24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Csúzli5 #18724 Köszi, már töltöm!
Mégegy kérdés.
Van rá esély, hogy magyarul lehessen játszani valamelyik szerveren? -
#18723 np. elkezded húzni a másikat -
Vicodine #18722 Nc launchert hagyd a faszba kuka, szedd le innen : ezt -
Csúzli5 #18721 Szavasztok!
Ne lőjjetek, kezdő vagyok a játékot illetően :)
Letöltöttem az Aion 2.5 ös verziót innen: http://aion.rworld.hu/
feltelepítettem, probáltam az Ncsoft Launcherrel patch-elni, de az meg valami US kliens installációt kinált volna, 13 gigás méretben, de kilöttem. letöltöttem inkább a 2.7.1 es patch-t egy talált oldalról, feltettem, frissítettem a direkt x-et ahogy tanácsolják az imént linkelt oldalon, a bin könyvtárat is felülvéstem, megvolt a start file is, elindítom, erre nemsokkal utána ezt az üzenetet dobja fel "Failed to initialize the game" Nem tudom már hogy probáljam akkor.
Ha esetleg valaki tudna egy pontos útmutatót a legújabb módzserekről, hogy hogyan és mit telepítsek legegyszerübb módon, akkor még egyszer nekifutnék, de többször nem valószínű..
Előre is köszönöm minden segítőkész, és hasznos flhasználónak!
-
lordbalu #18720 Sziasztok! Ha felvetem egy olyan craft szakmát amit nem akarok húzni, le tudom cserélni valahogy? -
Vicodine #18719 A sellerekröl meg annyit, h régebben is mindenki szidta öket orrba-szájba, pedig a brokerban ök tartották kordában az árakat, amikor elkezdtek tömegével banolni sellereket, olyan szinten megemelkedtek az árak h mindenki csak pislogott a fejéböl! Az nemtudom, nem is akarom tudni miért zavar másokat, h a trade chaten milyen hirdetések mennek, én elmegyek pvpzni, elmegyek haverokkal röfögni, sosem érdekelt az, h a cseten mi megy, minek törödni a másik dolgával...Ez ma már MINDEN MMO velejároja, nem tudnak, és hozzá teszem nem is akarnak nagyon tenni ellenük, és ez MINDEN cégre igaz, nincsen kivétel! Max a látszatra ahogy adnak... -
Vicodine #18718 Milyen áron??Mert milyen áron, az nekem nem fáj h veszik a gold packokat ezerrel, legalabb mindenkinek jut, kinem szarja le azt a részét? Minden cég pénzböl él, had csinálják, nemértem mit zavar ez máspkat ... -
Trollface #18717 Ja és képzeld Nexuson már 100% vannak 55-ösök ,ott vannak a legnagyobb nolifer vérpistik.. Szal új szeró ,lassú ,élvezik a játékot ,nincs 55 ..
KAMU. -
Trollface #18716 Ja csak kinah buyerek feltápolódnak beenchizik a geart,kövezik és szétcsapnak téged. Magyarul paytowin.. Ncshit alatt sem volt ilyen durva a kinah üzérkedés ,de itt még durvább.
Elfogy? De milyen áron.. ebből is látszik szarnak az egész játékra csak jöjjön a pénz azt csá tiszta ME3 meg Bioware/EA csak ,hogy egy mostani incidenst mondjak.
Sajnos a kiadók már szarnak rá ,hogy minőségi munkát végezzenek/játékot adjanak ki..
Azt kit érdekel a ftp gamer az új szerón? nekem 6 maxosom van régin.. mit csináljak hegyezzek zabot kukutyinba?
Elfelejtik nem csak újak vannak hanem visszatérő öregek meg öregek a régin. Meg mi lett az új szeróbol is queue fest ,el is vette a kedvem ,hogy bármit is felhúzzak megint pedig nagy terveim voltak.. Alig köpnek ki vmi hirt a németek.. De ha neked ez a menő.. jó szórakozást hozzá. igy is csak alig-alig nézek fel már..meg sokan a régiek közül ,most volt aki átment az újra csak Nexus fail ,mert sor volt/van. -
#18715 Nekik miért lenne baj ? Gold pack elfogy ? Elfogy.
Amúgy szvsz most rengeteg f2p játékos jött, akik még nem maxosak, egy darabig tuti nem lesz. -
Trollface #18714 Ja ezt mondtam egyszer meg kinn volt Aionsourceon is mik változtak.
www.aionsource.com/news/986-kaion-patch-from-the-18th-of-january-2012/
Valaki linkelt térképet a kibővitett pvp területekről ,de azt már meg nem keresem.. Amúgy először 3.0 legyen már faxom..
