Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuclearity
megnéztem a highlights vidit, menõ, már a videoban is szaggat a game 😄

Nuclearity
ez eddig is jött de eddig nem 17. volt neki megadva? eltolták?

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Nuclearity
nade nem is azért, hogy tudjad 😊

Jewzard mingid is tudta a dolgát, hogyan legyenek ugymond "megtámadhatatlanok" 😊

Az össszes WoW kiegészítõ dobozára rá szokták írni, hogy mi kell a játékhoz.

http://image.com.com/gamespot/images/bigboxshots/8/971598_138300_front.jpg

Bal alsó sarok. 😊
Frosty01
nem csak a 14 évesek retardáltak az a baj. a társaság valóban igencsak hig. kinéznek kis szinten, vagy ha kérdezel valamit, hogy hogy van pofád noobkodni mert õk már 55ösek és kushadjál el, etc etc.

ha a bugokat nem is nézzük, ott van még az hogy a moboknak eredetin sincs sok intelligenciája, hát még itt... állnak egy helyben mint egy fütykös, és nem csinálnak SEMMIT. ha valaki elõl szalad ráagróznak a warcraftból is a mobok, de ha meghal mindegyik resetelõdik. FT-t 30as szinten 4 perc alatt le lehet tudni pl. A tank body pullol (ha nagyon muszáj húzni valamit) ha kicsit figyelmetlen vagy és skillt használsz egy még nem beagrózott mobon, több mint valószinû hogy szintén húzod a aion + wow + össz kiegészitõ mobjait <#idiota> a repülés mocskos lassú
a mana nem jól töltõdik vissza, a peneace 3szor több életet sziv el clericnél, a geodata nem létezik, az ambushal beeshetsz pl egy hegyoldalba is ha nem figyelsz oda rendesen 😄

szóval van még mit fejlõdnie. és hát igen a korrupt csicska 10éves gmek hadserege...

jó szórakozást hozzá <#nevetes1>

xerb
Pár hete "for fun" leszedtem szerver oldali cuccot kipróbálni .
Pár perc és ment a szerver , minden aktuális téma benne volt . lvl55, balaurea, udas, bt sw-stõl. Szal a haverod nemtudom milyen visszamaradott szerveren van.
Természetesen összehasonlíthatatlanul szarabb egy tört szerver.
Rengeteg bug , nerfelt mobok/bossok/instanceok (vicc az egész hogy swt fellõheted aether holdba pl).
A másik hogy az önjelölt "gmek" (csicska idióták) oszogatják a haveroknak ,vagy pénzért mindenkinek (donate) a tap cuccokat.
A másik amiért ha fizetnének sem játszanék törtön az hogy hig a társaság . Pontosabban az összes idióta (ingyé mmot akarok XDxD..honnan tölcsemle. xd ) retardált 10-14 evestöl a hátamon áll fel a szõr .

I am so awesome [Keeper The Tank]

RoboKutya78
akkor bizonyos szervereken a 2.1 es frissítés igencsak hiányos lehet, vagy az a szerver nem is ismeri ezt a frissítést?)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
pl😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tegnap beszélgettem ismerõssel, szintén aionozik, kérdezte mennyi 50-es karakterem van. Mondom hogy 50-es csak egy darab, de van két 55-ös is. Dobott gey hátast, hogy jéé lehet 50 fölé menni? Hát mint kiderült, tört szerveren játszik, ennyit errõl. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

RoboKutya78
Ismerõseim játszottak rajta mondván hogy mennek tanulni, elsajátítani a játékmenetet. De azt mondták, hogy ég és föld a különbség a tört illetve az eredeti szerverek között.
Ha eredeti szerveren szeretnél játszani én is azt mondanám, hogy a tört max arra jó hogy megtudd kb. mire számíthatsz az eredetin.
Mert akármilyen jó hírû a tört szerver admin gárdája vagy a játékosok száma megfelelõnek mondható mindig lesznek rajta olyan hibaeffektek amikre eredetin nem kell számolnod.
Nem leszólni akarom a tört szervereket anno Lineagen a nightfal szerveren játszottam és elvoltam vele.

atinq
Revolution szerón játszik valaki esetleg ismeri valaki? Õsszehasonlítás képen érdekelne a dolog.

