24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
MaRee #18164 Na letöröltem a francba az egészet, de persze most se jó, valaki magyarázza már el mégis hogy kéne feltelepíteni. Leszedtem az installert a f2p-es oldalról. Elindítom, felrakja.. Kész kb 30 mp múlva, kirak az asztalra egy aion free to play ikont, amit ha elindítok akkor error, rakjam újra az nc launchert. Azt már nem is mondom, hogy az installer nem a megadott elérési útra telepíti a nagy büdös semmit(mert üres a mappa), hanem egy másik meghajtóra. -
#18163 az istenit már hogy nem megy a köcsög honlapjuk -
#18162 Azt sajnos nem tudom megnézni,nem vagyok játék közelben.
Amúgy azt azért ne keverjük,hogy most mi van és mi lesz hiszen csak most indultak a szerverek szóval a jelenlegi létszám nem mérvadó.
Amúgy nagyon sokan(magyarok) vissza fognak jönni így hogy free lett a game.
Nem kevés magyar van a szerveren...és a legtöbb pro játékos tudja melyik karinak "hol a helye" és mi a feladata..mert egy idő után nem csak a darálásból áll az insta és egyéb helyek,hanem kell a megfelelő stratégia....és ha már egy ember nem tudja a feladatát party halál lesz
-
#18161 Őszintén szólva csodát nem kell várni, már az alapjáraton f2p miatt a supporton, egyéb erőforrásokon nagyon sokat kell spórolni. Bár elég sok mmonál előfordul az ilyen fagyás, de az ebből való kievickélés ideje jól jelzi , hogy hol mennyien állna a háttérben.
Remélem a béta account által elért rewardokat nem veszik el, mert az egy elég gusztustalan húzás lenen tőlük. -
Beltazar #18160 Some Info:
Beta Login data: You can not login with those accounts! The Beta Accounts will all be wiped. Beta players need to create a new account if they don't have a transferred account to redeem their Beta rewards (which will be sent out tomorrow).
Törölték a bétás accountokat, regisztrálni kell új accountot és majd emailben kiküldik a rewardokat, beváltható kódok formájában.
Ezt korábban is írták már a bétás fórumon amúgy és én is mondtam neked tegnap. -
stevedark #18159 hanyadik a listaban spatalos nevü szerver? Köszi -
MaRee #18158 Na mivan, jó már? Nekem még az oldal se jön be, a játékot meg ha indítom ugyan azt a hibaüzenetet írja mint tegnap délután. F*szom belerakom a gameforgeba ha előröl le kell töltögetni megint az egész szart. -
#18157 Jah ezer bocs asmo oldalon vagytok :DD Sry... -
#18156 A letszam nem fog nőni perenton csak minimalisan :)
Ott van 2 50es karim az elöbb neztem szanalmas a letszam most 92 online :D
Nexuson mar most 387 :D mi lesz me gdelutan meg ha megy a website.
Perentorol meg anyit hogy szarra fognak gankelni 40+ osan az Asmo twinkek :) De sok sikert hozzá. -
#18155 jah és ami kimaradt Asmo oldalon vagyunk és nincs ely elnyomás! -
#18154 Ahogy kiveszem a "szavakból" a nexus-ra akarnak menni,de
ha nem totál szenvedést akarsz/tok akkor gyertek a perento-ra.
Elég sokan vagyunk és csak magyarok vannak a guild-be...jobban jártok
..és jópáran kis karit is húznak a main mellett,szóval party is lenne + nem kevés segítség
mielőtt választasz (ill. a többiek) mérlegeljétek ezt, tudom mi vár a kezdőkre ha 0-ról indulnak (még él az emlékeimben) -
stevedark #18153 Mivel nem latom valamiert a server listaban a server neveit,valaki megtudja mondani nekem ,hogy hanyadik a listaban spatalos nevü szerver? Köszi -
Maciii #18152 Túl van terhelve az oldal, frissítsd mindig az oldalt, vagy térj vissza éjfél körül -
empie #18151 Az új szeró a nexus és oda mentek a magyarok,igaz? vagy valamit nagyon félre olvastam. -
#18150 az http://www.aionfreetoplay.com/ -en kéne reggelni ugye?
mert marhára nem megy... -
stevedark #18149 Meg a betas accountal most mi lesz???
