24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Trollface
    PVP klán. Itt is hirdette a Herion ,ismerem bétából (haver listámon voltI) ők más stílus Toxic meg vegyes. MViszont nem csak ez a két klán volt /lesz ,sajnos már bétán kezdtek szétforgácsolódni a magyarok.
  • Trollface
    Akkor majd mondjad a neved mi leszel bár sztem lesz recruitunk tartva lfgn már első naptól. Toxic ofc majd megkérdezem a vezéreket ,mondjuk most kicsit elvagyok vágva tőlük ,de majd lesz ez másképp (ott a klán fórum ,de én jobban szeretek ingame rendezkedni) . Mondjuk a név nem tetszik ,de hát ez van,nekem asmo tetszik jobban ,de a klán parancsol meg régi spanom is ott lesz meg az unokaöccsei szal ely. Meglátom v temp v ranger v vmi. Nem tudom mi legyek.
  • Belton
    Halhatatlanok Mint lineage 2 offmod clan ? vagy ez valami más ?
  • Belton
    Elyos :) Az első 2 accom volt asmo , az ucsó 3 Only Elyos .
    Nekem az bejövősebb.
  • Trollface
    Melyik oldal? Ely oldalon lesz a Toxic meg Halhatatlanok ( Sorm) vagy mi. Asmo oldalt nem tudom.
  • Belton
    Ha lesz a gameforge ujj serverén valami aktívabb magyar légió akkor igényt tartanék egy invre majd.
  • Belton
    "3.0 is coming to Europe"
    Imádom az ilyen kijelentéseket
  • Trollface
    http://www.aionfreetoplay.com/website/news/releasedate

3.0= tavasz ,de tavasz lehet május is szal nem tudni,gondolom el kellett hinteni ,mert az EU playerbase idegrohamba van már 1-2 napja USA Truly-ftp miatt.Na meglátjuk mi lesz. Remélem piaci verseny lesz a két cég közt.
  • SzirmosSzisza
    Igen, Koreára gondoltam ...
    (mivel te is arról beszéltél :D)
  • Frosty01
    sztem a koreaira gondolt :)
  • Vicodine
    Nem mondtál faszságot, mert ingyenes is lesz, meg 3.0 is lesz :)
  • N4gato
    Hohoo mi van itt....hát elolvastam miket irtatok..én nem tudom milyen ping lesz azon az usa szervereken de azt tudom, ha az eus szerokon a jelenlegi starter acc-nak a fele jogával élhetnék csak, akkor is azon jatszanek, mint hogy idegbeteg legyek a lagg miatt...könyebb elviselni, hogy igyen jatszom bizonyos megkötések mellet..de hogy ingyen jatszom és egy skillt nem tudok időben elnyomni..stb és idegroncs leszek!..az azé elég gáz..
    Nekem korrektnek tűnik a veterán...(ingyen van)..ma pedig má nem sok dolog az, ami ingyen van! :D
  • Belton
  • Nuclearity
    3.0 volt tervben régota, szerintem most gondolkodnak valami videon mint a vision trailer hogy a köv évben mit valositsanak meg. :P
  • SzirmosSzisza
    Sőt, bejelentik, hogy ingyenes lesz 3.0-val és a fél SG átmegy oda ...
  • Vicodine
    Na ja,de tudod ncéknél h megy, semmi hir, egyszer csak a semmiböl elöjön egy info, h "holnap koreában PTSre megy ez+az a patch.." azt csak lesünk h mivan.Nem csodálkoznék rajta, ha 2 héten belül jönne egy hir vmi hasonlorol egy ujabb patch kapcsán
  • Frosty01
    xDD valami 3.5nek? :D

am nem nagyon van hír nagyobb patchről legalábbis én nem hallottam róla
  • Vicodine
    szeptemberig koreában már kb 4.0 is kijön majd:D Tényleg koreában lassan kellene lennie vmi 3.5nek vagy vmi hasonlonak már, hiszen már jopár honapos a 3.0, ott már elavult
  • Vicodine
    ez a szeptemberes dolog akkora faszság:DD vkitöl olvastam már, asszem variancén lehetett vki, de semmi valoság alapja nincsen, ill. az már tényleg annyira durva lenne, h szerintem nincs az az ember aki azt elnézné gamefosnak.
  • Nuclearity
    jaja jó a képzelőerőm. kell is a mai világban, de igazad van. Minden ismétlem MINDEN FREE to PLAY játékban van valami csomag amit hivhatsz goldnak, vagy prémiumnak vagy hippi poninak, vagy aminek akarod, illetve a + itemek item shopban. tehát egyetértek veled ezen, viszont azt is látnod kell, hogy mig ők valóban 3.0 val fognak játszani, amit a gameforge miatt tartottak(nak) vissza, addig te játszol még kb 2 hónapig legalább a 2.7 el mert a gameforge lesz olyan zsido és nem adja ki, vagy kiadja pénzért (ilyenre is van példa, hogy f2p gamebe az uj tartalmat ugymond "megkell venned", vagy cask akkor érhető el ha van premium accod...stb) szóval te játszol kb ugyanazzal meg egy kis bonusszal ahogyan irtad xp + ap..stb olcsobban kicsit, mig mondjuk egy amcsi ugyanugy megkapja ezeket + uj contentel. De ne legyen igazam (3.0 ra van spekulácio, hogy szeptember környékére jön ki...) eldöl majd.
