24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Trollface #19404 Hát az még nagyobb epic fail.. Gamefail.
Múlz hónap oké ,de totál free ,nincs paytowin, gyors fejlődés mivel 3.0-ba könnyű nagyon. Már rág rájöhettek volna NA modell jobb és nem ismétlem semmi paytowin nincs. De Prana is megmondhatja. 55-ös twink már használhatatlan meg 50-es is 60-asok egy új szinten állnak erőben. Sőt 55-től 59-ig simán lever egy 60-as. a BALANCE IS JOBB SZÓVAL NAGYON NEED LENNE MÁR A 3.0 EU-ban is. Chanter pl vmi gyilkos lett 60-on +még ha gearje is van. De a sin az is op ,mint állat. -
Serinahun #19403 Előveszem a ferengi énemet és ismét broker "király" leszek mint régen. :) A leggagyibb cuccokat is el tudtam sózni. XD Nem lesz akadálya a "könnyed" haladásnak. Mint mindenben csak a kezdet nehéz. -
KaCsaxyz #19402 Ha megvan a GP-d mar hamar megvan a kovi ara. Megvettem, beraktam az osszes addig osszegyujtott manastone-t, par stigmat, egy-ket kek cuccot es meg is volt a kovi GP ara. Persze nem arra koltom hanem majd cuccra, mert az most nagyon gagyi :) BTW, hogy mit erdemes megtartani (manastone es stigmak) azt menet kozben is megnezheted. AH-ban bongeszhetsz, csak venni es eladni nem tudsz. -
KaCsaxyz #19401 3.0 mult honapban jott ki NA-n. Ott is nagy volt a keses. Nem mutatjak be, visszamondtak.
@Shaenis: sose mondtak h majus vege. Tavaszt igertek (tavasz veget) ami barmilyen meglepo, nem feltetlen majus 31-vel er veget. Ugye van csillagaszati es meteorologiai tavasz. Mi a meteorologiait hasznaljuk altalanosan, ok (nemetek) nem. A juni 21 sem tunik tarthatonak nekem, de akkor sem majus veget igertek.
-
Serinahun #19400 Valahogy így tervezem én is, azért is kérdeztem hogy melyik légióhoz csatlakozhatok a Spataloson ahol normális emberek vannak az elyknél (persze oda-vissza alapon). Ha nagyon nem változik az ár akkor gondolom hamar megvan a kinah a következő 30 napos GP-ra!?! Ma délután lesz időm, betámadom Spa szerot. :) -
KaCsaxyz #19399 Mire eljutsz lv38-40 ig meglesz a penzed ingame megvenni a gold pack-et. Nekem kb 1,5 honapomba kerult napi max 2 ora jatekkal, lv38-on vettem meg GP-t (direkt ki akartam probalni). Ha legioban vagy akkor a tobbiek segiteni is tudnak (mentor kuldik coinert, Temporal stone/matik kuldikhez, stigmak, stb). En soloban nyomtam vegig, stigmak elvittek 2 millat, szal lv36 korul meglett volna GP. -
Trollface #19398 3.0 már 6+ hónapos nem is számolom már de kb 7 pontosan. Ez azért elég gáz és még nem nyögtek semmit csak bemutatják májusba vmi játék rendezvényen..
Mondjuk ez is 1-2 hónapja volt már azóta némák.. -
Serinahun #19397 Azt azért nem várhatod el, hogy amint Koreában van újabb rész, azonnal meglegyen EU-ban is. Persze nem is ekkora késésekkel kellene, max 1-2 hónappal szerintem a 90% kiegyezne.
Sokat morfondíroztam én is mire újra leszedtem....de jó újra azt a fííílinget érezni mint anno 2010-ben. :)....csak ez a starter cucc valami halál, annyit lehet áldozok rá hogy veteran legyek. -
Serinahun #19396 Ez volt az első gondolatom. :) Kit keressek, mert akkor szívesen csapódnék hozzátok?! Igaz napi 1-2 óránál többet nem hiszem hogy tudnék kockulni (anno ezért is hagytam abba)....ja és kineveznélek mentoromnak XD. Igazság szerint olyan légiót keresnék ahol 1-2 party könnyen össze lehet hozni, nem pedig max 3-n kínlódni a bossoknál/instákban míg fel nem fejlődik az ember. -
Trollface #19395 Addigra már 3.5 vagy 4.0 lesz Koreába és Tiamat is le lesz verve a story szerint.. Nagyon gáz volna.. De ezek a németek...
