Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Perenton keresek legiot elyos oldalon 53 archer
Ha egy szakmából elértem az 500-as szintet, másikkal is el lehet érni vagy csak egy szakmát lehet húzni max-ra?
Abban kérnék egy kis segítséget, hogy hol tudok bányászni megtanulni.
Visszamentem ishalgen-be de nem találom sehol.
Elõre is kösz:
Bodrey
Gyalog, valoszinüleg internetrõl, tesco oschan? ilyen boltokba max játékot veszed meg. 576 egy elég gyökér cég, nekik soha sememilyük sincsen, semmirõl nem tudnak... nem is tudom, hogy képesek megmaradni a piacon...
Olyan kis kérdésem lenne hogy kecskeméten hol tudok venni gamecard-ot? 576-ban voltam és onnan továbbküldtek a tescoba onnan az oschanba és nem találtam sehol :S
Valaki pls help
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Pre-orderes accountról lenne szó, kezdetek óta játszom, és lassan jön más játék ami érdekel és ezért válnék meg a jelenlegi aionomtól. Az accounton 3 kisebb karakter van és 3 nagy-nagyobb.Egy karakter kivételével mind a Perentón van és mind asmo, kivéve az az egy, kicsi, ami Telemachuson indult funból. Magáról az accountról tudni kell még, hogy egészen a kezdetektõl egészen 2011 augusztusig elõ van fizetve a digitális aion magazinra, amihez havonta ajándék jár (legtöbbször eddig sapik, amik mind megvannak).Továbbá mivel kezdetek óta játszom, ezért a Veteran Reward programban is benne vagyok, havonta kapom a legnagyobb Abyss relicet, Self res stonet, Potiont, és különleges alkalmakkor az éppeni eventért járó cuccokat. Ami még az accounthoz van, egy pet, amit szintén a veteran rewardban kaptam, a kis griffo (mind inventory,alarm és item adó is); Pesky manduri(alarm pet), Pudgy Porgus(enchantment követ ad ha tele a hasa), Mau Cubling ( csak úgy rohangál). Az account warehouseban most pusztán 2.5millió kinah van, de folyik be általában elég sok naponta, uh. napi 1m kinah bejön. Eladásig tervezem fizetni és játszani, utána már az új gazdája tartja el a csajokat 😊
A main karakter Reggae (lvl 55 ranger) ( http://uk.aiononline.com/characters/Perento/Reggae ): jelenleg egy nemzetközi guildben van, amit tudni kell róla, hogy full fenrisben van és a lvl 50 es pvp fegyverrel van fusionálva a bowja. Craft: Expert tailoring 449 és 399 esencetapping. Minden skill book megvan, stigma slotból is a legutolsó hiányzik csak.
Ex-main karakter Eberinu (lvl 51 cleric) (http://uk.aiononline.com/characters/Perento/Reggae ): átlagosan gearelt, lvl 50en hagytam abba, csak mostanában mozgatom kicsit, hátha sikerül valami jót szerezni neki, alapvetõen heal builden van, de megvan lvl 50ig a támadó stigma set is. Õ jelenleg nincs guildben, szintén 399-es esencetappingja van és 399 alchemy. Ez jelenleg jó megélhetési forrás a szerveren, mégha nem is expert vagy master, a potik, amiket gyártani tud, jó árban mennek, ebbõl éltem eddig is 😊
Luppi, aki twinknek készült, de mivel NcSofték tönkretették a riftelést, ezért nem tudom kihasználni x.X (lvl 38 spiritmaster) ( http://uk.aiononline.com/characters/Perento/Luppi ): Imádom, aranyos kari lett. Mint látjátok full lvl 38 expert setben van, fusionált Kromede orbokkal, és az oka amiért nem cseréltem le az újdonsült Kromede Trialos orbra vagy tomera az az, hogy ez jobb statban azoknál, ráadásul sikerült +15re felenchantolni a fegyvert is 😊 Nagyjából minden skillbookot megvettem neki lvl 50ig és jelenleg az összes elérhetõ megvan már neki, amit lvl 38ig meg tudott tanulni. Ráadásul a chestjén Princess Karemiwen Dress skin van feketére festve, ami igen nagy ritkaság még a drop rate növelése után is 😊 A leendõ gazdája ha gondolja eladja és varrat egy másik chestet.
A többi kari: Tiburon (lvl 22 sin) és Riona (lvl 25 sorc) és a Telemachuson elyos Gluttony (lvl 16 sm). Ök eléggé kezdemények, szóval nem is igazán írnék róluk.
Irányár elsõ körben: 30.000Ft
Kérésre tudok küldeni screenshotokat is a karikról!
Elérhetõség: [email protected] Írj ha érdekel vagy csak info kéne!
Evelin
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Egy kis on:
Templar fegyverkérdés. Úgy hallottam, hogy a mace valamiért nagyon jó, mindenféle accuracyra meg magic boostra hivatkozva. Ebben mennyi a ráció? Nem kell inkább a crit rate a kardról?
Én már ott elakadtam amúgyis, hogy kétkezes, vagy egykezes. Mert gs-sel lényegesen könnyebbnek tûnik kivégezni egynéhány kasztot, viszont sokkal gyakrabban meg is fekszik a kari, így aztán ez annyira nem fekszik.
Még valami. Egykezes fegyverekre nem lesz armfusion? Errõl valami halovány derengés van a régmúltból, de már nagyon elfelejtettem, hogy akkor most mi is várható.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha elkezdem egy eredeti serveren nyomni az aion-t. Akkor pl. egy 30 napos gamecard az a játék idõben eltöltött 30 nap vagy az naptári 30 nap. Mármint ha kb nem tudok géphez ülni 1 hétig akkor ugrott 7 nap a 30 napos játék idõbõl??
Múlt héten cuccoltunk át ely oldalra hozzátok. Kissé sok volt a jóból a telén :S
Picit kipróbáljuk ezt is, bár mindenki rosszul van a fehér szárnyaktól és inkább bentrõl bomlasztunk. A felõrült asmo gladi azért még betámad majd pár perc után menekülni kezd, pedig én vele vagyok 😞
De akkor így már lennék négyen, még Zed bácsit kéne befûzni...Meg Aftit,Depit stb 😛
Viszont az említett latencyfix progit akkor is rakd fel, ha még nincs, mert nekem eszembe sem jutott, pedig sokat számít. Az én pingemet javította rendesen.
Csak nem ismét itt köszönthetünk a körünkben?
Tegnap elõtt volt egy érdekes találkozóm. Volt ott egy Akosz és egy Krisz is rajtam kívül. Még van hely a partyban.
Driver gond volt elvileg.mi más lehetne hisz ATI😊 csak ezért gyûlölöm ezt a típust.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Veni, vidi, vici
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
csinálok egy ks videót a lagg effektrõl hogy lásd mirõl van szó.
Már az update javítást kilöttem úgy hogy ezt javasold.
Veni, vidi, vici
Eredeti szerveren játszom Telemahtus illetve spataloson
mostanában csak nekem csinálja a szerver vagy a gépem hogy kb 10 15 lépést hátraránt a szerver?
Van valakinek ehhez az effekthez valami ifoja mi lehet?
Lenne egy kis problémám a kasztváltással kapcsolatban.
Már több mint egy éve aionozok,de a kasztválással most problémám akadt mert ahol eddig voltam teljesen le volt egyszerûsítve és megvolt hamar.
A kasztváltás során amikor dinamuval beszéltem ugye vissza kell mennem permoshoz ott bedobott egy helyre ugye és az npc tovább repített a harchoz aztán már váltottam is a kasztot.
De most bedob a helyre és az npc nem áll a szokott helyen,az elveszett múltba kelne vissza mennem(Go back to your lost past.).
De hiába keresgélek nem tudom hogyan valósíthatnám ezt meg.
Õszintén fogalmam sincs hogyan mit kéne csinálnom,eddig ilyen gondom nem volt.
Ha valaki tudna nekem segíteni megköszönném😊
http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg
Alain sikerült megölni Debilkarimot? Dobott vmi értelmeset?
WTFkidSgMG, nevedbõl itélve te már maga a chat történelem csúcspontja vagy. viszont azért mert véded azt a fajt, cask arra tudok következtetni, hogy 1 vagy egy vagy közülök, vagy halvány lila gözöd sincs roluk...
Köszi elõre is :-)
Elõre is köszönöm. :-)
practitioner of the forbidden arts of death
az igazság az, h a telemachusról a pve huszárok java része eltransferelt (maradtak is nyilván.) lehet jobban érezni magatok 😊
nem vertem a "kukimat" soha siege idõ alatt, ha megfigyelted volna kb nem voltam on sokon, mivelhogy nekem van életem, persze én is mondhatnám, hogy a gépen nem birja satöbbi... de teljesen 8. miota elmentek a "pvp playerek" telemachusrol, a helyzet sokkal jobb, és kb (mivel most idöm is engedi) a siegeken is ott vagyok (hozzá teszem, sokkal értelmesebb a vezetés is, és nem értelmetlen guardokat farmolunk medálért...)