Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
trial key-t honnan lehet szerezni hogy kipróbálhassam?
xerb
copypaste ide is 😊

Taros, 20%hp körül nezekant feldobom
és van hogy csak 1-2 secre van rajtam és
eltünik. Mi a francért van ez? Valami
ötlet?

I am so awesome [Keeper The Tank]

xerb
Egy full parry buildal kiváncsi lennék mekkora dpst tolsz 😊.
Egyébként elmondanád hogy most mennyi a critical srike statod?
Ha kizárólag pveben gondolkozunk akkor is jó ha minimum 440 (44% esély a critikal hitre).
De ha már pvpzel is akkor jó ha inkább 600-700 körül mozog ez az adat, mivel az ellenfél a crit strikeodat redukálja annyival ami az õ cfit res statja.
Parryrol nem sokat tudok ,hogy van e capja , és hogy az menny nem tudom , de egy full parry build fail az tuti 😊

atinq
Ez számomra uj felállás. Javasoltaak már sokféle összetételt. Ismerõsöm a "parry"-re esküszik azt mondja nagyon jó ha mindenben csak az van. Kicsit tanácstalan lettem. Kipróbálni minden variációt meg igen hoszú idõ. Ha van valakinek érve szivesen várom hogy meggyõzzön.

No.

xerb
Szar virtual keyboard..

xerb
Default: Crit,crit,crit. meg ha már crit elég akkor attack.
Persze van más alte natíva pl mr,hp , de elsõnek mindenképp crit ajánlott legalább 600ig.

atinq
Akkor most chanternek milyen mannastone ajánlott? Vagy ez attól függ milyenre akarod gyurni?

No.

digitálisan vetted a játékot? amúgy asszem 11 euró havonta

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

mccrit
A játékért mindig 20 eurót kell fizetni havonta, vagy csak az elsõ hónap annyi?

Notaionon volt alkalmam kitapasztalni a végleteket. Gyors körkép:

- stormwing robe full mrez szet-ben (2123 mr) az esetek 65%-ban verem a sorcikat, ha nem õk is mr build-ban vannak.
- stormwing robe full mboost / macc set-ben iszonyat erõs egy dd tree lepakolása után csak a gladi / tank marad állva jó esetben, viszont papírból vagyok.
- full 50-es abyss chain block / hp set-ben (2750 block, 10K hp) a sorcin kívül szinte mindenkit ki lehet kite-olni, viszont alig sebzel

Ja, stigma build full dd kivéve a call lightning + blind + alap healek.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Frosty01
a cleric brutális kaszt, mostanában már rákaptak arra is (ahogy néztem eng forumot) hogy benyulják a clothos ruhákat, minden caster picsog a topikokban, fõleg hogy még a sinek is rácuppannak a mboostos buildre 😄. full dmg ágon mennek instázni, és még így is kihealelnek partykat > pvprõl nem is beszélve. mondjuk szerintem sem f#sság, ezt már megmondtam egy évvel ezelõtt hogy ez lesz a vége 😄

practitioner of the forbidden arts of death

1 class volt amit kezdöként meg ugy álltalánosságban véve nem ajánlottak, pont olyat kezdtél😄D Persze nem baj nemazért mondtam, lehet ez lesz álmaid netovábbja
xerb
Nájsz! 😊
Majd délután megprbálom felvenni veled a kapcsolatot ingame.
Egyébként a másik jó pénzkeresési módszer az aether gyüjtése. Ezt legelösször verteron citadel felett tudod megtenni. Felrepülve a vortexekbõl nyerheted ki.

Vicces, de pont a te szervereden kezdtem, Elyos oldalon 😊
Már büszke tulajdonosa vagyok egy lvl 13-as Clericnek, Nagyon fanázidúsan Smitiz néven játszom 😄
Az Alchemy-m 50 körül van már...

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

xerb
Jaja. Clericet akkor csinálj ha mazohista vagy 😄
Na meg ha az orvos szerint kórosan alacsony a vérnyomásod.

Ranger vagy Sorci, az egyik hide-ból kap szét úgy, hogy moccanni sem tudsz, a Sroci pedig csak akkor veszélyes jó kezekben, ha 25m-es körzetében vagy. Clericet csak akkor indíts, ha meguntad az életed.

xerb
Igaz a gladi low lvlen rohadt lomha, fõleg poleval. Szinte az az ember érzése hogy lassított felvételt néz.
De azért +19%os GSel +8%os kezessel már nagyon durván pörög, fõleg ha title is olyan, meg scrollt is beküldjük mellé.
Sm nekem is felejtõs volt, de az abszolut unalmas class számomra a chanter marad.
Ranger, sin nekem is bejött . Pörgõsek meg fun pvpben de mivel én pve párti vagyok és sokat járok instába ott halál unalom hogy : tab 12345. Semiafkban lehet tolni , vagy akar macroval.
Gladi viszont imba pvpben is de ha gondolod letankolsz vele bármeyik instát is.
De persze , izlések és pofonok.
Mindenkinek más jön be.

