Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elyos sinnek még van skillbõl silence is
Utánna meg ott van még 3 magic skill elkerülésre is lehetöseg, ill. ha elyos vki akkor 5..😄D
Gladit is simán lehet vele apritani,illetve MRes clericet is,templart azt tényleg nemnagyon.MRes cleric az könnyü falat mert nincsen akkora MBja vagy hpja h tulélje a burstot még heal mellett is, illetve MR semmit nemfog most már érni mert az assa a létezö összes magic skilljére kap MA boostot, a MA növelö buffja CDjét csökkentik, viszont egyet tudni kell, h egy MRes cleric kb el sem fogja tudni találni majd az assát, ugyanis arra 10secre még betolja az arcba a burstot, olyan 3k körüli MRt lehet majd kihozni egy sinnel, kiváncsi leszek hogyan fogja eltalálni ezidö alatt az MRes cleric..😄Annyi idö meg böven elég neki h szötszedje, de utánna is 2k fölött tudja tartani az MRt jodarabig
hány próbálkozás után adjam fel az account transfert, és írjak az nxsoft supportnak?
ha akarsz instába menni és nem nagyon akarsz várni partyra akkor templar, kigyúrva pvpben is állat.

Gladi pvp , pveben sok helyen nem szeretik

torrente111
szerettem volna én is regelni,de ezen az oldalon sehol sem találtam.csak az ncsoft oldalon tudtam ((

Gladi és Templar a sin ellen , Ja meg a full resistes cleric.

a többi kasztot lehet aprítani sin-nel ezeket nem.
énis templar és assa között vacilálok talán gladi de szerintem templar lesz, ahogy ovlasgattma videot nézegettem szierntem elég vicces dolgokat ki lehet hozni belõle 😊
Kreeder44
rendben köszi 😊 nem lett volna kedvem elõröl kezdeni mindent 😛

Ezt annyiban kiegésziteném ill. javitanám, h az attackos assa sokkal jobb.Iszonyatos dpst kilehet hozni vele, templaron kivül nincsen olyan kari amit ne lehetne szarrá burstolni vele, signetes téma már lejárt, ugyanis van vele egy hatalmas problem, az egyik az,ha pl resistelik a signetet, akkor halál, vagy ha ketten jönnek akkor is, ugyanis signetes assával max 1 embert tudsz leszedni, de azt sem biztos, utánna viszont nincsen skilled. 3.0-ban az assa az egyik legerösebb class lesz igy látatlanba(azért annyira nem látatlanba mert mindent lehet már tudni😊 )az egyik legerösebb
Nekem is eltûnt onnan, de állítólag ez a normális, mert átkerült a Gameforge-hoz.
én találom az oldalon az újj account létrehozása feliratot 😮
Kreeder44
Na jó! Mi a franc történt a my accountommal? Csak a lineage II és a CoH maradt fennt rajta az Aion meg eltûnt a francba a cliensemrõl is. Nem mellékesen mindegyik játékom még a fizetõs korszakból vanak.Valakinek valami ötlet? Vagy ez most normális az átállás miatt vagy mi van?

Azt jó hallani, hogy a templar végre helyére került. Annó elég szerencsétlen dolog volt, hogy a kínnal keservvel lvl50re felszenvedett templar mellõzve volt, és sorra altot kezdett mindegyik, amikor meg tényleg jól jöttek volna, akkor meg már alig maradt belõlük...
Weaving, amikor az assa az ability skillek közé beengedi az auto attackot. Kis odafigyelés kellett hozzá, de hamar meg lehet szokni. Annó ez volt a varázsszer, amitõl az assa endgame tank tudott lenni. Nagyon durván pusztító dps-e lett emiatt, senki sem bírt vele szemben agrót tartani.
lol
az 1 oraval ezelotti hir nemrossz.
ezekszerint meg most kapkodnak

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

mit értesz weaving alatt?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Balazs15
aionfreetoplay.com itt kell regelned. sztem most kicsit le lehet terhelve, azert nyugoskodik az oldal. de probaldd.

1 órával ezelõtti hír:

A small update: We are still working on the servers. We've planned to launch in the late afternoon/early evening. As mentioned before, we will announce when the servers are going live. We apologize for the long waiting time. Our hands are currently full with various tasks.
Sziasztok!

