24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vincentcloud
    Nexus Elyos oldalon, tudna valaki guildet ajánlani? Kezdő chanter.
  • Belton
    Igen ez mind szép és jó , csak hogy ezt el érd se munka se suli csak a kockulás :) na persze egy 6 fős csapat (fixen minden nap)akikel folyamat pörgeted az AP-t. Jah és csak +10 +15 ös toppos Cucokba lehet megcsinálni ezeket :)
    Szal ezek a videók nagyon jók nyál csorgatásra , de valóságban rengeteget kell érte tenni.
    Természetesen nem lehetetlen csak nehéz.
  • kutyu007
    Na most jövök a priest praeceptor-tól, de nem volt nála, pedig végignéztem a teljes listát.
  • Titan
    Az Assasin egy brutális kari pvp-ben persze teljesen más játékstílust igényel, mint mindegyik kaszt, de beszéljen egy vidi helyettem:
  • Félx
    Üdv! Most kezdtem a játékot, érdeklődnék hogy itt milyen az assassin pvp-ben? Érdemes foglalkozni vele? Azért kérdezem mert hallottam, hogy mondták egy páran, hogy itt nem olyan jó az assa inkább mage-t, vagy rangert csináljak, de én nem akarom elhinni hogy szar az assa! Mindenhol melee karival játszottam idáig, unalmasnak tartom a ranged karikat, ezért szomorú lennék nagyon ha tényleg ez lenne a helyzet.
  • kutyu007
    Ez valami főpapféle?
    Be kell hozzá törni? Miért kell a chain ruha?
    Mondom, bocs ha láma kérdéseim vannak.
  • Frosty01
    clericcként a priest praeceptorhoz kell menned a fővárosban, ott a cleric fülön keress skillbookokat magadnak. a követelménye csak egy dolog, mégpedig a szint; más karakterek skilljeit nem tudod majd megtanulni.

ja és Chain ruhát használj, ebben a játékban a healer egy kissebbfajta erődítmény szerepét tölti be :)
  • kutyu007
    Sziasztok! Viszonylag még új vagyok a játék terén. Ha nem zavar titeket időnként feltennék egy-egy többek számára evidens kérdést. Kérem türelmetek.
    No, az első: Clerik 12-es vagyok. Rengeteg spellbook-ot szedtem már össze, de kellene hozzá spellbook equip. A karakterem megtudja tanulni? Ha igen, hogyan?
    Nem tudtok esetleg olyan oldalt ajánlani, ahol az ilyen kérdésekre megkaphatom a választ? Persze ha csak nem akarjátok, hogy titeket nyaggassalak. :)
  • Zizou2
    pve miatt megéri játszani a játékkal? milyen az endgame tartalom(pve)?
  • ibhu
    megvan már, ki kellet jönni brusthoninbol... köszi azért
  • Titan
    Ez?
  • ibhu
    Asmo campaing quest :: The Shadow Summons, lépés : See if the prophecy of Phyper is realized. mit kell csinálni valaki tudna segíteni?
  • Titan
    Van! Eddig vagy 5-tel találkoztam...Pl. Fuse, Farkasfalka, Hungarian Empire(vagy mi)....Én is azon a szerón és oldalon rontom a levegőt...
  • Califa
    Köszi sokat segitettél !Csak a kérdésemre nem adtál választ !
  • BrandonLee
    olyan nincs hogy gonosz oldal. elyos és asmodian van. ellentétesek az érdekeik, de ettől még nem feltétlenül gonosz az egyik vagy jó a másik.
  • sanyx85
    Siel szerver tokeleteren megy most nalad lehet valami gond.
    javaslom az ujratelepitest. Bar lehet mas a gond.
  • Califa
    Hali most kezdtem a játékot,inditottam egy papot a gonosz oldalon NEXUS szerveren,van arra fele valami Magyar közösség???
  • Frosty01
    akörül kezd el installálgatni meg gondolkozni sokat, nem kell parázni
  • Adjunktus
    Na mégsem szart be.Csak iszonyat lassan update-el.Pedig a netem nem gagyi...
  • domy75
    Én be se tudok loginolni az amcsi szerverre már tegnap is próbálkoztam. A server status-on is offline a siel, tudja valaki hogy miért?
  • MrGecc
    Üdvözletem!
    Egy kollégám tegnap este az egyik amcsi szerveren 3.106.827 ms-t mért :) Ezt háromszor ismételte meg, és közel hasonló értékeket kapott! SOK sikert mindenkinek!!!
    (még mielőtt fika tárgya lesz sem a gépen nem szar, és a netje sem utolsó :D )
    Ennek az lett a következménye, hogy 20 ely jelent meg a képernyőn....
    GL ALL!
  • sanzik
    csak nálad szart be
  • Adjunktus
    Üdv!
    Egy kérdés.
    Az update-nél nekem már kb 2 órája 20%-on vegetál.Ez mindenkinél ilyen,vagy csak nálam szart be?
  • shpongle
    minden nap lehetne 1-2óra maintance, legalább rezetelődnek az insta CDk :D
  • Frosty01
    szerdán volt 12-től néha egész estig. nem volt olyan jó az az nc mr. gyerekek

