Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
azon gondolkoztam tegnap este amikor egy barátomnak kitakarítottuk egész fire templet, hogy vajon ha mentor módban megölünk egy world bosst, akkor a drop is megmarad rendesen?

practitioner of the forbidden arts of death

Most nem vagyok "játékközelben", de akkor majd konkrétabban leírom, ha látok ilyet 😊
konkrétumot pls, mi a neve a cuccnak? 😊

Egyetlen olyan itemrõl tudok, ami pvp statos és egyedi neve van:
Lakhane's Kerchief

Ez a régi dredgion egyik bossából (Supervisor Lakhane) származó sapka, amúgy elég jó cucc.

Ezenkívül még kétkezes fegyvereken láthatsz ilyet, ha egy PVE fegyverbe másodlagosként PVP-t olvasztottak bele armsfusionnal.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Köszi, az addig ok, hogy pl az archon pvp item, de láttam embereket akiknél az armorhoz oda volt írva, hogy pvp+% dmg...és ezen a honlapon sem írja ezt a statot. Azt hogyan?
xerb
Craftolt nem véletlenül drágább . 22% speed, 6% attack speed(gold cipõ, kezes). De a kéken is van 18 , és 5 százalék.
Ezekre ha cserélnél .És a kromede,s spear alá betennél egy craftolt attack speedeset ( 13%kék, 16%gold) sokkal pörgõsebben tudnál játszani a gladiddal.
Vagy esetleg pvere egy jó attack speedes greatsword is nagyon jó, mivel a gs alapban nagyobb attack speedel rendelkezi
mint a pole.
Pvere polem mellett ott egy gold55 +10es +19% attackspeedes gs nekem is. Nagyon lehet vele apritani .
Furcsa is utánna ha spearra valltok , az nagyon lassunak tünik greatsword után.

I am so awesome [Keeper The Tank]

www.aionarmory.com jobb.

a pvp itemeket tudod szûrni a típus alapján (Abyss Item) de a nevébõl is látszik, elyknél Guardian, asmoknál Archon szóval kezdõdik minden PVP felszerelés.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Sziasztok, ezen az oldalon szoktam nézni a droppokoat meg stb. (aiondatabase.com), de itt nem találom a pvp boostos itemeket. Elavult az oldal? Tudtok valami jobb, hasznosabb oldalt ajánlani?
Frosty01
pve-re tökéletes mondjuk. akinek nem fontos a pvp, simán elmegy

Djuree
nem rossz az a dolan, 35-ön a legjobb cucc. mivel nem pvp-zek, abyss pontom nincs, abból nem tudok cuccot venni😊 lehetne még sárga craftolt cucc, de az meg sokkal drágábbra jön ki mint a dolan. meg azért mégiscsak egy full arany set, nekem meg sokat számít a kinézet is. ez a kromede spear is olyan szarul néz ki, lehet lecserélem egy szarabbra de jobban kinézõre. skint természetesen nem lehet rá tenni....

Waaaaaagh!

Frosty01
Nem. a kiegészítõket nem kell megvenni. az egy kiegészített verzió, ennyi

sziasztok

lenne egy kérdésem állitolag aionhoz kijött egy kiegészítõ. nekem az alapjáték megvan megkell ezt is vennem ugye?
No azért az a Dolan szett rettentõ messze van ám a "jó"-tól pvp-re. Húdenagyonmessze. Én is láttam már ilyen poweruser-eket, akik megvették a szintjükre való EPIC geart, pl a 40-es arany pve drop szettet, aztán összecsomagoltam õket egy daeva settel, vagy éppen egy 30-as pvp gearrel késõbb. Ráadásul irreális áron vannak brokernél ezek a cuccok. Cipõ/kesztyû speed bónusz nélkül? Van aki azt felveszi? wtf? 5 kinahot nem ér. :/

30-asból a fegyó és mondjuk a vállas jó, úgy-ahogy. A többi ilyesmit meg lehet törni, Eldert plána, 6x L90 stone lett a múltkor egy kardból. 😊

