Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
Tuti ez lesz az. Sztm feltörték anno az accod és valamit csináltak vele.
Jobbat nem tudsz, mint nekiállsz levelezni a supporttal.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Frosty01
veteránok nagyja:
spata ely oldal
tele asmo oldal
perento asmo/ely oldal

új szeró pedig : nexus/munin a kezdõk nagyja.

practitioner of the forbidden arts of death

Titan
Jééé...hát nem tettem semmi illegálisat! Viszont volt egy olyan még anno, hogy miután nem játszottam egy ideig jött egy levél, hogy megváltoztatta valaki a biztonsági kérdést. Erre írtam a supportnak, hogy az nem én voltam, mert az ip valami szlovák volt...és ennyibe is maradt a dolog...érdekes..

skaocok a free to playkor leszedett klienssel nem tok majd felmenni a free too play szerverre? es az accontom jutalmat hogy tom megkapni mert a regi accommal nem tok felmenni
najó inkább csak éledezik.

semmi, feléledt 😊

szóval melyik szerveren lesznek a magyarok? 😊

Szasztok!

Most szeretném kipróbálni a gémet hogy ingyenes, mikor lesz fent a site ahol be tudok regelni nem tudjátok?

Iceman
Felfüggesztették az accod, mert valami olyasmit tettél ami ellenkezik a szabályaikkal.
Vettél aranyat vagy valami ilyesmit?

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Ridley
azt döntsétek el,hogy melyik oldal

szal:
spatalos(ely) vagy perento(asmo) 😊

AmdPower

Titan

Ez mit jelent?

az csak annyit jelent hogy a szerver online és nincs túlterhelve, és elfogadható pinged van hozzá... szóval semmitmondó, inkább azt írnák ki hogy melyik szerveren éppen hány játékos online

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

az hogy mi is mennénk haverokkal és nincs reg és így nem tudunk........

hát én is gondoltam rá hogy új szerveren gyorsan felhúzok egy karit, mert ha a hegy nem megy mohamedhez... akkor odamegyek én és patakvér fog folyni 😛

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Meglátom még.Kell kis idõ,felmérem terepet új szerón,nézek infókat addig tele.szerverrõl aztán eldõl hamarosan😊

★ 汤姆 李

SzirmosSzisza
Amúgy az mi, hogy az összes szerver Recommended ? 😄

Aion meg bekaphatja, most is ezt nyomom órán :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Frosty01
ez ugyanúgy új szerón is meglesz 😊

szal gyertek vissza telére 😄

Igen.Mehet a vadászat hisz nektek kb 1 nap csinálni 1 twink karit.
Úgy le fogják zúzni kezdõket régi szerveren,hogy sírva fognak menekülni.
Lehet nem ti de gondoljatok bele mennyi sok odi külföldi van..

★ 汤姆 李

Frosty01
helyes helyes, csak kár hogy a magyarok szélednek így szanaszét.

amugy gondolkoztam és nézelõdtem és lehet h nem is konkrétan a sebzés lett módosítva hanem a mobok statjai (hp, def, atk, stb) na meg egy csomó skilljük (reflect) mûködik már... kb mintha új játékom lenne, tök izgi

reggel benéztem spatalos elyos születõhelyre Poetában, kb 20 kis kari rohangált ott, szóval a jelek szerint jön a friss hús a régi szerverekre is 😊

Jaja Frosty, szerintem igaz. Tegnap éjjel csináltam mentor questet a 44-es rangeremmel, kb 5 lövésbõl öltem verteron tursin garrisonban az elite tursin mobokat, csodálkoztam is rajta.

Tegnap éjjel valaki azt mondta hogy átment riftelni morheimbe és lazán tudta ölni a népet, vagyis nincs bekapcsolva a pvp védelmi buff, gameforge elfelejtette.

Sajnos én most meló miatt nem tudom kipróbálni, de ha valaki ráér és van kedve ellenõrizni, kiváncsian várom az eredményt. 😊

Ridley
ezt mondom én is....perento(asmo oldal)

AmdPower

Frosty01
a munin az ( ENG )

egyébként... azt tanácsolom nektek hogy nem olyan gáz ám a régi szerver, nyugodtan mehetnétek oda is... van bróker, kis élet, mentorok, meg minden mi szem szájnak ingere, a hiperkockák meg új szerveren úgyis széttwinkelnek titeket.

amugy van defense buff? vagy errõl még senkinek semmi tapasztalata?

Hogy letöltsön megint 3.5 gb-ot?Hát nem,inkább megkeresem melyik a Nexus server azt olyan néven lesz amilyen..

Csak kéne valakitõl infó,hogy mi megy chat-en vagy karakter név ilyenek,ps

★ 汤姆 李

tarti19
Igen, amint lesz site, ott fogsz tudni regelni😛

Törölt felhasználó
itt kell reggelni ugye? http://www.aionfreetoplay.com/
Frosty01
valaki írta korábban hogy mi a teendõ ha nem látod rendesen a szerverek neveit!

