Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
practitioner of the forbidden arts of death
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Vicodine:Én eddig egy másik játékkal játszottam ha érted mire gondolok 😄
Virgábolti Aionnal Próbáltam és nagyon tetszett 😊
Abban igazad van hogy a legjobb statot eternal abyss + pvp aréna kombóból lehet kihozni, de ez nem a most kezdõ játékosok szintje.
Amit én mondtam, az egy könnyebben elérhetõ de elég hatékony alternatíva.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"aionstatus has nothing to do with us. The counter is an assumption and we didn't give them any information when the servers are going online"
http://www.facebook.com/aion.uk?sk=wall
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
mennyire van hitelessége ennek a visszaszámlálónak az oldalon?
Csak hogy képben legyetek:
Abyss eternal fegyver megszerzése RENGETEG idõt és kockulást igényel, sok sok hónap azután hogy elérted az 50+ szintet az abyss pontok és platinum medálok kifarmolása miatt.
Ezzel szemben a pvp arénás fegyverek napok 1-2 hét alatt megszerezhetõk, és elég jó statokat adnak. KIVÉVE az alap damage, az eléggé le van gyengítve az azonos szintû abyss illetve pve cuccokhoz képest.
Éppen ezért jelenleg az a trend, hogy aki kétkezes fegyvert használ, az szerez egy erõs pve fegyvert, és armsfusionnal beleolvaszt egy pvp arénásat a pvp statok meg bónuszok miatt.
Ez igaz a gladiátorra (polearm, greatsword), templarra (greatsword), rangerre (bow), chanterre (staff), sorcerer ill spiritmaster (tome/orb).
Erõs pve fegyvert pedig vagy high end instance-ból (jellemzõen BT Stormwing fegyverek) vagy craftból lehet szerezni.
Sok olyan jó játékost ismerek, aki master carved fegyvert használ összerakva pvp arénással, esetleg abyss 50-essel vagy 55 primus pilussal.
Mert akkor sok értelme nincs...
és rájöttem miért nincsenek még készen...
hát mert nem döntötték el mi legyen a nyerk neve 😊 anélkül nem indulhatnak el 😛
És az mindegy , hogy milyen class-t kezdek guild szempontból?
Én az assassint preferálnám, az meg hogy milyen craftingot csinálok, már mindegy ha gondoljátok mondhattok egyet és azt csinálom.
Hurkans: Ja Storm ha ely ha nem ,nem tudom asmon sztem még mindig nincs magyar brigád.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Az hogy melyik oldal számomra mindegy nem tudom mi a különbség a kettõ között<#wink>#wink>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
valószínû te vagy jópáran még nem(tisztelet a kívételnek) <#hamm>#hamm>
kinek a pap kinek a papné...szal semmi ellenségeskedés
AmdPower
★ 汤姆 李
regisztráció
shop
Elég lassan tölti be.
1.ha ismered(nagy kari) nem kevés anyagi segítséget adhat
2.solo illetve team questekbe hathatós segítséget nyújt(ha mentor akkor még a nagy is jól jár)..nem egyszer húztuk a kicsiket így
3. ismeri a helyeket,elkísér oda ahová nem tudnál eljutni
4. abyssba nem verik be az arcod 2 percenként ha melletted van(ak) pl.(guildbõl páran)
4. legyártanak olyan cuccokat mint pl.: scroll,poti,gear etc. amit egyébként nem tudnál megevnni és még más nem tud craftolni
5.crafthoz az alapanyagokhoz is könnyen hozzájutsz(általuk)
6.akinek sok ideje,energiája a karakterébe van nem kezdi elõröl..és elhihetitek nem egy hely van ahol a rutin segít(insták fõleg),mert vannak nagyon szopatósak és ha nincs rutinos köztetek hal a banda
most hirtelen ennyi jutott eszembe,de ha megerõltetném magam biztos összeszednék még párat
have fun
AmdPower