24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vertigo #17604 Szevasztok!
Erdeklodnek, hogy lattok e fantaziat egy full MA/MR kovezett blaze trap agat vivo ijaszban? (plusz stigmak silence, sleep, BF, BoB, sleep-es GS, cuccok egyelore elder, de majd lassacskan javulnak)
Korabban masik agat tolva full attack/crit builddel abys set nelkul, nem voltak meggyozoek a sebzesek (mobra 6-7k kozott, gyengebb playere max 4k, abys set-esre 1.2-2.4k) -
#17603 ncsoftnak sehogy, gameforge! mostantól őket lehet majd szidni -
Champy #17602 SZerintem ez csak egy kulcsszerzési csali volt :).
Vagyis nagyon remélem, én nem olvastam semmi ilyesmit :) -
Beltazar #17601 26án indul???
ezt hol olvastad? -
Zsusensei #17600 26án indul a f2p YEY .akinek van rá kulcsa az mákos .
apropó nincs fölös kulcs vkinek XD ? Najó nem leszek pofátlan :)
Azért kíváncsi vagyok h mennyi játékost sikerül vissza illetve átcsábítani az ncsoftnak ezzel az új "rendszerrel" -
#17599 Még 2 szint és lvl 40. aztán 20.-án acc törlés -
#17598 Te szerintem az L1-et próbáltad, az volt felülnézetes. -
#17597 Az angol Nexus lesz. -
Tomy Lee #17596 Semmi.Remélem pénteken azért meg fogjuk tudni.. -
Beltazar #17595 OFF
Nem tudom, hogy jön ide a lego, de ha már így említetted, az volt az egyik kedvenc gyerekkori játékom. Volt amikor fejből raktam ki a hónapokkal előtte szétszedett művemet. :P
És képzeld ismerem az options menüt, de nekem annyira szar volt az első benyomásom az l2nél, hogy nem jutottam el odáig! töröltem. ennyi :P
De ha nektek bejön akkor nyugodtan játszatok azzal, de engem nem fogtok meggyőzni arról, hogy az egy jó játék csak én vagyok a nyomi hozzá...
/OFF
Hogy on is legyek:
Van már valami infó az újonnan induló szerverek neveiről?
Vagy csak az utolsó pillanatban tudjuk majd meg? :D
-
Vicodine #17594 Jah,itt meg is válaszoltad a dolgokat -
#17593 Kösz! -
#17592 most még béta van azt hiszem, a www.aionfreetoplay.com-on ki fogják írni amikor az élest beizzítják -
#17591 Hát azt már vagy 2 hete megcsináltam. -
#17590 master account > pipáld be h vigyék át az accod Gameforge-hez, és várj pár napot, amig beizzítják élesbe az EU-GF aiont. utánna F2P lesz ténylegesen. -
#17589 Hali!
Nekem régen megvolt eredetiben a játék,és most feltettem.Aztán belépésnél azt mondja fizessek.Akkor most,hogy lehet megnézni ebbe a F2P-be?
Köszi -
#17588 Inkább menjél Mariozni ezek után. A legot azért nem ajánlom mert meghaladja a probléma megoldó képességeid. Igaz a 3 éves fiam minden további nélkül tudja egymásra építeni az elemeket...
Szokták mondani gyengébbek kedvéért Options menü stb. De neked nem érdemes.
Még egy érdekesség, az egérrel forgatható a kameraállás is...
-
Beltazar #17587 Hát nem tudom akkor lehet mással játszottam vagy a beállítások voltak elbaszva, mert nekem felülnézetes volt és a wasd-re nem csinált semmit. :D -
Vicodine #17586 Ugyanolyan a nézete mint mindegyik mmonak,az irányitást pedig lehet klikkeléssel is illetve WASDvel is,kine mi szimpi.
