24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Berin01
    az egy Sr mid lehetet , az tényleg nem olyan vészes.

Sr low up már kicsit hosszabb menet. 43+al érdemes oda menni.
  • Sunrider924
    Tegnap en is voltam SR-t 2 masik pajtival a klanbl, nekunk 40 perc alatt full menet volt, megoltunk minden bosst, esett gold chain cipo meg fabled leather cipo, megcsinaltunk vagy 5 kuldit es nem volt egy wipe sem, 40es templar tankolt en meg 41es clericen healeltem. Megmondom oszinten nem ismertem ezt az instat, ahogy a tobbi 50 alattit se, es olvastam a panaszkodast hogy mekkora nehez ez belepo szinten, hat, nekem ugy tunt ha jok a jatekosok akkor kb sima liba ez is.
  • Frosty01
    az szép xD
  • SzirmosSzisza
    Több, mint 6 óra alatt nem végeztünk Steel Rakekkel és utolsó bossnál meghaltunk (megin)....
  • SzirmosSzisza
    A játék megy, csak loginolni nem lehet o.o
  • pimpi001
    nem.
    epp kerdezni is akartam hogy most megint maintenance van??
  • AnarchoiD
    megy most valakinek az eu login ?
  • Sunrider924
    Perenton tegnap meg 15 milla volt darabja, de akkor hatha.
  • SzirmosSzisza
    Hát, nálunk 5 mill egy gold pack nexuson, ami azért nem egy nagy pénz ... :)
  • Sunrider924
    Uhm most nezem, de akkor ez nem gameforge, mert azt irja 3.0ra hogy koveti a Lineage 2 trully free modelt, es ez azert erdekes mert idezk egy sort a trully free Aionbol:
    "No account restrictions. Visit any zone, chat in any channel, sell any amount of stuff on the trade broker—nothing is off limits!"
    Durva lenne, mennek is at Amcsi Aionra egybol
  • Sunrider924
    Pff most neztem megint hogy gold packal az insta cd 7-8x rovidebb mint a veteran vagy normal, jol nyomjak...
  • pimpi001
    aion 3.0 release date amcsiban
  • Frosty01
    háthát mivel hat v hétnapos a cd-je... tudja a rák hogy mennyi emberkét érdekel úgy istenigazából ^^

telén én kb 1 hét alatt 3x is láttam toborzást, amire 1+ alliance összejött, ebből egyen voltam 27 fővel, szerintem nem is kell nagyon kifejteni h mi lett a végeredmény
  • Sunrider924
    Halvanyan kapcsolodik a temahoz(epic team-ek), amiert ujra elovettem az AIont hogy eljussak a 10/25os instakba, Yamenes, Mastarius, Padmaraska ezek erdekelnenek tobbit mar lattam, de amiota szintezek vagy 2 hete egyetlen egyszer lattam toborzast Padmaraska elitekre, es ennyi. Nem vagom, mindenki leul BTnel, senkit nem erdekel az, ami engem erdekelne?
  • Titan
    Nekem a napokban volt 2 epic teamhez szerencsém...
    Egy lvl 33-as chanterrel toltam és meghívtak privátban egy partyba, hogy segítsek Ice Claw eliteket ölni és a küldiket megcsinálni, jó is volt mert nekem is kellettek azok így elfogadtam, aztán nézem, hogy be volt halva mind és mélyen bent jártak a területen...ahova egyedül lehetetlen bemenni...LEAVE TEAM..:D
    A 2. csapat egy másik nap ugyanott szintén chanterrel, a teamben rajtam kivül senki nem tudott healelni, mert 2 sorc, 1 glad, 2 ranger volt...mondom nekik, hogy ha már nincs healer, akkor ésszel az agroval, mert nem tudok úgy healelni, mint egy vleric! Ok-ok! Bementünk az Ice clawok közé és basszus ahányan voltunk annyi irányba támadtak...30 mp alatt feküdt mindenki...LEAVE TEAM..:D
  • Sunrider924
    Nem is az a baj amikor butasagot csinal a temp GS-el de amikor udvariasan elmagyarazom, hogy miert lenne jo shieldre valtani akkor elkuld az anyamba, mert o tudja hogy hogy kell tankolni, napersze azert engem lo a tavolabbi mob, mert o (nem)tudja mi az a healing aggro, de ha nem healelm azonnal, ahogy megmoccan a hp csikja mar ordit hogy heeeeeeel. Ezeken mondjuk rohogni szoktam, csak ujabban lvl40 korul mar nehezebben megy a szintlepes es sajnalom az elbaszott xp-t.
  • Trollface
    Gladikat meg hagyjuk már 90% ilyen tisztelet a kivételnek aki nem.
    "megyekmerthalhatatlanvok" gladikat messze kerülöm. Nem is fogok vin ni gladit 3.0-ba meg aunhartos asmo tempemen.. Azt birom mikor szegény sint a gladi kiszoritja pl BT HM partyból ,mert kell neki a spearen kivül a dagger meg a sword is,sőt a bow is.
  • Trollface
    Lol . Mondjuk én GS-el tankolok (55 nem 40) ,mint temp ,mert Udas pl olyan könnyű...
    Csak akkor váltok át ha tudom a boss,mob csapkod nagyot..
    Mondjuk nem sokat tankolok ,mert nincs hol ... Hiányzik is.
    Templar GS hát 40 körül nem ajánlom hacsak nem op a gearje.. Az igaz.
  • Sunrider924
    Kiprobaltam kb minden ertelmes f2p MMo-t, Perfect world, Runes of Magic, Age of Conan, Lotro, Rift es Aion. Azt az okadek DnD onlinet is de hanytam tole elso latasra. Amit irsz az igaz, csak az a baj a verpiftukakkal hogy halvany lila segedfogalmuk nincs a szerepukrol, irtam hogy a seggfej gladi strenght of aion stancel akart tankolni, persze hogy olvadt mint a fagylalt a napon, az ellen semmi heal se segit ha valaki komplett idiota, semmit se segitett, es nagy valoszinuseggel loszar gearje is volt hozza. "Tokeletes" mentor. Maskor leszarom az ilyet es megy az illeto ignore-ra de ez meg ugatott is amelle hogy hulye a lelkem. Csak hogy lasd milyen felvilagosult emberekkel szintezek, templar GS-el akar tankolni es a taunt nala csak disznek van a skill listan, gladi 1 drb one handed kardal tolja mert az OP, meg egyeb faszsagok....
  • Frosty01
    tele/asmo 55cleric dps ágon ~ meg 55sin :D
  • Titan
    Ugyan! Ne is törődj vele! Az ingyenes játékokkal az a baj, hogy vonzza a taknyos orrú "vérpistikéket"! Sokan betegesen küzdenek ahelyett, hogy élveznék a játékot! Pl. mi van ha bukok bár ap-t mert legengelnek vagy egyszerűen egy jobb player lenyom? SEMMI! Megyek egy fortresst és a 100x-a visszajön, ha már gyűjtöm az ap-t valami cuccra! Soha nem értettem, hogy miért kell hivatásnak, melónak, versenynek tekinteni egy játékot..:(