No.

Frosty01
telén azok a tenyésztett kockaköcsögök mindig is túlerõben lesznek, lemerem fogadni hogy a telyosok krémje munkanélküli eltartott köcsög akiknek nincs jobb dolguk hogy egész nap ott baszogassák a népet 😄 és ez sajnos meg is látszott némelyiken 😄 //lobotomizer, és tsai.//

RoboKutya78
elyos asodian 52% 33% balaur a többi erre nem mondanám hogy csuhaj😊
és volt rosszabb is néha abyss-ból ki se merek menni😊

Nuclearity
az aSZmodianok menõk mostanság ugyhallom a telén 😊 (bocs nem hagyhattam ki 😛)
de tény és való hogy jokat hallok mostanság 😛

RoboKutya78
telemahtus aszmodian.

atinq
Szép napot mindenkinek. Ti melyik szerveren játszotok?

No.

RoboKutya78
shift 12-t nyomd meg és lõõn világosság
ha jól emlékszem

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy van egy olyan bugom hogy nem látom a fegyvereket, a brokeres npc-ket se a teleportereket.
Mi lehet a baj?
Eddig se akartam elkezdeni, de most megerõsíettetek ezen elhatározásomba :-) Gondolom, hogy inkább az account adok-veszek mûködik itt is.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Sáska
40 fontert meg tudod venni az alapjatekot, es a 3 kiegeszitot. ez kb 12ezer. lehet, hogy olcsobban is beszerezheto, ezt az amazonrol neztem. Ebben benne van az elso honap is.

Fehercsoki
Alap+BC+WotLK+Cata(+GC)=3k+3k+6k+9k(+8k)=21k(29k)

Ezek a bolti árak,de máshonnan olcsóbban is be lehet szerezni.

Morf sokat 😊 20zer minimum. Kell az alap, meg vagy 2 kiegészítõje biztos van, ha ez az égetett sari nem a 3., szal sok píííz. AION-t megveszed alapot azt felpeccseled. Más üzletpolitika, más kivitelezés.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Sáska nincs amúgy veled bajom csak túl komolyan veszed ezt az SG-t...

Ami mondjuk most érdekes, felrakták PTS-re 2.5öt, de majd csak 1 hét múlva lehet tolni? Akkor mennyi lesz LIVE-ra? 1 hónap még?

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Összezavartatok. Ha valaki el akarja kezdeni a wow-ot (távol álljon tõlem), akkor pontosan mennyi zsét kell kifizetnie?

Nuclearity
ez nem mindenkinek tiszta, hogy alap game kell, a patch az patch a kiegészitõ meg kiegészitõ, fincsi barátunk a 2t keverte. hivhat engem emosnak meg atyauristennek is, attol, hogy a skillbarodon van 25-30 skill attol még ugyis csak olyan 6-7 et használ max (rangerrel van a lelkem <3)
de kérdezted melyik mmoban van, ott a rift, ott a wow ha már felhoztad, utobbiban annyi skilled van amit ha kiraksz az interfacera nem is látod a karakteredet vele :o
megyek vissza emozni mert lehuzott a wow tégedet...

Sáska
megneztem amazonon, es meg lehet venni dobozosan, de valoban a dobozos verzionak egy frissitese. viszont meglepodtem, hogy az alap aion 30 nappal megvasarolhato kevesebb, mint 10 fontert.

Frosty01
nem lehet cska azt megvenni, mert az csak egy patch 😄

annyi történt h frissítették a dobozos verziót, semmi több 😊

Sáska
Nem ertem miert gondoltad, hogy ha megveszed egy jateknak a kiegeszitojet, akkor az alap jatek nelkul tudsz vele jatszani?! Nincs ebben lehuzas, ez mindenhol igy van, nem csak mmo-knal. Aionban is volt az a nagyobb patch, amit meg lehetett venni dobozos valtozatban. nem hinnem, hogy aki csak azt vette meg, az tudott az alapjatek nelkul jatszani?!

