Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
TvT-t próbáltad infin? az fun 😊
practitioner of the forbidden arts of death
örülök neki h sikerült megoldani 😄
KOSZI !!!!
Elmondom mit csesztem el. Felraktam a jatekot, es minden ment maxra, es automatikusan a high graphic enginet valasztottam a "default" helyett.
Na baszod a "high" engine az egy darab fos. A default meg valoban visszaallitja a regi enginet, minden foldi joval !!! FASZA !!!
KOSZIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!
De azt meg mindig nem ertem, hogy a high engine miert nez ki egy darab f*snak a gepemen.
De az uj engine miert is jobb ? Marmint mint kellene latnom azon kivul, hogy pixel hegyek hianyoznak, meg nincs elsimitas, es minden ugy nez ki, mint egy PS2-es konzoljatek?
Egyebkent valami az en gepemmel lehet. Pld van egy olyan lehetoseg az uj enginnel, hogy fixed fps vagy valami ilyesmi, ha azt bekapcsolom minden eltunik a kepernyorol a karaktereken kivul, es a nagy feher tejfolben kolbaszol mindenki amig vissza nem kapcsolom. Nem ertem !
Mind1 is, mert a regi engine szuperul muxik!!!!
Szep ez a jatek !!!!
Ja, es mondtam mar, hogy koszi!??? 😊
tedd fel a LEGÚJABB nvidia drivereket, próbáld meg a régi grafi enginet használni (ezt ki tudod választani a grafikai beállításoknál) 1600x felbontás elég lesz, az advanced fül alatt pedig be tudod állítani a misc. cuccokat /pl élsimítás, vagy amit akarsz/
ha nagyon vagány az új vga-d akkor próbálkozhatsz az új grafikai engine-vel is, ami egyébként ugyanaz mint a régi csak fel van turbózva (kezdetek óta cryengine van)
Emberek: Lenne egy kerdesem.
Regebben jatszottam ezt a jatekot. Nagyon szerettem, mert durvan jol nezett ki. Szar volt a grindeles, de gyonyoru volt.
Egy ideje nem jetszottam. Mostanaban vettem egy jobb video kartyat. Nvidiat.
Mondom megnezem, hogy nez ki jatek egy jo videokarival.
Erre belogolok, es a jatek ugy nez ki, mint egy szar b kategorias konzoljatek. A felbontast hiaba allitom 1920X1080-ra sztm nem annyi. Hianyoznak a texturak a dolgokrol. Olyan lassan indul el a jatek, hogy az mar nevetseges. Kb 2 perc mire megkapom a log in screent.
Felhuzom a beallitasokat maximumra, es a jatek egy db sz*r. Tiszta pixel minden, nincs egy egyenes vonal benne. Az elsimitast nem talalom a beallitasokban. A felszinen a texturak olyan elnagyoltak, hogy az mar 5 eve is barkinel kicsapta volna a biztositekot. Szaggat, glichel,,,
Mi tortent ezzel a gammaval ? Azt mar sikerul kideritenem, hogy kapott valami uj enginet. Cryenginet. De minek ??
Azt irtak forumokon, hogy gyakorlatilag lebuitottak a grafikat hogy a lassabb gepekkel rendelkezok is tudjanak jatszani. Ez rendeben is van, de miert nem lehet a grafikat felvenni, ha van egy jobb geped.
Kifiztettem a rohadt elofizetesi dijat, es nem jatszok vele, mert ez igy kopedek.
Az nem lehet, hogy az en gepemmel van valami?
De most nem tulzok. Neztem regebbi videokat youtubon a regi enginnel max felbontasban. Na az az Aion amire en emlekszem, nem ez !!!!
Valami otlet?
"egyé' szart te is, többmillió légy (sorci és sm) nem tévedhet" 😄
és meg mindig ott tartok hogy a spellbook egy kalap szar az orbhoz képest...
neked kell kitalálni h mi hasznosabb neked.
a bursting flame strike egy rakás szar, felejtsd el, csak egy runát éget fel a targetre.
amúgy mi a helyzet telemacsón? balance hogy áll? népesség??
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Amúgy elképzelhetõ hogy az esett ki neki .
Vagy van egy jó bookja amit alá mergelt és úgy máris jobban jön ki.
I am so awesome [Keeper The Tank]
Azt szeretném kérdezni hogy mért éri meg vkinek kromede spellbookot hasznalni a kromede orb helyett....mert az orb kb 60-70 magic acc-al ad többet...de viszont kb 900hp 1000mp es 300 magic boost-tal lesz kevesebb..szal sztem..(ez a legnagyobb fegyo amit hasznaltam eddig a jatekben) az orb mind pvp mind mobok ellen hatásosabb..sokkal..
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Keress rá googleben hol található ez a file.
Mivel cyengin 1 . esetleg farcry körül is érdemes körülnézni . Talán többet találsz arra mint aionra.
A laptopon az aion bejön ugy ahogyan azt kell viszont az egér szarakszik közben -nem lehet kijelölni vele semmi...a betûket se nagyon tudom elolvasni a felbontás miatt...és mivel az egér nem mûködik megfelelõen ezért nem a felbontást sem tudom átállítani..a kérdésem így hogy hogy állítsam át a felbontást..mert lehet akk az egér probléma is megoldódna..
thx a választ elõre is.
Ha elküldöd az email cimed küldök egy kulcsot, amivel kipróbálhatod.