Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Release rage😊

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Frosty01
lol fél nap alatt top 2.re vágtátok a topikot <#idiota> rég volt már ilyen pörgõs ^^

practitioner of the forbidden arts of death

SzirmosSzisza
Mondjuk a kliens-ben még az Optionsre se tudok kattolni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nekem nem él...bejön az oldal de csak egy link van a forumhoz(ami szinten nem jon be) illetve facebook chanelhez
SzirmosSzisza
Passz, de sikerült regisztrálni. Mondjuk random account nevek foglaltak voltak 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tescodr
És a szerver? 😄

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

SzirmosSzisza
Oldal él!

SzirmosSzisza
Akkor ideje indulni <#hehe>

tescodr
Én antifaces videókat nézek 😄 meg aconnyal beszélek közbe xD Ha meg online a szeró go aion 😄

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Azért basszus ez az mmozás mekkora szégyen már😄D Itt picsogunk h mikor lesz már szerver, mintha nemlehetne semmi mással elütni az idöt, tiszta kész mindenki, pedig az idö alatt mig mmoval foglalotoskodik vki, mennyi csajt meglehetne sunázni meg ilyenek😄D Az alkoholrol nem is beszélve, bár azt ugye gép elött is lehet fogyasztani😄 Hu bakker ezt asszony elolvasná..😄
tescodr
átlag így szokott lenni én már csak azért is kivárom xD
Vicodine:Én eddig egy másik játékkal játszottam ha érted mire gondolok 😄
Virgábolti Aionnal Próbáltam és nagyon tetszett 😊

Én sem a ruciról beszéltem, hanem arról hogy van értelme a fegyver craftolásnak.

Abban igazad van hogy a legjobb statot eternal abyss + pvp aréna kombóból lehet kihozni, de ez nem a most kezdõ játékosok szintje.

Amit én mondtam, az egy könnyebben elérhetõ de elég hatékony alternatíva.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Évek ota nem lehetett ingyen tolni, pár napot csak kibirsz már😄
Fogadni mernék hogy ahogy megunom és lefekszek aludni utána percekkel lesz onlány minden szerver <#idiota><#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

tescodr
ecsém mikor lehet már végre tolni 😞

Csak h képben legyél, 2 honapot leszámitva 2.5 éve offon tolom.Ami meg a trendi dolgokat illeti az armfusion terén, 55ös eternal abyss fegyoba szoktak ECs fegyot tenni, illetve ECs ruhát kivenni, ugyanis max 5 slot az amit buksz az eternal abysshoz képest, mivel ha feltöltöd a conditiont, kb ugyanazok a statok vannak...De én amugy nem is az eternal abyss rucit emlitettem, hanem ha jol olvasom vissza akkor az 50eset, amit pedig nevetséges idö alatt kilehet szerezni, és akkor az ezerszer többet ér mint akármilyen carved vagy balaur craftolt ruha
folyamatosan változik szoval meglehetõsen hiteles, igaz sokan mondják, hogy már semmi köze nincs a free-hez de én azt figyelem és meglátjuk.
bujcsik555
Semennyire.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Erre van hivatalos válasz:

"aionstatus has nothing to do with us. The counter is an assumption and we didn't give them any information when the servers are going online"

http://www.facebook.com/aion.uk?sk=wall

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

http://aionstatus.com/
mennyire van hitelessége ennek a visszaszámlálónak az oldalon?
Mondja ezt az aki már rég nem is játszik official szerveren. 😊

Csak hogy képben legyetek:

Abyss eternal fegyver megszerzése RENGETEG idõt és kockulást igényel, sok sok hónap azután hogy elérted az 50+ szintet az abyss pontok és platinum medálok kifarmolása miatt.

Ezzel szemben a pvp arénás fegyverek napok 1-2 hét alatt megszerezhetõk, és elég jó statokat adnak. KIVÉVE az alap damage, az eléggé le van gyengítve az azonos szintû abyss illetve pve cuccokhoz képest.

Éppen ezért jelenleg az a trend, hogy aki kétkezes fegyvert használ, az szerez egy erõs pve fegyvert, és armsfusionnal beleolvaszt egy pvp arénásat a pvp statok meg bónuszok miatt.

Ez igaz a gladiátorra (polearm, greatsword), templarra (greatsword), rangerre (bow), chanterre (staff), sorcerer ill spiritmaster (tome/orb).

Erõs pve fegyvert pedig vagy high end instance-ból (jellemzõen BT Stormwing fegyverek) vagy craftból lehet szerezni.

Sok olyan jó játékost ismerek, aki master carved fegyvert használ összerakva pvp arénással, esetleg abyss 50-essel vagy 55 primus pilussal.

Mivel craftolni csak eladasra erdemes(cooking,alchemy,handicraft), ezért a többi tök fölös.Életbe nem fog senki sem magának carvedet lecraftolni, eleve nem éri meg, meg nem sok sansz van hozzá a mati miatt.Meg ugye lehet akármilyen jo a ruci, craftolni nemlehet olyat, ami ad pvp defet, ezért még egy 50es abyss gear is többet ér bármelyik eternal craftolt cucctol is
Ezek szerint akkor master szintre a weaponsmith érdemes, hogy csináljak fegyvert? Vagy az a fegyver amit csinálok az rosszabb mint amit pvp-bõl, pve-bõl lehet szerezni?
Mert akkor sok értelme nincs...

