Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem fogják "fixálni" mert egy fícsör az hogy másodperceket kell várnod arra hogy elkezdhess támadni valakit, pkról szó se lesz, a bg meg egy ótvar fosadék a jelenlegi állapotában. eztn em fixálni kell hanem újragondolni mint aionban a légi pvp-t, és mint ahogy utóbbiban sem tesznek ez irányban különösebb erõfeszítéseket, a teráéktól sem kéne elvárnod.
practitioner of the forbidden arts of death
Éppen ez az, ezért nem tetszik tera, és várom gw2öt, mert teraban is a gear számit, utobbiban nem, és én nem a kényelmes, hanem a kihivásos pvpt szeretem, amikor egyenlö feltételek közt megy a fight, nem pedig "ki tudott összefarmolni jobb geart" cucc. Amugy te terat várod azért, hogy akciodus mmot találj, én meg ezt gw2 ben látom, akármilyen videot nézek, mindenhol hatalmas csaták mennek, teraban meg max egy grouppos mobokat ölö player a legnagyobb megmozdulás.Másrészt furcsa, hogy szidod az egyhitelös harcokat, és tera ugye tele van ilyenekkel...,aionban viszont ha az assákat leszámitjuk, aránylag balance van, one shot ide vagy oda a sorcitol(persze overgeared fightrol beszélek,ami nemmindegy!!). TERAban kiváncsi leszek mikor lesz balancenak mondhato vmi, mert ugy olvasom nemnagyon van...Pedig jolenne, szeretnék vele ugy játszani h nem 1-2 hátig
szeretném hozzá tenni hogy ugy alapból egy mmo sem egy nagy durranás, mind ugyanaz szóval nem értem ezt a pontod. GW 2 sem lesz más, mintahogyan WoW és Aion sem lett más.
azért egy olyan játékot várni pvp téren amirõl még csak pve információk vannak kicsit túlzás nem? GW2 nek valamit nagyon kell durrantani, ill kellett volna már hisz az elsõ része hatalmas pvp élmény volt (az elején). és egyfolytában jönnek a pve contentel ..stb na mindegy, engem gw 2 hidegen hagy, tera épp ezért érdekel, volt szerencsém akcio mmoval tolni (kinai fossal de az irányitás ugyanaz) és messze jobb gameplay-e van mint bármelyik point to click mmo nak (nekem persze) én jobban szeretem egy pvp nél a skill-t mint a geart, vagy a kényelmes dolgokat mint pl te. (és független attol, hogy áll a pvp terában, amit igyis ugyis fixálni fognak) a te várva várt játékodban per pillanat pvp sincsen. de aion pvp je se lehet sokkal jobb (1-2 shot jujjdejoo pvp) a különbség annyi, hogy a te általad favorizált játék amivel játszol már több mint egy éves mégis ott van ahol egy olyan játék hibáit emlegetet ami még ugymond béta (miután a koreait sem lehet teljes verzionak mondani). itt pedig még jóóó ideig meg sem fog jelenni. De valóban izlések kérdése az egész, ezért van szükség ennyi mmo ra is 😊
+1 függetlenül attól hogy te a sinrõl ne dumáljál 😄
Cence,az irányitáson és az azzal járo dolgokon kivül a grafika ami ujdonságnak számit nálunk,azonkivül nemsok minden van benne(eddig legalább is!) Nem lehuztam,csak jelenleg olyan állapotban van,h max 2-3 honapra ha szorkozást tudna nyujtani,attol függetlenül hogy tudom h pakloják folyamatosan, és mire hozzánk ér,nyilván 1-2 kieggel elörébb lesz,de maga a game ugy alapbol nem lesz egy nagy durranás,igazábol nem hoz ujjitást,csak a szokásos sablon mmo,persze ettöl még lehet JO!Majd olyan 1 év