A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
korhatár 16+
Az újonnan induló UK-s szerveren elyos oldalon leszünk.
Röviden a légióról:
A fõ profilunk a pvp lesz, így elsõsorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz. 😛

A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/
Amikor élesednek a F2P szerverek akkor kaptok majd invet.
jah Asmo oldalon. ez lemaradt

ahogy olvasgatom mindenki hagyja pihenni regi karijat, (legyen az barmely szeron), es megy az uj szerora.
gondolom akkor ha ien sokan leszunk, (hagyom en is a telemachust pihenni), csak lessz egy Magyar guild.
ha igen a chanteremnek szorijjunk ki egy helyet.
😊

Balazs15
hi
hol lehet accountot regisztrálni mert aionfreetoplay.com-on egyszerûen nem találom mellesleg az oldal se mindig jön be..másik kérdés melyik szerveren van a legtöbb magyar?
thx

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

PVP nem nagyon érdekel, legfeljebb ha valaki zavar a környéken, azt inkább levadászom, hogy békén hagyjon. Abyssra csak akkor mentem, ha okvetlenül muszáj volt.
A weaving az maradt, ami volt?
A templar sokat erõsödött. A jelenlegi high end instákban - Beshmundir, Sematariux, Padmarashka, valamint EC 7+ szintek - nélkülözhetetlen a jól gearelt templar. Minden mást simán tankolhat assassin is.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Magic Accuracy + Magic boost + signet silence = 1 hit kill, az lett belõle. Vagy crit-et tolod és attackot és szenvedsz, mert aki túléli az elsõ burst-öt, az szétkap. De ez csak az én véleményem, Frosty ezt jobban tudja 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Igazából már csak olyan kérdéseim maradtak, amik a saját classomra vonatkoznak (assassin). Amikor én toltam, akkor ugye az endgame jó részében már inkább tankolni vittek vele, lévén hogy betonszaggató dps-t lehetett vele csinálni, és elég sok def CD-je volt (meg sok HPja). Nem tudom, hogy ez most milyen. Végül balance-olták a templart-assassint, vagy maradt minden a régiben, esetleg valami tökmás lett helyette. Próbáltam nézegetni aionsource-on régi topicokat, de nincs túl sok konkrétum.
np kérdezz nyugodtan, te legalább értelmes dolgokat kérdezel 😊

Az én otthoni gépem amúgy dual core Phenom 4GB memóriával, azzal már használható, de még így sem maximum grafikán. Most tervezem egy erõsebb gép beszerzését valami erõs videókártyával és 8GB rammal, GW2-t már azon fogom játszani. 😊

Volt grafikai update? Kezdetnek sem volt ez csúnya...
Amit mondasz, az meg nem jó, mert idehaza is 2GB-om van, ráadásul sajnos Win7 alatt...
Kérdeznék még, de inkább megpróbálom elõtúrni a pöcsnoteszokat, google a barátom. Köszönöm az infókat 😊
1.5 verzió környékén még elég gáz volt, utána érezhetõen javítottak rajta. Sajnos a 2.5-ben bevezetett graphic update óta megint romlott, úgyhogy a player modellek kikapcsolása (Shift F12) még mindig hasznos funkció, fõleg Inggison/Gelkmaros siegeken. Ezzel kapcsolatban az is fontos tudnivaló, hogy a kliens memória igénye brutálisan megnõtt. v1.5 még simán elment az 1GB memóriával a notebookomon. A mostani verzió már egy asztali PC-n 2GB memóriával is kínszenvedés néha.

a low instákban tényleg jobb, de szerintem DP szopó még mindig 😊

Elsõ reakcióm ilyenkor az, hogy "baszki én pedig mennyit szoptam vele, most meg ehhez mérten szinte ingyé adják", de utána meg az jut eszembe, hogy utóbb visszagondolva azért mekkora móka volt már! 😊 Persze ott akkor tényleg marékszám ettük a xanaxot...
Ha még egy kérdést megengedsz (csak mert örülök, hogy valakitõl meg tudom kérdezni, mi is változott): a tömeges fortress ostromkor sikerült megoldani az FPS problémákat? Az utolsó megoldás amit erre láttam, hogy a player modelleket ki lehetett kapcsolni, és csak neveket mutatott a game.
Frosty01
bár azért DP-ben meg a lowabb instákban már nem olyan kiábrándító!

practitioner of the forbidden arts of death

Igen, craftolás crit rate nem változott, 10-20% között mozog, persze van aki nagyon peches. Ugyanez igaz a miragent/fenris craft questre is. Nekem amúgy mázlim volt, a mainemmel elsõre meglett a miragent, a második altommal pedig harmadik próbálkozásra.

Ezzel kapcsolatban két pozitivumot meg kell említenem, hogy ne csak szidjam az NC-t. A BBBS drop ratet tényleg SOKKAL megnövelték, ennek köszönhetöen olcsón beszerezhetõ brókertõl. Ezen kívül az 50 szint elérésekor survey-ben kapsz 100 darab boilit ajándékba. Ezen kívül az alchemy illetve cooking skill könnyedén felhúzható 499-ig, ami (szerintem) szintén könnyebbé teszi a miragent craftot.

