24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Serinahun #19444 Rendben, bár nem tudom a karijaid neveit. :) Majd beírom légióchatbe hogy tud e valaki 15 percet szánni rám. Biztos lesz jelentkező. :D -
Shaenis #19443 brókert nem tudsz használni, de private store-t igen ha jól tudom
ott ülnek sanctumban/pandában az eladók -
Adjunktus #19442 " In game pénzért lehet gold packot venni."
Itt van egy icipici probléma.Ha nem tudok trade-elni,gold pack nélkül,akkor hogyan tudom megvenni? -
Shaenis #19441 leszek valamikor, majd üzenek neked -
Shaenis #19440 Félreértetted. In game pénzért lehet gold packot venni. Pénz pedig elég szépen jön questekből, de farmolhatsz is ha az jobban bejön.
Amcsi szerver sebességről már elég sokat értekeztünk, írtam azt is hogy olyan kari macerásabb ami érzékeny a sebességre.
Speciel én tegnap 49-es chanterrel (SR set és graceful staff) simán bezúztam egy 50-es rangert (full miragent + tahabata bow) arénában, bármennyire is lassú volt. :P -
Serinahun #19439 Szeva! Este 5 után mikor leszel fent? Mentorálkodni kellene vagy 10-15 percet nekem (2 küldi, a napi meg egy krallos). :) De lehet hogy csak a napit kellene. Mellékküldetésekből össze tudom szedni a krall itemeket. -
sanyx85 #19438 Questből is lehet gold pack-ot szerezni? Erről nem is tudtam. Na majd ha itt meghal az élet akkor valószínű hogy átnézek oda is. Hát amerikai játékos ellen kisebb az esélyünk a lassabb skill használat miatt de nekem ez így is jó. Sok európai meg más országbeli játékos van itt, és úgy vettem észre hogy nekik is lassabb a ütések. -
Shaenis #19437 arra utaltam, hogy ha addig eljutsz hogy megvedd az elsőt, onnan már gyerekjáték havonta 4 milla kinaht összeszedni a következő gold packra
nekem már 5 hónap be van tárazva előre -
#19436 csak az insta cd-k maradnak ki (elég nagyok lesznek) a többi marad -
#19435 30 napig? -
Shaenis #19434 akkor nincs semmi.
kb level 30-ra simán meglesz a pénzed gold packra quest rewardokból, utána a többi gyerekjáték és élvezheted a full játékot -
Shaenis #19433 játszható, de olyan kasztot ne válassz ami nagyon sebességfüggő
szerintem chanter, templar, gladiator kényelmesen megy
-
#19432 És ha azt megcsinálom, akkor még van valami korlátozás? -
#19431 Veszel egy gold packot ingame, és máris élvezheted korlátozás nélkül a játékot! 4-5 millió kinah az ára, pillanatok alatt össze lehet szedni! -
#19430 és az amerikai az még játszható, vagy teljesen tönkre teszi a lag? -
sanyx85 #19429 Az csak reklámfogás, ami valóban ingyenes az a amerikai aion, igaz itt nagyobb a ping is, olyan 530 kb ennél nagyobbal még nem találkoztam, ely város közelben sem, semmi korlat nincs. Itt a Siel szerveren vagyunk egy kisebb létszámmal asmodian oldalon. -
#19428 akkor ebben mi a free to play?:D -
Szakesz #19427 Tulajdonképpen igen. -
#19426 "you are a starter and cannot trade wit other players"
fizetni kell, hogy tudjak tradelni? -
Bandeeka #19425 Sziasztok!
Kezdő játékosnak melyik szervert érdemes választani az európai Aion-ba ahol vannak magyarok? Köszönöm a segítséget
Szép estét -
Shaenis #19424 alyr én ezt szorit másképp ismerem, az low level elyk folyamatosan sírnak hogy a shardon magasabb szintű asmo twinkek farmolják őket -
Vicodine #19423 amcsi szerverröl jut eszembe,beakarok logolni h meglessek pár dolgot, de az elmult 1 hétben nemtudok, mert azonnal kivág send logal,vmi tipp? -
Morvhem #19422 Üdv!
Melyik Amcsi szerveren vannak magyarok? Lehetőleg aktívak. -
kutyu007 #19421 Valaki próbálta már?:
AionAutoCraft -
#19420 hát legalább a hunlegiot tisztelhetnék ))) -
alyr2 #19419 Elyos oldalon tenyleg ennyi gyoker van a Spataloson? Western shardon minden nap 2-3 star offik genkelik a lvl 35-45 karikat...ha meg odamegyek megbaszni oket es sikerul akkor irkaljak hogy noob...gratulalok... -
MobDozer #19418 Halik
Érdeklődnék, hogy NCSoftos NA Aion-on melyik szerveren érdemes indulni, ha aktív magyarsággal szeretnék játszani? -
Tomy Lee #19417 crit/attack lesz akkor.Thanks! -
#19416 crit / atk dps ágon ill. hibrid ágon
vagy ha support akkor mr/hp -
Tomy Lee #19415 Manastone armor-ba milyet és fegyverbe(daeva szettbe).
