24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • esszusz
    Mi a gondod az item-shoppal ? Nálam tökéletesen megy
  • torrente111
    köszönöm de az item shop az nem broker ))
  • MrGecc
    Ha ez nálad a brókert takarja, és teljesen új vagy a játékban (tehát nem volt előfizetésed soha) akkor nem fogod elérni, mert ez van beállítva a játékban a kezdőknek... Amennyiben onnan vásárolni szeretnél akkor elő kell rá fizetni...
  • torrente111
    sziasztok.valaki nem találkozott véletlenül olyannal,hogy mi lehet az itemshoppal?nem lehet elérni.kösz
  • SzirmosSzisza
    Úgy tűnik ja, karbantartás.
  • esszusz
    bocsi, nem rég kezdtem itt, kb pénteken :)
  • SzirmosSzisza
    Én új játékos voltam, eleve voltam bétán így veteránként indultam, aztán 2-3 GP-t simán tudtam venni :)
  • SzirmosSzisza
    Kedden mintha mindig karbantartás lenne.
  • esszusz
    Hali.
    F2Pben szerver karbantartás van, vagy csak simán megint beállt a kliens?
    szokásos hiba üzenet:
    cannot connect to authorization server

Ezzel mit lehet kezdeni? tegnap este még normálisan ment a game.
  • MaDFoX
    "Amúgy új játékosként semmi baj nincs a Gameforgegal, csak az öregek szívnak"
    Nem pont fordítva??! Starter = csonkolás, veteran kb rendes játék...
    Nálam a NA Tiamat-ra 100-200 közti a ping...
  • SzirmosSzisza
    Amúgy új játékosként semmi baj nincs a Gameforgegal, csak az öregek szívnak
  • Trollface
    Gameforge na az önkínzás. :P Csonkolt sz.rral játszani. 160-250 simán jó szvsz amúgy meg latency fix..

Vico csinálsz aion accot , leszeded a gamet etc.. Majd írd sikerült-e.
  • Belton
    Fel néztem már NA aionra :D
    Jó szép meg minden de 230-370 es a ping :D
    Netem : Digi TOP : 9.9mega le 4.9 fel.
    Felejtős :D ha csak nem mazoista az illető :P
  • Frosty01
    hát nem tudom... én ilyenkor döntenék úgy hogy betöröm mindet, a pvpt meghagyom és zuzogatom az elyk arcát, egy ki+15-tt gearben :)

de mivel a játék kb fele a pvpről szól(ami egyébként a jelenlegi balancetól eltekintve szerintem az egyik legjobb lehetne), a másik maradék pve fele pedig elég buta... hát akkor ez nem a te játékod. bár fura h ilyenkor jössz rá hogy csömör amikor már szenesre játszod.
  • Spiny01
    Az a baj hogy elbeszélünk egymás mellett!
    Te a pvp-ről beszélsz, ami nekem egyébként is uncsi. Én meg pve ről.

Max. szintű sett annyi hogy full Sw sett fegyókkal mindennnel 2 karin, full sett a arena-ból 2 karin.Másik 2 n félig
    Emelett a Tankomnak(lvl 55) a settjei: Fenris sett, Anuhart sett, gelkmaros sett, udas sett, bt normal sett, Sw sett,lannok fegyók, sieles fegyók. minden nyűggel együtt, meg a divine sett + divine 2 s szintre huzható fegyók(és mind +-tatva van, godstonnal)...., csak unalomból...
    Meg a craftoható cuccokból is akad pár...
    Így értem a fullon van, de még mielőtt bárki basztat nem dicsekedek csak válaszolok.
  • Frosty01
    kíváncsi lennék milyen az a full set... :D

egyébként érdekes, én a harmadik karim tolom, egyik sincs maxolt szetben, közepes gearben ugrok bele a pvp-be, már azóta mióta lehetőségem nyíllott rá, minden karimmal, és még mindig nem unom. (kivéve ha nincs kit ölni)

