Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Egyetlen olyan itemrõl tudok, ami pvp statos és egyedi neve van:
Lakhane's Kerchief
Ez a régi dredgion egyik bossából (Supervisor Lakhane) származó sapka, amúgy elég jó cucc.
Ezenkívül még kétkezes fegyvereken láthatsz ilyet, ha egy PVE fegyverbe másodlagosként PVP-t olvasztottak bele armsfusionnal.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ezekre ha cserélnél .És a kromede,s spear alá betennél egy craftolt attack speedeset ( 13%kék, 16%gold) sokkal pörgõsebben tudnál játszani a gladiddal.
Vagy esetleg pvere egy jó attack speedes greatsword is nagyon jó, mivel a gs alapban nagyobb attack speedel rendelkezi
mint a pole.
Pvere polem mellett ott egy gold55 +10es +19% attackspeedes gs nekem is. Nagyon lehet vele apritani .
Furcsa is utánna ha spearra valltok , az nagyon lassunak tünik greatsword után.
I am so awesome [Keeper The Tank]
a pvp itemeket tudod szûrni a típus alapján (Abyss Item) de a nevébõl is látszik, elyknél Guardian, asmoknál Archon szóval kezdõdik minden PVP felszerelés.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Waaaaaagh!
lenne egy kérdésem állitolag aionhoz kijött egy kiegészítõ. nekem az alapjáték megvan megkell ezt is vennem ugye?
30-asból a fegyó és mondjuk a vállas jó, úgy-ahogy. A többi ilyesmit meg lehet törni, Eldert plána, 6x L90 stone lett a múltkor egy kardból. 😊
nem vicces. van ez az arthuros nevü hülyegyerek, célirányosan kiszúrja az összes hide 2-ben lévõ playert odamegy és pont a fejük tetejére koppint egy aoe-t. nem feltûnõ. kicsit sem. engem utoljára a 2-3 perc között kapott el shadow walkban silenterán, úgy hogy amikor bekapcsoltam még közelemben sem volt hogy kiírhassa a radar hogy valaki elment sw-be
más:
mi ez az új csít amivel látják a hide 2-t?
Hányszor volt , hogy artiroomban toltam egy aoet és pole hegye megakadt az assâban ,aki ott bújkált prédára várva 😊
Waaaaaagh!
Úgy nem sok sanszod van.
Nekem mult héten volt egy kis csetepatém egy asmoval és kaptam ízelítõt a "fair pvpbõl"
Kisrangerrel szintezek (kb 38 voltam). Éppen 2 mobbal kergetõzöm mikor ráadásként nekem ront egy sm.
Betoltam maut, potit , mindent.Nagyon bena volt ,vagy 3x jött nekem mire sikerült leölnie. Majdnem megvolt 1x de az az átkozott fear 😊.
Utánna nézem oldalon 50es volt 😊
pedig kék geares 42-es palát vertem már szét...
Waaaaaagh!
vagy szakma. potionok eladásából sok pénz jön. de az elején armor gyártásból is jön bõven.
Waaaaaagh!
az miért van hogy updatnál ándan error code 25-öt ir ki? nem találja az aiont a meghajton-.- segitsetek ilyenkor mit kell csinálni?:d
Érdeklõdni szeretnék csak hol és milyen oldalon találhatók most aktívabb magyar légiók? Most néztem vissza a reaktiválással és megjött a kedvem a játékhoz.
más:
milyen videórögzító alkalmazást ajánlanátok ingame vidik felvételéhez?
vki tudna adni eg ylinket ahonnan normálisan le tudom tölteni az aiont? mert ez a fos ncsoft launcher baszik le tölteni le tölt 8g-b t azt ujra kezd ándan-.-
Frosty ma este kereslek majd az invite miatt.
Errors occurred while applying the patch,
and a rollback was not attempted.
The product is likely in an inconsistent state and should be repaired or reinstalled.
The patch application errors are as follows:
A hozzáférés megtagadva. (A kivétel HRESULT-értéke: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))
Segítsen valaki okos pls nincs kedvem újratenni a játékot 😞(((((
vagy írd meg a nicked privátban vagy itt és ha belogolok beveszlek én