mulva...Persze kinek mi az izlése,biztos lesz ember akinek tera lesz az etalon,de pl nekem,aki a pvpt szereti,egy olyan game nembiztos h nyerö,ami nemeléggé sokat nyujt etéren,ezért várom a GW2öt,az sokkal pörgösebb lesz az elözetesek alapján.Ráadásul teraban nincsen assassin...ami nekem eléggé fájo pont,a pvp egy vicc,a pkrol nem is beszélek inkább,de mindettöl föggetlenül kifogom probálni,csak amikor olvasgatok a tera oldalon,mindig elkeseredek,hogy szinte minden el van baszva benne, és igazábol nemfüzök hozzá tul sok reményt, ennyi.De ne legyen igazam,és amikor kiprobálom, kössön le GW2 megjelenéséig😊
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnak sokan 10 szintig enchantolni egy fegyót?? Nekem nagyon gyakran faild lesz
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnak sokan 10 szintig enchantolni egy fegyót?? Nekem nagyon gyakran faild lesz
az, hogy neked nem tetszik valami, nem jelenti azt, hogy több sebbõl vérzik. mintahogyan a sorsa sem lesz ugyanaz mint aioné, TERA azért lett így kiadva, mert a koreaiak így kérték, mondták, hogy nekik jó ez az állapot is, nem véletlenül kell neked tovább várni, tudják, hogy a western markethez ez nem elég, itt egy kész példányt kapsz majd (nem egy alpha stádiumban levõ játékot mint pl aion amit eleve a 3.0 ás patchel harangoztak be induláskor is feature-kre gondolok) azt kb lofasz sem volt benne és nem is lesz még minimum fél évig KOREÁBAN). Természetesen tera egy más játékélményt fog nyujtani nem a megszokottat, lesznek akiknek tetszik majd és fan boyok lesznek mint aionnál és minden más mmo nél voltak, és lesznek haterek, akik megprobálják lehuzni a játékot, semmi több v kevesebb, +1 mmo ami másabb mint az EU ban megszokottak.
Jah koreában még elsõ ,más rgiókban mindenhol bukás.
Nincs egy szerver sem eu régióban ahol ne lenne szétcsúszva a ballance vagy ne lenne totál halott a szerver.
Persze egy ujjont szépen ellenne a szintezéssel és a gearolódassal azt elismerem, bár ezt javarészt magányosan fogja megélni mivel az alacsonyabb szintü zónák meglehetõsen kihaltak.
Nincs egy szerver sem eu régióban ahol ne lenne szétcsúszva a ballance vagy ne lenne totál halott a szerver.
Persze egy ujjont szépen ellenne a szintezéssel és a gearolódassal azt elismerem, bár ezt javarészt magányosan fogja megélni mivel az alacsonyabb szintü zónák meglehetõsen kihaltak.
I am so awesome [Keeper The Tank]
wts > acc
server: telemachus
sin lvl 55, fenris + 40' elite pvp set + para tõrszett + fenris kard/silence
szinte minden stigma kiszedve (jelenleg Quickening Doom ágon), félmilla Abyss Point (Guardian General transform-al)
cleric lvl 50, vegyes, de aranyba öltöztetve, noble energy stigmaágra kipakolva (DD ág)
kissebb vagyon a wh-ban mellékelve
érdeklõdést pm-ben (ajánlj árat is!)
server: telemachus
sin lvl 55, fenris + 40' elite pvp set + para tõrszett + fenris kard/silence
szinte minden stigma kiszedve (jelenleg Quickening Doom ágon), félmilla Abyss Point (Guardian General transform-al)
cleric lvl 50, vegyes, de aranyba öltöztetve, noble energy stigmaágra kipakolva (DD ág)
kissebb vagyon a wh-ban mellékelve
érdeklõdést pm-ben (ajánlj árat is!)
