Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindig lemaradok a kulcsokrol 5 percel .
idegesito 😊

SzirmosSzisza
Béta kulcs röppent már valakinek ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Belton
Remélem is 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Jelenleg aion lesz a legjobb f2p mmo,és ha hozzátesszük h pl L2ben is mennyi player lett miután átváltottak,itt is nyilván többszörös játékosra kell számitani mint ami van jelenleg,szal azért érdemes lesz itt sokminden
Belton
Anyi játékos azért nem fog jönni Free vel hogy érdemes legyen 0-ról kezdeni .

Talán annyiból lenne jobb hogy a twink ganker ek nem szorongatnák a népet egy darabig.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Iceman
ja közben megtaláltam:

Will there be new servers?
Yes, there will be a new server in Germany, the UK and France. In addition, all of the present servers will remain intact.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Milyen új szerver lesz? a béta tesztesre gondolsz v melyikre?

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Amugy uj szerverre ki jonne es milyen frakciba, es classal?

Remélem ma postolnak valami uj hirt a betarol -_-

viheted a regit, csak ncsof on allitsd be hogy atvigyek az adatokat

Ha nekem anno Pre-Orderes accountom volt, amit 3 hónap után nem fizettem tovább, akkor is kell béta accountot regelnem?
Vagy tovább tudom vinni a régit?

hat az biztos hogy free accountal semmire s mesz 40 felett
Viszon 10 dolcsi ert 30 napig gold utana lifetime veteran az accod.
Megis jobb mint a havi dij, a gold csak lvl 55 on lesz fokent elonyosebb a kisebb instance ujrajatszhatosag miatt, pl arenazhatsz mert nincs rajta cd. Igy sokkal hamarabb meglessz a szukseges AP-d.

Köszönöm! De ezek a megkötések a freegame-hez nagyon erõsek..tudom ez az ingyenes...de ha igy felmegy vki jatszani max idegbeteg lesz..mongyuk kipróbalni jó..
26 odikan indul, meg az se derult ki hogy ki jutott be
kovetkezo kerdest megsporolva:

itt van eselyed bekerulni

És ez a béta szerver már él? mert a már említett gameforge-nak van vmi launchere és azt töltöm most..
bekerulsz a betaba, ott minimum lvl 10 re felhuzod a karaktered es kapsz bonusz gold member statusz, és lifetime veteran statust.

tudom én irtam be azt is elötte mint látszik.

De az már nem sokáig lesz aktiv.
Hali!

Olvastam, hogy ha betaval jatszol akkor normal acc-od lesz. Ez most mit takar valójában? Hogy jatszom a betaszeron egy órát, és ugyanolyan accountom lesz mint, ha én is fizetnék?
thx a választ elõre is.
VAN a Perento Asmo oldalon Magyar légió Aquirs néven!!

★ 汤姆 李

Elõretolt Helyõrség néven új legió alakult Perento asmo oldalon

Mindenkit szívesen látunk.

Keresd : Vernios-t vagy Chamomile-t
SzirmosSzisza
Gondolom majd, ha küldik a kulcsot lesz link 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Frosty01
gameforgenál reggeljetek majd 4 nap mulva. akkor indul a béta, addig is le lehet kapni klienst ( www.aionfreetoplay.com )

practitioner of the forbidden arts of death

haver most akarja kezdeni, de nem tudja hol kell regizni a 26-odikai betara. meg az nc-nel, vagy mar a gameforgenal?
mindenkinek ajanlom es beszelem ra haverokat hogy jojjenek.
😊
legyen kivel tolni a telemacso asmo oldalt. 😛

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Frosty01
handicraft még mindig megéri

kerdes.
craft fegy ill armor skillt erdemes huzni, vagy nem igazan lehet jo cumot csinalni es igy nem eri meg kuszkodni?

Nézd, bakarmával a mai napig still good egy polearm, 55 abyss gread ékszerekkel fegyverrel fusionolvan így is van 20% PvP attackod (az más kérdés h gladi 1 gombnyomásra rátesz még ennyit nem tudom mennyi a cap ha van 😄). 2.7 videókban pl. Kerplopp sin darál be star officereket triroran's daggerrel... Más kérdés h a rank már nem feltétlen tükrözi a skilled valódi mivoltát. Plusz persze jó ha estends, a bónusz range jól jön, de mivel marhára kiteolható a class meg kell tanulnod és ki kell tapasztalnod hogy mikor tolod el a GHP-t és rávágsz egy akkora nukeot hogy ha sorci, ranger etc. el fogod érni és összeesik. Pláne mióta van a 25m ranges stun-ja. Személy szerint én a templárt mondanám legnehezebb classnek pvp-re aaztán kinek mi, de nem kell félni az 50 fegyvertõl, ha meg nem estands.. istenem.. jó játékos megoldja 😊

Mikor abba hagytam release után 2-3 hónappal mert nagyon grind szagú volt, a 3.0 már akkor elkezdték reklámozni és az a mai napig nem jött ki ?? 😄

a lotro ban pont hogy küldiket kellett csinalnod(2-3 karival is) ahhoz, hogy legyen pontod megvenni a 20 v 30+(nem emlékszem pontosan) os területek quest packjait meg a magasabb területeket. az AoC ba szagoltam bele utoljára ami free lett de ott meg se guild vs guild harcban nem tudtál részt venni free ként se dungeonok nem müködtek de még ha a kieget megvetted még a kieg területe se volt elérhetö ugyhogy talán az aion tünik legjobb választásnak ha f2p röl van szó, én visszanézek mindenképpen 😊 kiváncsi vagyok mi változott.