Rakom föl ezt a szutykot megint ,de csak ,mert hiányoznak a karijaim és gyűjteni kell a 3.0 gearre. márha jön.. :P -
Shaenis #19394 spatalos -
Serinahun #19393 Átmennék másik szerora mert a Welhallan nem találkoztam még egy magyar emberrel sem ely oldalon. Melyik inglish szerverre lenne érdemes menni galambokhoz? Ahol normális magyar playák vannak és nem a felmenőiket szidalmazó -nem segítek mert nincs kedvem, -szarok rá hogy tied lenne a drop... és még sok hasonló volumenü, kulturálisan megáldott tizenéves játszik.
Ely oldalon persze. Chanter lennék ott is. -
Shaenis #19392 Érdekes haverjaid vannak :) Amerikában már van 3.0, ha még nem jöttél volna rá a hozzászólásokból. Európában elvileg május végére igérték, de tuti késni fognak. Szerintem szeptemberben lesz majd, ahogy azt előre megjósoltam már februárban. :) -
#19391 köszönöm.így már sikerült -
#19390 Ha leszedted az NCSoftos launchert akkor ott állítsd be a játék tulajdonságoknál, hogy Amerikai rendszer és nem Európai. az NC-s csak NA szerverre enged be -
Serinahun #19389 Még először le kell butítani a 3.0-t a starterre és utána jön. :D ...de hogy mikor azt speciel én nem tudom. Valszeg még GF-se. XD -
ibhu #19388 nem lehet tudni mikor jön ki a 3.0? mert írta egyik haver hogy holnap lesz, ez igaz? -
KaCsaxyz #19387 Az az NA Aion (NCSoftos). Oda kell regisztralnod es menni fog (gondolom). Ha megvan oda a reged akkor nemtom, talan aki ott jatszik tud neked segiteni. -
Serinahun #19386 ...és még Xerb posztját kiegészítve:
http://aion.mmorpg-life.com/category/quest/
Talán ez a leghasznosabb oldal a küldetéseket nézve. -
Serinahun #19385 Lesz még ilyen küldetés nem is 1. Arra figyelj majd hogy a küldi itemeket ne dobd ki csak majd akkor ha leadtad. -
#19384 sziasztok.eddig eu szerveren játszottam.de szeretném kipróbálni ezt a 3.0 át.szal hol kell ezért regelni,hogyan lehet átállítani a játékot us-ra.vagy mit tegyek,hogy ott játszhassak.kösz -
Shaenis #19383 van aktivitás, hemzsegnek a játékosok minden eu szerveren.
én csak pvpzni járok fel, cdred és aréna, de folyamatosan hívnak mindenhova, mert cleric még mindig hiánycikk -
#19382 Kutyu . ha elakadnál még :
http://www.aionarmory.com/
http://www.aiondatabase.com/ -
MobDozer #19381 Bahhh. nem rakta be a kép-linket
szal itt:
http://kephost.hu/share-3215_4FA2DAD8.html -
MobDozer #19380 Halik.
Egy kis segítség kéne.
Mostig EQ2-t és L2-t toltam és gondoltam meglesem Aion-t is, de loggolás kor nem enged be.
Ha vki tud segíteni akkor azt előre is köcce. -
Trollface #19379 Igen és sejtem gamefos miért szarakszik a 3.0 egy lék a szopatós modelljükön ,mert minden könnyebb gondolom azt hegesztik ,hogy milyen szívatást tegyenek be ellene,hogy kellene korlátozni vagy bezárni a kiskaput jelenleg úgy teszik ,hogy ki se adják ,hát lol. Prana az EU még mindig gány? Nem csak technikailag hanem aktivitásba,lehet visszanézek ,most hogy meg van a hatvan amcsin a gearelődés mellett. Csak a korlátozdi meg a 3.0 "soon=soha" visszatart.. -
Shaenis #19378 israphel/elyos oldalon vagyok, szerintem az elég jó -
Csaba85 #19377 Köszi a gyors választ akkor inkább ott nézek szét valami ajánlott server ? -
Shaenis #19376 amcsi aionban nincs semmilyen korlátozás, regisztráció után rögtön teljes értékű accountod van 8 karakterhellyel, hozzáférsz mindenhez, nincs instance cooldown növelés vagy más szopatás.