Attol függ hol nézed, koreában még mindig az elsö😊) Amugy meg nemszámit hanyadik, tetszik tolod, ha nem akkor nem...Csak a RIFT-et meg ne vedd😄D Szerintem elmenne az élettöl is a kedved! Vagy várj még egy fél évet és TERA Bár az szerintem nem lesz akkora durranás mint beharangozták(szép graf,non target azt annyi), sok sebböl vérzik az egész, ráadásul ugyanazt elkövették mint anno Aionnál, félkészen adták ki:/ De ha elkezdesz Aionozni, szerintem jodarabig nemfogod megbánni, nagyon jo kis game, csak az elején itt euban elkurták, azért cryolt be mindenki, de mára egy totál eu/us barát game lett belöle, ha igy indult volna talán nem ott tartana ahol itt nálunk. Akik még játszanak, azok javarészt maradnak is, a gyenguszok lemorzsolodtak azt ennyi..😄 jó játékot
a kis bossokat ne öld le és akkor van rá esély
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Mondahatod, kiv vagyunk mindannyian...
szia tibitron,
én pont mostanában végzek egy nagyon nagy mintaszámú, remélhetõleg reprezentatív hazai felmérést az MMORPG játékosok körében...
ha gondolod, szívesen megmondom, hogy így 1770 kitöltés után milyenek az arányok...
amúgy itt tudjátok ti is kitölteni ezt a kérdõívet, ha van kedvetek. :-)
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/408541991/
én pont mostanában végzek egy nagyon nagy mintaszámú, remélhetõleg reprezentatív hazai felmérést az MMORPG játékosok körében...
ha gondolod, szívesen megmondom, hogy így 1770 kitöltés után milyenek az arányok...
amúgy itt tudjátok ti is kitölteni ezt a kérdõívet, ha van kedvetek. :-)
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/408541991/
Sziasztok
Megszeretném kérdezni, hogy a Kromde's Trial instában, hogyan lehet elérni azt, hogy a Kaliga bíró dobjon kulcsot.
Üdv:
Bodrey
Megszeretném kérdezni, hogy a Kromde's Trial instában, hogyan lehet elérni azt, hogy a Kaliga bíró dobjon kulcsot.
Üdv:
Bodrey
nemrég nézegettem pár mmorpg , az aion hol a második volt, hol az ötödik, igaz a wow vezetett...tehát olyan rosszul nem állhat a szénája. zért is érdekelne egy olyan aktív játékos vélmény aki sokat van fent és látja mi a helyzet, melyik szerver a legaktívabb,vannak-e pl aktív magyar légiók stb. Ha ebben tudna valaki segíteni megköszönném
Mint azt írta Meoh, semmi köze Japánnak a játék fejlesztéséhez, üzemeltetéséhez. Sõt itt Korea is kevesebb befolyással bír, mert hogy már csak mint fejlesztõ vesz részt a dologban.
A földrengés hatásai kapcsán meg javasolom figyeld csak meg, hogy áll talpra Japán. Sõt tovább megyek! Le sem térdel! A Yen tegnap óta talán két századpontot esett, ha jól látom. Ez nem Albánia! Japán! Erõs gazdaság, fegyelmezett (bár nem minden téren, de munka terén vas fegyelemmel bírnak) nép. Olyannyira, hogy a CNN egyik riportján mondta is az elemzõ, hogy bár a média szeretni a pánikba esett embereket filmezni, de itt ilyenre nem nagyon lesz alkalama. Nos én próbáltam figyelemmel követni az eseményeket és bizony igaza volt az illetõnek! Ezek a japánok már megedzõdtek földrengés terén. Pontosan tudják, hogy kell reagálni, hogym i történhet, és ráadásul ennél nagyon csapás is érte õket már.
A földrengés hatásai kapcsán meg javasolom figyeld csak meg, hogy áll talpra Japán. Sõt tovább megyek! Le sem térdel! A Yen tegnap óta talán két századpontot esett, ha jól látom. Ez nem Albánia! Japán! Erõs gazdaság, fegyelmezett (bár nem minden téren, de munka terén vas fegyelemmel bírnak) nép. Olyannyira, hogy a CNN egyik riportján mondta is az elemzõ, hogy bár a média szeretni a pánikba esett embereket filmezni, de itt ilyenre nem nagyon lesz alkalama. Nos én próbáltam figyelemmel követni az eseményeket és bizony igaza volt az illetõnek! Ezek a japánok már megedzõdtek földrengés terén. Pontosan tudják, hogy kell reagálni, hogym i történhet, és ráadásul ennél nagyon csapás is érte õket már.
