24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
TomStorm #23685 Azért a RIFT simán jó Amerikai MMO -
TomStorm #23684 Mert WoW-ba nincs Panda kalapáccsal,mi?:) -
Vicodine #23683 lehet ironizalni, manapsag egyik jatek sem marad meg fizetosnek...van 1-2 regi "nagy",azt annyi, minden mas kijon fizetosen es f2p lesz, vagy eleve f2n kezdenek. de igazabol mind1 is milyen az uzleti model, en anno megvettem wowot, kb 4 evvel ezelott dobozosan minden, telepitettem, es 1 egesz ora jatek utan csak ugy csattogott a kukaban. nem is ertem, olyan erzesem volt, mint ha ki akarnak gunyolni a jatekosokat azzal, aminyen latvanyt elenk csinaltak, nem is vicces, mint sem szanalmas. maga a jatekmenet iszonyat unalmas, es egyszeruen nincs az az isten, hogy megprobalkozzak annak az end game reszevel, nem birja el a monitorom azt a gusztustalansagot. meg a grafika haggyan, de olyan semmi hangulata van...szomszed gyerek nagy wow fuggo volt, neha neztem mit szenved, szerverelsok voltak a cimbijeivel, mekkora atomcsaszarok meg minden, es szarra rohogtem magamat, hogy hogy elvezik azt a fos nagy end game tartalmat:D bar halisten aionban nincsenek "nyuszikak 10mes csatabardal", de ha lenne, az is ezerszer feelingesebb lenne mint a wow, azon legalabb lehetne rohogni, de wowon csak sirni...amcsik nem tudnak mai napig mmot gyartani es ennyi, wow az a legjobb idoben a legjobb storyval es nevvel jott ki, es azota megtartott sokat a lenduletebol meg ha most mar nagyon lefele megy is a palya, azt ennyi. semmivel sem kevesbe grindelos mint aion, nincsen nagyobb eng game tartalma, lehet van benne 1-2 dolog ami jobb, viszont sok meg szarabb...illetve a hangulat, hogy nem hanyom le a monitort is sokmindenert karpotol -
HyperManiac #23682 Aha tisztán látszik, az aion is azért tudott megmaradni fizetősnek mert annyira ment nem? -
Vicodine #23681 a koreaiak tudnak mmot csinalni, az amerikaiak pedig nem. ez mar ezerszer bebizonyosodott, a legfosabb ezredik koreai fos is sokkal jobb barmelyik amerikai kotvadektol. -
HyperManiac #23680 Ja a wow egy vicc. Sokkal komolyabb a nyuszika 10 méteres csatabárdokkal. Az a 7 millió wowos tiszta hülye hogy nem egy ezredik free koreai grind mmo-val játszik :) -
HyperManiac #23679 Mert az aion egy grindfest szar? :) -
Vicodine #23678 az ilyen listak sosem erdekesek,nem is erdemes nezni, gondolj csak bele, ha olyannal jatszol ami nincs is a listan..D:D amugy meg a wow a legnagyobb vicc, az a jatek...egyetlen pozitivuma nincsen, meg is mennyien toljak meg mindig, pedig vilag szegyene mmo 2014ben, es meg is... -
Trollface #23677 Korea húzza fel meg Kína meg Japán az összes keleti MMO-t.. Szóval csalóka torzított kép.. A TERA szép ,de ennyi meg ugye a harcrendszere ,de ugyanolyan koreai grinder,mint a többi és sajnos azt is megölte a Gameforge EU-ban.. Az Ncsoft ,hát nekem nem a szivem csücske.. :) -
TomStorm #23676 Ami viszont nem semmi az a 4 NCSOFT game a 10-es listán -
TomStorm #23675 Egyébként ez a Tera mi a francot keres ennyivel Aion elött?Érthetetlen számomra..
LINK/kép -
TomStorm #23674 Ja megvan bocsesz csak átállítottam telepítés közben Magyarra ezt a szart:Ð
Most Angolra visszatettem és látja
Most megint updating ../905 lol -
TomStorm #23673 Aion mappa megvan,40GB de onnan nem indítja el -
TomStorm #23672 8 órán át töltöttem meg telepítettem Aion-t és most indítanám a játék meg sehol!?
