24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Tomy Lee
    Igen.Akkor már nem lesznek ilyen korlátozások
  • speed01
    hm. De ha most játszik, akkor 16. után veterán lesz nem?
  • Tomy Lee
    Mindenre amihez "unknownitem" ír nem lehet használni
  • Tomy Lee
    Nincs hozzáférése a bétásoknak brokerhez
  • speed01
    Persze lvl 11-en.
  • speed01
    Haver kérdezi: Mi az oka annak hogy nem tudd tradelni, brokerbe eladni, privát árusként leülni, ... azt írja ki hogy unknownitem?
  • Morpheus_v2
    Újabb kulcs lelő hely, viszont ezt nem ellenőriztem le mint a német oldalt.
    http://blog.codesignstudios.com/aion-free-play-closed-beta-key-giveaway/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aion-free-play-closed-beta-key-giveaway
  • Faki
    Ó hogyaza.. elfogytak a kulcsok. Akinek van feleslegben ugyan szánjon meg eggyel, nagyon megköszönném.
  • speed01
    Oks. köszi az infót. 48% :D
  • Morpheus_v2
    Kb 50%-nál.
  • speed01
    Launcher kb mennyi %-nál kezd el telepíteni?
    Választ előre is köszönöm! :)
  • AnarchoiD
    Felesleges beta kulcs ide is johet 1 ;)

ugyanitt van meg Tribes:A beta kulcsom ;)
  • speed01
    40%..
  • speed01
    Hát nekem 1.5 mega a max. de valamikor leesik 48kb/s-re csak tudnám miért -.-§'
  • tarti19
    Ajajj, tök jó , hogy lelehet maradni az "ingyenes' béta kulcsokról:d Azért, ha valaki meglepne m-ben egy kulccsal annak nagyon megköszönném a kedvességét.
  • SzirmosSzisza
    Nekem 4Mb/s-el jött
    Amúgy a béta kliens jó lesz majd élesre is szóval no para.
  • speed01
    Hát én még ezzel a Launcher-el még egyszer nem töltöm le a játékot az tuti :D
    Olyan lassú mint a fene :D
  • Maciii
    Másnak is van hasonló jellegű, fel is tették a kérdést, hogy ilyenkor mi a teendő, de már 5 napja némaság van a forum az részén...
  • SzirmosSzisza
    Nem nagyon. Olyat lehet talán, hogy a régi Aion kliensből át emelt pár elemet, de mindenképp ez a launcher kell. Béta fórumon keresgélj, lehet másnak is van ilyen hibája.
  • Maciii
    Nos arra, hogy amit az oldalról lehet letölteni InstallAion-20120120.exe fájlt, nekem nagyon nem működik, szépen végigmegy kicsomagol, utána complete és kiírja, hogy "A CreateShortCut hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük". Ha beírom googleba, hogy aion launcher kidob pár oldalt, ahonnan lehet is letölteni, és nem lehetne e megoldani, hogy azzal a launcherrel beta-ra tudjaok logolni?
  • SzirmosSzisza
    Mire gondolsz ?
  • Maciii
    Érdeklődnék hogy csak a honlapról leszedett fájllal lehet belogolni a beta szerverre, vagy van ennek valami lehetősége, hogy megkerüljem a rendszert?
  • speed01
    Elég lassú ez a új Launcher vagy csak én érzem annak? :D
  • Morpheus_v2
    Az a nevetséges hogy 5-6 euróért árulják a kulcsokat... Nekem van még 1 fölös kulcsom, pm és az első kapja.
  • Unknow
    Akinek esetleg maradt még 1db béta kulcsa az lenne oly kedves és elküldené PMbe? Csak mert haveromnak már nem jutott :S
  • plasticbomb1
    Jó lesz ez, mióta megjött e key-em, du 6 óta, bétázom ezerrel......
  • N4gato
    Nekem azt írta ez a német oldal, hogy már elkelt minden kulcs...és sok sikert a továbbiakban...de azt mongyuk nem értem mer jo ha egy embernek van 10 béta kulcsa...-.-! ettől nagyobbnak érzik magukat vagy mi? de kituggya lehet vki 10x8 karakterrel jatszik öhm akkor egészségére..
  • waible
    Üdv!
    Azt szeretném megkérdezni hogy Kromeda trialban a Manor entrancébol nyíllik egy titkos ajtó a secret reception roomba, hogy oda hogy lehet bejutni??
  • Panzeradler #17456
    Elég a 10 nem akarok lelőni a questeket:) Először játszom vele.
  • Morpheus_v2
    16.-ig tart. Ha eléred a 10-es szintet akkor veterán acc + 7 nap gold acc hozzáférés,lvl 20nál +15 nap,lvl 30-nál +30 nap gold acc. Szerintem 30-ig éri meg felhúzni max, béta után törlik a karaktereket.
  • Panzeradler #17454
    Köszi a linket, vittem én is egy kulcsot:), Meddig tart még a béta? És a veteran acc-hoz elég a 10es szint ugye?
  • speed01
    kb hanyas szinttől lehet vásárolni brokerba és árulni egyaránt?
    Választ előre is köszönöm! :)
  • Beltazar
    Nyugi én csak 1et vittem el, nem vagyok szemét, remélem mindenkinek jut még aki szeretne.
  • speed01
    8 kulcsot nyúltam le, mondjuk felére nem volt szükségem kb. de még egyszer kösz! :)
  • Morpheus_v2
    Ebben az volt a csúnya hogy a béta fórumon találtam, ahova már alapból kellett béta kulcs. De azért ne vigyetek el minden kulcsot, mert szegény németeknek nem marad semmi. :P :D
  • speed01
    Látom már. Na de akkor is igazam van :D
  • Győri Devi
    nem a te commentedre válaszolt...
  • speed01
    De ha vissza olvasnál lehetne több is :D
    Nekem már elég sok van, havernak adtam hármat, meg osztogattam el egy párat még :)
  • speed01
    NP. :D
  • Beltazar
    Ember te életmentő vagy!
    Egész nap a neten keresgéltem a bétakulcs után így meg 5 perc alatt meglett.
    Örök hálám!!