Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Taros, 20%hp körül nezekant feldobom
és van hogy csak 1-2 secre van rajtam és
eltünik. Mi a francért van ez? Valami
ötlet?
I am so awesome [Keeper The Tank]
Egyébként elmondanád hogy most mennyi a critical srike statod?
Ha kizárólag pveben gondolkozunk akkor is jó ha minimum 440 (44% esély a critikal hitre).
De ha már pvpzel is akkor jó ha inkább 600-700 körül mozog ez az adat, mivel az ellenfél a crit strikeodat redukálja annyival ami az õ cfit res statja.
Parryrol nem sokat tudok ,hogy van e capja , és hogy az menny nem tudom , de egy full parry build fail az tuti 😊
No.
Persze van más alte natíva pl mr,hp , de elsõnek mindenképp crit ajánlott legalább 600ig.
No.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
- stormwing robe full mrez szet-ben (2123 mr) az esetek 65%-ban verem a sorcikat, ha nem õk is mr build-ban vannak.
- stormwing robe full mboost / macc set-ben iszonyat erõs egy dd tree lepakolása után csak a gladi / tank marad állva jó esetben, viszont papírból vagyok.
- full 50-es abyss chain block / hp set-ben (2750 block, 10K hp) a sorcin kívül szinte mindenkit ki lehet kite-olni, viszont alig sebzel
Ja, stigma build full dd kivéve a call lightning + blind + alap healek.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
practitioner of the forbidden arts of death
Majd délután megprbálom felvenni veled a kapcsolatot ingame.
Egyébként a másik jó pénzkeresési módszer az aether gyüjtése. Ezt legelösször verteron citadel felett tudod megtenni. Felrepülve a vortexekbõl nyerheted ki.
Már büszke tulajdonosa vagyok egy lvl 13-as Clericnek, Nagyon fanázidúsan Smitiz néven játszom 😄
Az Alchemy-m 50 körül van már...
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Na meg ha az orvos szerint kórosan alacsony a vérnyomásod.
De azért +19%os GSel +8%os kezessel már nagyon durván pörög, fõleg ha title is olyan, meg scrollt is beküldjük mellé.
Sm nekem is felejtõs volt, de az abszolut unalmas class számomra a chanter marad.
Ranger, sin nekem is bejött . Pörgõsek meg fun pvpben de mivel én pve párti vagyok és sokat járok instába ott halál unalom hogy : tab 12345. Semiafkban lehet tolni , vagy akar macroval.
Gladi viszont imba pvpben is de ha gondolod letankolsz vele bármeyik instát is.
De persze , izlések és pofonok.
Mindenkinek más jön be.
Információs oldalak: aionarmory.com aiondatabase.com
Magyar blog aion.variance.hu
Repülést 10 lvlen autómatikusan megkapod, de nem minden területen lehet repülni.
Op classok 55ön most sorcerer/gladi/templar.
Új játékosnak aki nem túd dönteni én gladit szoktam ajánlani. Könnyen játszható univerzális class és pvpben is jó.
Elsõ szakmának alchemyt ajánlom. Biztos pénz , kockázat nélkül.
Nem tudom melyik szervert és frakciót választottad , de ha telemachus szerver , elyios oldalt akkor szívesen segítek online .Akár mentor rendszerrel , akár tippekkel hogy mit merre érdemes.
Steam-es akció keretében gondoltam kipróbálom a játékot, tudtok adni valami tippet egy kezdõnek? 😊
Mire figyeljek, mitõl óvakodjak?
Sokat játszottam L2 privát szerveren, meg 1 hónapot eredetin is, és van mögöttem kb 2,5 év WoW is, szóval az MMO alapokkal tisztában vagyok.
Melyik szerverre érdemes menni?
Van-e valami kiemelkedõen könnyû/jól játszható faj/class?
Melyik a legjobb információs oldal? (Lehet angol is)
Milyen ez a repülés és nehéz-e megszerezni?
Melyik szakma ajánlott? Alchemy és Swordsmith-et olvastam itt valakitõl..
ööö asszem egyenlõre ennyi, de bármi plusz infót szívesen fogadok 😊
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Hasonló a problémám nekem is. Tegnap este óta nem tudok belépni, az aacc-ig elenged, ott kidob. 😞(
A PTS-re felenged.
Szeretnék elkezdeni játszani a játékkal. Hogyan kell megtenni a kezdõ lépéseket? Elég ha...?
-http://uk.aiononline.com/ oldalán a buy nowra kattintok
-kiválasztom ezt: Aion® (Europe): Assault on Balaurea™
-Kiperkálom érte a 20 eurót (amihez gondolom kapok 1 hó Game Time-ot)
Vagy kötelezõen meg kell venni fizikailag az eredeti CD-t, anélkül nem is mûködik?
Linuxon Wine alatt hogyan teljesít?
Úgy döntöttem hogy nagyon hosszú idõ után visszatérek a játékba.(A megjelenés környékén játszottam utoljára). A kérdésem az lenne hogy melyik szerverre érdemes menni? Melyik szerveren a legnagyobb a játékos aktivitás illetve melyik oldalt érdemes választani és miért? A válaszokat elõre köszönöm.
For the Empire!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Elméleti síkon gondolkodok, hogy esetleg visszatérek..
Üdv Java
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox