24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Tomy Lee
    Hát még régi szerverekről is át fognak jönni újra,érdekes lesz:)
    GF ha még fel is tünteti majd,hogy itt ez új szerver akkor tényleg mindenki itt lesz.
  • Beltazar
    Hát amikor kezdtem a bétát voltak vagy 200-300an csak poetában, verteronban is 15 channel volt, abból kb mindegyikben voltak emberek.
    Szóval voltak elég sokan. :)
    A bétakulcsok is pillanatok alatt elfogytak, pedig kiosztottak vagy 5 ezret szerintem.
    Az viszont már más kérdés, hogy mennyien fognak menni a régi szerókra, mert ott sok fullgeares van és szerintem nem sok embernek lesz kedve oda menni, köztük nekem se.
  • Belton
    Aki volt Gameforge féle Bétán , attól kérdezném hogy mekkora létszám volt a teszt servereken ?

Mert ez ki akaszt hogy 280-510 Között ingadozik Perenton az Elyos létszám..
    Pvpzni Lehetetlen mert akikkel össze fut az ember az +10-15 ös pvp Gearbe Rohangál...
    DGzni megint csak a Twinkek járnak , Erősen gondolkodom hogy amik lesznek ujj serverek ott csinálok karit ujjra mert ott legalább nem lesz mindenki szét enchantolt pvp gearbe , legalábbis az elején .
    Csak ha azokon a servereken is 2-300 játékos lesz akkor végleg feladom .
  • Akronomus #17681
    Gyerekek lenne egy olyan kérdésem, hol a rákba tudok most akkor F2P starter accountot regisztrálni? Vagy még nem megy a nyilt game?
  • Beltazar
    Szia!
    Korábban nekem is volt egy ilyen problémám, ott az volt a gond hogy nem rendszergazdaként indítottam az nclaunchert és így megint előröl kezdte valamiért, de ha rendszergazdaként indítottam folytatta rendesen.
  • SzirmosSzisza
    Van valami lefele nyíl, ha arra kattintasz mutatja, hogy tölt-e.
  • HidaRaidon
    hmm... hát jó lassan ellenőrzi:D és közben legalább le is tölt vmit?
  • SzirmosSzisza
    Elvileg folytatja, csak ellenőrzi a letöltött fájlokat.
  • HidaRaidon
    Sziasztok! A következő a helyzet: tegnap elkezdtem telepíteni és letölteni az Aion-t, tegnap le is szedett több mint 3 gigát. Aztán leállítottam, gondolván, hogy akkor ma majd folytatom. De mikor most elindítottam, előről kezdte az egész letöltést... Komolyan nem lehet folytatni így a letöltést? Vagy hogyan tudnám ezt megoldani, hogy később onnan tudjam folytatni a letöltést ahol abbahagytam? Köszönöm előre is a válaszokat!
  • Vicodine
    MBt rangernek ne tegyél,1-2 trappen kivül más nincsen MB alapu sebzése,illetve cloth is fölösleges,mert annyira kicsi igy is a defje h iszonyat,illetve sok olyan bonusz statot buksz,ami azért nemártana
  • Champy
    Nagyon szépen le van írva itt minden és innen is lehet letölteni. http://www.aionfreetoplay.com/website/

Am most 20-án ért véget a béta, majd valamikor indul az ingyenes nemsokára.
  • Frosty01
    csinálj két bowot, az egyik melee ellen, a másik caster ellen, tedd a fegyóváltót gyorsan elérhető helyre, és máris jobban érezheted magad
  • Vertigo
    ...ugy nez ki valami varazsranger-t kell csinalnom, hogy veresnykepes maradjon a kari, tiszta skizofrennek erzem magam (kovezes vsz picike crit mellett foleg MACC lesz, illetve nemi MB, viszont aby ij melle a ruhak nagyresze vsz cloth lesz bor helyett, es az ekszerek maradnak vsz crit alapu abyk)

igy elk.rni a balance-ot ebbe a jatekba, fizikai sebzos kasztokat akar ki is vehetnek... :(
  • Mydgard
    Hali!

8 ev utan azt hiszem vegleg meguntam a Lineage 2-t es elkezdtem nezelodni, hogy mivel lehetne szorakozni a Diablo 3 megjeleneseig. Annak idejen tervbe volt veve az Aion es most latom, hogy ez is ingyenes lesz vagy mar lett. Ezzel kapcsolatban kerhetnek par infot? Mikortol az? Honnan lehet letolteni a klienst stb.
  • pimpi001
    AngelSpit
  • SzirmosSzisza
    28-án jön nagy valószínűséggel a játék (mondjuk a honlap már most nem jön be :D)

szórsz: [URL=https://www.facebook.com/CMBlackVelvet.Aion/posts/305754229483489]#1[/URL], [URL=https://www.facebook.com/DaevasReport/posts/253173861429428]#2[/URL]
  • Shaenis
    hmm és az AngelSpit-ben vagy? vagy van más magyar légió is ott a volt pwncorn-osokon kívül? én valkan maffiaban nyomom ott legalább van élet
  • Belton
    Hali.

Immáron eladó lett az 5. accountom is ha esetleg érdekelne valakit akkor PM itt forumon.

A részletek :
    Perento Elyos oldal
    -Lv50 Ranger Gold gear fegyó Heart Shot ág kiszedve.
    -Lv49 Spiritmaster Low gold Gear low Gold fegyó Pvp Stigma ágon Infernal Pain hiányzik még.
    - Van nála 145 Milla Kinah potik Scrollok és egyéb apróságok.
    Telemachus Asmo oldal :
    Lv48 Sorcerer Gold fegyo Gold gear PvP Stigma ágon A flame Spray hiányzik.
    -34Milla Kinah van nála
    3-hónap volt be fizetve , jelenleg Március 10ig van befizetve.
    További részletek annak akit érdekel.

