24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
the1gabor #18124 Release rage:) -
#18123 lol fél nap alatt top 2.re vágtátok a topikot rég volt már ilyen pörgős ^^ -
#18122 Mondjuk a kliens-ben még az Optionsre se tudok kattolni :D -
Vicodine #18121 nekem nem él...bejön az oldal de csak egy link van a forumhoz(ami szinten nem jon be) illetve facebook chanelhez -
#18120 Passz, de sikerült regisztrálni. Mondjuk random account nevek foglaltak voltak :D -
#18119 És a szerver? :D -
#18118 Oldal él! -
#18117 Akkor ideje indulni -
#18116 Én antifaces videókat nézek :D meg aconnyal beszélek közbe xD Ha meg online a szeró go aion :D -
Vicodine #18115 Azért basszus ez az mmozás mekkora szégyen már:DD Itt picsogunk h mikor lesz már szerver, mintha nemlehetne semmi mással elütni az idöt, tiszta kész mindenki, pedig az idö alatt mig mmoval foglalotoskodik vki, mennyi csajt meglehetne sunázni meg ilyenek:DD Az alkoholrol nem is beszélve, bár azt ugye gép elött is lehet fogyasztani:D Hu bakker ezt asszony elolvasná..:D -
#18114 átlag így szokott lenni én már csak azért is kivárom xD
Vicodine:Én eddig egy másik játékkal játszottam ha érted mire gondolok :D
Virgábolti Aionnal Próbáltam és nagyon tetszett :) -
Shaenis #18113 Én sem a ruciról beszéltem, hanem arról hogy van értelme a fegyver craftolásnak.
Abban igazad van hogy a legjobb statot eternal abyss + pvp aréna kombóból lehet kihozni, de ez nem a most kezdő játékosok szintje.
Amit én mondtam, az egy könnyebben elérhető de elég hatékony alternatíva. -
Vicodine #18112 Évek ota nem lehetett ingyen tolni, pár napot csak kibirsz már:D -
MaRee #18111 Fogadni mernék hogy ahogy megunom és lefekszek aludni utána percekkel lesz onlány minden szerver -
#18110 ecsém mikor lehet már végre tolni :(
-
Vicodine #18109 Csak h képben legyél, 2 honapot leszámitva 2.5 éve offon tolom.Ami meg a trendi dolgokat illeti az armfusion terén, 55ös eternal abyss fegyoba szoktak ECs fegyot tenni, illetve ECs ruhát kivenni, ugyanis max 5 slot az amit buksz az eternal abysshoz képest, mivel ha feltöltöd a conditiont, kb ugyanazok a statok vannak...De én amugy nem is az eternal abyss rucit emlitettem, hanem ha jol olvasom vissza akkor az 50eset, amit pedig nevetséges idö alatt kilehet szerezni, és akkor az ezerszer többet ér mint akármilyen carved vagy balaur craftolt ruha -
kacsa1207 #18108 folyamatosan változik szoval meglehetősen hiteles, igaz sokan mondják, hogy már semmi köze nincs a free-hez de én azt figyelem és meglátjuk. -
#18107 Semennyire. -
Shaenis #18106 Erre van hivatalos válasz:
"aionstatus has nothing to do with us. The counter is an assumption and we didn't give them any information when the servers are going online"
http://www.facebook.com/aion.uk?sk=wall
-
N4gato #18105 http://aionstatus.com/
mennyire van hitelessége ennek a visszaszámlálónak az oldalon? -
Shaenis #18104 Mondja ezt az aki már rég nem is játszik official szerveren. :)
Csak hogy képben legyetek:
Abyss eternal fegyver megszerzése RENGETEG időt és kockulást igényel, sok sok hónap azután hogy elérted az 50+ szintet az abyss pontok és platinum medálok kifarmolása miatt.
Ezzel szemben a pvp arénás fegyverek napok 1-2 hét alatt megszerezhetők, és elég jó statokat adnak. KIVÉVE az alap damage, az eléggé le van gyengítve az azonos szintű abyss illetve pve cuccokhoz képest.
Éppen ezért jelenleg az a trend, hogy aki kétkezes fegyvert használ, az szerez egy erős pve fegyvert, és armsfusionnal beleolvaszt egy pvp arénásat a pvp statok meg bónuszok miatt.
Ez igaz a gladiátorra (polearm, greatsword), templarra (greatsword), rangerre (bow), chanterre (staff), sorcerer ill spiritmaster (tome/orb).
Erős pve fegyvert pedig vagy high end instance-ból (jellemzően BT Stormwing fegyverek) vagy craftból lehet szerezni.
