24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • tescodr
    asmodian és a siel szerveren vagyunk most néztem latency 320 körül mozgott tegnap jobb volt.Ettől Függetlenül nem érzékelhető,duelkor a meele kasztokkal sem volt észrevehető különbség.
  • sanyx85
    Hát nekem is ez volt a gyanúm mikor eu szerveren elkezdtem ma játszani, tegnap meg us szerveren. Volt különbség mar az első varos aktivitásban is.
    Hú, az már jó erős guild lesz ha mar ennyi magyar van egyből (80-90).
    Ti melyik szerveren vagytok, meg milyen frakciót választottatok?
  • tescodr
    majd igyekszem :) nálunk senki nem panaszkodik laggra.Még akinek vékonyka nete is van tükörsima a játék nem hiába mennek át a többi országból is az emberek eu szerver-ről pandemoniumban pl napközben és délután meg sem lehet mozdulni eu-s játékosoktól (német,osztrák,belgák,hollandok)-al teli a város
    és eddig 3 nagy magyar guildet láttam néhol a taglétszám eléri a 80-90 et is
  • SzirmosSzisza
    Tudsz képet küldeni ? 80ms nagyon kevésnek tűnik.
  • tescodr
    alsó hangon nekem amcsi szerveren 80 as latency körül mozog és semmi lagg nincs magyar guildok is megalakultak mi is jelenleg 30 as taglétszámmal rendelkezünk!
  • SzirmosSzisza
    Amerikában alsó hangon 100-150ms a ping, ezzel nem tudsz semmit se kezdeni, messze van és kész.
  • sanyx85
    Kisebb keresés után újabb verziót találtam vagy másikat nem is tudom, de ezzel lehetséges hogy kisebb lesz a ping amerikai Aionban?
    http://www.youtube.com/watch?v=zhMYY1nJNMY
  • sanyx85
    Hát ez érdekes. Nc teljesen ingyenes és még is ott van a legújabb frissítés! Tavaly egyik privát szerverhez közöltek egy ping javító programot, sajnos én nem igazán vettem észre hogy lett volna különbség a használat után de erről beszélek:
    http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html
    Valaki használta már esetleg és véleményt tudna adni?
    Lehet hogy én nem jól csináltam valamit és ezért nem vettem észre különbséget. Youtube-n is van róla videó információra.
  • Frosty01
    pontosabban a Gameforges aionnál a pinged 40-80 ms, az NCsoftos pedig mivel amerikában van, 10x annyi. minimum. de hát kinek a pap kinek a fapfap
  • Shaenis
    NCSoft Aion teljesen ingyenes és nincs korlátozás semmire, ott már 3.0 verzió van. Az európai Gameforge free 2 play még 2.7-es verzió, és ha nincs gold packod, akkor van pár csúnya korlátozás. Gold pack vehető pénzért, de szerencsére játékon belül is meg lehet venni 6-7 millió kinahért. Én játszom mindkettőn, az NCsoft egyetlen szépséghibája hogy magasabb a ping, mert amerikában vannak a szerverek.
  • sanyx85
    Hali.
    Egy kérdésem lenne a veterán játékosokhoz.
    Mi a különbség Nc Soft Aion, és Free 2 Play Aion között.
    Mert hogy mind a kettőn lehet ingyen játszani, Nc Soft-os Aion-on már 14es vagyok de semmi furcsát nem tapasztaltam eddig ami korlátozás lenne.
    Tavaly beszéltem egy veterán játékos ismerősömmel aki mondta 10ig lehet vinni próba gyanánt a karit, de úgy veszem észre azóta változott pár dolog.
    Valaki aki játszott, vagy játszik most is Aion-on és tudja mi is a különbség egy tömör gyors mondatott írjon légyszi.
  • Shaenis
    Látom szeretsz kötözködni.

A hivatalos közlemény:

"Tomorrow, April 24th at 8am CEST, we will have a scheduled maintenance for our servers. It will take approximately 5 hours."

