24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Malachit #23845 Viszont a nyerhető cuccok nem utolsók. Tegnap 6 kariból lett 1 serum és 1 hárfa skin. Volt aki narancs páncélt vitt. Tehát megéri járni.
Content that can be obtained from both chest types:
•Package of High-quality Manastones
•Heroic Godstone Bundle
•Fabled Godstones Bundle
•Scroll Bundle
•Dye: True Black | Dye: True White
•Holy Upgrade Serum
•Saam King's Herbs
•Large Box of 100% Manastone socketing aids (eternal)
•Large Box of 100% Manastone socketing aids (mythical)
•Steel Wall Fighter's Armour Chest
•Steel Wall Fighter's Weapons Chest
•Ring of Ancient Earth
•Ring of Ancient Fire
•Ring of Ancient Magic
•Ring of Ancient Water
•Ring of Ancient Wind
•Cabinet for Halloween Tree Decoration
•Cabinet with Halloween pumpkin decoration
•Proposal Candy
•Black and Gold Steampunk Wings
•Dew Steed (Trico mount)
•Ariate's Bundle
•Ariate's Summoning Lamp (30 days)
•Ariate's Merek Egg (30 days)
•Bundle of everyday objects
•Various Ancient Crowns
•Ceranium Medals
•Mithril Medals
Ariate's Bundle
Ariate’s bundles can be contained in one of the chests randomly. These bundles may give you following items:
•Ariate’s Fetching Garment (female only outfit!)
•Ariate’s Stage Outfit pieces (gloves, shoulders, chest piece, leg piece, head piece)
•Ariate’s Stringed Instrument
•Temporary Title: Ariate’s Saviour
•Magic Card: Summon Jester
•Rubikubi instance reset scroll
•Ariate’s Wings
-
Vicodine #23844 mar nem eloszor van ez az event, szal nem nagy ujdonsag -
Malachit #23843 Rukibuki Circus lesz mostantól. Shugo event ver 2.0 kb :D Igaz a dropja legutóbb roszabb volt nekem jóval. :/ -
Vicodine #23842 36os asszem vagy 35:D csak hat oda nem veszek gpt stb...jah kampanyok jol jonnenek,meg adott teruleten felvennem a questeket,vegigzuznad gyorsba a mobokat mer nekem se gear se semmim..:D aztan meg kitalalsz vmit aztan visszasegitek .60ig elkene huzni,de hat love nelkul kemeny a dolog XD -
x3rb #23841 De oké . Hogy gondolod ? Valami power lvling ? Kampány questeken kéne végigfutni nem ? Mekkora az a kicsi ? -
penti71 #23840 Vennék kinah-t
ely spatalos
[email protected] -
Vicodine #23839 xerb,van kedved segiteni kicsit?:D van egy kis ely karim,igazabol csak feedernek hasznalnam,de elg szenvedes vele fejlodni meg nem is akarok tul sok idot raszanni, de kitalalunk vmit azt visszaadom a helpet ha megfelel. nah nah?:D -
x3rb #23838 Telemachus elyos oldalon kinah eladó minimum 1kkk-s "csomagokban"
Ha érdekel írj rám . -
undY1ng #23837 Mint mindenhol... Van az a pénz...... Szomorú egy világot élünk (nem csak a játék terén)... -
alyr2 #23836 És en lettem itt lenoobozva amikor irtam hogy a chanter hide2ben szaladgalt kb masfel eve..:D Ezek nem ujdonsagok szamomra en amig jatszottam napi szinten talalkoztam ezekkel a dolgokkal spataloson! Amikor a shki nevo elyos sorcerer ugy olte meg a fullos partimat egyedul hogy 2x hasznalta a 4k dp-s skillet egymas utan meg lefutott mindenkit meg instant lott kb mindent..resistelt mindent...stb VAnnak profeszionalis programok amikert ha fizetsz azt allitassz amit akarsz a karidon..Valamint volt egy legiotarsam aki annal a cegnel volt programozo ami a GF serverek vedelmet csinalta..amikor kibannoltak az egyik accat akkor voltak a nagy lagok mert megtamadta a servereket..O aditt nekem 50 goldpackot mert tudott"kesziteni" maganak..szoval ha ismersz megfelelo embereket vagy tudsz megfelelo programot kb nagyobb hataskorod van mint a jatekban levo adminoknak.. En ezet hagytam abba, meg mert elfogyott az asmo oldal spatarol:D -
Bumlista #23835 Én ezen meg sem lepődöm. Rengetegszer találkozom ilyen kis Pistike félékkel templar hide-ban, sebezhetetlen karik stb... Sajnos ilyenkor csak nem sokat lehet tenni max megjegyzem a nevét, és legközelebb ha meglátom elhúzok a közeléből, mert leverni úgy sem lehet. -
Vicodine #23834 olvass vissza lecci h azt ki irta neked..:D amugy en is sok csitre nem mertem azt mondani,h csit, egesszen nemregig, amikor is tanuja voltam 1-2 dolognak, de basszus, azt magyarazza el nekem valaki,hogy olyan dolgokban h az istenbe tudnak csalni,amit csak a gf tudna atallitani,mas alternativa nincsen, mivel kulso progival nem lehet csak ugy belepni az o rendszerukbe h alapveto statokat meg skilleket atallitsanak. mer az gec, h bizonyos class egy masik classnak a buffjaival meg skilljeivel szaladgal,az mar igen csak nagy belenyulast igenyel en ugy gondolom. illetve a gs proc szinten, hiszen ott egy adott "targy" hatasmechanikajanak alapveto megvaltoztasat nem lehetne csak ugy egy kulso progival megcsinalni, de szerintem itt az van,h penzert barmit..amugy barusrol voltak akikrol utolso izben beszeltem -
Shaenis #23833 Érdekes, amikor én tettem szóvá a sok köcsög csítert, elintézted annyival hogy biztos ely létemre el vagyok szokva a pvptől. Ami alapvetően rossz nézőpont, mert nekem pvp buffos asmók ellen kellett állnom a sarat open world pvpben, battlefieldben pedig értelemszerűen ugyanannyi eséllyel indulunk.
