24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Shaenis
    Tegnap éjjel valaki azt mondta hogy átment riftelni morheimbe és lazán tudta ölni a népet, vagyis nincs bekapcsolva a pvp védelmi buff, gameforge elfelejtette.

Sajnos én most meló miatt nem tudom kipróbálni, de ha valaki ráér és van kedve ellenőrizni, kiváncsian várom az eredményt. :)
  • Ridley
    ezt mondom én is....perento(asmo oldal)
  • Frosty01
    a munin az ( ENG )

egyébként... azt tanácsolom nektek hogy nem olyan gáz ám a régi szerver, nyugodtan mehetnétek oda is... van bróker, kis élet, mentorok, meg minden mi szem szájnak ingere, a hiperkockák meg új szerveren úgyis széttwinkelnek titeket.

amugy van defense buff? vagy erről még senkinek semmi tapasztalata?
  • Tomy Lee
    Hogy letöltsön megint 3.5 gb-ot?Hát nem,inkább megkeresem melyik a Nexus server azt olyan néven lesz amilyen..

Csak kéne valakitől infó,hogy mi megy chat-en vagy karakter név ilyenek,ps
  • tarti19
    Igen, amint lesz site, ott fogsz tudni regelni:P
    itt kell reggelni ugye? http://www.aionfreetoplay.com/
  • Frosty01
    valaki írta korábban hogy mi a teendő ha nem látod rendesen a szerverek neveit!
  • Beltazar
    Na sikerült belépnem, nekem rendesen van nexus (uk) szerver.
  • Frosty01
    na srácok, olyat hallottam pont pár perce, hogy állítólag koreában az alap pve dmg 25%al nagyobb volt mint az ncsoftnál, nem tudni ők miért állították lejjebb ennyivel..., de most gf-nél újra a "normális" és iszonyat dmgt lehet tolni mobokba. most nézegettem nekem is úgy tünik hogy nagyobb, és sokkal gyorsabban haladok solo EC-ben
  • Tomy Lee
    Van ilyen,hogy [GER]Nerthus.Nem ez lesz a Nexus?
    http://www.aionfreetoplay.com/
    itt kéne reggelni ugye?
  • Tomy Lee
    Na jól van én játszok ezen a [ENG]Munin szerveren tovább.Sokan vannak csak szinte mind Német!?
  • titani
    THX
  • MaRee
    http://eu.ncsoft.com/en-gb/launcher/ncsoft-launcher.html

Innen letöltöd a launchert és azon belül az aion north americát.
  • titani
    Hali
    egy linket adnál hogy honnan kell elkezdeni Újonnan
    telepíteni a klienst?
  • Shaenis
    én szombaton letöltöttem a full gameforge klienst, a szerverek indulásokor éjjel kettőkor még ráhúzott egy minimális updatet és működik faszán, az új szervereket is látom a szerverlistában
  • MaRee
    Semmit, még nem jött hivatalos válasz meglepő módon a sírás áradatra. Viszont egy topikban azt írják, hogy meg kell próbálni a sima ncsoft klienssel letölteni a nort american verziót, aztán a gamefos installert elindítani és felpeccselni. Mostmár ezt próbálom kínomban, hátha jó lesz.
    Én egy hete megcsináltam egyébként a telepítgetést meg mindent, akkor be tudtam lépni még, de tegnaptól írkálta az update errort bármit csináltam azért rakom újra.
  • SzirmosSzisza
    Szerver az megy, itt rohangálok lvl 2-esen Ariát gyűjtve :D
  • Shaenis
    ja ezt nem a szerverekre hanem a website-ra akartam mondani :)
  • Shaenis
    imho: servers are not overloaded but inaccessible and hopelessly fucked up
  • Frosty01
    10 percig próbáltam elérni, nekem bezzeg nem jött be.

mit írnak rá?

/me duzzog

egyébként ilyenkor azért áldom az eszemet hogy már pénteken feltelepítettem még a tömegnyomor előtt
  • SzirmosSzisza
    To all players with wrong server display: Check your AION main folder for a folder named "L10N". Delete or rename the folder and restart your launcher to patch your client again. The right server "Nexus" should be shown afterwards.
  • SzirmosSzisza
    Some Info:
    Beta Login data: You can not login with those accounts! The Beta Accounts will all be wiped. Beta players need to create a new account if they don't have a transferred account to redeem their Beta rewards (which will be sent out tomorrow).