Nekem is volt egy magas szintű healerem és eléggé figyelni kell a team-re eléggé ésszel kell osztani a healt, hogy minenkinek jusson és plusz amit elég sok healer nem csinál debuffolni kell! DE! A tanknak figyelni kell a healerre és lerántani róla a mobot, mert iszonyatos agrót termel!
    Szóval csapatmunka kell, jelölés és értelmesen mozogni és agrózni!
    Most egy sorcit húzok és ha már van jelölés 2 mobra, hogy az egyik alszik a másikat ütjük akkor ne a tank agrózzon elsőnek! :) Helyes sorrend: sorci sleep, tank húzza az első célt...pl.
  • Sunrider924
    Na hogyhogy? Te ki/mi/hol ?
  • Frosty01
    ja hát akk szóljál h kollega vagy :D
  • Sunrider924
    Nem a helyorsegben vagyok :P Flamet meg nem akarok, nem izgat kinek mi faj es miert van szetszorva a sok magyar sok kicsi klanba. Voltam helyorsegben is, 6 ev wow utan nem kerek semmit ketszer. Aktivan tolom pug-al csak megakasztotta a kedvem az a barom ....Nembaj nemsoka meglesz az 55 es mehetek megint BTbe, pvp meg nem izgat, multkor Reshantaba Tigraki islanden egyedul voltam szembejott 3 ely, egybol batrak voltak, /spit ely on sight...
  • Trollface
    Asmo interesting. Azt hittem nincsenek is kicsik perenton lol. Mindenki nagy pvp király azt flamelik lfg-t Diablo 3 mikor jön és közbe kit érdekel... Perento is vmi mássá alakul ,mint ami volt qq szerver lett meg troll szerver...
    Előretolt Helyörséget próbáltad aktivak és szoktak együtt menni. Vernios-ra irj rá.
  • Sunrider924
    lvl38on nem solozok le semmit, Mau elitek 39 es 40esek es pushback meg anyam kinja, nekem meg majd csak 40en lesz blessed shield. Tudom mire jo a cleric, mert a lvl 45os shadow summont 36on toltam be,vagy Basaimot soloztam masik clericemen, harmasba nyomtuk Debilkarimot meg Anuratit, sorci es ranger-el, amugy Pontjo neven perento szerver jelenleg. Szivesen csekkolnam de a buznyak nagyon jol tudja a decline inspection-t.
  • Frosty01
    a mist mane eliteket lehet szólózni is, főleg ha clericcel vagy. akkor minden xp loot stb a tiéd lesz, és még nem is kell idegeskedni a nyomik miatt. egyébként van egy raklap olyan aki 55 és szívesen mentorkodik, ilyen csicska 43asokkal ne menj le, vagy csekkold a cuccát, sokminden kiderülhet belőle. egyébként melyik szerveren játszol?
  • Frosty01
    Na idefigyu kiskockafejű játékhuszár (aka "kisbarátom")
    ha valami konkrét problémád van van a játéknak egy fasza fóruma, technical discussionnal, meg egyéb szekciókkal ahol már minden problémára van megoldás, de az hogy vagy te => ilyen kis idehányom a bajom és oldjátok meg helyettem kisgyerek, és utánna még neked áll feljebb, az úgy picit szúrja sokunk szemét. a kis mosoly smileidat meg felejtsd el mert elég idiótán nézel ki. te kis nagyon hasznosan szereplő ":)"
  • Sunrider924
    Hat megvolt tegnap az elso aion-os "elmeny" party, mist mane elite zonaba hivott egy pug mentor healelni, en lvl38, a gladi tank mentor 43, aggrot nem tart, strenght of aional akar tankolni, caps lockban ordit hogy szarul healelek, pedig masik szeron hard Sw-t healeltem dehat a csicska jobban tudta. Aztan kiderult hogy valojaban neki is quest van ott es amint odakeveredett egy 55os ranger a gladi mar dobbantott is a partybol csak elotte meg jol kivesezte milyen szar healer vagyok. Csak nekem veszik el a kedvem a jatektol az ilyen nyomorekok?
