24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • N4gato
    akár melyikkel kezdhetsz az összes kaszt skillekből áll...ha van egy kis sütni valód akkor akár meik karakterrel el tudsz boldogulni, mert mikor megkapod a skilljeid egy kis idő utan rajössz mit mikor érdemes nyomni..mire meg eljutsz vele magasabb szintig lévén hogy kezdő vagy, egyenesen mesterien fogsz bánni a kariddal...nem kell ehhez egyetem! :D
    sziasztok, nem játszottam még aionnal, most hogy free lesz kiprobálom.
    Melyik faj/kasztot ajánljátok kezdőnek?
    Melyik szerveren van a magyar közösség?

Köszi
  • Frosty01
    ha pvp -t nézed, a templarnak több védekező skillje van, fasza túlélő, gs-el a dpse sem rossz, szóval ki lehet hozni úgy hogy igen is rohadt jó legyen.

a gladiátorral ugyanez a helyzet, ott a dps pótolja a védekező skillek hiányát, second windel pedig jól lehet "trükközni". mindkettő jó, csak más játékstílust igényel. ennyi

pveben szintén ugyanez a helyzet, igazából... azt válaszd amelyikkel jobban élvezed a játékot, jobban azonosulsz, mert valószínűleg elég sokat fogsz vele játszani a jövőben, és szar lenne ha akkor jönnél rá hogy nem kóser amikor már lassan kész
  • Muzli1
    na meg még1 kérdés ha most csinálnék egy ncoftos accountot akkor azt be tudnám addolni veteránnak?
  • Muzli1
    igen igen , de pvp zni is szeretek eléggé, régen elég volt tanknak egy jó gladiator igazábol arra lennék kiváncsi hogy amivel többet véd le a templár annyival többet üt e a gladiátor szóval egál vagy az egyik oldalra billen a mérleg?
  • Cray Tyler
    Ha főleg a PVE köt le, akkor ugye tudható, hogy egy pure tank karakter könnyebben talál party-t, mint egy gladiator. Aki ugyan szintén egyike a 2 offtank classnak (a másik az assa), de ennek ellenére én templarral mennék. Szintezni, grindelni viszont halálos (unalmas és lassú), ergó érdemes instákban fejlődni.
  • Muzli1
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy Gladiator vagy Templar karaktert kezdjek? Igazábol a warrior használok véleményére volnék kiváncsi mert ügye sokat olvasgattam hogy templar pve gladi pvp, de az én időmben amikor aionoztam a templarok, persze max szintü karikről beszélek nagyon erős pvpsek voltam, gladikat pikkpakk megették. Régen sorci voltam való igaz hogy a legerősebb pvp kari és damage dealer is pveben de unom, és arról nem is beszélve hogy a gladik hozzám sem értek pvpbe a templárok meg elég erősen megizasztottak.
    Szóval a lényeg hogy templar avagy gladi lesz egybe vettve mint pve pvp az erősebb, bár én inkább pve farmer vagyok.
    Köszi!
  • Cray Tyler
    Elméletben... hát reméljük. Mindenesetre amint bejutok kedden a GF szerverekre, megírom mi a történet vége. Hátha másnak is tanulságos. Sokáig nem lenne jó várni, mert az ingame levelek emlékeim szerint csak 30 napig maradnak a mailboxban :)
  • Frosty01
    elméletben a leveleid hozzátartoznak a karihoz (accounthoz) szóval butaság lenne ha nem kerülne át az is
  • Cray Tyler
    Az oké, de ez régen ugye úgy ment, hogy hozzáadtad az itemeket account managementben, aztán ingame levélben megkaptad az anyagot. Most én inaktív (de még eredeti) nCsoftos accon ugye hozzáadtam a veteran rewardokat (ahogy írtad, meg ahogy írtam én is délelőtt és most nem dobott a site hibaüzenetet, ment rendben minden). Ha lenne subscription, akkor most jönne az ingame mail, lenne nagy öröm. Így viszont a derék karakter jópár unread levéllel lesz migrálva a GF szerverekre, amiben a cuccok vannak. Remélem mikor a GF szerveren belogolok, ott találom az unread maileket, benne a cuccal. Ha nem, az szomorúság.
  • Trollface
    Hát nem tudom hardcore pvesek már fenyegetőznek dailykel és pvp területek kialakításával kellene megoldani ,mert ha fenn lesz PVP twinkek stb fognak sírni ha lent meg az only pve emberek.
    Remélem nem barmolják el.
  • Frosty01
    gáz lenne fennhagyni. ..rva szánalmas az a buff. (ráadásul full bugos. ha megölsz 55öst 'odaát' megkaphatod a curset is!!!)
  • Trollface
    Crafter leszek úgyis. Amúgy nem húznám fel a crafttot ,de ez pl craftereknek jó lesz,lesz piac. Ranger master handy, expert poti here I come! :D
    Amúgy te gondolom új szerón nem leszel?
    Gank meg igazából abssyban lehet problémás mivel a Home Def Buufról még nem döntöttek és sztem az elején még fenn lesz.
  • SzirmosSzisza
    Én ennek örülök, mert úgy terveztem, hogy bekampelek valami jobb nővény mellé, összeszedem, olvasgatom a tételeim, leszedem újra, ismétlés
  • Frosty01
    nem kell előfizetni. master account -> aion acc -> apply ingame items, és kiutalgatod a kariknak. még akkor is meg lehet csinálni ha nem aktív az acc
  • Cray Tyler
    Ó, ez nem jó hír. Ezek szerint csak úgy menthettem volna a rewardjaimat, ha még GF előtt előfizetek egy hónapra, és kiszedek minden bent rohadó rewardot, és ezt követően migrálom GF accra.
    Hát akkor erről ennyit. Nem baj, ha az új itemshopban lehet majd venni azt a fajta szárnyat, amit kaptunk régen, akkor még nincs veszve.
    Komolyabban nem követem a Aion történéseket, én alapvetően EVE-Online player vagyok, de az Aiont nagyon szerettem, tetszett a világ, meg úgy az egész játék, így örültem az F2P hírnek.
  • Frosty01
    az új szerókon nem lesz balansz :DD

