24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Jabar
    Itt kell regisztrálnod.
  • argentum
    Hello!

Valaki tud arra megoldast, hogy ha win7 alatt rendszergazdakent telepitettem a jatekot, akkor azt felhasznalokent is tudjam futtatni? Jelenleg ugyanis ujra akarja telepiteni a jatekot, ha sima user-kent akarom inditani.

Amugy pedig Tele-n asmo oldalon keresek klant.
  • Beltazar
    Szia

Nem a régi bétás accountoddal próbálsz belépni?
    Mert azokat már törölték. Új accountot kell kreálnod és oda kell beírni a kódot.

Ha meg az újj accal nem megy, akkor még annyi tudok, hogy ha tartalmaz az account neved nagy betűt, azt is kicsivel kell beírni, ez egy ismert bug.

link

• the1gabor
    Emberek, megint leszoktunk az olvasásról!!!! legalább 1-2 lapnyit olvassunk vissza vagy jobb felső lap keresés!

Goldból a gold ELÖTTI verzióra redukálódik vissza az acc!

• Kallahiosz
    Na. Regisztráltam itt.
    Kaptam is levelet amiben ezt írja:
    1. Log in to NCsoft Account Management at: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/plaync_login.pl
    2. Click the "Account Profile" link.
    3. Click the "UPDATE CONTACT INFORMATION" link in the "Actions" section.
    4. Click the checkbox in the "Newsletter" section.
    5. Click the "Update" button.

Megcsináltam mindent és nem megy.
    Azt írja, hogy hibás id vagy felhasználó név.

Biztos jó helyen járok???
    valaki aki nem rég reggelt légyszíves dobjon rám egy linket, hogy : "Itt Keell F4SZFEJ!!!!!!!!"

eLŐRE IS KÖSZI
  • tescodr
    Nexus szerveren elyos oldalon pls valaki vegyen fel magyar guildbe
    Avolance néven fentvagyok! köszönöm! :)
  • Maciii
    Lehet, hogy feltette már valaki ezt a kérdést, de nem találom, így felteszem én is, lécci normális válaszokat.
    Nos, bétáztam, pont lvl10ig fejlődtem, hogy majd veteran legyek. Jött is az email címemre a spam mappába, h Greetings Dave here is your code for closed beta bonus stb. Le is írják, hogy mit hogy kell tennem, de mivel nem tudok belogolni az oldalra, hogy aktiválhassam, akkor addig elég csúnyán benyaltam a veteránomat?
  • Trollface
    Nexus minkét oldalon sok van. Hátrány nagy a sorbanállás.
    Spatalos ely sok magyar. Hátrány esetleg az lehet ,hogy vannak 55-ösok ,de sztem ez baromság.
    Perento asmo van nem egy tengernyi ,de van elég magyar.
  • athos89
    Sziasztok! Az lenne kérdésem, hol érdemes tolni melyik szerveren és melyik oldalon ahol viszonylag sok magyar van? Előre is thx a válasz!
  • Jabar
    3mb/s-el bőven van 7 óra a 16 Gb de lehet én számoltam rosszul hirtelen :)

Nekem elsőre sikerült acountot csinálni viszont pl ncsoft support-tól (nem aion ügy) nem jön meg levél (spam-ként sem), régen battle.net-ről sem jött és mint kiderült a szolgáltatómnál volt valamiért feketelistán és alapból nem engedték át, lehet nálad is ez van itt ha nem jön meg a levél, próbáld gmail-ról pl.
  • Belton
    Igen
  • Titan
    Skacok, ha megeveszi valaki a goldpackot egy hónapra és utána nem hosszabbítja meg, akkor veterán-ként megy tovább az account?
  • Vicodine
    Ha senki sem tágit arrol a szerverröl,evidens h mindig várni kell,ha atmesz egy olyan szerora ahol van hely és nem kell várni,lehet jobb lesz..
  • SzirmosSzisza
    Remek ötlet, akárhányszor tele van az adott szerver kezdek egy új karit :D
  • Vicodine
    Másik szerver..?
  • SzirmosSzisza
    40 perces sor, jajj.
  • Shaenis
    szia alyr :) ez nem jár le, tényleg ingyenes, de persze nem jótékonyságból csinálják, van elég balek aki vásárol a webshopban :)

Játékon belül csak akkor tudunk beszélni, ha ugyanazon a szerveren és oldalon vagyunk. Engem Spatalos/Elyos oldalon találsz meg (lásd szignatúra :) illetve Telemachus/Asmo oldalon van még egy altom.
  • Shaenis
    Last Stand légióba jöhetnek kezdők is bátran
  • alyr2
    Szisztok!