most kedden van 8-13ig. a mai az be nem tervezett volt.

egyébként FB-n ha lájkoljátok az AION UK-t, akkor ott látjátok mindig naprakészen h mi a stájsz, mert kiírják hogyha event van, vagy ha le/fel kapcsolják a szervereket kb rögtön.

most pl 50% xp boost van máj 2-ig, jó fejlődést fiúklányok ;3
  • atinq
    Sztem ha türelmetlenek vagytok mert kérdezünk akkor töröljünk minden fórumot. Ami ugye azért van hogy megbeszéljünk és megtudjunk dolgokat, de mivel a neten mindent megtalálhatunk feleslegessé váltak a fórumok. Én már nem merek kérdezni pedig türelmes vagyok.:)
  • KaCsaxyz
    BTW adminok: nem lehetne kitenni valahova felulre a portal linket? Nagy betukkel kiirva h "Aktualis hirek".
  • KaCsaxyz
    Amig NC volt addig csutortokon volt a maint (mar ha jol emlekszem). GF-nel keddenkent van. Ha megnezed a hivatalos oldalt (lasd par hsz-el korabban a linket) akkor (kis angol tudassal vagy google forditoval) latod h nem tervezett maint van
    @atinq: en turelmesebb vagyok, de fogy nekem is
  • atinq
    Ugy tudom csak keddenként de ne kérdezz ilyet mert lecsesznek érte. Nézz utána:)))
  • SzirmosSzisza
    Őőő eddig minden héten volt csütörtökön leállás nem ? :DD
  • KaCsaxyz
    Azt sose fogom megerteni miert nem lehetett ezt 2 nappal ezelott megoldani. Masik megoldaskent kovi kedden. Ha mar ugysem lesz par heten belul 3.0 akkor ez folos :o Azt kell mondanom, nem hiszem el az okot, inkabb valami gixer javitasra tennem a penzemet :D

@Shaenis: a smile kimaradt a neked cimzett reszbol. Mikor hobbibol kotekszem azt nem bantasnak szanom
  • Champy
    Úristen neee :D
  • torrente111
    hogy baxák+ ma is server leállás 11 ig
  • Shaenis
    ok :)
  • Frosty01
    hát akkor sok szerencsét. kb kiírhatod a notedba h free ap XD
  • xerb
    320ms hm
    Sinnel mondjuk eltol 20 skillt x ido alatt normal valaszidovel egy NA player .
    Erre te jössz és a 320 as pingeddel ugyanazt megcsinalod majd 2x annyi ido alatt.
    Gl :)
  • KaCsaxyz
    En szeretnek tovabb kotozkodni (veled):
    http://board.en.aionfreetoplay.com/index.php?page=Portal
    We will have a scheduled maintenance, Tuesday April 24th between 8:00 - 13:00 CEST
    Apr 23. 7.35pm kerult fel.

@atinq es @mindenki aki kerdezne: ajanlanam mentsd el a linket es onnantol gyorsan megy. Nem annyira nehez azt megtalalni. Es elobb-utobb zavaro h minden heten van 1-2 ilyen kerdes szal egertem Gubberx-et :)
  • tescodr
    Okkés whispelj rám avolance néven vagyok
  • sanyx85
    Nos akkor velem új taggal bővültök ha lehet csatlakozni, megyek meg is csinálom a karit.
  • tescodr
    mondjuk én akkor sem mennék eu aionra ha fizetnének!