24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
DAK3 #17644 Hali! :) Mi a vélemény a F2P-ről? :D Valami típ, épp most kezdeném el a gamet? :) -
#17643 na ja... gladi chain setben full mr-el +15 baka póllal, kurva vicces látvány DE. úgy osztja a magekat hogy öröm nézni :D mondjuk fogalmam sincs mit kezd egy másik melee dpsel, de öröm nézni ahogy összecsomizza a klottyosakat...
bár lehet ez is olyan megszokott lesz idő mulva mint a clothos cleric régen... ma már rettegett ellenfél -
Vicodine #17642 Akkor nézd meg a 3.0as patch notest, az assaknak szinte mindegyik magices skillje kap plussz MA boostot, ott van az 1 perces transformja,ami ad plussz 200 vagy 250 nemtudom már mennyi MAit, illetve az oat of accuracynek a cdjet is lecsökkentették, ami ugye megint csak nem keveset ad, szal assáknak panaszuk nem lehet. De sajna rangernek is kellene MA boost, nemértem miért nem adnak neki, ez az 1100as alap MA eléggé fos most már, na de aggodalomra semmi ok, majd 8.1234324re talán..:D -
Berin01 #17641 jelenleg MA MR párbaj van ténylegesen aionban.
gladit is láttam full MR-ben.
pvpben egy clericet aki MR-re pakolt nem nagyon lehet 1v1-ben megölni.
sinnel legalábbis tuti nem:)(más kaszt nevében nem tudok nyilatkozni )
rangernek is meg sinnek is nagyon hiányzik az ma boost.
egyiknek a csapda másiknak a runák miatt nagyon kellene de ha full MA-ra pakolsz nincs elég dps-ed , szóval arányt elkell találni szerintem.
-
Vicodine #17640 Ergo semmi rálátásod sincsen, hiszen ha mást nem is veszünk alapul, csak egy dolgot, h azota kb minden tekintetben minden class megváltozott:)Eleinte elég volt rangernek critre pakolni meg attackra..na hát ma ez már abszolut nem igy van:) -
Lokker #17639 Szerintem mindketten marhaságot beszéltek. :) Mondom ezt gladiátorként és kb. megjelenéstől számítva 5 hónapig toltam. :) -
Champy #17638 Végre van egy kis élet a fórumon. Mondjuk nem ilyen forma életre gondoltam, de ez van. Legalább lehet olvasni néhány okosságot :) -
Vicodine #17637 Egy sort csak félig sikerült kitörölnöm amikor irtam, bár szerintem észrevehetö:) -
Vicodine #17636 Na látod az ehez hasonlo totálisan gázos felfogás és beszolások miatt nemszeretek gyerekekkel vitázni,mert sajnos nincsen elég inteligencájuk egy ilyen vitához(tisztelet a kivételnek,de ettöl igen messze állsz).Az a baj,h egyszerüen nem érzed azt,h megprobálsz komoly hangvételben szidni vkit, de annyira ovis beszolásaid vannak, és még röhögsz is magadon, h az félelmetes,komolyan mondom ritka kis paraszt gyerek vagy,azt hiszed beszolsz egy nagyot,mert irtál pár kommentel lejebb olyan faszságokat,h egy normál ember minden szál haja égnek áll,és szerintem te magad sem birod ki röhögés nélkül visszaolvasva(ilyen szánalom kacaj az inkább),és akkor mindenki továbbsiklik a nyomorultságod felett?:D De legjobban azt szeretem, amikor minden kommentedben kitalálsz vmi kis faszságot, azt ugy elöadod, mintha tényleg ugy lenne, vagy lenne vmi kis apro köze a valosághoz, azt körbeirod(a nagy semmit,csak fikciokrol beszélsz),és még rohogsz is rajta:D Igazábol nem azzal van a bajom, h osztod beszoltál, folyamatosan találkozni ilyen kis gennygomboc senkikkel, hanem az a baj veled, h egy olyan dolog miatt kezdted el az egész faszságot, amire egy normális ember ugy reagált volna,h "Te figyi, ez szerintem nem igy meg ugy van,hanem emigy meg amugy, mert szerintem ez meg az máshogy van....blablabla.." De nem, te egyböl érvelés helyett megmutatod mindenki számára aki olvassa itt a forumot, h mekkora kis csira vagy, és küzdesz azért, h itt senki se álljon le veled dumálni a késöbbiekben, mert egy fasszal senki sem szeret beszélgetni.
