Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
üdv a sötét oldalról <#wink> jó játékot nektek is és viszlát a grundon ^^

más:

K-Aion 2.6 - 3.0 Developer Q&A

practitioner of the forbidden arts of death

Üdv Mindenkinek!
A 2009-ben alakult Terrorist légió az Elyos oldalon, a Telemachus szerveren tagokat keres,egyaránt PvE és PvP érdeklödési körrel.
Érdeklödni és jelentkezni lehet játékon belül Kuraz/Snitzer/Ziyee-nél vagy
msn-en ([email protected])

Köszönöm és jó szórakozást a 2.5höz!!
Nuclearity
jaja, eso iszonyat unalom... tegnap mi is bementünk és el is döntöttük,hogy miuátn eluntuk az életünket, ide többet nem... 😊

Elsõre nekem, is de ötödszörre már elveszett az újdonság varázsa 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01
nekem crucible nagyon tetszett 😊
esoban még nem voltam. majd ma ^^

Esoterrace-t már elsõ nap meguntam. Crucible is uncsi, egyetlen elõnye hogy elég gyorsan túl lehet esni rajta, nincs felesleges idõvesztegetés. Ennyit hozott a 2.5 😞

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01

Nuclearity
content? hozott contenteet 2.5? 😄

Sáska
a 2.5 alkalmabol reactivalas lesz:

Get ready to dive in with both wings! We're reactivating all accounts that are inactive prior to 1 June 2011 (no banned or trial accounts, sorry) in time to let you join in for free taste of the new content and features of Aion 2.5.
And every day you log in during the reactivation celebration, you get free in-game digital items, ranging from a new Ninja Motion Card to versatile Platinum Medals!
Reactivation Starts: 3 June, 2011 on 17:00 CET
Reactivation Ends: 13 June, 2011 on 17:00 CET

Nuclearity
jo h neked mindenre jutott csak egyre nem, nekünk kis embereknek 1 re jutott és a többire nem 😄

Djuree
az fasza, pont azokkal váltottam ki akiknek nem kellett volna...beszarok, picsába már. azt hittem minden kari kap. nagyon jó...

Waaaaaagh!

Frosty01
vannak surveyek amik accountra szólnak de minden éppen aktuálisan belogolt karinál megjelennek, én is úgy csináltam h azzal a karimmal váltottam ki amelyiket meg akartam szabni, a többire meg naná h nem jött.
de nem is baj, szép csúnyák pont <#idiota>

Djuree
az összes karim kapott plastic ticketet, csak pont az nem, akinek változtatni akartam a kinézetén. grat ncsoft...

Waaaaaagh!

Djuree
az ok mûködött. ezer hála.

Waaaaaagh!

Kreeder44
<#taps><#eljen><#wave>

Frosty01
köszi neked is ha végeztél a vizsgákkal 😄

Kreeder44
😄 szuper 😄 remélem én is kapok majd ha 1-2 héten belül aktiválom. Jó játékot neked Frosty 😊

Frosty01
kaptunk 1 ticketet / account... jólesett 😄 a clericem hirtelen kicsi mangaszereplõ lett...

btw a ninja move akkora überkirályság! <#nevetes1> alig várom h hazaérjek

Kreeder44
Ahhj alig várom,h végre újra elõfizessek rá XD de amíg vizsgaidõszak van addig nem merem 😄 ingyen plasztika van vagy lesz?? nincs kedvem új karit csinálni és fizetni se nagyon szándékozom érte.. Majd reagáljon valaki pls és ne azt,h olvass vissza mert nincs idõm rá :d sziasztok

Djuree
nem is az a legnagyobb gond, már törölném is, leszarom. de el sem jutok a karakterválasztó képernyõig, mert elõjön az az ablak mihelyst belép a játékba, hogy nem lehet mindkét fajú kariból ua. szerveren, és nem lehet továbblépni sehogy:S meg vagyok lõve...

Waaaaaagh!

xerb
Én sem értem mi a poén abban ,hogy ahelyett hogy törölnél egy 20as karaktert inkább szopsz és nem tudsz játszani.
Ha annyira ragaszkodsz hozzá akkor utánna megcsinálod újra az új skinekket felhasználva akár.
Az elöttem szólók már említették,hogy pár óra csak 20ig felhúzni egy karaktert ,ami hidd el nem tulzás . Ez már nem 1.5 , sokkal csorsabb az lvling és mellesleg loot is jobb.

I am so awesome [Keeper The Tank]

Djuree
ez pont az én játékom lenne, jobban tetszik mint a wow, sokkal jobb mint a rift, csak az ilyen hülyeségek felbasszák az agyam, és aki felbassza az agyam azt nagyon nem komálom...karit nem fogok törölni, írtam a supportnak hogy nagyon gyorsan oldják meg, mivel ki van fizetve 60 nap és szeretnék játszani végre valahára...holnap szabin vagyok, durcás leszek ha nem tudok pár órát aionolni...

Waaaaaagh!

