24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#18444 Sikerült venned gold packot ?
Aion store ba vetted coinert ?
Ha igen ird meg menyi ido alatt jott meg a coin mert mar varom egy ideje es nem kaptam meg meg Store ba... -
Muzli1 #18443 Additional information
- activation of additional Gold Packs extends the effect period
- effect valid for all characters in an account
- can be traded with other players
- can be traded at trading agents
Ez az jelenti hogy akár psotán is küldhetem? -
#18442 javítanám a hozzászólást...
Redsky-ba vagyok és este-délután kb 10 voltunk fent,nyomtunk is egy 55+ (BT) instát (mind magyarok) ts-en..szal van élet
Az aquarisba is kb ennyien voltak fent és jött pár új magyar srác is ők jelenleg 8-15 szintűek
üdv
-
Lokker #18441 Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a régi szervereken vannak-e aktív magyar légiók? -
Malachit #18440 Biztos én vagyok ilyen mákos, de tegnap annyit tettem, hogy töröltem a régi NCFOXS EU aionomat, majd 3 óra alatt lejött a GF launcherrel az új. Beírtam az azonosító, jelszó, számkód kombinációt és már válogathattam is a karaktereim között. Beloggolva pedig a mainre harmadik alkalommal is megkaptam a lvl55 suvery-t :D
Viszont a 2 fort bevételéért semmit se kaptam, pedig előtte fixen kaptam a temppel 2 platot, ha nagyon elrontottam meg egyet.
Amúgy Perento-n amíg bennvoltam Asmo oldalon, talán kicsi létszám növekedést éreztem, de ez is csak fortnál tűnt úgy. CDG-re továbbra is várnom kellett vagy 10 percet. Kisterületet nem néztem. Volt légió társ pedig arra panaszkodott, hogy a Nexus-on hiába csinált karaktert. Este 9-kor esélytelenek látta a bejutási lehetőséget akkora sor volt.
Igazán jöhetne a nép a régebbi nevű szerókra is... Itt mindíg van aki nyomogatja a mentor Questeket, ami meg hatalmas segítség.
Laggot nem tapasztaltam csak a megszokott pontokon ugrott a játék maximum grafikán, mint eddig is (töltött zónán belül, de hogy minek töltöget 12 giga ram mellett /oké hülye 32 bites kliens/, igazán megcsinálhatnák a 64 bites kliens-t).
Ping nekem 70-144 között volt amikor ránéztem pár beírással a főerőd közepén állva a nép között.
Dredet 22 óra cd-re vágta miután mentem, ergo veterán rankon vagyok szerintem (preorder béta teszter acc végig fizetve).
Néztem a shoppot is, de bejelentkezni nem engedett, lehet elgépeltem a jelszót, 3 próba után hagytam a fenébe.
Perento-n jelenleg 2 tiszta magyar Asmo légió van. Aqaris (kb 10 aktív tag, a többi alt, vagy rég nem volt bejelentkezve). Előretolt Helyőrség (kb 10 aktív tagot számoltam tegnap este, míg be voltam loggolva meg átléptem bele :P) Van még a Red Sky, de ez vegyes nemzetisségű lett, magyar tán 1-2 fő lehet benne és természertesen ott vannak a nemzetközi légiókban lévők, vagy a légió nélküliek. Őket nem tudom mennyien lehetnek.
Ha valaki tankot keres 50+-os instába és online vagyok nyugodtan rámírhat. -
#18439 Nah egyik hiba megoldva mar latni lehet a nexusos karimat, most jön a következő :DD
Most vettem 40 GF pontot , sikerült is minden el is fogadta de nem irta jóvá még a weboldalon , meniy idő ? kb vettetek már pontot ? -
Shaenis #18438 nexuson van most a legtöbb játékos, a többi nem lagol, legalábbis telemachus és spatalos teljesen jó nekem, 32ms pingem van -
#18437 csak telén játszom, ott 1x se fordult még elő -
Zephion #18436 Engem az érdekelne minden szerveren ilyen lag van mint a Nexuson? Bár nem vészes de azért van. -
Hurkans #18435 Valaki aki tud írni fórumra beírná ezt, hogy ezzel mit lehet kezdeni?
Engem az istenért se enged írni...
Előre is köszönöm -
Berin01 #18434 Jól értelmezem, ha aion coint veszek és abból veszek gold accot akkor nem jár majd a veteran rewards és minden hónapban figyelni kell mikor jár le?