Sáska
igaz, mar jo regen nem jatszom, de anno minden classt kiprobaltam en is, a legtobbet el is vittem olyan lvl40ig. En a gladiatort talaltam a legunalmasabb class-nak, talan pont azert mert konnyen jatszhato, univerzalis. nekem nagyon monoton es lassu volt, ahogy a polearm-mal vagy a GS-del operalt. A spiritmastert eloszor nagyon szerettem, de lvl35-re igen meguntam. szamomra a ranger jott be a legjobban: gyors, porgos, folyamatos mozgas, es valamilyen szinten kiszamithatatlan is volt a random dmg miatt, igy sosem ereztem annyira monotonnak, mint a tobbit. Assassin volt, ami meg tetszett, a hideII miatt ;-)

xerb
Szia Szmitiz!

Információs oldalak: aionarmory.com aiondatabase.com
Magyar blog aion.variance.hu
Repülést 10 lvlen autómatikusan megkapod, de nem minden területen lehet repülni.
Op classok 55ön most sorcerer/gladi/templar.
Új játékosnak aki nem túd dönteni én gladit szoktam ajánlani. Könnyen játszható univerzális class és pvpben is jó.
Elsõ szakmának alchemyt ajánlom. Biztos pénz , kockázat nélkül.
Nem tudom melyik szervert és frakciót választottad , de ha telemachus szerver , elyios oldalt akkor szívesen segítek online .Akár mentor rendszerrel , akár tippekkel hogy mit merre érdemes.

Sziasztok!

Steam-es akció keretében gondoltam kipróbálom a játékot, tudtok adni valami tippet egy kezdõnek? 😊
Mire figyeljek, mitõl óvakodjak?
Sokat játszottam L2 privát szerveren, meg 1 hónapot eredetin is, és van mögöttem kb 2,5 év WoW is, szóval az MMO alapokkal tisztában vagyok.
Melyik szerverre érdemes menni?
Van-e valami kiemelkedõen könnyû/jól játszható faj/class?
Melyik a legjobb információs oldal? (Lehet angol is)
Milyen ez a repülés és nehéz-e megszerezni?
Melyik szakma ajánlott? Alchemy és Swordsmith-et olvastam itt valakitõl..
ööö asszem egyenlõre ennyi, de bármi plusz infót szívesen fogadok 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Sziasztok, Steam-en 20 helyett 5 euróba kerül most a játék. Steam - Aion

mccrit
Melyik szerveren (ha több van) és melyik frakcióban van a legtöbb magyar?

Sziasztok!
Hasonló a problémám nekem is. Tegnap este óta nem tudok belépni, az aacc-ig elenged, ott kidob. 😞(
A PTS-re felenged.
lenne egy olyan kérdésem hogy mikor be szeretnék lépni a játékba és kiadja azt hogy ncsoft és folyton kibajelentést ir ki az mitöl van és hogy lehet megszüntetni?
nem kötelezõ cd-vel nyomni. meg is vehetetd neten digitálisan.

mccrit
Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni játszani a játékkal. Hogyan kell megtenni a kezdõ lépéseket? Elég ha...?

-http://uk.aiononline.com/ oldalán a buy nowra kattintok
-kiválasztom ezt: Aion® (Europe): Assault on Balaurea™
-Kiperkálom érte a 20 eurót (amihez gondolom kapok 1 hó Game Time-ot)

Vagy kötelezõen meg kell venni fizikailag az eredeti CD-t, anélkül nem is mûködik?

Linuxon Wine alatt hogyan teljesít?

Jericho19
Hello!
Úgy döntöttem hogy nagyon hosszú idõ után visszatérek a játékba.(A megjelenés környékén játszottam utoljára). A kérdésem az lenne hogy melyik szerverre érdemes menni? Melyik szerveren a legnagyobb a játékos aktivitás illetve melyik oldalt érdemes választani és miért? A válaszokat elõre köszönöm.

For the Empire!

