24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Titan
    Így megy ez, ha sikerül egy normális teamet kifogni...Sajna van olyan is, hogy egy béna csapattag behúzza véletlen az egész térképet..na, akkor van izgalom...:)
  • Sunrider924
    Hat emberek van fantazia az jatekban, abban a pillanatban amikor csapatrol van szo. Tegnap nekirugaszkodtam lvl7rol a priesten hogy na akkor legyen meg az ascension, sikerult is meglodulni lvl 12ig ott kezdodtek a black claw kuldik( campaign) persze az elitek nehezen koptak 4 szint kulonbsegrol, egyszercsak ir egy gladi hogy nem megyunk egyutt? Mondom okes, invelem, keri leadet , beakaszt 2 sorcit, es hajra gyurni az eliteket, csak healelnem kelett, par oraig farmoltuk a helyet, nagyon szepen ment, gladi tankolt, jelolt, hogy mi main target, mit kel altatni, amikor egyszer megpurcantam aggro miatt azonnal felkapott az egyik sorci, szoval nem kezdok voltak, bossokbol mindenki oltozott szepen, eszmeletlenul elvezetes volt. Harom szintet leptem mikozben csak healelgettem. Alig varom hogy valami komolyabb instazas is legyen.
  • krisz073
    Az a probléma, hogy csak Asmo oldali karijaim vannak!
  • SzirmosSzisza
    Szerintetek lvl35-ön sornak mi éri meg jobban, 35 magical attack vagy ~50 magic boost ?
  • Frosty01
    valamelyiket (ely v asmo) töröld ki....... elég logikus, de még ha gugli fordítóba bevágod akkor is érthető :)
  • Vicodine
    nesze vaze:) Bár nemtudom itt mennyire terheltek itt a szerverek de sasold meg
  • krisz073
    Sziasztok.
    Kis segítséget kérnék. Megvannak a Spatalos serveren a régi karijaim ( 33 Templar, 31 Chanter )
    Mikor próbálnék belépni velük, kövi hibát dobja:

Characters of different race exist in the same server.

Tudok valamit kezdeni, hogy használhatóak legyenek?
  • Morf
    Finyák, adj linket vazz, ha még idén akarsz a menő híljeimből kapni :-)
  • Berin01
    Üdvözletem Kedves Játékostársak!

Amennyiben szervert kerestek és asmo oldalon szeretnétek játszani figyelmetekbe ajánlom Perento-t. Kb. két hónapja alakultunk meg, csak magyarok vannak a légióban. Egy részünk régi játékos, van aki a játék indulásakor játszott és nagyobb kihagyással jött vissza, de jelentős azok száma is akik frissen váltak daevává. Légiónév: Előretolt Helyőrség. Hasznos ha teamspeak-et is letöltitek, vagy frissítitek, sokan így hangban is együtt tudunk lenni amikor questelünk, vagy instába megyünk. Praktikus akkor is ha épp csapatban pvp-zik a karitok, vagy csak szimplán segítséget akartok kérni az indulás első heteiben. Pillanatnyilag 44 karakter játszik ez durván 30 aktív tagot jelent, várunk további jelentkezőket!

