Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Telemachus-on kezdene valaki új karit úgy kb. mostanság ? Frakció mondhatni mind1. Egyébként elmondanám hogy aktív accom van jelenleg, Perenton és Telemachuson van jó pár 10-35-40 lvl kari, spataloson heironig embert nem láttam, a másik kettõn mind a 2 frakciót megnéztem, egyébként a serverek nagyrésze overgeard coliseum itemekkel, szóval aki twinkelni szeretne és kiélni a játék low lvl featurejeit az tippre várhat márciusig 😄 Még egy pro tipp, ha lowping igányû class-t akarsz játszani,(meg amúgy is) nézd meg a servereket, hiába origi, nekem UPC 30mbit download nettel fele annyi pingem van telemachuson mint a másik 2 angol serón.

de nemtudhatjuk h mekkora létszám lesz majd ha elkezdödik a f2p,szal még az is lehet h telemachus asmo oldalt lesz a tuti😊
Belton
Be aktiváltam már én is az accomat 😊
Perento Elyos oldal 38 as rangeremet csinálom sztem Telemokus asmo oldal ki halt :S pedig ott is van egy 48 as sorci :/
Perento Elyos oldalon nagyobb a létszám ahogy el nézem.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Iceman
aham, erre gondoltam én is.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Aki még Aion vásárlásba gondolkozik azt szeretném én invitálni így elég jó bónuszokhoz lehet jutni mind2 félnek.
http://na.aiononline.com/services/refer-a-friend

★ 汤姆 李

Frosty01
starter accountra > és premium leszel egybõl amibõl gondolom csak veteránná minõsíthetnek vissza ha lejár

practitioner of the forbidden arts of death

Ha van hivatalos infód esetleg F2P account Goldra való váltásról szivesen megnézném..

★ 汤姆 李

De mire fizeted be??Meglévõ accountra nem?Tehát a már egyszer megvásárolt játékra?

★ 汤姆 李

Hát én meg nem szenvedek itt tovább ezzel.Mivel 2 magyar webshop forgalmazza a játékot(Tower of Eternity)abból az egyik ilyen 10 napokat ír megrendelésre,ami alapból felejtõs számomra a másik korrekt volt mert beigérte,hogy holnap megrendelik,csütörtökön elküldik így megrendeltem tõlük(Pcdome).
Több fórumon olvasgattam trial aktiválás végett de azt írják,hogy kell az eredeti game hozzá mégiscsak.
Nem lepõdnék meg ezekután ha majd a f2p accountokat is csak eredeti játékkal lehetne majd upgradel-ni..

★ 汤姆 李

Frosty01
egyszer befizeted a 10 ojrót GF-nek és csumi, nem baszakodnék én a játék megvételével 😄

Iceman
Egyértelmûen azt írják: " purchase a retail copy of the game "

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
NCSoft
20 euro.
Ennyit nekem már nem ér meg, akkor inkább megvárom hogy mi lesz februártól. Max nem leszek veterán. Na bumm.

Én is azt nézem,próbálom még megfejteni<#nemtudom>
De kérdésem az volt,hogy gamecard-al lehet e folytatni tehát õk arra a kérdésemre írták ezt!Érdekes de mintha arra utalnának,hogy meg kell venni a játékot?!?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Iceman
Tehát akkor nem elég a gc, meg kell venni a teljes játékot. Ugye?

Iceman
Aham, csak ugyanazon a szerveren nem.

Kapcsolatba léptem support-al(Ncsoft-al szoktam diskurálni mindig nagyon rendesek) Free trial-os account folytatáshoz kérdésem tehát ez volt feléjük,hogy lehet e folytatni:

"In order to continue playing with your trial account characters, you will need to convert your trial game account to full retail status. This means that you will need to purchase a retail copy of the game and register the serial code as indicated in the link listed below:

Title: How do I activate a trial account?
https://help.ncsoft.com/app/answers/detail/a_id/3370

Once this is done, you will be able to access all the trial account characters and receive the included game time that comes with the purchase price of the game."

Egy acc.-on lehet indítani mind2 oldalon karaktert?

Iceman
Na csinálok spatalos elyos oldalon is egyet 😊

Iceman
Nekem igazából még tök mindegy, hova megyek és az oldal is 😊
Még úgyis csak ismerkedek a játékkal, a karim meg csak 12-es.

Ja változott a szitu,mégse a játékot kapom hanem 60 napos gamecardot(talán még jobb is).
Ezt az Asmo vs Ely oldal dolgot még eldöntöm nem tudom hol kezdem el.
Sok idõ telt el mióta official-on játszottam de ha jól rémlik akkor én Spatalos-on voltam Asmo és Elyos-ok halomra szedtek minket a többség miatt.
Most jól kell döntsek még átgondolom

Ely oldalon is jó lenne egy ütõsebb csapat.
De lassan fog eltelni ez az egy hónap :S

Iceman
Itt írták http://aion.variance.hu/legiok-csarnoka-toborzas/ , hogy perento asmo oldalon van magyar élet, így én ott kezdtem a triálos karit.

