Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van errõl valami leírás? (milyen gyakran lehet bemenni, mit kell érte tenni, mennyi AP hozható ki belõle, meddig tart, stb..?)

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Frosty01
hát srácok ez a pvp arénás téma így 2.7-el nagyon karaj, 1v1-ben is tök jó, a ffa mód is egész fasza, és a bónusz lol, hogy kb 1 hét alatt már nemsokára a 3. eternal pvps ruhát váltom ki lassan a clericemnek! igaz, hogy sok csicskaságot elkövettek nc-ék az aionnal, de ez a patch most több pozitívumot hozott mint negatívumot, úgyhogy végre azt mondhatom hogy tetszik. pirospont ncbácsinak!

practitioner of the forbidden arts of death

Sáska
A jatek fizetos, tehat havi dijat kell fizetni erte. Ird be a google-be, hogy "Aion", es minden bizonnyal el fogsz jutni a hivatalos oldalra, ahol tudsz majd egy account-ot letrehozni, valamint a jatekot is le tudod majd onnan tolteni. Itt le is van irva, hogy hogyan aktivald majd az accountot, stb..
GL!

Atya úr isten...
roland4
Sziasztok, szeretnék játszani az Aionon de nem tudom méket kell letölteni, még azt se tudom hogy ingyenes e vagy fizetõs meg hogy meiken van a legtöbb magyar.Vagy ti privát szerveren játszotok?
igy jobb😊
Frosty01
majd ts-en picsogunk egymásnak ;D

akkor meg egy akármilyen class+cleric párost sosem lehetne megölni...szerintem böven eleget healel az,tulságosan is
Esélyes 😊 Mondjuk nem tudom azt, hogy a 40-es +10-es settemmel mi keresnivalóm lenne ott, de meglássuk, a vak is azt mondta. A fõ gondom mindig is az volt, hogy az a damage output, amit manapság levernek egy-egy karakteren (pláne, ha mondjuk két embernél több üt egy valakit) nem kihealelhetõ, még aquittal + Blessed shield + Splendor + potik + minden más segítségével sem. Hiába hozták be a benevolance-t, halottnak a csók. Amikor azt írtam ,hogy tápolják a clericet, nem a támadó spellekre gondoltam..

milyen talicskadat?verzik a taligad nyomi?
Frosty01
3.0ra én is megyek, addig viszont tologatom a kis piros talicskámat tovább

Ja igen,meg hát ugye kb 3 honap(tippem szerint),mire hozzánk elér 3.0,de mire infin játszhato lesz rendesen,annak legalább 1 év kellene még majd,szal ezért is agyalok rajta eröteljesen
Én nagyon agyalok rajta,h visszamegyek offra,mert jo az tény, h kevesebben vannak mint infin,viszont 3.0ban eddig ugylátom értelmes változtatásokat hoznak be,nagyon várom már a teljes patch notesot,teljesen felállt rá a brém😄 te bogyesz eléggé fasza geared van offon clericednek,szerintem te is visszajonnel ha páran mi is visszatolnánk a seggunket nem?
Jó, hát a sorcin, és skilles SM-en kívül mindent csapok 😛 De ha lenerfelnék a sorcit és a clericet tápolnák, akkor még offra is visszamennék, naa? 😊)

Nuclearity
mégis sírnak, pedig tényleg tulzás az arzenál ami van nekik...

Hát ha egy clerikkel lazásan meglehetne ölni egy sorcit,akkor meg én törölném kb aiont,igy sem értem minek egy healert ennyire atom dpsel ellátni,én mikor sebzek bammeg 6kkat egy skillel,meg root meg heal meg blind meg shield meg a tököm tudja sorolhatnám reggelig mindene van a clericnek.
Nuclearity
sorcit tuti nem nerfelik 😄

amugy, 800, aionsourcon nem 1 helyen is irják.

Frosty01
😄DDDDD!

várjátok már ki az emberi nyelven írott patchnotet mielõtt nekiestek az éjjonnak 😄

nekem mindegy, a Clericet csak tápolni lehet. Ha a sorcit nem nerfelik, akkor shift + delete az aion.

Frosty01
sztem az értékét, 700ra v 600ra 1k-ról... nem tom hol láttam keresgélni meg nem látom sok értelmét <#gonosz1>

Nuclearity
nerfeltek rajta valamit ha jol olvastam, tán a durationját, (értsd valszeg kevesebb ideig lesz fent az adott emberkén, ami lássuk be, nem is gond hisz egy fight pár sec, (assa szemszögböl mondom) ehhez képest egy madj 2 perces vagy másfél perces skill 3 perces cd vel....