Assassinnak elsõsorban weaponsmith (fegyvergyártás) esetleg tailoring (bõrpáncél) javasolt. Azzal vigyázni kell, hogy master szintre csak egy craft skill húzható fel. És a master szintnek az legcsúcsa, hogy tudsz master carved dolgokat gyártani, amit csak te magad használhatsz, másnak nem tudod eladni sem. Tehát olyan craftot érdemes szerintem húzni, amivel a saját karidnak hasznos dolgot csinálhatsz.

SzirmosSzisza
Jó lenne pontos dátum, Meow név szerintem kelendõ lesz 😄

na megnéztem és is az új website designt...

és rájöttem miért nincsenek még készen...

hát mert nem döntötték el mi legyen a nyerk neve 😊 anélkül nem indulhatnak el 😛

Igazából ez a te választásod azzal kezdj amivel csak szeretnél. Szakmáknál az alchemy ami minden karakternek hasznos a potik és scrollok miatt.
Köszönöm
És az mindegy , hogy milyen class-t kezdek guild szempontból?
Én az assassint preferálnám, az meg hogy milyen craftingot csinálok, már mindegy ha gondoljátok mondhattok egyet és azt csinálom.

Igen valóban bejön, de még minden össze vissza van. Nagyon kezdetleges még.
SzirmosSzisza
Kitörlitek a coming_soon részt a címsorból, akkor bejön a weboldal 😊

Én szeretnék ,de csak lightosan. 😛

Hurkans: Ja Storm ha ely ha nem ,nem tudom asmon sztem még mindig nincs magyar brigád.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Ridley
Vicodine:korrekt volt a comment

AmdPower

sanzik
én most be tudtam lépni a régi account-al az oldalra
Olvass vissza párat. (Magyarok valszeg nexuson lesznek)

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Sziasztok most töltöm le a játékot, mivel kipróbálnám most hogy ingyenes lett, melyik szerveren érdemes elkezdeni játszani ahol esetleg egy magyar klánban van hely?
Az hogy melyik oldal számomra mindegy nem tudom mi a különbség a kettõ között<#wink>

Igazságszerint még csak hébe-hóba mûködik az oldal. A shop-nál már be tudtam jelentkezni, de nagyon lassú még meg folyton ledob, bár a "próbálja újra" menüre kattolva a böngészõn már bejön.
musha
'Your account was successfully validated.'
nekem ez jött, nem tudom mi lehet a para...

Most ide annak is regisztrálni kell aki átköltöztette a gameforgera az accát vagy mi ez a regisztráció? Mert azzal az accounttal nem tudok az oldalon belépni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Senkit nem érdekel?😄D Ha jobban belegondolnak sokan, nem sok értelme van csak annak kezdeni uj szerveren aki még most ismerkedik aionnal, azonkivül nemigazán,ugyanis tiszta szopás lesz az egész, és hirböl sem lesz nagyobb fan mint egy öreg szeron,ugyanis azokon a bizonyos öreg szerokon is a régi motorosok ugyanugy nagy helyeken lesznek, a kis karik ugyanugy külön lesznek mint az uj szeron,hiszen ök nemtudnak még menni ingibe meg gelkbe,viszont ha kell help akkor az kurva jol jon,nem is ismerek olyat aki ujra szeretne szopni egy kiskarival megint, max itt forumon 1-2
16
Unknow
Én is tudom mi vár a kezdõkre 😄 Lefarmolják õket abyssban ahogy lehet 😛
SzirmosSzisza
10 körül, ha jól emlékszem, de inkább 13.

atila4
Hány gigát szed le a launcher?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

SzirmosSzisza
Én át hoztam még a 2009-es béta accountot 😄

Marfy
Hát az aktiválás után én ezt kaptam: Unfortunately your account could not be validated.

Ridley
csak 1 eshetõség semmi sem kötelezõ,de én már tudom,hogy mi vár a kezdõkre..
valószínû te vagy jópáran még nem(tisztelet a kívételnek) <#hamm>

kinek a pap kinek a papné...szal semmi ellenségeskedés

AmdPower

musha
a regisztráció mûködik, a játék még nem megy

Tudjuk de nem érdekel senkit.Kihívás,csapat morál,összeszokás.Ez a segítõkészség meg olyan amilyen,ha szerencséd van kapsz helpet,legtöbb esetben nem..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Félig meddig már megy a weboldal, ránézésre már lehet accountot csinálni, bár még nem próbáltam.

regisztráció
shop

Elég lassan tölti be.
Ridley
ami miatt jobb ha nem teljesen új szerverrõl indul az ember(ahol nagyok is vannak)

1.ha ismered(nagy kari) nem kevés anyagi segítséget adhat
2.solo illetve team questekbe hathatós segítséget nyújt(ha mentor akkor még a nagy is jól jár)..nem egyszer húztuk a kicsiket így
3. ismeri a helyeket,elkísér oda ahová nem tudnál eljutni
4. abyssba nem verik be az arcod 2 percenként ha melletted van(ak) pl.(guildbõl páran)
4. legyártanak olyan cuccokat mint pl.: scroll,poti,gear etc. amit egyébként nem tudnál megevnni és még más nem tud craftolni
5.crafthoz az alapanyagokhoz is könnyen hozzájutsz(általuk)
6.akinek sok ideje,energiája a karakterébe van nem kezdi elõröl..és elhihetitek nem egy hely van ahol a rutin segít(insták fõleg),mert vannak nagyon szopatósak és ha nincs rutinos köztetek hal a banda

most hirtelen ennyi jutott eszembe,de ha megerõltetném magam biztos összeszednék még párat

have fun

AmdPower