Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pvpben mióta(1.9) van crit resist azóta el lehet felejteni .
600+ minimum pvpre ajánlott a sok +10 - +15 setes huligán ellen 😄
I am so awesome [Keeper The Tank]
Ez igaz hogy 400 fölötti critical vagy evansion már nem ad annyi plusszot??
Nekem 55 templarom van/volt.
PVE-re 55-n full pve stigma ágon voltam..., bár szerintem a pvp-vel is végig lehet tolni. Úgy mondanám, hogy ha van fix party-d, akkor elég a pvp..
Stone-ok tekintetében én block-ra és hp-ra pakolásztam. Ha kajákat eszel, akkor elég a 300as crit, mivel asszem 440 a felsõ határa, ami a kajcsikkal meglesz. 440 felett már nem ad annyi pluszt.., már ha így van még.., rég nem toltam a játékot.
Pvp-ben a tapasztalataim szerint a melee kasztok ellen nem kell izgulnod, a sin nem lesz gond, egy templar vagy gladi örökkévaló harc lesz. A casterek ellen - sorci, sm, chanter, clerik - nem sok esélyt láttam 1v1-ben.
Masspvp-ben meg jól jöttek a party-nak a pve-s buffok, védelmek. Ilyenkor úgyis téged támadnak utoljára.
Fegyver tegintetében pvp-re a kétkezes kard, pve-re én 1H+shield-et használtam.., a lényeg, h a fegyóban legyen attackspeed...
Godstone-ra én movement csökkentõset használtam, mert a sok ellen legtöbbször hátulról neked ment, belédvert 2-t és elszaladt...
Röviden a tapasztalataim alapján...
Manastone ügyben pedig, pvp + greatsword esetén crit legyen 400 fölött, eztán +atk. Ha pvpve shield+mace kombót csinálsz, akkor is legyen azért legalább 300+ crited, de jó döntés lehet block stone-okat is használni, hogy proccoljanak a skillek. Ha full pve-re gyúrsz, akkor hp / block / crit ízlés szerint.
Szerintem, de nekem csak egy 50-es tempem van low pvp gearben. Viszont meg vagyok vele elégedve.
Új vagyok az MMORPG világban, ez az elsõ játék amit kipróbálok. Lenne pár kérdésem amire nem kaptam választ a fenti magyar oldalakon (az angolom nem jó)
Szóval ha valaki segítene örülnék:]
13-as szintû Templar vagyok.
1, harcnál melyik skilleket érdemes használni és milyen sorrendben? azt hiszem ezeket tudom használni: Ferocious Strike 1-2, Weakening Severe Blow, Shield Defense 1, Empyrean Armor 1, Shield Bash 1
2, Fegyvernél Sword vagy Mace? Ruhánál bõr vagy chain?
3, Fülbevalót, nyakláncot hol vehetek? nem láttam egyik kereskedõnél sem (Pandemoniumban vagyok)
4, A fegyverbe/páncélba milyen mannaköveket tegyek? (Block, Attack, HP, Parry, Accurancy)
5, Esetleg a Templarral kapcsolatban valami amit fontos tudnom? erõs karakternek számít? jobban jártam vele mint a Gladiátorral?
Egyelõre ennyi😊
Hogy ki mit használ ez örök vita tárgya.
Nekem a mindkét kézbe dagger és a MH dagger, OH sword jött be..
A master accountnál mi ez ez idiótaság megint??? nem tudok belépni mert kiadja ezt a biztonsági izét mi az a fimnev??? 😄
Ugye mögéambush /stun/ betolod a skilleket amik hátulrol sebeznek , közben focused evasion . felébered evadeled-> chain /stun/ ,mögé futsz közben . Felpakolod a paterneket mire kijön stunbol , robbantod /stun/ vagy fellövöd aether holdba.
Sorrendet variálhatod ahogy kézre áll.
100 éve nem toltam sinemmel remélem nem irtam bohócságot =).
Thx
Szeretnék szakmai tanácsot kérni, hogy szerintetek egy Assassinnál ami példaként most 32-es milyen skill combináció sorrend a leghatásosabb pvpben?? Pl ugy értem hogy 1. soul slash+ chain skillje+ és + rune cave és igy tovább.
Érdekelne továbbá a stigmáknál melyik a leg halálosabb kombináció szerintetek??
Utolsó sorban az is érdekelne hogy a Calming Whisper skill pontosan mire jó?? Azt halottam leveszi rólam a targetot de ezt én pvp-ben nem úgy vettem észre.
Elõre is köszönöm a válaszokat!!
Aion könnyû mmo...pár hét és kiszeded ami kell. AP gear akár vesztes dredgibõl és field farmból is öszerakhato.
Köszi, bár nem túl jó hír.
Azért elég nagy szemétládák ezek az NC-nél, azt írták, hogy olyan állapotban kapom vissza, ahogy merge-eltem. Tehát nem úgy, ami még esetleg merge után történik vele. -.-' Most így cseszhetem, hogy fel van +15-ölve, ha úgyse tudom eladni. 😄
Ha szétszedted utánna tradeable lesz ismét, persze ha fel nem vetted , blindet megjegyzi igen ahogy pl manastoneok(az elsõdleges slotokban) is maradnak és godstone is.
Elsõdleges fegyvert olyan állapotában kapod vissza ahogy mergelve is látod kivéve ugye eltünnek a vonal alatti + statok , slotok amiket a sec fegyó adott és a + attack és + mb stat amiket a 2. fegyver adott szintén .
ゾルターン
Az armsfusion-rõl azt írják, visszanyeri a fegyver az eredeti formáját, ha leveszem róla a secondary bónuszokat.
Ezt meg is tettem tegnap, és tényleg pont olyan lett, mint elõtte - soulbound.
Most az lenne a nagy kérdés, hogy ha egy nem-soulbound itemre merge-elek valamit, majd ezt használom, majd szétszedem, akkor az nem-soulbound item lesz végül, vagy a bindet megjegyzi a játék? Nincs felesleges x összegem ezzel genyózni, meg igazából melóban is vagyok, de rohadtul érdekelne minél elõbb. 😄
Lvl 47 sorcerer full graceful settben az accounton kb 20millio kinah van
az account január 27.én lejárt azóta nem töltöttem fel.
az ár 3.000 Forint
érdeklõdj az alábbi e-mail/msn cimen: [email protected]
Veni, vidi, vici
5-Hónapos (03.16-ig aktiv)
Lv55 Fullos Cleric (55ig Minden Healer stigma meg van , Advanced Slotok ki vannak unlockolva ) (50-ig Minden Pvp stigma meg van)
Solo pve gear (sárga) és Healing boostos Gear (sárga) van nála.
449 es Expert Alchemy 412 es Essencetapping skill.
Rengeteg Scroll.
105Milla Kinah , A server Top legiójába van jelenleg.
Van még az accounton egy lv51 es Gladi DPS gearben.
Lv26 os Assasin Kék sárga cuccban.
Lv35 Sorcerer + olt sárga fegyverel kék Gearben.
Ajánlatokat PM ben itt forumon.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Eladó EU-s accountom lv 34es clericcel.
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=431645&serverID=32
PM részletekért. Irányár: 3.000 Ft
Meghívlak az ncn keresztül onnan le tudod szedni a játékot 10 es szintig ingyen kipróbálhatod és ha ott veszel további hónapot akkor elvileg nem kell megvenni de ezt nem biztos
Vagy megveszed a játékot kapsz hozzá 30 napot amit az nc oldalon, ha van kártyád egy eu fejében kiválthatod, vagy hozzádobsz még egy 15 napot és 45 napig tudsz játszani vele.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szeretnék elkezdeni aionozni, ezt hogy tehetem meg mostanság ?
Elég ha ingyenesen letöltöm az ncsoft launcherrel az aiont, majd veszek egy feltöltõkártyát és már mehet is ?
Vagy valamilyen formában meg kell vennem az alapjátékot hogy legyen felhasználóm ?
Üdv, over
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
2. javaslat: Ellenõrizd hogy megcsináltad-e az összes campaing questet. Feltételezem hogy még nem, ezért még el sem tudtál teleportálni ishalgenbõl pandaemoniumba, ahol a lvl10+ skilleket meg tudod venni.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
nézd meg a képeket hátha segítenek
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Following Through-t küldit csinálom abys-os, kérdésem, hogy kell vinnem egy Golden Helmet of Urgasch sisakot amit nem találok, nem tom melyik mob dobja, vagy hogy vegyem e vagy se. Valaki tudna segíteni?
Elõre is kössszi
Bodrey
Asmodians gladiator vagyok 13. szinten és még a 10-es skillmeet sem tudod activalni( nincs ikon az active menüben)!
KÖnyvet nemtok venni mert mind piros( már megtanultam ami ott van).
Vki tud segíteni?
Az 1 hónapos próba már lejárt. :S
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Tudtok egy olyan oldalt mondani ahol lehet venni 15napos kódot olcsón?
Lehetõleg olyan kellene ahol fizetés után e-mailban küldik a kódot!
Köszönöm a segítséget!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
Csak egy gyors kérdésem lenne. Egy ideje abbahagytam a játékot és most gondolkodok egy esetleges visszatérésen. Azt szeretném csak tudni mi most a helyzet Spatalos / Elyos oldalon ?
Köszi
Zolix
Azon a napon az asmo hihetetlenül kordinálatlannak tûnt.
Az elején és idáig is csak azért voltak a fortok asmo kézen, mert szabad transfer kezdetekor rengeteg asmo kemény pvp arc jött a Perentora és bedarálta az ely-t, valamint húzta magával a kevésbé pvpseket is. Csak sajnos mostanra ezen HC arcok nagyon jelentõs hányada abbahagyta (plusz a húzott erõ bõl is úgy érzem), továbbá utánpótlás meg igencsak soványka.
Csak érzékeltetésként:
Cronic Perento-n aktív idõszak -> kiállított szövetséggek száma: kb 2 full és pár aly darabokkal. Divine foglaláskor 1 aly csak transzformer, rotába csapta a boss-t zavartatás nélkül. 1 szövetség védte HF-et 1 meg a többi fortot ahova menni kellett. Ehhez képest amit most láttam a saját hiányos szövetségben legutóbb a 150-160 ember szinte semmi. Tartani is csak azért sikerült, mert a most ébredt rá az ely, hogy elfogyott az asmo, szabad a pálya.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Van egy kis problémám és kíváncsi lennék hogy másnak is volt már hasonló , esetleg hátha tud rá valaki valamilyen megoldást.
Az NC Launher nem akarja lefrissíteni a játékot 2.1.0.5-re kb 6 óra alatt leszedett 10MB-t :-)
Elõre is köszönöm az infokat és a segítséget.
Az összevonás csak rontaná és felerõsítené a farkciók létszáma közötti egysúly hiányt.
A pvp-t pedig szerintem csak egyféle képpen lehet rendbetenni, hogy az egyensúly meglegyen:
- limitált létszámú (1v1, 6v6, ally vs ally stb),
- szintfüggõ (lvl 30-as csak lvl 30-as ellen, így elsõsorban az egyéni játéktudás dominálna, ui az adott szinten viselhetõ páncélok/fegyverek száma limitált)
- CD nélküli, aréna vagy instance rendszerû pvp-vel amire a DDG-hez hasonlóan lehet bejelentkezni.
Ez a rendszer igazából kedvezne is az alacsonyabb létszámú frakciónak, ui számukra célpont dömping lenne, ui cd hiányában a küzdelem végén azonnal megkapnák a következõ ely team-et, míg az ely-nek várnia kellene, hogy elfogyjanak az elõtte levõ bejelentkezett ely csapatok.