Mifele Japan? Aion koreai fejlesztes semmi koze Japanhoz. A Rift pedig amcsi ceg, plane semmi koze Japanhoz...
fuck mmo's..i.,
Várd ki a végét lesd a híreket ezek a játékok mind Japán támogatottságú játékok a riftet is beleértve most a Japánoknak kisebb gondjuk mint hogy ezekkel a programokkal foglalkozzanak.Kíváncsi leszek milyen hatása lesz a most történt földrengés és a játékiparukra és egyéb másukra.
GAME OvER?? ...Atomipar..CSernobil 2?
nem vagyok pesszimista.
GAME OvER?? ...Atomipar..CSernobil 2?
nem vagyok pesszimista.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ennyire rossz a helyzet? azért csak van egy jó szerver ahol sokan vannak még? A három írt közül melyk a legnépszrûbb?
Nem akarom el venni a kedved meg minden de pl Telemachus serveren egy átlagos hétköznapi napon 400-500 playertöl nincs több online (elyos oldal).
Szal szánalmasan vissza esett a szinvonal is meg a létszám is.
Csak egy jó tanács Aion helyett Rift et vedd meg 😊
Még nem próbáltam de már most több élet van benne 😊
Aion nak game over már a 2.5-ös patch se fogja vissza hozni az embereket , fõleg ha ki jön 1-2 várt MMO . Az aion végleg el tünik :/
Sajnálom mert az elején nagyon jó kis game volt , de jelenleg annyira fel turbózták a fejlõdést hogy 2hét intenzív szintezésel 50 + felé lehet érni :S End content kimerül 2 x 30 perces Sima instába és 1 Raid instába és ennyi 😄
Pvp gyakorlatilag esélytelen mert alig van player , órákat kell futkosni hogy valakit le ölhess , ha még is találsz valakit az +10-15 ös setbe van Fullos pvp gearben aztán GL...
Biztos vannak még akik a játék mellett vannak , én csak a tapasztalatom mondtam el mivel annó még Megjelenes elött kezdtem 2 héttel , volt 4. accountom minden kasztal játszottam 50-ig.
Sajnos el kellett adnom õket mert kelett a pénz az Autómra :/
Ezért árulom a mostani és egyben az utolsót , ( igaz tudom senki nem fogja meg venni 😊 de nem is érdekel.
Szal szánalmasan vissza esett a szinvonal is meg a létszám is.
Csak egy jó tanács Aion helyett Rift et vedd meg 😊
Még nem próbáltam de már most több élet van benne 😊
Aion nak game over már a 2.5-ös patch se fogja vissza hozni az embereket , fõleg ha ki jön 1-2 várt MMO . Az aion végleg el tünik :/
Sajnálom mert az elején nagyon jó kis game volt , de jelenleg annyira fel turbózták a fejlõdést hogy 2hét intenzív szintezésel 50 + felé lehet érni :S End content kimerül 2 x 30 perces Sima instába és 1 Raid instába és ennyi 😄
Pvp gyakorlatilag esélytelen mert alig van player , órákat kell futkosni hogy valakit le ölhess , ha még is találsz valakit az +10-15 ös setbe van Fullos pvp gearben aztán GL...
Biztos vannak még akik a játék mellett vannak , én csak a tapasztalatom mondtam el mivel annó még Megjelenes elött kezdtem 2 héttel , volt 4. accountom minden kasztal játszottam 50-ig.