GF kliens se látja wtf -
TomStorm #23671 Köszönöm -
Trollface #23670 Anuhart és Nexus a legnépesebb UK szerverek.. Telemachus az elég easy mode ely szeró... Ahol sok ember van az vagy német vagy francia szeró Urtem meg Thor.. a nemzetköziek elég hullák.. Inkább goldpacket vegyél arra lesz szükséged.. Nézd meg fórumot vagy tegyél fel kérdést benne. Aion EU -
TomStorm #23669 Lemaradt,hogy Elyos -
TomStorm #23668 Üdv.
Magyar közösség érdekelne,hogy hol merre találhatnék?Veterán az account-om és ha jól emlékszem akkor talán Telemachus és Nexus szerveren tanyáztam:)
Új szerver sem hátrány mert van 200+ Aion Coin-om amivel vennék ki valami Exp boost dolgokat és hamar felhúznám -
Trollface #23667 de itt van ez az ap item fejlesztési rendszer is mostmár, kár ,hogy nem hamarabb jött..
Ap item evolution -
Trollface #23666 Hát én cera medálnak nézem mindenhogy..
" Quoted from "[NICK]netforce"
so the new abyss items cost 1100 ceranium or new medals?
there are no new medals
"Lapozd át a topikot ,de pont a 13 oldalon van -
Vicodine #23665 ebben a videoban vannak ugye az uj mythical pvp cuccok. azt latni,h kell hozzajuk tonna ap,de mi az a masik dolog, ami kell hozza? mert az nem medalnak nez ki, illetve ahhoz igen csak sok lenne.vagja vki? -
Vicodine #23664 gunnernak-assanak szamit a pvp attack a fegyon off-handban? -
Malachit #23663 Ezüst te vagy az? A mail cím annyira ismerős :) -
Malachit #23662 1 pillanatra elgondolkodtam rajta, de utánna, eszembe jutott a polc ahol a dobozos egyebek porosodnak és dobtam az ötletet. A figurára is gondoltam ugyan így, de azt is elvetettem, így is van már elég porfogó :) -
Shaenis #23661 Hát igen, kicsit elkésett. A GW1 szárnykód még érdekelt volna anno amikor az Aion indult, mert akkor még azt is toltam, de sajnos már az is felejtős. -
Trollface #23660 Ezt hamarabb kellett volna szerintem.. Már nincs akkora presztizse a game-nak.. -
Beltazar #23659 Üdv emberek!
Lenne egy eredeti Aion Collector's edition kiadásom amitől megválnék.Tartalmaz egy szép asmo lány figurát, zenei cdt, nagyon jó állapotú nem használt posztereket, illetve egy guild wars-os szárny skin kódot. (aion account nem jár hozzá)
Ilyesmi: link
Képek: link (ezeket én készítettem)
Ha van itt még 1-2 aionfan akit érdekelne ez a csomag akkor az írjon a [email protected] e-mail címre és megegyezhetünk az árban. -
Vicodine #23658 forumon foglalkoznak a balance kerdessel, igy kitudja mennyi ido utan, es szepen taglalja is az emberunk mi lenne az egyetlen megoldas, pedig rossz oldalrol kozeliti meg a kerdest sajnos, es igy nem lesz semmi belole.mondjuk nexus az jo, itt reneszanszat eli a game, mindket oldalon nagyon sokan vannak, na ez egy...okosba lehetne tobbi is ilyen.amugy nem fog ez meghalni, mar 3 evvel ezelott is mindenki mondta, h mekkora szar igy meg ugy, jon a halal kampec stb...aztan tobben jatszanak vele most mint 3 eve...f2p ide vagy oda. mindegy milyen uj game jon, nem fogja aiont megolni. ez olyan mint wow is meg h birja, pedig mar miota folyamatosan jelennek meg sokkal jobb mmok.amugy aion meg igy is az elvonalba tartozik, alig van par mmo amivel tobben jatszanak mint ezzel.kb. wow,gw2,teso...lehet kihagytam vmit de most ha 5-6 game van elotte akor is meg ellovas. gfet meg le kell szarni, ha nem tetszik vmi akkor mindenki maga valtoztasson, en is kezdetek ota egy szerveren voltam, igen sok mindent elertem mar, de meg is dobbantottam egy fasza szerverre, es most minden happy,jo tarsasag, jo sero,ennyi...gfre ne varjon senki
