Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aion UK
Another update about the status of the migration

We are currently making progress and the whole team is working on the release of AION free-to-play with high pressure.
We cannot give you an exact time but we will try to take the servers online today.
Sadly we cannot keep our old estimation (late afternoon/early evening).

We apologize for the delay.
Your CM Team

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Amiota a castin speeden cap van, annyira nem olyan nagy különbség az...asmok sem nagyon használják,legalább is sejtem h arra a stigmara gondolsz..😊
Ridley
Akkor nem találkozunk,nem kezdem elõröl...és asmo voltam 😊 ely nem jön be...(az ely sorc szarabb mint az asmo...igaz 1 skill de az lényeges különbség)

AmdPower

Mert az emberek 99% angolul beszél.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Sziasztok!

A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
korhatár 16+
Az újonnan induló UK-s szerveren elyos oldalon leszünk.
Röviden a légióról:
A fõ profilunk a pvp lesz, így elsõsorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz.

A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/
Amikor élesednek a F2P szerverek akkor kaptok majd invet.
miért pont nexus?
SzirmosSzisza
Franc se akar francoá szerverre menni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szinte mindenki a Nexusra akar menni. Értsd magyarok jelentõs része. Iszonyat terhelt lesz. A többi meg pangani fog.
Ridley
a jó kérdés az lesz ha nem lehet majd a szerverek között ugrálni,hogy mi magyarok melyiken fogunk tömörûlni 😊

AmdPower

Én már nem tudom, de egy biztos, hogy órákkal ezelõtt még nem volt a listában a 3 szerver.
http://www.facebook.com/CMBlackVelvet.Aion
innen szedtem le itt volt a link fórumra
Az Aion UK írta fészbukra, hogy nincs közük az aionstatus oldalhoz.

Ma megkaptam, hogy a http://aionstatus.com oldalt felejtsem el. Érdekes ezen az oldalon már a Gameforge 3 új szervere is bekerült a listába. Nexus, Calindi és Vehalla.
Marfy
Ezek is jól felkészültek, mégis mire számitottak, majd meg kell nyomni egy start gombot és minden rendben lesz <#wilting>

Berin hol találtad ezta hírt?
éjszakás vok 😄 (mázlista ) 😄
De reggel 6-ra, mert délben dolgozni megyek <#idiota>

szerintem se, maximum holnap kora hajnalban 😞
holnapra legyen
Hát akkor máma ebbõl már semmi nem lesz szerintem. <#wave>

hát ez nem túl biztató sajnos
Hum.... how to start without telling too much and risking a slap...*scratch*

Well ok, I will try...

Currently, the database dump of NC we received last night (not yesterday, during this night) is huge. Bigger than we actually expected.
The test migrations last week were way smaller and faster. However, the current database migration is very, very slow. Maybe some of you working in IT handling huge databases might agree that migrations are a pain.
This causes a huge delay for us.
We are impatient as well. Keep in mind that most of us did an all nighter last night and didn't have sleep for about more than 24 hours. Eoghan for example didn't sleep at all for more than 30 hours.
We are not able to keep you updated that fast as the CMs themself are handling other issues at the same time (website e.g.).

We can't give you an estimation for now as we are not able to judge how long it will take with the current progress. It might take another hour, it might take 4 more hours..., nothing we can estimate right now...

And to reply to "yeah you have so many people, why don't you make it faster?". 40 people standing infront of a database import doesn't make it faster rather than wasting resources right now. It doesn't change the fact that the import is an automated system (a script for the ones knowing how to import databases) that can't be influenced by 80 hands.

So far the accounts are fine, just to calm you down.
We do not want to tease anyone as we are also at our limits right now.

We are sorry for not being able to activate the servers right now. We would love to have them online for hours already and you to enjoy the game by now.
Unfortunately, it isn't that way.
Ridley
nos...mind2 jó de én az m.acc(magis accuracy)végett a könyvet használom.
..mert úgye mi haszna az erõsebb(kicsit) orbnak ha nem találsz azaz a döntõ pillanatban mondjuk resistel az ellen..és amúgy is kövekkel tele lehet nyomni m.attackal.
jah és ami még lényeges a sima attack-ja a könyvnek távolsági az orbnak pedig közeli..ez fontos momentum.
Az sm-ek használnak orbot álltalában

AmdPower

mih ?! 😄 milyen kérdés ... a lényeg van már szerver avagy sincs... 😄 a többi lényegtelen.

SzirmosSzisza
Könyv vagy orb ? 😊
(sorcként)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ridley
Sziasztok!

Én még a legelejétõl kezdtem játszani az aionnal,sok új patcet és egyebet megértem ott.Szerencsére sokat fejlõdött(elõnyére) a játék,de ennek ellenére elég összetett(ami persze nem baj)
LVL55 assa,ranger,sorc amim van,de a többire is van rálátásom.
Ha vkinek lenne kérdése nyugodtan írjon.
Remélem mihamarább tudunk találkozni a játékban

Have Fun

AmdPower

Szeretnék olyat hallani, ami most kiszûrõdött a szobából. Az 1 perc és nyersz címû mûsort nézi a feleségem. Szóval a mondat: "A játék hamarosan elkezdõdik. 3.., 2.., 1.."
😄
Ugye ugye, fõ az optimizmus.<#hamm>
persze mehetek melózni az tuti!
Sziasztok!

Valószínû már este 20:00-ra valami lesz.<#smile>
Végülis még 28.-a van, éjfélig hátha <#whatever>

SzirmosSzisza
Azt hittem hazajövök és már rég lehet kockulni :c

17 perce került ki a Facebookra:

Aionstatus has nothing to do with us. The counter is an assumption and we didn't give them any information when the servers are going online. The only information source is either our Facebook fanpage, our Twitter page or our forums and website.
Marfy
Már van egy kis mocorgás.

UNDER CONSTRUCTION

Due to the current server migration, this page is currently unavailable.

Thank you for your patience!

sanzik
nem kell aggódni..nyilván hegesztik gõzerõvel a dolgokat és nincs idõ hírezni, vagy már régen elmentek sörözni és szarnak az egészre... <#vigyor>
Ez már nevetséges (se hír semmi ) Tehát...no comment
Igaz. De azért mégis... Elvártam volna azért oránként tájékoztassanak hogy wassup.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Törölt felhasználó
hát azért ez várható volt
Attól tartok ebbõl ma már nem lesz semmi. Szerintem a legkorrektebb eljárás az lenne, ha mondjuk tájékoztatnák a várakozókat, hogy indulás holnap reggel. Így megszûnne a pillanatnyi nyomás a Gameforge-on. Ha az indulás ilyen döcögés, az egy cégnek kicsit blama. Bármi is legyen a háttérben.
Marfy
Köszi a valaszokat!

www.aionfreetoplay.com -ról lehet leszedni a klienst, de most nem megy az oldal gondolom vagy túl van terhelve vagy mindjárt indulnak a szerverek végre. Ingyenes accot még nem lehet regisztrálni ha jól tudom.

Törölt felhasználó
http://www.aionfreetoplay.com/

ha megy innen le tudod szedni
Marfy
Addig le lehet tölteni valahonnan? Vagy a free más kliens?

Egyelõre még szerverek sincsenek <#zavart1>

Marfy
Van valami népesebb "magyar" pve szerver?

Jah, hogy a bonuszra, ok.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Erös és nélkülözhetetlen
Chanter kariról mi a véleményetek? pvp és pve téren egyaránt!