Validation URL doesn't work: Please try again. It might be possible that the website is overloaded. You can login to the game without the validation however.

Account transfer from NCSoft to Gameforge: The transfer option is currently deactivated. The transfer was available until February 27th. It will be available again in future however. A timeframe when the option will be available can only be given by NCSoft.
  • MaRee
    Most végre bejött a hivatalos fórum, tele van ezzel a problémával, meg hogy szar a launcher. Megnyugodtam, nem csak nekem az :d
  • sanzik
    köszi,én is erre számítottam,de ez nem jött össze
    nehezen tudom elképzelni,hogy volt pin kódom és nem emlékszem rá,de ha nincs hiba a rendszerben akkor más nem lehet
  • Shaenis
    amúgy éjjel kettőkor már be tudtam lépni a játékba, minden karakterem és minden cuccom ott van a helyén, megnyugodtam :) a ping 85 ms körül van, ami nekem jobb mint a régi ncsoft szervereken volt.

Viszont a website elérhetetlen, nyilván nem bírja a terhelést, ami azért gáz mert így nem tudom a gold packet megvenni, és tegnap az egyik karimmal sikerült is 3 napos CD-re vágnom EC-t emiatt, a többivel gyorsan abba is hagytam az instákat. Ma este 8 előtt valahogy be kell fizetnem különben nem tudom dredgionozni :/
  • SzirmosSzisza
    Hu, nincs honlap, még szerencse, hogy tegnap összeszenvedtem 1 accountot :D
  • Shaenis
    sanzik:

ha korábban nem volt karakter pined, akkor most első alkalommal azt írsz be amit akarsz, megjegyzi és később már csak azzal tudsz belépni.
  • Frosty01
    nálad lesz a gebasz, ez tuti, úgyhogy keresgélj amíg meg nem találod a hiba forrását /tom tom ez gonosz volt :D/
  • MaRee
    Letöröltem, most feltelepítette a launcert. Ha elindítom, akkor ugyan az a hibaüzenet fogad.
  • Frosty01
    nekem sem volt semmi problémám vele. letörölsz mindent, rendszergazda módban lépsz be és úgy telepítesz. más ötletem nincs. talán még a windózod registryje televan szarva
  • Beltazar
    Akkor az lesz a gond mert úgy kell :P
  • drop
    nem megnézem ugy
  • Beltazar
    Nagy kezdőbetűvel írtad a két szót?
    így?
    Confirm Delete
  • drop
    hogy lehet törölni a karikat mert hiába irom be hogy comfirm delete nem engedi
  • Beltazar
    Most akkor nexus az új angol szerver vagy munin? tud valaki erről valami tuti infót?
  • Berin01
    Perento Asmo oldalon illetve a Spata ely oldalon vannak magyarok szép számmal.

Új szerverre azoknak érdemes menni akik most kezdik a játékot és van kedvük több hónapot húzni a karit felfelé, mert ismerkedni akarnak a játékkal és a körülményekkel.
    Kevés cucc lesz a brókernél, az arany ruhákat kéretik nagyon gyorsan elfelejteni ott, ja és tetű lassú lesz minden mert craft huzásához igencsak idő kell.
    Előnye viszont az hogy mindenki egy szintű.

Régi szerveren több segítséget kaphatnak a kicsik, több útmutatást egyes feladatokhoz.
    Több a cucc a brókernél, a fejlődés sokkal gyorsabb.

• MaRee
    Tudom, először le is töltötte és elindult a játék meg minden, de 28-tól kezdve kilépett hibaüzenettel. Most próbálom újra rakni az egészet, de a gemeforge game launcher v3 setupnál azt írja, hogy 'The Launcher is already running. Close The launcher and reinstall'. Érdekes, hogy fut a launcher, ami fel sincs telepítve :) Taskmanagerben sincsen semmi ilyen futó alkalmazás. GG szarforge.
  • sanzik
    Nekem megy a régi accountom,de viszont kér character PIN-t ami még ha jól emlékszem nem is volt akkor mikor abba hagytam a játékot. Most ezzel mit kezdjek? Ott van az összes kari spataloson és nem tudok tovább lépni...
    elvileg le kéne töltenie 12gigát...