Sajnos el kellett adnom õket mert kelett a pénz az Autómra :/
Ezért árulom a mostani és egyben az utolsót , ( igaz tudom senki nem fogja meg venni 😊 de nem is érdekel.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
arra még figyelj ha van hozzá még 30 napos ajándékkártya azt csak úgy tudod kiváltani ha van bankkártyád, vagy veszel egy minimum 15 napos kártyát és azzal együtt aktiválod, bank kártyával egy euro fejében aktiválják azt a 30 napot Vigyáz csalóka, rajta lesz a dobozon figyelmeztetésként.😊
Mi anno megszívattuk magunkat ott ültem a gép elõtt, felinsall a játék és a sokk kérdõjel az arcomba mért nem fogadja el azt jött a felvilágosodás😊
Mi anno megszívattuk magunkat ott ültem a gép elõtt, felinsall a játék és a sokk kérdõjel az arcomba mért nem fogadja el azt jött a felvilágosodás😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ölhetsz egyszerre több mobot,különbség elsõ ránézésre annyi,hogy a wowban egy kaszt kb. 2-3 spellt használ,a többi csak dísz,aionban ez jóval több.Persze többen wowoznak meg minden,talán jobb is,de szerintem egy idõ után a wow hihetetlenül monoton és unalmas.
Hát ha az a 3 korrekt, és tele van akkor lég is bõven😊 De remélem nem lesz olyan,hogy megveszem aztán fél év múlva bezár a bazár...egyébként mi a lgnagyobb különbség a wow és az aion között? van pl több szörny ölés egyszerre szintelésnél?
A kiegészítõ gyakorlatilag ingyenes,viszont így rajta lesz a dvdn,azaz nem kell külön letölteni.
ezt a játékot rendeltem meg: Aion: Assault on Balaurea azt irták ebben benne van az eredeti játék meg a kiegészítõ. Ez igy jó, és a kieg mit tartalmaz?
Aionban elvileg minden szerveren van PvP, bizonyos zónákban bármikor bárki (az ellenséges frakcióból) megtámadhat. A szerverek közti különbség (pvp/pve) inkább a játékosok hozzáállásában és felszerelésében van.
Mindhárom angol nyelvû szerveren (Spatalos, Perento, Telemachus) találsz elég népes magyar közösséget.
Alapjátékon és havidíjon kívül nem kell mást fizetned, eddig minden frissítés ingyenes.
Mindhárom angol nyelvû szerveren (Spatalos, Perento, Telemachus) találsz elég népes magyar közösséget.
Alapjátékon és havidíjon kívül nem kell mást fizetned, eddig minden frissítés ingyenes.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Továbbra is eladó Az Aion Accom:
5-Hónapos (03.16-ig aktiv) Telemachus serveren
Lv55 Fullos Cleric (55ig Minden Healer stigma meg van , Advanced Slotok ki vannak unlockolva ) (50-ig Minden Pvp stigma meg van)
Solo pve gear (sárga) és Healing boostos Gear (sárga) van nála.
449 es Expert Alchemy 412 es Essencetapping skill.
Rengeteg Scroll.
69 + 20 Milla Kinah , A server Top legiójába van jelenleg.
Van még az accounton egy lv51 es Gladi DPS gearben.
Lv26 os Assasin Kék sárga cuccban.
Lv39 Sorcerer + olt sárga fegyverel kék Gearben.
Ajánlatokat PM ben itt forumon.
5-Hónapos (03.16-ig aktiv) Telemachus serveren
Lv55 Fullos Cleric (55ig Minden Healer stigma meg van , Advanced Slotok ki vannak unlockolva ) (50-ig Minden Pvp stigma meg van)
Solo pve gear (sárga) és Healing boostos Gear (sárga) van nála.
449 es Expert Alchemy 412 es Essencetapping skill.
Rengeteg Scroll.
69 + 20 Milla Kinah , A server Top legiójába van jelenleg.
Van még az accounton egy lv51 es Gladi DPS gearben.
Lv26 os Assasin Kék sárga cuccban.
Lv39 Sorcerer + olt sárga fegyverel kék Gearben.