Berin01:én tök nyugodt vagyok, csak röhögök az ilyen embereken:) Amugy meg szerintem vagy nincsen rangere és azért nem látta át amit irtam, vagy csak egyszerüen más véleményen van, és ilyen primitiv modon reagálta le:)
Unknow:azt,h nincsen 3papirom havonta játékra azt csak ö találta ki vaze:DD Egy az,h évek ota(23 havi veteran rewardnál járok) fizetem aiont, (amikor infin toltam akkor volt h 2 honapig nem fizettem be), másik meg az,h persze senkire sem tartozik mennyit, de böségesen átlagon felül keresek, szal ez is csak egy fikcio volt részéröl, amivel szart dobál a másikra megalapozatlanul. Na de én részemröl be is fejeztem, tényleg nemfogok leereszkedni az ö szintjére, ennyi elég volt böven -
Berin01 #17635 Nem veszem támadásnak teljesen jogos a dolog.
Nem így nézet ki eredetibe itt valamiért összecsúszott nem is kicsit.
Szerver: Perento
Oldal: Asmo
Légió: Előretolt Helyőrség
Akik fel vannak sorolva azokat elehet érni mint privátba mint levélbe játékon belül. -
oh god, no! why? -
#17633 Weheheh be indult a freee tu pléy élet a forumon
Most majd jönnek a private szerveres PROk és meg magyaráznak mindent.
-
Tomy Lee #17632 Ha jól tudom Perenton vannak Elyos -
Beltazar #17631 Ezt most ne vedd kötekedésnek, inkább csak tanácsnak, aztán hogy megfogadod-e az a te dolgod.
Ha klánt (légiót) hirdetsz, akkor azért egyértelműbben fogalmazz, mert így nekem se a légió neve nem jött le biztosan, az előretolt helyőrség lenne az? , se az hogy hol lehet jelentkezni, oké hogy felsoroltál egy csomó embert, de hogy hol lehet elérni őket, az nem derül ki. :D
Ami most elég nagy gáz, mert van egy béta szerver is, meg még a régi aion szerverek is mennek.
A másik dolog meg hogy ha ilyen hosszan írsz, akkor kicsit tagoljad szét a szöveget és a fontosabb információkat vedd külön, hogy ne folyjon össze a szöveg többi részével.
Szóval no offense de ez a toborzószöveg amit írtál elég átláthatatlan. -
Vertigo #17630 Koszi a valaszt, ido kozben meg picit kulturalodtam es valoszinuleg az lesz, hogy elfelejtem a MR-t (leven olyan keves az alapertekem, hogy meg fullMR-vel sem lennek versenykepest a tobbi kaszttal), szoval MA build lesz a megoldas, megpedig ugy, hogy a netto critem meglegyen legalabb ugy 380 korul (bufokkal, scrollkkal igy eleg lazan elerheto a 450-500-as ertek), a fennmarado reszt pedig MA-val toltom ki (esetleg, ha nem toltom ki az egeszet akkor HP+95 vagy Attack+5 -okkel kiegeszitem) -
Berin01 #17629 jelenleg aki nem tud betaba menni, trialt akkor is tudja nyomni kiprobálásra tökéletes:) -
Berin01 #17628 Finyak nyugalom:)
Beato neked milyen karid van csak kivi lennék rá ? -
N4gato #17627 Béta kulcs nélkül is ki tudod pbni a játékot és starter módban fogsz jatszani, utánna pedig megveheted ha tetszik... -
mörájó #17626 ~Helló Emberek!~
Mi? Hogy Ön birtokol egy teljesen fölösleges beta kulcsot, és egyszerűen púp a hátán?
Megvan a -->megoldás<--!
Nincs más dolga, mint hogy írjon egy privát üzenetet 'mörájó'-nak, és az üzenet tartalmazza a beta kulcsot, és megszabadul a tehertől!
