Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangernek a bowra milyen godstonet ajánlotok?
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Inkabb jot mulattak hogy emok meg ugy sem tudtak foglalni.
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Gondolom scroll-t meg potit gyártasz. Én is próbátam egy idõben, de amikor utánna számoltam, hogy az alapanyagot 20-30%-al drágábban tudom magában elsózni, mint a kész terméket, hagytam a fenébe. Gyártottam full páncélszetteket is a temppel, de ezek nem ismerik a bekerülési árat! Konkrétan nem egy példa volt, hogy árultam a kész proccolt cuccot (teljes ruházatot, vagy darabokat), erre rámírkálnak, hogy megvenné xx összegért, amikor meg mondtam neki, hogy ez az anyagár negyede, harmada csak értetlenkedett (munkaköltség és árrést már meg se próbáltam az agyhalott zombiknak elmagyarázni), hogy miért ilyen drága. Végén, ha nagyon kitartó hülyét kaptam elküldtem a brokerhez, megvetettem vele az alapanyagot, majd amikor pofára esett hogy mennyibe került minden szépen legyártottam neki fix összegért a hozott alapnyagokból és megvolt a nyereségem tisztán idegeskedés és eldási baszakodás nélkül.
Igaz ping szar de legalabb ki lehet probalni valami ujat.
Valami uj nc termeket 😄
Legutobb 3 ppl tfek mentek. 45 perc naponta es jo bevetel.
Bar a legtutibb a bthm sell runok voltak 2.0 aionban.
Minden part 100++ millaert ment el. A fegyokrol nem is beszelve.
Volt h Nozomi ( igen az aki az ARM-et csinalta) 270kkt fizetett az sw kezesert.
Gondolom nem kell mondanom mennyit ert az 2.0ban az a penz. 😊
De mar vegleg befejeztem aiont. Ez mar nem f2p hanem p2w mmo.
Itt mar minden a penzrol szol.
Akar vehetaz rankot is . Lasd Theboss asmo grovernor aki nehany nap alatt szerzett 30+ milla AP-t amilor beraktak shopba az gold keyt.
De mivel szegeny arab fiu nem talalt eleg gold ladat eyeben ezert betette GF a theboss eventet. 2 meterenkent eyeben gold lada volt.
Persze azota a sracrol tele van youtube videokkal hogy hogy cheatel , de leszarjak mert elbaszott annyi penzt , nem banolhatjak.
Ja es nemsokara vehetsz geart is penzert , akar 65 abysst is fegyoval ekszerekkel.
Mert rovidesen beteszik a multkori eventes gear trade/mail scrollokat shopba egesz a 61-65 epic abyssig.
Oke en is vettem egy 6 et 2 condis +15 setet a rangeremnek full combi manastonokkal mikor volt az event . De ez mar nem ugyanaz a jatek amivel en elkezdtem jatszani. Az elso beta ota jatszottam , mar lassan 5 eve. Es mindig a gepemen volt a kliens , de mar nincs. 2 hete kb uninstall volt.
Na meg mi ez a gunner meg aethertech?
Ertem en hogyba sok 15 eves free gamere ideozonlott verpistinek robbbbot kell mek kovvbojj.
Azert a topicban meg aktiv leszek , boldogitom vicot tobbek kozt 😉
Mostanában meg idõ hiányában nem játszom, csak az eventes poti + scroll-t szedem le a 8 karival.
PVE meg sajna kell szerintem valamilyen szinten, hogy legyen pénze az embernek, de nem sok 😊
Amugy a twinkes idoszak volt a leg tutibb,de mi nem azert twinkeltunk,h leverjuk a szarabb gearelt kicsiket,hanem leverjuk a jobban gearelt nagyokat😄
Az egyeni stilusat neha en sem szivlelem, nemegyszer oltottuk is egymast.
De a kepessegeit elismerem.
General ( vagy great general) rankja volt melo mellett ugy hogy nem noliferkedett es nem pvebol szedte a rankot.
O pont az a jatekos aki egy dologert jatszik mmot. A pvpert. A tobbitagasrol leszarja.
Vico, hany instat toltal aion elso 1 eveben? Volt 5nel tobb? 😄
Ja es emlekszem mikor twinkjet hakinek nagy a pofajaeironban nev szerint linkelgettek heironban mert bevert mindenkit.
Szoval nem tudom hogy te milyen pvps vagy de most nem jott be a teoriad miszerint az bena akinek nagy a pofaja.
Az meg hogy erositted a ping nem szamit pvpben csak arra utal hogy te tartozol a 80%ba.