Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Valamint a régi változatához képest rengeteg dologban már könyítve lett. Igaz az engame része még mindíg húzós, de akkor meg hol lenne a kihívás.
Pl.: egy hete kb eltévedtem Hoarfrost fölötti régen volt elit területre és csak pislogtam. Anno 1,5-ben moboktól nem lehetett mozdulni, végig kellet verekedned magad full partyval az instához. Most meg kb. "walk in the park" szindróma az összes régi elit terület. Mobok nem elitek és alig vannak elszórtan.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Egy kis segitsèget szeretnèk kèrni.
Nemrègen kezdtem a jàtèkot ès nem igazán tudok dönteni karaktervàlasztàs szempontjából. Gladi, chanter vagy temp amiken gondolkodom.
tudnàtok valami infoval segíteni. Ami megkönyebbitenè a dolgot? Az extend tènyleg olyan op?
Én is Spataloson keresnék magyar légiót Ely oldalon.
Valamint fejlõdõ játékosokat barátnak.
32-es Ranger-em van, nem vagyok teljesen kezdõ.
ASUS M5A97 EVo R2.0, AMD FX-8320, Corsair Vengeance 8GB@1866MHz, ASUS GTX760-OC 2GB Origin ID: Python520 UPlay ID: Pythonbmw
UK - Spatalos - Elyos
lvl50 veteran acc
7 x lvl65 char.
most op gladiator.
FULL lvl65 +13 abyss set crit strike + att / acc ms.
rune tribe polearm +5 * silence
full strife jewel set. insane stats.
other 6 char high professioned,
ideal account to making big amount of money.
65bard-65gunner-65chanter-65cleric-65sorc etc.
***** SELLING MASSIVE AMOUNT OF KINAH (4kkk)
PM FOR DETAILS! ******
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha egy extendes fegyot ráremodellezem egy simára akkor nyúlni fog?
Vagy alapnak kell használni az extendeset ahhoz h nyúljon?
Vagy hogy mûködik ez pontosan?
Köszi
/off vége
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Facebook: facebook.com/l4p.hungary
Weboldal: aion.liveforplay.eu
Gyertek játszani! <#vigyor5>#vigyor5>
Spatalos szerveren ely oldalon van még mûködõ magyar légió?
Köszi
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Vagy optionsban belovod mit mivel akarsz, nem kell 1-9 gombokat nyomkodni.
Még nem tudom, hogy honnan lehet gold és platina coint szerezni, valamint hogy mi az az AP ékszer, de idõvel biztos tiszta lesz, így köszi az infóért😊
Egy két jó tanács Kb mindegy milyen szerverre mentek magyar szerintem mindegyiken van(angol szerókon), hogy mennyit játszanak, hányan vannak... arról nincs adat, mert sokan küldöldi légiókban vannak.
Eltnen és Heiron területein találhattok garissonokat. Itt Gold és Platina Coinért(30/50 db 1 box) reward boxból megszerezhetitek a 30as vagy 50es AP ékszereket és ruhákat. Amilyen kaszttal nyitod a boxot a neki megfelelõ item esik, ergo egy mágikus kasztnak nem fog esni a másik. Variance tudtommal nem igazán kerül frissítésre. "Elder Scrolls Online" hirdetés lebeg csak ott egy ideje. Inkább nézzétek a http://www.daevasreport.com/-os oldalt, ha tájékozódni akartok a frissítésekrõl.
Csak ezzel mind az a baj,hogy nem akarok Asmo oldalon lenni.
Ha már ott vagy akkor rákereshetnél erre a Légiora amit említettem,hogy létezik e egyáltalán addig..