Ma reggel toltottem le es telepitettem a jatekot. Es lenne egy par kerdesem.
    Ez a free to play aion , nem jar le x nap utan mint a wow trial? Mert a jatekot csak nem adjak ingyen:) vagy ha igen akkor riszpekt!
    A jatekon belul a nevem Cressidia(asmodian) valaki vegye fel velem a kontaktot pls :)

Lattam itt par volt ismerosomet Hanako pl :)(ha van kedved keress meg ingame ha tudsz)
  • Vicodine
    nah nekem is megjott 4 nap kesessel.amugy nemertem,kicsit bugos a cuccos,gold pack nelkul 1880 vagy vmi ilyesmi apt kaptam egy rank 1esert,most meg 1699et....ez aztan az ap boost:DD
  • Belton
    Erre akart menni.
    Durvan 24H volt.
    Igaz én spammeltem a Supportot is de sztem 24H késésel megjött
    Mastercard és Moneybrokeren keresztul
  • Belton
    24H késésel meg jött a vásárolt Coin :DD
  • Hurkans
    De 3 mb/s -es netem van...
    Ez vicc, 16 gb-ot kb pár óra max nem 7....
  • SzirmosSzisza
    16 Gb-t tölt le, kb 50-60 %ig, onnantól telepíti majd a játékot.
  • Hurkans
    Az normális ha 7 órája tölt a launcher és most tart 42%-nál?
    Nincs más megoldás ennek a letöltésére?
  • Titan
    Én ott csináltam egy accountot és megy rendesen...a régi ncsoftos accommal az oldalra be tudok lépni csak a játékban nem..:(
    Érdemes az email fiókod spam levelek között is szétnézni, mert pl. a tarnsferált accountomról az értesítő levél ott volt...
    A support szerintem el van havazva, mert a tegnapi emailemre 6 óra után válaszoltak egy semmit és az arra visszaírt replikámra még mindig nincs válasz..:(

Ez a starter account semmit se ér...se chat, se trade, se werehouse..:( A régi accountomra amire kiraktam több 10K forintot még mindig nem él..:(
  • SzirmosSzisza
    Attól még, hogy nem kapsz levelet be tudsz lépni, ilyen ez sajnos :/
  • Kallahiosz
    Igen nem csak náéad van...

Én meg nem jöttem rá, hogy hogy lehet rendes accountot csinálni

Kérlek segitsetek
  • mzoleeeex
    Spataloson szerveren Elyos oldalon van magyar légió aki felvenne most kezdett karakter-t?
  • Trollface
    A fórum tele van sírással ,hogy ez meg az rossz. Szal nem csak nálad van ne ijedj meg.
  • Trollface
    Túl van terhelve illetve bugos az egész ,nekem is rossz url-t küldtek törött volt és még én mint veterán sem tudtam az emailem megerősíteni.
    Sztem várj 1-2 napig ,mert csomó gond van atm. Igen ott kéne az oldalon ,de vmi nem kóser ,nem készültek ekkora rohamra...
  • Kallahiosz
    Felteszem még egyszer a kérdést, ugyanis biztos vagyok benn hogy a legtöbbentudják rá a választ:

Most kezdtem a játékot...
    letöltöttem az eredeti oldalról, instaláltam...

HOL TUDOK ACCOUNTOT csinálni??
    az eredeti oldalon nem jutk 1 ről a 2 re ugyanis ott regisztrálok de sehol egy email az emailcimemre és nem is működik...
    Várom a tapasztalatokat
  • Trollface
    Na megvan vmi csatlakozási bizbasz és rakhatom újra az egészet király.
    Ekkora hulladék szervereket és másnál is ugyanez volt és a Velvet nem értette azt mondta ,hogy a netünkel van a baj közbe nem ,mert már többen jelezték vmi nem kóser.
  • Vicodine
    Nekem is ez a bajom, befizettem 25 eurot 400 coinert 3 nappal ezelött és sehol semmi
  • Trollface
    Hát a launcher bekrepált ( el se indult vagy kidobott meg errorozott) nálam és hiába tettem újra csak a launchert elkezdi updatelni és tölt vmi marha nagy fájlokat.
    Másnál is volt ilyen?
  • FickDeineStory
    Hali,

Két kérdésem lenne.
    1. Ugye van nekem egy AION accountom az NCwest-nél, most akkor azzal az accountal mi lett maradt az USA-ba vagy a Gameforge-hoz került vagy esetleg mind kettő? Próbáltam én ennek utánna nézni mindenfele, de sehol nem találtam róla normális infót.

2. Hány szerver van most még ugyan az a 11 EU server van ami az NCwest-nél is volt?
  • Kallahiosz
    Szervusztok.
    Most próbálok csatlakozni az Aion világához és az lenne a problémám, hogy akárhányszor is próbálok regisztrálni nem müködik.
    Most hol is kell acauntot csinálni pontossan??

mert ez nem jó

Valakinek ötlete vagy megoldása?
  • Jaffa 2843
    Nekem is ugyan ez a gondom. Írtam a supportnak tegnap este, meglátjuk mi lesz :)
  • Shaenis
    Gameforge azt mondja hogy a Moneybookersnél kell reklamálni, ők késnek az átküldéssel.
  • Zephion
    Aki rendelt már aion Coint Credit card-al (nem pay pal) mert az egyátalán nem mükszik nekik még hanem sima bank kártya(nekem pl master card) irja már meg menyi idö volt megkapni a coint ugyan is már jópár orája lerendeltem és még mindig sehol semmi....