Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuclearity
valaki, telemokus asmo oldalon még mindig fehér holló effektus a fine alchemy receptek?

Djuree
nem tudom, csak a lámaságra írtam😊
megvettem a 60 napos gtc-t, ma újrakezdem végre a gémet. elkezdem ellátni a szervert worthy noble titanium páncélokkal😄 már úgyis minden 2. gladi meg templar az én páncéljaimban szaladgál😄

Waaaaaagh!

Nyilván próbál az ember úgy idõzíteni, hogy jó legyen, de mindig közbejöhet valami. Pláne ilyen 10-15 év közötti kategóriában, majd azt mondja anyjának hogy jóvanmuter majd jövk ha végeztem a questtel? 😊 Persze minden nap ezt csinálni személyes tirpákság, de egyszer-egyszer becsúszik. Pugra nem lehet építeni.
Viszont ezt miért is nekem írod? 😊 Ez ilyen pve-betegség, nem sok köze van ahhoz a postomhoz.

Djuree
nekem egy 29-es gladi a legnagyobb karim, van egy team quest, amit már vagy 20x próbáltam, de mindig idiótákat fogok ki. behúzzák a mobokat (véletlen, de akkor is nagyon hülyén mozognak) és szétszaladnak és mindig behalunk, aztán valaki megunja és kilép. vagy ilyen mindig van: anyukám szólt hogy kész a kaja, mennem kell enni, sziasztok és kilép. na az ilyet kihúznám a monitoron keresztül és jól széjjelverném. miért nem kaja után jön? ..és miért szarja le ennyire a többieket?

Waaaaaagh!

Van ott karakterem, 35-ös, extendable mace is van hozzá!!!... 😊 Csak a 10 misimet elcseréltem spatalosos 10 misire, szoval potira nem telik neki. 😄

Nuclearity
csenky transferelj át tele asmo oldalra 😄

Frosty01
500k ap felett már csak farmolni érdemes, pvp felejtõs ha nincs mögötted jó banda (körülötted pontosabban) én ezért húztam két karit párhuzamosan ^^

practitioner of the forbidden arts of death

A futást ne is emlegesd, L2 után gyalázat, hogy templaromat is lefutja egy sorc... De a rangeremet is. 😄 Persze nem mindegyik... De amúgy neeeem, dehogy gyanús. 😊
Amúgy igazad lehet, 5star offi nem voltam még szerencsére, én mindig a gyík 30-as setre megyek. 😄 Viszont 34-es szinten a rank2 se volt piskóta anno, azért nem annyit kaptam a többi 30-40 közöttibõl, mint amennyit buktam. 😊 Viszont a fun megvolt, rohadtul nem érdekelt ha minusz 2k ap-vel zártam egy órát. 😊

Ez engem kurvára nem vigasztal az 1.2 milla AP-mmel 5 star officerként 5k-t veszítek egy halállal. Tudod hány killbõl jön ez nekem vissza? Ja és én clericcel nem tudom eljátszani hogy hideolok amíg találok egy zsíros targetet aztán leburstölöm.

Elfelejtettem mondani, hogy még azt nem értem, hogy a halálba fut nálam gyorsabban egy asmo sorc, amikor mindketten honorary black cloud titlével, greater scrollal, 22%-os cipõben futunk, és nincs rajta celerity mantra sem? Akkor hogy a faszba van ez?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01
kerüljétek ki õket és tartsátok ti is terrorban gelkmarost 😊)
megl ehet találni a funt, csak szét kell nézni a játékban.
nekem a kedvenc elfoglaltságom volt egy idõben hogy a fortoknál a teleportert kempeltem :'D amig el enm kezdtek õk is kempelni engem. na meg légioval udas temple bejárata.. nyam nyam jó móka volt

Félreértés ne essék, nem godmoddal játszom, borultam is legalább annyit mint öltem, csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha jókor és jó helyen kockáztat az ember, 10 halálra való AP-t bezsebel egy killbõl...

Az ilyenektõl mondjuk pont nem tartok, sõt, az igazi twinkek meg "aktuális_mrpwnitall" karakterekt voltak a kedvenceim, zsíros ap... Mikor ilyen whitewizard megjelent a 20ezer killjével, mindenki széjjelröppent én meg lelõttem 46-os rangerrel, hát besírtam rajta. 😄 Engem inkább az idegesít, amikor direkte lowabb területeken köcsögölnek az 50+os karakterek. Meg amikor 4-6 fõs csapatok bekempelnek bizonyos területeket, és baszik bárki jönni, mert ahhoz is lámák, hogy targetbe vegyenek egy ellent. Dredgi quick entry is izgalmas ilyen szempontból, ha véletlenül nem afk-zni jön valaki, akkor is tuti, hogy 6ból 2 atomláma.

