Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xerb
Te fincsi hétvégén jövök vissza aionba ,varianceon meghoztátok a kedvem 😄. Meg teraig valamivel el kell ütni az idõt. Sajna jelenleg tényleg nincs jobb mmo csak ez a szar 😄 Gyorsba kihúzok egy rangert, csak pvp for fun ,semmi pve.
Szóval lehet kellene egy kis help mert full kuka vagyok hozzá , te meg úgy is olyan pro vagy 😄

I am so awesome [Keeper The Tank]

Vennék Telemachus szerveren elyos oldalon 50+ assát olcsón!!!!!!!!!! valamint várom ugyanitt assa barát jelentkezését is erre-arra privátban. 😊
Nehéz veled, de annyi baj legyen, úgyis unalmas a meló. 😊
Szóval, nem az a baj, ha van véleménye valakinek. Csak ez a "láttam pár videót, és mindben mobokat öltek", ez azért harmatgyenge alap ahhoz, hogy meggyõzõdéssel kijelentsd, hogy az egész játék full farm.

Én meg pont olyan videót láttam, amiben nem halt meg egy árva mob sem, csak nézegették a tájat, meg lõdöztek a bokrokra íjásszal. Akkor ha én azt mondom, hogy ez egy Sims folytatás ahol el lehet menni vadászni is, akkor adnál a véleményemre? 😊
Ha azt mondtad volna, hogy olvastad x meg y beszámolóját, és abból erre meg arra következtetsz, akkor lenne igazából alapja az ilyen kijelentéseknek.

Remélem rájössz, hogy nem flame-elni akarok, csak érteni és megértetni.

BoneDragon
Próbáltam az aion-t. Most is tolom trialt és igen változott. A farmolás meg onnan jön, hogy akármelyik keleti mmo-val, akár fizetõs akár ingyenes (rengeteget próbáltam) mindegyikbe grindelni kell vérzésig. A tera max azért nem farmolós, mert nyugatra is szánják és tanulni akarnak a többi mmo bukásából, ahogy az aion is az lett. Akkor legyen igazad. Látom nem bírod elviselni, hogy valakinek van véleménye és amiket kiadtak videókat azokból az jött le, hogy farm... Bocs b+, hogy nem játszottam vele, én kérek elnézést, te...
És vissza vehetnél az arcodból, mert unalmas.

Én akárhogyan nézem, tök másabb lett, xerb nemtudom milyen gépen tolja,h igénytelennek mondja,mert érdekes nálam lényegesen szebb lett minden,szerintem ebböl a motorbol kihozták a maxot,de persze fikázni lehet....nem egyut3 engine,de most megcsináltak vmit,aminek következtében lényegesen szebb lett a game, éssokan fikázzák,nemvágom miért...
Nem mondtam, hogy jó a tera. Sem azt, hogy nem kell benne megölni pár mobot. Csupán azt, hogy baromira nem grindrõl szól. De ha Te ilyen rohadt tájékozott vagy, mutass már egy openworld pvp mmo-t, amiben egy kurva vaddisznót se kell megölni ahhoz, hogy fejlõdjön a karakter.

Most ezzel arra próbálok célozni, hogy attól még, mert egy játék koreai, még nem feltétlenül grindfest. Az Aion is baromi messze van már a grindeléstõl, régen minden rohadt küldit feltúrtam és még pluszba grindeltem is a szintért, most meg a kék kveszteket már meg se érdemes nézni, kampányt ledarálva ott áll a kari pár óra alatt L30-on. Pislogsz még kettõt és L55.

Akkor most milyen alapon grindfestezed a keleti játékokat? Cool story bro.

Na mindegy, csak a fogalomzavarodat akartam helyretenni kicsit, engem mindig meglep, hogy embereknek igénye van arra, hogy fikázzanak valamit, amit még életükben nem próbáltak. 😄

nem verjük,csak ha vmit csinálnak ami jo,most annak miért ne ürüljünk?ezt a fanboyosdit mondtam hagyd már,egyszerüen tetszik aion,ez van...semmi több
Nuclearity
fincsi, nem vagyok én éjjon ellenes, de akkor megkérdezem már én is, minden kis apró szarra miért verik magukat a fanboyok? 😉 (lehet mondani, hogy nem vagy..blablabla de rajongásod eme fantasztikus játék ill nc iránt már kicsit több mint kellene szerintem 😊 )

BoneDragon
Tegnap asmo oldalon indítottam egy karaktert, ott jobban feltûnik a grafikai update. Elsõ területen sokkal élesebb a talaj textúra. Az effektekkel meg úgy játszadoztak, hogy ha messzebrõl nézed a dolgokat szebbnek néz ki, de ha közelrõl, akkor ugyan az kb.

xerb
Persze. Miért müködne.. 😊
Na majd otthon.

xerb
Vicodine. Igazad van ,nem az számít hogy hány nap alatt készült el, viszont az gen hogy ez igénytelen. Igénytele, gagyi munka egy ekkora cégtöl mint ncsoft.
Nézzünk egy példát . Ugye gta-t ismered , mindenki ismeri.
GTA san andreas még a GTA3 motorját használja ,csak kicsit fejlesztettek rajt.
Erre jön egy ember/csapat aki(k) összedob egy ilyen szinvonalu grafikai modot:
www.youtube.com/watch?