Sry kicsit fáradt vagyok:) -
#19414 mire gondolsz? -
Tomy Lee #19413 Chanter Chain Daeva szettbe mit ajánlotok upgrade-t?Pvp -
KaCsaxyz #19412 Godstone-al egyetertek, hibanak latom a letezeset. SM-el kapcsolatban azert vannak fenntartasaim (SM a fokarim): SM-et jelen pillanatban (2.7) temp-el nehez legyurni. Az osszes tobbi class siman letolja (sorci/cler/ranger rohogve). Es most felejtsd el a feart. Foleg a glide resist miatt. Felreertesek elkerulese vegett, egyetertek a fear idejenek felezesevel (ne legyen fear chain gyilok), de akkor ne legyen glide resist. Vegre nem noob-nak leszek kikialtva ha hasznalom a 2 (3) fo cc skillemet:P Meddo vitat kezdunk sajnos amig nem probaltam ki lv60-on AION-t, lehet neked lesz igazad. Bar sorci OP szerintem marad, csak becsuszik melle chanti es temp (rajuk fert az erosites, de lehet tul sok lesz). Es most megyek sorozni egyet:) Joszorakozast mindenkinek pentek estere:) -
Vicodine #19411
mi a problémád a balanceal?Vannak olyan classok, amiket egy masik classal nehez megolni illetve amit konnyu, de alltalanossagban veve azert 3.0-ban majdnem minden classal lesz esely mindegyik ellen, csak ugyesen kell tolni.sorci is pl mekkora op class, de assaval is meg templarral is vagy clericcel vagy gladival is belehet azert kurni, talán az sm ami kakukktojas, azt 1v1ben assan kivul csak makkal lehet bekurni vagy ha bena az enemy.nem is a balanceal hanem inkabb az rngvel van a baj meg a godstoneokkal h szopjanak le minek kellett betenni... -
KaCsaxyz #19410 Lattam a skilleket (ujakat es valtozasokat is). Ez meg mindig nem balance. Nem hinnem h lehetne, de akkor SEM balance :) Sokat lehetne beszelgetni/vitazni rola, ehez a forum (nekem legalabbis) keves. Elso es legfontosabb okom erre: nem tudok es utalok gepelni :P :D -
Trollface #19409 Hát csak példaként írtam , de minen kasztot erősítettek és volt amit nerfeltek pl UD 1000-ről 800-ra meg a glad nem aoe,dps skilleket kapott hanem sok self healt. -
KaCsaxyz #19408 Elozo postban a "mentseget talalni" "mentseget keresni" akart lenni. Sose irjatok postot mikor felszemmel azt kell lesni jon-e a fonok... Egyeb elgepelesre is ervenyes -
KaCsaxyz #19407 1. Gondolom a visszamondtakra irtad. Egyetertek veled, nagy szegyen, erre nem is erdemes mentseget talalni.
2. Totally free esetben is el kell tartani a szerokat. Lehet h amcsik megteszik azzal is amit most tudnak venni, de mar lattam ilyen megoldasokat nagyon csunyan eszkalalodni. A GF rendszerben ettol kevesbe felek (de nem vagyok itt sem teljesen nyugodt).
3. Ide talan meg nem, de legioba mar irtam: nagyon kell mar 3.0. Rengeteg ujitas van benne, a 2.7-et sokan unjak. Nem jarnak csak max dg-re/eso-ba mert x millio AP-t osszegyujtottek uj cumokra, nincs kedvuk elveszteni. Uncsik az instak nagyoknak (BT-t lassan becsukott szemmel vegig tudom csinalni, ami laptop eseteben gyakorlatilag igaz, akkora lagom van). Balaur matikat osszekaparni szinte lehetetlen (uj teruleten ha jol emlekszem PvE reszen is vannak balaurok farmolasra). Es ez csak a jeghegy csucsa, szal igen, NAGYON kell mar 3.0
4. AION es BALANCE tagadas nelkul egy mondatban mokas. Az h chanti es sin OP lett az NEM balance. De ez mar egy masik tortenet. -
Shaenis #19406 Last Stand légióba tudok meghívót küldeni neked. Én sok karakterrel játszom, úgyhogy nem könnyű megtalálni, ami biztos hogy az este 8 órás siege előtt Prana néven vagyok fent. Keresd nyugodtan bármelyik officert, pl: Soulsista / Soulbrotha -
Shaenis #19405 jaja, jó választás volt chantert indítani, mindig is élveztem vele a játékot :)
az elmúlt 3 napban zsinórban 3 kis dredet nyertünk úgy, hogy csak én healeltem chanterrel, mondjuk kaptam is respectet érte rendesen