Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én asmokhoz csináltam karit
Nem szóltam semmit, most kaptam énis kulcsot.

Carbonka
Igazából tökmindegy, mivel a karaktereket a béta végén törölni fogják.

Sziasztok! tegnap kaptam mega kulcsot nagy örömömre!! Nagyon boldog vagyok, kérdésem annyi hogy meik oldalra csináljak karaktert?
SzirmosSzisza
Érdekes ez a béta. Tegnap délutánt mozdulni se tudtam annyi játékos volt, este nem játszottam, reggel meg üres az egész terület 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tudom, hogy veteránok leszünk, de van két ismerõsünk, aki nem😊 meg most volt kis kedvem ökörködni Aionban, de most azért nem veszek két hetes TC-t😊 gondolom akkor februar 16ig biztos nem lesz free a játék😊 úgyhogy marad L2, aztán ki tudja lehet mire Aion ingyenes lesz már nem is lesz kedvem hozzá😛 azért köszi

Ahogy nézem nem nagyon küldözgetik errefelé a kulcsokat 😞

bujcsik555
Ha van valakinek egy porosodó beta kulcsa én is szívesen elfogadom. Vagy ha tudtok valakit aki régen játszott, és tuti hogy a freeben nem szeretne majd, akkor nagyon hálás lennék ha ideadná az accountot a veteran miatt 😄 Havernak jól jönne ha nem starterrõl indulna. Köszi elõre is.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Frosty01
a mostani accotok veteran lesz ott. amennyiben megvan a pipálás

practitioner of the forbidden arts of death

hát öten regisztráltunk, egyikünk sem kapott😊 IJ:/ ha van valakinek fölösleges kulcsa ne kíméljen^^

trident
Köszönöm!<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

SzirmosSzisza
Hírlevélre regisztrálj.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Feles kulcsot én is elfogadok <#whatever>
Ok,úgyis te kérted elõször😊
Mindjárt küldöm

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

trident
Szerettem volna regisztrálni, de nem tudok kulcs hiányában az www.aionfreetoplay.com oldalon. Honnan szerezhetek kulcsot?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rowlend
Nekem nem tudnád odaadni? Hálás lennék. 😄

GET OVER HERE!

Jaja, a support hálátlan szerep, sok alultápolt cleric meg chanter :-)

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Belton
<#eljen>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Úgy volt csak meggondolták és F2p-t bétára tették.Biztos több oka van ennek az elsõ,hogy sok ember így veteránként indulhat neki játéknak.Ezzel sok játékost maradásra is tudnak bírni pl😊

Miért írják mindenhol hogy február 1.-tõl free lesz, amikor r...ul nem így van ?

Eloretolt Legio=Eloretolt Helyorseg

én meg nem kicsit vagyok fáradt, szóval szerintem jobb ha mára befogom😊
Carbonka
Még support sincs..

pvp vagy pve akart lenni😊
Aki Perenton indít asmo oldalon karaktert , és aktív légiót keres
Eloretolt Legio-t keresse.
Ts-van
Pvp vagy pvp érdeklõdéssel rendelkezõk is jöhetnek itt megtalálják számításukat.
Segítõkész 55ösök vannak a légióban.
Aktív új játékosunk is van

Keresd:Vernios,Chamomile, Merlinke,Khynreen-t
Esetleg ha van valakinek felesleges beta key ,az szólhatna! ^^
Carbonka
Nálam nem akarja letölteni a játékot 12%-nál error-t ír és azt írja, hogy kapcsoljam ki a tûzfalat. De úgyse jó.

Ha valakinek lesz egy fölös beta kulcsa és megosztaná velem,nagyon megköszönném.

Rowlend
Nekem nem jött egyik mail címre se. <#shakehead>

GET OVER HERE!

SzirmosSzisza
Hm, mindegy melyik mail címre jött, csak regisztrációhoz kell \o/

Itt is van egy kulcs.Én majd oda adom annak aki nem kapott.

SzirmosSzisza
Nekem is, másodlagos email címre csak, FML 😄

BoneDragon
Most jött levélbe a béta kulcs!!! 😊

aki Asmonak keszul jojjon telemachusra, zuzzuk le a sok Elyt.
klanunk tart karokkal var "Silent land".
keresdd:
Helidor
Meowie
Beato

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

SzirmosSzisza
Ez alapján nem lesz sok kulcs :/

Egyelõre:#17173 hsz

SzirmosSzisza
"either Elyos or Asmo NPC name, both is not required" :p

Frosty01
"soon"

3.0 . mikor is lessz? mosthogy f2p-re valt?

Frosty01
az elyos kezdõ npc hiányzik csak 😊

tiamatot meg majd lehet molesztálgatni 3.0-ban, juhé 😄

SzirmosSzisza
Google és Frosty alapján:

1) Heimdall
2) 5, Fregion, Meslamtaeda, Ereshkigal, Beritra, Tiamat
3) Victor Shugo
4) Lephar
5) Mau
6) Cliona Lake

BoneDragon
Hol lehet szerezni kulcsot?

Rowlend
Cliona Lake azt hiszem.

GET OVER HERE!

koreában azért jól tartja magát az aion 😊

SzirmosSzisza
6 azt tudom, hogy Elyosoknál az egyik elsõ terület.

Frosty01
1. asmo: sztem heimdall

3. Victor Shugo

5. Mau

6. valamilyen lake, de a terület nevét pontosan nem vágom

SzirmosSzisza
Itt található kérdésekre nem akarja valaki leírni a választ ? 😄

telemachus szero is varja a fiatal asmokat. itt igaz sokkal tobb az ely, de legalabb van kiket olni.
😊
ehh ehh

Sziasztok.

Bejelentkezem a mester accountomba de nálam nincs ez a transfer lehetõség ami a #17095 hozászolásba a képen látszik 😞

Perento Asmo oldalon kezd alakulni Elõretolt Helyõrség légió.

11 fõre gyarapodtunk 2 nap alatt, temp, cler, chant jelentkezõk elönyben. meg persze mindenki más 😊)
Carbonka
Ha esetleg valakinek lesz majd fölösleges, akkor szívesen fogadom. ^^