Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más:
K-Aion 2.6 - 3.0 Developer Q&A
practitioner of the forbidden arts of death
A 2009-ben alakult Terrorist légió az Elyos oldalon, a Telemachus szerveren tagokat keres,egyaránt PvE és PvP érdeklödési körrel.
Érdeklödni és jelentkezni lehet játékon belül Kuraz/Snitzer/Ziyee-nél vagy
msn-en ([email protected])
Köszönöm és jó szórakozást a 2.5höz!!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
esoban még nem voltam. majd ma ^^
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Get ready to dive in with both wings! We're reactivating all accounts that are inactive prior to 1 June 2011 (no banned or trial accounts, sorry) in time to let you join in for free taste of the new content and features of Aion 2.5.
And every day you log in during the reactivation celebration, you get free in-game digital items, ranging from a new Ninja Motion Card to versatile Platinum Medals!
Reactivation Starts: 3 June, 2011 on 17:00 CET
Reactivation Ends: 13 June, 2011 on 17:00 CET
Waaaaaagh!
de nem is baj, szép csúnyák pont <#idiota>#idiota>
Waaaaaagh!
btw a ninja move akkora überkirályság! <#nevetes1>#nevetes1> alig várom h hazaérjek
Waaaaaagh!
Ha annyira ragaszkodsz hozzá akkor utánna megcsinálod újra az új skinekket felhasználva akár.
Az elöttem szólók már említették,hogy pár óra csak 20ig felhúzni egy karaktert ,ami hidd el nem tulzás . Ez már nem 1.5 , sokkal csorsabb az lvling és mellesleg loot is jobb.
I am so awesome [Keeper The Tank]
Waaaaaagh!
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
hát már nem tudom hol olvastam. tegnap próbáltam utánanézni ennek a migrálásnak mi hogy van, hogy tudjak végre ezzel a szarral játszani, ha már fizettem ezeknek a tetveknek 2 havi zsoldot. de lehet hülyeség. remélem nem. mert az elég gáz lenne, hogy ki kell törölnöm a vérrel-verejtékkel felhúzott karimat, ahhoz hogy egyáltalán hajlandó legyen beengedni a játékba. mert akkor itt van vége, megyek vissza wow-ozni.
az amúgyis elég gáz, hogy alacsonyabb group questekhez nincs ember, mert 30 alatti karit már nem látni a játékban...pffff...
Waaaaaagh!
Transfer sem rossz ám :o 😄
I am so awesome [Keeper The Tank]
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
ilyenkor mi a gond? nem tudok karit választani. transferrõl ír, de még tart a dual race period, nem tudom mi a gond. az aion accomban sem tudok még transferelni. oda alulra be lehetne írni valami, de mit kéne? karinevet nem fogad el. nem kicsit leszek ideges ha nem tudok játszani...
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
az NCsofton akadtam ki, hogy retardáltak 😄
Hát nekem egyáltalán nem jött be 😛
We are pleased to announce the start of the Aion Free Trials, beginning Thursday, May 26, 2011!
Spread your wings and join in the fight against your ancient enemies! Play Aion’s Free Trial for 10 days and experience the stunning beauty and depth of action found only in Aion! Our Aion Free Trials Landing Page will be available tomorrow, May 26, 2011!
btw nem találom azt amirõl beszélsz még mindig.