Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen Aion-oztam és lehet, hogy újból visszamennék (vagy lineage2). Viszont nincs valami sok idõm játszani, ezért karaktert szeretnék venni!
Ajánlatokat privátba screenshottal, ha lehet!
Elõre is köszönöm!😊
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
az a rúna az egyik legjobb, ha felpakolod mint az 5öt a targetre elég szépet tud sebezni a szintedhez képest is.
practitioner of the forbidden arts of death
felrobbant 1 rúnát a célon 10m-en belül, mágikus sebzést okozva neki alacsonyabb resisttel. gondolom ez azt jelenti, ha a célnak van pl. 100 tûz resistje, akkor ez a robbanás akkorát sebez rajta mintha csak 50 tûz resistje lenne.
Waaaaaagh!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az assanal ez a Needle Rune pontosan mire jó?? sokhelyen keresgéltem de nem nagyon találom és amit ki ír a játékban nem nagyon értem.
PS3 Slim 250 PC
Az NCsoft nevû progi segítségével letöltöttem 13,3 giga Aiont.
Most csomagolja ki a dolgokat, d már 36 gigás az Aion mappa... És még csak 45% nál tart...
Mennyi hely kell ennek?
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
ˆ Vicodine: Aham köszi, majd meglesem
Waaaaaagh!
Röviden ennyi😄D
★ 汤姆 李
Ki akarom próbálni a játékot (ami nálam min 4-5 hónapot jelent) és ha tényleg olyan jó mint amilyennek mondják megyek officialra mint anno Lineage 2 -nél. Vakon meg ugye nem akarok pénzt kiadni érte mert nem mondanám, hogy el vagyok eresztve
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
csak ennyivel van több elyos <#nezze>#nezze>
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Hetente hirdetsz itt te low fejezd már be.
★ 汤姆 李
Van most 24Milla nála. Pm itt és Trade ingame 😊
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Sztem sokkal több lóve bejön nekik az NC store bol mint maga a havidijakbol 😊
Ezért nincs és nem is lesz változás még 6.0 ban sem.
Kijöhet a 3.0 is de a létszám akkor se fog nõni.
Én se azért játszom mert über faja játék , hanem mert az elõzõ 4 accountomat el tudtam adni és nyertem rajta 😛 Akkor miert ne szorakoznék vele <#alien>#alien>
Telemachus Asmo oldalon
Lv48 Sorci
Kék Sárga gearben.
24Milla kinah val.
45ig minden stigma meg van neki.
Illetve július 21. ig fel töltve.
Olcson akit érdekel Pm.
Szerintem még csak nem is lehet összehasonlítani egy 33-as expert itemet a 35-ös arany dolannal. De még a kéket sem. Értem persze kesztyû+cipõre. Oké, hogy pve meg minden, de az a speed _nagyon durva_ különbség. Akárhogy is néz ki a cucc. Mindenképp ajánlom. Ha meg már úgyis megvetted, tedd rá a dolan skinjét... 😊
Csak egy bizonyos karakter statjait nem lehet megnézni a többit igen.
Próbáltam több géprõl és mások is kipróbálták de ugyan az az eredmény.. wtf?! o.O
I am so awesome [Keeper The Tank]
Vagyis keresni lehet , viszont az adott karakterinfókat,geart,statokat már nem lehet megnézni.
I am so awesome [Keeper The Tank]
Waaaaaagh!