Légió ügyben mi lesz?Maradt fennt valami régi vagy újat kell összehoznunk?
Vagy mindenki megy amerre lát különbözõ külföldi Légiókba?

Igen,veteránba fog tenni mikor lejár majd a 15 nap.Néztem is,hogy ez megéri hisz 2e ft-ra kijössz így.Nekem sikerült vennem 5 ezerért a 2.0 Balaurea-s játékot amibe ugye van 30 nap is.1-2 nap még megjön és kezdhetem is.
Valahogy nem volt kedvem várni februárig majd letölteni inkább 5k azt had szóljon😊úgysincs semmi értelmes mmo.

Iceman
köszi szépen.

Belton
Sztem igen , de csináld úgy hogy a 15.nap akkora essen amikor kezdõdik a free.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Iceman
Azt nem tudjátok véletlenül, ha most játszom a free trial-t és erre veszek egy mondjuk 15 napos ncsoft feltöltõt, akkor veterán leszek f2p-kor?

Ja ok csak szerettem volna addig elkezdeni.4-5 ezerért megvenném(lenne 30 nap meg kezdhetnék veteránba) de nem találok annyiért sehol.Ilyen 8 ezer körüli árak azért drágák sz.tem..

Frosty01
fölösleges, majd csinálsz egy accot F2P-n, ráfizetsz a gold acc-ra 10eurot, és ennyi. ha gameforgehez kerül a játék, akkor már nem kell megvenni a szoftvert is

Elég most akkor megvennem az alap Aion The Tower of Eternity vagy kell az Aion: Assault On Balaurea?

Nem, a gold acc egész honapra szol,de megéri szal nem kérdéses a dolog😊
Nem találom a dobozos Aion-t és nem tudom már a kódot se😞
Nemrég értesültem,hogy f2p lesz erre sehol a game.Most vehetem meg megint de nem is ez a gond hanem,hogy kezdhetem újra.

Iceman
Üdv,
Szeretném megkérdezni, hogy melyik szerveren érdemes karaktert indítani, ahol esetleg vannak még magyar légiók?
Köszi.

Ééértem kösz.
Ha veterán leszek nyomom egy darabig megint, ha nem akkor tlaán rászánom magam swtorra. :S

Frosty01
elméletileg igen, mivel fizettél (az alapjáték mellé 1 hónap játékot is vettél gamecard formájában)

Hali

Én megvettem még 2011 márciusban, de nem vettem egy hónapot sem utána ,csak az 1 ingyen hónapot nyomtam végig.
Megnéztem az oldalamon ott azt írja a fizetási historynál hogy fizetett egy hónapot.
Na mind1 a kérdés az az hogy ha megvettem de nem fizettem további hónapot az ingyenes után, ugyan úgy veterán leszek ?
sztem, remélem igen.

Jan. 15.-tõl Feb. 6-ig kis családom Bp-en, én meg kint, úgyhogy egy szûk hónapra gõzerõvel visszajövök 😊 Feb. 1-tõl f2p, tehát elég félhavit vennem, ugye?

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Frosty01
adnám én is, régi fényében tündököljön a kis brigádunk

bogyesz merre jársz mit csinálsz,ujra zuzzuk offon gyere vissza te is egy fasza cleric mindig jol jön!
cece
Xp:100 Kinah: 1000 AP:10000
+ megkapod az összes mesterséget maxon az elsõ craft után.

Ne legyünk már komolytalanok. Az official szerveren milyen rate szintrõl beszélünk?
Teljesen Paff lettem...

és hány ratés lesz a szerver?
speed01
Oda telepíted ahova akarod 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

amugy ezt a játékot a C könyvtárba kell telepiteni ?
magyar szerver vagy csak sok magyar lesz rajta ?
speed01
Tessék. de február 1-tõl free lesz, várd meg szerintem, tört szerver nem ér fel egy eredetivel.

akor tudnál mondani vagy javasolni egy olyant szervert amit fel kell telepiteni és lehet rajta játszani ?😊
speed01
Ez a topic eredeti szerverre van csinálva, nem tört szerverre. de javaslom olvass fórumot! 😊

Valaki tudna segiteni hogy a mystic aion-ba berregeltem le is töltötem a játékot de nem tudok belépni a szervere valaki tudna mondani tanácsot ?
speed01
Free várható idõpontja akkor Február 1.?
Választ elõre is köszi! 😊

A Perento is eléggé takarék lángon ég. Story questekre is néha napokig kell rimánkodni, amíg összejön egy party.

A félreértések elkerülése érdekében, ember még csak lenne...lvl55-ös. Az alacsonyabb szintû populáció azonban elég gyér (ely oldalon). Akik maradtak, azok már tényleg a kemény mag, nagy valószínûséggel mennek f2p-re is.

A mélyebb kivesézéshez leírhatnád, hogy mit is szeretnél csinálni a játékban, ui jelen állapotában az Aion hhhmmmmm...nem nyújt katarzis élményt (sem pve, sem pvp terén).