Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Azt tervezgetem, hogy megvásárolom a játékot. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e? Ez olyan szempontból értendõ, hogy játszanak-e vele még sokan, vagy haldoklik az egész?
amazonon 8.5 fontert lehet kapni ujat dobozzal, amiben van 1 honap jatekido, es meg azt sem kockaztatod, hogy az elozo tulaj visszaszedi az accountot.
Csak a fránya tera jönne már, bár akkorra már szvsz a lo..sznak sem fog kelleni egy aion acc 😉
I am so awesome [Keeper The Tank]
Xerb, valoban gladim van most ugymond "fökarinak", de ezen a szeron közel sem annyira OP mint offon, igen karcsuakat csapkod(egy sorcit pl ha megölök 15 skillböl már istenes😄 ), itt ami jobban OP az az sm sorci temp. De majd még lesznek itt állitgatva sokminden, vissza lesz huzva gladi sebzése normálisra meg ilyenek, csak elment nyaralni a gm😊)De legalább ha mondasz vmit, h ez meg az nemjol mükszik, akkor nem szarnak rá, hanem beállitják olyanra amilyenre kell, asszem nem kell mondani ncééknél ez h megy..Egy nap alatt többet pvpzem itt, mint offon 2 hét alatt, és ez a lényeg😊
*huzni alatt hergelnit értettem nem azt a másik dolgot 😄*
Másik, probáld ki a Bloodlines Champion-t ha arena pvp zni akarsz. Jó "kis" game 😊
GW2 be nem megyek bele, meglátjuk... 😊
Fincsi a fair pvpt keresi , ezért ment tört szerverre.
Leírta , utálja hogy szar a ballance , és pár class erõsebb a többinél , pl sorci;gladi.
Ezmiatt is unfair a pvp /shit.
Õ csak fair pvpt akar gear külömbségek és op classok nélkül.
Hát elment törtre és kezdett egy gladit 😄DD
practitioner of the forbidden arts of death
Az only pvp játékkal az a gond, amit már írtam neked párszor, voltak probálkozások rá, de Only pvp játék eddig még mindig csak bukott a kevés player base miatt (szomorú de tény) továbbá, ha OWPvP érdekel, ahoz MUSZÁJ a pve (hiszen hol máshol ölnéd akkor az embereket?) viszont egyetértek azzal, hogy van aki a pve-t szereti és õk ált több contetet kapnak...stb mint pl a PvP sek. Azt sem tudom, hogyan lehetne megoldani a PvP bõl való fejlödést, mert ahhoz neked valami hatalmas mennyiségû XP-t kellene kapnod 1-1 playerbõl, hogy kiváltsa a pvp-t érted? max valami hasonlót tudnék elképzelni rá mint Aionban a Crusader Dailyk, ölj le 5 öt itt ott, és kapsz érte XP-t (50 tõl 55 ig pikk pakk megvagy csak a dailykkel is Aionban). Ennyi igy reggel, és most rusholok mert már a vinnem kellett volna az autot...
nah, most akkor olvasd el megint ezelötti hsz em, és probálj meg reagálni rá, értelmesen válaszolni..stb, személyeskedés kibuvok és mellébeszélés nélkül 😊
Neked ezerszer elmondták, ez amit csinálsz azon a szerveren ugyanaz mint egy 3rd person (pl GTA IV nézetes) FPS. semmi más fincsi. ezért nem értik az emberek mit izgulsz az mmokra mikor egy MMO arrol szól, hogy van aki no lifer, és kitud szedni olyat amit te nem ha van életed. Viszont nem biztos hogy megtudod ölni. A különbség az, hogy ezt mindenki tudta eddig is, hogy Aionban Gear > Class > Skill, és mikor leírtuk te voltál a legnagyobb ellentábor feje, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter mert ez nem igy van, te igy meg ugy megbaszol mindenkit, és tessék, most meg te állitasz ilyeneket. akkor most mivan?! Személy szerint lefosom, hol játszol és mit, élvezzed oszt kész, ha az megvan akkor neked már megérte, én is lefosom érdekel-e téged én hol vagyok azt mit csinálok fõ hogy én élvezzem 😊
kipróbáltam és tényleg nem fasság 😊
az összes grind része skippelve van benne, ami szerintem elég pozitív dolog. persze ez már nem aion ahogy a neve is mondja.... 😄
pure pvp random instancolt bg-k 10percenként, uniq cucc 😄 és kurvajó. olyan mint a cs 😄 , reward valami toll nevü genya, amiért ki lehet venni kb 1 nap alatt a full e50es setet és felencsizni 15re. utánna bg-zni tovább 😊
2 hónapig volt feltöltve.
Info: http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=431645&serverId=32
Ár: 3.000 vagy írj üzenetet az [email protected] -ra!
Szép napot!
★ 汤姆 李
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Critical orrvérzésig. Ha pvpzel még azon túl is.
~700-800 crited megvan kajával, scrollal az már jó. Utánna pakolhatsz attackra, hpra izlés szerint.
Mondjuk én úgy vagyok ezzel hogy: crit >all rangernek . Álltalában cap-on tolom 😊