Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Spata helyzetét nem tudom ilyen szempontbol, sokan oda menekültek Tele elnyomásból, de jobbára nagy szintüek, ha igy látatlanban kéne mondanom, a 3 ENG szerver közül ott a legkevesebb a kicsi kari asmo oldalon
Hosszú idõ után tervezem, hogy visszatérek Aion-ozni. Nézegettem a szerver statisztikákat populáció ügyben, de ott nyilván a már nem aktív acc-ok is ott vannak. Szóval szerintetek mennyi esélyem lenne rá, hogy alacsony szintû quest-ekhez ill. instákhoz embereket találjak, hogy állnak valójában a szerverek emberanyaggal?
Elõre is köszi!
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
practitioner of the forbidden arts of death
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
37 es pingem van fixen, nem laggolok sose (kivétel ha szerver oldali a cucc meg ilyesmik) viszont az ambusz és a DnS kezd idegesiteni, ráambusholok a targetra, vagy rácsuszok, és vissza dob oda ahonnan indultam...
Játszik valaki a következõ szerverek egyikén?
BalderGer KromedeGer ThorGer.
Csak azért kérdem mert mostanában a Telemachus és a Spatalos szerver igencsak rángatózik néha. Vagy csak nekem?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elkezdte elvileg telepíteni mert a kis ablak írja,hogy "installing" de nem látja mennyinél tart.Lehet hibás nemtudom de a kérdés az lenne ha megszakítja bezárja a launcher-t akkor tudja onnan folytatni ahol megszakította?
Hiába hivogat engem mert én mindig megveszem játékot úgy telepítem és nem tudom mi fán terem ez a launcher-es letöltés de kellene neki segítenem,thx
★ 汤姆 李
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
★ 汤姆 李
Még jó hogy egy sorc fõleg nem ezt használja.
Sorc-vagyok.
Megfogadtam a tanácsokat , 81-82 lvl enchantokkal csináltam és 0 failed =)
I am so awesome [Keeper The Tank]
Veni, vidi, vici
Szóval aját tapasztalat alapján 85+ a nyerõ választás, de az is lehet hogy csak én voltam ilyen szerencsétlen...
Kiskarimnak a level 46-os suntouched fegyót 10 db L71 kõvel sikerült +7-re felhúzni, hamarosan újra nekiugrok és megpróbálom elérni a +15-öt.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
De azért mindenki szeret... Még régebben jó volt röhögni azon, hogy beközölted Te ezt és ezt meg ezt elverted, komplett partykat csomagoltál, ehhez képest a honlap szerint minimum 1 hete hozzá se szagoltál egy ellenfélhez se.
Ilyenkor általában jött az a mese, hogy de hát a kiskarimmal, majd jött az ismét bukfenc, hogy ama bizonyos kiskarú meg nem lehetett nagyonn mint a leírt ellenfél. De ez persze mellékes nálad!
További sikerekben gazdag Aionozást Neked, a sok kamuzásról viszont felnõtt fejjel igazán leszokhatnál már. 😊
(( Egyébként amikor legelõször belinkelték ezt a vidit ide, te voltál a legjobban lerökönyödve milyen jól tolja. Mikor aztán pár nálad "jobb" játékos szerint talán mégse volt ez olyan jó vidi, hirtelen fikázni kezdted ))
nah peace, néha még jövök olyan jók a Vicodine aranyköpések, kár õket kihagyni.
★ 汤姆 李
Ilyenkor dolgozni/tanulni kell. xD
Egyébként egy fontos kérdés, milyen az a legolcsóbb vidkártya, amivel Aion maxon megy? (hétvégén lehalt az alaplap, vitte a VGA-t is, próbálom kisösszegbõl megoldani így ünnepek táján... :S)