Djuree
hogyne kéne már, 1 hsz-el alább ott a példa, a wow is tele ilyen küldikkel, a rift is, meg a lotro is....

Waaaaaagh!

Djuree
nem az hogy szeretek grindelni, de néha kell. itt az aionban is van küldi bõven, de több mint a fele grindelõs. gyûjts 6 macskaszemet, meg 8 denevérfaszt. vagy nyírj ki 20 hagymaszemû viperát stb.
mondja már meg vki végre mi az a qrva tera!

Waaaaaagh!

Te nem látod a változást, és nekem kell szemüveg?😊) Aha értem logikus😄D Ezt hangoztatjátok non stop, hogy 1-2 napos melo...tudom h a motor maradt a régi, csak uj effekteket tettek be, de annyira szeretem hogy itt mindenki programozo, grafikus meg minden ami csak kell, és annyira jol tudják hogy ehez meg ahoz 1 nap kell, a másikhoz 2...😄D De amugy teljesen mind1, h 1 nap vagy 1 hét ment rá a graf javitására, lényeg az, h kuva jol néz most ki, bár eddig sem volt szar, de most olyan odabaszos lett😄 Aki meg nemveszi észre(érdekes,mindig az Aion ellenesek nemvesznek észre dolgokat...), az vegye minimumra a grafot,m ert az meg a max közt sem fog különbséget találni, ennyi!sztivi vánder...
Nuclearity
az hogy neked szemüveg kéne de nem mész orvoshoz még nem jelenti azt hogy király, a grafikai motor maradt ugyanaz, az árnyák/fényhatással tudtak játszani azt ennyi, az hogy te szivsz és behalozod a dolgokat (😄) nem jelenti azt, hogy mindenki más hanyat dobta magát egy szimpla 1-2 napos melótól. (ami igazából tényleg minimális) abyss kurva nagy, amugy tényleg, besüt roah felöl a fény wazze... teljesen máshogy néz ki fantasztikus, attol eltekintve mennyire bugos is (repkedsz és pl krotant látod, meg a bossroomot (átlátsz a földön érted) mert a groundot még nem jeleniti meg...stb szal annyira ne legyünk elhalva.

Na erre kiváncsi leszek, aszongya faszikám h peeersze h erösiteni akarják a pvpt hosszutávon ez céljuk, na ilyen AP system után kiváncsi leszek 3.0-ra mit fognak kieszelni😊
Amugy Aionban a a 2.5ös graf tunningra visszatérve, itt tényleg vakok gyülekezete van, vagy pentium 3ason tolják de nemértem...Érdekes, nekem teljesen más a graf, nem csak az árnyékok, hanem maga a garf lett totál más, lényegesen "életszerübb" lett, én mondjuk kb pont az árnyékokat nem is figyeltem, de ahoz tényleg sztivi vándernek kell lenni hogy ne legyen egyértelmü mennyivel királyabb a graf! Még ha tartalom ügyileg nem is sokat hozott(nem is vártuk),de grafika terén többet hozott, mint személy szerint vártam töle, én tényleg azthittem h 1-2 uj effekt azt csoki, de lofaszt, tényleg király lett, abysst kb mintha ujratervezték volna, de máshol is, meg a karik...minden
Se grind se semmi más..😄D De tudom tudom, koreaiak azért hagyták ott tömegesen, mert nincsenek hozzászokva ahoz, h nem kell farmolni, pedig amugy iszonyatosan sokmindent lehet benne max lvlen csinálni, meg a pvp sem a duelekre korlátozodik, egyszerüen megöltek a koreaiak minden mobot és otthagyták😄D
Nuclearity
tera ban ez sem igy van, kényelmesen is tul gyorsan el lehet érni a max lvl-t, bone, sajnos nem tudok mit mondani, látom nagyon szeretsz grindelni (nem tudsz letenni rola) tehát TERA nem neked lesz hiszen ott sajnálatos modon nincs grind...

Nuclearity
AoC

Tévedsz. Sem a Lotro-ban, sem a RIFT-ben nem kell egy percet sem grindelned a max lvl-hez ( sõt, megkockáztatom, már a WoW-ban sem, és a WAR-ban sem ) )

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

xerb
Öröm és boldottá .. Végre valaki megmondta a frankót ..
Na akkor menjél vissza wowozni vagy tudomisén honnan szalajtottak 😉

BoneDragon
Csak neked lenne jó, mert úgy állítod be, mintha a te játékod lenne. Igen is néztem a csodálatos teradból videókat és az egész egy farm. Ha nem tetszik a véleményem, akkor húzd le magad a wc-n. 😊

Djuree
tudtommal eddig még nincs olyan mmo amiben nem kell grindelni, ha még ebben az életben el akarja vki érni a max szintet. persze egyszerûbb lenne, ha 2 quest elég lenne mindig a szintlépéshez. de annak sok értelme nem lenne, ígyis tele van az aion lvl55-ös karikkal...