sőt, a 3.0 verzióban csomó alacsonyabb szintű instance cdje csökkentve lett a 2.7-hez képes, jobb az egész, pl az egyszemélyes SR mid nagyon fun -
Csaba85 #19375 Hali
Nemrég gondoltam kipróbálom én is a játékot de khm elég megcsonkítottnak érzem még egy ftp modelhez képest is főleg a trade kizárása meg egyébb ilyen "alap" dolgok miatt. A kérdésem az lenne hogy az us változat is ilyen? Olvasgattam a neten de nem találtam konkrét utalásokat arra hogy ott is ilyen " starter" megkötések lennék vagy ott is vannak ? -
kutyu007 #19374 :) Na megvan! Arra a fogaskerékszerü ikonra vártam, persze hiába. A use-olás eszembe se jutott. :) Köszi! -
Serinahun #19373 Szia, üss ki még1 rod-t és utána useold az üst mellett a löttyöt. -
Tomy Lee #19372 Én is így tudtam meg hónapokig szó volt erről még f2p start elött is és úgy volt,hogy veteránba fog kerülni aki akár egyszer is upgradel goldra.. -
kutyu007 #19371 Sziasztok! Na megint megakadtam.Tudtok segíteni?
level 14:Odium in the Dukaki Settlement
-itt ott járok, hogy:
1 Speak with Leto
2 Defeat Dukaki Miners (9/9)
3 Take the Bell Strike Rod (PW/AA) from Tursin Sentry (PW/AA) and
ring the bell, then take potions from Overseer Barbarti (PW/AA)
and pour them into the cauldrons.
Bell Strike Rod (1/1)
Odium Solvent (1/1)
Na itt járok, megvan a bell strike rod, megvan a odium solvent.
Csengettem a harangon, de hiába baktatok fel a 3 üsthöz, nem tudom beleönteni az odium solventet. Csengetés után a Bell Strike Rod eltünik. Ezt kell ugye? Vagy valamit hiányos angoltudásommal összekeverek? -
KaCsaxyz #19370 Jajj telleg, bugos a GP, errol megfeledkeztem :D Van amit letilt (20% AP asszem nem jar), de insta CD-k (ez nem tuti) es AH mukodik lejart GP utan is. Majd javitjak (sajna). -
#19369 Mikor indult a szeró, rá egy héttel megelégeltem a starter korlátozását és vettem egy goldpackot euróért! A szintenkénti rewardok(gold pack) már nem járnak de tudok aukciós házban vásárolni és tradelni(Veterán acc)...szóval nem állt vissza 2 hónap után se starterre... -
Tomy Lee #19368 Ismerős így lett veterán.Ő azt mondta,hogy hozzáadta account-hoz és mikor lejárt veterán lett.Aztán lehet ő is csak benézte ezt a 8 karakter slot miatt nem tudom.Majd rákérdezek,hogy is van ez csak nincs ingame már jó ideje. -
KaCsaxyz #19367 Nemtok rola h GC (lejarta) utan veteran lenne az acc ha starter volt. Mutatnal ra peldat/infot? -
KaCsaxyz #19366 Velhalla legiokkal kapcsolatban nemtok segiteni.
Jelenleg nincs lehetoseg transzferre.
Nem kell uj accot csinalnod. A jelenlegivel is mehetsz pl Spatara. A megkotes: starter -> 2 karakter/acc, veteran/min1x goldpack -> 8 karakter/acc; azonos szeron nem lehet mindket oldalon karid, de pl Velha ely es Spata asmo mar megy.
-
Serinahun #19365 Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni egy magyar légióhoz a Velhalla szeron. Milyen légiókat vagy kiket lehetne ez ügyben keresni galamb oldalon? Majd 1 éves kihagyás után kezdtem újra (azt nem tudom miért ezen a szerón lyukadtam ki, németül egyáltalán nem tudok:) )
Most egy Lv16-s Chanterem van. Közben más is eszembe jutott: Lehet-e átvinni másik szerora karaktert vagy új acc új szeró ha pl a Spatalosra szeretnék menni mert ott már nagyobb magyar légiók vannak?!
Ingame ugyanezen a néven vagyok.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv
UI:...és még kérhetnék egy named mob listát amit a memopadba lehetne rakni? Az oldal amiről korábban bemásoltam sajnos már megszűnt. Egyesével meg szép feladat lenne a memopadba rakni őket.