24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Spiny01
    A jobb fej magyarok otthagyták a Spatolost és átmentek máshová!
  • Frosty01
    pff :)

ez aztan az onbizalom :D
  • NikeCortez
    A LEgtöbb Magyar Nem szedettvetett szerókon van, hanem a Spataloson, csak közlöm a félreinformáltakkal.
  • Herkulles
    órája.
  • Herkulles
    Nehogy elrontsd a régi kódodat az NCsoft oldalon, mert ezt irja:

Too many failed login attempts, login temporarily disabled. Please try again in a few minutes. Ez volt kb. 1 .
  • Rowlend
    Fogalmam sincs, most nem is próbáltam. Majd este kezdődik meg nekem a játék. :)
  • Trollface
    Ahol akarsz ,de valszeg elyknél ,de te betudsz lépni?
  • Rowlend
    Nexus-on melyik oldalon érdemes kezdeni? Hol van több magyar? :)
  • Trollface
    Na ez faxa lesz..
  • Titan
    Na, skacok úgy néz ki, hogy valaki feltörte az régi ncsoftos accountom és banolva lettem...
    Az oldalon beléptem és a shopnál rákérdezett, hogy melyik karinak menjen amit vásárolok és láss csodát az SM-em eltünt 3 kiskaim megmaradt és lett egy 51-es rangerem...lol
    A shop oldalán találtam egy support címet és írtam nekik...kíváncsi leszek..:)
  • Trollface
    Engem se, sztem elszállt a Login szerver vagy vmi.
  • empie
    dettó
  • SzirmosSzisza
    Kiléptem a játékból, hogy aktiválódjon Veteran account, erre nem enged vissza, jajj :D
  • empie
    Most már a játékba sem enged be. SZUPER!
  • bujcsik555
    Na, az fasza, megjött a mail, belépek, beaktiválom, és mikor kiküldeném akarinak kidob az oldal. remélem nem veszett el :D
  • Lokker
    Nah lehet ezért nem tudsz bejelentkezni mert mindenki be akarja váltani a rewardját. :)
  • Lokker
    Igen, most nálam is behalt a log in oldal nem enged be pedig mindent jól írok be, szóval valami gebasz van náluk.
  • SzirmosSzisza
    Megjöttek az e-mailek :)
  • Lokker
    log in nevet írd kisbetűvel, nálam ez volt a gond, hogy nagybetűvel próbáltam.
  • empie
    Eddig betudtam lépni a webes felületen minden oké volt. Most meg azt írja,hogy nincs ilyen accounton. És sorba haverok is ezt az infót kapják. Másnak is?
  • Muzli1
    Na szóval akkor, hova kell írnom ha gondom van az accountommal?
  • Belton
    Weboldalon tovabbra is ezt irja az account nevemre

(The account name must begin with a letter and consist of 4 to 14 lowercase letters and numbers. Special characters are not allowed.)

Ingame be enged logolni kertem account nev emlekeztetőt ami tokeletesen jo acc nevet kuld vissza.. és ezt irja minden be logolasnal a weboldalon.
    És persze nem is tudok be lepni .

Valaki akinek hasonló ?
    Nem free account veteran es fizetve is van meg 10éig.
  • Muzli1
    Maci az semmi! Én be tudok jelentkezni sőt már van egy 15 ös karim de a weben azt irja nincs iylen account... Szóval ugy nézki kezdhetem elöröl...
  • Shaenis
    Na végre hazaértem és most már képben vagyok.

Aki gold packet akar venni: a webshopban ki kell választanod melyik karakter kapja meg a ticketet express mailben, de miután azt használtad az összes karakterre érvényes lesz a gold pack bónusz.
  • Neobahamut
    Megjött bétáért a reward :D
  • NikeCortez
    Sziasztok! Eladó Aion Account (Veteran) LvL 55 Gladi és LvL 49 Sorcy!

Serverük : Spatalos (magyarok gyűjtő szerója)

13 vagy 14 havi revard van nálla!

Pm Ide, ha kell! (10.000Huf) -Nem alku tárgya, ez még így is olcsó a KArikkal-
  • Muzli1
    hova kell irnom levelet ha vlaami nem stimmel az accountommal?
  • krisz073
    Valahogy jó lenne összeollózni, hogy melyik serveren vannak/várhatóak aktív Magyar Légiók.
  • Frosty01
    igen mert legalább a topikot követnéd, akkor láthatnád hogy WIPELTÉK a beta accokar.
  • Maciii
    Betaba felhúztam egy karit pont lvl10-re h veteranon kezdjek, most nemenged be az accon. Új jelszót kérek: nincs ien nevű acc, akkor mondják meg az accom lehet h én vagyok hülye: ehhez az email címen nincs regisztrálva account...
    Ezaz
  • tarti19
    Spatalos szerveren ely oldalon merre találhatóak magyarok, gondolom azért ott veteránok zúzzák s tán elkél néhány új arc:)
  • empie
    Sziasztok.

2 kérdésem lenne:

Honnan tudom,hogy veteran accountom van-e? Pl: wispelni tudok lfg-re írni tudok.

És emailben kaptam,hogy a rewardom veteran account és gold pack. A gold packot hogyan kapom meg?

Normális és segítőkész válaszokat előre is köszönöm.
  • Tomy Lee
    Ja pont azt akartam írni,hogy pass.reset akkor..
    Nincs transzfer se fizetős se free.
  • stevedark
    Én is azt kérdezem amit "Mocsok22" irt.Persze mármint ha valamikor jo a weblap.
  • MaRee
    Na mostmár jó, kétszer kellett jelszót resetelni, már bent vagyok. Van egyébként lehetőség karakter transzferre? Spataloson vagyok asmo.
  • csillag1404
    Nekem nem fogadja el a character pin-t pedig tisztán emlékszem rá hogy mi volt még anna ncsoft-éknál :D ugyhogy fapfapfap
  • Mocsok22
    Sziasztok.
    Aki részt vett a bétán annak is elég egy accountot csinálni és a későbbiekben fogja megkapni a "jutalmat"?
  • Tomy Lee
    A gameforge kliens van fennt?
  • Spiny01
    Egyértelműen a Sorcerer, az egész játékba neki van a legnagyobb dps-55, ha jól van beállítva.
  • MaRee
    :D

Amúgy ez tényleg érdekes, mert kaptam emailt is hogy cy account name és passwörddel be tudok lépni a játékba, meg az oldalon is működik. De ahogy beirom a játékban, jön hogy ID or password does not match.