Waaaaaagh!

A skilleket, grafikát a grindeléssel lehet bemutatni. Ha craft érdekel, azt írd be a keresõbe, ha a pvp, akkor meg azt. Ha csak simán beírsz egy játékcímet meg mondjuk egy kasztot, akkor nyilván az adott kaszt grindelését fogod megtalálni. Vagy rosszul látom?
Jólvan értem én, hogy könnyû beböfögni valami ökörséget, csak mert most ez a menõ (mármint a keleti játékokat szidni a grind miatt), de szerintem mindenkinek jobb lenne, ha elõbb tájékozódnál egy kicsit. Tele van a net Tera-val. Én drukkolok.

xerb
Szal mégegyszer.
Melyik játékra gondolsz Nuclearty ?
A lotrora?

xerb
LoL 😄 Ez fájt 😄D

Lord Of The Rings Online

Én kérek elnézést. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

xerb
Nuclearty: mi az lotro?

BoneDragon
Nem játszottam vele sajnos, de szívesen kipróbálnám. Amit láttam eddig videókat róla, abba mind az volt, hogy ölik a mobokat mázsa számra. Az nem farm?

Nuclearity
farm játék? mit tudsz róla? pont ez a baja a ferdéknek, hogy ugy nézki a játék mintha westernre készült volna alapból nincsenek meg a játékban az alap keleten (pl a grind is ilyen)

frosty, visszajöttem a nyárra, hogy ne unjam magam szarrá, most hogy befizettem 1 nagy kedvencem lett ingyenes, szal ha tera nem is akkor is lesz hova mennem 😊

BoneDragon
Ennek örömére én is felhúzom a gladimat lvl20-ig, aztán vége a trialnak...<#zavart1>

Frosty01
clericem a hétvégén megdingelte az 55-öt 😊 elkezdtem kiszedni az utolsó stigmapolcom, fél jotun set rajta fityeg, és már döntetleneket vívok gladiátorokkal :-)

alig várom hogy értelmes gear legyen rajta, ki se jövök többet silenterából <#gonosz1>

practitioner of the forbidden arts of death

Djuree
mi az a tera?😊

majd jön a gw2 oszt meg lesz oldva minden....

Waaaaaagh!

xerb
Sebaj , akkor majd tera topicban cryolunk ;P ;3

Frosty01
majd lesz! ;>

xerb
Igaz , de legalább nem annyia gearorientált a pvp mint aionban a nontarget rendszer miatt.

Frosty01
mégis játszol vele. még mindig

BoneDragon
Az is farm játék. Ami keleten készül a ferde szemû barátainknak azokba mind kockulni kell reggeltõl estig...

xerb
no para, tera inc 😊

BoneDragon
Igazából, ha nem lenne ennyire farm játék, akkor a nyugatiak is benyelnék, sõt még tetszene még nekem is... Ha nem lenne ilyen kevés játékos és nem kéne tényleg ennyit farmolni egy jobb cuccért, akkor esküszöm befizetnék, de így...

Nuclearity
ez nem grafikai update embörök, csak az árnyék/fény hatással játszottak ami ha felveszed high qualityra közelrõl látszik, távolról meg kb mint eddig (a videokhoz képest szerintem még mindig messze van tehát azok tuti megvoltak csinálva) De kb ennyi is a 2.5, egy grafikai update, ill ahogy frosty Q&A linkjén olvashattátok, ez egy ugrodeszka a 3.0 hoz (mintahogy 1.0 az volt 1.5 hoz, 1.5 az volt 2.0 hoz és 2.0 az volt 2.6 hoz 😄) Azt leszögezném, hogy 2.5 rendes bughalmaz, és jelentös javitásra 2.6 elött felesleges is várni (mert kb mindent abban javitanak ha olvastátok a patch notest)...

A mentor dolog tuti nem ezért lett, ne feledjük, hogy nálunk áll ugy aion ahogy, szülöhazájában top mmo, nyilván oda is updatelik (nem véletlen a PvE update tenger). Itt megmég lesz síralmasabb állapot is 😄

Djuree
ezt én is észrevettem, a fények lettek jobbak csak kb.
tényleg kevés a kis kari. nem lehet csapatot találni az alacsony questekhez. max besegítenek az 50-esek....van egy olyan érzésem ezért lett a mentor rendszer, sõt biztos...

Waaaaaagh!

BoneDragon
Na kipróbáltam a trialt. Hát nem sokat lehet észre venni ebbõl a grafikai updateból. Annyit vettem észre, hogy a fáknál átszûrõdik a fény... Amúgy iszonyat kevés kis szintû karakter van. :S

xerb
Swat 😄

Snitzer: Zoral altja
És benned kit tisztelhetünk?
xerb
Kuraz : Ez mar milyen nick ? Zoralhoz van szerencsém? 😄

BoneDragon
Örömmel hallom, hogy vannak magyarok a "jó" oldalon is 😊 Remélem találkozunk <#taps><#eplus2>

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Free trialt hogy lehet igénybe venni?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW