Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy azok groupos questek amiket akarsz csinálni, egyedül nem fog menni, kell hozzá még ember vagy egy magasabb szintü játékos aki segít.
Shaenis:
Szóltak elõre hogy 27én 3kor lekapcsolják az nc-s eus szerókat.
viszlát holnap a gameforge-on, ha nem b*sznak el semmit
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Infinite Aion serveren játszok és nem értek egy pár dolgot:
1. Hogy lehet az, hogy a játék elejétõl kezdve a velem egy szintûeket alig tudom ölni, mindig jópár szinttel alattam kell próbálkoznom, de 2nél több már az 5 szinttel kisebbek is megölnek... Most lv32 -es vagyok és a Held Sacred nevû küldetést se tudom megcsinálni, pedig az még 19-es. 18-as Veteran Tursin Loudmouth Boss ha rámjön, akkor 90% hogy végem.
Gladiátor vagyok egyébként, próbálok minél nagyobb defet összeszedni. Lehet pont ez a baj, hogy csak a phisycal def-re figyelek, és a magic resist-re nem?
2. Játszanak magyarok az Infinite-en? Jó lenne valami légióba bekerülni, mert így unalmas is, meg hátha tudnának segíteni.
Egyébként Cabal online-nal játszottam régebben, az elég jól ment, de ezt nem értem, miért halok ilyen könnyen ha gladiator vagyok...
Köszi!
Írhatnám, hogy gyertek a légiónkba, mert itt a cél egy baráti közösség létrehozása, pvpve-zünk együtt…, de az olyan klasszikus és egyszerû lenne. A cél persze valami ilyesmi. Minden légiós próbálkozás ezért indul, és hogy emellett olyan nagy klánt sikerüljön összehozni amivel egy fort elfoglalásakor büszkén gondolunk rá, hogy a várfalon a mi légiónk címere feszít.Csakhogy ez egy jövõkép egyenlõre, hisz ehhez ti is kelletek! Amennyiben idõt akartok fordítani a karakteretekre, a veletek játszó társaságra, összegyûjteni mindent amire egy jó karinak szüksége van egy jó kis csapatmunkához, akkor nálunk megtehetitek. Hogy mi lesz késõbb? A jó légió annak a függvénye hogy az elsõ 20—40fõ mennyire képes együtt lenni, beszélgetni,jól érezni magát, humorral elviselni a másikat, van e kedve, kitartása új játékosok segítésére, na de ne is húzzuk az idõt,klikk és csatlakozz!😊
Próbáljuk ki az Elõretolt Helyõrségben (Perento Asmo oldal)együtt. Jelentkezni lehet a következõ személyeknél: Vernios (Dorrak), Chamomile (Hellebora),Khynreen, Havvanna, Ayanel
Ó és majd elfelejtettem: lányok, akik játszanátok ezzel a játékkal, vagy csak a barátotok, férjetek, vagy nevezzétek aminek akarjátok beszélne rá higgyétek el vagyunk már jó páran, és szükség van rátok is!
Üdvözlettel: khm..Én, majd megismerjük egymást ha betoppansz"
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
//ligával ölik, és eléggé brutális boss//
practitioner of the forbidden arts of death
http://storm.getforum.net/portal
Honlap van esetleg?Realm?
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
You will be able to play Aion® on the European Gameforge service
Please note:
Your Aion® account will no longer be managed by NCsoft
NCsoft will no longer bill you for the Aion® service
nekem ezt irja de nem változik semmi mi a baj ugyan ugy optin státusz van
Persze ezek mellett lehet úgyis játszani ahogy te mondod, de ez a játékot nem erre találták ki legfõképpen!
Csak körülírtam mire találták ki az Aion-t 😄
Hidd el semmi rosszindulat nem!
mindenhez pve-zni kell, és farmolni farmolni farmolni, kicsit grindelni, aztán kraftolni és brokerezni. utánna jöhet a pvp. amihez ugye scrollsetek + food + a hatszázötvenkétezer fajta potionnak ott kell sorakoznia a táskában, ami nélkül NEM fogsz különösebb sikereket elérni.
On 28 February, 2012, AION® becomes free-to-play in Europe. After that date, NCsoft® has licensed Aion's European operation and support to Gameforge, a German company. All content will be available for free through Gameforge.
Gameforge requests that you give it permission to move your account onto the Gameforge servers so that you can continue the adventure with your characters there. To do so, log on to your NCsoft Master Account and follow the instructions: https://secure.ncsoft.com/account.
For further information about the free to play switch go to www.aionfreetoplay.com.