Ajánlatokat PM ben itt forumon.
alapjátékon kívül van kiegészítõje amit meg kell venni? Ez a perento pvp szerver akkor? Tehát bárki megtámadhat?😊
Perento a legnépesebb EU szerver jelenleg, többi PvE. Jó játék volt, de 1,5 év után besokalltam.
na ezt szeretem amikor két totál ellentétes vélemény jön😊 Na ebbõl döntsek😊 Akkor most mi van az aionnal? vannak aktív népes szerverek? És magyarok is vannak valamelyiken? Jobban vonz az ainon, de ha nincs élet...
Eladó:
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=434160&serverID=34
1 éves veteran rewardok is megvannak, CE kiadás.
Ajánlatokat PM-ben várom.
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=434160&serverID=34
1 éves veteran rewardok is megvannak, CE kiadás.
Ajánlatokat PM-ben várom.
Nem zárták be, a Rift egy kaki, Tera > all.
hogy érted,hogy bezárták? nincs aktiv szerver? megbukott a game?
Sziasztok. Elkezdtem kacérkodni az aionnal. Eddig metineztem, wow-oztam. Mindkettõ tetszett, de valahogy mégse. Szeretem ezeket a keleti ütöm, repül, izzik az egész képernyõs játékokat, final fantasy rulez😊 Mi a teendõm ha akarok nem tört szerveren jó magyar közösséggel játszani? Melyik szerveren vannak a legtöbben a magyarok?
A másik kérdés, hogy van-e valami extra a játék elindításakor? Ugyanúgy kell csinálni egy számlát mint wow-nál? És arra felrakni a card számát? Utána meg kiválasztani a szervert és nyomni?
Elõre is köszönöm a válaszokat
A másik kérdés, hogy van-e valami extra a játék elindításakor? Ugyanúgy kell csinálni egy számlát mint wow-nál? És arra felrakni a card számát? Utána meg kiválasztani a szervert és nyomni?
Elõre is köszönöm a válaszokat
Legutoljára Aion 1.5-el játszottam,valaki össze tudná foglalni röviden,hogy milyen újítások vannak?(nyilván rá tudnék keresni,és el tudnám olvasni a patch noteokat,de engem egy játékos szemszögébõl érdekelne,hogy milyen lett)
Hi all
Azt szeretném még megkérdezni hogy a blood rune mire jo??
üdv..
Azt szeretném még megkérdezni hogy a blood rune mire jo??
üdv..
Sziasztok.
A Xenoponos fegyós questet szeretném megcsinálni,de a kezdõ npc-nél nem lehet felvenni.
Van e esetleg valami elõ questje amit meg kell csinálni hogy fel tudjam venni?
Elõre is köszi😊
A Xenoponos fegyós questet szeretném megcsinálni,de a kezdõ npc-nél nem lehet felvenni.
Van e esetleg valami elõ questje amit meg kell csinálni hogy fel tudjam venni?
Elõre is köszi😊
Hi all
Valaki elmondja nekem hogy müködik az armfusion??
Valaki elmondja nekem hogy müködik az armfusion??
Csak játékos nem lesz aki ki próbálja majd mire kijön <#whatever>#whatever>
A napi 400-600 playerbõl sokan el mentek inkább RIFTkedni.
<#vigyor2>#vigyor2>
A napi 400-600 playerbõl sokan el mentek inkább RIFTkedni.
<#vigyor2>#vigyor2>
ez szép, és egy jó PVP-s cleric guide-d nincs a fejedben?😊)
szükségem lenne rá😄 ha lehet:-)
amugy 2.5mikör jön el EU-ba?
szükségem lenne rá😄 ha lehet:-)
amugy 2.5mikör jön el EU-ba?
Ez most bonyolult lesz, mert a témakörök átfedik egymást.
- páncélból csak plate (miért hordanál gyengébbet?). Ha látsz szoknyában rohangáló templart vagy gladit, az nem azért van, mert cloth-ot visel, hanem azért, mert remodellezte a gatyáját. Ideális az ha Pvp-re van egy abyss armorod, PvE-re pedig egy másik akármilyen sárga páncélod. PvP-re csak olyan páncélt használj, ami ad extra running és attack speedet (még akkor is ha az nem abyss páncél).
