Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Djuree
crit, crit és crit😊

Waaaaaagh!

Kreeder44
Szia én crit + attackot pakolnék rá... 😊

atinq
Sziasztok. Rangernek mi a legjobb mannastone? crit vagy esetleg az evasion?

No.

Sziasztok!
Régen Aion-oztam és lehet, hogy újból visszamennék (vagy lineage2). Viszont nincs valami sok idõm játszani, ezért karaktert szeretnék venni!
Ajánlatokat privátba screenshottal, ha lehet!
Elõre is köszönöm!😊

Frosty01
nem kakibb mint a többi 😄!

practitioner of the forbidden arts of death

Nuclearity
az összes runa az a cucc amire te gondolsz 😄

Ez az a cucc, ami csak akkor üt pvp-ben, ha magas az magic acc-od?

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Nuclearity
Shaenis: 1-2-3-4-5, ez a legoptimálisabb sorrend, nagyon máshogy nem is tudod, a needle run meg egy kalap kaki pvp ben =)

Frosty mi a legoptimálisabb sorrend a rúnák felrakására?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01
ezzel most pont nem mondtál el semmi konkrétat :'D

az a rúna az egyik legjobb, ha felpakolod mint az 5öt a targetre elég szépet tud sebezni a szintedhez képest is.

Djuree
valami ilyesmi így hirtelen fordítással:
felrobbant 1 rúnát a célon 10m-en belül, mágikus sebzést okozva neki alacsonyabb resisttel. gondolom ez azt jelenti, ha a célnak van pl. 100 tûz resistje, akkor ez a robbanás akkorát sebez rajta mintha csak 50 tûz resistje lenne.

Waaaaaagh!

Hali mindenki
Azt szeretném megkérdezni, hogy az assanal ez a Needle Rune pontosan mire jó?? sokhelyen keresgéltem de nem nagyon találom és amit ki ír a játékban nem nagyon értem.

már megoldódott, csak átmenetileg volt olyan nagy...

PS3 Slim 250 PC

A legfrisebb kliens nálam 19,9 giga

Üdv!

Az NCsoft nevû progi segítségével letöltöttem 13,3 giga Aiont.

Most csomagolja ki a dolgokat, d már 36 gigás az Aion mappa... És még csak 45% nál tart...

Mennyi hely kell ennek?

Köszönöm.

PS3 Slim 250 PC

Lineage 2 ben is voltam official-on 2 évet és elõtte offmod oztam kb 8 hónapot. Ha megéri átmegyek, ha nem akkor nem, ez ilyen.

ˆ Vicodine: Aham köszi, majd meglesem

Hát infinitin van sok magyar,meg alapbol kibaszott sokan játszanak ott,de vmi hihetetlen bugos,és elvileg aztmondják private serverek közül a legjobb...Ha az alapján fizetnél elö offra,akkor tuti nem fogsz😄
Djuree
csak kipróbálni...mindenki ezt mondja...nem fogsz te onnan eljönni ha ott lesz az 55-ös karid meg szerzel ott barátokat esetleg...

Waaaaaagh!

Kössz most megvilágosodtam ám 😄

Undorító az összes privát szar és nincs normális legio ilyen szervereken.
Röviden ennyi😄D

★ 汤姆 李

Tudom most leszek kiutálva meg minden, de melyik privát szerveren van a legtöbb magyar, nem tudja valaki?

Ki akarom próbálni a játékot (ami nálam min 4-5 hónapot jelent) és ha tényleg olyan jó mint amilyennek mondják megyek officialra mint anno Lineage 2 -nél. Vakon meg ugye nem akarok pénzt kiadni érte mert nem mondanám, hogy el vagyok eresztve

és menyien szoktak játszani online a telemachus serveren vagy melyiken?:
Sáska
igen.

meg kell vennem a játékot hogy tudjam upgradolni az accuontomat trialbol? mert nem engedi game time cardal
azért a tul nagy létszám sem jo,emlékszem amikor összevonták a szervereket és nemlehetett megmozdulni sehol sem mert akármerre ment az ember csak elyosba botlott,h ment a sirás,akkor azmiatt sokan abba is hagyták,tehát az arany középut lenne jo,pl telemacso spataval jo ötlet lehetne
Frosty01
kb az összes szervert kéne mergelni és akkor úgy talán jó lenne

WTB Tele - Spata - Perento merge

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01
dehogynem kell 😊

csak ennyivel van több elyos <#nezze>

xerb
Asmoknak nem kell a free plat medal /trollface

I am so awesome [Keeper The Tank]

Frosty01
mindenki leszarja abysst, de azért elveszik a várakat <#eplus2>

Na, mizu telemacsón? Megint Ely dominancia, vagy mindenki lexarja abysst?

