24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
csigus #18684 Halál Angyalai újra aktiválta magát a Telemachus szerveren.Asmo oldalon.
Mindenkit szeretettel várunk légiónkba. Régi is új tagokat.
Jelentkezni ingame lehet Alfahun,Maldruk.
By Carni
-
#18683 Malachit teged is szeretettel varunk vissza ;) ha meg van kedved velunk tolni
-
#18682 ha bemesz telemachusra es rairsz Alfahun ra vagy Carni ra akkor majd ok elmondjak neked hogy epp hogy all a legio. Szerintem minden regi es uj HA-s nak orulnenek.
az oldal annyit valtozott hogy Chiccoo fele lezaro uzenet lekerult :) gondolom ido kell mig beeindul rendesen az elet -
#18681 de ezert is irtam hogy hasonloan mint
© Jama85 irta az Elyos legioorol telemachus on ott a HA ami a regi spatalos legio ujraelesztesi probalkozas :) hatha megint lesz par fortressunk
-
krisz073 #18680 Néha nézem a HA weboldalt, nem nagyon látok aktivitást!
-
#18679 bar teny hogy a regi HA spataloson volt de nagyon sok regi HA-s telemachuson ujrakezdte... nem olyan mint a regi de a lelkesedesuk annak tunik -
#18678 Erdekes en tegnap este 15 online HA-st lattam ejfel korul :) de lehet inaktiv -
Malachit #18677 A HA régóta inaktív.
Ha nem postáztad ki magadnak a revardokat transzfer előtt akkor buktad őket. -
#18676 Halal Angyalai megint aktiv legio csak nem spatalos on hanem telemachus (vagy valami hasonlo) serveren -
krisz073 #18675 Halál Angyalai már elég régóta nem aktív Légió! -
#18674 A regebben kapott ajandekok amiket ncsoft ol kaptam mert ilyen olyan jatekom volt azokat mar teljesen buktam? -
Malachit #18673 Klubtagságiról:
Van 1, 3 és 12 hónapos. az 1 hónapos 10 euró, a 3 xx nem tom a 12 havi meg 90 euró. Átszámítva a 12 havi kb 26.000 HUF.
Előnyei:
Veteran revardokat kapsz (visszafele nem érvényes! tehát ha megveszed nem kapod meg a játék kijövetele óta kiosztásra kerülteket!)
A megvásárolt klubtagsági mellé:
1 hónap esetén 15,
3 hónap esetén 45,
12 hónap esetén 180 coin jár
Ha 12 hónaposat veszel úgymond 1 hónap ingyen van + a coinból még kitelik majdnem 2 hónap gold pack.
A 12 goldpack-ot egybe megkapod a revardkiosztó fülnél. A kijelölt karakternek azonnal postázhatóvá válik vásárlás után, akár mind a 12 egyből :O (bújtatott ingame pénzvásárlási lehetőség).
Hátrányai:
Egybe vonja a tagságnál megjelölt időtartamhoz tartozó összeget (nem havonta mondjuk 3 vagy 12 hónapon át). Ergó 3 vagy 12 hó esetén egyből könnyítenek rajtad a fentebb említett összegek valamelyikével :D
Amire iszonyat figyelned kell majd! Időtartam beállítás és fizetés végeztével figyelmeztet, hogy a kijelölt tagsági időszak végén a forduló napon autómatikusan le fogja vonni a tagságnak megfelelő összeget a megadott helyről. Tehát pl.: 1 év tagság esetén, ha elfelejted lemondani utolsó hónapban a tagságot (mert már nem érdekel a játék), az 1 évet követő első nap (javítsatok ki ha nem így van) hirtelen könyebb leszel 90 Euróval!!!! :D
A goldpack-ok melyeket kapsz természetesen megegyeznek a sima goldpack-al.
Még 1 tanács: Ha eldöntöd, hogy Gold-ra váltasz, előtte ne legyenek az insták cd-n, mivel aktiválást követően, a már cd-n lévők a megnyújtott várakozási időn maraadnak!!!! -
#18672 van hasonlo asmodian oldalon is :) HalaAngyalai peldaul -
Jama85 #18671 Elyos oldalon, bocsi ez kimaradt! -
Vicodine #18670 Meg olcsobban lehet vásárolni shopbol,pl gold packot, tehát aki sok pénzt hagy ott annak megéri -
#18669 annyit tok h alap előfizut kapsz, kapsz pár gold acc zsákot meg majd veteran rewardokat ha azt a módot választod -
#18668 18658 valaki? -
Tomy Lee #18667 Akkor nem érdekel:)
köszi! -
#18666 ely. régi castoros idők ha jól emlékszem... :) -
Trollface #18665 Too bad. Nincs már elym ott. Töröltem.. -
Tomy Lee #18664 Asmodian? -
Jama85 #18663 Sziasztok
Ingyenes lett az AION, Telemachus szerveren várunk minden magyar az újra alakult Ancients clan-ba,
Érdeklődni lehet (Icemind, Vadocka, Enn, Jama) -
#18662 Craft az soso biztos dolog, insták meg nagyon nem. De amúgy endgame alatt persze, illetve, ha PvP attack kell, akkor meg AP. -
#18661 nem minden esetben -
#18660 inkább coin ért öltözz -
waible #18659 Javítsatok ki ha tévedek!!
Jobb cuccokat lehet instákból összeszedni mint amilyeneket craftolni lehet. -
#18658 valaki tud valamilyen pontos információt az aion club-rol?ha pl ott fizetek be 3 hónapot akkor,ugyan ugy lessz premium accom vagy mi az értelme annak? kösz -
#18657 mivel a gold sohasem permanens , ez normalis -
#18656 Akkor már ketten vagyunk! -
#18655 na ez szép.pár napig gold voltam,akartam még karaktert csinálni erre azt irja,hogy starter vagyok.ügyesek -
Vicodine #18654 Amiota én járok mindig este voltam csak...:D -
#18653 mondjuk a délutáni gelk/inggi siegebe? -
Vicodine #18652 hát nemtudom,napközben elég sokat toltam anno,de ritkán tartott 2-3 óránál tovább,ami azt jelenti max 15ig elhuzodott,itt meg ha a 8as kezdest vesszuk alapul ahoz hozzáadsz 6 orát akkor az délután 2, és az a legkorábbi...Siege az meg ugye este van, tehát nemértem milyen siegbe esett bele az idöpont délután 2kor?? De még 4kor is... -
#18651 most nálam is kapásból dc van, amint belépek... -
#18650 lol az avast nem engedett joinolni a dc után -
#18649 na ez a dc meg most mi? -
#18648 Milyen siege ? Nálunk tegnap volt. Helyet cseréltek az erődök. -
#18647 12től-16~18ig, igen, plusz bukó a siege meg a dredgion. ha mákunk van most legalább dredre visszanyomják a szerókat, és talán végig is lehet menni rajta. -
#18646 Többség este játszik, nappal oskolában, melóban van, ezért van ilyenkor :)
Én se örültem neki, mert pont van most lyukasom és ilyenkor faszán lehet Aethert gyűjteni, mert nincs tele a szerver, de evvan. -
Vicodine #18645 arrol nem is beszélve, h ugyanaz az idöszak(12-14) amiben nc csinálta a karbantartást, beleesik, csak plusszba még a reggelt is elveszik, valóban sokkal jobb:D