24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#17524 Account az megmarad, karaktert törölnek csak. :D -
Lokker #17523 Ezek a béta account-ok megmaradnak vagy a béta végeztével törlésre kerülnek? -
#17522 Jó. gondolom az oldallal van valami mert alig jön be, mellesleg be sem jelentkezik :D -
#17521 Ez a fos launcher csak engem szopat hogy kapcsoljam ki a nemlétező vírus irtó tűzfalát? "Error." -.-' -
#17520 Béta kulcs, siessetek. -
badamr #17519 döglassan telepít ez a launcher :D -
N4gato #17518 megjött minden fasza thx.:D
-
#17517 Esetleg adj meg másik e-mailt is, max ha 2 kulcsod lesz akkor odaadod vkinek. -
badamr #17516 nekem megjött!! köszönöm szépen :) -
N4gato #17515 elküldtem rá a címem....elvileg minden oké...validation e-mail sent! szal csak várni kell mostmar, hogy megjöjjön..eddig eltelt ma 5 perc rem megjön..:D és nem fürdök be ezzel is..-.- -
#17514 Lestopolok pár kulcsot és megosztom majd azokkal akik lemaradnak róla. Akik ezt látják és még nincs nekik kulcsuk azok gyorsan:
http://www.gameitems.com/get-your-aion-free-to-play-closed-beta-for-europe-301.html -
#17513 Elyos oldalt még mindig legiot keresek! :) -
Tomy Lee #17512 A mostani béta karakterek nem.Minden más megmarad(trial,fizetett acc.) -
Lokker #17511 Régi karakterek megmaradnak? -
#17510 Elyos. :D -
#17509 Hát elyos oldalon LFG chaten magyarok megint alkotnak, megy az anyázás rendesen :D -
#17508 én félévente megyek beshmudir templebe, nem értem mit problémáztok -
#17507 .. :D -
#17506 5 nap. nem olyan nagy ügy.. :) -
#17505 Majd kiderül :) -
Lokker #17504 Biztos fognak csökkenni a cd-k ha látják, hogy nem nagyon jutnak le az emberek instába. Nyilván menni fog a sírás a hivatalos fórumon. :) -
#17503 Nekem nincs bajom, csak a cd-k furcsák kicsit, de azt az időt majd megoldom magamnak, meg hát én eddig tört szerón voltam, és az után még a béta is megváltás, még a questeket is jó csinálni :D -
Lokker #17502 Azt azért nem mondanám, hogy hú de nagy előnyük lesz, de ha már fizet akkor mégis valamivel több plusz jusson neki. pvp-ben kap több medált, kisebbek az insták cd-jei és a bónusz ami mellesleg szerintem fejlődésnél jelent nagy előnyt. De ha belegondolsz ők se fognak sokkal sűrűbben lejutni instába ha nincs annyi ember akinek épp nincs cd-n az adott insta. Az én véleményem szerint egyenlőre jónak tűnnek az arányok, de majd élesben minden kiderül. -
#17501 xD. Hát elgondolkodtam és lehet hamar jelentettem ezt ki.
Ekkora cd mellett szerintem majd questekből szedem össze a cuccokat.
Vagy marad a gyűjtögetés és a craft :) -
#17500 Hmhm, végül is a prémiumosok tartják el a szerver parkot, fizetik a fejlesztő,karbantartó, support munkatársakat... a veteránosok sajnos nem vehetők stabil pénzforrásnak, mert ők véletlen időnként fizetnek majd. Persze lesznek majd külön akciók az itemshopban, amivel jobban ösztönzik majd az embereket a vásárlásra. Örüljön mindenki inkább annak hogy nem valami dagigyerek pincéjében lévő tört szerveren kell játszania... :) -
#17499 Betegek ezek szerintem :)
Nem tudom miért írják rá hogy "F2P". Ekkora korlátokkal csak fizetésre kényszerítik az embereket. Sokkal nagyobb előnyben lesznek a prémiumos barátaink. Elgondolkodtató :) -
#17498 Nem olvastam, 118 óra cd? -.-' -
Lokker #17497 Szerintem órában értendő, "Instance cooldown time (hours)". -
#17496 Az most percbe értendő vagy órába? Lehet elég hülye kérdés, de ekkora cd-vel elég trollság. -
#17495 CD-k elég nagyok lesznek :o -
#17494 Olvasni tudom igen, csak írni nem tudtam mert egyből ezt írta:"non player".
De ez volt whisper-be is meg ha elakartam adni valamit. de gondolom ezt béta után megváltozik :) -
#17493 Olvasni tudod szerintem, csak írni nem. Mondjuk mivel Starterként talán PM-ezni se lehet, ezért érdekes :D (de Veteránként nincs chat megkötés) -
#17492 LFG-t sem lehet használni 16.-ig csak prémiumos barátainknak? -
#17491 Mindegy, ha áthozod az accountod ami volt már fizetve, az veterán lesz. -
Lokker #17490 Azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy az is veterán rangot kap aki azelőtt fizetett havidíjat mielőtt a játék ingyenes lesz. Az mindegy, hogy mikor volt fizetve vagy van egy intervallum amin belül kell lenni? -
#17489 16-ig lfg sincs? -
N4gato #17488 hát az official oldalon mar nem, és a német oldal is kimerült..én is arra várok, hogy legyen vmi oldal meg ahol tudok szerezni kódot..tehát csak lesz idővel..:D -
aryk03 #17487 Sziasztok, Hol tudok még F2P kódot igényelni? -
#17486 Magyar klánt keresek elyos oldalon! :) -
#17485 Okés. köszi az infót! :)