-
Trollface #23657 Hát én regeltem ArcheAge zárt bétára , addig kicsit ökörködök Aionnal még.. Látni szeretném ahogy megdöglik meg a pánikot,mint résztvevő... ha már megint kibanoltak a fórumról..mintha az ,hogy a problémáról nem veszek tudomást bármit is megoldana...kedves Gameforge.. -
Malachit #23656 Hát igen. Hihetetlen, hogy kijövetelkor még 1,5-2 órát kellett sorbaállnom a Spatalos-on a szerverre történő bejutáshoz... Most meg beloggolok és alig lézeng valaki a fővárosban. -
Trollface #23655 Az Aion állatorvosi ló lesz ,hogy kell egy MMO-t megölni. :D -
Trollface #23654 Ennyi ,de a godstonera meg wingre ne is számits.. Meg figyeled L110 nem eshet csak szar L89 max... Gameforge.. :D -
Trollface #23653 Reward List - Ice Boxes
Opening Ice Boxes may contain one of the following items:
Grandiose Power Shard
Leader’s Recovery Scroll
Box of Ice Quartz Idian
Package of “Hats from the Summer Collection” (see below)
Disguise Package with a Masterful jormungand Helmet (Containing random Jormungand helm skins)
Ancient Spirit’s Helm Disguise Package (Containing random Ancient Spirit helm skins)
Luck Energy
Lucky Vinna
Bundle of Enchantment Stones level 70 to 89
Bundle of Heroic Godstones
Bundle of Fabled Godstones
Shade Flower Cabinet (3-drawer cabinet)
Box containing Wings of the Dragon Lord
-
Malachit #23652 Babylon 5-ből szedte a frizut? :)
Nyári eventet vágja valaki? Ez megint ilyen afkolósnak tűnik részben nekem, valamint 40+-os bossokat kell hentelni zsákokért. Eddig 8 scroll-t meg pár koktélt szedtem össze ácsingózással, van esetleg valami értékesebb nyeremény is? -
Trollface #23651 -
Malachit #23650 Tegnap beléptem és megnéztem, brokernál Perento-n GP 125-250kk között volt.
Igy inkább megveszem shopban, van még 2-re coinom az éves clubtagsági miatt tavajról vagy mikorról. (megjegyzés: az se éri meg, mivel, amikor akciós a coin, kevesebb kp-ért több coint tudsz venni és több GP jön ki belőlle, mint az 1 éves tagságival össz kapható :) ) -
Vicodine #23649 hat izlesek es pofonok, en nem probaltam ki, varom az eusat, de komaim akik ott jatszanak kb 1 honapja es hasonlo az izlesunk, azt mondjak mindent visz, szal en megvarnam..:D amugy lehet ncfail ide vagy oda, lefosom mikor adjak ki, de eddig minden jatek ami tetszett, azt nc csinalta, szal nem neveznem fail cegnek.L2,aion,es most b&s...volt mar sok jatek a kezem alatt,de eddig csak ncs maradt meg nalam sokaig. b&st is alig varom, iszonyat feelinges a grafikaja illetve a tartalma is olyan, amilyennek egy mmonak manapsag lennie kell,szal en nem aggodom:) -
Trollface #23648 Amúgy nem fura az Ncfail csak igérgeti.. Azt hol van? June 30, 2012 2 éves a játék már koreában.. és nem lett nagyobb siker csak Kínában.. Japánban is csak nyögdécsel.. A múltkor olvastam ,hogy kiszivárgott a cég inactive státuszba tette ezen régiókra ,szal nem értem a wikipedia miért írja..
Taiwan TBA 2014
RU TBA 2014
NA TBA 2014
EU TBA 2014 -
Trollface #23647 Van GP-m ,de ez már nem a régi Aion , haldoklik az egész és már unalmas... Amúgy B and S is Ncfail game kössz nem.. Kipróbáltam a kínain 30-60 perc hát kiröhögtem és töröltem is le.. -
Vicodine #23646 de most nincsen gpd vagy mi a gaz?:D amugy meg B&Sig nem lesz semmi amivel erdemes lenne jatszani sajnos...ruszkiknal mar lehet zuzni amugy van angolositas is meg minden, fullos offos kinai kliens forditassal,ha mar unod aiont,ami szinte kizart:DD