Ha club tagságit veszek mondjuk 3 hónaposat akkor meg ha lesz jön a veteran rewards is meg plusz coin is? -
#18433 support support support. olvassatok gf forumot hátha van már megoldás írva rá. ha spammelitek egész nap sg-t nem fogja más megoldani helyettetek a problémáitokat. -
Kenbug #18432 de skacok ... accom az megvan activalni nem tom jaccani tok csak a veteran activalot nem tom igy hasznalni ..... -
the1gabor #18431 Nem tudsz. Beteltek a helyek. Majd talán a következő eresztéssel. Pár hónap múlva próbálkozz meg újra. -
Probatbicol #18430 Ha 'Unfortunately your account could not be validated.' üzeneted van, attól a játékba még simán be tudsz lépni. -
Kenbug #18429 skacccooookk figy mar valaki help pls miert nem tom acctivalni az accomat
-
#18428 Elvileg kéne mennie. Nézd meg a spam mappádban az emailt. De amúgy bejelentkezni és játszani kéne tudni akkount verifikáció nélkül is. -
MetalMilitia17 #18427 Najó hogy a véreres faszba kell új accountot csinálni?
Mert az a köcsög http://www.aionfreetoplay.com/website/login oldal csak a kereket pörgeti ha beírom a cuccokat és megnyomom hogy login, és reg után is csak annyit szól hogy error, emailt nem kaptam. -
Hurkans #18426 Sziasztok nekem 95%-nál megállt a Game Launch miszerint Mesh_Textures_067.pak- nevű fájlt nem tudja kicsomagolni hely, vírusírtó meg egyéb okokból, hely van még 16 GB a gépen ,vírusírtó eddig se kötött bele... Mit tudok tenni?
Volt valakinek hasonló? -
#18425 Ha nekem anno a CE volt meg, nem lehet valahogy a rewardokat megkapni? -
MaRee #18424 Ja értem. Hát akkor ha nem bopos az expert akkor inkább az kell, nem fogok most x karit felszenvedni 30-ra, ezt is elég volt :D -
#18423 jaja az a daeva, az expert meg a kraftolt 33as. azon van speed stat is -
MaRee #18422 Kicsit bővebben tudnál erről írni? Nem vágom már mi ez a daeva meg expert.. Nem arra gondolsz amihez kell X harmincas karakter? Régen valami ilyesmi volt :) -
#18421 daeva, expert... ami neked megfelel árban / és statokban
pvp setre is áldozhatsz, de akkor már 30as aranyat vedd ki. de azt se fogod túl sokáig használni ha rendesen szintezel, és nem ragasztod le a karit kis szintre -
MaRee #18420 Lvl 30 körülre pévépéhez milyen setet ajánlotok? Impish-ből megvan chest leg és shoulder, de aszongyák az okosok a chaten hogy ne vegyem mega többi részét mert pénzkidobás. Mi kéne akkor helyette? -
Kenbug #18419 Unfortunately your account could not be validated.
skacok errol tud valaki vlami infor hogy mikor javithattjak ki ? -
MaRee #18418 EMelték a szervereken a player capet? Tegnap a spatalos és a nexus még full volt, most már nem. Vagy aszerint írja hogy épp mennyien vannak fenn? -
Kenbug #18417 Unfortunately your account could not be validated. ez miii a geci kijavithatnak mar..... -
#18416 Hmm szerettem volna venni 1-2 dolgot de az ujjonan le kreált Karim a nexuson nem latszodik a weboldalon pedig mar 16 os vagyok vele tegnap csinaltam...
Igy az a gaz nem tudok venni semmit mert nem latja a weboldal a karit aminek szeretnek , csak a regi karikat a masik servereken.
Valakinek volt hasonló ? -
Swgamer100 #18415 Unfortunately your account could not be validated. OMFG ez már tényleg szánalmas!!!!!!!!! -
Vicodine #18414 Vásároltam 400 coint asszem 25 euroért, és nem jelenik meg az oldalon h nekem van 400coinom, mintha nem is vettem volna.Másnak is van ilyesmi problem? -
Vicodine #18413 Ha nexuson nagy a sorrbanállás, akkor minek álltok ott sorban, van még szerve ahol nem kell sorrbanállni és fellehet tölteni -
Muzli1 #18412 gábor és ezt honnan vetted? mert én nem így tudom ;) -
#18411 Hát majd eldől mi lesz, alapjáraton úgy volt, ahogy írtam, aztán átírták, hogy majd eldöntik még mi lesz :)
Mondjuk bétás Veteran megvan már, nekem jó :$ -
the1gabor #18410 Gold packból mindenki oda tér vissza ahoonan jött. értsd Starter-gold-starter, veterán-gold-veterán -
#18409 Na, lvl 21. Nexuson eddig 2 magyar légiót láttam :)
#18405: elvileg, ha egyszer veszel gold packot az maradsz, de ez még nem biztos. -
the1gabor #18408 Ldhdt valahogy veteránt csinálni: Hivatalos válsz: "majd késöbb". -
Muzli1 #18407 google.hu : Aion kezdőknek -
#18406 császtok hogy vannak ezek a classok ? mert csak 4 et látok wari scout mage priest ennyi és választhatok hogy male és female..hogy tudok pl assasin lenni? -
#18405 Hali!
Starter account-ból lehet valahogy állandó full-access accot varázsolni? Vagy havonta veheti az ember a Gold pack-ot? :S