Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
★ 汤姆 李
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Nah jah ez igaz, bár vedd figyelembe azt is hogy aki L2-zött annak faszán jó volt a game, Aiont marha sokan abbahagyták különbözõ okok miatt, és itt most nem effektíve a fizetésre gondolok pusztán. Tippre szerintem sokan lesznek azok is akik "kipróbálják" eredetit, 1-2 karit felhúznak L20-30ra aztán otthagyják. De mindenesetre többen lesznek mint most, ehhez kétség sem fér.
fuck mmo's..i.,
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ahogy látom, mindenki Asmo, vagy az lesz. Elyos oldalra jön valaki?
Meg az AOC topicban olvastam, hogy csinaltak egy friss servert sajat szabalyzattal, ahol mindenkinek csak 1 karaktere lehetett.
erdekes lenne az otlet itt is.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
van egy kis rangerem , lehet hozzátok csapódnék pár kromedere vele 😊
Továbbra is a Temppel játszom, név se változott, igaz most 3 hete alig, mivel SWTOR-t is felfedeztem magamnak 😊
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Igen, félév múlva is ráér,ha csak a veteran kell, 1 hónapot befizetsz, utána have fun 4ever.
a konstans temarol annyit 3 oldalt visszaolvastam, es ott irkaltok ti minden felet
De mind 1 majd utananezek melo utan.
Egyébként Vagrant, ha visszaolvasol napokig konstans volt ez a téma, ne legyél lusta.
Tudom, hogy már rég feloszlott. De hátha most, hogy ingyenes lesz visszatér pár arc a régi társaságból 😄
ha megvárom a F2P indulast utana befizetek 1 honapot majd gold ra, akkor ha lejar megkapom a veteran bonuszokat, vagy csak ha f2p elott is volt mar havi dijas toltesem?
Btw Halál anygalai ? Csak nem a Spatalososra gondolsz ?
Elyos oldalt melyik szerverre érdemes menni?
Köszönöm!
Nekem még head-start-s accountom van, amit pár hónapig fizettem anno.
Viszont feb. elején visszatérek egy próba erejéig. Kíváncsi vagyok mit sikerült javítani/elbaltázni azóta 😄
Van itt olyan aki anno a Halál Angyalai Asmo légióba játszott?
A légió kb fél éves, van pár segítõkész 55-ös , de úgy 10 aktív kiskarink is van, remélhetõleg a számuk csak bõvülni fog az elkövetkezõkben.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
megvettem a gamet, nagy betukkel rajta hogy elso 30 nap ugye benne van az arban. a hozza adott game activation card-on van a kod, ha jol ertelmeztem.
de mikor beirom neki ezt adja ki : This serial can not be used as payment.
ienkor mi van??
vagy valamit rosszul csinaltam?
★ 汤姆 李
Szerintem legalábbis, aztán lehet én vagyok a noob 😄 😛
★ 汤姆 李
egyébként pvp-zni akkor volt a legjobb amikor még 50 volt a szinthatár. 55ön sokkal gyorsabb minden, meg ingissonban is annyi mob van hogy katasztrófa... eltnenben szerettem suttyóskodni a legjobban <#miaz>#miaz>
Btw leginkább tõletek, 55-tõl kérdezném, mennyire viable ilyen ~40 körül megrohadni és riftezgetni stb ? mert hát anno a game effektíve legnagyobb feature-je volt csak kérdezgettem embereket, és mondták hogy viszonylag már "könnyû" 55 lenni és arenából a tokeneket húzni, meg ally-ban siegeknél az AP-t, hozzáteszem, legalábbis a kezdetekhez képest könnyebb, bár akkor még nem volt crucible sem. Plusz vegyük figyelembe azt is hogy várhatóan azért jönni fognak az új playerek, szal nem lesz kihalt Eltnen, Heiron, Beluslan, és TALÁN abyss sem annyira mint amennyire most. 😊