24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#19164 az meg van, de melyik a klán? -
bartata #19163 enter a chathez, és előtte van 3 "..." arra katt is kiválasztod kinek akarsz írni. A klanoknak testreszabható köpenyük van. -
#19162 Beléptem a hungarian angels klanba. Azért kaptam egy köpenyt?
Valamint, ha a klanba akarok irni, melyik parancsot irjam elé, legion, alliance? -
Shaenis #19161 http://www.aionsource.com/topic/59907-sorcerer-class-guide-faq/
Sorcinak elsősorban magic boost és magic accuracy kell, ezekből sosem lehet elég. Tehetsz még HP-t és Resist Magic-et (csak akkor érdemes ha már lvl55 maxos geared van), de ezek kívül minden más teljesen értelmetlen. -
bartata #19160 sziasztok!
Van valahol leírás a kasztokról ? sorcerer vagyok és az érdekelne melyik mannakövek értelmesek/értelmetlenek a kasztoknál. pl a blokkolás, vagy critical att, vagy a sima attack,parry... Amiben a mege szó van azt gondolom, hp,mp tiszta. Köszi, előre is. -
#19159 Köszi. -
#19158 Aionarmory. Amúgy ami szürke nyugodtan add el NPC-nek. (Sell all Miscs, valami ilyesmi) -
#19157 Rusty shackle micsoda? -
#19156 Igen igen, nem veszek, mert a mobokból csupa jó dolog esik. -
#19155 Elején csak az van, majd lvl 10-től lesz plate. Amúgy meg soha ne vegyél NPC árusnál fegyvert / ruhát, várd meg míg kiesik valamelyik mobból. -
#19154 Köszönöm!
Viszont armor ársunál csak cloath, leather, és chain dolgok vannak, Gondolom nekem chain kell, az a heavy nem? -
Shaenis #19153 szinte bármi jó, a gladiátor egy fogpiszkálóval is tud ölni :)
Komolyra fordítva a szót, a kétkezes polearm a legelterjedtebb fegyvere, greatsword sem rossz de azt inkább templarok használják. Adhatsz neki kardot és pajzsot is, alacsony szinten picit segít a túlélésben, magasabb szinten senki nem használja. Viszont 20 szint felett a dual wielding stigmával már tudsz két fegyvert is használni, pve-re sokan mace+dagger kombót használják, állítólag ez adja a legjobb dpst, valamint ad magic accuracyt és magic boostot (utóbbi a godstone sebzés növelése miatt jó), a dagger pedig növeli a crit strike-ot. -
#19152 És milyen fegyver kell neki? -
#19151 Nagyon köszi! -
#19150 10-es szinten. Ha Gladiator akarsz lenni, akkor értelemszerűen Gladiatort. Nem Chain, Plate kell neked ! -
#19149 Lvl hányason lesz kasztváltó? Glaid szeretnék lenni, mit válasszak? Valamint gladionak gondolom heavy kell, az a chain ruha typus a játékban? -
economics #19148 Hali
Tudna segíteni valaki EssenceTrapping Macro-ban, h milyen parancsokat kell beírni? -
#19147 Nekem bejön ez a kari... mi bajod vele?:D -
#19146 Ha hülye karaktert csinálsz ne csodálkozz, hogy hülyén néz ki -
#19145 Ja, olyan kérdésem van, hogy olyan cuccot ami l2-be a soulshot, hol tudok venni? -
#19144 [IMG][/IMG]
XD -
#19143 Majd mindjárt teszek fel egy képet róla...:D -
#19142 de olyan mint 1 galamb )) -
#19141 Na csináltam egy új harcost, a spatalos szerveren. Sztem gladi leszek.
És elyos lett, így normál lába van:) -
#19140 köszönöm -
#19139 Nagy körmök ? Teljesen testre lehet szabni a karaktert :D -
StarFist #19138 1. Mentor akkor lehetsz, ha a szinted tízzel magasabb, mint a mentorált kolléga szintje.
2.Kifejezetten mentornak szóló daily questet, pedig lvl40-től lehet felvenni (ha jól emlékszem). -
#19137 de én is kérdeznék.mentornak hanyas szinttől lehet lenni?40 töl ?ha előbb is akkor azt hogyan mert 32 esen nem engedi.kösz -
#19136 10 töl bizonyos helyeken -
StarFist #19135 Ha mindenképpen verekedni akarsz, akkor (lehet meglepő), de chanter. Arra tökéletes, hogy megismerd az instákat. Ui kb. annyi dolgod lesz, hogy indulásnál felrakod a buffokat a partira, utána pedig mehetsz verekedni az első vonalba. Esetleg néha be kell segitened a clericnek a party heal-ben vagy fel kell támasztanod harc közben az elhullottakat (a clericnek ui erre nem lesz ideje ha a talpon levőket gyógyítania kell), de kb. ennyi a dolgod. Senki nem vár el tőled über dps-t, nem kell cc-t használnod, szóval kényelmes és "laza" class.
Ha kezdő vagy akkor a templar erősen ellen javalt, ui ha sok wipe után rádragasztják a noob jelzőt, akkor senki nem vesz be partyba.
Esetleg gladi, bár ott már bejön a képbe, hogy időnként offtank funkciót kell ellátnod, ha pedig aoe attackal megtöröd a sleepet vagy a rootot, akkor a sorci örjöngeni fog és jön a szaladgálás meg a sikoltozás.
Assa-t szintén nem javaslom, ui belőlük tizenkettő egy tucat (vagyis sokan vannak) és anyagilag sok ráfordítást igényel, amíg igazán ütőssé válik. -
#19134 Hát megmondom őszintén csináltam egy teszt karit, és nem nagyon tetszik. Fura hogy minden fajnak van ilyen szárnya, meg a lábak is elég csúnyák...nagy körmök..:S ám nem olyan rossz. Mikor lehet repülni? -
#19133 Igazából kezdőnek nagyon nem ajánlott a tank szerintem. Főleg, ha nem ismeri az ember egyik instát se. -
#19132 persze tankot és healert mindig keresnek,de csak ezért nem kell ezekkel játszani.szal csinálj olyat amivel tényleg szivesen játszol.
spataloson van sok magyar asmon és elyn is -
#19131 aion -
#19130 Ja, meg melyik szereveren van sok magyar? Hol kezdjek? -
#19129 Aha, okás. Egyenlőre csak funból játszanék, aztán ki tudja... lehet fizetek is majd.
Esetleg a class kérdésre tudsz valamit ajánlani? Melyik az a kaszt amivel szinte mindig kapok partyt, ami hasznos? Harcos kasztok közül. -
#19128 16 körül, 50-60 %-nál megáll majd a letöltés és telepíteni kezdi.
Amúgy egyedül craft / gyűjtögetés miatt lehet para, ha ingyenesen játszol, mert a gyűjtögetésen korlát van. De ha csak úgyis unalom űzés gyanánt játszol, lehet észre se veszed majd :) -
#19127 Ok értem én. De aki nem akar PVP-zni csak partyzni fejlődgetni, annak bőven jó a game fizetés nélkül ugye? Mert én csak unalom űzés gyanánt szeretnék játszani.
Ám hány gigát tölt le ez a gameforge? Eddig 7-et leszedett mégiscsak 28%-on áll:S -
#19126 Egy olyan ingame item amit ha elnyomsz akkor az accountod átmegy egy időre prémiumba, és megszűnteti a korlátozásokat rajta. A shopból tudod megvenni. Viszont ahogy mondtam, ezt megveheted brokernél is. -
#19125 MI az a gold pack?