24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
e57 #17924 Nekem is ez van kiírva. Nem tudom hogy kell átvinni az accot gameforge-ra. -
MaRee #17923 Pvp-re damage dealer szerepre milyen kasztot ajánlotok? Rangerem volt anno, de nem igazán jött be. -
foxxi #17922 #17906 valaki?! -
Cray Tyler #17921 A régi nCSoft siteon már nem tudtam managelni az Aion accom (egyszerűen nem volt ott). Én ezt jó jelnek veszem. -
#17920 de tolnám már... java részt az itteni emböckék melyik realmon lesznek? -
#17919 Starterek örülhetnek.
tl;dr: lesz nekik whisper, 50 helyett 150es limit, többet lehet eladni, gold pack nem kap extra xp medálokat. -
#17918 Some info about the transition happening right now:
We know that you are excited and can't wait to play your beloved characters again. I can't wait either. However, contrary to what has been said, the transition/migration will not take just 5 hours. Expect the servers not being ready for the next 12 hours minimum from now on.
So I would recommend to take some rest for now (and mentally support the team doing the transition all nighter right now, you guys will rock this!).
Még legalább 2 óra, de az se biztos. -
#17917 So that we can give you your AION Coins, please give us permission to transfer your current account to the Gameforge servers by the 27th of February at 3 pm (GMT +1). To do so, log into your NCsoft master account and follow the instructions. We'll take care of the rest!
Csak tipp hogy remélhetőleg innen már elindul :) Ha már a coinokat is kiosztják :)
-
#17916 Bónusz pont könyörgöm, ha nem tudsz angolul ne vonj le következtetést :D -
HidaRaidon #17915 ne ez most megint honnan? -
#17914 elvileg 2 órakor lesz megnyitva a szerver? :)
-
#17913 Mivel ezek a Bónusz alatt vannak én úgy értem, hogy nem kapsz + AP bónuszt, mint a gold tagok (+20%)! Szóval kapsz, de csak az alapot kapod... -
#17912 SZÖVEGÉRTÉS:1
Értelmezd már ami oda van írva. "Bonuses". Ez arra vonatkozik hogy nincs bónusz, mint a fizetősnek. -
Herkulles #17911 Apropó ingyenesség, van itt egy ilyen: http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/
Veteran rewards: no
Abyss points (kills and mobs): no
PvP arena: no
Tehát nem lehet fejlődni pvp-ből, nincs rank, játszani azt lehet, medálok és q-k talán vannak, de nincs pvp pont f2p-nek… -
#17910 Valami előregisztráció lehetne. Esetleg a bétások a veterán cuccaikat megkaphatnák már :D -
Champy #17909 Lesz RP szerver mit tudunk ? -
#17908 vháá induljon már! :) -
Vagrant #17907 Az uj UK pvp serveren inditunk karaktert Asmodia oldalon.
Szeretnenk 1 guildet csinalni majd, tagok szamatol fugg, hogy internacional lesz, vagy sem.
Az elejen mindenkit szivesen latunk, de kesobb az inaktiv, nem oda illo jatekosokat kiszeretnenk szurni.
Ha valakit erdekel irjon PM-et itt nekem.
Lehetoleg a leendo karakter nevekkel mellekelve.
Par megkotes:
16+ ev, vagy egy idosebb jatekos ajanlasa, aki felelosseget vallal.
Nemi tapasztalat.
Minimum veteran status elerese marcius vegeig.
Egy kis egyutmukodes a tobbiekkel.
A tobbit majd indulas utan meglatjuk a tagok szamatol, viselkedesetol fuggoen.
Amit kinalni tudonk: egy egyszerubb honlap, TS3, ha minden jol megy barati legkor.
Ennyi hirtelen(esetleges helyesirasi hibakat es ekezetek hianyat kernem nem figyelembe venni:) ) -
foxxi #17906 MA tudtam csak belépni a nc-s accomra, és nem tudom átvinni. Opted Out üzi fogad. Beszoptam, vagy csak hülye vagyok? -
Shaenis #17905 mennyi hülyeséget tudtok összehordani
szó nincs 3.0 patch felrakásról, örülhetünk ha be tudják indítani a 2.7-es szervert a transferelt accountjainkkal.
az aionstatus.com oldalt ne nézzétek, mert tegnaptól semmi köze nincs a gameforge aionhoz.
authentikus friss információk itt találhatók: http://www.facebook.com/CMBlackVelvet.Aion
-
#17904 az egy script ami most kivan mert nem találja a servert online :) -
the1gabor #17903 Elvileg az csak a 3.0 patch felrakás. Meg fizikailag a költözés. Hogy f2psek mikor tudnak jáccani... Passz. Amikor több százezren elöntik a szerókat... Lesz ott lagg meg sirásrivás. Föleg a kezdőhelyeken. Csoró fejlesztőket sajnálom csak, mert hogy ezek nem fognak aludni egy hétig az tuti:) -
HidaRaidon #17902 Isten ments, hogy hülyeségeket mondjak, úgyhogy inkább megkérdezem. Van ez az oldal: http://aionstatus.com/ Itt megy egy visszaszámláló, amin még 1 óra van hátra. Az mire vonatkozik?:) -
Vicodine #17901 Erre nem lehet számitani, akkor jön össze a start amikor összejön, ha délután 2re akkor ugy, ha hajnali 4re akkor meg ugy...Kár is olyanrol elmélkedni vagy kérdezni bárkit h mikor startol, mert nemlehet megmondani, és ezt semilyen cég sem tudná garantálni,de ha engem kérdezel szerintem max szerdan már betudunk logolni:)Persze elöbb is lehet,ahogy sikerül,de idegeskedni fölös, majd elkészülnek vele amikor elkészülnek -
empie #17900 fáradok elnézést. szóval lehet tudni hogy mikortól lehet játszani? az oké,hogy 28,de időben kb? plusz régen toltam megcsináltam ezt az account migrációt de betaban felhúztam lvl10ig egy karit megkaptam a veteran statuszt meg amit kell. Innentől csak hátra kell dőlnöm megvárni amíg elindul élesbe a játék és profit?!
Vagy ez is rossz kérdés ?:) -
Vicodine #17899 Most ezt a kérdést gondold át mégegyszer pls..:) -
empie #17898 Körülbelül lehet tudni,hogy holnap hány óra körül indulnak a szerverek? vagy ne álmodozzak. -
Trollface #17897 Új oldal lesz tán. -
the1gabor #17896 Elvileg a F2P oldalon lehet majd igen, de ha nem ott biztos látni fogod. -
Zephion #17895 Butaságot kérdezek de azért tuti ami tuti :D Akinek semilyen féle acc nem volt eddig Aionhoz az holnaptól tud csinálni ha felmegy az FTP oldalra? Vagy hol lehet acc-t késziteni? -
Trollface #17894 -
Vicodine #17893 Na az ingyenélök már itt vannak:D -
#17892 Can I be promoted from a Starter to a Veteran?
Yes. We will explain the criteria for doing this as soon as the changeover is complete. Existing accounts automatically receive Veteran status.
majd elmagyarázzák. juhé. :D -
#17891 Régen úgy volt oldalon is, most változtathatták. -
#17890 veteránra. úgy emléxem cm is megerősítette (szar lenne karaktert, brókerben lévőségeket, satöbbit veszíteni, csak mert lejárt 1-2 napra az előfizetésed!!! nem?) nekem túl logikátlannak tűnik -
#17889 "A Gold Pack offers you the complete game experience and gives you many advantages such as shorter cooldown times for instances or more Abyss points for your victories in PvP. All game options are unlocked - for example, you will be able to use the complete chat as well as all trading functions and gather an unlimited daily amount of aether and essences. When purchasing the pack, you will be able to select how long you want its advantages to last. Once it expires you will revert to the status you had before the Gold Pack was activated." -
mity89 #17888 Frosty
pénzt biztos nem költök rá.. -
#17887 inkább vegyél gold packot, mint egy gyépés petet (ráadásul azzal tuti 100% h veterán leszel) -
#17886 laggol és bugos, hidd el :)
az hogy te mit találtál 'eddig' az nem releváns.
ha rááldozol 10 eurot, és máris veteran accountod lesz, amivel már lehet játszani. egyébként privát szerveres dolgokban itt nem sokan fognak segíteni -
mity89 #17885 Nem laggol, bugot eddig talán kettőt találtam, egy questnek hiányzott a leírása, vagyis az egész quest, a másik már nem tudom mi volt.
Az ingyenes acc egyébként sokban korlátoz, csak ezért nem tetszik.. LINK