Csupán egyetlen egy kulcsra lenne szükségem, szíves örömest kipróbálnám a játékot :D Ha esetleg valaki polcán porosodik egy beta kulcs, ne habozzon! :D -
#17625 Ugye tudod,hogy egyelőre nincs olyan,hogy "Aionológus" és valószínűleg nem mindenki néz utána több éves cikkeknek és egyebek? Egyébként elég gáz,hogy valakit azért cseszegetsz mert lehet,hogy másra is el tudja költeni azt a 3000Ft-ot egy havi Aionon kívül is :D Néha meginog a hitem a mai fiatalokban :P -
Shaenis #17624 trololol
de jó hogy megint lesz sok magyar az ingyenes aionban, már hiányzanak az LFG trollok :) -
Beato #17623 Nem is tudom hogyan várhatom el azt hogy az angol nyelvű combatsystemről szóló cikket el tudd olvasni és megérteni, mikor még a saját anyanyelvedet sem tudod használni :c Mellesleg felnőttként elég gáz ha ekkora terhet jelent a billentyűzetet nézned, lehet jót tenne ha kipróbálnád ;) Mellesleg marhára remélem hogy pár ember megnézi in-game is amit te karattyolsz és nem csak pofázik, aztán rájönnek arra hogy mekkora gyökér vagy és hogy retardáltságot mondtál :) JAH BOCS neked nincsen havi 3000 forintod mint dolgozó felnőtt ember hogy eredetin játszhass :c Nah viszlát te senki ! :) -
Vicodine #17622 uristen,eltudom képzelni mennyi idöt forditottál arra,h letudj irni pár szot helyesen:D a világon az egyik legszánalmasabb dolga egy forumon valo beszélgetés során,ha vki a helyesirást emlegeti,ugyanis eleve oda sem nézek a billre amikor irok,illetve itt rohadtul nem számit,és az,h te minden egyes irásoddal csak tovább égeted magad,és egyre mélyebbre sülyedsz,és nemtudsz felfogni dolgokat amit más ir,ez nemhiszem h engem miösitene:D Pubika:) Ugy szeretem amikor vki rájön arra, h faszságokat beszélt, és szembesül azzal, h mekkora egy gyökér, akkor elkezd a helyesirástol kezdve az összes létezö dologgal dobálozni, és mellette még smylekkal vigyorog is azon h mekkora fasz,na az azért már tényleg szánalom:)tudnám ajánlani neked ezt itt: blabla -
Beato #17621 Ezt én sem bírom ne aggódj ! Csak kettőnk közül nem én vagyok az, aki 1.0-ban lefektetett ncsoft combatsystem tényeket és alapelveket szeretne megcáfolni. -
#17620 plz hanyagoljuk a személyeskedést, kezd olyan korai lineage hangulatom lenni miközben olvasom a topikot -
Beato #17619 Az a baj te kis senki hogy igazam van lépj be in-game és meglátod te 30 éves gyökér :C Egy probléma van csak, ennyi idősen, mert ugyebár te nem vagy GYEREK illene tudnod fogalmazni és szöveget értelmezni, szóval azt az abszolút (AMI MELLESLEG HOSSZÚ Ú TE CSALÁDI APUKA) utalást nézd át még egyszer és tanulj meg helyesen írni. Tudod, ez a te korodban már egészen biztosan szégyennek minősül. Nem tehetek róla hogy felnőttként szellemi fogyatékos vagy és az általános iskola 3. osztály szintű fogalmazási szintet sem ütöd meg. Ez FELNŐTTKÉNT biztosan szégyen :) De sajnos nem tud érdekelni a nyomorod, sőt, ami azt illeti nem is neked írtam válaszként vissza, de nembaj. Élj a troll álomvilágodban, csak gratulálni tudok hozzá! -
Vicodine #17618 Atya világ,a kis önérzetes :D Te valami hihetetlen nagy ember lehetsz,tök normálisan válaszoltam te meg felkapod a vizet, nem szégyen az ha fasz vagy valamihez,de akkor legalább ne kürtöld szét:)Olyan faszságokat szürtél le abbol amit irtam, h abszolut utalásom sem volt rá,de nem baj, ilyenek a gyerekek:) -
Beato #17617 Igen mondja Mr. LETUDOD RESTISTELNI A GLADIATOR BOUNDJÁT. élj csak álomvilágban idióta ! :c Te marhára érthetsz hozzá ezen kijelentésed alapján ezt egyből leszűrtem :C Bár én megoldom magamtól is, megvagyok a marha nagy "segítséged" nélkül is, csak legalább másoknak ne adnád tovább az egyéni butaságaidat :c Az ember, aki damage nélkül ölt.. :D Btw ezt te vitának vetted? LOL ! -
#17616 Béta kliens jó lesz a véglegeshez. -
Vicodine #17615 Látom nagyon pro vagy rangerböl,szerintem hanyagoljuk is a vitát mert nemhiszem h ez az irásod után ellehetne hinni,h bármi rálátásod lenne a dolgokra:)
Fehér:legalább te ne legyél fasz..:D -
#17614 Amikor a beta veget er , uj klienst kell majd letolteni ?
ezt vagja valaki ? -
#17613 ma/mr-el nem sokat fog érni akárki is
sőt, sztem rángernek tök fölösleges is lesz... crit/ma. és csöcskenőcs. hiába lesz kicsit több mr-je ha egyszerüen nem lesz elég ma-ja h eltalálja a szerencsés targetet -
Beato #17612 lololo mimimi ? lockdown ? az boundol, alapvetően nem fogod nagyon ezt a skillt resistelni de mind1. ha pl. 1 padmarashka's bow és 1 brigade generalt összeraksz sem lesz 400 crited, 55 ékszerekkel, nemhogy 450 akkor hogyan beszélhetünk FULL MA/MR-ről ha már az armorodba is crit kell ?