Jah gondolom mit változik az UD,ezentul a sleep ellen is védeni fog,illetve el fog nyelni 30k dmget is😄D
Frosty01
van már koreai pöcsnót, de a gugli fordító becses nyelven szóla vala hozzám, és kiége a retinám, szóval majd várok valami profibb fordításra. sok skill és már meglévõ dolog változik (pl UD) meg lesz asszem kasztonként kb 6 új skill lesz 56-60 között

Frosty01
hmmmmm. gondolkoztam már én is rajta h összerakok hasonlót. poleval abál vagy az is ilyen dualwieldes bohócság?

Most kiváncsi leszek majd 3.0ban milyen változások lesznek statok terén,vagy egyálltalán lesznek-e,mert jo lenne nagyon már,ami most van az eléggé kuka.Héten szerintem lesznek majd skill leirások is már,legalább is remélem vki leforditja majd koreairol
hát bogyesz eléggé diplomatikusan fogalmaztál de igy is jo😊 na majd ki fogom probálni azt a gladis dolgot
*lerezisztálja* 😊

Legyünk politikailag korrektek. Nem retardált f*sz az összes infinityn játszó egyed. Csak az infinitys élményekre alapozva nem lehet érdemben az aion pvp mechanizmusát kielmezni, mert aki nem volt offon, annak nincs összehasonlítási alapja.

Más: a full MR-es Gladi a tuti, nagyon megizzaszt pvp-ben, mert mindent rezisztál, és simán összejön neki a 2200-as MR. Az összes többi kaszt minden 2. skilljét rezidztálja, bármilyen más gearben lévõ gladit agyonüt + HP visszatöltés + potik..nightmare.

Nuclearity
kajak eso kibövitve... a mountokrol nem tudom mit mondjak WoWban is mekkora hányás a chopper, meg rakéta... nem baj kell ide is! Aion felejtõs innentõl... (kb már egy ideje amugy is az 😄)

Frosty01
Fordító csak "new field"-ként dobta ki, gondolom új map lesz:

Frosty01
Új <valószínûleg> insták 2.

Frosty01
Új <valószínûleg> insták

Frosty01
oridzsinal korejai aláfestõ mjuzik

~3.0~

Housing system

Mountok

Nuclearity
persze hogy több, hiszen eleve több a player base 😊

tvtre csak azok járnak,akik noobok kb..😄 amugy meg pvpre az sw eléggé gyik szett,szal nem is csodálom,de azert vannak olyanok is,akik kb sima gold craftolt gearben bevernek 3 embert is egyszerre,kb olyanokbol mint én.persze sok a gyoker,de azert offon lényegesen jobb gearben is sokkal bénábbak az emberek,itt max swben szaladgálnak,offon meg kb a minimum az 50es abyss set...multkor pl engem meg még egy smet meg egy másik rangert bevert egy sorci ugy,h mocanni sem tudtunk,aztan visszamentunk,és megegyszer...és ilyen meg hasonlo helyzetekbol minden nap van nem is kevés.egyszerüen nemtudok pvpböl apt szerezni,és nem azért,mert éezergelnek,hanem mert mindig olyanokkal találkozom,akikhez hozzá sem tudok kb érni.ma eddig -5k apn állok,mert most ilyen fasza béna emberekkel futok össze folyamatosan,akik azt sem tudják merre vannak arcal,pedig csak rank 2es vagyok...
Frosty01
nincs több lobotomizer, csak az összes gyík ki tudja szedni 2 hónap alatt a +15ös stormwing szettet, onnantól kezdve meg már csak a karijukkal kell megtanulni játszani. de nagyon sokaknak nem megy még így sem 😄 tvt-n öröm néha beverni a száját ilyen maxos sw-s templaroknak, akik kb azt se tudják hol vannak egy szimpla kék expert drenium poleval 😄

Frosty01
ezzel sajnos egyet kell hogy értsek. a fénykora elmúlt, de majd talán 3.0 alkot annyi plusszt hogy visszajön az emberek kedve hozzá, és akkor megint lesz kivel játszani. persze az ilyen oxigénhiányosak mint kedves Atesz kollega aki a nicknevem is elbaszta, akkor sem fognak fizetni érte mert NEM HÜLYÉK! ^_^

más:

tud valaki valamit a 3.0-s contentrõl, vagy errõl a pvp reversal skillekrõl amit cori említett variancen?