Na sikerült belépnem, nekem rendesen van nexus (uk) szerver.
Frosty01
na srácok, olyat hallottam pont pár perce, hogy állítólag koreában az alap pve dmg 25%al nagyobb volt mint az ncsoftnál, nem tudni õk miért állították lejjebb ennyivel..., de most gf-nél újra a "normális" és iszonyat dmgt lehet tolni mobokba. most nézegettem nekem is úgy tünik hogy nagyobb, és sokkal gyorsabban haladok solo EC-ben <#miaz>

Van ilyen,hogy Nerthus.Nem ez lesz a Nexus?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Törölt felhasználó
http://www.aionfreetoplay.com/
itt kéne reggelni ugye?
Na jól van én játszok ezen a Munin szerveren tovább.Sokan vannak csak szinte mind Német!?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

THX
http://eu.ncsoft.com/en-gb/launcher/ncsoft-launcher.html

Innen letöltöd a launchert és azon belül az aion north americát.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hali
egy linket adnál hogy honnan kell elkezdeni Újonnan
telepíteni a klienst?
én szombaton letöltöttem a full gameforge klienst, a szerverek indulásokor éjjel kettõkor még ráhúzott egy minimális updatet és mûködik faszán, az új szervereket is látom a szerverlistában

Semmit, még nem jött hivatalos válasz meglepõ módon a sírás áradatra. Viszont egy topikban azt írják, hogy meg kell próbálni a sima ncsoft klienssel letölteni a nort american verziót, aztán a gamefos installert elindítani és felpeccselni. Mostmár ezt próbálom kínomban, hátha jó lesz.
Én egy hete megcsináltam egyébként a telepítgetést meg mindent, akkor be tudtam lépni még, de tegnaptól írkálta az update errort bármit csináltam azért rakom újra.

SzirmosSzisza
Szerver az megy, itt rohangálok lvl 2-esen Ariát gyûjtve 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ja ezt nem a szerverekre hanem a website-ra akartam mondani 😊

imho: servers are not overloaded but inaccessible and hopelessly fucked up

Frosty01
10 percig próbáltam elérni, nekem bezzeg nem jött be.

mit írnak rá?

/me duzzog

egyébként ilyenkor azért áldom az eszemet hogy már pénteken feltelepítettem <#smile> még a tömegnyomor elõtt

SzirmosSzisza
To all players with wrong server display: Check your AION main folder for a folder named "L10N". Delete or rename the folder and restart your launcher to patch your client again. The right server "Nexus" should be shown afterwards.

SzirmosSzisza
Some Info:
Beta Login data: You can not login with those accounts! The Beta Accounts will all be wiped. Beta players need to create a new account if they don't have a transferred account to redeem their Beta rewards (which will be sent out tomorrow).

Validation URL doesn't work: Please try again. It might be possible that the website is overloaded. You can login to the game without the validation however.

Account transfer from NCSoft to Gameforge: The transfer option is currently deactivated. The transfer was available until February 27th. It will be available again in future however. A timeframe when the option will be available can only be given by NCSoft.

Most végre bejött a hivatalos fórum, tele van ezzel a problémával, meg hogy szar a launcher. Megnyugodtam, nem csak nekem az :d

sanzik
köszi,én is erre számítottam,de ez nem jött össze
nehezen tudom elképzelni,hogy volt pin kódom és nem emlékszem rá,de ha nincs hiba a rendszerben akkor más nem lehet
amúgy éjjel kettõkor már be tudtam lépni a játékba, minden karakterem és minden cuccom ott van a helyén, megnyugodtam 😊 a ping 85 ms körül van, ami nekem jobb mint a régi ncsoft szervereken volt.

Viszont a website elérhetetlen, nyilván nem bírja a terhelést, ami azért gáz mert így nem tudom a gold packet megvenni, és tegnap az egyik karimmal sikerült is 3 napos CD-re vágnom EC-t emiatt, a többivel gyorsan abba is hagytam az instákat. Ma este 8 elõtt valahogy be kell fizetnem különben nem tudom dredgionozni :/

SzirmosSzisza
Hu, nincs honlap, még szerencse, hogy tegnap összeszenvedtem 1 accountot 😄

sanzik:

ha korábban nem volt karakter pined, akkor most elsõ alkalommal azt írsz be amit akarsz, megjegyzi és késõbb már csak azzal tudsz belépni.

Frosty01
nálad lesz a gebasz, ez tuti, úgyhogy keresgélj amíg meg nem találod a hiba forrását <#gonosz1> /tom tom ez gonosz volt 😄/

Letöröltem, most feltelepítette a launcert. Ha elindítom, akkor ugyan az a hibaüzenet fogad.