az hogy te nem tudod feltalálni magad ingame, az nem feltétlenül a játék hibája (nem azt mondom hogy hibátlan)
  • Spiny01
    Én ugyan nem mondtam hogy torz, azt mondtam csúnya, de elárultad magad... XDD
    És Akár hiszed akár nem uncsi lett a játék,és elég sok embernek így is hónapok kellenek 5-10 . szintre jutni. NEKEM az a bajom, hogy nincs már benne kihívás, már minden Karim full settben van, nincs már mit elérjek benne, nekem ez a bajom. Megcsömörlött a játék, és igazából ez a 3,0 is kevés...
  • Vicodine
    ja h szétfagyott a launcherem...:D
  • Vicodine
    north american van....nem is ad ki választási lehetöséget mint anno,de zárojelben kiirja h north america szal nemhinném h a nemlétezö euba akar csatizni
  • Vicodine
    trollface mit tudsz amcsi szerokrol mikor indulnak el vagy mi a fakkom van mert leszedtem de nem megy ez a fos,aionstatuson is csak a login megy a szervereknek
  • Shaenis
    Ezzel már én is szívtam, Trollface segített. :) Az NCSoft Launcher - Settings menüben állítsd át a régiót NA-ra Európa helyett, mert az határozza meg az authentication szerverek IP címét. Te most a már nem létező EU szerverhez próbálsz csatlakozni.