Hol a faszban látod te itt azt hogy 13:00? Aki rutinos angolból annak persze nem probléma, de van aki még azt sem érti hogy mi a "8am" és mi a "cest". Akarsz még veszekedni, vagy lezárjuk a témát?
  • Unknow
    A 13:00 minden nyelven 13:00 :P XD
  • Shaenis
    ne piszkáld már, minek nézze ha egyszer nem tud angolul

nem szégyen az, csak furcsa ha az ember mmorpgvel játszik
  • Unknow
    Hihetetlen,hogy egy ember veszi a fáradtságot, hogy leírjon egy kérdést, amire a választ megkaphatná ha megnyit egy új tabot ^^ Ez a magyar mentalitás...

Félretéve a szarkazmust: Ugye tudod,hogy semmit nem kellett volna tenned csak esetleg megnyitni a játék honlapját ahol szép nagy betűkkel ki van írva? Mert oké...valamit nem találsz a fórumon, nem találod a leírásban, de azért ez...
  • Hikoro
    Hihetetlen, hogy egy fórumon, ahol az ember segítséget vár, csak a flame-t kapja.. Ez a magyar mentalitás, ha már 1 ember megkérdezi, és nem utána keres, akkor annak már be kell szólni..
  • atinq
    Nem lusta vagyok csak nem szoktam a hivatalos oldalt látogatni mivel ugyse értem.:) Ha lusta lennék ide se írtam volna.
  • Gubberx
    Hihetetlen hogy az emberek arra lusták hogy a hivatalos oldalra felnézzenek ahol ki van írva.... 13:00-ig ha nem jön közbe semmi...
  • atinq
    Meddig van ma szerver leállás?
  • torrente111
    kösz
  • Tomy Lee
    Itt van az összes symbol oda is van írva mindegyik mellé melyik mit jelent ezeket bemásolod memo pad-ba és onnan ctrl+c ill ctrl+v a chat-be.Ha jól emlékszem ennyi
    link
  • atinq
    Na erre én is kiváncsi vagyok.
  • torrente111
    sziasztok.valaki segítene.hogyan lehet chatbe pl koponyát,szárnyat vagy egyéb ilyen formációt beszúrni,írni? kösz
  • Vicodine
    Szivemböl szoltál!Azért eléggé szánalom ettöl a grafikus motortol, hogy még aionban is jobban néznek ki a karakterek mint teraban.A környezet vita nélkül szép,sokkal jobban kidolgozott nem is lehet egy lapon emliteni aionnal(bár kibaszott müanyag hatása van az egésznek, ami szintén elég ratyi),de a karakterek...Maga a karik mozgásárol meg jol beszélsz szintén, iszonyatosan gagyi, és ezt már nem lehet arra fogni h mert ilyenre akarták h ez illik majd terahoz...Irányitás is semmi ujat nemtudott felmutatni,láthattuk már több esetben is ezt a minöséget.Tényleg nincsenek csodák, sokan mondják, h majd élöben más egy játék mint amikor nem tapasztalod élöben meg nem játszol vele, ez a legnagyobb faszság, eddig akármennyi mmot vártam és kiprobáltam, tera kivételével mindig ugyanazt kaptam mint amit elöre gondoltam,tera az elsö ami alulmulta a várakozásaimat....Na mindegy, ez is leves, most már értem miért nem sikerült aiont letolnia koreaban a listárol, és miért hagyják ott egyre többen ott is, és ennek semmi köze ahoz h ott az agyatlan farmot szeretik csak, ez a game nyugaton is fail lesz,ez ma már igen kevés, és ami még szintén szomoru, h egy játékot ugy kellene megcsinálni,h amikor elkezdesz játszani vele,akkor minden érdekes legyen minden pörögjön h az elején megfogjon minél több embert.de amikor vaze az emberek nemtudják tovább játszani 4-5 oránál tovább mert egyszerüen semmi de abszolut semmi nincsen ami lekötné az embert és ahogy te is fogalmaztál totális unalomba fullad az egész.Hát ennyi voltál kedves tera,bb jo volt veled:DD
  • Unknow
    Free MMO piacon most ez a csúcs :P (Valszeg sokáig az is marad.)
  • Titan
    OFF

Sajna egyet kell értenem a Terra Online kritikával..:( én is nagyon megörültem, hogy kaptam béta kulcsot, de sajna 10 óra játék és pár kaszt kipróbálása után uninstall lett a sorsa..:( A karakterek mozgása nevetséges és kiábrándító, a spellek ellövését még meg lehet szokni, de a játék unalomba fulladt nálam...
    Várom inkább a GW2 vagy Arche age-t még jobban..Addig meg maradok a ronggyá játszott Aionnál. Szerintem még mindig a legjobban kezelhető, átlátható és látványvilágban se utolsó játék a jelenlegi piacon...szerintem...