Na ez az irás azt ment mindenkinek ugy összességében nem csak whitenak😄
Ha én megakarok venni egy skint ami tetszik, és hajlando vagyok fizetni érte, az miért átbaszás? Tavaly gondoltam egyet, kint voltam hollandba, nézelödtem media marktba, megláttam a WoW dobozát. Na mondom, olyan régen probálkoztam vele, h mondom meglesem hátha sikerült azota vmi értelmes játékot összehoznia blizzardnak. Megvettem a játékot, hazavittem, feltelepitem, és ekkor ért a hatalmas meglepi!!: Ha akarok játszani vele, szépen vegyem meg az elözö 3 kieget is...Na ez a lehuzás nem amit Nc csinál, itt te eldöntheted h akarod-e azt a kibaszott skint, de h játszani se tudj csak akkor ha ráköltesz 30kt az azért erös! Persze tudom, h itt nálunk szarnak az emberre, én ezért nem is huzom fel magamat már ezeken a dolgokon rég ota, egyszerüen belogolok és játszom és élvezem, mert ha minden kis apro faszságon fentakadnék mint ahogy azt a sok emos teszi, már lehet régen nem játszanék vele. De igy belogolok, elmegyek pvpzni és 1.5 év uttán is aztmondom kibaszottul élvezem😄 Ma is olyan csatát vivtam egy templarral h ma már ezért érdemes volt belogolnom ha más nem is történik😊 Én ezekért a pillanatokért jáátszom és egyetértek morfal, Cence csak beszélsz, de nem tudsz felhozni egyetlen példát sem a "skilles" mmok hatalmas táborábol! Még L2 sem. Régebben zaracsiékkal sokat kutakodtunk mmok után, és baszott sokat kiprobáltunk, folyamat mentek a letöltések és regek a különbözö mmokhoz, de skilles játékkal nemnagyon lehetett találkozni. Most sem jut eszembe egy sem..
Nuclearity
azokon a helyeken csak bizonyos karakterekkel élvezheted a pvp-t. Amugy Aion pvp je megunható, elég könnyen. persze ehhez kell az enemy is. Sok skill van, ja mint kb a mai mmo-k többségében szal az a 90% azért kicsit sok amire hivatkozol.

Sáska
lehet probalkozni de nincs ertelme - buta emberekkel nem kezdek vitat.

Frosty01
oké akkor vegyed csak meg, és ne érezd úgy cseppet sem hogy lehúznak és átbasszák a fejedet <#nevetes1>

Igaz, elnézést. De akkor sem ápr 25-ig. 😊 És nem mondtam, hogy rosszul néznek ki, ha kicsit elõbb hozzák be még meg is vettem volna szerintem, én is L2-ztem sokat.

Sáska te egy beszari vagy, mindig is az voltál 😊 Sg bohóca 😊

Csenky ha megnézed storeban május 16-ig lehet kapni azt kifújt.
Amúgy pedig egyáltalán nem néznek ki rosszul ezek a skinek.
Ingame viccesen olcsó és nagyon sokan l2-bõl jöttek aionozni, nekik ez jól esett másik fele meg rég elment

Így fos, úgy, fos, de ugyanakkor vannak olyan pillanatok, amikor az ember élvezi a pvp-t (eastern/western shard környékén pl.), a duelt, azt a valagnyi skillt, amit használhatsz, és ez több, mint amit a mai mmo-k 90%-ról el lehet mondani.