Amit viszont sokan utáltak, de szerintem nagyon is pöpec volt, az a craftolás, illetve az ottani "crit-rate". Mert ebbõl talán még nagyobb sírás volt, fõleg amikor sokan kezdtek felülni a Miragent/Fenris nevû szopórollerre...
Ezt is meghagyták?
A drop rate sajnos még mindig kiábrándító 😊 néhányszor megnövelték, aminek volt is érezhetõ hatása, majd szép csendben visszasunnyogták a korábbi szintre. Reméljük hogy GF korrektebben fogja hangolni majd.

jól csináltad, majd be tudsz lépni ha elkészülnek, remélhetõleg ma este már be tudunk lépni a gameforgeon.

Amúgy én átköltöztettem az accountom a leírtak szerint a gameforge szerverre, de a gameforge oldalán nem tudok belépni. Vagy semmi köze a kettõnek egymáshoz?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ez jó hír, mert az elején azért volt bosszúság bõven, ami a szintezést illeti. Gyakran kellett eliteket grindelni vagy kényszerbõl instázni. Elitet szólózni meg nem lehetett akármivel...
És nagyon durván kiborító volt a droprate (instákról jut eszembe), ezen végül igazítottak, vagy maradt minden a régiben? (pl 5 S-grade DP run, az továbbegyenlõ 5 kék sapka, satöbbi... elég szar volt) Ennek tudnék örülni, ha változott volna.
Egyébként a headstarthoz képest már sokkal könnyebb alacsony szinten fejlõdni, jelentõsen megnövelték a kampány questekbõl jövõ XP-t és pénzt, valamint egész hasznos felszerelés és coinok (amibõl szintén jó armort/fegyvert lehet venni) jönnek a rewardban, valamint a surveykbõl. 25-ös szintig nagyon hamar el lehet jutni, és ott kezdõdnek az izgalmas dolgok, abyss, insták, group questek...

Annó headstartkor ugyanilyen tumultus volt, lehet channelt váltani, az segít valamennyit. Túl lehet élni. Aki húdenagyon fejlõdni akar, az húzza neki ina szakadtából. 12-15 óra alatt le lehet hagyni a tömeget, ott meg az lesz a gond, hogy nincs kivel instázni menj. Jellemzõen lvl30 körül jön ez elõ (Fire Temple, pláne amíg kulcs is kellett, hajjaj...), ha téped neki állatmód, fõleg hogy a templar nagyon lassan questel. Ilyenkor jön az, hogy kimész abyssra szórakozni, és csodálkozol, hogy üres, mert siettél.
Én örülni fogok, hogy minél többen leszünk. A kevés pillanatnyi bosszúságot bõven ellensúlyozni fogja, ha lesz rendes player állomány. Bár így lenne.
gz örülök hogy el tudtad intézni meglepõen gyorsak voltak

No, NCSoft support, igy cirka 2-3 óra alatt beállította hogy migrálhassak. Szóval immár az accom átkerült a Gameforge-hoz. Akinek ilyen baja lenne, CSAK az NCSoft supportnál írjon.

Megoldják <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Hát ne is mondd 😊 van 5 darab lvl55-ös karakterem, és még három kis lvl30-45 twinkem riftelni, hátha visszaállítják a védelmi buffot eltnenben és morheimben.

Több mint két év munkája fekszik benne, fõleg a mainem full GBG (eternal abyss) gearjében. Picit frusztrált lennék ha elveszne.

Mikortól lehet már ezzel játszani?
Gameforge oldalán még a játék sincs a listán, de mindenhol az van hogy mától lehet tolni..
Minek lehetett letölteni a klienst ha nem lehet tolni?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Na így már mindjárt kellemesebb, hogy nem kell a szintezéssel szenvedni.

Ja én is ezt írtam. 😛
Beltazar és Beaver70:

Semmiféle régi szerver nem marad a helyén, azok le lesznek gyalulva, a helyük sóval lesz beszórva.

Teljesen új szerverek vannak a gameforgenál németországban, amiket nulláról kell felhúzni, és oda beimportálni az account adatokat. Ha ez sikerül, akkor megmaradnak a régi karakterek. Részemrõl én nem kicsit izgulok emiatt. Sajnos könnyen kiderülhet, hogy túl nagy falat ez a gameforgenak.

Az aionstatus.com oldalt pedig felejtsétek már el végre. Annak tegnaptól SEMMI köze nincs az EU szerverekhez, csak az NA szerverek státuszát mutatja.

Viszont így szerintem kúva jó kis world pvp is lesz majd 😊

Szép tumultus lesz majd. Mekkora harc lesz majd a megölni kívánt állatokért, illetve a virágokért vagy kövekért. Egymás hegyén-hátán lesznek a karakterek. <#falbav>
Belton
Minden kari meg marad + lesz gameforge nak totál ujj servere a 0-ról.
Én a 2db 50 es karimat hagyom ott Perenton és kezdek ujjat majd a GF serveren.

BF:2-3-4(oORedstarOo)