24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#18084 Én is tudom mi vár a kezdőkre :D Lefarmolják őket abyssban ahogy lehet :P -
#18083 10 körül, ha jól emlékszem, de inkább 13. -
#18082 Hány gigát szed le a launcher? -
#18081 Én át hoztam még a 2009-es béta accountot :D -
#18080 Hát az aktiválás után én ezt kaptam: Unfortunately your account could not be validated. -
#18079 csak 1 eshetőség semmi sem kötelező,de én már tudom,hogy mi vár a kezdőkre..
valószínű te vagy jópáran még nem(tisztelet a kívételnek)
kinek a pap kinek a papné...szal semmi ellenségeskedés -
#18078 a regisztráció működik, a játék még nem megy -
Tomy Lee #18077 Tudjuk de nem érdekel senkit.Kihívás,csapat morál,összeszokás.Ez a segítőkészség meg olyan amilyen,ha szerencséd van kapsz helpet,legtöbb esetben nem.. -
Beltazar #18076 Félig meddig már megy a weboldal, ránézésre már lehet accountot csinálni, bár még nem próbáltam.
regisztráció
shop
Elég lassan tölti be. -
#18075 ami miatt jobb ha nem teljesen új szerverről indul az ember(ahol nagyok is vannak)
1.ha ismered(nagy kari) nem kevés anyagi segítséget adhat
2.solo illetve team questekbe hathatós segítséget nyújt(ha mentor akkor még a nagy is jól jár)..nem egyszer húztuk a kicsiket így
3. ismeri a helyeket,elkísér oda ahová nem tudnál eljutni
4. abyssba nem verik be az arcod 2 percenként ha melletted van(ak) pl.(guildből páran)
4. legyártanak olyan cuccokat mint pl.: scroll,poti,gear etc. amit egyébként nem tudnál megevnni és még más nem tud craftolni
5.crafthoz az alapanyagokhoz is könnyen hozzájutsz(általuk)
6.akinek sok ideje,energiája a karakterébe van nem kezdi előröl..és elhihetitek nem egy hely van ahol a rutin segít(insták főleg),mert vannak nagyon szopatósak és ha nincs rutinos köztetek hal a banda
most hirtelen ennyi jutott eszembe,de ha megerőltetném magam biztos összeszednék még párat
have fun -
MaRee #18074 Aion UK
Another update about the status of the migration
We are currently making progress and the whole team is working on the release of AION free-to-play with high pressure.
We cannot give you an exact time but we will try to take the servers online today.
Sadly we cannot keep our old estimation (late afternoon/early evening).
We apologize for the delay.
Your CM Team -
Vicodine #18073 Amiota a castin speeden cap van, annyira nem olyan nagy különbség az...asmok sem nagyon használják,legalább is sejtem h arra a stigmara gondolsz..:)
-
#18072 Akkor nem találkozunk,nem kezdem előröl...és asmo voltam :) ely nem jön be...(az ely sorc szarabb mint az asmo...igaz 1 skill de az lényeges különbség) -
the1gabor #18071 Mert az emberek 99% angolul beszél. -
Swgamer100 #18070 Sziasztok!
A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
korhatár 16+
Az újonnan induló UK-s szerveren elyos oldalon leszünk.
Röviden a légióról:
A fő profilunk a pvp lesz, így elsősorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz.
A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/
Amikor élesednek a F2P szerverek akkor kaptok majd invet.