- fegyver PvE-re: shield+ 1 hd sword vagy mace
- fegyver Pvp-re: greatsword (mindenképpen merged és lehetõség szerint extendable) vagy shield+mace (a helyzet dönti el mikor mit használsz)
-manastone PvE-re: crit+block vagy block+hp (az elsõt akkor, ha szólóban csapod a mobokat a terepen, ekkor ui nem árt ha tolsz egy kis dps-t is)
- manastone PvP-re: a következõk így ebben a sorrendben->crit-crit..és crit, esetleg crit+attack, kísérlezethetsz még crit+magic resist összeállítással is, de jobb ha tudod, hogy a magic resist olyan mint az orgazmus...vagy összejön vagy nem...
-stigma😛vE-re mehet a Bodyguard-os ág, PvP-re viszont szvsz csak a dps ág jöhet szóba (ha meg akarod ölni az ellenfelet és nem csak simogatni a buksiját, azért ui nem jár AP), további szabadon választott normal stigmák(3) a kötelezõek mellé: Unwavering devotion(ezt kötelezõ szabadon választani, az assák majd elmondják miért ), Punisment, Doomlure, Aether armor (ha kísérletezni akarsz a magic resist-el), Barricade of steel az UD mellé vagy helyett, poénnak kipróbálható a Terrible howl, de szvsz a 4 sec fear nem éri meg az 5 perc cd-t
Tanácsok PvP-re:
- ismerd a másik 7 kaszt skilljeit
-mindíg legyen nálad nagy menniység az elérhetõ legjobb scrollokból, potikból, kajákból
- bármelyik másik melee kaszt (assa, glad, chanter) verhetõ vele, ha észnél vagy. Ha PvP harc van, akkor az elsõ skill amit aktiválsz az UD, rögtön utána az empirean armor. Iron skint csak akkor, ha delikvens nagyokat üt (nagyobb szintû és/vagy jobb a felszerelése) vagy lejárt az UD ez ui a mentõ skilled lesz.
- a ranged kasztok esetén:
1/a sorci magas szinten megöl téged (és bárki mást is, ha ez megnyugtat), ha nem egy skillbõl akkor kettõbõl (és ekkor már királynak érezheted magad), kivéve ha van nálad Aether armor és összejön az orgazmus...ekkor az alábbi választási lehetõségeid lesznek
a: megpróbálsz közelkerülni (az öngyilkosság felettébb fájdalmas formája) és ütöd amíg le nem esik a pajzsa, majd tovább amíg mozog és a teste meleg (esetleg megpróbálkozhatsz azzal, hogy kivonod belõle az oxigént, de vigyázat!!!!... a fagyinak két éle van, ha visszanyal, akkor õ fogja ezt megtenni veled).
b: futsz mint a nyúl, ebben ui jó leszel (Charge)
2/SM: ugyanez, csak sokkal lassabban és megalázóbban (szar ügy a szinte folyamatos fear vagy az, amikor a sebzést átirányítja a spiritjére)
3/ranger: nehéz konkrétumot írni, sok függ a szint különbségtõl,a felszereléstõl és potik mennyiségétõl és a szituációból (le vagy -e gatyásodva HP tekintetében, ütne-e mobok, cd-n vannak a skilljeid stb).
4/cleric: idegesítõ és magic boostra kigyúrva veszélyes
Az összes puhatestûre (a bõrszerkós punkokra és a pelenkásokra is) igaz, hogy ha sikerül ütés távolságra jutni, akkor már néhány ütéstõl fejreállnak a szánalmasan kevés HP miatt. Kivéve a clericet, azok ellen nagyon élvezetes és színvonalas harcokat lehet vívni.
