-esek voltak), itt már jobb volt az arány: 5-bõl 4 ráment.

Szóval aját tapasztalat alapján 85+ a nyerõ választás, de az is lehet hogy csak én voltam ilyen szerencsétlen...
Nuclearity
maradj az arany esetében a 25-30 közt. a lvl 40 es arany settet fel+10 ezni semmiség nem volt 60-70 kövekkel, ellenben 75-80 as stonokat törte bele mint atom -.- (4 item +5-10 közt ( ami 20 kö használat) 1x tört bele vmeikbe csak, ellenben 75-80 as kövekkel 4x törtem a felsöbe bele. bár ez csak az én tapasztalatom, lehet igy volt szerencsém.

saját tapasztalataim alapján a +1 esetleg +2 elérése még könnyû kis kövekkel is (item level +10-15) de ennél feljebb érdemes betartani a level+25-ös szabályt (ami esetedben L80+), különben többet fogsz lefelé menni mint felfelé 😊.

Kiskarimnak a level 46-os suntouched fegyót 10 db L71 kõvel sikerült +7-re felhúzni, hamarosan újra nekiugrok és megpróbálom elérni a +15-öt.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

xerb
wanabee pvp hero =)
Paci gs enchant tip? Senki? =|

Szomorú, hogy még mindig nem nõttél fel az ovis korból.. Továbbra is az önfényezés megy, csak kár hogy a leírt cselekmény, s az aion rendszerében mindenki által szabadon megnézhetõ adatok erõst ellentétesek. 😊

De azért mindenki szeret... Még régebben jó volt röhögni azon, hogy beközölted Te ezt és ezt meg ezt elverted, komplett partykat csomagoltál, ehhez képest a honlap szerint minimum 1 hete hozzá se szagoltál egy ellenfélhez se.
Ilyenkor általában jött az a mese, hogy de hát a kiskarimmal, majd jött az ismét bukfenc, hogy ama bizonyos kiskarú meg nem lehetett nagyonn mint a leírt ellenfél. De ez persze mellékes nálad!

További sikerekben gazdag Aionozást Neked, a sok kamuzásról viszont felnõtt fejjel igazán leszokhatnál már. 😊

(( Egyébként amikor legelõször belinkelték ezt a vidit ide, te voltál a legjobban lerökönyödve milyen jól tolja. Mikor aztán pár nálad "jobb" játékos szerint talán mégse volt ez olyan jó vidi, hirtelen fikázni kezdted ))

nah peace, néha még jövök olyan jók a Vicodine aranyköpések, kár õket kihagyni.
Ha siegekre is akarsz járni,akkor a legolcsobb a legdrágább..😛
Nekem 1GB ati sapphire HD4830 van ami 25k.Graf max viszont ahol sok player van inkább ugye abyss-ba na ott fix fps menüpontra kell állítanom beállításokban

★ 汤姆 李

nekem assus ati 4770 van azzal jól megy szerintem már nem valami vad kari de még birja maxon 1600*1050be

Mert az NCWest törõdik a játékosok magánéletével!
Ilyenkor dolgozni/tanulni kell. xD

Egyébként egy fontos kérdés, milyen az a legolcsóbb vidkártya, amivel Aion maxon megy? (hétvégén lehalt az alaplap, vitte a VGA-t is, próbálom kisösszegbõl megoldani így ünnepek táján... :S)

mért nem mennek a szerverek? nem tudok belogolni