24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Lokker
    Inkább lett volna 2-3 hét míg elindul az egész Free to Play Aion nem pedig most az, hogy most kapkodjunk és 1 hétig ne működjön semmi. Kár érte.
  • MaRee
    HMMMMMMMM nem akarok semmit elkiabálni, de most megpróbáltam elindítani a launchert XP sp3 kompatibilitási módban, és elkezdett updatelni. Remélem jó lesz.
  • Belton
    Wazz Perento telemokusrol komplett clanok jottek at a nexus serverre :)
    Nagyon nagy rengetegen vannak .
  • Swgamer100
    ezaz hogy én sem!! regeltem de semmi gamebe nem enged be !!!!!! csicska Gameforge
  • Zaylka
    Hát akkor nem értem. GF honlapján nem ismeri fel, hogy lenne olyan e-mail címen account ami anno az ncsofthoz volt rendelve, vagy csak én próbálok rossz helyen fellépni?
  • MaRee
    Harmincadjára se jó ez a szar, elindítom a launchert és update error, no access to the file possible.. meg másik program használja, bla bla. EGyetlen rohadék NClauncher.exe fut a taskmanagerben, azt meg ha bezárom akkor kilép az egész launcherből alapból. Nem értem mi a bánat baja van.
  • Lokker
    Akkor te szerencsés vagy mert én jelenleg nem bírom használni az accountot. :(
  • Swgamer100
    na jó mostmár nem értem végképp mi van! Weboldalon minden jó és mégis semmi
  • Frosty01
    a transfernél automatikusan megkaptam a régi accom, mindenestől (pin kód, satöbbi)
  • Zaylka
    Egyébként a GF-nél kell külön accountot csinálni, vagy a transfer automatikusan létre kéne hogy hozzon egy gameforge accountot?
  • Frosty01
    neked nem hiszem h a klienssel lenne problémád, valszeg a regisztrációdnál van valami geba. nézd meg accod gf-nél, ha nem jó írj a supportnak, segíteni fognak.
  • Swgamer100
    de akkor mi lehet a baj! le van töltve normálisan felregeltem ahogy kell, visszaigazoltam és semmi!!
  • SzirmosSzisza
    Én véletlen 32bitest raktam fel múlt héten és megy Aion, szóval nem azzal lesz a baj.
  • Frosty01
    lehet, hogyha a mentorosra gondolsz, ahhoz kell egy nagyobb emberke aki támogat
  • Lokker
    Jelenleg nekem is ez a problémám, de jobbat nem tudok tenni mint, hogy várom a megváltást mert új karakterhez nincs erőm és ha már van veterán akkor már inkább az, mint ahogy te is mondtad. :)
  • Frosty01
    nekem is hiba nélkül elindult 64es win7en, 32est még sose próbáltam
  • Zaylka
    Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget! Szóval 1 hete olvastam arról, hogy free lesz az Aion, a lépéseket követve át is transfereltem az accountomat az ncsoft oldaláról a gameforge-hoz, azonban az ncsofttól eltűnt, de a gameforge oldalán meg nem érzékeli hogy van accountom. Ilyenkor mi a teendő? Próbáltam belépni a játékba de nem engedi, regelni új accot meg csak nem akarok ha már lehetnék veterán is! :/
  • Ridley
    régebben 32bit-es win7 alatt is ment

én a régi accal reggel be tudtam lépni és megvolt az összes karakterem
    ...azóta nem próbáltam
  • Swgamer100
    Most komolyan elmennek már a faszba! Nem elég hogy szopatják az embert még ez is!
  • SzirmosSzisza
    Hát még bétán próbáltam legutoljára, valami festék félét kellett gyűjteni, de nem tudtam. Nem kell ehhez valami magasabb ember ?
  • MaRee
    Hát biztos hogy nem fogom az egész gépet újra rakni mert a fos launcher nem működik 32 bites windowson rendesen, szopjanak le akkor.
  • Subbass89
    Nálam 32bitesen nem ment sehogysem
  • Swgamer100
    eszméletlen ez!
  • Lokker
    nálam is tökéletesen megy win7 64bit alatt bár kicsit nehezen indul. egyenlőre csak frissen regisztrált accountokkal lehet belépni?
  • Subbass89
    Azt nem mondtam csak en igy tudtam felrakni :D megprobaltam enis mindent friss win 7 esel tuzfalat mindent kikapcsoltam es ugysem ment
  • Swgamer100
    most komolyan tegyek xp t ! Úristen ez a gameforge akassza fel magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ridley
    win7 pro 64bit teljesen jól megy hiba nélkül

perento szerver,asmo oldal, magyar guild..gyere szívesen várunk.
    ha érdekel többi privbe

bb
  • MaRee
    Nincs se vírusirtóm se tűzfalam.
  • Siyama
    Hello mindenki!! Asmo oldalon lesznek e magyarok? es ha igen, szerver? kosz elore is
  • Subbass89
    Jujj akor nem jo nekem is ez volt win7 el es raktam uj windowst xp-t es igy megy :D
  • Swgamer100
    Segítség !! Regeltem oldalra visszaigazoltam és nem enged be gamebe mégsem!
  • Frosty01
    vírusirtó vagy tűzfal nem fogja meg? ez még gyakori program szokott volt lenni (pl innova lineage launcherjénél is!)
  • bujcsik555
    Van valaki betasok közül aki már megkapta a levelet?
  • MaRee
    Igen kb 20* és clean bootot is.
  • Subbass89
    restartot probaltal ?
  • MaRee
    direct x ok, drájverek ok, flash ok, patchek alatt nem tom mit értesz, adminisztrátor vagyok, 32 bites win 7, 70 giga szabad hellyel, másik meghajtóra se megy fel.
  • Subbass89
    Nezd meg van e eleg uress hejed legalabb 30 giga kell neki
  • Frosty01
    új direct x, flash lószar, driverek, patchek op rendszerre, nézd meg hogy milyen jogosultsága van a fiókodnak, 64 v 32bites?
  • MaRee
    Valakinek esetleg ötlet erre a problémára? Bocs hogy angolul van de a lényeg úgyis látható a képekből.. Fszom kivan már.
  • Frosty01
    naponta 1x felveszed és lenyomod.

ha valami szervezet dailyjét csinálod, az minden reggel 9kor resetelődik, és felugrik egy kis ikon a képernyős jobb also sarkában, és ott tudod felvenni