24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
kacsa1207 #18044 Sziasztok!
Valószínű már este 20:00-ra valami lesz. -
MaRee #18043 Végülis még 28.-a van, éjfélig hátha -
#18042 Azt hittem hazajövök és már rég lehet kockulni :c -
Beaver70 #18041 17 perce került ki a Facebookra:
Aionstatus has nothing to do with us. The counter is an assumption and we didn't give them any information when the servers are going online. The only information source is either our Facebook fanpage, our Twitter page or our forums and website. -
#18040 Már van egy kis mocorgás. -
MaRee #18039 UNDER CONSTRUCTION
Due to the current server migration, this page is currently unavailable.
Thank you for your patience!
-
#18038 nem kell aggódni..nyilván hegesztik gőzerővel a dolgokat és nincs idő hírezni, vagy már régen elmentek sörözni és szarnak az egészre... -
Swgamer100 #18037 Ez már nevetséges (se hír semmi ) Tehát...no comment -
the1gabor #18036 Igaz. De azért mégis... Elvártam volna azért oránként tájékoztassanak hogy wassup. -
#18035 hát azért ez várható volt -
Beaver70 #18034 Attól tartok ebből ma már nem lesz semmi. Szerintem a legkorrektebb eljárás az lenne, ha mondjuk tájékoztatnák a várakozókat, hogy indulás holnap reggel. Így megszűnne a pillanatnyi nyomás a Gameforge-on. Ha az indulás ilyen döcögés, az egy cégnek kicsit blama. Bármi is legyen a háttérben. -
#18033 Köszi a valaszokat! -
MaRee #18032 www.aionfreetoplay.com -ról lehet leszedni a klienst, de most nem megy az oldal gondolom vagy túl van terhelve vagy mindjárt indulnak a szerverek végre. Ingyenes accot még nem lehet regisztrálni ha jól tudom. -
#18031 http://www.aionfreetoplay.com/
ha megy innen le tudod szedni -
#18030 Addig le lehet tölteni valahonnan? Vagy a free más kliens? -
MaRee #18029 Egyelőre még szerverek sincsenek -
#18028 Van valami népesebb "magyar" pve szerver? -
Herkulles #18027 Jah, hogy a bonuszra, ok. -
Vicodine #18026 Erös és nélkülözhetetlen -
Zephion #18025 Chanter kariról mi a véleményetek? pvp és pve téren egyaránt! -
Berin01 #18024 elyos sinnek még van skillből silence is -
Vicodine #18023 Utánna meg ott van még 3 magic skill elkerülésre is lehetöseg, ill. ha elyos vki akkor 5..:DD -
Vicodine #18022 Gladit is simán lehet vele apritani,illetve MRes clericet is,templart azt tényleg nemnagyon.MRes cleric az könnyü falat mert nincsen akkora MBja vagy hpja h tulélje a burstot még heal mellett is, illetve MR semmit nemfog most már érni mert az assa a létezö összes magic skilljére kap MA boostot, a MA növelö buffja CDjét csökkentik, viszont egyet tudni kell, h egy MRes cleric kb el sem fogja tudni találni majd az assát, ugyanis arra 10secre még betolja az arcba a burstot, olyan 3k körüli MRt lehet majd kihozni egy sinnel, kiváncsi leszek hogyan fogja eltalálni ezidö alatt az MRes cleric..:DAnnyi idö meg böven elég neki h szötszedje, de utánna is 2k fölött tudja tartani az MRt jodarabig -
argentum #18021 hány próbálkozás után adjam fel az account transfert, és írjak az nxsoft supportnak? -
Berin01 #18020 ha akarsz instába menni és nem nagyon akarsz várni partyra akkor templar, kigyúrva pvpben is állat.
Gladi pvp , pveben sok helyen nem szeretik
-
#18019 szerettem volna én is regelni,de ezen az oldalon sehol sem találtam.csak az ncsoft oldalon tudtam (( -
Berin01 #18018 Gladi és Templar a sin ellen , Ja meg a full resistes cleric.
a többi kasztot lehet aprítani sin-nel ezeket nem. -
Muzli1 #18017 énis templar és assa között vacilálok talán gladi de szerintem templar lesz, ahogy ovlasgattma videot nézegettem szierntem elég vicces dolgokat ki lehet hozni belőle :) -
#18016 rendben köszi :) nem lett volna kedvem előröl kezdeni mindent :P
-
Vicodine #18015 Ezt annyiban kiegésziteném ill. javitanám, h az attackos assa sokkal jobb.Iszonyatos dpst kilehet hozni vele, templaron kivül nincsen olyan kari amit ne lehetne szarrá burstolni vele, signetes téma már lejárt, ugyanis van vele egy hatalmas problem, az egyik az,ha pl resistelik a signetet, akkor halál, vagy ha ketten jönnek akkor is, ugyanis signetes assával max 1 embert tudsz leszedni, de azt sem biztos, utánna viszont nincsen skilled. 3.0-ban az assa az egyik legerösebb class lesz igy látatlanba(azért annyira nem látatlanba mert mindent lehet már tudni:) )az egyik legerösebb -
Beaver70 #18014 Nekem is eltűnt onnan, de állítólag ez a normális, mert átkerült a Gameforge-hoz. -
Muzli1 #18013 én találom az oldalon az újj account létrehozása feliratot :O -
#18012 Na jó! Mi a franc történt a my accountommal? Csak a lineage II és a CoH maradt fennt rajta az Aion meg eltűnt a francba a cliensemről is. Nem mellékesen mindegyik játékom még a fizetős korszakból vanak.Valakinek valami ötlet? Vagy ez most normális az átállás miatt vagy mi van? -
Cray Tyler #18011 Azt jó hallani, hogy a templar végre helyére került. Annó elég szerencsétlen dolog volt, hogy a kínnal keservvel lvl50re felszenvedett templar mellőzve volt, és sorra altot kezdett mindegyik, amikor meg tényleg jól jöttek volna, akkor meg már alig maradt belőlük...
Weaving, amikor az assa az ability skillek közé beengedi az auto attackot. Kis odafigyelés kellett hozzá, de hamar meg lehet szokni. Annó ez volt a varázsszer, amitől az assa endgame tank tudott lenni. Nagyon durván pusztító dps-e lett emiatt, senki sem bírt vele szemben agrót tartani. -
pimpi001 #18010 lol
az 1 oraval ezelotti hir nemrossz.
ezekszerint meg most kapkodnak -
Shaenis #18009 mit értesz weaving alatt? -
pimpi001 #18008 Balazs15
aionfreetoplay.com itt kell regelned. sztem most kicsit le lehet terhelve, azert nyugoskodik az oldal. de probaldd. -
Beaver70 #18007 1 órával ezelőtti hír:
A small update: We are still working on the servers. We've planned to launch in the late afternoon/early evening. As mentioned before, we will announce when the servers are going live. We apologize for the long waiting time. Our hands are currently full with various tasks. -
Swgamer100 #18006 Sziasztok!
A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
korhatár 16+
Az újonnan induló UK-s szerveren elyos oldalon leszünk.
Röviden a légióról:
A fő profilunk a pvp lesz, így elsősorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz. :P
A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/
Amikor élesednek a F2P szerverek akkor kaptok majd invet. -
pimpi001 #18005 jah Asmo oldalon. ez lemaradt