24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
KaCsaxyz #19364 Starterbol starter lesz ha lejar a gold pack (kiveve a karakter slotok, az marad 8), ahogy MaDFoX irta (sajna). -
Tomy Lee #19363 Akkor az nem olyan mintha befizetnél bizonyos időre mondjuk 15 napos GC 2K-ért?Így biztos,hogy veterán lesz az account de ha veszel gold pack-ot ami shop-ba is 99coin(jó 2 hónap előfizetés kb) vagy ingame 5-10 milla akkor ha lejár visszarak starter-be?Érdekes azért:)
Official faq ezt nem írja legalábbis nem találtam. -
#19362 A portot tudom (forwardhoz): a játéké 7777, a login szerverét nem kell forwardolni, de 2106.
Az IP nem kellett (ha a 64 bit miatt szeretnéd, akkor NA-n elég a -64 kapcsoló nem kell a .bat trükk).
Ha nagyon akarod, esetleg próbáld a "netstat -ab" -t úgy látszik mi hova csatlakozik (szép nagy lista szokott lenni) ;)
A ping le van tiltva a szervereken, ha arra vagy kíváncsi mennek-e, a legegyszerűbb a http://aionstatus.com -
#19361 A "gyári" guide-t se hagyjuk ki ;)
gameguide.na.aiononline.com -
#19360 Starter-ből starter lesz ha lejár a goldpack...
Csak a 8 kari slot marad meg.
Cáfoljon meg valaki PLS! ;) -
sanyx85 #19359 Esetleg tudja valaki mi az amerikai us aion ip, meg port cime? Vagy hogy hogyan is lehet ezeket megkeresni? -
Félx #19358 Köszöntem szépen! :)
-
shpongle #19357 http://aion.mmorpg-life.com/
http://www.aionarmory.com/
http://www.aiondatabase.com/
http://aion.yg.com/
http://aion.zam.com/ -
Félx #19356 Van valami aionarmory, vagy valamilyen oldal ahol találok a kvesztekhez helpet, meg dropráták meg egyéb nyalánkságok? -
shpongle #19355 keresnék 45-55ös asmo karit Spataloson nem baj ha nincs gearjesem.
-
csgj #19354 A kép, amit beszúrtam, default engine többnyire high beállításokkal... Szerintem nem csúnya. Persze szebb a high quality engine, de nekem 15-20 fps. o.O Így meg 40. Laptop... "-.- -
#19353 na zsír sikerült megoldanom, egyetlen egy " pöcök hiányzott az elejéről... :D -
ibhu #19352 köszi a választ! ennek örül, pár mil kinah megmarad -
Tomy Lee #19351 Veterán lesz -
ibhu #19350 Sziasztok, egy kérdésem lenne, most vettem 5.4mil kinahér, egy kék dobozt, unknownitem a neve, benyomtam,és elvileg most gold packom van 1 hónapig, nah de, lejár az 1 hónap akkor mi lesz? starterra vissza áll, vagy veterán lesz, érdekelne mert akk farmolnom kell jó sokat hogy minden hónapban tudjak venni cumót :/ -
Tomy Lee #19349 Akkor inkább élsimítás nélkül lesz mert a default setting borzasztó:)
Mondjuk nem annyira vészes AA nélkül sem.Ráférne persze de nem nagyon zavaró. -
Beltazar #19348 High qualy graphic enginél nincs élsimitás, de a default engine támogatja egészen 8x-ig. -
csgj #19347 -
csgj #19346 Na, elkezdtem végre! Spatalos szerveren indítottam varázsló lányt. Aileana a karakter neve.
-
#19345 Legjobb tudásom szerint AA-t sajnos nem... De érdekelne engem is ha van megoldás... -
#19344 Az elején még nem ment (próbáltam), ezt április végén írták.
-
Tomy Lee #19343 AA-t egyébként támogatja a játék?Opciót nem találok erre ingame.Ha Catalyst-be bekapcsolom akkor meg nem veszem észre,hogy változna valamit. -
KaCsaxyz #19342 3.0-val hoztak vissza 64 bites kliens tamogatasat NA verziohoz. Ott mar megy launcheren keresztul is, ahogy irtad. Remeljuk GF is megoldja. -
KaCsaxyz #19341 Ha leirod hol akadtal el talan tudok segiteni. Igy latatlanban es feltetelezve hogy az eleresi utat jol irtad be:
1. inditsd admin modban (jobb klikk az ikonon es Run as administrator/Futtatas rendszergazdakent)
2. Nezd meg a virusirtod es a tuzfalad h nem blokkoljak-e. Masik file ami indul mint 32 bitesnel. Nalam azonnal rakerdezett Comodo (2x, 1x a virusirto resze, 1x a tuzfal resze). -
#19340 Az NCWest-es (NA) 3.01?-es kliensben is engedélyezték végre a 64 bitet.
Elég csak a launcherben az AION-nál (jobb gomb, properties) a command line parameters-be beírni hogy -64 Tesztelve, működik!