Kivéve amikor jönnek a kibaszott godmode cheaterek. Amúgy melyik szerverről voltak? Hexus? Heckento? Heckbab? -
Trollface #23832 Na ezért is hagytam a faszba az egészet...Mostanában csak DOTA 2 esetleg Team Fortress 2...
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.10.01. 20:44:14 -
Vicodine #23831 de most azert eleg szepen felbasztam magam...ha mar assarol van szo...annyira idegesito, hogy a botokat ugyan kiszedtek a jatekbol, de a csitereket benthagytak. hat faszom jmrben az elozo menetben ugy kikaptunk h az vmi eszmeletlen. de nem is ertem, bemegyunk fullos ptvel,van tank,2 sm meg dps is boven, elegge jo gearben is voltunk, mondjuk a 6 emberbol 4 total fullosba minden 15on stb...a maradek is 1-2 part hijan fullos, es jon az enemy, olyan szinten vegigsetalnak rajtunk,mintha tegnap kezdtuk volna...akikkel bementem,mindenki mar eleje ota tolja regi ismerosok, es akkor van az enemyben egy assa,aki scrollok es buffok nelkul,mivel a 2 smunk dispelezte,ugy levert 2 embert egymas utan,koztuk engem,ahogyan azt a szerver legjobb assaja full buffban sem tudna megcsinalni,galiana. nem is az,h nah vmi szoros fightban alulmaradunk, hanem semmi kozunk nem volt az egeszhez,pedig meg a gp setupunk is sokkal jobb volt,de kozulunk mindenki instant halt,meg a suptis sm is, es nem volt AT,h leszedje a suptit szal erthetetlen...akire target ment az instant halt, de ugy,h kozben az enemybol senkit meg sem karcoltunk...felfoghatatlan,amikior eyeban fightolunk, egy ilyen gpvel kb 2 fullos-toppos ely ptt lebaszunk lazan,a szero legjobb elyjeivel...hat az agyam megall,es kb mostanaban ez minden masnap eljatszodik. tudok olyan csitekrol, amiket lattam "hasznalat kozben",es majd elalt a szavam,h basszus,ez meg mi ....de azt hittem,mivel telen nem talalkoztam nagyon olyannal,aki hasznalna,nyilvan nem sok van, erre kb 4jmrbol 1ben olyan enemyk vannak, akik bezony fullosan hasznaljak azokat a dolgokat amiert en levagnam az osszesnek a faszat tobol -
undY1ng #23830 Értem, köszönöm! -
Vicodine #23829 nem,ugyanolyan fontos pveben is mivel assanak van a legnagyobb dpse...az osszes kari ugyanannyira hasznos pvpben is mint pvebe egyarant. -
undY1ng #23828 Pl. Assassin inkább PVP, nem? -
Vicodine #23827 mint minden mas kari,ugyanugy jo pvpre is meg pvere is -
undY1ng #23826 Értem, köszi a választ! De remélem azért PVE-re is jó lesz ez a gunner.. -
Bumlista #23825 A lényeg ne akarj egyszerre sok mobot összeterelni, mert bele fogsz halni mivel olyan skillje nincs amivel sok mobot egyszerre le tudsz ölni. Ami van cannon ra az sem olyan hatékony hogy érne valamit. -
undY1ng #23824 ? Miért ne? Vagy mit értesz "terelés" alatt? Valami értelmesebb választ légyszíves.. -
Vicodine #23823 hat ennyi,ne nagyon akarj terelni vele:) -
undY1ng #23822 Értek angolul, tisztában vagyok a skillekkel, hogy mi mit csinál / mi mire jó. Továbbá lvl 48-on a legnagyobb platinum coinsból kiváltható cuccokban rohangálok, gondolom a szintemen ennél jobb cucc nincs. Sima mobok gyorsan halnak.. Látom, hogy a későbbiekben lesznek majd AOE skillek (legfőképp cannon fegyóhoz). Csak gondoltam aki itt tapasztaltabb gunner terén mondana egy két okosságot. :) -
Vicodine #23821 szerintem aionban ezt a terelosdit hanyagold soloban,foleg low gearben leatherben...legalabb is ha alapdolgokkal nem vagy tisztaba(a skilljeiddel) akkor gondolom a geared sem a leg brutalisabb:D -