'ugyanis dpsböl ezer éve nemlehet megölni senkit, egyedül trappekkel meg taktikázva'
Miért te 1 silence effectel vagy 1 root effect fogsz megölni valakit ? Esetleg ráfordítod a kameranézetet és összeesik ?
Viable a dolog de nem így ahogyan azt te levezetted. eleve kell ehhez 2 armorset és 2 bow is, ami ugyebár 4-et jelent, külön stoneozva, 15+ra enchantolva és ott van eleve a megszerzése. Ha majd itt tartasz jó pár hétnyi farm után, beszélhetünk arról hogy milyen "kavicsok" legyenek a cuccodban, de először szerezd meg és húzd fel +10.re hidd el, fájni fog eléggé ez is. Azt mondanom sem kell hogy only PvE bow nem játszik, még ha a 30as PvP fabled bow-t is nézed.... hát.. sok szerencsét az AP farmhoz. PvP fegyver nélkül le is tehetsz a dologról, max a lvl 30as Eltnen jerkinben lévő madarakat leszedheted. =)
Utolsó tanácsodra csak annyit, 1 jobb caster a 3classből resistelni fog(cleric+MR) és te semmit sem fogsz resistelni ha 1 kicsit is quality gearről beszélünk. Nem tudom miért kell retardáltságokkal erőlködni, de.. hajrá ! -
Vicodine #17611 Egyedül az MR/MA rangernek van értelme majd ezentul, annyi h olyan 450 körüli crit meglegyen alapbol,h scrollozva meglegyen 600körüli, többi az mind MR MA, ugyanis dpsböl ezer éve nemlehet megölni senkit, egyedül trappekkel meg taktikázva, de ahoz nagyon kell az MA, h bejöjjenek a trappek, illetve sleep meg silence arrow.MR azért is jo, mert pl egy gladi nemfog tudni lerootolni meg lockdownolni stb...És jó cczéssel meglehet ölni,de ugyanez templar ellen is,bár az nehezebb téma sokkal.Amugy rangernek elkellene most már egy szájbakurt MA buff, mert vicces h egy maxos fegyoval is 1100körül van az alap, és az uj cucokban mindenkinek minimum 1600-1700 körül indul az MRje,kicsit gázos kezd lenni,bár majd igazán 3.0ban lesz az sajna,ott már tényleg mindenki atom MRben lesz,még egy plates is.De a lényeg,h ha van fasza geared,ugye vagy ecs vagy abyss,akkor azt pakold nyugodtan MR/MAra -
Beato #17610 Vertigo, nem.
Előretolt Helyőrség ? LOL ! -
#17609 Nincs hivatalosan megjelenési dátum. Annyi volt, hogy 16-áig van béta, ezért sokan ezt gondolták, de bétát meghosszabbították 4 nappal. -
Berin01 #17608 "Kedves leendő Aion játékosok és régi, öreg daeváim, írhatnám, hogy gyertek a légiónkba, mert itt a cél egy baráti közösség létrehozása, közös játék céljából és pvpve-zünk együtt…blabla, de az olyan klasszikus és fáradt lenne. A cél persze valami hasonló. Minden légiós próbálkozás ezért indul, és hogy emellett olyan nagy klánt sikerüljön összehozni amivel egy fort elfoglalásakor büszkén gondolunk rá, hogy a várfalon a mi légiónk címere feszít. Csakhogy ez egy jövőkép egyenlőre, hisz ehhez ti is kelletek! Amennyiben időt akartok fordítani a karakteretekre, a veletek játszó társaságra, összegyűjteni mindent amire egy jó karinak szüksége van egy jó kis csapatmunkához, akkor nálunk megteheted. Hogy mi lesz később? A jó légió annak a függvénye hogy az első 20—40fő mennyire képes együtt lenni, beszélgetni, segíteni, kitartani jól érezni magát, humorral elviselni a másikat. Próbáljuk ki az Előretolt Helyőrségben együtt. Jelentkezni lehet a következő személyeknél: Vernios (Dorrak), Chamomile (Hellebora), Merlinke(Drbubu), Khynreen, Havvanna, Ayanel
Ó és majd elfelejtettem: lányok, akik játszanátok ezzel a játékkal, vagy csak a barátotok, férjetek, vagy nevezzétek aminek akarjátok beszélne rá higgyétek el vagyunk már jó páran, és szükség van rátok is!
Üdvözlettel: khm..Én, majd megismerjük egymást ha betoppansz"
-
Champy #17607 Mi ez a 2 f2p aion ?! Egyik 20. másik. 16 ?! -
pimpi001 #17606 http://feature.mmosite.com/upcoming_onlinegame/2012/index.shtmlfebruari mmo megjelenesi lista -
mörájó #17605 Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy esetleg nincs e valakinek véletlen egy teljesen fölösleges beta kulcsa?:) Nem hagynám porosodni! :D