24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Tomy Lee #17484 Igen.Akkor már nem lesznek ilyen korlátozások -
#17483 hm. De ha most játszik, akkor 16. után veterán lesz nem? -
Tomy Lee #17482 Mindenre amihez "unknownitem" ír nem lehet használni -
Tomy Lee #17481 Nincs hozzáférése a bétásoknak brokerhez -
#17480 Persze lvl 11-en. -
#17479 Haver kérdezi: Mi az oka annak hogy nem tudd tradelni, brokerbe eladni, privát árusként leülni, ... azt írja ki hogy unknownitem? -
#17478 Újabb kulcs lelő hely, viszont ezt nem ellenőriztem le mint a német oldalt.
http://blog.codesignstudios.com/aion-free-play-closed-beta-key-giveaway/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aion-free-play-closed-beta-key-giveaway -
#17477 Ó hogyaza.. elfogytak a kulcsok. Akinek van feleslegben ugyan szánjon meg eggyel, nagyon megköszönném. -
#17476 Oks. köszi az infót. 48% :D -
#17475 Kb 50%-nál. -
#17474 Launcher kb mennyi %-nál kezd el telepíteni?
Választ előre is köszönöm! :) -
#17473 Felesleges beta kulcs ide is johet 1 ;)
ugyanitt van meg Tribes:A beta kulcsom ;) -
#17472 40%.. -
#17471 Hát nekem 1.5 mega a max. de valamikor leesik 48kb/s-re csak tudnám miért -.-§' -
#17470 Ajajj, tök jó , hogy lelehet maradni az "ingyenes' béta kulcsokról:d Azért, ha valaki meglepne m-ben egy kulccsal annak nagyon megköszönném a kedvességét. -
#17469 Nekem 4Mb/s-el jött
Amúgy a béta kliens jó lesz majd élesre is szóval no para. -
#17468 Hát én még ezzel a Launcher-el még egyszer nem töltöm le a játékot az tuti :D
Olyan lassú mint a fene :D -
Maciii #17467 Másnak is van hasonló jellegű, fel is tették a kérdést, hogy ilyenkor mi a teendő, de már 5 napja némaság van a forum az részén... -
#17466 Nem nagyon. Olyat lehet talán, hogy a régi Aion kliensből át emelt pár elemet, de mindenképp ez a launcher kell. Béta fórumon keresgélj, lehet másnak is van ilyen hibája. -
Maciii #17465 Nos arra, hogy amit az oldalról lehet letölteni InstallAion-20120120.exe fájlt, nekem nagyon nem működik, szépen végigmegy kicsomagol, utána complete és kiírja, hogy "A CreateShortCut hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük". Ha beírom googleba, hogy aion launcher kidob pár oldalt, ahonnan lehet is letölteni, és nem lehetne e megoldani, hogy azzal a launcherrel beta-ra tudjaok logolni? -
#17464 Mire gondolsz ? -
Maciii #17463 Érdeklődnék hogy csak a honlapról leszedett fájllal lehet belogolni a beta szerverre, vagy van ennek valami lehetősége, hogy megkerüljem a rendszert? -
#17462 Elég lassú ez a új Launcher vagy csak én érzem annak? :D -
#17461 Az a nevetséges hogy 5-6 euróért árulják a kulcsokat... Nekem van még 1 fölös kulcsom, pm és az első kapja. -
#17460 Akinek esetleg maradt még 1db béta kulcsa az lenne oly kedves és elküldené PMbe? Csak mert haveromnak már nem jutott :S -
plasticbomb1 #17459 Jó lesz ez, mióta megjött e key-em, du 6 óta, bétázom ezerrel...... -
N4gato #17458 Nekem azt írta ez a német oldal, hogy már elkelt minden kulcs...és sok sikert a továbbiakban...de azt mongyuk nem értem mer jo ha egy embernek van 10 béta kulcsa...-.-! ettől nagyobbnak érzik magukat vagy mi? de kituggya lehet vki 10x8 karakterrel jatszik öhm akkor egészségére..
-
waible #17457 Üdv!
Azt szeretném megkérdezni hogy Kromeda trialban a Manor entrancébol nyíllik egy titkos ajtó a secret reception roomba, hogy oda hogy lehet bejutni?? -
#17456 Elég a 10 nem akarok lelőni a questeket:) Először játszom vele. -
#17455 16.-ig tart. Ha eléred a 10-es szintet akkor veterán acc + 7 nap gold acc hozzáférés,lvl 20nál +15 nap,lvl 30-nál +30 nap gold acc. Szerintem 30-ig éri meg felhúzni max, béta után törlik a karaktereket. -
#17454 Köszi a linket, vittem én is egy kulcsot:), Meddig tart még a béta? És a veteran acc-hoz elég a 10es szint ugye? -
#17453 kb hanyas szinttől lehet vásárolni brokerba és árulni egyaránt?
Választ előre is köszönöm! :) -
Beltazar #17452 Nyugi én csak 1et vittem el, nem vagyok szemét, remélem mindenkinek jut még aki szeretne. -
#17451 8 kulcsot nyúltam le, mondjuk felére nem volt szükségem kb. de még egyszer kösz! :) -
#17450 Ebben az volt a csúnya hogy a béta fórumon találtam, ahova már alapból kellett béta kulcs. De azért ne vigyetek el minden kulcsot, mert szegény németeknek nem marad semmi. :P :D -
#17449 Látom már. Na de akkor is igazam van :D -
#17448 nem a te commentedre válaszolt... -
#17447 De ha vissza olvasnál lehetne több is :D
Nekem már elég sok van, havernak adtam hármat, meg osztogattam el egy párat még :) -
#17446 NP. :D -
Beltazar #17445 Ember te életmentő vagy!
Egész nap a neten keresgéltem a bétakulcs után így meg 5 perc alatt meglett.
Örök hálám!!