undY1ng #23820 Persze, hogy használok de egyelőre én csak azt találtam ami 4000 DP-be kerül... -
Shaenis #23819 ugye használsz cannont is? azzal vannak aoe skillek -
undY1ng #23818 Gunner szakértőt kérdeznék, hogy lesz (vagy már van 48-as szinten) valami AOE skill? Mert kicsit most amolyan "silkroad"-os küldik kezdődtek, hogy ölj meg 40 meg 50 olyat aztán jól jönne ha többet összelehetne húzni és le AOEzni. :P -
undY1ng #23817 Mostanában nagyon sok ilyen acc feltöréseket olvasok más fórumokon is. Főleg az inaktív fiókokat.. Kezdek félni. :/ -
Vicodine #23816 az egyik accomra nem tudok belepni,aszondja rossz a pass...honlapra se.hat szep, lenyultak az accomat,vegulis csak olyan 20 GP meg olyan 800milla volt rajta kpban...meg hat egy 65os klerik ami mindig jol jon,h az annyukba eresztenem bele a nagykest amelyik lenyulta faszom kivan -
ChipHazard #23815 Szeretnék kérdezni valamit, időről időre követem a játék híret, és egy dolgo mindig érdekelt. Mindig amikor jönnek az uj tartalmak mint most majd valamikor a 4.7- es, akkor álalában tele vannak uj ruhákkal, emotokkal stb.
Ezeket a játékon belül meg lehet szerezni, vagy it EU-ban ezeket kiveszi, és eladják a shop-ban ? mert látom hogy ott vannak dolgok, de ezeket nem lehet a játékon belül megszerezni ?
ugy értem pl ez, ahogy napozni lehet
http://www.youtube.com/watch?v=YSoHXPpeaFo&list=UU_TmrbPFeDZsSO9YpB66i2g
vagy ezek
Aion 4.7 - New costumes
http://www.youtube.com/watch?v=ftHgzJthF3M&list=UU_TmrbPFeDZsSO9YpB66i2g
Szóval ezek mind megvásárolható dolgok vagy valahol benne kéne lennie a játékban ? , tudom hogy a 4.7 jelenleg még nem , már mint itt euban, de ugy összességében a többi.
-
Vicodine #23814 ez nalad hiba szerintem csak... -
undY1ng #23813 Mitől lagolnak ennyire a szerverek? Belépni is kb. 10p. -
Vicodine #23812 craftnal befolyasolo tenyezo,hogy ha nagyobb szintu a szakma,akkor jobban procol a cuccos? mert most 506os craftal akarok legyartani vmit,es eszmeletlen draga minden hozza,az elso 3 resze az nem procolos,de a masik 4 resze a fegyonak igen,es az elsohoz amihez procolt cucc kellett,eddig egyszer procolt be a 13bol. emlekszem amikor gst kraftoltam,ott 540es vagy vmi ilyesmi az alchemym,ott meg volt hogy 5bol 3 is procolt...veletlen volt vagy van osszefugges? -
Shaenis #23811 Vannak olyanok akik mindig sírnak, bármi változik, azokkal nem kell foglalkozni. Én örülök az új siege timernek, 1 órával korábban tudok aludni ezentúl. Btw legjobban annak örülök, hogy az AP relicek 100-ig stackelődnek, rengeteg helyem lett most. :) -
Vicodine #23810 hat azert ahhoz messze allunk meg:D -
Trollface #23809 Pár csicska ely rage quitol remélem. :D
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.09.24. 23:25:07 -
Vicodine #23808 habar igy is honapok fognak eltelni mire valami javulas varhato,de elindult vegre vmi,illetve ez az elso balance update,lesz meg mas is ahogy neztem de semmi info meg -
Vicodine #23807 had sirjanak,rajuk is fer,most egy csomo szerveren nincs tobb ely kari kreat:D hosszutavon jo lehet ez,majd kiderul -
Trollface #23806 Elyk sírnak is a fórumban ,hogy túl sok a siege és nincs idejük mindre meg pve-re is... Egyem a kis szivüket..
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.09.24. 20:28:05