Nuclearity
a baj csak az, hogy a felsorolásodat lehetne még hosszúúú sorokig folytatni. Amugy igazad van nem kötelezõ azt játszani, nem véletlen nem játszom... 😄

Ezzel az a gond, hogy még mindig nem kötelezõ ám ezt játszani. 😊 Én is tudom, hogy el van baltázva a szerverbalance, gagyi a szolgáltatás, nullák az eventek, sok az ígérgetés, és ezzel tönkretettek egy zseniális játékot.
Ezek elkerülhetetlen dolgok, ha az ember belép. Logolsz, és ezzel találkozol.
De az, hogy egyesek vehetnek x pénzért egy skint... Az semennyire sem rontja a Te játékélményedet, nem vesz ki a zsebedbõl semmivel többet, mint a havidíj, ha pedig annyira májer vagy, vedd meg ingame goldért egy delikvenstõl, aki fizetett érte.

xerb
És a legnagyobb vicc ,hogy az ncstoreból vett cuccoka ingame el tdod adni (pl skinek).
Szóval gyakorlatilag az egész arrol (is) szól ,hogy vehetsz legálisan goldod rm-ért ncsofttól. 😊. ..aranyos..

I am so awesome [Keeper The Tank]

Frosty01
ott a pont.

Nuclearity
ezzel az a gond, hogy kb kevés olyan p2p mmo van ahol mellette még ugy nevezett itemmall is van.. és ez a görénység. nameghogy NCwest csak szedi a pénzt de a szerver fosabb mitn pl egy privát szerver (lagg téren gondolom persze) nameg az ellenszolgáltatásról ne is beszéljek...

Sáska
nekem is, de attol meg a szabalyokat be lehet tartani.
Valaszolhatott volna ugy is, ahogy Csenky tette meg.

Amugy meg ismet beirom, amit mar par honapja is jeleztem: ha valakit erdekel, akkor jelentkezzen hazigazdanak, mert mar jo ideje nem jatszom a jatekkal, csak neha benezek a topicba, hogy mizu.

Én úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem kötelezõ fizetni érte, szóval a görénység nem az MMO-fejlesztõk velejárója... 😊 Lehet játszani BloodLineChampions-t, free, SEMMI ingame elõnye nincs azoknak, akik itemshoppolnak (csak skineket meg title-ket meg avatarokat lehet venni, amik idõvel kiszedhetõk freen is), és nincs fejlõdés meg ilyenek, full egyenlõ esélyek. Hajrá! (tényleg jó game😊)
Ha meg mégis ptp MMO-ra adja a fejét az ember, hihetetlen álszentség a fizetõs szolgáltatásokat szidni... 😄

Egyetértek, monnyon le, és tápolják már egy kicsit szerencsétlen asszákat 😉

Frosty01
akárhogy is igaz nem igaz amit mondtok az áráról, én speciel görénységnek tartom hogy ennyi pénzt elkérnek egy ilyen skinért. ráadásul egy már régi játékból származik. rohadjonak ketté hogy itt is durván van vagy 5-10 skin, ami folyamat váltakozik a különbözõ sokmásik armor részen, mert fantáziátlanok ujjat alkotni... és mindemellett ott a kõkemény havidíj amire oda kell figyelni mert ha nem ellenõrzöd bizony a kövi havit is levonja akármennyire nem tervezel fizetni érte, akkor a fizetõs transzfer, a fizetõs petek.

nagyon nem értek egyet ezzel az üzletpolitikával havidíj + mikrotranzakció, ilyen gyér szolgáltatásért cserébe...

Lehet buta vagyok, de ezt a mondatot nem tudom értelmezni.
A telefonos kép meg mit is akar mondani/bizonyítani? Én is fizettem már kártyával, tudom hogy néz ki egy ilyen sms. 😊

RoboKutya78

RoboKutya78
lehet hogy amikor én néztem akkor ez volt a felállás 3448 ft fizettem a Aion® (Europe) Dynasty Armor Bundle szettért ha kell lefotózom a telefonomon a visszaigazoló smst

Legjobb szándékkal is figyelemfelhívás volt, az informálás inkább vagy a pontos leírás, vagy egy link lenne. Mert én pl lelkesen ráugrottam az nc oldalára, hogy húdejóL2skinYEA, és ott néztem, hogy közel sem ugyanazt írják, mint Te itt.