24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Spiny01 #18364 A jobb fej magyarok otthagyták a Spatolost és átmentek máshová! -
#18363 pff :)
ez aztan az onbizalom :D -
NikeCortez #18362 A LEgtöbb Magyar Nem szedettvetett szerókon van, hanem a Spataloson, csak közlöm a félreinformáltakkal. -
Herkulles #18361 órája. -
Herkulles #18360 Nehogy elrontsd a régi kódodat az NCsoft oldalon, mert ezt irja:
Too many failed login attempts, login temporarily disabled. Please try again in a few minutes. Ez volt kb. 1 . -
#18359 Fogalmam sincs, most nem is próbáltam. Majd este kezdődik meg nekem a játék. :) -
Trollface #18358 Ahol akarsz ,de valszeg elyknél ,de te betudsz lépni? -
#18357 Nexus-on melyik oldalon érdemes kezdeni? Hol van több magyar? :) -
Trollface #18356 Na ez faxa lesz.. -
#18355 Na, skacok úgy néz ki, hogy valaki feltörte az régi ncsoftos accountom és banolva lettem...
Az oldalon beléptem és a shopnál rákérdezett, hogy melyik karinak menjen amit vásárolok és láss csodát az SM-em eltünt 3 kiskaim megmaradt és lett egy 51-es rangerem...lol
A shop oldalán találtam egy support címet és írtam nekik...kíváncsi leszek..:) -
Trollface #18354 Engem se, sztem elszállt a Login szerver vagy vmi. -
empie #18353 dettó -
#18352 Kiléptem a játékból, hogy aktiválódjon Veteran account, erre nem enged vissza, jajj :D -
empie #18351 Most már a játékba sem enged be. SZUPER! -
#18350 Na, az fasza, megjött a mail, belépek, beaktiválom, és mikor kiküldeném akarinak kidob az oldal. remélem nem veszett el :D -
Lokker #18349 Nah lehet ezért nem tudsz bejelentkezni mert mindenki be akarja váltani a rewardját. :) -
Lokker #18348 Igen, most nálam is behalt a log in oldal nem enged be pedig mindent jól írok be, szóval valami gebasz van náluk. -
#18347 Megjöttek az e-mailek :) -
Lokker #18346 log in nevet írd kisbetűvel, nálam ez volt a gond, hogy nagybetűvel próbáltam. -
empie #18345 Eddig betudtam lépni a webes felületen minden oké volt. Most meg azt írja,hogy nincs ilyen accounton. És sorba haverok is ezt az infót kapják. Másnak is? -
Muzli1 #18344 Na szóval akkor, hova kell írnom ha gondom van az accountommal? -
#18343 Weboldalon tovabbra is ezt irja az account nevemre
(The account name must begin with a letter and consist of 4 to 14 lowercase letters and numbers. Special characters are not allowed.)
Ingame be enged logolni kertem account nev emlekeztetőt ami tokeletesen jo acc nevet kuld vissza.. és ezt irja minden be logolasnal a weboldalon.
És persze nem is tudok be lepni .
Valaki akinek hasonló ?
Nem free account veteran es fizetve is van meg 10éig. -
Muzli1 #18342 Maci az semmi! Én be tudok jelentkezni sőt már van egy 15 ös karim de a weben azt irja nincs iylen account... Szóval ugy nézki kezdhetem elöröl... -
Shaenis #18341 Na végre hazaértem és most már képben vagyok.
Aki gold packet akar venni: a webshopban ki kell választanod melyik karakter kapja meg a ticketet express mailben, de miután azt használtad az összes karakterre érvényes lesz a gold pack bónusz. -
Neobahamut #18340 Megjött bétáért a reward :D
-
NikeCortez #18339 Sziasztok! Eladó Aion Account (Veteran) LvL 55 Gladi és LvL 49 Sorcy!
Serverük : Spatalos (magyarok gyűjtő szerója)
13 vagy 14 havi revard van nálla!
Pm Ide, ha kell! (10.000Huf) -Nem alku tárgya, ez még így is olcsó a KArikkal- -
Muzli1 #18338 hova kell irnom levelet ha vlaami nem stimmel az accountommal? -
krisz073 #18337 Valahogy jó lenne összeollózni, hogy melyik serveren vannak/várhatóak aktív Magyar Légiók. -
#18336 igen mert legalább a topikot követnéd, akkor láthatnád hogy WIPELTÉK a beta accokar. -
Maciii #18335 Betaba felhúztam egy karit pont lvl10-re h veteranon kezdjek, most nemenged be az accon. Új jelszót kérek: nincs ien nevű acc, akkor mondják meg az accom lehet h én vagyok hülye: ehhez az email címen nincs regisztrálva account...
Ezaz -
#18334 Spatalos szerveren ely oldalon merre találhatóak magyarok, gondolom azért ott veteránok zúzzák s tán elkél néhány új arc:) -
empie #18333 Sziasztok.
2 kérdésem lenne:
Honnan tudom,hogy veteran accountom van-e? Pl: wispelni tudok lfg-re írni tudok.
És emailben kaptam,hogy a rewardom veteran account és gold pack. A gold packot hogyan kapom meg?
Normális és segítőkész válaszokat előre is köszönöm. -
Tomy Lee #18332 Ja pont azt akartam írni,hogy pass.reset akkor..
Nincs transzfer se fizetős se free. -
stevedark #18331 Én is azt kérdezem amit "Mocsok22" irt.Persze mármint ha valamikor jo a weblap. -
MaRee #18330 Na mostmár jó, kétszer kellett jelszót resetelni, már bent vagyok. Van egyébként lehetőség karakter transzferre? Spataloson vagyok asmo. -
csillag1404 #18329 Nekem nem fogadja el a character pin-t pedig tisztán emlékszem rá hogy mi volt még anna ncsoft-éknál :D ugyhogy fapfapfap -
#18328 Sziasztok.
Aki részt vett a bétán annak is elég egy accountot csinálni és a későbbiekben fogja megkapni a "jutalmat"? -
Tomy Lee #18327 A gameforge kliens van fennt? -
Spiny01 #18326 Egyértelműen a Sorcerer, az egész játékba neki van a legnagyobb dps-55, ha jól van beállítva. -
MaRee #18325 :D
Amúgy ez tényleg érdekes, mert kaptam emailt is hogy cy account name és passwörddel be tudok lépni a játékba, meg az oldalon is működik. De ahogy beirom a játékban, jön hogy ID or password does not match.