• pimpi001
    engedve a tomeg nyomasanak, elkezdtem a Perenton karit tolni, de nallam egyszeruen jatszhatatlan a szero. iszonyat mod laggol. ugyhogy maradok ott ahol voltam. Telemachus.
  • Beltazar
    Szia

Hivatalos dátum még nincs, de azt olvastam hogy csak február legvégére várhatók az éles szerverek... feb 26-29

Azt majd meglátjuk meddig pöcsölnek gameforgék...
  • Jim79
    Sziasztok

Kérdésem lenne, hogy az rendben van, hogy 20-ig van beta, de az éles kezdéséről van konkrét dátum??

Köszi
  • N4gato
    Így van....mivel a betahoz kell ez a béta kulcs..de élesben mar minden képpen játszhatsz...azt nem tudom, hogy ha mar volt fizetős accod akk milyen accountal fogsz tovabb jatszani..de sztem veterannal. Az oldalon fenn van minden ezzel kapcsolatban. :D
  • Titan
    Ha jól értem, akkor ha az ncsoft accountot transferáltam át a Gameforge-hoz, az nem jelenti azt, hogy a beta-ban játszhat az ember? Majd csak az élesben?
  • SzirmosSzisza
    Azért volt béta, hogy leteszteljék a starter packot. Fórumon nagyon sokan sírtak, hogy túl szigorú aztán lehet majd enyhítenek rajta.
  • Beltazar
    Na erre én se tudom a pontos választ mert mindenhol mást írnak.
    De amúgy kb 1 óra felhúzni a karit lvl 10-re, vagy még annyi se és akkor tuti megkapod a veterant.
  • Vicodine
    Ez a baj,h ujak indulnak...Elöbb a régieket töltenék fel...
  • Balintrial
    hogy megkapjam a veterant, elég csak beregelni béta kulcsal, vagy föl is kell húzni egy karaktert 10-esre?
  • bujcsik555
    Először is, ehhez az NCsoftnak már nem sok köze van.
    Az új üzemeltető, a Gameforge, azért indított beta-t, mert nem csupán annyi fog történni, hogy ingyenes lesz a játék. Ugye az account tipusokhoz való beállításokat tesztelni kell, az új item shopot, valamint amiért egyrészt költöznek a szerverek, másrészt újak indulnak, meg kell nézni hogy bírja a terhelést.
    Inkább legyen beta, mint élesbe félóránként lelőjék a szervereket mert gond van...
  • tomcsa4
    Utána olvastam, de nem akartam elhinni. Minek ehhez béta? Komolyan mondom az ncsoft elmehet a picsába. A játék már ezer éve megjelent. Most csak annyi, hogy free lesz. Érdekes módon sem a LoTRO, sem a Warhammer Online, sem a Conan nem igényelt ekkroa cécót, mint ez a szar.

Mikor beírtam a keresőbe a megfelelőket, rengeted találatot dobott ki valami béta kulccsal kapcsolatba. Észrevettem, de elengedtem a "fülem" mellett, mivel már két éve a piacon van a játék. De most megerősítetted ezt a bétakulcsos ökörséget, legalább ezt is tudom.
  • N4gato
    Had kérdezzem má, hogy béta kulcsal regisztráltál vagy anélkül? Mert elég sok embernek megy amint látod...Ha nincs bétakulcsod akko holnap ha minden igaz ma kiprobalhatod ha elérhetők lesznek a szerverek..de ménem olvasgatsz egy kicsit utanna?
  • Titan
    Nekem is hasonló a gondom...Tegnap az Ncsoftról áthúztam a régi fizetett accom a Gameforge-ra és szintén nem létező accountra hivatkozik..:(
  • tomcsa4
    Ja tudtommal ingyenes a játék, idén februártól elsőnek Európában. Febr 1 elmúlt, Európában vagyok, szóval nem értem.
  • tomcsa4
    Sziasztok. Feltelepítettem az aiont (NCSoft launcheren keresztül), regisztráltam egy accountot, de nem enged be. Hibaüzenet lényege, hogy vagy a név vagy a jelszó inkorrekt (holott nem az).

Segítsetek!
  • SzirmosSzisza
    Miért maradnának meg ? lol :D
  • tarti19
    Hali.
    Storeból vásárolt coinos tárgyak, (pet, premium status) 20-án a karakterrel együtt is törlődnek, vagy azok megmaradnak s kezdetét veszi az igazán nagy móka?
  • Vicodine
    Az önmagában eléggé karcsu, ha nem tudsz silencet meg sleepet rendesen használni. Bár most kapunk egy eléggé fasza skillt, ami arrol szol h 5secig minden trapet instant letudunk tenni,2perc cdvel
  • Frosty01
    a trapeknek már módosítva van így is, ugyhogy csak psszt... rohadt mau nukerek :D
  • Berin01
    Finyak nem tanulmányoztam a 3.0 mert még sajnos közelbe sincs de ha így lesz én részemről fogok örülni:))
  • Berin01
    sajnos starter-rel nem tudsz brokert se használni szóval az tényleg csak arra jó hogy megnézd tetszik e a game.
    Ha tetszik 1 hónapot befizetsz és onnantól veteranként lehet nyomni. azzal ellehet lenni egy darabig.
  • SzirmosSzisza
    Ha nem akarsz nyersanyagokat gyűjtögetni, akkor semmi baj nincs a Starter státusszal. Ha meg igen, akkor szoppancs :D