Amúgy NA -ba már van hir 3.0-ról technikai dolgot csinálnak
http://na.aiononline.com/news/announcements/account-services-locked-temporarily
"With 3.0 right around the corner now, we are preparing internally for the technical side of this huge update! "
Gameforge meg mit csinál? Kussol. Tele van a game már most Kinah sellerekkel,gold pack sellerekkel ,tehát ez a korlátozásos rendszer megbukott és a gold pack is tradelhető ,hogy a kinah sellereknek jó legyen. Flamelik lfgt "cheap aion kinah" -val meg whisperelnek állandóan,ingame maileznek... -
Vicodine #18713 Ez fasza , nálunk meg még 3.0rol sincsen semmi hir, faszom a gamefosba, eddig max 4 honap alatt megkaptuk a kiegeket, most meg már lassan fél év eltelt a koreai 3.0 megjelenése ota, azota ott már patcheltek egy másik dolgot is, quest meg mindenféle rewardokat növelö patchet, meg jön a 3.1 is ahogy elnézem, nálunk meg még mindig csak a baszakodás megy. Mondjuk sok gameban ettöl még sokkal lassaban szoktak megjönni euba az updatek, de ez akkor is visszaesés eddigiekhez képest... -
MrGecc #18712 Jobban jársz ah leszed az oldalról a launchert ! Nekem lassú nettel is 4 óra alatt lent volt telepítéssel mindennel együtt.... -
#18711 Elvileg olyan 40-50-60 %-tól nem tölt semmi, csak telepít. -
#18710 hát nem tudom.de minek szenvedsz az "origi" vel mikor a hivatalos oldalon megy minden simán -
Karvaly024 #18709 De azt is patchelni kell nem? és nekem a launcherrel vannak gondjaim... -
#18708 szerintem töltsd le a hivatalos oldalrol
-
Karvaly024 #18707 Sziasztok!
Én egy olyan problémával küszködök, hogy feltelepítettem eredeti lemezről az Aiont illetve a kiegészítőt ( szintén origi lemezről ), és utána szépen letöltöttem a GF launchert, természetesen patchelést igányel, de valamiért nem hajlandó végig patchelni.., már lassan annyit leszedett patch címszó alatt, hogy 3 szor akkora, mint a játék...
Érdekelne, hogy hogyan oldhatnám meg leg egyszerűbben az Aion 2.7 re telepítését... előre is köszi: Karvaly -
#18706 köszönöm szépen a leírást!sajnos amiért csatlakoztam volna a klubhoz az egy valami,a titulus(adept of aion).de kideritettem,hogy azt nem azért adják.igy marad a sima pack vétel
-
#18705 ON :) -
#18704 -
Vicodine #18703 Ne bazd!!??:DD -
The Rift Debuff/HDB will not be changed this week due to last week's Thursday maintenance!
The Rift Debuff/HDB setup will change next week. That means with this week, we will start a normal cycle as you already are used to.
Additional channels for Brusthonin/Theobomos will be added in the next weeks maintenance if possible. -
#18701 Közben mi is felélesztettük a blogunkat így pár év múltán. Akit érdekel megtekintheti majd itt: Aionline -
#18700 Top 10-es magyar klán ? Mi a nevetek lol ? -
#18699 Aunhart/Anuhart (nem tudom javították -e már) lévő magyar légióba várjuk az embereket. Elyos oldal / Celestial Being. /w Crayonra vagy Athem -re az invért :) -
#18698 8tól 13ig karbantartás... :/ -
#18697 Azt írják, hogy 8:00-tól 13:00-ig van karbantartás... -
Kenbug #18696 Nem tudja vlaaki mikor lovik fell ujjra a szervereket ? mert ha keson akkor nem varnek itt ra ... ..D elore is kocc -
Kenbug #18695 Skacok szerettettel varunk mindenkit P2p-en a nexus serveren egy top 10es only magyar klanba ha jottok csak irjatok lfg-re hogy szeretnetek csatlakozni es mar kapjatok az invet ... Elyos oldal termeszetesen :D (majdenm elfelejtettem :D) Ts-hasznalata kozelezo :D -
foxxi #18694 Nekem az NCfos 2 nap alatt migrálta saját magától az accomat, miután megkértem őket. magukhoz képest is gyorsak voltak. Írj nekik. A live supportot meg feledd el ( azok idióták ) -
#18693 Ezt enis beszoptam kb 1 hete , DE irtam a supportnak ;) es 10perc alatt megcsinaltak -
Shaenis #18692 hát igen, ezt lekésted... írj az NCSoft supportnak, lesz még account transfer.
amúgy a szerverek fullon vannak
-
#18691 tyűűha:D most probaltam lekérni a jelszavam, de aztirja nincs ilyen e-mail.. migrálni kelett volna az Accountot? ANNO? -
#18690 Sziasztok! Nagyonrégen abbahagytam a játékot amikor már csak elszórtan pár ezren játszották.. most hogy F2P lett mi a véleményetek róla? újra megteltek a szerverek? özönlenek a játékosok?:)) érdemes visszanézni? -
#18689 nem, ott fizetni kell hogy továbbmenjen
-
bence8 #18688 Az Aion P2P letöltésénél kell feltölteni, mert 19%-nál megáll és csak feltölt. -
#18687 Hehe -
#18686 pont ezert lett telemachus kompromissumkent akik maradtak spataloson azok is ujra kezdik es perentrol is akik jonnek azok is :) van szepseg a jatekban ha egyutt kezdi a tarsasag -
Malachit #18685 Minden karakterem a Perento-n van. Tank az előretolt helyőrségben a többi meg az Aqarisban.