akik gold membershippel játszanak majd hirtelen felrántják a karijukat 55re, kiinstáznak maguknak valami setnek csúfolható valamit, és irtani fogják a kicsiket, ráadásul senkinek nem lesz craftja, szedése, potihiány lesz, stigmákért is tök drágán fogtok hozzájutni, lelki szemeim szerint hatalmas szenvedés lesz az első 2 hónap :D
  • Frosty01
    pedig hónapok óta ezen a témán pörög mindenki :)
    ha figyeltél bármilyen aionnal foglalkozó szájtot, lehetetlen volt kihagynod

a gf-en már nem lesznek veteran rewardok, és az ajcsi zacsik is csak előfizusoknak járnak majd. ha jelenleg még elő vagy fizetve akkor kapsz + gold membershipet (még élő előfizetéseddel arányosan) + valami coint amivel vásárolhatsz shopból.
  • Cray Tyler
    Köszönöm a választ.
    Meglátásom szerint elég bosszantó volna, ha elvesznének a rewardok, főleg, hogy annó csak ezért tartottam életben a subscriptiont. Ez mindenesetre reménnyel tölt el:
    (az Aion F2P honlap FAQ-jában találtam, ez a 49. kérdés)
    "Will I receive Veteran rewards in future?

The Veteran reward is a bonus option which is open to players with a Gold package. This will continue as you know it after the changeover. Rewards and merits which you have received before the change to free-to-play will still be available to you."

Kérdés, hogy ha nem adtam még hozzá a karakterekhez, akkor mi van. Egyébként próbálom a régi nCsoft account managementben hozzáadni még ma (27. előtt) a rewardot, de amikor ki kell választani, hogy mely szerveren lévő karakternek akarom addolni a cuccot (Spatalos), akkor megkér, hogy jöjjek vissza később :(
  • Trollface
    "So that we can give you your AION Coins, please give us permission to transfer your current account to the Gameforge servers by the 27th of February at 3 pm (GMT +1)"

27.én fog történni a transfer és még a szerverek nem élnek,szóval még nem tudsz játszani ,majd 28.-án. A rewardokról még nem döntöttek ,ha nem utaltad ki a régi karijaidnak január 25.-e előtt fogalmam sincs ,hogy lesz.
    Nagy vita van új szervereken ki lehet-e majd ne legyen ,mert balancet elbarmolja.
  • Cray Tyler
    Pár kérdésem volna. Most vasárnap van (lenne) időm kipróbálni, le is töltöttem, el is indul. Belépéskor viszont "cannot connect authorization server". Ez nem tudom miért van.
    Veteran accomat vittem nCsoft-tól GFhez, azzal próbáltam belépni (lehet, hogy ez noobság volt).
    A másik, hogy annó mikor 4 hónap után abbahagytam, az előfizetés még ment, amíg meg nem kaptam a Revered Daeva rewardokat, de a klienst addigra már leszedtem a gépről, gondoltam majd ha felrakom egyszer valaha megint, akkor majd hozzáadom a reward itemeket (pl. a wing, az nagyon jól jönne ugye).
    Kérdés, hogy szerintetek a lassan 2 éve az eredeti nCsoftos accomon rohadó veteran rewardokat a GF-es acc migráció után ki tudom-e majd venni? :)
  • Trollface
    Nagy laggteszt :