SzirmosSzisza
Amúgy pl LOTR-ban konkrétan volt, hogy küldetést nem lehetett csinálni, mert F2P vagy, szóval ez is haladás 😄

Frosty01
valamit valamiért 😊

SzirmosSzisza
Kell bétázni és akkor normál akkountod lesz 😊

Én aztt kérdezném egy komolyabb iseretekkel rendelkezotol, hogy ha én Templart csinálok annak nemárt 1 jokis extendable weapon.
LVL 35-45 kozott van ilyen? A masik kerdes extendable weapon van lvl 50+ is vagy csak ami atma- ba esik? Ugyertem jobb statokkak, mert eleg sok statot bukik az aki 50 es fegyvert hasznal 55 on is.
ez nalam orok kerdes, ha valaki jobban ert hozza segitsen kicsit.

Nincs trade és broker.Valamivel el kellett különíteni starter pack-ot többitõl.Viszont minden más mûködik.Ez mindenhol ilyen ha f2p-re váltanak.

★ 汤姆 李

Ugy h belogolhatsz es jatszhatsz ingyen a jatekkal,de persze nyilvánvaló h alapvetö különbségeknek kell lennie azok közt akik fizetnek,illetve azok közt akik nem,mmert különben nem lennének ösztönözve az emberek arra,h fizessenek
Cobra.
Na most ha az alapvetõ játékhoz szükséges dolgok nem mûködnek fizetés nélkül, akkor mitõl lesz F2P?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

visszavontam átirták😊)
nem tud tényleg csak nézni brokernél folyó üzeleteket
Tehát a gyengébbek kedvéért

Starter is tud brokerelni csak odavan írva hogy limited.
Aza kép 😄 most nevettem ! Btw többnyire online vagyunk mind a ketten, whispeljetek v. dobjatok levelet in-game, végsõ esetben ide írjatok privátot .Várunk minden aktív játékost ! Telemachus/Asmo.
Jó játékot mindenkinek !

Vagyunk,küldöm mindjárt

★ 汤姆 李

Iceman
Silent land-bõl online most vki? megköszönnék egy légió invet 😊 (Ramel)

😄D

★ 汤姆 李

Frosty01

itt officiallal foglalkozunk

vinki1
Sziasztok!Kérdezni szeretném hogy valaki tud valamit a Mystic aion-rol mert elég ki halt a szero.

Ebben a játékban nem kapod vissza.De nem kár érte,annyi idõ alatt el szokták vinni ha megfelelõ áron adod.

★ 汤姆 李

Starter nem tud brokert használni,(gyengébbek kedvéért:sem betenni, sem kivenni, csak meg tudja nézni az árukat de nem értem komolyan. Google: AION FREE TO PLAY ENTER és így win vagy mögé írod hogy starter pack limited v. ilyesmi.
egyébként betenni valamit goldba kerül, 9 napig aktív a 'hirdetett árud' ha fail akkor automatán kiveszi a rendszer és visszaadja neked. Visszakapod-e a goldodat? Ha felteszel az expressz újságban egy hirdetést hasamra ütök 2 ezer forintért viszont senki sem vette meg az antik konyhabútorodat 1 hónap után visszaadják a 2 ezredet ? gondolkozzunk kicsit.

SzirmosSzisza
Hm

"What’s more, we’re rewarding your heroic deeds as a pioneer: by participating you will automatically get a Veteran account for Aion’s live version, which will be released in February."

Akkor mégse olyan para, csak kell béta kulcs 😊

Csak lesz majd limit valamiben(nem tudsz betenni 6 féle dolgot egyszerre vagy nem árulhatsz xx millioért ilyenek szerintem)

★ 汤姆 李

Nincs Wh se broker,légióba nem tudsz belépni.Chat csak group-ban mûködik máshova nem tudsz írni.10 napig lehet trial de ha eléred 20-at akkor utána már nem enged vissza ha kilogoltál.Érdemes 19-ig vinni így húzhatsz több karaktert is akár(trial).
free acc-al tuti lehet majd brokerezni ha starter-ba vagy

★ 汤姆 李

mivel most kezdtem igy nemtudok sok mindent.
pl: aukcios haz mukodese. ha teszek be cumot akkor az penzbe kerul? ha igen, es lejar az ido, es az aru nem kel el akkor visszajon az arum es a befizetett penz is, vagy csak az aru?