-
Muzli1 #18069 miért pont nexus? -
#18068 Franc se akar francoá szerverre menni :D -
Beaver70 #18067 Szinte mindenki a Nexusra akar menni. Értsd magyarok jelentős része. Iszonyat terhelt lesz. A többi meg pangani fog. -
#18066 a jó kérdés az lesz ha nem lehet majd a szerverek között ugrálni,hogy mi magyarok melyiken fogunk tömörűlni :) -
Beaver70 #18065 Én már nem tudom, de egy biztos, hogy órákkal ezelőtt még nem volt a listában a 3 szerver. -
Berin01 #18064 http://www.facebook.com/CMBlackVelvet.Aion
innen szedtem le itt volt a link fórumra -
MaRee #18063 Az Aion UK írta fészbukra, hogy nincs közük az aionstatus oldalhoz. -
Beaver70 #18062 Ma megkaptam, hogy a http://aionstatus.com oldalt felejtsem el. Érdekes ezen az oldalon már a Gameforge 3 új szervere is bekerült a listába. Nexus, Calindi és Vehalla. -
#18061 Ezek is jól felkészültek, mégis mire számitottak, majd meg kell nyomni egy start gombot és minden rendben lesz -
Beaver70 #18060 Berin hol találtad ezta hírt? -
Swgamer100 #18059 éjszakás vok :D (mázlista ) :D
-
MaRee #18058 De reggel 6-ra, mert délben dolgozni megyek -
Muzli1 #18057 szerintem se, maximum holnap kora hajnalban :( -
Swgamer100 #18056 holnapra legyen
-
MaRee #18055 Hát akkor máma ebből már semmi nem lesz szerintem. -
Berin01 #18054 hát ez nem túl biztató sajnos -
Berin01 #18053 Hum.... how to start without telling too much and risking a slap...*scratch*
Well ok, I will try...
Currently, the database dump of NC we received last night (not yesterday, during this night) is huge. Bigger than we actually expected.
The test migrations last week were way smaller and faster. However, the current database migration is very, very slow. Maybe some of you working in IT handling huge databases might agree that migrations are a pain.
This causes a huge delay for us.
We are impatient as well. Keep in mind that most of us did an all nighter last night and didn't have sleep for about more than 24 hours. Eoghan for example didn't sleep at all for more than 30 hours.
We are not able to keep you updated that fast as the CMs themself are handling other issues at the same time (website e.g.).
We can't give you an estimation for now as we are not able to judge how long it will take with the current progress. It might take another hour, it might take 4 more hours..., nothing we can estimate right now...
And to reply to "yeah you have so many people, why don't you make it faster?". 40 people standing infront of a database import doesn't make it faster rather than wasting resources right now. It doesn't change the fact that the import is an automated system (a script for the ones knowing how to import databases) that can't be influenced by 80 hands.
So far the accounts are fine, just to calm you down.
We do not want to tease anyone as we are also at our limits right now.
We are sorry for not being able to activate the servers right now. We would love to have them online for hours already and you to enjoy the game by now.
Unfortunately, it isn't that way.
-
#18052 nos...mind2 jó de én az m.acc(magis accuracy)végett a könyvet használom.
..mert úgye mi haszna az erősebb(kicsit) orbnak ha nem találsz azaz a döntő pillanatban mondjuk resistel az ellen..és amúgy is kövekkel tele lehet nyomni m.attackal.
jah és ami még lényeges a sima attack-ja a könyvnek távolsági az orbnak pedig közeli..ez fontos momentum.
Az sm-ek használnak orbot álltalában -
Champy #18051 mih ?! :D milyen kérdés ... a lényeg van már szerver avagy sincs... :D a többi lényegtelen. -
#18050 Könyv vagy orb ? :)
(sorcként) -
#18049 Sziasztok!
Én még a legelejétől kezdtem játszani az aionnal,sok új patcet és egyebet megértem ott.Szerencsére sokat fejlődött(előnyére) a játék,de ennek ellenére elég összetett(ami persze nem baj)
LVL55 assa,ranger,sorc amim van,de a többire is van rálátásom.
Ha vkinek lenne kérdése nyugodtan írjon.
Remélem mihamarább tudunk találkozni a játékban
Have Fun -
Beaver70 #18048 Szeretnék olyat hallani, ami most kiszűrődött a szobából. Az 1 perc és nyersz című műsort nézi a feleségem. Szóval a mondat: "A játék hamarosan elkezdődik. 3.., 2.., 1.." -
Swgamer100 #18047 :D -
kacsa1207 #18046 Ugye ugye, fő az optimizmus. -
Swgamer100 #18045 persze mehetek melózni az tuti!