24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • speed01
    Account az megmarad, karaktert törölnek csak. :D
  • Lokker
    Ezek a béta account-ok megmaradnak vagy a béta végeztével törlésre kerülnek?
  • speed01
    Jó. gondolom az oldallal van valami mert alig jön be, mellesleg be sem jelentkezik :D
  • speed01
    Ez a fos launcher csak engem szopat hogy kapcsoljam ki a nemlétező vírus irtó tűzfalát? "Error." -.-'
  • SzirmosSzisza
    Béta kulcs, siessetek.
  • badamr
    döglassan telepít ez a launcher :D
  • N4gato
    megjött minden fasza thx.:D
  • Morpheus_v2
    Esetleg adj meg másik e-mailt is, max ha 2 kulcsod lesz akkor odaadod vkinek.
  • badamr
    nekem megjött!! köszönöm szépen :)
  • N4gato
    elküldtem rá a címem....elvileg minden oké...validation e-mail sent! szal csak várni kell mostmar, hogy megjöjjön..eddig eltelt ma 5 perc rem megjön..:D és nem fürdök be ezzel is..-.-
  • Morpheus_v2
    Lestopolok pár kulcsot és megosztom majd azokkal akik lemaradnak róla. Akik ezt látják és még nincs nekik kulcsuk azok gyorsan:
    http://www.gameitems.com/get-your-aion-free-to-play-closed-beta-for-europe-301.html
  • speed01
    Elyos oldalt még mindig legiot keresek! :)
  • Tomy Lee
    A mostani béta karakterek nem.Minden más megmarad(trial,fizetett acc.)
  • Lokker
    Régi karakterek megmaradnak?
  • speed01
    Elyos. :D
  • speed01
    Hát elyos oldalon LFG chaten magyarok megint alkotnak, megy az anyázás rendesen :D
  • Frosty01
    én félévente megyek beshmudir templebe, nem értem mit problémáztok
  • speed01
    .. :D
  • Frosty01
    5 nap. nem olyan nagy ügy.. :)
  • speed01
    Majd kiderül :)
  • Lokker
    Biztos fognak csökkenni a cd-k ha látják, hogy nem nagyon jutnak le az emberek instába. Nyilván menni fog a sírás a hivatalos fórumon. :)
  • speed01
    Nekem nincs bajom, csak a cd-k furcsák kicsit, de azt az időt majd megoldom magamnak, meg hát én eddig tört szerón voltam, és az után még a béta is megváltás, még a questeket is jó csinálni :D
  • Lokker
    Azt azért nem mondanám, hogy hú de nagy előnyük lesz, de ha már fizet akkor mégis valamivel több plusz jusson neki. pvp-ben kap több medált, kisebbek az insták cd-jei és a bónusz ami mellesleg szerintem fejlődésnél jelent nagy előnyt. De ha belegondolsz ők se fognak sokkal sűrűbben lejutni instába ha nincs annyi ember akinek épp nincs cd-n az adott insta. Az én véleményem szerint egyenlőre jónak tűnnek az arányok, de majd élesben minden kiderül.
  • speed01
    xD. Hát elgondolkodtam és lehet hamar jelentettem ezt ki.
    Ekkora cd mellett szerintem majd questekből szedem össze a cuccokat.
    Vagy marad a gyűjtögetés és a craft :)
  • Morpheus_v2
    Hmhm, végül is a prémiumosok tartják el a szerver parkot, fizetik a fejlesztő,karbantartó, support munkatársakat... a veteránosok sajnos nem vehetők stabil pénzforrásnak, mert ők véletlen időnként fizetnek majd. Persze lesznek majd külön akciók az itemshopban, amivel jobban ösztönzik majd az embereket a vásárlásra. Örüljön mindenki inkább annak hogy nem valami dagigyerek pincéjében lévő tört szerveren kell játszania... :)
  • speed01
    Betegek ezek szerintem :)
    Nem tudom miért írják rá hogy "F2P". Ekkora korlátokkal csak fizetésre kényszerítik az embereket. Sokkal nagyobb előnyben lesznek a prémiumos barátaink. Elgondolkodtató :)
  • speed01
    Nem olvastam, 118 óra cd? -.-'
  • Lokker
    Szerintem órában értendő, "Instance cooldown time (hours)".
  • speed01
    Az most percbe értendő vagy órába? Lehet elég hülye kérdés, de ekkora cd-vel elég trollság.
  • SzirmosSzisza
    CD-k elég nagyok lesznek :o
  • speed01
    Olvasni tudom igen, csak írni nem tudtam mert egyből ezt írta:"non player".
    De ez volt whisper-be is meg ha elakartam adni valamit. de gondolom ezt béta után megváltozik :)
  • SzirmosSzisza
    Olvasni tudod szerintem, csak írni nem. Mondjuk mivel Starterként talán PM-ezni se lehet, ezért érdekes :D (de Veteránként nincs chat megkötés)
  • speed01
    LFG-t sem lehet használni 16.-ig csak prémiumos barátainknak?
  • SzirmosSzisza
    Mindegy, ha áthozod az accountod ami volt már fizetve, az veterán lesz.
  • Lokker
    Azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy az is veterán rangot kap aki azelőtt fizetett havidíjat mielőtt a játék ingyenes lesz. Az mindegy, hogy mikor volt fizetve vagy van egy intervallum amin belül kell lenni?
  • speed01
    16-ig lfg sincs?
  • N4gato
    hát az official oldalon mar nem, és a német oldal is kimerült..én is arra várok, hogy legyen vmi oldal meg ahol tudok szerezni kódot..tehát csak lesz idővel..:D
  • aryk03
    Sziasztok, Hol tudok még F2P kódot igényelni?
  • speed01
    Magyar klánt keresek elyos oldalon! :)
  • speed01
    Okés. köszi az infót! :)