Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Ebayen talàltam olcsón alapot, akkor jó lesz az is.
Azèrt kèrdeztem csak, hogy nehogy olyan legyen mint pl. egy wow kieg.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Nem kell az aion: assualt on balaurea-t megvennem.
Jól gondolom?
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
★ 汤姆 李
http://uk.aiononline.com/winter-festival
Csak hogy promózzam magamat, referalnek szívesen, nektek csak egy e-mailben kapott levél linkjére kell rányomnotok, és ezáltal ti is kapjátok a bónusz stuffokat, 1 kattintás az egész és mindenki happy, csak szóljatok ha megtisztelnétek ezzel a lehetõséggel, én pedig titeket 😊
További jó játékot azoknak akik játszanak, illetve türelmes várakozást akik még nem. ^.^
★ 汤姆 李
ha eddig nem volt elofizum, tehat most kezdem akkor starter pack, ami kicsit korlatozott, es raadasul max 2 slot.
elofizetek 1* a premiumra akkor 8 slot, es semmi korlat.
lejar az 1 honap elofizu akkor ujra visszaesek starter pack-ra, es ezzel esetlegesen torolnek 6 karimat, vagy veteran pack-om lessz????????
engem most ez zavar.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
-"Will you merge existing servers?"
-"No, existing servers will not be merged. All servers will remain as they are."
Annyi,hogy german,uk,france lesz új server,jelenlegi maradnak így.Karakter transfer nem lesz
★ 汤姆 李
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Hétvégén akár beindíthatnánk egy magyar legiot is esetleg..
★ 汤姆 李
Twink is csak egyszer volt ott kb féluton megálltam tehát mehet az is.
GC tényleg nem drága és biztos még többen is lesznek mivel ugye 3 ország tutira f2p lesz
★ 汤姆 李
De mit csinálok 90 napig vagy amíg nem lesz f2p?!
Én nem akarok kihalt szerveren lenni addig😞
★ 汤姆 李
hát csak nyugat euba tartozunk
szerintem ez arra utal hogy az oroszoknál nem lesz.
★ 汤姆 李
From February 2012, players will be able to download the full version of the game for free and play without any subscription costs. AION will be launched in the UK, France and Germany first and will be accessible to play across Western Europe.
Btw az ncsoft külön erre kreált oldalán is az elsõ 5 sorban van, érdekes h ezt senki nem olvasta el csak a fõcímet ? 😄 itt a link is hogy ne csak az én szavaim álljanak ezen állítás mögött.
http://news.mmosite.com/content/k/2011-12-14/aion_switches_to_free_to_play_model_in_europe_1.shtml
Reménykedek benne hogy az lesz itt is mint Lineage 2 be Free miatt el özönlötték az emberek 😊
Faja lenne ha hasonló lenne a szitu mint anno a a kezdetekkor az Aion..
BF:2-3-4(oORedstarOo)
★ 汤姆 李
Én Spatalos Asmo-t tervezek
★ 汤姆 李