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

HG nem dobná már ki innen ezt a Beltont??
Hetente hirdetsz itt te low fejezd már be.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Belton
De van eladó Kinah is ugyan itt ha esetleg valakinek kellene 300Ft/1milla
Van most 24Milla nála. Pm itt és Trade ingame 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Figy igy is rengeteg lovet be kaszálnak a sok Donatelhetõ item ill cuctol , csak hátradölve röhög az Ncsoft rajtunk 😊
Sztem sokkal több lóve bejön nekik az NC store bol mint maga a havidijakbol 😊
Ezért nincs és nem is lesz változás még 6.0 ban sem.
Kijöhet a 3.0 is de a létszám akkor se fog nõni.
Én se azért játszom mert über faja játék , hanem mert az elõzõ 4 accountomat el tudtam adni és nyertem rajta 😛 Akkor miert ne szorakoznék vele <#alien>

Frosty01
miért érzem úgy hogy ez az új CM Nyx is max havonta 1szer szarik egy event-nek - látszó -legalábbis akarni látszó - dolgot az aionra?

2k-ért megveszem, szólj ha nem kapsz jobb ajánlatot xD

Frosty01
teljes mértékben megértelek <#smile> (sajnos).

Belton
Csak annyit vártam hogy 2.5 re lesz valami változás , de semmi még csak az online létszám is egy nagy nulla 3-400 online jatékos. A legiomba max 10 online ember csucs idõbe amugy meg 2-5 ember , szal 😄 No comment.

Belton
Ez ilyen 😊

Nuclearity
nem tartott sokáig belt 😄

Belton
Eladó Aion account.

Telemachus Asmo oldalon
Lv48 Sorci
Kék Sárga gearben.
24Milla kinah val.
45ig minden stigma meg van neki.

Illetve július 21. ig fel töltve.
Olcson akit érdekel Pm.

Na most jól inaktív voltam egy darabig.

Szerintem még csak nem is lehet összehasonlítani egy 33-as expert itemet a 35-ös arany dolannal. De még a kéket sem. Értem persze kesztyû+cipõre. Oké, hogy pve meg minden, de az a speed _nagyon durva_ különbség. Akárhogy is néz ki a cucc. Mindenképp ajánlom. Ha meg már úgyis megvetted, tedd rá a dolan skinjét... 😊

xerb
Pm ment.

Frosty01
kiét?

xerb
Tévedtem.
Csak egy bizonyos karakter statjait nem lehet megnézni a többit igen.
Próbáltam több géprõl és mások is kipróbálták de ugyan az az eredmény.. wtf?! o.O

xerb
Másnak sem mûködik hivatalos oldalon a keresés?
Vagyis keresni lehet , viszont az adott karakterinfókat,geart,statokat már nem lehet megnézni.

önmagában a mentorkodásért nem kapsz semmit, fel kell venni a questeket elõbb, és a megadott helyen kell kiskarival egy csapatban mentorként feladatokat teljesíteni, pl elit mobokat ölni verteronban, eltnenben, heironban.

Djuree
ezért a mentorosdiért hogy jár a jutalom? ha vége a mentorkodásnak akkor kapsz adott tokent? 1 óra mentorkodásért 1 token vagy hogy? vagy akinek mentorálsz az dönti el mennyit kapsz, annak függvényében hogy mennyit segítettél neki?

Waaaaaagh!

persze hogy mûködik, abyssos 40-es bossokat is érdemes farmolni vele.

xerb
Gondolom ha instanceolt környezetben mükszik akkor outdoor is .