Your Gameforge AION Team
A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
korhatár 16+
Az újonnan induló UK-s szerveren elyos oldalon leszünk.
Röviden a légióról:
A fõ profilunk a pvp lesz, így elsõsorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz. 😛
A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/
16-a után amikor élesednek a F2P szerverek akkor kaptok majd invet.
Viccet félretéve, már nem hiszem hogy tudsz új accountot csinálni, holnap lekapcsolják már a régi szerókat.
Melyik faj/kasztot ajánljátok kezdõnek?
Melyik szerveren van a magyar közösség?
Köszi
a gladiátorral ugyanez a helyzet, ott a dps pótolja a védekezõ skillek hiányát, second windel pedig jól lehet "trükközni". mindkettõ jó, csak más játékstílust igényel. ennyi
pveben szintén ugyanez a helyzet, igazából... azt válaszd amelyikkel jobban élvezed a játékot, jobban azonosulsz, mert valószínûleg elég sokat fogsz vele játszani a jövõben, és szar lenne ha akkor jönnél rá hogy nem kóser amikor már lassan kész <#awink>#awink>
Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy Gladiator vagy Templar karaktert kezdjek? Igazábol a warrior használok véleményére volnék kiváncsi mert ügye sokat olvasgattam hogy templar pve gladi pvp, de az én idõmben amikor aionoztam a templarok, persze max szintü karikrõl beszélek nagyon erõs pvpsek voltam, gladikat pikkpakk megették. Régen sorci voltam való igaz hogy a legerõsebb pvp kari és damage dealer is pveben de unom, és arról nem is beszélve hogy a gladik hozzám sem értek pvpbe a templárok meg elég erõsen megizasztottak.
Szóval a lényeg hogy templar avagy gladi lesz egybe vettve mint pve pvp az erõsebb, bár én inkább pve farmer vagyok.
Köszi!
Remélem nem barmolják el.
Amúgy te gondolom új szerón nem leszel?
Gank meg igazából abssyban lehet problémás mivel a Home Def Buufról még nem döntöttek és sztem az elején még fenn lesz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hát akkor errõl ennyit. Nem baj, ha az új itemshopban lehet majd venni azt a fajta szárnyat, amit kaptunk régen, akkor még nincs veszve.
Komolyabban nem követem a Aion történéseket, én alapvetõen EVE-Online player vagyok, de az Aiont nagyon szerettem, tetszett a világ, meg úgy az egész játék, így örültem az F2P hírnek.
akik gold membershippel játszanak majd hirtelen felrántják a karijukat 55re, kiinstáznak maguknak valami setnek csúfolható valamit, és irtani fogják a kicsiket, ráadásul senkinek nem lesz craftja, szedése, potihiány lesz, stigmákért is tök drágán fogtok hozzájutni, lelki szemeim szerint hatalmas szenvedés lesz az elsõ 2 hónap 😄
ha figyeltél bármilyen aionnal foglalkozó szájtot, lehetetlen volt kihagynod
a gf-en már nem lesznek veteran rewardok, és az ajcsi zacsik is csak elõfizusoknak járnak majd. ha jelenleg még elõ vagy fizetve akkor kapsz + gold membershipet (még élõ elõfizetéseddel arányosan) + valami coint amivel vásárolhatsz shopból.
Meglátásom szerint elég bosszantó volna, ha elvesznének a rewardok, fõleg, hogy annó csak ezért tartottam életben a subscriptiont. Ez mindenesetre reménnyel tölt el:
(az Aion F2P honlap FAQ-jában találtam, ez a 49. kérdés)
"Will I receive Veteran rewards in future?
The Veteran reward is a bonus option which is open to players with a Gold package. This will continue as you know it after the changeover. Rewards and merits which you have received before the change to free-to-play will still be available to you."
Kérdés, hogy ha nem adtam még hozzá a karakterekhez, akkor mi van. Egyébként próbálom a régi nCsoft account managementben hozzáadni még ma (27. elõtt) a rewardot, de amikor ki kell választani, hogy mely szerveren lévõ karakternek akarom addolni a cuccot (Spatalos), akkor megkér, hogy jöjjek vissza késõbb 😞
27.én fog történni a transfer és még a szerverek nem élnek,szóval még nem tudsz játszani ,majd 28.-án. A rewardokról még nem döntöttek ,ha nem utaltad ki a régi karijaidnak január 25.-e elõtt fogalmam sincs ,hogy lesz.
Nagy vita van új szervereken ki lehet-e majd ne legyen ,mert balancet elbarmolja.