White:vegyél 4ik kasztos buffot váosban,40k kb,és azzal ugy lehet darálni h fosod a szinteket,pár napnyi játékidöt toltam,és 76 vagyok,offhoz képest elég zsir:D Napi questek is vannak késöbb meg minden -
Beltazar #17585 Nekem se jött be az L2, bár én nem olyan rég próbáltam amikor ingyenessé vált, de nagyon gagyi volt, kattitással kellet mozgatni benne a karaktert meg felülnézetes volt, stb, kb 10 percig bírtam utána töröltem is le. :D
Vicodine:
Azért Aionban is voltak elég nagy csaták a fortokért, bár tény hogy elég laggos, de a hangulata azért megvolt. :P -
#17584 az zsír, adhatnál tippet hogy hogy a rákba fejlődhet ránger kari 45 után, miután kifújtak a noobhelper questek :D -
Vicodine #17583 jah -
#17582 innova? -
Vicodine #17581 telemachuson:) amugy l2t azt a ruszkiknál -
#17580 merre tologatod fincsike? -
#17579 Aion best :D -
Vicodine #17578 Mert mondjuk évekig letud ugy kötni,h más game kb eszedbe sem jut,pvp terén mérföldkö,mai napig etalonnak számit,elég régi,de még mindig jo kis grafja van,stb stb....Egy régi szép emlék:14 órán keresztül ment a csata azért, hogy egy bosshoz ki fog tudni bejutni, folyamatosan visszaverte az egyik ally a másikat,igen nehezen jutott dülöre a dolog,és végül is mi jutottunk be:) Ez csak egyetlen kiemelt esemény volt,ami akkora izgalmat adott,mint még más game sosem,de a majdnem 4 év L2 során rengeteg hasonloban volt részem-részünk,rengeteg mmot kiprobáltam már,de még csak hasonlot sem tudott egyik sem nyujtani.Sokan azért szidták mert iszonyat sokat kellett benne grindelni,csak h az adta az egeszben az izgalmat,ugyanis folyamatosan ment a harc a jobb fejlodohelyekért.L2 az kurva jo,de mint minden azert 4 év alatt az is megunhato,bár mostanában is szoktam vele tolni heti pár orát:) -
#17577 Én nem tudom, talán ha régen próbáltam volna jobb lett volna, de így aion után nem annyira jön be :)
Viszont aion bétába elég jól állok, és tetszik is. komolyan már azt sajnálom hogy törlik a karit... -
#17576 mert pár szinttel átgondoltabb és tartalmasabb mint pár "mai" darab :)
nem hiába van még mindig igencsak népes tábora -
#17575 Nem tudom miért isteníti mindenki az L2-t. szerintem még a mário is szebb és élvezetesebb mint az :D -
Vicodine #17574 Nem idö függvény h milyen jo egy mmo,lásd Lineage 2öt,még mindig jobb az elmult 1-2 évben megjelent mmok tulnyomo többségénél, pedig van vagy 7 éves tuti,de lehet több. -
#17573 titánról a projekt titlen kívül tudni valami mást is ? -
#17572 Most komolyan azt mondod, hogy egy 2 évvel később kijött játék (ami még ki se jött csak Bétában van) eddig úgy néz ki jobb, mint a 2 éves Aion ? :o Ki gondolta volna :D -
#17571 gw2 rol mas sok rosszat olvastam (ertsd a kezdeti feature lista eros nyirbalasa folyamatban van) de rmelejuk a legjobbat, vagy a blizzard titan -jat ;) -
#17570 azért várom a gw 2-t mert kicsit eltér majd a megszokottól, már az első hírmorzsák óta úgy tűnik, hogy nem fog napi rutinná vállni az instázgatás, és a szokásos "kötelező köröket" is elhagyhatja az aki esetleg élvezni is szeretné a játékot idővel.
a jelenlegi felhozatalból nem tudok egyet sem, igaz, elég ritkán is foglalkozok mostanában komolyabban bármilyen játékkal :D -
#17569 Tera is csak akkor lesz menő amikor kijön, aztán ott hagyják majd azt is mint az összes többit :D -
#17568 minden jatekban ezvan nem ? :) ha van kivetel meselj ;) hadd probalom ki aztis
-
#17567 a terával is csak ugyanaz lesz a baj mint aionnal lett :))
szép új és csilivili, de a végén ugyanúgy tokenekért fogsz szopni minden nap, mint aionban :DD -
#17566 na ma kiprobaltama tera -t is az aion utan, hat a magasan veri az aiont mind grafikaban mint az atgondolt jatekrendszerben asszem f2p ide vagy oda aion nem erdemel figyelmet .. kosz azert morpheusv2 nek aaz aion kulcsert legalabb kiprobalhattam eztis -
Beltazar #17565 Ha valakinek van még egy fölös kulcsa elküldené pmben?
Egyik haveromnak nem jutott már kulcs :S