ha infinitit nézzuk,offhoz képest több a jo játékos.low lvlen vannak gagyi fosok,akik azt sem tudják hol kell abyssba menni,de a pvp terén kibaszottul csodálkoztam rajta,h itt mennyivel jobban tolják,lobotomizerböl itt van több is😊 én is arra számitottam,h majd jol beverek minden kis csicskát még fenrirben is,hát jol eltévedtem,amikor egymás után a 20adik elyost sem tudtam megölni...Offon még jobb gearem is volt,meg az enemyknek is ugy álltalában,deott közel ennyiszer nem haltam az tuti,és nem a zergröl beszélek,1v1ben is rommá basznak minden nap nagyon sokszor
Nuclearity
az ingyenélõre meg annyit tudok mondani, ha valami megéri, nem sajnálok rá kiadni pénzt, a legtöbb p2p mmo mérföldekkel veri a f2p társait, és többet is várok el tölük ha már fizetek, ez minden normális országban alap dolog, nálunk magyaroknál mindig az ingyenes fos alternativát keresik az emberek, érdekes, hogy neki pl sok az a havi 2500-3000 Ft (számold ki naponta mennyi is az? 100 ft?) de pl cigire simán elbasz minimum 500 ft okat (és ha még csak 1 doboz menne el egy nap...) ...stb.
Persze mi hülyék vagyunk, de mi már végig toltuk Aion fénykorát egy olyan szerveren amin élvezet volt játszani, mig neki az volt az élvezet akkoriban, hogy végre karaktert generálhat, vagy hogy végre van auto attackja a karinak, neadja isten a mob is vissza üt... 😊

Nuclearity
azért azt is lásd be, hogy az ilyen szervereken a játékosok tudása sem olyan pont a skillek müködése/nem müködése végett, probáltam én is privát szervert (nem mostanság) és lvl 35 ön, kiégtem mikor a lvl 55 ös ranger és templar nem tudott megölni, és elölem rohangáltak, ott tettem le végleg az ilyenekrõl...

tudom az állás pontod, hogy mindenhol vannak jo játékosok..stb lehet, de csak az ottani viszonyhoz képest, mivel akik kezdetektõl ott(privát szeron tolja) az az igazi skill funkciokhoz sosem fog hozzászokni... (ellenben veled aki már offon volt, tudja mit hogyan...)

Frosty01
dejó h elküldtem...

szal folytatnám h elõbb utóbb azt is kikupálják normálisra, és akkor majd ha ezek a stun stumble aether hold resistek normálisra lesznek beállítva, akkor egy full strike resistes, UD-t használó warrior classhoz te mint assassin kb hozzá sem fogsz tudni érni, nem hogy stun lockban tartani 😄DD

egyébként láttam már eredetin is és infin is olyat aki 15ös pvp szetben volt, maxolva minden gearje, és igen op volt, de nem a hasonló cipõben járók, hanem a csicskák ellen. azokat meg nem nagy kunszt szétkapni, kb autoattackal obeliskhez küldheted õket (¤__¤)

Frosty01
pff 😄DD infinitin.. utánna már kár is elolvasni amit írsz mert kb fasság 😄

eredetin teljesen máshogy müködik szinte minden.

Lol Infinityn...offon soha.

speed01
lol. láttál te már full pvp setben + 15 enchantos assát? 😄
Ha láttál már volna olyat akkor tudnád hogy egy pro assa verhetetlen. Telivan az infi is olyanokkal szedik szét a templárokat meg a mageket, ha a stunból nem tud kijönni akkor baszhatja, márpedig egy jó assa stunba bírja tartani. de ez így van minden caston kb. Mage az túl imba és még csak nerfelni sem akarják, ez a egy bajom van kb a játékkal.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Frosty01
kivéve hogy az is tud játszani(és ismeri is) a karijával aki megtámad 😄

hidd el ez olyan mint ahogy egy sinnel ne mgyõzhetsz le soha egy templart vagy egy gladit 😄, és akkor jönnek a kivételek hogy kivéve ha... low a csávó, vagy afk, vagy stb... szal érted : )

a gladinak semmi védelme nincs mage támadások ellen

speed01
Ha tudsz vele játszani akkor nem.

Frosty01
top cuccban is ugyanúgy kiégetik a magek.

speed01
SM az jó. attól függetlenül hogy szar cuccba kinyírnak, jóba meg nem. én csináltam egy 45-ös sm pvp karit. nincs ellenfele kb. craftolt item, +10 enchant minden cucc. verhetetlen! Gladiator low szinten nem ér semmit, lomha, de amúgy erõs. 19% attack speedel már elég türhetõ, mondjuk low szinten elég sokszor kifognak nyírni azzal is 😄

Új karit kezdek 😊 nem jön be a SpiritM. ha jó defre és mellette nagy erõre vágyok akkor gladi igaz?

speed01
Revolution az egy fejletlen retek, és még a kisebbnél is kisebb a rét.
Én mellesleg infinite aionon vagyok közel egy éve elyos oldalt! 😊
Itt a templáromról kép: Ha esetleg elyos oldalt vagy: írj rám. nevem: mivansemmi !_! 😄
(Greed server)