- páncélból csak plate (miért hordanál gyengébbet?). Ha látsz szoknyában rohangáló templart vagy gladit, az nem azért van, mert cloth-ot visel, hanem azért, mert remodellezte a gatyáját. Ideális az ha Pvp-re van egy abyss armorod, PvE-re pedig egy másik akármilyen sárga páncélod. PvP-re csak olyan páncélt használj, ami ad extra running és attack speedet (még akkor is ha az nem abyss páncél).
- fegyver PvE-re: shield+ 1 hd sword vagy mace
- fegyver Pvp-re: greatsword (mindenképpen merged és lehetõség szerint extendable) vagy shield+mace (a helyzet dönti el mikor mit használsz)
-manastone PvE-re: crit+block vagy block+hp (az elsõt akkor, ha szólóban csapod a mobokat a terepen, ekkor ui nem árt ha tolsz egy kis dps-t is)
- manastone PvP-re: a következõk így ebben a sorrendben->crit-crit..és crit, esetleg crit+attack, kísérlezethetsz még crit+magic resist összeállítással is, de jobb ha tudod, hogy a magic resist olyan mint az orgazmus...vagy összejön vagy nem...
-stigma😛vE-re mehet a Bodyguard-os ág, PvP-re viszont szvsz csak a dps ág jöhet szóba (ha meg akarod ölni az ellenfelet és nem csak simogatni a buksiját, azért ui nem jár AP), további szabadon választott normal stigmák(3) a kötelezõek mellé: Unwavering devotion(ezt kötelezõ szabadon választani, az assák majd elmondják miért ), Punisment, Doomlure, Aether armor (ha kísérletezni akarsz a magic resist-el), Barricade of steel az UD mellé vagy helyett, poénnak kipróbálható a Terrible howl, de szvsz a 4 sec fear nem éri meg az 5 perc cd-t
Tanácsok PvP-re:
- ismerd a másik 7 kaszt skilljeit
-mindíg legyen nálad nagy menniység az elérhetõ legjobb scrollokból, potikból, kajákból
- bármelyik másik melee kaszt (assa, glad, chanter) verhetõ vele, ha észnél vagy. Ha PvP harc van, akkor az elsõ skill amit aktiválsz az UD, rögtön utána az empirean armor. Iron skint csak akkor, ha delikvens nagyokat üt (nagyobb szintû és/vagy jobb a felszerelése) vagy lejárt az UD ez ui a mentõ skilled lesz.
- a ranged kasztok esetén:
1/a sorci magas szinten megöl téged (és bárki mást is, ha ez megnyugtat), ha nem egy skillbõl akkor kettõbõl (és ekkor már királynak érezheted magad), kivéve ha van nálad Aether armor és összejön az orgazmus...ekkor az alábbi választási lehetõségeid lesznek
a: megpróbálsz közelkerülni (az öngyilkosság felettébb fájdalmas formája) és ütöd amíg le nem esik a pajzsa, majd tovább amíg mozog és a teste meleg (esetleg megpróbálkozhatsz azzal, hogy kivonod belõle az oxigént, de vigyázat!!!!... a fagyinak két éle van, ha visszanyal, akkor õ fogja ezt megtenni veled).
b: futsz mint a nyúl, ebben ui jó leszel (Charge)
2/SM: ugyanez, csak sokkal lassabban és megalázóbban (szar ügy a szinte folyamatos fear vagy az, amikor a sebzést átirányítja a spiritjére)
3/ranger: nehéz konkrétumot írni, sok függ a szint különbségtõl,a felszereléstõl és potik mennyiségétõl és a szituációból (le vagy -e gatyásodva HP tekintetében, ütne-e mobok, cd-n vannak a skilljeid stb).
4/cleric: idegesítõ és magic boostra kigyúrva veszélyes
Az összes puhatestûre (a bõrszerkós punkokra és a pelenkásokra is) igaz, hogy ha sikerül ütés távolságra jutni, akkor már néhány ütéstõl fejreállnak a szánalmasan kevés HP miatt. Kivéve a clericet, azok ellen nagyon élvezetes és színvonalas harcokat lehet vívni.