NA szervereken: Ping 260-310 közt volt közelebbi szerókon 270-280 ,de szvsz pvpre esélytelen. Esetleg másnak jobb nettel latencyvel lehet 250 alatt is ,de ennyi. Egy funolásra ,pvere esetleg jó lehet majd meg sneak peakelni a 3.0-át ha nem egy időbe jönnének ,de ennyi
    A fenri/miraértt meg fizetni tökfelesleges nem ér egy subotegy EU playernek ,mert nincs sokkal előrébb a lagg miatt ,ilyen pingel sztem komoly játék nem lehetséges ,de mindenki szive joga. Azért én majd megnézem azt a 40-es free trialt meg stb teszt jelleggel meg a truly ftpt és ,hogy mivé alakul.
    Az is jó látni lehet majd a chatet azon a no time limit trialon és akkor nézhetem mi a véleményük az amcsiknak az NA ftpről és ,hogy paytowin lesz-e vagy nem.
  • Frosty01
    majd keddtől mennek élesben a szerverek, nézz szét akkor. addig viszont amíg nem fizetsz az ingyenes starterrel körülnézhetsz h tetszik e, ha még nem próbáltad
  • atinq
    Onnan kezdtem el letölteni. Köszi a gyors választ. Még a fizetési lehetőséget keresgélem az nem akar sikerülni.
  • Frosty01
    www.aionfreetoplay.com itt töltsd le ...
  • atinq
    Még valami. Most töltöm a free trial verziót kipróbálásra. remélem nem kell ujra letöltenem lehet ezt a verziót "élesíteni". Hol lehet egyébként fizetni a veterán rangért?
  • Frosty01
    nem olyan biztos az :) nem csak full geares karik vannak már meglévő szervereken.
  • Belton
    Ajánlom figyelmedbe a 28.án induló teljesen ujj game forge serveret.
    A többi serveren már csak veteránok játszanak pvp felejtős egy ideig kezdő ként , pve meg necces mert mindenhova GG vagy PVP gear kell hogy inveljenek. Röviden :)
  • atinq
    Szép napot. Ha most kezdenék el játszani melyik szerót javasolnátok? természetesen olyanra gondolok ahol van magyar élet.:) ja és ely oldalon.
  • pimpi001
    empie
    ezt csinaldd meg
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1147353827&no=17095
  • empie
    Sziasztok.

Pár kérdésem lenne: Régen toltam a játékot és rendelkezem pár karakterrel. Ezt február 28.tól ingyenesen eltudom érni? És kell valami account migrációt csinálni ahoz,hogy tudjak F2P játszani? Nem olvastam végig a HSZ-eket így az emberi segítségnyújtást előre is köszönöm.
  • Vicodine
    Ha fel van töltve mindkét condition akkor vetekszik az 55ös eternal abyssal,annyi h kevesebb slotja van 1el
  • Vicodine
    PvPröl beszélek,és tonna pvp defet ad,illetve ha feltöltöd a rucit akkor meg már nagyon jo statokat ad,és azt kell nézni
  • Frosty01
    ec ruha base statjai elég gyengécskék
  • Vicodine
    PvPzni 3.0 elején?:D Megnézem megtudna-e karcolni egy ECs cuccban levö emberkét egy 60as devás..:D És ECst egyszerübb kiszedni is...
  • Trollface
    Igen?
    Ja mondjuk volt 3.1 is ahol pótoltak sok mindent.
    Na akkor király,mondjuk nem hiszem ,hogy lesz türelmem kiszedni..
  • Frosty01
    nem tudom miről beszélsz, láttad te az árakat

alig kell több mint az 55eternalhoz, és kevesebb medált is kell összeganajozni... bár még nem tudni milyen gyorsan jön majd
  • Trollface
    50-es twinkeknek nagyon jó még ,csak most ,hogy osszák mindenki ilyenbe lesz USA-ba szal igen kevés lesz,
    Amúgy lvl 60 set nem rossz eternal ,pvehez tökéletes meg még 3.0 elején pvphez is aztán ahogy szedik ki az abssyt annyi volt. Mondjuk az új abssy vmi agyrém olyan sok ap kell.
  • Frosty01
    hát ja :(

szomorú hogy a kb 5-6 új szetből 1 fog érni valamit
  • Vicodine
    Mekkora királyság volt az a szett még régebben:D Most meg kb egy kalap kaki, ha devás emberke jön szembe az mindegy milyen class esélye sincs:D Anno meg bementünk dredbe, megnéztük milyen gearben van az enemy, ha miragentben akkor buko volt nekünk:D Az uj deva szett az faszányos lesz, bár azt sem éri meg kiszedni ha nincsen rajta pvp def szal...