Sáska
lehet hogy ez valoban nem a te jatekod. nincsenek veletlenek<#wilting>

Nem tudom, melyik szerveren, melyik oldalt próbálkozol, de Telemachus Asmodian oldalon nincs ilyen gond. Nem mondom, hogy sokan vagyunk, de folyamatosan kapom a whispereket party miatt. Én nem adnám fel.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Djuree
tetszik ám😄
hát már nem tudom hol olvastam. tegnap próbáltam utánanézni ennek a migrálásnak mi hogy van, hogy tudjak végre ezzel a szarral játszani, ha már fizettem ezeknek a tetveknek 2 havi zsoldot. de lehet hülyeség. remélem nem. mert az elég gáz lenne, hogy ki kell törölnöm a vérrel-verejtékkel felhúzott karimat, ahhoz hogy egyáltalán hajlandó legyen beengedni a játékba. mert akkor itt van vége, megyek vissza wow-ozni.
az amúgyis elég gáz, hogy alacsonyabb group questekhez nincs ember, mert 30 alatti karit már nem látni a játékban...pffff...

Waaaaaagh!

xerb
Amugy hol olvasod hogy 6x transferelhetsz ingyen? 😮

Nuclearity
xD

xerb
Tetszik ez a "migrálni" szó mi? 😄
Transfer sem rossz ám :o 😄

Djuree
nekem egy lvl20-as kari vagy 3 nap 😊

Waaaaaagh!

Djuree
elvileg most lehet migrálni ingyen 6x, legalábbis ez van a patch notesban. csak nem megy még, azt írja az accon, hogy próbáljam újra, gondolom mindenki migrál és le van terhelve a rendszer...

Waaaaaagh!

Frosty01
fölös pénzkidobás, lv 20as karit csinálhatsz bármikor 2 óra alatt, ráadásul az új karakterbeállitási lehetõségekkel 😊

Djuree
oks, visszaolvasok köszi. kitörölni nem akarom, inkább átmigrálnám, lvl20-as a legkisebb, de az is kell, majd folytatom azt is egyszer.

Waaaaaagh!

Nuclearity
nemrég volt valakinek ilyen problémája, olvass vissza esetleg, OK ot kell odairni tán v mit, és igen ki kell törölnöd valamelyik karit mert 1 szerveren csak 1 frakcioból lehet kardi, tehát pl perenton nem lehetsz ely és asmo is. amelyikkel nem akarsz játszani (frakcio) azt töröld ki

Frosty01
töröld ki valamelyiket

Djuree
ebbe a fórumba már. mi a szarért nem képes egy képet beszúrni, vagy linkelni? lol...

Waaaaaagh!

Djuree

ilyenkor mi a gond? nem tudok karit választani. transferrõl ír, de még tart a dual race period, nem tudom mi a gond. az aion accomban sem tudok még transferelni. oda alulra be lehetne írni valami, de mit kéne? karinevet nem fogad el. nem kicsit leszek ideges ha nem tudok játszani...

Waaaaaagh!

Djuree
hát nem így kéne, az igaz.

Waaaaaagh!

Nuclearity
de ez nem igy müködik... 😊

Djuree
hát a sorci minden játékban a legdurvább. dio2-ben is pl. de ez érthetõ, hogy érhetne vel egy sima harcos egy varázslóval? sehogy kb...én nem kötök bele sorcba, mert szopás van😄

Waaaaaagh!

Djuree
na most mi a fasz van ezzel a szarral? nem enged belépni, mert valami olyat ír hogy mindkét faj képviselõje is van egy szerveren és töröljem az alacsonyabb szintût. beszarok ezektõl komolyan? mi van? töröljem a karim? természetesen a transfer nem mûködik az account managementben...

Waaaaaagh!

köszi

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Belton
Még nem .. 21:00 volt ki írva.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

mennek már a szerverek?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Nuclearity
nem azon vagyok ki, hogy nerfelnek, mint assassin hozzászoktam már 😄
az NCsofton akadtam ki, hogy retardáltak 😄

A 2.5-ben a karakterek repülés közben pörögnek.
Hát nekem egyáltalán nem jött be 😛
Sáska
Facebookrol:
We are pleased to announce the start of the Aion Free Trials, beginning Thursday, May 26, 2011!

Spread your wings and join in the fight against your ancient enemies! Play Aion’s Free Trial for 10 days and experience the stunning beauty and depth of action found only in Aion! Our Aion Free Trials Landing Page will be available tomorrow, May 26, 2011!

Frosty01
hát jól kivagy h ilyen alappal fikázod már megint, és ejtesz totális kétségbeesésbe ^^

btw nem találom azt amirõl beszélsz még mindig.

Nuclearity
nemtom h meddig van, tudom hogy megvan kötve hogy hány nap, mennyi óra ingame, és mekkora max lvl 😄

BoneDragon
De ez valami 10 napos.

Nuclearity
trial eddig is volt 😊 5 nap v pár ora v lvl 7? v meddig valahogy igy 😄