24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Titan
    köszke! Ez nagyon jó ötlet! Emlékszem, hogy régebben nem kellett trükközni az indítással, mert alapból benne volt a "jobbklikkes" menüben a block...Arra nincs valami megoldás, hogy ne essenek le a levegőből elém néha a karakterek és ne pár mp után mutassa a tényleges életet a kijelölt másik karinak?
  • Tomy Lee
    17 GB
  • csgj
    Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy mennyit tölt le ez a játék? Mert már órák óta megy ez a kliens, és 40%-nál már leszedett 10 gigát. o.O Elég beteges mérete lehet...
  • Tomy Lee
    Átneveztem de ettől még nem lesz egy indítóikon
  • Vincentcloud
    Átnevezed a kiterjesztést txt-ről bat-ra, nem túl bonyolult.
  • Vincentcloud
    Köszi, így valóban könnyebben lehet blockolni ezeket.
  • Tomy Lee
    Hogy lesz egy txt file-bol parancsikon?
  • Tomy Lee
    Én se.Nem értem,hogy van ez.
  • Félx
    ezek vannak a bin 64-ben

[IMG][/IMG]
  • Félx
    Lehet hogy balfasz vagyok de én nem találok a bin64-es mappában semmilyen bat filet.
  • KaCsaxyz
    Bocsi, kimaradt (nekem egyertelmu) h a parancsfile .bat kiterjesztesu. Szal szerkesztoben megirod amit kell, egy (pl) aion.bat file-ba elmented (en a progi konyvtarba raktam), parancsikonkent kihuzod asztalra es jo is vagy.
  • KaCsaxyz
    64bit-es fennvan nalatok is, csak nem lehet (launcheren keresztul) bekapcsolni. Parancsfile-t hasznalva megoldhato (elotte rdemes elinditani launchert h leszedje a frissiteseket. A parancsfile-nak igy kell kineznie:
    "D:\Game\GameForge\AionEU\bin64\aion.bin" -ip:79.110.83.80 -port:2106 -cc:2 -noauthgg -ls -charnamemenu -lang:enu -noweb"
    Ertelemszeruen a celkonyvtar ahol nektek van aion. Nem "tamogatjak" de hasznalata engedelyezett (a nem tamogatas vicces, 32bites problemakat is inkabb forumozok oldjak meg xD ).
  • Vicodine
    Ha okosba tolod akkor max 2 hét, de ha tityi -lötyibe, akkor 2 hónap...D 5-6 óra naponta az elég jo, el tudsz menni instázni(tölem távol áll de e-téren kell), ahonnan ömlik az exp,napi questeket mindet betudod zuzni meg kicsit szarakodni is van idöd:)
  • Zizou2
    lvl 40ről 55re napi 5-6 óra kockulással kb. mennyi idő felhúzni egy sorcit? :D
  • Frosty01
    na ez hasznos kérdés lesz :D

engem is érdekelne :D
  • Félx
    Nekem 32 bites van, de szeretnék 64 bitest! Hogyan tudom frissíteni vagy honnan tudom leszedni?
  • Félx
    Kösz a helpet így már mindjárt élvezhetőbb a játék!
  • shpongle
    Spataloson keresnék 45-55ös asmo karit nem baj ha nincs gearjesem.
  • Tomy Lee
    Csak blokkolni tudod(jobb klikk névre) de nick-et sokat váltanak ezek a barmok.
    Engem is nagyon idegesít.Lfg/trade/minden global channel tele van ezzel:(
    Nem kapcsolhatom ki global-t hiszen az alap,hogy legyen de így kb.semmit nem látok belőle.
    Azt mondják ez üzlet most gameforge-nak azért nem banolják ezeket a szemét embereket akik hírdetnek de végén tényleg az lesz,hogy global csati OFF és baxák meg
  • KaCsaxyz
    Blokkolni tudod. Ha 32bites kliensed van, akkor "v", block ful es beirod a nevet (szivas de csak ihy megy). Ha 64bitest hasznalod, jobb klikk a neven, Block a felugro ablakban es OK (automatikusan feldobja az ablakot beirt nevvel). Alternativ megoldas ha csopi/legio beallitasokat hasznalsz. Ertsd: kikapcsolod LFG-t :D
  • Félx
    Hogyan lehet ignorálni azokat az idiótákat akik teleszarják a chatet a kibaszott reklámjaikkal? Baromi idegesítő, és élvezhetetlen így a játék! Hiába próbálom a /ignore nem ér semmit! Esetleg valami más lehetőség?
  • Vicodine
    Hát már azért egyszerüsödtek a dolgok, kb 3 honap alatt értelmes geart lehet összeszedni arenabol, meg AP esö is van szal nem para, egyedül a maxos gearek azok agyhalál, mai napig nemsok embernek van!55ös eternal abyssra gondolok itt természetesen, de az arenas cuccok is igen jok szal azokban is lazan elvan bárki
  • torrente111
    ahogy nézem.a wowban ugy 85 ön max 1 hónap és jó geared van.hát az aionban szerintem 55 ön az minimum fél év nagyon sok játék idővel
  • Frosty01
    megegyezéses alapon / roll dice . untradeable instás dolgokat asszem 5 percig még lehet tradelni partyn belül. van pár szép insta, de semmi hüde komoly dologra ne számíts ha játszol vele. el lehet vele bohóckodni :)
    amugy szép játék, csak farmolgatós ;)