Frosty01
b+ 😄
nem vicces. van ez az arthuros nevü hülyegyerek, célirányosan kiszúrja az összes hide 2-ben lévõ playert odamegy és pont a fejük tetejére koppint egy aoe-t. nem feltûnõ. kicsit sem. engem utoljára a 2-3 perc között kapott el shadow walkban silenterán, úgy hogy amikor bekapcsoltam még közelemben sem volt hogy kiírhassa a radar hogy valaki elment sw-be

xerb
Nemtudom . De csak meg kell szokni , nem vészes . 😄 Minden mmoban van ilyen , full természetes >:-D

Frosty01
hányszor volt hogy artiroomban bújkáltam prédára várva és megakadtam egy gladi pole hegyében xD

más:

mi ez az új csít amivel látják a hide 2-t?

xerb
Lol, micsoda problémák.
Hányszor volt , hogy artiroomban toltam egy aoet és pole hegye megakadt az assâban ,aki ott bújkált prédára várva 😊

Frosty01
magas magic resistel. vagy elszaladsz elõle vagy az elsõ találkozásnál beleborítod az árokba hogy esélye se legyen castolni. assáknak meg van elkerülõ skilljük rá

Djuree
az SM-nél hogy lehet kivédeni azt a szar skilljét, hogy átváltozok én is vmi elementállá és menekülök elõle vagy 10mp-ig? nem tudok SM-et megverni, rámnyomja 2x ezt és megyek a levesbe. elég unfair skill ez....

Waaaaaagh!

Frosty01
jaj ne is mond -.-" tele a tököm a mindigfullbuffban ücsörgök a fort elõtt hátha jön egy elyos címû fejezettel. 5 - 10 percenként elszáll a nagy semmibe 100k-150k 😄

xerb
Meg lehet hogy õ tökig buffban, scrollok, kaja, abyss poti, Míg te alanature .
Úgy nem sok sanszod van.
Nekem mult héten volt egy kis csetepatém egy asmoval és kaptam ízelítõt a "fair pvpbõl"
Kisrangerrel szintezek (kb 38 voltam). Éppen 2 mobbal kergetõzöm mikor ráadásként nekem ront egy sm.
Betoltam maut, potit , mindent.Nagyon bena volt ,vagy 3x jött nekem mire sikerült leölnie. Majdnem megvolt 1x de az az átkozott fear 😊.
Utánna nézem oldalon 50es volt 😊

Djuree
ó sry hülye vagyok, templar akart lenni <#duma>

Waaaaaagh!

Sáska
betettek egy uj class-t a jatekba?<#wow2>

Djuree
bakker tegnap mi történt? ilyen sem volt még. nagyban küldizek, irtom a mobokat. erre meglátok 5 méterre egy ellent, paladint, szuszog az emberem, alig van élete, mondom na akkor most van végem. erre ír a srác hogy pihenjem ki magam, aztán harc O_o mondom wtf, na ilyen sem volt még, eddig mindenki rámtámadott egybõl. ír a srác hogy õ lvl40, mondom én lvl42. na mondom legalább most nem 50-es jön, van esélyem. kipihenem magam, felbuffolom, indul a harc. 10mp alatt szétcsapott (néztem a log-ot, mindegyik ütése crit volt). na mondom ez sem 40-es volt, átvert, ezért várta ez meg még kipihenem magam, tudta hogy úgyis kinyír. megnéztem a srácot, tényleg lvl40 volt. de olyan gearje volt hogy beszarás, full arany, minden +10-es. nekem sincs szar, teljes dolan's arany plate szett, mondjuk enchant egyiken sincs, se a fegyómon, a fegyóm még csak nem is combine-os. ennyi jelent a gear....
pedig kék geares 42-es palát vertem már szét...

Waaaaaagh!

Djuree
érdemes. alchemy a legjobb sztem. de az armorsmith is hasznos.

Waaaaaagh!

Djuree
broker. csináld a küldiket és lesz sok pénzed. én megvettem a teljes dolan's plate szettet😊
vagy szakma. potionok eladásából sok pénz jön. de az elején armor gyártásból is jön bõven.

Waaaaaagh!