  • Vicodine
    Vaze szereplést? Miröl beszélsz pubi? Azért mert akad 1-2 nyomorék akiknek nem megy semmi, attol még nem kell leszolni azt akinek egy ilyen egyszerü feladat ugy megy ahogyan kell! Amit irtam abban ugy látom nem vetted ki az ironiát, amikor emlitettem hogy 20.000böl 1, ráadásul nemsikerül megoldani egy ovodás feladatot szal én nem eröltetném a dolgot.Bár biztosan szelektál a rendszer, ennek telepitek, annak meg nem...:D
  • Csúzli5
    Ne szarjál, senki nem fikázza életed játékát, legalább abban éld ki magad, ha már többre nem futotta :)
    Na üdv, és köszi a hasznos szerepléseket :)
  • Frosty01
    érdekes hogy kb 10378360870307390730 embernek simán megvan, és mindig akad 1-2 akinek nem de az többszáz kommenten keresztül fikázni fogja majd a gammát amig rá nem jön h mit baszott el
  • Csúzli5
    ha kicsit figyeltél nagyon úgy tűnik, hogy a 20.000-ből már a második vagyok pár óra leforgása alatt kisbarátom :)
  • Vicodine
    A hiba nálad van ezt hidd el, semmi bonyolult nincsen ebben, nemtudom mit szarakodsz:DD Vagy arra gondolsz, h te vagy a 20.000/1 akinek kivételez a rendszer és neked nem adja be a derekát?:D
  • Csúzli5
    Én minden verziót eltávolítottam elötte, szűzen telepíti Gameforge Launcher setup, talán ezért tart ilyen sokáig is, bár ezek csak találgatások, ha nekem sem lesz jó, akkor felejtős. Csak az a vicc, hogy itt van a sok kockafejű játékhuszár, és köpni nyelni nem tudnak, ha felmerül valakinél egy kis probláma! Tisztelet a kívételnek!
    Na hali! :)
  • Redmarlboro
    Leszedtem a gameforge launchert megint.
    Telepítettem az aion mappába, valamit patchelt de ugyan azokat az errorokat kapom.
    Már megy is az uninstall. Köszönöm azért a segítséget.
  • Csúzli5
    Probáld meg te is azzal, amit Vicodine ajánlott nekem pár sorral lejebb. igaz, hogy több mint 5 órája töltöm, és még 25%-nál jár 25 megás net mellett (röhej), csak remélni tudom, hogy nem hiába!
  • Redmarlboro
    Ennyit még nem szórakoztam egyik mmoval sem, pedig nem egy van a hátam mögött...
  • Redmarlboro
    Nekem sehogy sem megy...
    2 helyről letöltöttem, 3szor patcheltem, de a gameforge launcherrel nemtudok mit kezdeni.
    Akármit csinálok ezt az errort kapom:

[Launcher error] The folder that the game was installed in could not be found.
    The game was not installed with the setup progrmme,
    not was the folder dleted after installion.
    Reinstll the game.
    (click on the ''confirm'' button to automtically install the game.)
    E03024
    IS
    (A játék elérési útvonala.)

Megadtam hova lett a játék installva.
    Ha rámegyek, hogy confirm és aztán download game:

[Download error in the installion file] the file cannot be downloaded.
    Please chek the network settings (ISP authorisation, fireall, anti-virus programme, etc.) and try again.
    E04015
    0

Kikapcsoltam minden létező programot ami bezavarhatja, ugyan azt kapom...
    NCSoft launcherrel elindul, de nem enged be semmilyen accra(master acc/freetoplay acc).
  • Vicodine
    Lépj be magyarokhoz azt van XD