Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
ráadásul háttérsztori alapján az elyosok a gecimacik 😄D

practitioner of the forbidden arts of death

Itt nincs jó,rossz oldal.Olvass kis háttér sztorit játékról..

★ 汤姆 李

Köazi, maradnék a "jó" oldalon 😊 Remélem, azért összefutok majd magyarokkal 😊

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Asmoknak valszeg Tele, de nem állítom, hogy perentora nem mennének magyarok asmonak.
Nah jah ez igaz, bár vedd figyelembe azt is hogy aki L2-zött annak faszán jó volt a game, Aiont marha sokan abbahagyták különbözõ okok miatt, és itt most nem effektíve a fizetésre gondolok pusztán. Tippre szerintem sokan lesznek azok is akik "kipróbálják" eredetit, 1-2 karit felhúznak L20-30ra aztán otthagyják. De mindenesetre többen lesznek mint most, ehhez kétség sem fér.

MeoH
Lesz nep, ha free lesz. Lasd Lineage2. 2 szerver volt, kb. 1/3 telitetseggel. Most 4szerver allandoan pupon. Ugy hogy mar az EU szerverek is mennek 2-3 szerver pupon.

fuck mmo's..i.,

telemachus vagy perento lessz az asmo Magyarok seroja? csakmert azt a szerot tolom akkor.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Állj át a sötét oldalra ! Nem fog fájni ! 😛 😄

Köszi a választ 😊

Ahogy látom, mindenki Asmo, vagy az lesz. Elyos oldalra jön valaki?

Jó kérdés, bár ki tudja. Bár elég fölöslegesnek tartanám személy szerint, ha 2x ennyi player lenne mint jelenleg, azt is röhögve bírnák el a serverek. Egy külön server ahol külön szabályzat van, így hirtelen nem tudok mire gondolni hogy mit variálnának :S

Sáska
most hogy F2P lesz, inditanak esetleg uj szervert?
Meg az AOC topicban olvastam, hogy csinaltak egy friss servert sajat szabalyzattal, ahol mindenkinek csak 1 karaktere lehetett.
erdekes lenne az otlet itt is.

Hát ez marha jó 😄 Tippre direktbe szivatják Tele-t, biztos február elsején wipeolják a servert, de csak Telemachus-t ! 😄

Frosty01
nem volt D:

Most komolyan lelõtték Telemachus-t ?😄 Nem figyeltem a rendszerüzenetet ha volt :/

Iceman
Köszi 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Ha Tomy Lee-rõl van szó akkor asmo *.*

Iceman
Csak azt kérdeztem Tommy-tól, hogy õk melyik oldalon is vannak 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Attól függ ! Melyiknek a gear skinje tetszik jobban ?😄 Btw Telemachus server/Asmo frakcióból van néhány ember itt SG-n ahogy elnézem ^^

Iceman
Asmo v elyos?

Frosty01
akik tele -asmo oldalon játszanak, dobnátok egy priviüzit nicknévvel? 😊

van egy kis rangerem , lehet hozzátok csapódnék pár kromedere vele 😊

A HA feloszlott. Elvétve még páran megvannak talán itt - ott abból a gárdából jelenleg is. Szergi PL. állandóan trollkodik még a Variance-on 😊 Én jelenleg az Aqarisban vagyok. Szerver transfer / merge-kor a HA jelentõs része (aktívak)átjött a Perentóra, majd itt befejezték / felfüggesztették a játékot.
Továbbra is a Temppel játszom, név se változott, igaz most 3 hete alig, mivel SWTOR-t is felfedeztem magamnak 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Naugye hogy ugye?!
Igen, félév múlva is ráér,ha csak a veteran kell, 1 hónapot befizetsz, utána have fun 4ever.

hmm koszi, akkor elvileg raer februarban is befizetni.

Igaz,. helyesbítek, ezt én hibáztam el, mert az acc. aktiválásról volt szó napokig, viszont 1!!! oldallal visszább Frosty leírta, tovább nem is néztem, Szóval nem tudom hogyan jutottál el a 3. oldalig, de mind1.

egy igen vagy nem
a konstans temarol annyit 3 oldalt visszaolvastam, es ott irkaltok ti minden felet
De mind 1 majd utananezek melo utan.

Feloszlott ? JAJ NE ! 😄DDDD De inkább nem szóltam semmit 😄
Egyébként Vagrant, ha visszaolvasol napokig konstans volt ez a téma, ne legyél lusta.

Így igaz Spatalos szerver, Asmo oldal Halál Angyalai légió 😄
Tudom, hogy már rég feloszlott. De hátha most, hogy ingyenes lesz visszatér pár arc a régi társaságból 😄

Ez nekem nem teljesen tiszta,
ha megvárom a F2P indulast utana befizetek 1 honapot majd gold ra, akkor ha lejar megkapom a veteran bonuszokat, vagy csak ha f2p elott is volt mar havi dijas toltesem?

Elyo hatalom van mindenhol, szóval tökmind1 😄
Btw Halál anygalai ? Csak nem a Spatalososra gondolsz ?

Sziasztok!

Elyos oldalt melyik szerverre érdemes menni?

Köszönöm!

Frosty01

Sziasztok.