ON
  • Frosty01
    trú sztori
  • Unknow
    Ezek a kóreai maszlagok mindig elbuknak nyugaton. Néhányan kitartanak mellettük, de a többségnek sose fog tetszeni. (Btw Aion is ugyan ezek miatt a kóreai hülyeségek miatt hasalt el anno.) Az a "kóreai" mmo ami meg keleten is bukik, annak nálunk végképp nincs esélye. A TERA hála a túlságosan magas havidíjnak pedig pont ezt tette. Sejthető volt, de azért kár érte... Marad a GW 2 :P
  • KaCsaxyz
    Nem feltetlen. olvasgattam ingame trecselest, vannak joparan akiknek bejon. Engem pl a grafika nem erdekel tulsagosan (1 max masfel ora es nem figyelem). A harcrendszer/iranyitas viszont nem tetszik (nehezkes), inkabb kontrollert kivan, azt meg utalom
  • Frosty01
    ezt már régóta tudni lehet, csak a pár elvakult fanatikus örjöng érte :)
  • Vicodine
    Nekem a legnagyobb csalodás az a grafika volt,abszolut semmi extra,de a karik azok még kb aionban is jobban néznek ki:DD Az irányitás sem tartogat meglepit,ettöl már lehetett látni jobbat is a non targetes rendszerben,eddig egyetlen pozitivumot sem találtam benne,arrol nem is beszélve h end game az tudni lehet h 0...föleg bg-k nélkül...na mindegy kuka lesz ez itt:DD
  • KaCsaxyz
    Probaltam. Nem nyugozott le/gyozott meg eddig, de azert kap meg sanszot.
  • KaCsaxyz
    400-tol nincs w/o. Orulj neki h WS, drenite-ot az egyik legkonnyebb szedni (es talan legolcsobb is). 440-ig fel tudod vele vinni a craftod. Tovabb sajna nem, a 405-os recikhez tul sok kellene mar, nem eri meg. Szal 440-tol balic material craft. Nezd at brokert es a balic arust (ne csak recit hanem segedanyag arakat is), szamolgass, melyik eri meg legjobban. Pl. lehet olcsobban jossz ki ha 470-ig a 440-es balic matikat craftolod.
  • Shaenis
    Work order csak 400-ig van. Miután expert lettél már csak tényleges (excpert szintű) craftolással tudsz fejlődni. Erre a legfájdalom mentesebb módszer a balic materialok craftolása, a recepteket kinahért meg lehet venni npc-től.
  • Vicodine
    bakker probálta vki a TERAt?:D hogy be volt harangozva mekkora op mmo lesz, de bakker hatalmas csalodás ahoz képest is h nem volt semmi elvárásom töle:D hát bizony aion még marad gw2ig simán:)
  • esszusz
    449től tovább már csak abyssba lehet tovább tolni ha jól tudom. Ha tévednék szóljatok.Legjobb tudásom szerint Tigraki islandon lehet feltolni.
  • domy75
    Sziasztok. Megcsináltam az Expert Weaponsmithing-et. 400-449-ig nincs work oder vagy csak én nem találtam? Remélem van, mert nagyon sokat kell ütni akkor a drenium-ot :S
  • esszusz
    Jut eszembe, magyar Légiót keresek, telemacus szerveren(Ely oldalon). Rég játszom aion-t nem vagyok kezdő, már 2-3 éve tolom, Insta-pvp-pve orientált légiót keresek, egyenlőre 23as assassin.
    Játékos név: Esszusz
  • sanzik
    tegnap le volt halva nálam is ,nem tudtam használni,de ma reggel működött
  • torrente111
    igen bejön a weboldala,de nem lehet vásárolni.nem engedi a karaktert kiválasztani