Nem ugy volt ,hogy az veteranként kezd söt ha elértél egy bizonyos szintet
rewardként gold rangod is lesz.
Érdekes az ,hogy egyáltalán nem engedd be :( :( -
Zephion #18148 Game Forge a Best!!! Nyitva a szerverek és nem lehet regelni!!!Totál el vannak csuszva és akkor még ez is...Igéretes a jövöre nézve -
#18147 én már tok játszani :) a rég karik is megmaradtak...csak mépp mennem kell dolgozni :)
have fun :)
perento-n vagyunk magyar guild,tagfelvétel van...délután már leszek
ha kell segítség no problem
bb -
Muzli1 #18146 ugy nézki igen, de lehet hogy csak át meneti de 3-4 euroért vehetsz veterán jogot csak vásárolnod kell valamit.
Amugy asmo lettem :D -
Swgamer100 #18145 figyeljetek már aki nek volt béta accountja attól most elveszik a veterán jogot és kezdhet Starterrel??
-
Muzli1 #18144 Nexus, Ely! -
Muzli1 #18143 nekem se, csak nem tudom most hogy regeljek
-
Zephion #18142 Nekem meg se nyitja az oldalt totál KO Fuck!!!!! -
Swgamer100 #18141 akkor most mi a f@sz van Bétás accok elúsznak?? -
#18140 Hopsz, úgy látszik, hogy a bétás accounttal ne lehet belépni:P Jól benéztem, pedig , ahogy látom mennek a szerverek már:P Cserébe az oldal,totál lehalt·· -
#18139 Valakinek van ötlete miért nem látom a szerverek nevét?
-
Tomy Lee #18138 Hogy van neked nexus?Nálam is Munin nevü új szerver van csak.. -
#18137 Engem A nexus Szerveren megtaláltok Avolance néven :) -
#18136 akkor melyik realm?
-
Vagrant #18135 ja van szerver de nalam nincs Nexus csak Munin ENG be
-
#18134 végre van szerver elvileg.de sajna accot csinálni nem tudok sehol -
Muzli1 #18133 Nexon server lesz a nyerő jól tudom? -
Shaenis #18132 na már nézem is :) -
Muzli1 #18131 The servers are open! The website will be activated shortly as we fix some final issues. You can start to login now with your old AION login from your transferred account. -
Tomy Lee #18130 Ezt most kipróbálom most találtam:
"if you have aion already installed, you dont have to download the game again, try this
download aion gameforge, wich is 140mb or so, install it on the aion directory, when is done, open AION Free-To-Play , dont Update, click File Check, let the program to check your aion files, after that close AION Free-To-Play (here u can see some error, just ignore it), reopen the game forge aion executable AION Free-To-Play and you will be able to RUN GAME.
this worked for me on 2 pc's, i hope helps out this info"
-
Tomy Lee #18129 Ha gameforge launcher-el akarom a régi klienst frissíteni inkább minthogy letöltsem megint az egészet akkor:gameforge launcher elindít kiválasztom a régi mappát tehát az NCsoft mappát és bal alsó sarokban "file check" opció és ennyi? -
#18128 Remélem már végre elhárulnak a problémák :) -
#18127 Lehet arra gondolt, de franc se tudja, annyi technikai akadályba ütköztek már ma. De valószínűleg ma már jó lesz !:D -
Muzli1 #18126 ezt azt jelenti hogy ma északa vagy a hajnali orákra gondol?
-
#18125 Update: AION Free-to-Play is very close to going live. One of our main goals is to give all AION players the chance to start playing at the same it. Unfortunately we did run into some timing issues with the migration of the current AION accounts. Due to this the game will go live during the night and not as planned on Feb 28th. We do appreciate your dedication towards the game and are sorry for the inconveniences.