24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • MaRee
    Merre érdemes lvl 32-n riftelgetni? Kéne kicsit gyilkolászni az elyket, de abyssben sajnos senkit nem találok, csak rank 2-3asokat :(
  • Frosty01
    btw Qrva nagy poén ez a köcsögbuff, ha étert szedek felugrik egy kis ablak hogy nono, be kell írni egy captchát, és elvileg oké lenne ( ha nem írom be és lejár akkor kapok egy debuffot amitől nem szedegethetek egy ideig )

na de h egymás után 5x ugorjon fel rögtön? ennyire nem lehet hülye egy script sem
  • Frosty01
    a világ két külön felén élnek és kapásból esküdt ellenségek
    nem lehet 1mással pt-zni, meg ilyen egyebek, csak egymást gyilkolni
  • Hurkans
    Végülis mi a halál a különbség asmo és ely között?
    Mindegy melyik oldalra megyek?
  • the1gabor
    Lvl 11 vagyok és legalább 3 magyar guildet láttam köztük a miénket:)
  • empie
    Igen sok magyar sok magyar legioval. és majd jön egy kis troll és fröcsög egy sort,hogy Spatalos a hun first szerver. De sokan vannak nexuson akik most kezdték és öregek is akik újrakezdték.
  • Muzli1
    Srácok az lenne a krédésem hogy nem tudok belépni a régi acommal, szeirntem azért mert még hajnalban tudtma regelni és akkor nagyon baszakodott a server, Szóval regel ujj acountot és az lenne a kérdése hogy ha veszek amásik accountal gold premiumot akkor azt át tudom tradelni a másik accra?
  • Trollface
    Asmo Nexuson is van egy rakás magyar.
  • Marfy
    Ahogy olvasom a hozzászólásokat, elvileg igen, de erről inkább nyilatkozzon más.
  • Hurkans
    Okés köszi
    Akkor nexuson vannak sokan, ely oldalon?
  • Marfy
    Berak a karakterválasztóba.
  • atinq
    Magától betesz vagy vissza kell lépni a szerver választó ablakba?
  • Marfy
    max 10 perc volt nekem 352.
  • atinq
    Nem enged be nexusra azt írja fullon van. Meddig kell várnom míg el nem alszik 320 emberke?
  • Marfy
    Nekem csak 50% körülig töltötte, a többi a telepítés.
  • Hurkans
    Van gyorsabb megoldás a játék letöltésére? Már 1 napja megy a gép és még csak 61%
  • MetalMilitia17
    még mindig semmi az új f2p accountok ügyében? délután még lehetetlen volt kreálni
  • csillag1404
    Várakoztat a játék loginnál .... egyem meg őket legalább ha már gold accom van beengedhetne ...
  • Shaenis
    az már elavult adat, most este 30 felett járunk
  • Vicodine
    Most ahogy nézem,nem kell ide uj szerver,egyszeruen nexusra ne menjen tobb player,mas szervereken van meg hely,ne akarjon mindenki ugyanoda menni ennyi
  • Marfy
    Nekem ez launcher nem tölt semmit...
  • Vicodine
    Mert 8 féle van
  • Balazs15
    hi
    miért csak 4 féle játszható class van?
  • Trollface
    Spatán hiába van sok úgy érzem 60-70% ely nem pedig asmo és így dred helyzet is ugyanolyan gány,mint volt.
  • Vicodine
    Telemachuson nem para beenged egybol
  • Trollface
    Na jó kénytelen leszek régi karikot szórakozni. Mert nexusra nem enged be türelmem meg semmi.
  • pimpi001
    elnezest kerek a tragar kifejezeseim miatt de hirtelen elborult az agyam.
    majd ha kilogolnak egyszer, majd bejutok en is.
    jah es az is bosszanto hogy azt irtak, amennyiben maradt fenn az elofizodbol valamennyi, azt jovairjak a shop-ban levasarolhato coin-kent.
    erdekes. 0 coinom van, pedig 20 napom volt meg.
  • Vicodine
    Mert szerinted elöre látniuk kellett volna a varázsgömbjükbe h mennyien fognak jönni??Akkor faszok, ha nem fognak rövid idön beül uj szerot inditani a sok palyernek,amugy meg nem
  • j0nNyKa
    szerintem fórumon fröcsögnek mindenféle trágárságokat
    .. ja.. ja nem
  • pimpi001
    lol. ez csak akkor derul ki ha be is enged oda mivel jelenleg azt irja hogy full es a hatralevo ido kb 47 perc.
    leszophatnak keresztbe ezek a gyikarcu gecik ha egy fasz szervert se tudnak csinalni ami kepes kiszolgalni az embereket.
    nexus full
    spatalos szinten
    telemachus ugyszinten full.
    gyerekek mi a rakot csinalnak a gameforges gyokerek?????
  • empie
    28 és 78 közötti ms. némi sor,sok játékos,sok magyar = jó!
  • pimpi001
    nexus? mennyire lagos? jatszhato meg?
  • mörájó
    lehet hogy buta kérdés, sajnálom de nem találtam sehol :D scout férfi nemű karakter is lehet ranger ugye? illetve egy közönséges kérdés, a tényleg a játékhoz értő, tapasztalattal rendelkező játékosokhoz: nagyon megbánom ha a spatalos szerveren kezdem? vagy esélyesebb jobb játékélményt szereznem a nexuson? bár kegyetlen tömeg van ott :D
  • AnarchoiD
    ugylatom aion webpage felejtos par napig , belogolasnal hibara fut ;(
  • AnarchoiD
    fura dolog tortent , nem enged be a game, ha az oldalon probalom asozndja nincs ilyen nev he kerem az account name visszafejteset aszondja nincs ilyen emailcim az adatbazisban (erre ma kaptam meg a veteran kodos levelet ;)

Szerintetek egy total uj accounthoz betom majd irni a kodomat ? :) ha most generalok egy ujat ?

ncsoftnal jelszo emlekeztetonel olyat kerdez amit en nemallitottam be ... faterom kozepso neve ? :) dehat nincs is neki ;)
  • atinq
    Valaki inveljen a nexusos magyar légióba légyszi. Speedy néven futok:)
  • Frosty01
    a 10 az nem egy túl nagy szám. egyébként ez a tipikus spatalosos gőg amit utáltam már headstartkor is

abba bele se gondol a kedves kollega h vajon a többi szerveren mennyien játszhatnak még? ráadásul mennyien eltranszfereltek spatáról, és mennyien mentek vajon vissza... nagyon hasracsapásra ment ez a "LEGtöbb", és a "szedettvetett" kategóriába ezzel az erővel a spata is beletartozhat teljes nyugalommal. a lényeg, hogy nem kellene félreinformálni a kezdőket.
  • Muzli1
    Nexus az új szero rengeteg a magyar már van vagy 3 magyar klán is és pár órája megy a server :)
  • Berin01
    Perento-n asmo oldalon azért van magyar böven
  • Shaenis
    igazad lehet, ezért lett ma eddig 10 új tagja a Last Standnek lol. Szerencsére a jófejek nélkül is sokan vagyunk.