Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A Nexus és a Perento ami kiegyensúlyozott mostanság.
Az Anuhartról csak azt lehet olvasni hogy mind a két frakció eléggé megcsappant.A Telemachuson és a Spataloson totális elyos fölény van szval nem éppen az ajánlott serverek közé tartoznak.
Annyira tudom díjazni, mikor a sok NA-n játszó emberke próbálja megmagyarázni, hogy már pedig játszható az NA...vicc...maximum PvE-re jó az NA, de sokszor még arra sem.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
szerintem na-ra gyere mert eu egy rakás fos na szóval na én is ott vagyok elég sok magyar van itt és a leatrix nevû progival simán lehet játszani lagg nélkül minden mûködik normálisan mind pvp-n mind pve-n a program nagyon jól megoldja hogy ne laggolja és ha már nem laggolsz mindképp jobb választás az na ott nincsen ilyen szar gp és még mielött kapnám az oltásokat játszottam eu-n is vannak 65-kaiaim is pvp-t is toltam még gp is van eu-n nekem 5 db 😄 de nem éri meg ott játszani én otthagytam és mindenkinek ezt ajánlom na sokkal jobb
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Érdeklõdni szeretnék, hogy hol érdemes elkezdeni "újra" játszani, kb. 2évvel ezelött játszottam az EU Aional , és ott ugye volt ez a gold packos megoldás , hogy csak akkor engedte teljesen szabaddá a játékot, na mind egy a lényeg az érdekelne elsõ sorban melyiket kapjam le újra Eu vagy Na , és hol találok olyan magyarokat akikhez lehetne csatlakozni ?😊
Válaszotokat elõre is köszönöm.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ugye jól látom hogy semmilyen módon nem lehet server transfert csinálni gameforge idõk ota?
mivel a jatek csak a rizsszemueknel meno, ezert durva, h meg azoknak a megakockaknak sem felelt meg, h at kellett alakitani...
Tudnátok segíteni, hogy a rangernek mi a legjobb pvp stigma build?
köszi
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Vagyis . -.-
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Theboss es pajtásai.
Valahogy fent kell tartani a megvásárolt grovernor rankot.
This video was recorded on 15.04.2014 Oficial aion Telemachus server Europe.
This legion Empire of Death was alive for more than 4 years.All the time they was cheating but GameForge the publisher of Aion in Europe didn't give a shit since they'r money are more important.
But also are other players from bout side asmo or elyos who trade kills for Honour points/Ceranium Medals and where they trade.
I was editing my name in the client side for more further videos.
At 10:04 Draecoz : Someone forgot Asmo Telemachus gives more money than any other server
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
vennék kinah-t
részletek pm
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Illetve megéri felhúzni a handicraftot medál gyártás céljából?
Köszi!