  • Vicodine
    A kutya sem mondta h ez lesz a végleges felállás, egy az, h ezt már régen kibeszéltük h tuti raknak be más cuccokat is, csak annyit mondtam, h jelenleg mi vam, h amcsi szerokon is tuti megoldják azt, h aki fizet annak jobb legyen, nem kell oda gold pack, egyszerüen erröl ment a duma,h itt sokan azt hiszik, h amcsiban kánaán vár mindenkire, szidják az itteni szitut, pedig amcsiban is ugyanaz lesz, csak ott nem gold pack...Visszaolvasva is ezt tudom kivenni a mondandombol kence, amit irtál azt is kilehet venni, de ahoz már kell egy kis plussz képzelöerö is
  • SzirmosSzisza
    100 %, hogy nem CSAK kozmetikai cuccokat fognak árulni. Elég megnézni a mostani boltot, hogy mi van benne vagy csak arra gondolni, hogy lesz Gold Pack. (mondjuk gondolom/remélem, hogy ilyen +x% damage nem lesz)
  • Nuclearity
    mindenesetre számomra nagy ujság, hogy NA ban is f2p lesz, eddig ugy volt, hogy ott megmarad. Kiváncsian várom melyik cég fog jobb szolgáltatást adni a játékosoknak.
  • Nuclearity
    a mostani helyzet állításod szerint, hogy euban csak kozmetikai dolgokat fognak árulni ami minden 10.000. embert érdekel majd ellenben az usa verzioval ahol majd hasznos dolgokat fognak árulni (a commented alapján). Nem támadás, csak amit írtál abbol ez vehető ki.
  • tescodr
    ezért mondtam hogy majd meglátom nem kerül semmibe bele nézni :)
  • Vicodine
    Hát itt ugy müködik, h 200as pingel kb fele annyi skillt tudok ugyanannyi idö alatt elnyomni, mint az akinek normál a pingje,ennyi a különbség.....Anno amikor latencit még nem használta, és sorcival toltam, aetherbe emelés után 1 skillel kevesebbet tudtam belelöni a mobba, mint latenci után, amivel 150es átlag pingröl 35re ment le...200nál már nagyon durva a különbség, én is voltam amcsi tört szeron, 200as pingel tényleg csak a balfaszokat lehetett elkenni, iszonyat gáz volt
  • Frosty01
    akkor lehet ha meglátnád 50 ms-el, a hirtelen sebességtől elszédülnél szal csak óvatosan adagold majd
  • tescodr
    simán ez szerver latency az én netem okés :D nemtudom 220 a wownál fel sem tűnik... ez az alap
  • HidaRaidon
    Most csináltam meg a régebbi account-omnál ezt a gameforge szerverre való átállást. kb mennyi idő lehet míg áttesznek a másik szerverre?
  • Tomy Lee
    80-100nál hajamat tépem lol:D
  • Tomy Lee
    Úristen,hogy lehet 220-as latency mellett játszani főleg pvp-t??Hát én valahogy nem lennék rá képes az biztos..
  • Frosty01
    2 hete néztem véletlenül nc l2-jét, olyan 350-500 közötti volt a jó latency. elég játszhatatlanná tette (a quest npc-k válaszára néha több 10mp-t is vártam)
  • tescodr
    Én wowommal is usa szerveren játszom átlag 220-ping el simán lehet pvp-zni de még aion virágboltos verzióval is törtszerver usa ott sem volt gond.. nem hiszem hogy pont az eredetivel lenne gond...
  • Tomy Lee
    USA szerveren volt a béta?
  • SzirmosSzisza
    Mindenki bevette a jóstablettát ? :o
    Mostani bétában semmi lag nem volt, anno emlékszem béta alatt is tele voltak szerverek akkor se volt lag. (kínai béta után felüdülés volt :D)
  • Tomy Lee
    Azt a 100+ szorozd be nyugodtan 3-al,lévén újonnan startoló f2p game és még keveset írtam..
  • Vicodine
    Mert én hol irtam azt, h euban CSAK ILYEN SZAROK LESZNEK? A mostani helyzetet változtam, de persze megint megtaláltad a leg optimálisabb támadási felületet arra h egy faszságot beszolj:)
  • Vicodine
    Nah ennyi!:) Kinek mi...Mindenkinek szive joga oda menni ahova szeretne, de elég nagy butaság lenne azt hinni, h csak azért mert ott más a rendszer, ugyanannyi joga lesz egy "free" playernek mint egy fizetösnek!Meg ugye ott van a ping, ami alapbol akkora hátrány pvpben, h egy jobb player ellen esély sincsen csak a ping miatt alapbol. 100+ pinget már iszonyatosan lehet érezni, olyan 35-70 körül van még az a tartomány amivel még rendesen lehet pvpzni, utánna már rommá vernek.
  • Nuclearity
    honnan veszed, hogy euban csak ilyen kosztüm féle itemek lesznek? fincsikém kelj fel mert bilibe log a kezed!
  • tescodr
    Nincs ebből cry csak pofátlanság hogy az eu nem ér annyit mint amerika...
    Ettől függetlenül mindenki oda megy játszani ahova akar én belenézek az eu-s ba de az amcsira fogok menni ha megjelenik ott!