Szia Java 😊 LS tagok közül még jópáran aktívak, de átmentünk nemzetközi légiókba ahol több az ember, viszont a saját teamspeaken tartjuk a kapcsolatot. Nincs tolongás a szerveren, de van még élet, persze fõleg az endgame contentre korlátozódik. Én minden este elkockulok 4-5 órát, gyakorlatilag megállás nélkül esek be egyik csapatból a másikba (dred, eso, siege, upfortok, ec) és még így sincs mindenre idõm. PM rám vagy Klei-re (új neve Instone) ha online leszel, és megadjuk a TS elérését.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Prana! Szia, LS megvan még? Vagy van még valaki belõle? Mi újság, van élet?
Elméleti síkon gondolkodok, hogy esetleg visszatérek..
Üdv Java
Nem, az majd 2.7-ben lesz. Most csak a solo EC kerül bele.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

a 2.6ba rakják be a BG-ket?

Ja, mobok nélkül, azt elfelejtettem írni...a halállal nem esnek le a buffok / potik...stb.

Megcsinálták a free for all-t notaionon. Tegnap este úgy telt megint az idõ számomra, mint amikor diablo 1-eztem, pedig az se ma volt.. belépsz, beírod, hogy .ffa, és rögtön bedob dredgibe, ahol free for all pvp-ben csépelheted nonstop a többieket. 1 kill 2 Might. KURVAJÓ! Csak az a sok kurva sorci ne lenne... Mindenkinek ajánlom 😊

Nuclearity
szerinted viccbõl nem reagálok? 😊

Sáska
megis belekezdesz, es megis valaszolsz...<#szomoru2>

erröl beszélek, olyan emberrel aki olvasni sem tud, minek lenne értelme bármibe is belekezdeni, már meguntam, már nem szorakoztat az, h nyomi vagy és semmi felfogásod, pedig emlékszem az elején milyen jokat borultunk rajtad, de ez átment szánalomba meg sajnálatba, h neked csak ennyi jutott..:/
Nuclearity
De aion egy remekmûve az NCsoftnak 😄

CalebJoe
most meg ezt irja ki Invalid Password and Username (2) miközben helyesen irom be, tiszta vicc annó a Lineage-el meg a Guild Wars-al semmi bajom nem volt
Nuclearity
szerdán 12 tõl 2 ig szokott ált lenni

CalebJoe
de már egy napja?
Nuclearity
maintenance? 😊

CalebJoe
ezt irja ki a loginnál "cannot connect to the authorization server" mit lehet tenni már mindent próbáltam
Nuclearity
én is igy gondoltam, kéne már valaki aki tud beszélni mert te csak dobálozol a szavakkal aztán ha az ember rákérdez akkor meg összehuzzuk fülünk farkunk mert nem tudtunk olvasni abban az 1 percben éppen...

igen köszönöm a választ.csak annyit nemtudok hogy meik az a küldi mindig a legfölsö az új de nemtudom meik az ameiket fel kell venni ha megtudnád mondani hogy mi a neve azt megköszönném 😄

na megint ugyanaz...nem cence,nem dobálozom,de egyszeruen annyira nemvagy kepes felfogni a dolgokat, olyanokat beszélsz magad ellen,saját magadat cáfolod folyamat, ha meg leirom akkor megmagyarazod es ennyi volt ,de ehez nincsen kedvem, mert sajna ahoz kellene egy vitapartner,aki felfogja azt amit irnak neki,illetve nem ellentetesen beszel maga ellen,ez van,majd ha "meggyogyulsz" beszelgetek veled,de addig sajna nincsen kedvem a végeláthatatlan semmihez,amiket idespiccelsz bocsmá
Nuclearity
nem is vártam mást, dobálozol a szavakkal aztán ha az ember rákérdez milyen hülyeségre gondoltál akkor, áh hagyjuk...blablabla. ha tudnál olvasni ott irtam, hogy hogy az aion egy kalap fos SZÁMOMRA, ezért NEM IS JÁTSZOM VELE. Szerinted meg Nr 1. MMO, ezért is játszol vele. ha ezt nem tudod felfogni akkor nincs mirõl beszélni...

A work orderes npcnél feltudsz venni egy questet, és azt csináld meg, a helységben találhato matiárusnál vannak hozzá a cuccok
Bocsi de nemkezdek bele, mert ugysem érted meg, neked ha 100szor mond el az ember vmit akkor sem fogod fel csak ugyanazt hajtogatod, és akármit mond az ember tuti ellenkezel, szal fölös. Eleve ha nemérted azt, amiröl irtam, az már alapböl gáz😊
császtok.egy kérdésem lenne hogy az elyos oldalon a fözéspontoknál 399 nél nem enged tovább,de valamien tesztet emleget.ha tudtok róla mit kell akkor szóljatok.
Nuclearity
mesélj mit vélsz(tek) ugy hogy magam alatt vágom a fát?