24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Beaver70
    Én még nem kaptam semmilyen e-mailt, hogy átvitték az accountomat a Gameforge-hoz. Vagy nem is küldenek ilyen tájékoztatást?
  • Muzli1
    ha veszek valamit a cash shopban egyből veterán jogra lépek ügye? méztem egy két ezer forintért elhet venni egy petet szeritnem annyit bele lehet fektetni :)
  • Beltazar
    Máskor fogalmazz egyértelműbben, mert így az volt kivehető, hogy nem tudod miért kapcsolták le szervereket ilyen hamar.

Amúgy meg szívesen máskor is . :P
  • Swgamer100
    Shaneis nagyon ügyes vagy, ezt nagyon be kellett dobni :D
  • Beltazar
    De még mindig jobb mint a bugokkal és a laggal szívni infin...
  • Shaenis
    Beltazar: csak annyit tudok mondani hogy LOL

kicsit lassú a felfogásod, de azért köszi az infót, magamtól soha nem jöttem volna rá
  • mity89
    ÓÓ, értem, akkor nem velem van a hiba? Végülis sok olyan mob van ami 1-2 vel kisebb nálam és simán megölöm őket, de sok olyan is van amit nem tudok... Új még ez a játék..

Sok a korlátozás az eredeti játék free módjában..
  • Berin01
    most mikor lekapcsolták a szervert
  • Cray Tyler
    Eberinu? Csak nem? Azóta is?
  • Shaenis
    ezt hol írták?
  • Berin01
    ha jól értelmeztem azt írták 5 óra maintenance szóval még ma 10 felé lehet tenni egy próbát:)))
  • Beltazar
    Holnaptól ingyenessé válik az aion, hagyd az infit. :P
    Amúgy azok groupos questek amiket akarsz csinálni, egyedül nem fog menni, kell hozzá még ember vagy egy magasabb szintü játékos aki segít.

Shaenis:
    Szóltak előre hogy 27én 3kor lekapcsolják az nc-s eus szerókat.
  • Shaenis
    apa kezdődik... EU login szerver már nem elérhető

viszlát holnap a gameforge-on, ha nem b*sznak el semmit
  • mity89
    Sziasztok!

Infinite Aion serveren játszok és nem értek egy pár dolgot:
    1. Hogy lehet az, hogy a játék elejétől kezdve a velem egy szintűeket alig tudom ölni, mindig jópár szinttel alattam kell próbálkoznom, de 2nél több már az 5 szinttel kisebbek is megölnek... Most lv32 -es vagyok és a Held Sacred nevű küldetést se tudom megcsinálni, pedig az még 19-es. 18-as Veteran Tursin Loudmouth Boss ha rámjön, akkor 90% hogy végem.
    Gladiátor vagyok egyébként, próbálok minél nagyobb defet összeszedni. Lehet pont ez a baj, hogy csak a phisycal def-re figyelek, és a magic resist-re nem?

2. Játszanak magyarok az Infinite-en? Jó lenne valami légióba bekerülni, mert így unalmas is, meg hátha tudnának segíteni.

Egyébként Cabal online-nal játszottam régebben, az elég jól ment, de ezt nem értem, miért halok ilyen könnyen ha gladiator vagyok...
    Köszi!
  • Berin01
    Kedves leendő Aion játékosok és régi, öreg daeváim!

Írhatnám, hogy gyertek a légiónkba, mert itt a cél egy baráti közösség létrehozása, pvpve-zünk együtt…, de az olyan klasszikus és egyszerű lenne. A cél persze valami ilyesmi. Minden légiós próbálkozás ezért indul, és hogy emellett olyan nagy klánt sikerüljön összehozni amivel egy fort elfoglalásakor büszkén gondolunk rá, hogy a várfalon a mi légiónk címere feszít.Csakhogy ez egy jövőkép egyenlőre, hisz ehhez ti is kelletek! Amennyiben időt akartok fordítani a karakteretekre, a veletek játszó társaságra, összegyűjteni mindent amire egy jó karinak szüksége van egy jó kis csapatmunkához, akkor nálunk megtehetitek. Hogy mi lesz később? A jó légió annak a függvénye hogy az első 20—40fő mennyire képes együtt lenni, beszélgetni,jól érezni magát, humorral elviselni a másikat, van e kedve, kitartása új játékosok segítésére, na de ne is húzzuk az időt,klikk és csatlakozz!:)

Próbáljuk ki az Előretolt Helyőrségben (Perento Asmo oldal)együtt. Jelentkezni lehet a következő személyeknél: Vernios (Dorrak), Chamomile (Hellebora),Khynreen, Havvanna, Ayanel

Ó és majd elfelejtettem: lányok, akik játszanátok ezzel a játékkal, vagy csak a barátotok, férjetek, vagy nevezzétek aminek akarjátok beszélne rá higgyétek el vagyunk már jó páran, és szükség van rátok is!
    Üdvözlettel: khm..Én, majd megismerjük egymást ha betoppansz"
  • the1gabor
    Egy éccaka kellet neki hogy lejöjjön. Nagyon lassú, szakadozva jön. Gondolom sokan szedik.
  • Trollface
    Ja USA rallying on the troops event már megy? Kis időgyilkolásra jó lenne amíg a GF nincs belőve ,csak nem tudom 40-ig lévő free trial be van-e lőve má NA-ba.
  • Trollface
    Hol? Ja hát nincs magyar de ha Uk Nexus és tudsz angolul meg szeretsz hülyülni HELLO lesz a te helyed ők a telén voltak nemzetközi bridád de átmennek újra Bonsai,Pain-el az élen.
    nektek töltödik a játék, nekem reggel óta alig jött valamit
  • HidaRaidon
    Amúgy asmo légió nem akar csinálni senki?xD csakmert tudtommal már egy sem maradt:D
  • krisz073
    Én is visszajövök Tera megjelenésig!
  • Zephion
    Olvasgatam kicsit a honlapon és hát a "tervek kezdetben" nekem bejjönek nagyon :) elég változatosnak hangzik bár hozzá teszem van amit nem értek belöle micsoda xD mint mondtam kezdö játékos vagyok alap tudással :)De elsö blikkre nagyon igéretes guild-nak tünik csak tartsátok a korhatár megkötést és akkor nem lesz gáz :D
  • Frosty01
    akkor neked bizony nagyon fognak örülni padmarsha/sematariux ölésnél

//ligával ölik, és eléggé brutális boss//
  • Swgamer100
    The Storm Legion

http://storm.getforum.net/portal
  • tescodr
    És ez pontosan melyik guild lenne?
    Honlap van esetleg?Realm?
  • tescodr
    Valaki tud már innen guildot ajánlani ami kellemes taglétszámmal indul?PvP/Pve Főleg pvp érdekelne :)
  • Swgamer100
    XD Szívesen látunk a guildben egyébként! Fogunk World Bossozni együtt küldizni. stb.... tehát semmi rosszra nem kell számítanod :D
  • drop
    The transfer status has now been updated. After the service transition to Gameforge completes:

