24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Tomy Lee
    Nexus szerveren van Asmodian Magyar légio is?Még nem döntöttem hol kezdek és ezért érdeklődök.köszi
  • SzirmosSzisza
    Supportnak írj :/
  • mzoleeeex
    És elyos oldalon?
  • mörájó
    Egy kis segítség kellene, mi lehet a probléma?
    A weboldalon még tegnap előtt regisztráltam accountot, be is tudok lépni a játékba, szintezek is már egy ideje. A weblapra viszont egyáltalán nem tudok belépni. Ha újra ezzel a névvel akarok regisztrálni azt írja foglalt, viszont ha jelszó/név emlékeztetőt akarok kérni azt írja, hogy ilyen nem létezik. Mit tudok tenni? :D
  • Kenbug
    skaocok meg mindig nem tok aktivalni valaki tudna seggitenni?
  • Vicodine
    pár héten belül lesz még 1-2 teli szero szerintem
  • Vicodine
    vagyunk böven,populácio ügyileg nem a legnépesebb ugyan,de igy is elég sok a player
  • Lokker
    Hatalom Kártyái Kártyajáték! ;)
  • Gyogyito
    Telemachus asmo oldalon játszik valaki? Rövid helyzetjelentést tudna írni ide a fórumra? ( Aktivitás, + játékosok, lag stb. ) Csak általánosságban kérdezem, gondolkodom, hogy visszanézek.

Előre is köszönöm!
  • Shaenis
    spatalos FULL omg ^^

most este 20:50-kor látom a listában, nem csak a nexus full hanem spata is... mondjuk a lag is elég durva volt
  • daesmoran
    Figyelj iden n4gato tudod mi az a hkk? ha nem akkor nicns miről beszélni.
  • N4gato
    Hali!

Kérek vkit segítsen mi lehet a baj..
    A lényeg, hogy beregisztráltam az aionfreetoplay oldalra megis jött..de ahogy az e-mail címemre megjött a megerősítő e-mail, ott a link rákattolok és aszt írja ki, hogy sajnáljuk de nem sikerült az aktiválás...
    és ezért az oldalra sem tudok belépni...nah mind1..de egy masik kérdésem még lenne, hogy ha egy e-mail címemen több béta account is volt regizve azt kiküldik-e vagy csak egyet küldenek ki..thx előre a választ
  • MaRee
    Jaj bocs a másik válasz lemaradt. Ha valaha megvetted a játékot/bétáztál akkor veteranod van, ha még sosem játszottál f2p előtt akkor starter.
  • MaRee
    Van Spataloson magyar asmo légió, keresd Gilydort.
  • mzoleeeex
    Sziasztok lenne 2 kérdésem : az egyik hogy hol tudom megnézni hogy milyen accountom van veteran/starter ?
    A másik hogy a Spataloson van-e olyan magyar légió aki felvenne új karaktert?
  • MaRee
    Nem a belogolásról beszéltem, hanem mondjuk nem ölik le előtted 600an a mobot. De én spataloson vagyok ugyhogy nem tudom, amúgy is nagy a karakterem már, csak ma beszélték legion chaten hogy átváltottak másik channelre és üres volt.
  • Vicodine
    és a chanel váltással leredukálodik az egy orás várakozási idö is amig belogolsz?amugy chanel váltással egyutt is kibaszott szar,nemregen probáltam megcsinálni csak ugy fanbol egy campaignot,hát logolhattam en akármelyik chanelre mindenhol foglalt volt es sokan varakoztak ugyanarra
  • BoneDragon
    Azért kérdezem, mert játszottam bétával és kíváncsi vagyok kaptam-e bónuszt. :)
  • MaRee
    Nincs idő megkötés ha már volt előfizetésed veterán vagy végig.
  • BoneDragon
    Nem nagyon követtem mostanában a dolgokat, de ma lett f2p? Mert jött levél... Account oldalon meg lehet nézni mennyi veterán napot kaptam? Köszi.
  • Muzli1
    For your information:

Orders purchased by night time (GMT+1) are currently delayed in the delivery. This applies to orders purchased during high demand on our website as well.

If you should have not received your order yet, please contact us anew. To process your inquiry as fast as possible include the following information:

Time of purchase
    Ordered items/ coins

We want to apologize for any caused inconvenience and hope for your understa

MIt akarhat?
  • MaRee
    Lehet channelt váltani és akkor nem kell a mobokra várni.
  • Mocsok22
    Teljesen normális ütemben haladok a Nexus-on.
  • SzirmosSzisza
    Hányan vagytok ?

#18460: én kezdés óta ott vagyok és soha nem kellett semmire se várni :)
  • Vicodine
    Meglestem nexust,hát mit mondjak szánalom:D Vazze ennyi majom embert régen láttam már:D Inkább várakoznak hosszu idöt a bejutásra, órákig csinálják a questeket mert nincsen szabad mob, inkább mint h elmennének másik szerverre karit kezdeni ahol még van hely...
  • Swgamer100
    Sziasztok!

A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
    korhatár 16+
    Az újonnan induló Nexus szerveren elyos oldalon vagyunk.
    Röviden a légióról:
    A fő profilunk a pvp lesz, így elsősorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz. :P

A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/

• Belton
    Az igen 21 percet kell várnom mert a nexus server FUllona van hogy be tudjak logolni :DDDDDDDD
    Na ezt se láttam már évek óta :D
  • Zephion
    Nexus Szerveren Magyar Légiót keresek! Ott irjatok Whisperben pls.Ugyan ezzel a nével találtok meg.Elöre is köszi :)
  • the1gabor
    I dont want to live on this planet anymore.

LET ME GOOGLE THAT FOR YOU:

http://www.aionfreetoplay.com/website/features/
  • Kenbug
    TUD MAR valaki valami infot az accont activalasaval kapcsolatos hibarol ?
    Unfortunately your account could not be validated.(erre gondoltam)
  • UnknownAsshole
    11es vagyok és trade meg sok más esetben azt írja hogy gold packet kell vennem mert Starter vagyok.
    Ezt csak pénzért lehet meg venni vagy egy bizonyos szint után tudok már tradelni ?
    Köszi
  • Frosty01
    y, van napi q amiért token jár > azt meg be lehet váltogatni.
  • SzirmosSzisza
    Jajj, 220as sor :c

Amúgy a mentor kap valamit, szóval megéri neki csinálni ?
  • atinq
    Én vettem gold packot kb egy óra mulva jött meg de ujra kelett hozzá indítani a klienst.
  • the1gabor
    Nem ezt mondtam?:)
  • Belton
    Ha beszélsz velük kérdezd már meg meg kapták e illetve menyi késésel , mert akkor ugy zaklatom a supportot majd.
  • Muzli1
    " A Gold Pack offers you the complete game experience and gives you many advantages such as shorter cooldown times for instances or more Abyss points for your victories in PvP. All game options are unlocked - for example, you will be able to use the complete chat as well as all trading functions and gather an unlimited daily amount of aether and essences.

When purchasing the pack, you will be able to select how long you want its advantages to last.
    Once it expires you will revert to the status you had before the Gold Pack was activated. "

You will have to keep paying for gold pack, or upgrade if they introduce another way of getting veteran.
    Once you stop paying, the account will revert to starter.

Gáborkának!
  • Frosty01
    én írnék a supportosoknak a helyedben. tnap 2 spanomnak is késett (nem tudom a végeredményt , h megkapták e végülis)
  • Muzli1
    de ne aggodj tuti meg jön csak gondolom midneki vásárol. Különben hatalmas botrány lenne ha esetleg nem
  • Muzli1
    még nem vásároltam csak fogok