mindenféleképp próbáld meg, mert ennyi válasz alapján nem kapod meg azt a képet amit egyébként tapasztalnál.
  • Zizou2
    köszi szépen végre kaptam valakitől egy értelmes választ :)
    akkor lehet hogy nem erőltetem inkább :) wowwal anno sokat játszottam eredetin és ha meg se közelíti akkor felejtős. Itt hogy szokták elosztani a lootokat? wowba ugye elég jól van megvan oldva dkp rendszerrel meg miegyebekkel és általában mindenki jól jár vmilyen szinten
  • Tomy Lee
    Köszi a válaszokat!
  • Vicodine
    Telemachuson igen sok guild alakult már..:) Chanter meg pvpre igen jo class, föleg 3.0 át beleértve, ott ugyanis kap 1-2 okosságot, amivel igencsak táp lesz, de jo gearben most is eléggé jo, mass pvpben teljesen nélkülözhetetlen, de soloban is pl assat, templart, rangert szinte fixre lehet vele verni, de ha jol tolod akkor még a többi class ellen is jok az sanszok:)
  • Frosty01
    trojan detected, hungarian valami, meg még akad pár. a trojan egész jó kis bagázsnak tűnik :]

a chanter pedig már most is egész jó, csak mint a sinnel, tudni kell vele bánni :D
  • kutyu007
    Köszönöm a hozzámszólásokat :).
  • Beltazar
    Hát szerintem ha csak a pve érdekel akkor ez nem teljesen a te játékod.

Az insták nagyrésze könnyű és butított, max úgy lehet nehéz ha szar gearben mentek be.

A dropprate a legtöbb helyen nagyon szar, kb csak a mázlidon múlik hogy meglesz-e az endgame set vagy nem, sokszor előfordulhat hogy teljesen feleslegesen basztátok el az időt az instára mert az egész alatt nem esett semmi értelmes item.

Szóval ha ilyen wow szintü instákat vársz akkor az aion szerintem nagyon távol áll tőle.

• Tomy Lee
    Olyan mint más játékban,semmivel sem kevesebb..
  • Tomy Lee
    Lenne 2-3 kérdésem így röviden:
    -Telemachus,Asmo oldalon alakult már valami guild?
    -Chanter pvp-re ajánlott class(3.0-t beleértve)?
  • Zizou2
    megkérdezem még1x hátha most valaki válaszol :)
    szóval a pve miatt megéri játszani a játékkal? milyen az endgame tartalom(pve)?

csak azért mert mindenhol mindenk csak a pvpről beszél és ha csak ennyiből a játék akkor nem erőltetem a grindelést
  • tescodr
    Ncsoft launchernél állítsd át a regiont north americára :)
    Nekem semmi bajom amcsi szeróval.Aki meg szeret zsidulni annak gl hf Gameforge Aion.(LvL 30 Gladiator)
  • KaCsaxyz
    A tisztan latas kedveert: spellbook alatt a konyvet mint fegyvert erted? Ez logikusabban hangzik szamomra. Ez esetben rossz hirem van, cleric nem tudja hasznalni. Clericnek mace+pajzs es staff valo. Az emlitett npc-tol a skilleket tudod megvenni. Amig nem mesz partiba gyogyaszkodni en a staffot ajanlanam. A chain ruhat pedig azert mert szovetben papir lennel. Majd endgamben lehet gondolkozni szovet cuccon, dps clericnek egesz jo, de az odebb lesz. Addig hasznalj lancot.
  • xerb
    "itt nincs "über" kaszt"
    Azért ezzel vitatkoznék.
    Amúgy a sin az egyik legnehezebb class az tuti .
    Ja meg írtad hogy őrületbe kerget a stunnal.
    Hát talán még így is volt 1.5 aionban mikor még nem volt a 40en kapható "stun brake" skill.
    Én nem vagyok egy nagy pvps de azonos gearu sint (aki nálam sokkal jobb pvps volt) még félrészegen is , ha a skilleket kb random nyomogattam 10ből 10szer vertem gladival ,templárral.
    Nem mondom hogy ne válassz sint , de határozottan több meló van benne mint egy rangerben, sorcban , gladiban , templarban .
    De ha mondjuk EZ-modban akarsz játszani akkor válassz SORCIT , gldit , tempet clericet.
    Ja és ha pinged nincs 100ms alatt akkor is felejtsd el a sint :)
    Na bye !
    Píísz!
  • Frosty01
    sokban függ hogy mikor hideolsz be, illetve mennyire tudsz kiteolni is!

pl ha a sorci buffjait lekájtolod akkor utánna ölhető. vagy ha egyáltalán nem hagyod hogy bebuffolja magát ;)

sin jó kari csak sok idő, és gear igényes.

a clericről annyit kutyunak hogy majd csak játsz, csináld a questeket és belejössz. a chain ruha meg azért mert az a legnagyobb pdefes amit hordhat, és ezért hordjon azt :D. meg majd az ad csak jó statokat a kaszthoz megfelelően. (később persze lehet clothra váltani magic boost miatt hogy dps legyen, de előbb tanuld meg használni a karit healerként)
  • Titan
    Természetesen! Örülök, hogy ezt megjegyezted, így a kezdők is láthatják, hogy itt nincs "über" kaszt!

Ezzel így nem teljesen értek egyet, mert idővel sok ostrommal össze lehet kaparni a megfelelő PVP rucikat! A videó belinkelésével a szándékom egy jó PVP assa bemutatása volt az alant feltett kérdésre válaszolva...

Személy szerint a véleményem az assákról, hogy az egyik legnagyobb DPS-t nyomó kaszt(a másik a sorci) és a folyamatos "stun"-jaikkal az őrületbe tudnak kergetni...ha nem az enyém az első ütés, akkor nagy részint mindig vesztek...
  • torrente111
    ilyen videokat,szinte minden classrol lehet találni
  • Belton
    The Storm Legion tudom ajánlani .
    Keresd ingame : Trina , Swmage - et.