"Players who'd like to enable a the 64bit client, go to Aion's properties in the NC Launcher and add "-64" to the command line parameters." -
Tomy Lee #19339 Ha elindul és win7 rákérdez,hogy kilépjen vagy megfelelően van telepítve akkor ne lépj ki válaszd hogy igen jó minden és várj:)
Utána már nem fogja kérdezni csak először -
Tomy Lee #19338 Én az a "-noweb" nem írtam a végére szerintem az nem kell mint ahogy KaCsaxyz írta lenti kommentbe.
"C:\Program Files (x86)\Gameforge4D\AION Free-To-Play\bin64\aion.bin" -ip:79.110.83.80 -port:2106 -cc:2 -noauthgg -ls -charnamemenu -lang:enu
Ebben írd át az elérési utat de figyelj hogy mindenhol a szóköz maradjon meg -
#19337 az istennek se akarja elindítani pedig jól írtam amit írtál... :S -
Tomy Lee #19336 Siker,köszi!
Így most graphics engine,high quality-re állítom v-sync és minden maxra húzva stabil 60 fps ÉS nincs az a lassított valami "érzés" ha v-sync be van kapcsolva!
-
KaCsaxyz #19335 BAT kiterjesztest latom megoldottatok :) Akinek nem ment eddig:
Start -> Programs -> Accessories -> Notepad illetve Start -> Programok -> Kellekek -> ?Jegyzettomb?
Bemasolod/irod amit kell.
Save/Mentes (CTRL+S) -> Save as type/File tipust allitsd at All files/Minden file-ra. Ird be a nevet .bat-al a vegen. A mentes helyet izles szerint (mint irtam nekem Aion konyvtarban van).
Parancsikon: megkeresed intezoben a file-t. Bal ALT nyomva tart es kihuzod az asztalra.
64bit-es kliens erezhetoen jobban fut mint 32bit-es. Nem kotelezo, de ha egyszer kiprobalod ... :D -
Tomy Lee #19334 "The servers are back online. Enjoy! Additional info: the right click block function has been activated again."
Nah,nem is kell a kliensel vacakoljak,hogy 64-es legyen:) -
Adjunktus #19333 ok köszönöm! -
Tomy Lee #19332 Ha jól emlékszem a "scout it out" general küldi ahova visz először oda kell menni farmolni ezt.Fennt északon Altgard-ban,vízesés mellett faház,ott nagy a drop rate ennek az item-nek -
Tomy Lee #19331 A kendő "Lepharist Veil" legkönnyebben farmolható mobokból.Ha ezt beírod odavisz Altgard-ban: /pathfinding Grave Robbing Smuggler
Megveheted brokernél is de nem tudom azon a szerveren mennyibe fáj ahol vagy.
Érdemes ezt az item-et remodell-nek használni tehát egy értelmesebb stat.-al bíró fejesbe beletenni/át modellezni.Olyan 30 körül már van ilyesmi vagy amikor gondolod bármikor felhasználhatod de sz.tem drága ahoz,hogy low lvl gear.-hez tedd hozzá.
Addig meg rejtsd el option-be ami van ha nem tetszik:) -
Adjunktus #19330 Ha már úgy is van egy kis időnk,kérdeznék.:)
Van assassinom a Spatolos szerveren mindkét oldalon.Ely Higany néven,Asmo Ateista néven futnak.pillanatnyilag mindkettő 14-szintű.(csak most kezdtem a játékot)
Olvastam,hogy az assával van a legtöbb meló.Sajnálattal kell ezt olvasnom,de nem tántorít el.:)
39 éves vagyok.Hosszú évek óta játszom MMO játékokat.Volt ahol évekig játszottam,volt amit csak kipróbáltam.De a rogue,assassin,éjjeljáró,nindzsá-n (vagy akárhogyan is nevezték az adott játékban)kívül,más karaktereim,nem voltak!:) Max kipróbálás vagy bohóckodás szinten.
Minden ilyen típusú játékban,azért az alapok nagyjából megegyeznek.Tehát teljesen hülye nem vagyok,de azért elkelne egy kis segítség!:)
Amikor pl először eljutottam a fővárosokba,csak forogtam mint kurva karján a retikűr és azt sem tudtam hányadikán van elseje.
Szívesen fogadnám,olyan segítőkész társaság mentorálását,ahol nem vagyok rákényszerítve kötelező programokra.Munka,család stb.
Rögtön elsőnek meg is kérdezném,hogy a szám elé rakható kendőt,npc-nél is lehet venni,vagy csak drop-ból jöhet?
Maszkokat már vettem,de rettenetesen idétlenül néztem ki bennük.Bóhóc maszk,csőr meg ilyenek... -
csgj #19329 Oké, köszi! :-) -
Tomy Lee #19328 Tegnap lett volna csak ünnep miatt átrakták mára de 1 óra és menni fog:) -
Adjunktus #19327 igen.
várunk...:) -
csgj #19326 Karbantartás van? -.- Mert mire végre lejött, most nem enged be. -
csgj #19325 Aranyos. Mondjuk azt hittem, még több lesz. XD