Ha jönnél a következőket keresheted wisperben: Vernios (Dorrak), Chamomile (Hellebora), Khynreen, Ayanel, Havvanna. Vagy csak írj rá egy Előretolt Helyőrség tagra, akit meglátsz.
    Találkozunk bent!
    Chamomile
  • ToshiBá
    Free, Genya,
    Ha toljátok még Aiont, akkor dobjatok privit légyszi.
  • Vicodine
    Vaze üsd be googleba , nehogy launcherrel szedd le mert jövö karácsonyig sem fog lejönni annyira tulterhelt ez a fos
  • Titan
    Csináltam egy új accountot vettem hozzá egy 30 naposat és most már tudok tradelni, de viszont nem enged 3. karaktert csinálni...:( Van valakinek valami hasonló tapasztalata?
  • Gubberx
    olyan 17 GB lesz a vége
  • Morf
    Csapat, nem tudtok valami torrentet az install fileokhoz? Elkezdtem ezt a gameforge-os szutykot, de rendszeresen megállíja a letöltést, csak azért, hogy utána 4-5 órán át csak feltöltsön. Kb. 4 napja töltöm ezt a szutyvadékot, eddig olyan 8-9 GB-ot szedett le..
  • Galasamer
    bemész a karakter menübe ott van egy motion rész és átváltod defaultra.
  • hollófernyiges
    Hogyan lehet a ninjaságot kikapcsolni? (a balkézfelemelős emote-részét :)
  • Vicodine
    hat jah,kicsit nagyobb a roham mint gondoltam volna, de azert most mar lehet nemartana csatasorba allitani 1-2 uj szerot
  • MeoH #18587
    Meg van az uj szervernek is a szepsege, de mikor beleptem, es azzal fogadott hogy 2ora sor, hat koszi, annyira nem gondolom komolyan es ezt mar vegig jatszottam egyszer, anno megjeleneskor :) Amugy Spatan is van nep rendesen es telemacson is rengeteg ember futkarozik kezdon.
  • Siyama
    azer nem enged be sorba mert 1000+ a varakozok szama. abban az esetbe ha nem akar varolistara rakni sokszor katingas a conectre amig benem rak varolistara, fel perc es beis rak a varo listara
  • Frosty01
    ti is odaszerveztétek kapásból az egész légiót
  • SzirmosSzisza
    Beengedett, 1001/1001 :D
  • SzirmosSzisza
    He, még a sorba se enged be :D
  • Trollface
    Mégis terjed(t) a hülyeség.
  • Frosty01
    nem nagyon láttam hogy kampányolt volna az új szerver mellett. nem igazán osztogatnak ajcsit se hogy odamenj. teljesen a te felelősséged hogy hol akarsz kezdeni
  • Trollface
    Pardon arroganciája és megkéne folytani.. aki kitalálta és merge ..

Tisztelet persze a kivételnek még hozzátenném ,őket viszont sajnálom ,mondjuk várható volt.
    Gameforge kampány failje ,hogy az újakat igy behülyitette.
  • Trollface
    Most komolyan a sok kis vérpistike arroganviája felbax ,úgy tekintenek ránk vén rókákra ,mint egy darab sz@rra.
    Azt hiszik övék az egész Aion. Egyik kitalálta ,miért nem rebbotolják pl a telét minket meg metgelnek a spatával. OO
    Most komolyan aki ezt a "régi szerverek kakik ,mert tele van 55-ösökkel" megkéne folytani és terjed ez a baromság. Meg fresh start ,de ha be se tud logolni ha már vannak régi szerverek azt kellett volna amúgy is először feltölteni..

Az ilyenek meg is érdemlik a sort...
  • Frosty01
    van pár, írtam lentebb h kiket kell nézni
  • mzoleeeex
    Tele-n van jò magyar elyos légió?
  • Tomy Lee
    Az biztos!:)
    De,hogy én ki nem logolok az is biztos mert lehet nem enged majd vissza:D
  • Vicodine
    Van még azért hely böven,de nem is baj ha megtelik mind
  • Frosty01
    áá... csak népesedjenek be szépen a régiek. a tele tuti lesz
  • Tomy Lee
    Ha ez így folytatódik estig akkor telemachus is full lesz.Kezdőn tömörül már a nép itt is:D
    Lassan kell új szervert nyitni
  • Titan
    Nah, igen...én is gondoltam, hogy csinálok egy 3. karit egy másik szerveren, de nem engedi, hiába van Gold pack...:(
  • Zizou2
    Most kezdtem el játszani, és csak annyi érdekelne hogy a questeket érdemes-e olvasni? Van valami kis történetük vagy csak a szokásos? A campaign questeket mindig elolvasom, de a többivel mi a helyzet?
  • Trollface
    Ez így nem fun maradni kell régi szerón faxom és az újaknak inkább régi szerverekre gyertek.
    Ez az új szerver ,új kezdet visszafelé sült el.. Én nem fogok órákat várni hogy belépjek.. :(
  • the1gabor
    Bocsi... 1001 voltam:)
  • Tomy Lee
    Skullabra Krall pet van valakinek?Meg tudnám venni van annyi pontom de mit tud ez a pet(feleslegesen nem akarom elkölteni)?
  • the1gabor
    Na az bebaszott "Sorry the queue is full". Bazmeg már a sor is televan geccXD
  • Titan
    "Position in queue. 999/999" Nexus lol!!! Nesze gold pack!
  • SzirmosSzisza
    Igen, onnantól telepít, sokáig, nagyon sokáig :D