Forrest Tomee
Szakmákkal érdemes foglalkozni? Cookingot csinálgatom mert hasznos, de fegyver vagy armor? Látom már coinokért lehet venni cuccokat, sõt lvl 25ön egy aranyfegyvert is kaptam ajándékba szóval nem tudom vacakoljak-e fegyver vagy armor gyártással.

hello!
az miért van hogy updatnál ándan error code 25-öt ir ki? nem találja az aiont a meghajton-.- segitsetek ilyenkor mit kell csinálni?:d
Jaaaa, hogy ez a típusú cumó coin reward? Azt hittem cointokért csak "rank 9-1" típusú cuccokat lehet szerezni.
Frosty01
vannak ismételhetõs questek, amikért Coinokat kapsz, van sok és különbözõ fajtájú, mithril, gold, bronze, silver , stb.... ezeknek van beváltóhelyük általában az adott mapok fõépületeiben vagy annak környékén. ezt farmolhatod v meg is veheted brokerben másoktól

Ezzel csak az a baj, hogy álandóan leölnek xD De köszi a tippet. Sok emberen látom pl ezt: Shadedrenched Jerkin, pl ezt honnan lehet beszerezni?
Frosty01
abyss pontot? fortress instancekbõl vagy pvpbõl, esetleg az ellenfél várainak guardjait farmolhatod, ami még egész jó, óránként 3-4k ap is bejöhet

Sziasztok, új vagyok aion-ban, tudnátok tippeket adni, hogy lvl30 felett honnan szerezzek jó cuccokat, valamint abyss pontokat hogy a legkönnyebb "farmolni"? Nézegettem drop calcot, de sok itemhez nincs odaírva honnan ered.
Nuclearity
telemokus szerver asmo oldal, Pwncorn

Sziasztok

Érdeklõdni szeretnék csak hol és milyen oldalon találhatók most aktívabb magyar légiók? Most néztem vissza a reaktiválással és megjött a kedvem a játékhoz.

fraps

Frosty01
keress hozzá sztem torrent linket.

más:

milyen videórögzító alkalmazást ajánlanátok ingame vidik felvételéhez?

Hello!
vki tudna adni eg ylinket ahonnan normálisan le tudom tölteni az aiont? mert ez a fos ncsoft launcher baszik le tölteni le tölt 8g-b t azt ujra kezd ándan-.-

Megérkezett Telemachusra az asmo sorcim, fél nap alatt megcsinálták a transfert. 😊

Frosty ma este kereslek majd az invite miatt.

Frosty01

Kreeder44
rendszergazadként elindítva megy de pörög a fórum XD

Kreeder44
Error Code: 58 (FileGroupApplicationErrorRollbackNotAttempted):

Errors occurred while applying the patch,

and a rollback was not attempted.

The product is likely in an inconsistent state and should be repaired or reinstalled.

The patch application errors are as follows:

A hozzáférés megtagadva. (A kivétel HRESULT-értéke: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))

Segítsen valaki okos pls nincs kedvem újratenni a játékot 😞(((((

Kreeder44
Nektek is patchelt ma valamit?? ez a nyanvadt soha nem találja az elérési útvonalat :S mi a rékért van ez?

Kiesik valami nem tradelhetõ cucc instából, ami jól néz ki, de nincs rá szüksége az embernek. Ilyenkor vesz olcsón a boltban egy ugyanolyan tipusú fehér itemet, és arra átteszi a skint, amit el így el lehet adni. Skin Remodel NPC a fõvárosban található.

Djuree
ezeket a skin remodeled itemeket hogy csinálják? van egy csomó fajta.

Waaaaaagh!

Megpróbáltam transferelni asmo sorcimat Telemacsóra, de nem engedi el Urtemrõl mert betelt a queue. Na majd a következõ eresztéssel megyek és kérek én is invet hozzátok Frosty. 😊

okés még nem kezdtem el a játékot mert még szedem de elég lassan jön 3megával igy is 40 perc mire lenn van :S
Frosty01
Iceflower / Loollypop vagy Marcheline valamelyik tuti benn lesz 😊

vagy írd meg a nicked privátban vagy itt és ha belogolok beveszlek én

Djuree
jaja😄

Waaaaaagh!

kire lehet majd ráírni ginvért?
Frosty01
telemachus - asmo oldalon van egy nagy magyar klán, sok kezdõvel, szóval a társaság adott. 😊