24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Tomy Lee #18564 Na ok,go back Tele:)
köszi! -
#18563 jó, igen igen igen, fasza, pörög, nem olyan népes mint nexus de sztem pont jó. partyk is mindig vannak ahogy elnézem, broker pörög, twinkek vannak, asmo ely arány kb 4:6 -
Vicodine #18562 Megtudom érteni,0rol tényleg csak az uj embereknek érdemes:) Telemacson jo a szitu,sok az uj kiskari vagyunk elegen,magyar guild is van böven, mienkbe mondjuk nem nagyon veszunk be senkit de akad még magyar guild akik tuti bevesznek -
Tomy Lee #18561 Telemachus felé mi a helyzet?Új játékosok vannak?Vagy valami Magyar Asmo legió?Aki ott van írjon valamit jelenlegi szerverről köszi!
Nexus sok magyar minden de előlről kezdeni mindent komolyan 0 kedvem van jelenleg:D
twink esetleg most menne telemachus-on pl?Asmo-Ely arány ilyenek,thx -
alyr2 #18560 nekem 2 ora alatt megcsinalt mindent de van ahol sokat idozik a telepites/letoltes alatt -
#18559 A file check is megállt 93%-nál egy ideje.... -
#18558 Regeltük a játékot el is kezdtük a 16 gigás telepítőt leszedni s 45%-nál megállt a letöltés és csap uploadot csinál. Ez normális dolog vagy valami gebasz van? -
#18557 hja, de nincs humorom ujrakezdeni -
alyr2 #18556 Minden kedves asmot var a No Man Army Server spatalos -
mörájó #18555 Gondolom ezt csak ők tudják megoldani :S Én is ezzel a problémával küzdök, addig azt se tudom játszak-e és bízzak a supportban (bár már 3 napja írtam és semmi) vagy pedig kezdjek mindent az elejéről :D -
Tenkory #18554 Regeltem egy új accountot másik emailre, arra már normálisan megjött az aktiváló link meg minden. -
#18553 Sikerült valakinek megoldani azt, hogy a weboldalon nem tud bejelentkezni, viszont játszani tud az accounttal tökéletesen? Írtam supportnak de még semmi reakció :/ -
alyr2 #18552 Spataloson keresnek asmo legiot Cressidia neven vagyok elerheto. Jelenleg lvl 17 sorcerer vagyok -
#18551 A veteranos cuccokat mar nem. -
mzoleeeex #18550 Srácok ha régen collector accom volt akkor most is megkaphatom valahogy a rewardokat? -
PengeB #18549 "nem figyeltünk":) -
PengeB #18548 na megléptük a szintet. speckó választást szerintem elcsesztük mert figyeltünk csak el nyomkodtuk áááááááááááááááá
Köszi a segítségeteket!!! -
Galasamer #18547 annyit pontosítanék hogy muninnál vagy pernosnál kell választanod specilaziációt kell választanod majd a fővárosban lévő pap adja meg a szárnyaidat. -
#18546 nem csináltátok meg. az az a quest amikor eldöntöd hogy milyen class leszel, és elteleportálsz vmi gyökér helyre ahol repkednek az elyosok meg asmok és harcolnak és neked meg le kell verned valami hibbant balekot, meg pár csicskását és akkor jön a kőbe zárt kecseg (munin) vagy az elyos megfelelője és felszentel téged kiscsicskássá. na ha ez nincs meg és nem váltottál kasztot, akkor örökre 9es szintű maradsz. -
PengeB #18545 megcsináltam de még mindig lvl 9 .Haverom se lépett szintet..
-
#18544 igen, például az ASCENSIONT :F -
#18543 Végig kell csinálni az ottani küldetéseket vagy legalábbis valamelyiket. -
PengeB #18542 Hali. lvl 9 ről nem akar szintet lépni. 9 en állok ezer éve.A + XP meg mennek a levesbe.Nem tudja valaki hogy miért van ez?? -
dolfK #18541 szoval melyik kaszt az amivel a legjobban lehet farmolni penzt? -
#18540 sry, amikor azt szokták mondani hogy 3mb-es netem van akkor az 3 mega bit-es netem van felénk, én hibám.
ha azóta sem oldódott meg akkor a settingben nézd meg hogy p2p engedélyezve van vagy sincs, próbát megér. -
Hurkans #18539 3mb/s > *60 = 1 perc > *60 = 1 óra >> 10800 mb / 1024-el ~ 10 gb / óra
Szerintem...
Bár lehet rosszul gondolom... -
Redmarlboro #18538 köszönöm szép a segítséget:) -
stevedark #18537 Jaja Tomy Lee jol mondja :) az L10n mappat meg azert erdemes torolnod mert kulonben nem fogod latni a szerverek nevet.tudom mert eloszor en is igy jartam :)
-
Tomy Lee #18536 Még egy tipp.Mielött csinálsz bármit is,az aion mappából az L10N mappát töröld ki majd ezután kezd amit leírtam. -
Tomy Lee #18535 Lehet nem kell letölteni megint.Figy:töltsd le gameforge launchert,110 mb kb.Installáld az Aion Eu mappába,indítsd launchert,add meg az aion eu mappát,balra lennt verify opcio.update-re ne nyomj rá. -
Tomy Lee #18534 Viledj ne bénázz:)) -
Redmarlboro #18533 nem. avval kellet volna?
le kéne szedni megint? -
stevedark #18532 hello! az aion free to play honlapjarol szedted le a gamet? Es a gameforgos launcherral indotottad? -
Redmarlboro #18531 hali!
cannot connect to authorization server...
ezzel mi a francot kell csinálni?
4 órája szórakozom vele és semmi..
bin32őt töröltem, javítottam, 2 féle accot csináltam, az összes tűzfalat és vírusírtót inaktiváltam, törtre és usre fölenged, eun meg azt a szart dobja ki.
help pls, fél órát még szórkozok vele, utána kuka... -
dolfK #18530 hello, melyik kaszt az amivel a legjobban lehet farmolni pénzt? -
stevedark #18529 Az gaz pedig mintha ugy lett volna indulaskor hogyha gold packot veszel veterana valsz,de ezek szerint nem :(
-
Jim79 #18528 Igen.... -
#18527 Na, ez mit jelent akkor pontosan? Ha jól értem, akkor lesz módja,hogy starterből valaki Veterán legyen? -
Jim79 #18526 Aion f2p FAQ idézet:
Can I be promoted from a Starter to a
Veteran?
Yes. We will explain the criteria for doing this as
soon as the changeover is complete. Existing
accounts automatically receive Veteran status.
-
Maciii #18525 Köszi szépen, a gond csak annyi, hogy a betas accal beenged a játék és el is kezdtem azon húzni egy karit