24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Tomy Lee #18324 SL tagot alapból nem enged be IP alapján:D -
Tomy Lee #18323 Ha 2 betüsek a szerver helyét meghatározó országok rövidítései akkor jól mutatja.Tehát [DE]Vehalla [UK]Nexus [FR]Calindi ha ezeket látod akkor jó minden -
MaRee #18322 Most elvileg mivel kell akkor belépni? Mert engem nem enged be a játék. Az oldalon be tudok lépni a felhasználómmal, a játékba nem. -
#18321 És egyébként honnan tudom hogy nekem rendesen mutatja-e a szerverek neveit vagy sem? :) -
Lokker #18320 Telemachus elyos oldalon akad magyar guild? -
#18319 köszi, egyből fel is tűnt hogy németül beszél mindenki -
Tomy Lee #18318 Ha eredetibe akarod látni szerver neveket akkor aion mappában töröld ezt L10N indítsd GF launchert és bal alul repair/verify vagy mi.Letölti újra(1.1 GB) és minden szerver helyén lesz.
Ha nem akarod ezt most megcsinálni akkor a [GER]Nerthus szerverre menj és az a mostani Nexus.
A Munin az Német szerver ott ne kezdj semmit -
#18317 Milyen Nexusról beszéltek? Nem a Munin az új ENG szerver? -
Siyama #18316 lenne egy kerdesem nem igazan vagyok othon az Aionba de mostantol remelem azlesz.. Nah a kerdes mek a legnagyob dps Mage clas?es miert? Spiritmaster vagy Sorcerer vagy esetleg Chanter? kosz elore is a valaszokat.. -
MetalMilitia17 #18315 nekem az oldalon nem lép be csak loadingol bambán aztán visszadob login screenre hibaüzenet nélkül, a gém meg azt írja hogy failed to load account info -
Tomy Lee #18314 Ja gondoltam ez lesz gyorsan meg kreáltam mindet:)) -
Tomy Lee #18313 Kész a daeva szettes 5 karim neve MIND szabad volt:)!
-
#18312 Nexus fullon is van:) -
Tomy Lee #18311 Akkor tényleg mindenki idejönne új szerverre ha oda is írnák:)
Így legalább megtelik a többi szeró is.
Amúgy Nexus az új -
#18310 Nexus ott sok magyar van nagyon. -
#18309 Végre reggel sikerült bejutnom a játékba, de a honlapra nem enged belépni, és a veterán rangot mikor és hogy fogom megkapni? -
#18308 Végre csak sikerült belépnem, úgy néz ki csak időbe telt mire rendezték az accom! Egy kérdés, angol szerverek közül melyik az új? Igazán odaírhatták volna... -
#18307 Nem enged be logolni weboldalon :O
Le kertem az account nevet es jót küldtek el , nem értem akkor mi van. -
#18306 Valóban működik már:P
Akkor irány.. nem is tudom, ahol jó sok magyar van az Ely oldalon:P -
empie #18305 Nexus-on ilyen,hogy hun csati létezik? -
Shaenis #18304 A website kb 15 perce megjavult. Be tudok lépni az accountommal, és ott is vannak az NCSoft előfizetésből megmaradt coinjaim. Megvettem a gold packet de valami nagyon bűzlik. Úgy néz ki hogy karakterenként meg kell venni, és nem csak egyszer az accounthoz. Ez így havi 80 euro lesz, nem olcsóbb hanem hatszor drágább. WTF????? -
Lokker #18303 Én sehova (az NCSoft oldalát kivéve) nem tudok beloggolni a régi account-ommal de most reggeltem egy újat az működik szóval ezzel az account transfer-el még nem minden okés. -
#18302 Nekem pont fordítva..:)A régi ncsoftra sikerül belépnem és azt írja, hogy "Already transferred" az accountomra, hiába küldöm el megint...akkorse enged belépni a játékba az alább linkelt hibaüzivel egyetemben..:(
De sikerült csinálni egy új acc-ot..talán azzal sikerül elbohóckodni, amíg a support életre nem kel. -
#18301 Már jó a website..
De érdekes módon nem tudok be lepni a meglévő accomal , másnak is ez a gond ? Ingame bent vagyok a létező accomal de a weboldalon nem enged be logolni. -
Spiny01 #18300 Érdekes nálam minden rendben van...lehet nálatok van baj :DDD -
#18299 http://www.aionfreetoplay.com/website/register
#18297: http://www.aionfreetoplay.com/website/account/management, itt keresgélj :p
-
MetalMilitia17 #18298 Hol regeltél be?
Melyik oldalon kell?
Már csináltam NC meg GF accot is de egyiket sem veszi be a game. -
#18297 Nekem már megy. A fizetési lehetőséget nem találom sehol. valakinek van ötlete? -
Shaenis #18296 éjjel kettő óta próbálom elérni a website-ot, reménytelen.
-
MetalMilitia17 #18295 Valaki tudott már új f2p accot csinálni és játszani vele? -
kazu89 #18294 engem win7-en nem ahogy beirom az accom amivel btára reggeltem és rányomok az ok-ra disconnected és passz hogy miért -
Swgamer100 #18293 xp vel beenged!! Windows 7 32 bit nem! -
kazu89 #18292 SW nekem se enged be disconnetedet ir ki (Zsolty vagyok) :D -
Lokker #18291 " Some players will receive an account suspended message after attempting to login to the game. Those accounts have not been migrated to Gameforge yet. Once the service from NCSoft is up again (tba) you need to login to your NC Master account and flag your AION account for transfer."
Azért ez se rossz. :) -
Lokker #18290 "* We are receiving reports about missing accounts after the transfer. The issue is being investigated here and with NCSoft. We will inform you about the status as soon as possible."
Lehet itt lesz a gond. -
Swgamer100 #18289 LOL WTF XP N BEENGED ISTENEM EZ EGY FOS! -
Lokker #18288 Érdekes, hogy ncsoft-hoz még be tudok lépni de emide már nem pedig azt írja hogy transzferelték az accountot. -
#18287 Én a webshopra lennek kivancsi miket lehet venni , ill le akarom vasarolni a coinokat vagy miket amiket kaptam. -
#18286 Szerintem sokan már egy megfelelően működő honlapnak is örülnének első lépés gyanánt:P -
#18285 nem felvágásból mondom h nekem fasza, csak arra akarok rávilágítani hogy működni működik, csak nálatok lesz valami gubanc. egyébként no para, még 1 napja se mennek a szerverek, azt tanácsolom hogy contact support... jelenleg szerintem ők tudnak most egyedül segíteni rajtatok (a leghatékonyabban )