A másik kedvencem meg a gear kifogás. Komolyan zseniális. Rendes csapatjátékkal ledolgoztuk az 50-es és 30-as pvp gear közötti különbséget... Vagy a 30-as pvp és 33-as expert közötti pvp bónuszokat is ledolgoztam már párszor, besírok mikor valaki a gearrel jön, és ezért el se kezd pvpzni...

Igen igen, ezt mondom én már régóta, tegyenek be 1v1 random arenat, CD nélkül 24 órában.

Amúgy meg kezd nekem is tököm tele lenni ezzel az elcseszett fostalicska játékkal, meg a spatalos elyos oldallal. Hihetetlen bazmeg, hogy 3 asmo képes terrorban tartani egész inggisont (delian jigsaw surfas), az elyk meg csak állnak mint a levágásra váró barmok.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mondjuk az utóbbi instát (teolab) még élveztem is, jófajta. Meg dredgion is jó móka lenne, ha nem lenne ez az elbaszott idõbeosztás, délba kiatököm játszik, éjfélkor meg már érdemes aludni ha fél6kor kel az ember... Napi egy dredgiért meg nem fogok befizetni. 😄

Ismerlek? 😊
Amúgy én is attól félek, hogy fájna kicsit eladni, de akkora szar az NCWest, és annyira kihalt volt márciusban a spata, hogy nincs gusztusom játszani, ezt már nem tudja kompenzálni a játék. 😞 Arról nem is beszélve, hogy mennyi ap-t basztam el a semmire.
Egyetlen esélyt abban látom, ha bevezetnek valami arena-pvp rendszert. Az vissza tudna rántani. A PvE tartalom már messze nem elég... Az egyetlen PvE ami érdekelne, az egy triroan GS lenne, de az meg rohadtul nem akart kiesni amikor még toltam a szekeret. 😊

Kreeder44
Csenky nemáár o_O tedd inkább fel a polcra jól fog az még majd jönni késõbb....

Nuclearity
mármint amiket én tudok, isten ments, hogy nekem ilyen nevü karaktereim legyenek...

Nuclearity
akkor én inkább nem mondom miféle nevekkel találkoztam már ( a tieid kispályások az enyéimhez képest 😄)

Nemigen, volt már dolgom kabbe, nefossálmán stb nevû emberkékkel is
Nuclearity
meglepõdnél mennyi magyart találsz ilyen és ehhez hasonló nevekkel 😊)

Fántáziadús nevet adtál neki 😊
Ird be, hogy "ok" és enter
A pts servere nem tudok belépni mert ezt dobja,valaki tudna segíteni
http://kepgep.hu/2011/05/16/main/Aion0001.html
Legyen elég annyi, hogy egy csapatba tartozunk 😊
Frosty01
köszi 😄 remélem nem ellenfélként tlaálkozunk. te hol játszol és kivel/mivel?

Várunk 😊
Frosty01
offf. ptsre nem pazarlok idõt az így is kevésbõl 😄

Az offra vagy a pts-re jössz vissza?
Frosty01
biztosan lehet, de hát ki toodja, azért van telefonos ügyfélszolgálat hogy felhivjuk õket 😄 próba cseresznye.
én is ma fizettem magam vissza, a jó öreg bankkaris módszerrel, szarozik a fene gc rendeléssel... viszont vmi gixer lett a kliensel idõközben mert nem akart beengedni , authorization errort irt ki meg login screennel fagyott, úgyhogy egy reinstallt eszközöltem... másnak is volt/van hasonló problémája? vagy csak én vagyok megint ilyen szerencsés.

Djuree
ha lehet persze....

Waaaaaagh!

Djuree
mind1, majd felhasználom csak 30 nap játékra a kódját, a mostani accomhoz...

Waaaaaagh!

Djuree
már levonták a pénzt...

Waaaaaagh!

Frosty01
mond le még gyorsan.

Djuree
jah értem, hogy akkor ez ingyenes, csak kiadták újból a patchel együtt. bakker én meg már megrendeltem zavviról😄 na majd akkor eladom legfeljebb...nem akarok új accot...akkor csak veszek egy sima 30 napos gametimeot.

Waaaaaagh!

