Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waaaaaagh!
szóval csicseregd csak ki h mi az amit tudsz én meg még nem?
practitioner of the forbidden arts of death
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
sry a wall of textért XD
Egyébként azt aláírom, hogy piszok nehéz ezt rendesen kibalance-olni, pláne ha abból indulunk ki, hogy 1v1-et nem is raktak a játékba, csak azt a duellezgetést gyerekeknek. Nem céljuk 1v1 balance-t csinálni. Több v több esetén pedig (rift/balaurea/dredgi) azért lehet egy assának nagyon szép hasznát venni, mert kevésbé tudnak rá fókuszálni. Könnyen stunlockba löki a kulcsfontossági embert az enemynél, és azért nem rossz a burstje.
Gondoljatok csak bele, milyen lenne egy assa buff, ha emlékszünk miket mûvelt Azalie vagy Juvi? Nem az assával van a baj, a rendszer buta kicsit. L2-ben próbálj meg eltalálni egy 13 szinttel magasabb karit, akármilyen gearben... Még ha meztelen se találod el...
Waaaaaagh!
Heal build pvpre elég butaság szvsz mivel az addig jó amig a hps>dps . de ha fordul hiába hileli magát ha egy temp is ledpseli egy idõ után.
I am so awesome [Keeper The Tank]
Persze sinnel is lehet valaki ügyes de jóval kevesebb az esélye a harcban.
Jó példa erre saját magam ,aki nem vagyok egy pro pvps de assákat 50böl 49x verni szoktam gladimmal, hiába a jobb gear vagy ha ügyesebb is volt mint én.
Waaaaaagh!
Amúgy Sáska, go to rift topicba és válaszolni kérdéseimre quickly
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
más:
olvasgattam errõl az új AP instáról - Essoterrace, elég veszélyesnek tûnik, és azt magyarázza hogy más lesz az ap gyüjtögetés.. kiváncsi vagyok... meg lesz npc ami 10esével vált be reliceket ^^ - végre.
Waaaaaagh!
BF:2-3-4(oORedstarOo)
U.i: ment pü.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=437454&serverId=32
érdeklõdni itt pm ben, vagy az alábbi e-mail/msn címen: [email protected]
Ára: 4.000 Ft
Ha van aktiv csapat akkor szivesen maradok Telemachuson.
De majd még holnap el válik.
//mióta Malothar vezérkedik
Mert 2 napja ahogy bent voltam Telemachuson 14:45 kor 520 asmo palyer volt online , persze most sokan PTS en vannak de elegge kevésnek tûnik .
Mivel az elõzõ 4 accountom elyos oldalon volt most ugy döntöttem asmo oldalon kezdem ujra immáron 5. alkalommal 😛 Csak nem tudom mejik serveren kellene :/
Quote:
Originally Posted by Elektraz - Perento View Post
Telemachus = Big fking huge elyos dominance, VERY low asmo population.
Spatalos = Elyos dominance cuz Asmos are sleeping, low population, equal numbers.
Perento = As known as Zergento, overloaded population from both sides, best pvpers. Gank fest. Asmos try to defend core with max strenght but i think after 2.5 with forts reset ELYOS will take it.
Telemachus - not as bad as is quoted above, but yes its the highest population of Elyos out of the 3
Spatalos - Both medium populations, both equal in numbers
Perento - ahhh the stigma of Perento, its where all the Elyos (who wanted a fight and not easymode) flocked and its also where a lot of Asmo's flocked during the free transfers.
Remember the PvP is what you make it!
Viszont a menuk kozul tobb mar nem aktualis.
Azt hiszem, a Videok, Variance AION blog es a Last stand Elyos Legion menuk es linkek mardhatnak, viszont a masik kettorol allast kene foglaljatok.
AIONhun mar nem letezik, ennek a helyere lehetne ujat berakni. En valami AION wiki oldalra gondoltam.
PwnCorn Asmo Legion - nem tudom, hogy ok meg leteznek-e?
Arra gondoltam, hogy sokan inkább eladják a matikat, és fixen tudják mekkora értékük van matiban.
Míg Te mondjuk törsz/kraftolsz, ezzel átadva a helyet a randomnak, hogy vagy proccol/jól törik, vagy nem.
Én is próbálkoztam ezzel, de nagyon vicces volt, amikor 10-bõl 3 íj proccolt, utána köv széria: 20-ból 1 procc. És akkor volt 4 zöldem 30 fehérbõl, yeah! És ebbõl még így is lett egy kék és egy sárga expert. 😄 Szóval röhej.
Egyébként ha azt veszed, hogy eladnád a cuccokat, meg a matikat meg stb, és nem rizikózod meg a törést és a kraftot, akkor is pont ott vagy, hogy több száz milla, csak máshogy hívod... És mondjuk megkerülöd a brókert. Ami egyébként nem csak lehúzás, lehet okosan csinálni, és lehet, hogy abból a matiból és dropból, amibõl Te csinálsz mondjuk 10 90-es követ, abból ügyes brókerezéssel 12 90-es követ lehetne csinálni.
Ez pont ilyen ízlések és pofonok dolog. Téged nem zavar annyira az RNG ezek szerint. 😊
Waaaaaagh!
2. senki nem mondta, hogy mmo, de azert thx.
3. nem a questek mennyisegerol volt szo, s nem hiszem, hogy az enchanthoz szukseges tiz, szaz millak questekbol jonnek, bar ezt nem tudom, nem jatszom mar honapok ota.
vagy ezt a farmolos temat Frosty 16269-es hozzaszolasara reagaltad?