24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vicodine #18644 Kinek mi,mivel én reggelenként szoktam a legjobbakat játszani, ezért nemmondanám h egyetértek veled -
#18643 Szörnyű, hogy előre bejelentett karbantartás van ! Olyan váratlan, alig tud rá az ember felkészülni. Ráadásul egy olyan játékban ami ingyenes, tarthatatlan ! -
#18642 mérföldekkel jobb mintha egész délután baszakodnának (ncsoft). -
Vicodine #18641 Azt amugy vki olvasta h miért lesz ennyire hosszu a karbantartás?Megbasszák az annyukat ha ezt mindig igy fogják csinálni mert az eléggé nagy gáz -
#18640 Jajj, jó lett volna tudni :c -
#18639 lol :D -
Champy #18638 Én azt remélem hogy 2012 végén nem lesz világvégebumm... de azért ebben is reménykedhetünk ja :S -
Cray Tyler #18637 HAT órán át tart? Basszus... az nagyon nemjó. És akkor még reméljük, hogy nem lesz csúszás. -
Champy #18636 Még a hivatalos oldal sem jön be ahol meg lehetne nézni... jó lenne tudni addig metszenék néhány almafát :) -
HidaRaidon #18635 elvileg 8-kor kezdődött, és 6 órán keresztül tart:/ -
Cray Tyler #18634 És meddig tartanak karban? Nem volt esetleg kiírva? -
Champy #18633 Elfelejtettem kérdezni kb meddig tart ? :) -
Champy #18632 akkor jó :) nemtudtam miért nem enged be -
HidaRaidon #18631 most!:D -
Champy #18630 Karbantartás mikor van ? -
Kallahiosz #18629 Jaja. Megadom a módját...
Pl most hatalmas vacilálás van, hogy meik frakcióval kezdjek...
Ugyanis assasin az életstilusom és ez faszfejeknél jobban néz ki viszont a ratyiknál a terület a szebb. -
Vicodine #18628 Mert van többféle fizetési lehetöség is,aki többet fizet többet kap,aki kevesebbet az is kap plusszt, csak kevesebbet....A supportot nem is érdemes basztatni még joideig, ugyanis szerintem ekkora roham mellett annak is örülhetsz ha még tavasszal választ fogsz kapni:) -
#18627 Vagy még a karaktert se, ha normális FPS-t akarsz :D
#18625: akkor LFG-t válaszd ki, /1-el tudod talán vagy /3, de ez nem biztos. -
#18626 3napja krealod a karit? Az igen :) Amugy, magas szinten, ha ra aggatsz mindent, kb semmi nem latszik belole. -
Zizou2 #18625 General chat alatt azt a channelt értem amit minden játékos lát, nem csak az aki a közelemben van, mert ha jól tudom a /say ez csak erre való :) -
#18624 /s
Vagy ENTER, elején megjelenik így buborék benne "..."-tal, arra katt és kiválasztod ami kell. -
Zizou2 #18623 Hogy tudom előhozni a játékban a general chatet? veteran accom van -
Kallahiosz #18622 Lehet a továbbiakban a karaktered kinézetét változtatni??
Csak mert 3 napja nem tudom elkezdeni a játékot mert mindig nem tetszik valami -
#18621 nem szoktad még meg? ugy látszik a helyzet nem sokat változott a cégváltással. -
krisz073 #18620 Én is keresnék Spataloson - asmo oldalon magyar guildet!
Lvl 31 és 40 Templar
Lvl 33 Chanter -
#18619 Szerintem nem az a baj, hogy fizetni kell-e valamiért, hanem az, hogy ha már fizet valaki, akkor miért nem azt a szolgáltatást kapja, amit ígértek?
A Support 1 forintot nem ér! 4 napja írtam nekik 2 jegyet és egy automata válaszon kívül semmi nem történt...
Pl. hiába vettem coint-ot fizettem be egy 30 naposat még mindig nem enged 3. karaktert csinálni.. vagy a régi accountommal amiért kicsengettem több 10 ezer forintot, az oldalon és egy lavór vízen kívül sehova se tudok belépni vele... a support meg kussol... -
Kallahiosz #18618 Okés köszi.
Fut minden .
Van magyar klán? -
Vicodine #18617 Megvágnak?Nem vágnak meg senkit,nem kell fizetni senkinek sem aki nem akar, mindenki maga döntheti el.Aki fizet viszont, az nyilván a pénzéért cserébe kap egy kis plusszt, de ez nem megvágás, boltban is ha valaki fizet megpakolhatja a kosarát, aki nem fizet az meg nem.. -
#18616 Spataloson - asmo oldalon magyar guildekkel hogy állunk? -
StarFist #18615 Ja igen. Ha most valaki azt mondja, hogy "Dehát ez lehúzás!", arra azt mondom "Igen, Az!"
Viszont senki sem gondolhatta komolyan, hogy a két szép szemünkért üzemeltetik a sóher németek a szervereket.
Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy ilyen az f2p modell. Ott fognak megvágni minket, ahol csak lehet!
Mellesleg, aki NCWest féle NA szervereket választotta, az lökhetne némi infót az ottani viszonyokról. -
StarFist #18614 Oké. Bocsi. Én is hülye voltam a válasznál.
Két fajta gold acc van. A coinos és a klub tagságis. A Customization ablak fölött találsz egy Aion Club gombot. Kattints rá és bejutsz egy oldalra, ahol a tagságidat intézheted. Van 30, 60 és 360 napos opció.
A feature listben találhatod a téged érdeklő dolgokat pl. "You receive Veteran rewards."
Tehát csak erre a gold acc fajtára jár a vet reward (és semmi másra). Nekem nincs ilyen (most nincs rá pénzem+nekem alapból veterán accom van, ami azért nem rossz), így csak tippelem, hogy mailban kapod meg automatikusan a rewardot vagy a klub oldalán nyílik egy új ablak ahol lekérheted a cuccokat. -
#18613 valaki segítene,hogyan érhetném el a veteran revardot ha mát aktiváltam a gold accot?kösz -
#18612 aha értem.de én vettem gold accot de nem kaptam veteran revardot (( -
#18611 és hogy? hó végén küldik? az oldalon nem nagyon találtam a kiutalás lehetőségét (mint nc-nél) -
StarFist #18610 Az első havi veterán reward-ban van benne. Wet rewardot viszont csak akkor kapsz, ha gold accountod van. -
#18609 hi.valaki nem tudja véletlenül,hogy az adept of aion titlét honan lehet megszerezni? -
#18608 Asmo oldalon melyik szerveren vannak magyarok, illetve olyan magyar guild aki segít a kezdőknek? -
#18607 "kis" clericemmel lementem kezdőkkel lannok runra valamelyik nap, na ők pont ilyenek voltak. kihealeltem 2 egész szobát, ők meg csak lestek hogy wadafakk :) azt hitték hogy kis szerencsétlen vagyok mert staffal mentem be meg kiröhögtem őket a kiskjük miatt :D -
alyr2 #18606 Hat en meguntam :D A tökom televan a szedjel viragot kvesztekkel :D foleg hogy 150 skill kene hozza nekem meg van vagy 10 mert basztam ra az elejen..MEg ugye nem hasznalhatok chatet meg aukciot, igy eleg szar -
#18605 Volt egy olyan Fire Temple rununk, hogy egyszer nekem sikerül félre tabolni és behúztam 2 random elitet, 4 perc múlva másik sorcot kapta el az őrjárat, amikor őket épp megöltük, akkor sikerült megint félre tabolnom, volt izgalom rendesen :D