Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idegesito 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Talán annyiból lenne jobb hogy a twink ganker ek nem szorongatnák a népet egy darabig.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Will there be new servers?
Yes, there will be a new server in Germany, the UK and France. In addition, all of the present servers will remain intact.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Vagy tovább tudom vinni a régit?
Viszon 10 dolcsi ert 30 napig gold utana lifetime veteran az accod.
Megis jobb mint a havi dij, a gold csak lvl 55 on lesz fokent elonyosebb a kisebb instance ujrajatszhatosag miatt, pl arenazhatsz mert nincs rajta cd. Igy sokkal hamarabb meglessz a szukseges AP-d.
kovetkezo kerdest megsporolva:
itt van eselyed bekerulni
De az már nem sokáig lesz aktiv.
Olvastam, hogy ha betaval jatszol akkor normal acc-od lesz. Ez most mit takar valójában? Hogy jatszom a betaszeron egy órát, és ugyanolyan accountom lesz mint, ha én is fizetnék?
thx a választ elõre is.
★ 汤姆 李
Mindenkit szívesen látunk.
Keresd : Vernios-t vagy Chamomile-t
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
practitioner of the forbidden arts of death
mindenkinek ajanlom es beszelem ra haverokat hogy jojjenek.
😊
legyen kivel tolni a telemacso asmo oldalt. 😛
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
craft fegy ill armor skillt erdemes huzni, vagy nem igazan lehet jo cumot csinalni es igy nem eri meg kuszkodni?
LVL 35-45 kozott van ilyen? A masik kerdes extendable weapon van lvl 50+ is vagy csak ami atma- ba esik? Ugyertem jobb statokkak, mert eleg sok statot bukik az aki 50 es fegyvert hasznal 55 on is.
ez nalam orok kerdes, ha valaki jobban ert hozza segitsen kicsit.
★ 汤姆 李
Hide and fear, Cobra Commander is here !
nem tud tényleg csak nézni brokernél folyó üzeleteket
Starter is tud brokerelni csak odavan írva hogy limited.
Rentus Armor set
Kahrun (eternal) Armor set > elsõ bekezdés linkben + fegyverek
60 lvl. balic armor set
60. lvl Daevanion armor set
practitioner of the forbidden arts of death
Jó játékot mindenkinek !
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
egyébként betenni valamit goldba kerül, 9 napig aktív a 'hirdetett árud' ha fail akkor automatán kiveszi a rendszer és visszaadja neked. Visszakapod-e a goldodat? Ha felteszel az expressz újságban egy hirdetést hasamra ütök 2 ezer forintért viszont senki sem vette meg az antik konyhabútorodat 1 hónap után visszaadják a 2 ezredet ? gondolkozzunk kicsit.
"What’s more, we’re rewarding your heroic deeds as a pioneer: by participating you will automatically get a Veteran account for Aion’s live version, which will be released in February."
Akkor mégse olyan para, csak kell béta kulcs 😊
★ 汤姆 李
free acc-al tuti lehet majd brokerezni ha starter-ba vagy
★ 汤姆 李
pl: aukcios haz mukodese. ha teszek be cumot akkor az penzbe kerul? ha igen, es lejar az ido, es az aru nem kel el akkor visszajon az arum es a befizetett penz is, vagy csak az aru?