24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#18244 Daily questeket, hogy kell megcsinálni ? :c
(új szerveren vagyok) -
#18243 1 lehet master
2 lehet expert
a többi meg 399ig huzható -
Muzli1 #18242 hány szakmát lehet felvenni? Mindet de csak egyet huzhatsz maximumra ? vagy hogy van? -
Swgamer100 #18241 bejött a weboldal 1.5 óra F5 után :D -
Lokker #18240 valami változás történt a már meglévő ncsoft-os accokkal mert én még mindig nem tudok vele belépni, pedig megcsináltam azt a pár lépést amit itt írtak. -
Swgamer100 #18239 :D Most irigy vagyok :D -
Muzli1 #18238 sw :D:D én tgnap mákosan regeltem amikor 2 percre bejött a reg opció már 12 es vagyok bár nem fejlődök egy ideje craftolgatok :) -
Swgamer100 #18237 A héten még lesz site hogy tudjak regelni vajon??? WTF!! -
Shaenis #18236 szerintem érdemes, van aktív magyar közösség -
#18235 Bocsi, ha már kérdezték, de nincs kedvem 330 hsz-t visszaolvasni.
Szerintetek érdemes uj karit kezdeni a spataloson(ott van a régi karaterem) vagy inkább az uj szerveren lenne értelme? :) -
#18234 Bétázóknak:
The Beta reward mailings are on the way. Check your inbox of your mail address used for your Beta account during the day to claim your rewards.
-
MetalMilitia17 #18233 halljátok ez a telepítő már kiszart 25 gigát mekkora lesz ez az install? -
foxxi #18232 Az mi már hogy az NCFos be sem fejezte a migrációmat, de már nem tudok belépni sehova ( se NC, se GF ).. hát menjenek a faxomba ezek... -
#18231 Még szerencse, hogy beleöltem több 10K forintot.. -
#18230 Már megy úgy tűnik -
#18229 hát az tuti, hogy jó pár napig nem fognak vele foglalkozni -
#18228 Hát eddig én itt levelezgettem velük: https://help.ncsoft.com/, de már tuti a gameforge-hoz fognak irányítani, ott meg most nagy a kuszaság. -
#18227 Lehet...még szerencse, hogy megvan a kis plasztik kártya amit anno a gamehez adtak...nem tudtok egy support elérhetőséget adni? Essen ki a szemem, de az oldalon semmi ilyet nem találok..:( -
MetalMilitia17 #18226 Totál kezdő vagyok azt sem tudom hogy néz ki a gém, de jó lenne honfitársakkal nyomni. -
#18225 nah bejön az oldal félig angolul féli németül :D
-
#18224 Tuti ez lesz az. Sztm feltörték anno az accod és valamit csináltak vele.
Jobbat nem tudsz, mint nekiállsz levelezni a supporttal. -
#18223 veteránok nagyja:
spata ely oldal
tele asmo oldal
perento asmo/ely oldal
új szeró pedig : nexus/munin [ENG] a kezdők nagyja. -
#18222 Jééé...hát nem tettem semmi illegálisat! Viszont volt egy olyan még anno, hogy miután nem játszottam egy ideig jött egy levél, hogy megváltoztatta valaki a biztonsági kérdést. Erre írtam a supportnak, hogy az nem én voltam, mert az ip valami szlovák volt...és ennyibe is maradt a dolog...érdekes.. -
Kenbug #18221 skaocok a free to playkor leszedett klienssel nem tok majd felmenni a free too play szerverre? es az accontom jutalmat hogy tom megkapni mert a regi accommal nem tok felmenni
-
MetalMilitia17 #18220 najó inkább csak éledezik. -
MetalMilitia17 #18219 semmi, feléledt :)
szóval melyik szerveren lesznek a magyarok? :) -
MetalMilitia17 #18218 Szasztok!
Most szeretném kipróbálni a gémet hogy ingyenes, mikor lesz fent a site ahol be tudok regelni nem tudjátok? -
#18217 Felfüggesztették az accod, mert valami olyasmit tettél ami ellenkezik a szabályaikkal.
Vettél aranyat vagy valami ilyesmit? -
#18216 azt döntsétek el,hogy melyik oldal
szal:
spatalos(ely) vagy perento(asmo) :) -
Ez mit jelent? -
Shaenis #18214 az csak annyit jelent hogy a szerver online és nincs túlterhelve, és elfogadható pinged van hozzá... szóval semmitmondó, inkább azt írnák ki hogy melyik szerveren éppen hány játékos online -
dantesward #18213 az hogy mi is mennénk haverokkal és nincs reg és így nem tudunk........ -
Shaenis #18212 hát én is gondoltam rá hogy új szerveren gyorsan felhúzok egy karit, mert ha a hegy nem megy mohamedhez... akkor odamegyek én és patakvér fog folyni :P -
Tomy Lee #18211 Meglátom még.Kell kis idő,felmérem terepet új szerón,nézek infókat addig tele.szerverről aztán eldől hamarosan:) -
#18210 Amúgy az mi, hogy az összes szerver Recommended ? :D
Aion meg bekaphatja, most is ezt nyomom órán :c -
#18209 ez ugyanúgy új szerón is meglesz :)
szal gyertek vissza telére :D -
Tomy Lee #18208 Igen.Mehet a vadászat hisz nektek kb 1 nap csinálni 1 twink karit.
Úgy le fogják zúzni kezdőket régi szerveren,hogy sírva fognak menekülni.
Lehet nem ti de gondoljatok bele mennyi sok odi külföldi van.. -
#18207 helyes helyes, csak kár hogy a magyarok szélednek így szanaszét.
amugy gondolkoztam és nézelődtem és lehet h nem is konkrétan a sebzés lett módosítva hanem a mobok statjai (hp, def, atk, stb) na meg egy csomó skilljük (reflect) működik már... kb mintha új játékom lenne, tök izgi -
Shaenis #18206 reggel benéztem spatalos elyos születőhelyre Poetában, kb 20 kis kari rohangált ott, szóval a jelek szerint jön a friss hús a régi szerverekre is :) -
Shaenis #18205 Jaja Frosty, szerintem igaz. Tegnap éjjel csináltam mentor questet a 44-es rangeremmel, kb 5 lövésből öltem verteron tursin garrisonban az elite tursin mobokat, csodálkoztam is rajta.