You will be able to play Aion® on the European Gameforge service
    Please note:
    Your Aion® account will no longer be managed by NCsoft
    NCsoft will no longer bill you for the Aion® service
    nekem ezt irja de nem változik semmi mi a baj ugyan ugy optin státusz van
  • Zephion
    Én nem mondtam nem szeretem a pvp-t csak nem az a mindenem :D Nem ez az elsö MMO amit játszanék és a legtöbben nagy hangsulyt kap a pvp. De hát ez igy Normális mert igy tudjuk öszemérni az erönket :) Alap emberi tulajdonság a megméretetés vágya :)Viszont én szeretem amikor csapatként öszehangolva ölünk le Boss-t,Viszünk végig küldiket stb.... és hát ez nem a pvp re jellemzö hanem inkább a pve. De minden esetre beregiztem a Storm céh honlapján remélem azért el tudtok viselni majd 1 kevésbé pvp karit is :D mert tudtomal a chanter nem éppen pvp kari de én ahoz a karihoz ragaszkodom :P
  • tescodr
    Sziasztok Remélem az innen induló guildek valamelyikébe be fogok férni és remélem lesz olyan guild aki segít az aion-során felmerülő problémáimba :)
  • Swgamer100
    hmmm.... nem lebeszélni szeretnék senkit a játékról, nekem csak jó hogy minél több magyar van fent! Csak annyit szerettem volna ezzel tudatni, hogy ebben a játékban ha valamire is vinni szeretné, ahhoz PVP-ni kell(mert az ugyebár te is tudod PVE-armor nem sok mindenre jó!)
    Persze ezek mellett lehet úgyis játszani ahogy te mondod, de ez a játékot nem erre találták ki legfőképpen!
    Csak körülírtam mire találták ki az Aion-t :D

Hidd el semmi rosszindulat nem!
  • Frosty01
    hát figyelj, ha telemókuson volt párszáz olyan elyos aki nap mint nap lejárta az összes instát, és soha a büdös életben nem találkoztam vele a réten, mert b@szott pvpzni, és mégis eljátszogatott.. akkor azért nem kell lebeszélni szegény srácot a játékról, mert lehet hogy neki is menne

• Swgamer100
    XD hát nem igazán 2 hetet! (3 évet) Nem azt mondom nem kell a PVE ne érts félre de ha valaki nem szereti a PVP t annak nem éri meg elkezdeni játszani !
  • Frosty01
    no offense, de mennyit aionoztál? 2 hetet?

mindenhez pve-zni kell, és farmolni farmolni farmolni, kicsit grindelni, aztán kraftolni és brokerezni. utánna jöhet a pvp. amihez ugye scrollsetek + food + a hatszázötvenkétezer fajta potionnak ott kell sorakoznia a táskában, ami nélkül NEM fogsz különösebb sikereket elérni.
  • Swgamer100
    Zephion egy röpke meglátás, de ne vedd zokon kérlek! Az Aion alapvetően PVP-re alapszik (persze igen, vannak benne insták is amikből szerezhetsz ruhákat,fegyókat amivel körül belül semmire nem mész :D)! Én szerintem ha PVE beállítottságú vagy és instákra vágysz legfőképpen,akkor ajánlani tudom neked a WOW-ot!
  • Frosty01
    Reminder: AION® EU becomes free-to-play 28 February under Gameforge license

On 28 February, 2012, AION® becomes free-to-play in Europe. After that date, NCsoft® has licensed Aion's European operation and support to Gameforge, a German company. All content will be available for free through Gameforge.
    Gameforge requests that you give it permission to move your account onto the Gameforge servers so that you can continue the adventure with your characters there. To do so, log on to your NCsoft Master Account and follow the instructions: https://secure.ncsoft.com/account.

For further information about the free to play switch go to www.aionfreetoplay.com.

Your Gameforge AION Team
  • Swgamer100
    Jajj elnézést kérek elírtam nem 16. a után hanem 28. a után :D
  • Zephion
    Sziasztok! Engem az érdekelne hogy van e alakuloban olyan céh ami föleg PvE beálitotságú bár kezdö vagyok a játékban nagyon minimális tapasztalatal. De szivesen csatlakoznék. PvP engem anyira nem izgat bár néha azért jó móka :D Chanter karival fogom tolni.
  • Swgamer100
    Sziasztok!

A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
    korhatár 16+
    Az újonnan induló UK-s szerveren elyos oldalon leszünk.
    Röviden a légióról:
    A fő profilunk a pvp lesz, így elsősorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz. :P

A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/
    16-a után amikor élesednek a F2P szerverek akkor kaptok majd invet.
  • Beltazar
    Ha a gameforgnál dolgozol akkor simán beaddolhatod :P

Viccet félretéve, már nem hiszem hogy tudsz új accountot csinálni, holnap lekapcsolják már a régi szerókat.