Sok olyan jó játékost ismerek, aki master carved fegyvert használ összerakva pvp arénással, esetleg abyss 50-essel vagy 55 primus pilussal. -
Vicodine #18103 Mivel craftolni csak eladasra erdemes(cooking,alchemy,handicraft), ezért a többi tök fölös.Életbe nem fog senki sem magának carvedet lecraftolni, eleve nem éri meg, meg nem sok sansz van hozzá a mati miatt.Meg ugye lehet akármilyen jo a ruci, craftolni nemlehet olyat, ami ad pvp defet, ezért még egy 50es abyss gear is többet ér bármelyik eternal craftolt cucctol is -
Hurkans #18102 Ezek szerint akkor master szintre a weaponsmith érdemes, hogy csináljak fegyvert? Vagy az a fegyver amit csinálok az rosszabb mint amit pvp-ből, pve-ből lehet szerezni?
Mert akkor sok értelme nincs... -
Shaenis #18101 Assassinnak elsősorban weaponsmith (fegyvergyártás) esetleg tailoring (bőrpáncél) javasolt. Azzal vigyázni kell, hogy master szintre csak egy craft skill húzható fel. És a master szintnek az legcsúcsa, hogy tudsz master carved dolgokat gyártani, amit csak te magad használhatsz, másnak nem tudod eladni sem. Tehát olyan craftot érdemes szerintem húzni, amivel a saját karidnak hasznos dolgot csinálhatsz. -
#18100 Jó lenne pontos dátum, Meow név szerintem kelendő lesz :D -
Shaenis #18099 na megnéztem és is az új website designt...
és rájöttem miért nincsenek még készen...
hát mert nem döntötték el mi legyen a nyerk neve :) anélkül nem indulhatnak el :P
-
kacsa1207 #18098 Igazából ez a te választásod azzal kezdj amivel csak szeretnél. Szakmáknál az alchemy ami minden karakternek hasznos a potik és scrollok miatt. -
Hurkans #18097 Köszönöm
És az mindegy , hogy milyen class-t kezdek guild szempontból?
Én az assassint preferálnám, az meg hogy milyen craftingot csinálok, már mindegy ha gondoljátok mondhattok egyet és azt csinálom. -
kacsa1207 #18096 Igen valóban bejön, de még minden össze vissza van. Nagyon kezdetleges még. -
#18095 Kitörlitek a coming_soon részt a címsorból, akkor bejön a weboldal :) -
Trollface #18094 Én szeretnék ,de csak lightosan. :P
Hurkans: Ja Storm ha ely ha nem ,nem tudom asmon sztem még mindig nincs magyar brigád. -
#18093 Vicodine:korrekt volt a comment -
#18092 én most be tudtam lépni a régi account-al az oldalra -
the1gabor #18091 Olvass vissza párat. (Magyarok valszeg nexuson lesznek) -
Hurkans #18090 Sziasztok most töltöm le a játékot, mivel kipróbálnám most hogy ingyenes lett, melyik szerveren érdemes elkezdeni játszani ahol esetleg egy magyar klánban van hely?
Az hogy melyik oldal számomra mindegy nem tudom mi a különbség a kettő között -
kacsa1207 #18089 Igazságszerint még csak hébe-hóba működik az oldal. A shop-nál már be tudtam jelentkezni, de nagyon lassú még meg folyton ledob, bár a "próbálja újra" menüre kattolva a böngészőn már bejön. -
#18088 'Your account was successfully validated.'
nekem ez jött, nem tudom mi lehet a para... -
MaRee #18087 Most ide annak is regisztrálni kell aki átköltöztette a gameforgera az accát vagy mi ez a regisztráció? Mert azzal az accounttal nem tudok az oldalon belépni. -
Vicodine #18086 Senkit nem érdekel?:DD Ha jobban belegondolnak sokan, nem sok értelme van csak annak kezdeni uj szerveren aki még most ismerkedik aionnal, azonkivül nemigazán,ugyanis tiszta szopás lesz az egész, és hirböl sem lesz nagyobb fan mint egy öreg szeron,ugyanis azokon a bizonyos öreg szerokon is a régi motorosok ugyanugy nagy helyeken lesznek, a kis karik ugyanugy külön lesznek mint az uj szeron,hiszen ök nemtudnak még menni ingibe meg gelkbe,viszont ha kell help akkor az kurva jol jon,nem is ismerek olyat aki ujra szeretne szopni egy kiskarival megint, max itt forumon 1-2 -
Rapec #18085 16