Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Kb max 1 hónap alatt ki lehet húzni egy karaktert + gearolni annyira amivel elkezdhet pvpzni vagy belefoghat az endgame contentbe bthm pl.
Ez sok idõ?
Mi lenne jó ha kreálsz egy karaktert egybõl kapjon sw setet meg legyen 55? ;D
I am so awesome [Keeper The Tank]
Oké te nem farmolsz, szépen küldizve eléred az 55-öt, jön egy farmolós gamer és 45-ös szinten faszra húz pillanatok alatt.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Azert mert van velemenye, es nem egyezik a tieddel, mar miert kene elhuznia?
omg.. <#wilting>#wilting>
ha meg nem tetszik az aion, akkor lehet elhúzni innen...
Waaaaaagh!
(azért titkon még érdekel ez a szar ázsiai játék gondolom ezért is vagy itt 😛) bár kinek mi, én unom már aiont is, meg az összes többi láma targetes gamet... jó volna már elszakadni ezektõl mert uncsi. A hatalmas rifted meg egy wow clon "ujabb" de még mindig fosabb grafikával mint az átlag. Nem nagy durranás (számomra legalábbis) dehát a lényeg hogy te megtaláld benne az örömöd ill társaságod, és onnantól kezdve egy fos game is lehet jó 😊 (nem véletlen vagyok Aionban XD)
Az hogy ázsiában mi sikeres azt pont leszarom. Európában élek.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Waaaaaagh!
Aion-t is szerintem igen sokan jatsszak Azsiaban
Nincs beta még, e3 pár nap mulva , ott jelentik be eu dátumokat elvileg.
Koreaban jó ideje liveon van már amúgy.
Csak hogy ne offoljak többet : tera.variance.hu/
itt minden infót megtalálsz ha érdekel.
Waaaaaagh!
Hidd el ha kipróbálod te is így leszel ezzel, mint mindeni 😊
Hogy jutottál ezekre a megállapításokra hogy :
"köze sincs igazi mmohoz, ibkább multiplayer mint igazi mmo."
A target rendszeren kívül minden pontosan ugyanolyan mint egy másik mmorpgben.
Mondjuk mikor elösször láttam videokat terarol , én is hasonlóan álltam a dologhoz.
"mi a szar ez tps vagy mmo " Ez volt a reakcióm mikor megláttam.
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
practitioner of the forbidden arts of death
Azt szeretném megkérdezni, hogy az assanal ez a Needle Rune pontosan mire jó??