Nuclearity
omg mennyi kari 50 felett XD

Djuree ha megveszed azzal megveszed megint a játékot és igy igen jár a 30 nap, DE nem szükséges megvenni hiszen ez egy ingyenes update, csak nc kiadott egy ilyen példányt is, hogy aki késöbb veszi meg (pl nem kezdö) annak már ilyen legyen... szóval neked NEM KÖTELEZÕ megvenned, hacsak nem akarsz egy teljesen uj accountot magadnak

Djuree
ha megveszem az assault balauerát, abban is van 30 nap játék?

Waaaaaagh!

xerb
Szintén eladó acc:

Start óta megszakítás nélkül fizetve volt.
CE+preorder+18havi veteran rewardok+3 pet ncstorebol (+ inventori slotok)
A két "main" karakter: Telemachus
Swat , 55 gladi , 4/5 L50 elite pvp set , 55+10 pve fegyver és pve kiegeszitõk. Raktarban egyeb pve cuccok ,pl extend pole 2db.

Medicbabe , 55 cleric 50-55 gold-narancs pve gearben.

Az accon van még egy 53 templar, 52 sorci, es egy 52 assa . Mindhárom karakter átlag pve gearban.
Az acchoz tartozik még kb 100-150 kk gold + egy rahedli item , enchantok, manastoneok meg az isten tudja mi nem. 😊
Szóval ha valakit komolyan erdekel akkor jelezze.

I am so awesome [Keeper The Tank]

Frosty01
volt szerverösszevonás lehet az miatt.

játszanak még persze, perento asmo oldal és tele asmo oldal most a nyerõ ha a sötét oldalon játszol, ha meg nem akkor kb az összes többi 😄

én ismerek jópár még aktiv magyart tele/asmon, ha gondolod zúzz át oda, csinálj új karit aztán majd lesz valahogy 😊)

Djuree
mitõl lett a karim zartan helyett zartankh?:/

Waaaaaagh!

Djuree
siker, köszi. hmmm, csak 29-es a gladim, a perento-n van. játszik itt valaki, vagy át kéne mennem innen?

Waaaaaagh!

RoboKutya78
http://uk.aiononline.com/myaion-character-search
Nekem ezen a címen eléri a karakter ámbár még elég kezdetlegesnek tûnik nekem a dolog. Pl. hiányolom a 3D-s megjelenést.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Eladó acc, kerek 1 év volt fizetve, utoljára ápr 11-én járt le.
CE verzió, bónuszok minden karakternek, plusz a szokásos havi rewardokból is jut bõven.
Spata elyos: L50 templar (Csenky, dredgi twinknek ideális ha tudod használni), L46 ranger (Zsu)
Tele asmo: L35 templar (Csenky)
Plusz még vagy 3-4 kisebb karakter spatán. Pénz minimális, nem érdemes számolni. Igény esetén a CE dobozt is adom hozzá (bp környékén).

Kinek mennyit ér? 😊

Djuree
meg nincs valami oldal ahol meg tudom nézni a karijaimat? mert ez nem akar menni: http://eu.aiononline.com/livestatus/character-legion/
log-inra nyomok és semmi nem jön be. régen is nehezen ment, de most sehogy...

Waaaaaagh!

Djuree
ja és mennyien tolják még az aion-t?

Waaaaaagh!

Djuree
jövök vissza aionozni, rift elég szar, el is adtam😄
ha megveszem az assault balauerát, abban van 30 nap játék?

Waaaaaagh!

Hello!
Eladó EU-s accountom (Telemachus), 2 hónapig volt feltöltve! Február 29 óta nincs feltöltve! Lv 34es cleric (asmodian)
Karakter info: http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=431645&serverId=32
Ár: 3.000 Ft
Írj írj a [email protected] címre.
Frosty01
kis kedvcsináló azoknak akik szerint az SM szar:

RoboKutya78
nagyon kikopott az elyios oldal a telén saja 😊 én mint asmo egy kicsit örülök neki😊

Elküldtem a fórum moderátori kérelmet az sg-nek
Remélem gyorsan megkapom, és akkor jöhetnek a fórumra kitalált deign megoldások😊
hasznos linkek stb stb.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ha esetleg érdekel valakit a Telemachus-on az asmoké Divine.
Akkor most megpróbálom újra, remélem most menni fog:
http://kepgep.hu/2011/05/15/main/Aion0001.html
http://kepgep.hu/2011/05/15/main/Aion0002.html
http://kepgep.hu/2011/05/15/main/Aion0003.html
http://kepgep.hu/2011/05/15/main/Aion0004.html