Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
és napokban több oldal is osztani fog ha szerencsétek lesz.Kell majd figyelni.
Amilyen account-ra egyszer befizettél akkor az átmegy mind1 milyen volt az befizetés elött.Olyan béta account amire nem fizettél rá az már nem biztos,ki kell próbálni.
★ 汤姆 李
Jaigen, ez hülye kérdés, de volt még accountom a béta miatt Aionhoz, na most az átmegy majd ide, vagy kell majd Gameforgeos ?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Még jó,hogy én is megvettem:-)
★ 汤姆 李
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Ku..a nagy teszt felvinni lvl10 v.20-ig ráadásul 20 nap alatt 30 is megvan lazán😄D
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Gold Pack 15 days + Veteran account All Closed Beta participants that reach level 20 from the 26.01 – 16.02 in the game receive this.
Gold Pack 30 days + Veteran account All Closed Beta participants that reach level 30 from the 26.01 – 16.02 in the game receive this.
★ 汤姆 李
Jan. 26 tol Free beta amibe ha fel huzol 30 ig egy karit akkor kapsz 1 honapig Gold accot , és amit utána irt hogy Feb 16 tól indul a free , na most ez fake vagy mi a fene ez ? Anyira nem zavar mert ugyis fizetek érte továbra is csak érdekel hogy valós dolog vagy sem.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
★ 汤姆 李
Egyébként Frosty had kérdezzem meg, a Behind enemy lines-os történet az jövõhéten vagy az után "resetelõdik" majd ?
Mindenesetre gyertek asmonak, elyos már nem divat 😄 2009 ~10-ben asmo hatalom volt, most elyos, ideje változtatni ezen, a 20% asmo influance ratio nem pálya hetekig Telemachuson :c Jó játékot mindenkinek !
★ 汤姆 李
practitioner of the forbidden arts of death
Ncsoftnal ha csinalsz ott van 1 opcio, hogy hozzak at az accountod a Gameforge rendszerbe.
Válaszokat elõre is köszi.
Ha netan bekerulok ebbe a zart betaba, vihetem a trial accomat?
Ha igen akkor ugy is megkapom a kedvezmenyt, persze ha teljesitem a lvl kovetelmenyt.
Vagy kezdenem kell 1 friss accountot.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Azért érdekes, hogy az itt kommentelõk nagyobbik hányada Asmodian párti. Remélem, Elyos oldalt is össze tudunk hozni egy kis csapatot.
Majd kereslek ingame.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
★ 汤姆 李
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Telemashuson 2 hónapja még hálóval kellet fogni az asmokat , mivel mindenki elhagyta a nagy ely nyomás alatt, azóta nem tudom mennyire javult a helyzet.
Daeni és Anuhan tud jelenleg invitálni.
Tehát amit tudunk Legio ügyben:
Perento/Asmo: Aquirs
Telemachus/Asmo: Silent Land
★ 汤姆 李
a masik meg a siege lagok - bar ez lehet mar nincs😞
a veteran rewardokat minden karinak kioszthatjátok, a surveyeseket általában csak 1nek. (ezt inaktív accountál is meg lehet tenni, és meg is éri mert csak.)
a gameforge bétája 26.án indul, lehet kezdeni új accountot. ha elértek vele bizonyos szinteket, akkor úgy kaphattok hozzá ajándék gold elõfizetést is!
ez azoknak éri meg akik nem ncwestrõl jönnek oda.
Sáska: a nagy playerek általában már nem is foglalkoznak az abyssos fortokkal, legtöbbünk kiégett már rajta, 2 évig nap mint nap foglalgattuk, szóval sejtheted hogy mennyi kedvük van oda menni egyeseknek 😊)
másrészt az új playereknek viszont majd kelleni fog az AP, szóval a motiváció meglesz a foglalásra. ha meg lesznek elegen, akkor sok zerg disznót gyõz alapon úgyis elõbb utóbb valamelyiket viszi a frakciód ;>
másrészt pedig Chaos és 1v1 arénából nagyon jól lehet gearelõdni lv 55ön!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
mar jo egy eve nem is lattam a jatekot ennyi kihagyas utan altalaban uj karaktert szoktam kezdeni.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Btw van benne ráció, csak az a baj hogy alapból kevés a player. Persze mindenki magából indul ki, de ha free-n akarnék játszani és új kari, hát hülye lennék a régi serverekre menni ahol azért vannak emberek akik ki-gearelték magukat.Éppen ma volt az (jó rendben hajnalban, ezt aláírom) 96 ember volt Telemachuson. Mikor 2009-ben 3 órás queue-t vártam éjfélkor. SZal van benne valami amit modnaasz h ne legyen trollkodás és a "kicsik" élvezzék a játékot, de ha a leendõ playereket is elkülönítik, ezzel a játékklal tényleg nem éri meg játszani. Legalábbis sokan látják majd így, véleményem szerint.^^
Meg különben neked is van régrõl karaktered ha jól tudom
★ 汤姆 李
Ezzel nem azt állítom,hogy itt nem mûködne a dolog viszont tényleg jó Aion-ban a szerver kapacítás és inkább egybegyûjteni kellene a játékosokat.
Lehet azért sok lenne 4-5 Eu szerver.
★ 汤姆 李
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
a sajat szablyrendszer, meg az 1 karakter/account mar csak a conan kapcsan jutott eszembe.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319