Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Talán kicsit nyers volt , de nekem is a hátamon feláll a szõr az ilyen robokutya féle arcoktól.
I am so awesome [Keeper The Tank]
Továbbá a beszúrt shotod sem fedi a valóságot, mert azt írták "a dynasty szettõl inspirálva" készítettek skint Aionba, tehát bánat tudja, mennyira fog ugyanígy kinézni.
Azt meg elfeljtetted, hogy plate skint adnak, de mindegyik armor típusra húzható.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A Lineage 2 -bõl híres Dynasty szettet lehet potom 3600 ft ért beszerezni

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
ha az entry questet is le akarod zavarni, akkor beluslanban van 3 hely ahol mászkálni szoktak, 2 kicsi shugo, velük kell beszélni. semmi bonyolult...
practitioner of the forbidden arts of death
Köszi
A rangernek mire kell gyúrnia
Physical Critical Hit, vagy Attack Power?
Mert zavaros valaki csak Physical gyúr valaki meg tele van Attack stonokkal.
Jól tudom hogy a Physical Critical arra kell hogy minél tovább tudja az ellenfelet lebénítva tartani?
I am so awesome [Keeper The Tank]
ráadásul szép ára is van :'D
http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=1365&page=
Viszem Urtemrõl az asmo sorcimat telemacsóra vagy zergentora. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ha annyi a célod, hogy összeszedd a full eternal armor/weapon akár pvp akár pve setet, akkor meg leszel elégedve. Az új pve instában (Empyrean Crucible aka Bootcamp Academy) elég jó stattal rendelkezõ eternal fegyvert lehet kiszedni kb 2-3 hét alatt a pontokból.
Nagy csokor angolra fordított info a koreai 2.5 powerwiki alapján:
http://forums.aiononline.com/na/showthread.php?t=52418
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem tudom benne van e a pakliban az hogy, ha jól látom megszüntették a szabad vándorlást a szerverek között.
Az egy kicsit LooL hogy 25-ös karaktereket délután 3 óra felé max ha 7-et talált a szerver. Anno nem tudtam megszabadulni a jelentkezõktõl😊
ezért csökken a játékkedv az Aion iránt.
A 30 napot úgy tudod aktiválni hogy veszel mellé legalább egy 15 napos kártyát, ha nem akarsz vagy nem tudsz bankkártyával fizetni.Ha tudnál akkor az elsõ aktiválás egy euróba kerül és akkor tudod használni a 30 napot.
a sok majom a válaszaival pedig menyjen riftelni vagy mit tudomis én de ne itt rontsa a levegõt
"Ne vásárolj havidíjas játékokat."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bejeleentkezek és beírom a use serial codeba a kódot. Ezekután berak egy olyan lapra ahol ki kell választania hogy melyik bankkártyával akarok fizetni. De nem értem én most kaptam egy 30 napos "egyenleget" most hogy beírtam, jó de hol írja hogy ezt jóváírta vagy hol kell ezt jóváíratni?
köszi elõre is
BF:2-3-4(oORedstarOo)
és azok a qestek amiket útközbe megcsináltam azok sorsa mi lesz
gondolok a rotan gyûrûs qestre megcsináltam de nem tettem le.
Van egy jó hírem, szerver restartkor minden cooldown nullázódik, tehát azonnal újra be tudsz menni. Folytatni nem tudod, az elveszett.
Amúgy köszönhetõen az esti emergency restartnak és a mai szokásos karbantartásnak, két nap alatt 3 AS-t lehet menni. 😊
kérdés
a karakteremmel éppen bent voltam kromaidbe el kezdett ketyegni az sieg órája ugye az a 20 órás restart
Na most restartolták a szervert ugye szerda van.
Ilyenkor mi lesz az éppen folyó sieg sorsa újraindul? vagy folytatom onnan ahol abbahagytam?