24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Beltazar
    Persze a szervergépek maradtak a helyükön az ncsoftnál, csak az adatokat küldték át gameforgenak és ők most töltik fel őket az új szervergépekre.
    így az a régi status oldal nem fog működni.
  • SzirmosSzisza
    Biztos ? Sokan írták, hogy jobb lett a ping!
  • the1gabor
    Szerintem madj ha lesz szerver és nem tudsz belépni majd akkor aggódj:)
  • Beaver70
    Szerintetek, ha nem kaptam eddig e-mailt az accountom migrálásáról, akkor kezdhetek "aggódni"?
  • Beaver70
    Szerintem csak sokan "lógnak" az oldalon és terhelt. De működik.
  • HidaRaidon
    nekem megy
  • Belton
    Erre le állt a hivatalos oldal
    talán most töltik fel az ujj site ot
  • Belton
    De amúgy amíg nem lehet be logolni a hivatalos Gameforge oldalon (mivel még nincs login rész x) addig valószínű a szerver se fog menni , szal elég azt nézegetni sztem .
  • Cray Tyler
    "az egy script ami most kivan mert nem találja a servert online :)"
    by Frosty01
  • Beaver70
    Igen. És? A szerverek a helyükön maradtak. Az üzemeltetése lett átvéve. Az említett oldal a szerverek üzemkészségét figyeli. Úgy gondolom az üzemeltetés átadása nem zárja ki a status helyes megjelenítését. Szerintem.
  • Swgamer100
    hM.... Elmondom megint :D AION-EU nem Ncsoft most már!!!
  • Beaver70
    A http://aionstatus.com oldalon az eu szerverek számlálója elkezdett helyi idő szerint 13,00-kor visszaszámolni. Ma hajnali 1 kor állt le a számláló. Onnantól kezdve március 5.-i szerver leállást jelzet. de most újraszámol.Lejárat helyi idő szerint 17,00.
  • mOgyiska
    Starter accot még nem lehet csinálni? :D
  • MaRee
    Nem tudom mi az az infiniti, viszont én arra emlékszem hogy igen sokat kellett csak úgy mobokat gyilkolászni releasenél ahoz hogy szinten lépjen az ember.
  • the1gabor
    Agyon kell gridelni: ez csak az infinitin volt igy. (ott is csak az elején)
  • MaRee
    Amúgy 2-3 évvel ezelőtthöz mennyit változott a játék? Még mindig agyon kell grindelni magad a szintekért vagy van már több quest meg ilyesmi?
  • the1gabor
    Mostmár jó itt is. Sztem ebből lesz valami:)
  • the1gabor
    Nekem azt irja ki hogy átmenetileg nem elérhető.
  • empie
    Nekem simán bejön.
  • Beaver70
    Na ez szép lesz ha nem kerül át az accountom. Starterrel meg nem fogok szenvedni. Akkor ott eszi meg a fene az egész játékot.
  • the1gabor
    Hóho most tényleg van valami! http://www.aionfreetoplay.com nekem nem jön be. Lehet frissitik az oldalt?:)
  • Beaver70
    Nem lehet, hogy a Gameforge-nak ez túl nagy falat? Nekem olyan szervezetlennek tűnik minden. Én egy levelet sem kaptam, hogy sikeresen átkerült az ncsoftos acc-om. Nincs egy hír a hivatalos f2p oldalon, hogy várhatóan ekkor és ekkor indulnak a szerverek. ... Ezt jól megszervezve, megtervezve meg lehetett volna csinálni.
  • foxxi
    na kaptam mailt a gameforge-tól. Lezárták a migrációt és csak az NCfos tud segíteni ( na meg a fos supportja ). Szóval előbb-utóbb majd lesz valami.
  • Beaver70
    Nekem is ugyanazt írta ki.
  • empie
    Nekem még mindig azt írja,hogy nem mennek az auth szerverek.
  • the1gabor
    Megy a géééém jeeeeeeeee!!!!

http://bit.ly/r8BnT7
  • MaRee
    Hát akkor meg csak ez az. Ha elindítom ez jön be, pedig múltkor még el tudtam vele indítani a játékot.

• HidaRaidon
    mert nincs is. elindítod azt amit kitett az asztalra, aztán ha minden patch fentvan, akkor el tudod ott indítani a játékot is.
  • MaRee
    Hát ez az ikon Aion Free-To-play néven van. Ha bemegyek abba a mappába ahova fel van telepíte (Gameforge4D\Aion f2p\) ott meg nem találok olyan exet amivel el lehetne indítani a játékot, meg úgy semmilyet.
  • Jim79
    A free-nek külön launcher-e van, nem??
  • MuldR
    Ez mar nem NC jatek. GF kliensel probalkozz.
  • MaRee
    Ha elinditom a klienst kiírja, az NC Launcher, hogy : [Update error] No acces to the file possible, bla bla. Ez azért van mert még nem mennek a szerverek, vagy valami el van toszva?
  • the1gabor
    Valószinüleg az uj szerókra fognak menni akinek nincs karija még, és nyilván nyelvtudástól függően. Én angolos vagyok tehát nexuson megtaláltok:)
  • foxxi
    Arra elég hogy hülyének nézzelek már bocs.

Írtam supportnak, majd kiderül.
  • SzirmosSzisza
    "There is no exact time when the servers are going online again. We need to make sure that no problems appear. We will announce on Facebook, Twitter and the Beta forums when the servers are ready ^BV"
  • empie
    Aki mindent jól csinált annak jelenleg az írja,hogy nem mennek az authhorized szerverek. Ugye ? :)

fuckoff fuckoffmotherfucker

elég míves?
  • foxxi
    Király. Akkor míves angol nyelvtudásút keresnék fogalmazáshoz
  • Shaenis
    beszoptad, lemaradtál
    az opted in státuszú accountok már át lettek küldve gameforgenak és törölve lettek az ncsoft master accountról.

Később majd lesz még egy kör, de valószínűleg külön kell kérned GF-től és NC-től a transfert emailben.
  • HidaRaidon
    Ez most lett kiírva 10 perce:
    "Ok ladies and gentlemen, I am currently on my way to work as shugos need some sleep too sometimes. As soon as I arrived, I will ask for an update. The servers are still not available due to the fact that we are not finished. More info in a few."