Amúgy a pingre visszatérve, igaz hogy sokkal szarabb mint a gameforge, de akkor is felhúztam nulláról 2 hét alatt lvl40-re a chanteremet, ezen a héten már meglesz az 50 és ott fogok sétálni Tiamantarában. :) Persze az amcsi szerveren csak átmenetileg játszom, abba fogom hagyni amikor megjön a 3.0 hozzánk is, de addigra már ismerni fogok minden új dolgot.
  • Vicodine
    "Pisztácia gratula.. rég láttam ilyen csúnya karit..pedig alapjáraton ez egy szép játék lenne. " Mindenkinek saját dolga milyen karit kreál, én pl GW2 fan vagyok, de nagy hibát látok abban, h nem lehet gnom karikat kreálni, mert az tök fan, amikor mész és eléd jön egy atom kvazimodo és szétcsap:D Amugy itt megjegyezném, pisztácia karija egyálltalán nem is torz, annyi h alacsony kicsit meg köpcös, de ettöl millioszor rondább karik vannak:)Ja arrol meg h lekönnyitettek mindent csak annyit, h régebben volt tul nehéz...Akar a tököm szintezéssel meg instázással idöt tölteni, most ezeket végre meglehet uszni, ez mindenképpen pozitivum
  • Trollface
    Ne rinyáljatok nézzétek meg minden server CST zone. Isaphrel-en vagyok és jó szeró ,elyt most nem kezdhettek csak asmot ennyi. 400ms szörnyű rakjál latencyt gyerek btw. Vagy battleping meg a grafikát vegyétek közepesre,shadows ki az is szivatja a gépet ,mert nagy graffon szaggat olyan új és megjegyzem szép fény effekt opció van ,hogy beszaratja a géped ,de tényleg szép csak kell alá vas.
  • Trollface
    Latencyvel 160-250 ms közt nekem és nincs epic netem , amikor maga a szerver laggol akkor 400-600 ,de ritka és kb ha 10-20 perc egy ilyen laggspikeos időszak.. 160-200 ms-en pvpbe szétkaptam gladit és egy sorcit solo arénán és temp vok,szóval lehet pvpzni ilyen pingel.
  • Spiny01
    Én nem a szeróra értettem a nyomasztót hanem az emberkékre...
  • Spiny01
    Furik vagytok, én így lassan 3 év után azt mondom, egyre szarabb a játék..full lekönnyítettek mindent, most már elég leizmozni bármit, nincs már taktika a játékba, és gear orientált a játék, ráadásul tele lett hülyével.
    Az igazán jó arcok meg lelépnek, mer elegük van... ami érthető...
    Az meg pláne mókás, hogy 50 alatt kinek mit kell szereznie,tök mindegy... a durva insták 50+sok, ott már van értelme miben vagy, de addig...
    Pisztácia gratula.. rég láttam ilyen csúnya karit..pedig alapjáraton ez egy szép játék lenne.
  • Tomy Lee
    Am.az már rendes lag:))
  • Tomy Lee
    US szerverről van szó.
  • Spiny01
    uhhhhhhhh de nyomasztó!!!
    Lassan tényleg kell keresni valami más játékot...
  • Frosty01
    az nagyon sok, akkor mégsem szedem le :D
  • Vicodine
    400???azt h a faszba vagy el ugy,200 fölött én kitépem minden hajamat mert olyan 1-2 másodperc mire lenyomok valamit és reagál,10szer kell mindenre ráklikkelni meg hasonlo dolgok.Amugy most állnak a szerverek vagy mi van mert megakartam nézni én is ezt az amcsis dolgot beirom a jelszomat de nemtudok tovább menni mert nem csatizik a szerora
  • Shaenis
    Nekem 400ms körül van, de latency fix nélkül, azzal talán még lehetne javítani. Chanterrel teljesen jól boldogulok ilyen ping mellett, szóló questelés/farmolás/instázás (pl kromede trial) közben sem volt gond, groupban pedig lazán elvagyok.
  • Frosty01
    shaenis, madfox, /ping-el mennyi az átlag ms amivel játszatok?
  • Shaenis
    Atreian atlas rewardok nagyon jók, pl kezdőként megkapok sok abyss ékszert (lvl30 és 40), ami veteran reward nélkül elég macerás lenne amúgy.
  • MaDFoX
    "lassan már 8 GM ram lesz a minimum amin normálisan lehet játszani."
    Ennek max akkor lenne értelme, ha a 64 bites kliens működne, de egyenlőre a 3.x-en nincs (még annyira sem mint régebben)...
    Amúgy EU-hoz képes sokat jelent(het) hogy működnek az NCSOFT feature-jai, pl myaion-on látszanak a statok, mail, aukciók, illetve az atreian atlas is édrekes...
    A truly-free-ben nincs golbpack korlátok nélkül ingyenes és kész. Szerintem EU-n goldpack nélkül kezdőként is durvák a korlátok... Nem tudsz aukciós házat használni az nagy érvágás, nincs karakterek közti trade sem igazán... Golpack ha lejár, csak a 8 karakterhely marad meg belőle (starternek csak 2 van), minden visszaáll arra ami előtte volt.
    Lagot nem nagyon tapasztaltam NA-n, szóval jobb mint a lehúzós Gameforge cucc. De megy a 2 kliens egymás mellett, ki lehet próbálni ;) .
  • Shaenis
    röviden: jó, nekem bejön

a régi területeken és questekben is sok pozitív változás van, insta szinthatárok és cooldownok is sokkal jobbak.

Az új területeken a siege sokkal izgalmasabb, nem arról szól hogy párszáz ember lezergeli a commandert és vége. Ésszel kell csinálni, szervezést és taktikai érzéket igényel, tetszik.

Egyetlen negatívum szerintem, hogy a kliens erőforrás igénye eléggé megnőtt, kb mint a 2.0 verziónál, lassan már 8 GM ram lesz a minimum amin normálisan lehet játszani.
  • Vicodine
    aki tolja amcsi szeron 3.0at,tapasztalat a változásokrol?
  • pisztácia
    [IMG][/IMG]
  • pisztácia
    Köszi!

Na most lettem amúgy éppen 10-es, és Gladiátor:) tetszik ez a game, jó h l2-n kívül van vmi msá is:) kétkezes kardot választottam, és tettem rá 2 +t is. Milyen?:)

• SzirmosSzisza
    Legion. /l a chatbe.

Sorcinak meg: Magic Boost és Magical Accuracy, magasabb szinten PvP miatt HP kövek.