Nekem még head-start-s accountom van, amit pár hónapig fizettem anno.
Viszont feb. elején visszatérek egy próba erejéig. Kíváncsi vagyok mit sikerült javítani/elbaltázni azóta 😄

Van itt olyan aki anno a Halál Angyalai Asmo légióba játszott?

Aki még légiót keres és most kezdi a játékot , nyugodtan jöhet a Perento-ra ha Asmo oldalon akar karaktert indítani, Aquirs néven van ott magyar légió.
A légió kb fél éves, van pár segítõkész 55-ös , de úgy 10 aktív kiskarink is van, remélhetõleg a számuk csak bõvülni fog az elkövetkezõkben.
Ok.Így FT-re 1 group meg is lenne kezdésnek^^

★ 汤姆 李

Iceman
Akkor megyek én is oda, ha csináltok légiót. Egy gladira számítsatok majd, csak megvárom az f2p beindulását, mert csak amcsiba találtam számomra elfogadható áron játékot, az meg nem valószínû h jó lesz európai szerverre.

Egyelõre friend list-be vagyunk+group mert trial csak group-ba írhat.Küldj privátba ingame nevet és hozzáadunk.Lesz Légió is de még várunk vele..

★ 汤姆 李

lv5 a priestem ami meg nemtom mi lessz. de sztem tobb mint valoszinu chanter. telemachuson.

😄 Még on-line sem vagy ! 😄 Kéne +10 lvl neked és akkor tényleg grindfest 😄

Na grindfest,Axon??😊

★ 汤姆 李

Oh server-up ? INC grindshit jobbclickfest 😛

Esetleg próbálkozz olyan bankkártyával ami már nem aktív.

★ 汤姆 李

Sajnos kell hozzá egy gamecard(15,30 vagy 60 napos) vagy aktív bankkártya(errõl nem von le semmit de miután megadtad adatokat le kell Cancel-ezni!!) ahoz,hogy érvényesítsd a 30 napos játékodat:/

★ 汤姆 李

HELP.
megvettem a gamet, nagy betukkel rajta hogy elso 30 nap ugye benne van az arban. a hozza adott game activation card-on van a kod, ha jol ertelmeztem.
de mikor beirom neki ezt adja ki : This serial can not be used as payment.
ienkor mi van??
vagy valamit rosszul csinaltam?

Szerver Up!

★ 汤姆 李

Bár sokan mondják h még fölösleges, kérdeztem 40 abyss geares embertõl, General-ig arcokat, és sokan mondták, ráér, csak az a baj hogy tisztában vagyok vele hogy ez mind mennyi pénz és idõ, szóval ha azt veszem ma van január 18. és 12nap-2 hét múlva elömleszti a servereket a sok ember akkor már annyira nem baráti ezen dolgok ráhagyása az idõre, meg hogy majd ráér.
Szerintem legalábbis, aztán lehet én vagyok a noob 😄 😛

Ahham. 😊 Hát igen csak most a 27 karimmal van annyi pénzem h tudnék venni 400GRS-t és akkor még nincsen semmim csak gyorsabban futok 😄 szal rare drop mobokat farmolni, meg repeat questeket, azért jó messze van még a 35-40, és hiába low-lvl ott is 1 fullos gear nagyon sokba fáj 😄 Proffon. is gondolkoztam, de kb alchemy meg talán cooking érné meg, armorosoknál a flux árak illetve a napi korlátolt vásárlás valami iszonyat, fegyver meg handinél meg ez a lépcsõzetes craftolási rendszer omg... már törtön is rémálom volt, nem hogy origin, erre vmi tipp esetleg ? azon is filóztam h essencetapping meg sem éri inkább aether aztán morph, csak mióta játszom v. balauroké v. elyosoké core 😄

Frosty01
ha úgy lesz a jövõben a szituáció, szerintem nekem is lesz riftelgetõs karakterem...

Szerintem is Eltnen nagy játékélményt ad.Biztosan ott fogok ragadni megint ha felkészültem rá😊

★ 汤姆 李

Frosty01
a legnagyobb fun, de kell hozzá egy "main" karakter amivel farmolsz, h legyen pénzed scrollra foodra, de amíg nincs >ellenfeled< fölöslegesnek tartom. majd ha lesz sok új player, meg kis low lvl emberkék szanaszét a nagyvilágban, akkor újra lesz értelme ennek is.

egyébként pvp-zni akkor volt a legjobb amikor még 50 volt a szinthatár. 55ön sokkal gyorsabb minden, meg ingissonban is annyi mob van hogy katasztrófa... eltnenben szerettem suttyóskodni a legjobban <#miaz>

thy ^^
Btw leginkább tõletek, 55-tõl kérdezném, mennyire viable ilyen ~40 körül megrohadni és riftezgetni stb ? mert hát anno a game effektíve legnagyobb feature-je volt csak kérdezgettem embereket, és mondták hogy viszonylag már "könnyû" 55 lenni és arenából a tokeneket húzni, meg ally-ban siegeknél az AP-t, hozzáteszem, legalábbis a kezdetekhez képest könnyebb, bár akkor még nem volt crucible sem. Plusz vegyük figyelembe azt is hogy várhatóan azért jönni fognak az új playerek, szal nem lesz kihalt Eltnen, Heiron, Beluslan, és TALÁN abyss sem annyira mint amennyire most. 😊

Frosty01
55 sin, cleric.